Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Felhőkarcoló
- Mozi+, 21:00
A sejt
- Viasat Film, 21:00
Túszdráma
- Film Mánia, 21:00
Alkonyat
- Paramount Network, 21:00
Hang nélkül
- AMC, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Aquaman és az elveszett királyság - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A saját utadon aaaaa
Kitty Riddell aaaaa

 

Queen's Cross hozzászólásai

Ugrás Queen's Cross adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Pompeji - Vélemények

2014-02-28 01:34.36
Rossz - film. Annyira klisé, hogy két szó után be lehet fejezni a szereplők mondatait, mindenkiről tudható az első felbukkanástól, mikor és hogyan végzi, a 2 roppant hiteles hősszerelmes főszereplő pedig szinte végig egyféle arcot vág. Talán van egy-két látványosabb jelenet. Az a kár, hogy az igazi Pompeji története köré egy értelmes cselekményt rakva tök jó filmet lehetett volna készíteni. De itt még a vulkánkitörés se nagyon érdekli a szereplőket, mert indokolatlanul sokat bámészkodnak és beszélgetnek ráérősen, miközben körülöttük szanaszét omlik a város.
Az talán vigasztaló, hogy a bődületes sablonokon legalább lehet szórakozni nem keveset, bár közben bőven ráértem azon is filózni, hogy a fekete gladiátort játszó színész tényleg a Lostból ismerős-e. (Tényleg.)


12 majom (1995) - Vélemények

2012-02-13 17:49.37
Hú, nem mondok újat: nagyon jó film. Már régóta fentem rá a fogam, de mikor láttam, hogy adják a TV-ben, elgondolkoztam, megnézzem-e most, mert egyáltalán nem volt hangulatom egy nyomasztó, rossz érzésű filmhez. Úgy döntöttem, teszek egy próbát. Szerencsére.
Sötétnek sötét, de nem nyomasztóan, inkább érdekfeszítően. Sőt, mi több, a film első felében, az elmegyógyintézetben játszódó jeleneteken én rengeteget tudtam nevetni, köszönhető ez Brad Pitt megérdemelten dicsért alakításának. (Először meglepő volt Rudolf Pétert hallani szinkronhangjaként, de szerintem egész jól passzolt a háborodottságához.) Jeffrey karaktere még az őrültek között is kifejezetten őrült, és miközben szórakoztatóak a magánszámai, azért ijesztő, milyen igazságokat is kimond... "Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer."
Bruce Willis és Madeleine Stowe nagyon jó párost alkotnak, mindketten nagyon szimpatikus, emberi módon hozzák a karakterüket, és megvan köztük a kellő összhang.
Elgondolkodtató, izgalmas, csavaros, szellemes film, és külön kiemelném a zenéjét is, ami nekem nagyon tetszett. Máskor is újranézném.


A kabalapasi - Vélemények

2011-11-06 13:11.55
Hát nem tudom, hogy ezek a színészek A kabalapasin kívül mindig ripacsok-e, de itt azok voltak, és elejétől a végéig ment a ripacskodás, ami, ó, fájdalom: mélyen alatt szánt annak a színvonalnak, amit egy jó vígjátéktól, sőt szimplán egy jó filmtől elvárok. Kell ezt még ragozni? :)


Apacsok (2010) - Vélemények

2011-11-06 12:51.56
Hú, hát ennél azért jobb átlagra számítottam...
Történetvezetésben, színészekben, látványban teljesen átgondolt, jól összerakott kis film, így elsőre nekem kifejezetten tetszett. Kellemes meglepetés.


A kabalapasi - Vélemények

2011-10-31 19:37.11
Ha már a 272-esben felhozod a szótárazgatást, megnéztem a Magyar értelmező kéziszótárt. Ripacs = Olcsó hatásokra törekvő rossz színész. Hát pontosan ez nem tetszett. Rossz színészek. Olcsó játék. Egy jó vígjáték nem ilyen. :)


A hercegnő (2008) - Vélemények

2011-10-14 20:47.27
Torz, természetellenes - a hercegnő életében és a többi szereplő egymással való kapcsolatában gyakorlatilag minden ilyen. Sorozatosan, egyre újabb és újabb módokon nyomorodik meg a "család" élete. A hideg, rideg, tágasan üres és fényűzően fojtogató kastély tökéletes díszlet mindehhez. A kosztümös filmek sokszor romantikus, idealisztikus benyomást keltenek az ábrázolt korokról - hát ez a film nem ilyen. Szerintem sok nő háborodott fel mindazon, ami a főszereplőt érte, és örültünk, hogy nem abban a korban, de legfőképpen nem úgy élünk, mint ő.
Ralph Fiennes annyira hiteles, hogy nehéz elvonatkoztatni visszataszító karakterétől. A film vége felé azért egy jelenet erejéig kicsit más megvilágításba kerül a herceg és felesége közti kapcsolat - az a film egyik igazán nagy pillanata, azt hiszem. Hogy történelmileg mennyire hiteles, nem tudom, de érdekes, igényes film.


A kabalapasi - Vélemények

2011-10-03 21:00.35
Bár ezt már leírtam egyszer, mégegyszer kiemelem: ez zavart legkevésbé ("...de nekem nem is igazán ezekkel volt bajom."). Sőt, hogy pontosabb legyek, ez önmagában nem zavart, de mivel a film többi részében nem találtam sok értékelhető dolgot, ezért ezeket a jeleneteket se tettem a pozitív oldalra.
Miután meglestem itt az adatlapon, milyen stílus alatt fut hivatalosan a film (többek között romantikus), megjegyeztem, hogy aki úgy áll neki, hogy most egy klasszik mai romantikus vígjátékot fog nézni (nem azt mondtam, hogy én is így tettem), az ezt felejtse el.
Részemről egyébként semmit nem vártam a filmtől, csak szórakozást, amit nem kaptam meg. És ebben nem a szexjelenetek akadályoztak, hanem a ripacskodás.


2011-09-30 17:03.26
Elolvastam az ismertetőt, láttam, itt 4 csillag fölött van az átlaga, na, mondom, valami jó kis vígjáték lesz ez. Ha más is ezt a benyomást szerezte, most mondom: NEM, NEM AZ. A sztori egész érdekes lenne, de ahogy megcsinálták, az kiábrándító. Nagyon viccesnek gondolja magát a film, én faarccal ültem végig, illetve néha fogtam a fejemet a hülyeségektől. Aki nem vágyik romantikusnak hirdetett filmben túl sok ágyjelenetre. vagy tapló, gusztustalan "poénokra", annak semmiképp nem ajánlom, de nekem nem is igazán ezekkel volt bajom. Sokkal jobban zavart, hogy minden más is... fárasztó, a szó rosszabbik értelmében. Fárasztóak a főszereplő reakciói és beszólásai, Alba 10 másodpercenként kötelezően forgatókönyvbe erőltetett szenvedése, minden-minden szánalmas. Már az állandó pingvinezést is untam, egyszerűen béna volt, üres és elcseszett az egész. Az a vicc, hogy hiába volt sablonos, még mindig a beszívott öcsi karaktere volt a legelviselhetőbb; mikor Nietzschetől idézett, merthogy a filo könyv lapjaiból szokott szívni, azt szinte szórakoztatónak találtam. Szinte.


Görögbe fogadva - Vélemények

2011-09-12 15:50.29
Egész helyes kis film, kedves, szórakoztató. Említették itt előttem, hogy sablonosak a karakterek... Kb. 2 héttel a film megnézése előtt jártam Görögországban, szintén társasutazáson... Elmondhatom, hogy voltak olyan helyzetek, amikor szinte szó szerint ugyanaz hangzott el a valóságban, mint a filmben, és a szereplők vonásaiban is rá tudtam ismerni saját kedves útitársaimra... Nekem elég tanulságos volt ilyen szempontból ez a Görögbe fogadva. ;) A saját élmények hasonlósága miatt könnyű volt élveznem ezt a filmet, ami bájos és egyszerű - és ide talán nem is kell több.


Mátkaság és legényélet - Vélemények

2011-09-06 18:48.19
Kb. a felénél jutott eszembe, hogy ez valami Büszkeség és balítélet koppintás lehet... Mondjuk védelmemre szóljon, hogy nem ismertem az angol címét, sőt a magyart is csak most tudtam meg az adatlapon. ;) Azt már az elején levettem, hogy ez a film nem fog mély nyomokat hagyni bennem, engem is a Lost-os Sayid felismerése vett rá, hogy a képernyő előtt maradjak. Tipikus indiai film, mindig és mindenhol felcsendülő zenével, kitörő tánccal, musicalbetétekkel, néhol giccsbe hajló látványvilággal, ezek olyan sajátosságok, amiket nem szükséges bírálni, itt is érvényesül a megszoksz vagy megszöksz. Magát a sztorit teljesen kiszámíthatónak találtam, de mindent megmagyarázott, mikor végre rájöttem, láttam én ezt a történetet már, nem is akárhogyan... És itt is megmutatkozik, mennyire sok múlik a megfelelő tálaláson. Ez a film beleillik a mai, futószalagon tucatszámra készülő romantikus vígjátékok sorába, míg az eredeti, Jane Austen világához hű feldolgozások klasszikussá értek - nem véletlenül. Ugyanaz a történet egészen más, finomabbra hangolt atmoszférával, különböző kaliberű színészgárdával láthatóan másfajta eredményt ad. Csak a Büszkeség és balítélet miatt pedig nem fogom feljebb pontozni ezt a filmet, hiába az az alapja - a csillagozás már akkor eldőlt, mikor még nem értettem a hasonlóság okát... Elhiszem, hogy másoknak kifejezetten élvezhető, de nálam nem lett toplistás.


Boa vs. piton - Vélemények

2011-08-18 11:21.55
Hát megnéztem. Nem kell agytrösztnek lenni, hogy az ember már a címből levegye, milyen "filmre" számíthat, a csillagot már látatlanban megadhattam volna.
Abszolút mélypont volt a már emlegetett autós jelenet, csak azt nem tudom, hogy vázolták a "színész"nőcskének a rá váró drámai alakítást. ("Nos, a szereped a következő...") A főszereplő csaj ismét szőke, és nem ússzuk meg A tudós bácsival váltott szerelmetes pillantásokat sem. Azt mondjuk nem értem, hogy miközben a boát a pitonra uszították elvileg, minek kellett, hogy két csapat is vadássza őket, aztán meg egymást. Nem vágtam, hogy a lángszórós csávó miért a másik emberteamet meg a katonákat tüzeli, mikor inkább a pitont kellene likvidálnia. Arról meg totál lemaradtam, hogy kerültek át a kígyók a dizsiből a metróalagútba. De lehet, csak azért fedi homály előttem a film néhány dramaturgiailag pontosan szerkesztett pontját, mert közben neteztem, kaját csináltam magamnak és fürdeni is elmentem. Arról mindenesetre nem maradtam le, hogy a két hős a végén alászáll a boafészekbe - ez sajnos nem csak folytatásgyanús, hanem egyenesen fenyeget a 2. résszel. Mi van, ha a boa újra tojásokat rak, és a sok pici boa megvadul és egymás ellen fordul?
Összességében elmondom, mégiscsak csalódtam a filmben. Nem volt ugyanis olyan szórakoztató, mint vártam. Az elején elröhögcséltem, mikor a kamionból oroszlánhangokat hallatva igyekezett kitörni a piton, de később még viccesen szánalmas részt se találtam - csak szimplán szánalmast. De abból jó sokat. A trash kategóriából a 2009-es Gyilkos cápa vs. óriáspolip sokkal jobban tetszett, mármint élvezhetőségi és szórakoztatóipari szempontból. Ez a boás förtelem még attól is le van maradva.


A fáraó bosszúja - Vélemények

2011-08-01 15:13.33
Totál felesleges egy film. Gyengeségét jelzi az is, hogy nem is tudtam csak erre figyelni, közben neteztem, olvasgattam, lehetetlenség, hogy 100%-ban lekösse a figyelmet. Ennek fényében annak sincs sok értelme, hogy ilyen hosszú.


A cég (1993) - Vélemények

2011-07-18 22:00.57
És ami még bejött: a zene. Tetszett ez a visszatérő zongoramotívum, passzolt a filmhez.


2011-07-18 20:56.42
Szenzációs akció-dráma, ennek ilyennek kell lennie! Csavaros, feszes tempójú, végig izgalmas, lekötötte a figyelmem. Ez nem egy bugyuta akciófilm, nem az, amit csak bámul az ember, itt lehet szorítani a szereplőknek, mert végre van miért. Tom Cruise vitán felül jó színész, és itt is hozta a formáját, a szinte védjegyévé vált, jellegzetes futásával együtt. ;) Nagyon jó film ez szerintem, alap.


RRRrrrr!!! (2004) - Vélemények

2011-06-19 22:41.28
Túl néhány "klasszikus" őskoros filmen, most már jónéhány motívumot felismerek, amit a RRRrrr! parodizált. Az Egymillió évvel időszámításunk előtt, A tűz háborúja, A barlangi medve népe, mindből volt valami ebben a filmben, ráadásul így második nézésre sokkal jobban ültek nekem a poénok is. :) Persze kell hozzá egy hozzáállás és egy hangulat, de most már azt gondolom, hogy egész jó kis film, átlagosnak beillik. :)


Kaméleon (2008) - Vélemények

2011-05-16 19:53.31
Kifejezetten jól sikerült film, ami végre szakít az utóbbi évek magyar "filmtermésének" színvonaltalanságával. Mindenki tudja, miről beszélek - vérlázítóan tolakodó reklámok, jellegtelen vágás és fényképezés, gagyi történet, béna dialógusok, viccesnek szánt vagy totál csavarmentes jelenetek... és ami a legjobban fel tud húzni, hogy mindig ugyanaz a 10 arc játszik mindent. Bevallom, látva, hogy Csányit és Hámori Gabriellát azért mégsem sikerült kifelejteni a filmből, először nem voltak nagy reményeim. Annál nagyobb volt a pozitív csalódás. :) A színészek tetszettek, mellékszerepekben is, kivételesen Hámori Gabi sem zavart, bár őt valamiért kevésbé találom szimpinek - talán tényleg azért, mert annyi filmben láttam már. Fordulatos a történet, és bár egyáltalán nem vígjáték, szórakoztat. Gratulálok azoknak, akik részt vettek benne. :)


A macskám, a családom és a fiúk - Vélemények

2011-04-10 12:12.43
Meglepő, de egész jó volt. :) A címe alapján nem voltak nagy elvárásaim, de ez a film bebizonyította, hogy a műfaj azon kevés kivétele közé tartozik, ami bizony valóban kedves és szórakoztató. Ebben a vígjátéknak is beillő filmben nem volt annyi cukormáz, mint a legtöbb tizenévesekhez szóló förmedvényben. Valóban inkább a Négyen egy gatyában színvonalán van, ami szintén felüdülés pár baromság után. Érdemes volt megnézni. :)


PIROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi - Vélemények

2011-03-20 18:59.31
Az ötlet nem lenne rossz, de a bántóan ocsmány grafika egyszerűen nem engedi, hogy a poénok érvényesüljenek. Mert vannak benne azok is, főleg a mellékszereplők, a mókus (akihez igen hasonlatos, energiatúltengéses szereplő a Túl a sövényben is megjelent 2006-ban) és a dalolászó kecske okoztak kellemes pillanatokat. De ez a néhány vicces rész nem vitte el a filmet. Összességében nem tetszett, nem is értem, hogy lehet egy Shrekhez vagy Jégkorszakhoz hasonlítani - elég, ha egy picit belenézünk a filmekbe, már a látvány is ég és föld.


Apja lánya (2004) - Vélemények

2011-03-15 21:55.48
Vártam már nagyon a végét... Az Arany Málnákat általában semmibe veszem, mert sokszor a leghülyébb helyekre osztogatják, de itt most hazataláltak. Meglepődtem, hogy Kevin Smith rendezte, de jobban belegondolva néhányszor valóban megcsillant valami más, valami nem mindennapi... aztán visszatértünk az unalom és érdektelenség mocsarába. Liv Tylert nem mindig tudom hova tenni, egyedül a Gyűrűk Urában találtam odaillőnek, itt az Apja lányában is volt valami hülye érzésem vele kapcsolatban, vártam is, hogy végre jelenete legyen, de közben meg idegesített is a játéka. Jennifer Lopez ilyen szempontból legalább nem zavar - nem egy hűha színésznő, de vannak nála sokkal rosszabbak is, limonádé vígjátékokban kellemes tud lenni. Ben Afflecket kedvelem, nem tudom miért, mert jobban belegondolva a Pearl Harboron, Good Will Huntingon kívül nem tudnék olyat mondani, ahol tetszett, de valamiért bírom. Talán éppen csak önmagáért, nem a színészi képességei miatt. :) Visszatérve a filmre, tényleg vannak benne villanások, az elején leginkább, a mellékszereplők is mutatnak dolgokat, de a film mégis lefullad. Egyszer meg lehet nézni, de többször nem ajánlatos - én is sajnos másodjára néztem már, és bizony lerontottam az első csillagokat. :)


A Gyűrűk Ura - A király visszatér - A legjobb jelenet

2011-03-06 19:48.31
Egyik nagyon jó jelenet, amikor a kalózhajókról az orkok közé nem a várt segítség száll le, hanem Aragorn; vagy a harc a Fekete Kapu előtt. A jelzőtüzes rész is nagyon jó.


Mama kicsi fia - Vélemények

2011-01-09 18:37.13
Egyszer nézhető. Jon Heder ismerős volt, aztán a hajáról és a fogairól beugrott, hogy ő játszott (szőkén) Will Ferrell oldalán a Jégi dicsőségünk-ben, egy szintén idióta karaktert. Igazából Diane Keaton miatt érdekelt a film, és Jeff Daniels neve is jól hangzott, de néhány poénon, érdekesebb jeleneten kívül nem adott sokat.


Shrek a vége, fuss el véle - Vélemények

2011-01-09 18:07.46
Na, ellentmondásba ütköztem: itt az adatlapon Paul McCartney Rumpelstiltskin hangja, a Wikipedia-n és mindenütt máshol pedig egy bizonyos Walt Dohm. Na, mi az igazság? :)


Szörnyek az űrlények ellen - Vélemények

2011-01-09 18:01.47
Azóta olvastam, hogy a Nickelodeonon terveznek indítani Szörnyek az űrlények ellen sorozatot. Miután megnéztem a filmet, nekem is az jutott eszembe, hogy ez az alapkoncepció, ezek a szereplők inkább egy TV-sorozathoz passzolnának. Lehet, előbb kellett volna a sorozat és aztán az egész estés film a "rajongóknak"... :)


Így neveld a sárkányodat - Vélemények

2011-01-09 17:55.12
Most, hogy így mondod, valóban... Tudtam én, hogy emlékeztet valakire. De azért az elején, amikor Hiccup végülis elengedi, akkor van annyi tartás abban a sárkányban, hogy eszembe se jutna Stitch-hez hasonlítani. :)


Megaagy - Vélemények

2011-01-08 17:00.42
Úgy látom, az utóbbi években kezdik igazán felfedezni, hogy az AC/DC, Guns N' Roses számok nagyon passzolnak bizonyos akciójelenetekhez. Ebben a filmben is helyükön voltak. :) A Megaagy további erősségei mindenképpen a humoros és szerethető karakterek, a - ha nem is kitalálhatatlan, de - kellemes csavarok, és a humor. Tényleg jó film, nem meglepő a sok sztárhang sem. Ajánlott. :)


Így neveld a sárkányodat - Vélemények

2011-01-08 16:46.24
Hú, nagyon jó. :) Amilyen felhajtás volt körülötte, azt hittem, valami marhaság lesz, de nagyon jó kis filmet kaptam. A sztori sem nem szokatlan, sem nem eredeti, hiszen egy könyvet vettek alapul, mégis, a kivitelezés valami fantasztikus. Érdekes módon már az első percben megfogott, egy darabig tátott szájjal néztem. Night Fury-t gyönyörűen megcsinálták, az elején, amikor először találkoznak Hiccup-pal szemtől szemben, akkor látszik igazán, milyen hatalmas, erős, nemes külsővel ruházták fel, később persze inkább a szerethető, aranyos figura szerepe jut neki. A többi sárkány kifejezetten karikaturisztikus megjelenésű, de nekem ez külön tetszik. A zene nagyon jól sikerült, a látvány pedig magáért beszél, a jelenetek többsége még 2D-ben is megkapóan szépen mutat, 3D-ben egyenesen gyönyörű lehet... Sok-sok érzelemmel, és - nagyon fontos - humorral tűzdelt film, a többszörnézős kategóriából. Hogy a gyerekeknek hogy jön át, azt nem tudom, egészen kicsiknek biztosan nem való (gondolok itt például a főgonosz atomrobbanás-szerű legyőzésére). Nagyobb gyerekek, és kiváltképp a felnőttek számára viszont igazi szórakozást nyújtó alkotás.


Szörnyek az űrlények ellen - Vélemények

2010-12-30 16:58.12
Olvasva a címet és az ellenszenves sztorit, valami ultragagyi, borzasztó filmet vártam. Klasszisokkal rosszabbat, mint amit végül kaptam. Sajnálatos módon azonban még ez a viszonylag kellemes csalódás sem ér fel azzal, hogy azt mondhassam, jó kis filmet néztem meg. Volt pár jópofa karakter, néhány poén, de nem több. Értem én, hogy ez más filmeket parodizál, de előállhattak volna valami újszerűvel is. Egyvalamit viszont meg tudok érteni, és el tudok képzelni: 3D-ben nagy élmény lehetett a film, ebben biztos vagyok, pedig én "csak" hagyományos 2D-ben láttam. A látványra végülis nem lehet panasz, de így elsőre összességében átlagosra értékelem a filmet.


Kung Fu Panda (2008) - Vélemények

2010-12-29 19:17.34
Láttam már ezt a filmet korábban, és 4 csillagot adtam rá. Most újra megnéztem, és elgondolkodtam, miért ne adnám meg az 5-öt? Mit nem kaptam meg tőle, mit hiányolhattam? És rájöttem, semmit. Minden meg volt. Érdekes téma, megkapó, keleti hangulat, nagyon szerethető szereplők, egy hihetetlenül jól megtervezett Tai Lung, lélegzet-elállító akciójelenetek, gyönyörű és aprólékos látványvilág (külön dicséretet érdemelnek az egészen élethű délutáni és egyéb napszakbeli fények), nem új, de értékes és szép mondanivaló, és jó sok poén, humoros jelenet. Nagyon-nagyon örülök, hogy ezt elkészítették, nem csodálkozom a sztárparédán sem egyáltalán. A magyar szinkron is nagyon jóra sikerült. Ilyen egy jó mese. :)


Elvitte a víz - Vélemények

2010-12-28 19:26.58
Újranéztem, és bizony most már jobb véleménnyel vagyok a film iránt, mint először. Akkor is tetszett, de most több mindent tudtam benne értékelni, például a mindig találó zenéket, és még jópár poént, amit elsőre észre sem vettem. Igazán szórakoztató alkotás, lehet, hogy egyszer még 5 csillagot is adok rá. :P Egyébként ezek az Aardman-produkciók még nemigen okoztak csalódást nekem, a Dreamworks bizony jó lóra tett a Csibefutammal, a Wallace & Gromit és az elvetemült veteménylénnyel és az Elvitte a vízzel is. Ehhez képest ez utóbbi nagy hasznot nem hozott, már amennyire én tudom. Hihetetlen, mi munka van egy ilyen stop-motion filmmel, de az eredmény magáért beszél. :)


Nim szigete - Vélemények

2010-12-26 14:48.13
Már az ötlet se nagyon tetszett, a megvalósítás meg végképp nem. Meg lehet tekinteni, de inkább nem ajánlatos. Mondjuk Jodie Foster (alakítás ide vagy oda) már a nevével is feldobja a filmet, a néha felbukkanó, akcióhősködő Gerard Butler pedig szolgáltat némi vizuális vigaszt. :) Ez mondjuk addig tart, amíg meg nem pillantjuk a soron következő idiótán animált, szuperintelligens állatkát... Áh, hagyjuk is. Maximum közepes.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk