Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A. I. - Mesterséges értelem
- Paramount Network, 16:00
Váltságdíj
- AMC, 16:25
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00
Légcsavar
- Film Café, 17:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Elveszett jelentés - Vélemények
A bolond lány - Vélemények
Expend4bles - A feláldozhatók 4. - Vélemények
Az alpinista - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Utódok 3. aaaaa
Charlize Theron aaaaa

 

Bazsikala hozzászólásai

Ugrás Bazsikala adatlapjára

1 2 3 4

Bosszúállók: Ultron kora - Vélemények

2016-02-04 20:32.32
Sosem voltam Marvel fan, így objektív véleményt tudok alkotni a stúdió alkotásairól. A vasember 3-nál éreztem azt először, hogy fokozatosan mennek át "gagyiba". Azt tapasztalom, hogy ez a tendencia folytatódik. A bosszúállók második része már egyáltalán nem tetszett. Gyermekded ripacskodás az egész. Moziban láttam először a filmet, és a vetítés alatt többször éreztem azt, hogy ha lenne nálam egy "baromságmérő" az veszettül villogva, és szirénázva robbanna fel, és küldene mindenkit a moziteremben a másvilágra. Ezek után adtam még egy esélyt a filmnek, de másodjára még rosszabbnak találtam. Nekem hatalmas csalódás volt.
Sportszerűtlen lenne egy kategóriába sorolni az A. Sandler vígjátékokkal - amiket iszonyatosan gyűlölök, és nyugodt szívvel nyomom rá, a legrosszabb értékelést - de véleményem szerint közepesnél nem erősebb.
3*


Valami követ - Vélemények

2016-02-04 20:03.03
A film eleje nagyon nyögvenyelős, bevallom azután, hogy először megnéztem nem emlékeztem az első jó 20 percre. A gyenge kezdést leküzdve, egyre inkább tetszett a film, a végén pedig már nagyon jónak találtam. Alacsony költségvetésű, kissé elvont de megéri megnézni! Feszült hangulatú, de laza horror,nem a hentelős kategória. A benne szereplő színészek nem kifejezetten ismertek, de jól hozzák azt a figurát amit a film hangulata elvár. Az egyetlen dolog ami számomra nem volt szimpatikus az a film lezárása, ugyanis véleményem szerint az ilyen típusú filmekben kerülni kéne a kiskapukat. Ennek ellenére megérdemli a legmagasabb osztályzatot.
5*


Ideglelés Csernobilban - Vélemények

2015-10-26 15:25.08
Az alap elképzelést akár még érdekesnek/jónak is nevezhetnénk (bár a zombis filmek már lerágott csont), de a megvalósítás nagyon tré! Látva a kritikákat semmi elvárásom nem volt a filmet illetően, ennek ellenére csalódást okozott. :D
Horrornak nevetségesen gyenge, egy olyan pillanata sem volt a filmnek ami igazán félelmetes lett volna. Számomra teljesen ismeretlen szereplők ripacskodása, sokszor elviselhetetlenné tette a filmet. A történet pocsék, a film második felében gyakorlatilag követhetetlenné válik. A végkifejlet szimplán gagyi.
Nagyon gyenge film, messziről kerülendő!
1*


Vakáció (2015) - Vélemények

2015-09-13 14:47.05
Az utóbbi időben elég nagy divattá vált a 80-as, 90-es évek fergeteges vígjátékainak megerőszakolása. Gyalázat, hogy ezt a förmedvényt, a "családi vakáció" folytatásának szánták, és szégyen, hogy Chevy Chase, vagy Beverly D'Angelo ehhez asszisztáltak. Gusztustalan, alpári, kretén "humor", ötlettelen sablonos sztori, és ripacsparádé, így lehet jellemezni a filmet.
A legszörnyűbb az egészben az, hogy az ilyen "alkotásokra" még mindig van kereslet Magyarországon, miközben a lelki szegény Amerikai néző is egyre inkább elfordul ezektől a rémségektől! Tisztelet a kivételnek!

Katasztrofálisan gyenge, nézhetetlen film! Kerüljétek!

1*


Ház az erdő mélyén - Vélemények

2015-09-13 13:56.51
Horrornak gyenge, vígjátéknak pedig morbid.Fölösleges ragozni, egyszer nézhető szórakoztató film.
4*


Munkaügyek (sorozat) - Vélemények

2015-07-17 20:55.03
Ahhoz képest, hogy magyar sorozat, eszméletlen jó.
Nézzétek!
:)
5*


A cipőbűvölő - Vélemények

2015-07-17 20:53.33
Azért Leslie Nielsent, és Adam Sandlert egy kalap alá venni elég nagy sértés előbbi számára.
Általában nyugodt szívvel adom a legrosszabb értékelést a Sandler filmekre, mert az utóbbi években alkotott filmjei minősíthetetlenek.
Most kivételesen alkotott valamit ami akár lehetne jó is, de sajnos olyan elcsépelt részek is vannak a filmben, amik visszalökik a filmet a közepes kategóriába. Nem fogom elemezni mert nincs értelme, egy biztos, az előző filmjei színvonalához képest ez a film felüdülés.

Megtekintésre ajánlom azoknak, akik épp unatkoznak, és nincs kéznél jobb film. Egyszer nézhető kategória.
3*


St. Vincent - Vélemények

2015-04-22 19:53.19
A szellemirtók óta Bill Murray az egyik kedvenc színészem. Az antipatikus, tapló bunkó szerepét mindig nagyon jól hozza, ékes példa erre a szellemirtók 1-2, az idétlen időkig, a szellemes karácsony stb... Ez a film egy újabb remekmű Murray-től. Pazarul alakítja, a bunkó, lecsúszott, alkoholista, prostihoz járó, szerencsejáték-függő vénembert. Mindezek ellenére a karakter mégis szerethető hisz a maga módján korrekt. Ez Bill Murray-nek és a pazar alakításának köszönhető. Sajnálatos, hogy alakításáért nem kapott komolyabb elismerést.

Mindenkinek csak ajánlani tudom


Dumb és Dumber kettyó - Vélemények

2015-04-22 19:32.18
Baromira gagyi. A 94-es film meggyalázása, hogy ezt a förmedvényt a folytatásának nevezik.
A 94-es Dumb és Dumber az egyik kedvenc filmem. Tele van jobbnál jobb poénokkal, nagyokat lehet rajta nevetni. Pont emiatt nagyon vártam a második részt bár tudtam, hogy az elsőt nem lesz egyszerű überelni. És nem is sikerült. NAGYON NEM! A "második rész" nagyon bárgyú. Az biztos, hogy nem agyaltak sokat a forgatókönyvön. A poénok legtöbbször alpáriak, nem viccesek. Nem emlékszem olyan momentumára a filmnek, amin jót nevettem volna. Az eltelt húsz év mind Carrey-ben, mind Daniels-ben nyomott hagyott, már nem tudták hozni az eredeti figurát. A végeredmény egy nagy rakás gőzölgő trágyakupac. És akkor most finoman fogalmaztam.

Ha pusztán az első rész miatt nézné meg valaki, ne tegye mert csalódni fog!


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész - Vélemények

2015-02-28 17:05.33
Értem én, hogy fő a profit, de amúgy felesleges volt kettéosztani az utolsó részt.
Amúgy egész jó lett ez a rész is. Apró ferdítésekkel ugyan, de visszaadja a könyvet. Vannak a filmben unalmasnak mondható részek, de a végeredmény egyáltalán nem rossz. Az új karaktereket is jól eltalálták, Julianne Moore pazarul alakítja Coin elnököt. Philipp Seymour Hoffmant is jó volt látni még egyszer, nyugodjon békében!
Jó film, ajánlom mindenkinek.


Úgy fent, mint lent - Vélemények

2015-02-07 20:17.29
Egyszer nézhető film, semmi több. A helyszínválasztás jó a szűk katakombák egy alap borzongást biztosítanak a filmhez. A történet sem rossz bár itt-ott kiakadt a baromság-mérő. Minden szempontból közepes alkotás.


MARS - Az utolsó napok - Vélemények

2015-01-02 12:56.24
Teljesen középszerű alkotás. Szeretem a science fiction filmeket ezt sem tartom nézhetetlennek de egyáltalán nem alkot maradandót. Bevallom az elején még egészen érdekesnek találtam, de ahogy haladunk előre a történetben egyre több baromságban. Egyetértek az előttem szólóval a karakterek néha teljesen érthetetlenek. A film lezárása botrányos azon akadtam ki a legjobban. Gyengének nem nevezném jónak meg pláne nem, így marad az átlagos. Egyszer nézhető film, de ne várjunk tőle sokat.


Csillagok között (2014) - Vélemények

2014-11-22 21:55.52
Ez a film egyszerűen zseniális! Élveztem minden percét, és több mint két és fél órás filmről van szó! A történeta, a színészi játéka, a látványa, a zenéje mind mind csodálatos! Ez egy újabb mestermű Nolan úrtól! Mindenkinek ajánlom, nagyon megéri megnézni! Sok sok Oscart érdemel!


A holnap határa - Vélemények

2014-06-28 20:57.20
Nagyon jó film! Izgalmas, ötletes, csavaros, látványos és még sorolhatnám. Emily Blunt, és Tom Cruise nagyot alakítanak, dícséretet érdemelnek. A feledés is tetszett ezt imádtam, megérdemli az elismerét. Annyit zárójelben hozzátennék, hogy valóban benne néhány megválaszolatlan kérdés, de ez összeségében nem változtat a film minőségén. Megéri megnézni!
5*


Ron Burgundy - A legenda folytatódik - Vélemények

2014-06-21 18:01.08
Ritkán fordul elő, hogy egy folytatás übereli az első részt, itt viszont sikerült! Nagyon elvont film, de minden percét élveztem. Will Ferrell ismét bizonyította, hogy nagyszerű színész. Ugyanez elmondható a többi szereplőről is. A harc jelenet haláli, a rengeteg cameo nagyon feldobta a befejezést.
Megéri megnézni!
5*


Fogságban (2013) - Vélemények

2014-04-13 13:41.48
Egész jó film. Érdekes, izgalmas, csavaros. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy film "megvezet" de ennek sikerült. A végkifejlet zseniális! Jake Gyllenhaal és Hugh Jackman játéka dicséretet érdemel! Érdemes megnézni!
4*


Jég veled! - Vélemények

2014-04-01 21:47.27
Nagyon szeretem John Candy filmjeit, ez sem kivétel. Ahogy azt előttem már többen leírták az a fajta színész volt, aki tényleg tudta hogyan kell igazán jó vígjátékokat csinálni. A mai olcsó "komédiásokról" ez nem mondható el. A maga módján ez a film is nagyszerű. A rengeteg ferdítés ellenére jól dolgozza fel a Jamaicai bobcsapat 88-as debütálását. John Candy itt is nagyon vicces, jókat lehet nevetni a filmen. Hatalmas veszteség, hogy nem sokkal ezután elhunyt. Nyugodjék békében!
4*


Gravitáció (2013) - Vélemények

2014-04-01 21:28.47
Sajnos csak egy filmnek lehet kiosztani a legjobb filmért járó Oscart, pedig idén a 12 év rabszolgasággal együtt ez is megérdemelte volna azt a szobrocskát. Kapott helyette hét másikat! :) Az alaptörténet zseniális, igaz vannak benne irracionális marhaságok. A képi világa szemet gyönyörködtető, a karakterek szerethetők. Bullock és Clooney alakítása egyaránt mesteri. Sci-fi kedvelőknek ez alapmű, ne hagyjátok ki!
Véleményem szerint, holtversenyben a 12 év rabszolgasággal ez 2013 legjobb alkotása!
5*


Női szervek - Vélemények

2014-04-01 21:10.25
Egészen tűrhető film. Az alapsztorit miszerint adott két zsaru akik utálják egymást aztán a film végére országos cimborák lesznek már többször felhasználták. Nincsenek benne meglepetések a történet kiszámítható mégis szórakoztató. Nagyon jó poénokat sikerült összehozni, a filmen igazán nagyokat lehet nevetni. Melissa Mccarthy alakítása dicséretet érdemel, vele ellentétben Sandra Bullock karaktere meglehetősen bárgyúra sikeredett. Egyszer megéri megnézni!

u.i.: A magyar cím borzalmas!
4*


Vérmesék - Vélemények

2014-03-22 19:49.45
Véleményem szerint ezt a filmet nagyon alul értékelték. Tény és való, hogy több benne a brutalitás mint amit az átlagnéző gyomra elvisel, viszont ha ettől eltekintünk, egy nagyon jó filmet kapunk. Jól felépített történet, jó színészi játék és nem kevés fekete humor. Nekem ez így bejön! De Niro még nyuggerként is remekül alakítja a maffiózót! Luc Besson mindenképp dicsértet érdemel mert egy jó filmet csinált! Kevesebb brutalitással nagyobb sikert aratott volna!
Aki szereti a maffiózós filmeket az semmiképp ne hagyja ezt ki!
4*


A Da Vinci-kód - Vélemények

2014-03-21 20:15.50
A könyvet imádtam az bőven megérdemli a "Zseniális" besorolást itt viszont a filmet kell értékelni, ami nem több egy gyenge közepesnél. Nagyon hosszúra sikeredett és nem adja vissza maradéktalanul a könyvet. Véleményem szerint fontos részeket hagytak ki a könyvből, vagy írtak át a film kárára. Néhol olyan gyorsan pörögnek az események, hogy a néző alig tudja követni éppen mi történik aztán lelassul az egész. A színészek sem igazán brillíroztak.
Nagyon jó kis filmet csinálhattak volna ebből. Nagy kár.
3*


Taxi 4. - Vélemények

2014-03-21 20:09.50
Az első két rész nagyon tetszik. Jó a történet jók a poénok, és öröm látni azt a rengeteg rommá tört Peugeot. A harmadik rész viszont már közel sem adja vissza azt a hangulatot, mint az első két film. Viszont ezt a részt is "zabálta" a közönség hozta az elvárt euró milliókat így logikus volt, hogy előbb utóbb egy negyedik felvonásnak is tanúi lehetünk, és lám 2007-ben bemutatták a Taxi 4-et. Vártam a filmet, és reménykedtem, hogy 7 évvel a második rész után ismét kapunk egy élvezhető Taxi részt. Sajnos nem így lett. A negyedik rész már csak nyomokban emlékeztet az első kettőre, a történet ellaposodott a poénok gyengék, és erőltetettek Samy Naceri, és a csodakocsi háttérbe szorult helyettük Emilien és a főfelügyelő került előtérbe. Egy szó mint száz egy nagyon gyenge negyedik mozit dobtak össze. Örülök, hogy az időnként felröppent pletyka egy ötödik részről megmaradt pletykának.
Ez bizony egy "gyenge" film. Nem ajánlom senkinek!


A kopasz osztag - Vélemények

2014-03-16 16:47.46
Jó vígjátékot készíteni sosem könnyű. A mostani "komédiák" mint például a Sandler féle förmedvények az alpáriságra helyezik a hangsúlyt, az lenne a humor forrása. Az a helyzet, hogy ez rohadtul nem vicces! Egy rétegnek bejön, de az igényesebbeknek nagyon nem! Ezt a filmet az utóbbiak is értékelni fogják. Nagyon jó film, és tényleg vicces! Nem is emlékszem mikor nevettem ennyit egy vígjátékon. Jó a sztori, a karakterek haláliak és a poénokon lehet nevetni! Ebben is van alpáriság, de nem erre épít a film és ez mindenképpen hatalmas pozitívum! Jonah Hillt eddig is tehetséges színésznek tartottam, ebben a filmben is remekül játssza a szerepét. Channing Tatum magához képest kifejezetten jó színészi teljesítményt nyújt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet!
4*


Hajsza a győzelemért - Vélemények

2014-03-14 22:56.33
Szeretem a forma-1-et 15 éve folyamatosan követem a világbajnokságokat, és azt megelőző szezonokat is elég jól ismerem. Emiatt nagyon féltem attól, hogy az alapsztorit valami giccses hollywoodi förmedvénnyé deformálják, de nem így lett. Mind a kritikusok mind a nézők imádták, úgyhogy nyugodt szívvel mentem el a moziba, és elégedetten jöttem ki onnan. Nagyon jó film lett! A két főszereplő nagyon jól alakítja a Lauda-Hunt párost. Daniel Brühl alakítása kimagaslóan jó lett, több szakmai elismerést érdemelne. A filmben sikerült (viszonylag) hűen visszaadni a két pilóta párharcát, alig van benne torzítás. Vizuálisan is elég jó. A film végi nagy "szeretetteljes" összeborulást szerintem ki lehetett volna hagyni, nélküle is elég kerek lett volna a történet. Persze valahogy le kellett zárni a filmet és a nézők zabálják a "happy endet". Nemrégiben volt szerencsém megtekinteni a szinkronos verziót is, nagyon gyenguszra sikeredett, az eredeti mérföldekkel jobb!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
5*


Eszelős szívatás - Vélemények

2014-03-10 19:46.15
Ez a film egy ökörség! Bárgyú a történet, rosszak a karakterek, a poénok erőltetettek. Chevy Chase is csak szívességből vállalta el a főszerepet. Megérdemelte az elnyert arany málnákat! Mindezek ellenére nagyon szeretem ezt a filmet. Megtekintését senkinek sem ajánlom, de aki ennek ellenére mégis megnézi az elképzelhető, hogy megszereti. Van valami ebben a filmben (talán a színészgárda, nem tudom...) amitől szerethetővé válik. Mondom mindezt úgy, hogy egyébként nem szeretem az ilyen elfuserált vígjátékokat. Ez a film a kevés kivétel egyike.
Erősen szubjektív 4*


12 év rabszolgaság - Vélemények

2014-03-08 16:29.49
Na ezt most tényleg nem értem. Te az alapján alkotsz véleményt amit itt a filmkatalóguson a tartalomban leírnak. Nem láttad a filmet nem ismered mégis lehúzod! Hol itt a logika? Ráadásul ha valaki egy rossz szót is szól olyan filmről amit te kedvelsz, azt azonnal a magad egyszerű stílusával elkezded szidni. Nem értelek!


Elpuskázva - Vélemények

2014-03-08 16:18.35
Az eddigi hozzászólásokból tudtam meg, hogy ez a verzió egy Remake. Örülök neki mert ebben a formában a film nem alkot maradandót. Mind vígjátéknak mind drámának gyenge, ráadásul nem értem miért Vince Vaughnt választották a főszerepre. Sosem szerettem ezt a színészt, olcsó komédiásnak tartom, igaz még nem süllyedt olyan mélyre mint például Adam Sandler. Mindezek ellenére volt valami a filmben amitől egy picit szerethetővé vált.
Egyszer nézhető átlagos film, kedvet ébreszt, hogy megnézd az eredetit is!
3*


Last Vegas - Vélemények

2014-03-07 20:22.20
Alap eseteben a színész gárda garancia lenne, hogy jó a film. Sajnos ebben az esetben ez kevés. Nem mondom, hogy ez egy rossz film lenne de nem is jó. Kreáltak a másnaposokra igencsak hajazó történetet, csak itt a főhőseink nyuggerek. Nem túl eredeti, és nincs benne túl sok poén. A főszereplők "kihozták" a filmből azt amit lehetett, sokfilmes tapasztalatukat itt is jól tudták kamatoztatni. Csak és kizárólag miattuk adok 3 csillagot a filmre!
Egyszer nézhető hamar feledhető film.
3*


12 év rabszolgaság - Vélemények

2014-02-25 21:08.42
Zseniális film. Jól szemlélteti milyen állapotok uralkodtak az Egyesült Államok rabszolgatartó déli államaiban (amit néhány suttyó még ma is visszasír). Letaglózó alkotás megérdemelne néhány oscar szobrocskát. Ejiofor, és Fassbender alakítása lenyűgöző, de a többi színész is kitett magáért! Egy szó mint száz megéri megnézni!
5*

u.i.: felesleges a Djangoval összehasonlítani mert a maga nemében mindkettő zseniális!


Börni, az eszelős temetős - Vélemények

2014-02-23 14:48.31
Amikor beszereztem a filmet azt hittem, hogy egy klasszikus Jack Black vígjátékot lesz szerencsém megtekinteni. A kritikusok nagyon felpontozták a filmet, úgyhogy én is nekiálltan és végignéztem. Azt kell mondjam, totál megérte! Fekete komédia a javából, kellőképp vicces, kellőképp drámai. Nagyon jól dolgozták fel a történteket, ráadásul Jack Black zseniálisan alakítja B. Tiede szerepét. Kevés olyan filmre emlékszem ahol drukkoltam a gyilkosnak, hogy a végén felmentsék. Mint tudjuk mi lett a vége, Tiede jelenleg is életfogytig tartó büntetését üli. Vérlázító!
Azoknak ajánlom ezt a filmet akik szeretik a fekete humort! Nekik érdemes megnézni!
5*


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk