Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Anyád! A szúnyogok
- Magyar Mozi TV, 21:25
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Danny Collins
- Filmbox Premium, 21:40
Lány a jövőből
- Cinemax2, 22:21
Palackozott szerelem
- Film4, 22:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Asszociáció
A vadász szíve - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Scooby-Doo - Szörnyek póráz nélkül aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Tomportumor hozzászólásai

Ugrás Tomportumor adatlapjára

1 2

A szobalány - Vélemények

2017-07-17 12:17.13
Már értem miért hasonlították Tarantinohoz ezt a rendezőt. A párbeszédek beszippantják az embert ebbe zárt világba és hát a csavar...na ezt hívják csavarnak !!! Méginkább kiütközött most ez nálam, ugyanis a héten néztük meg a "Majmok bolygója: Haborút"és persze ,hogy lehetne összehasonlítani a kettőt ? Pusztán filmes szempontból és ha így nézzük annak a forgatókönyvét egy másodikos kisgyerek írta ,akinek az első osztályt ismételnie kellett (elnézést csak még mindig bosszant 😄).
Tipikusan olyan film ez számomra ,ahol a közepén lehet tartani egy cigiszunetet ,megbeszélni a történéseket és máris vissza lehet csöppenni a világába . Ami nagyon tetszett még az az ,hogy nem csupán egy leszbikus soft pornót láttunk (annak ellenére ,hogy boldogan "csilingeltek" amíg meg nem haltak) hanem igazi erotikát. Szerintem függetlenül attól ,hogy ki melyik nemhez vonzódik ,érezni fogja a túlfűtött erotikåt és ez tényleg nem semmi.Nehez spoilermentesen írni a filmről ,így inkább csak annyit írok ,ha szeretitek Tarantino-t ,akkor mindenképp nézzétek meg.
Különösen ajánlott otthon megnézni a párunkkal...😄


A majmok bolygója: Háború - Vélemények

2017-07-15 15:42.37
Én ezért nem szoktam kritikákát olvasni mielőtt megnéznék egy filmet😄 De remélem az ,hogy egy picit levittem az igényeidből csak pozitívan fog hatni és jobban fogod élvezni a filmet .
Mert igenis vannak értékelhető részei ,csak én kicsit becsapva érzem magam.


2017-07-14 13:02.03
Fu hát nem egyszerű beszélni erről a filmről. Én az eddigi két filmet nagyon szerettem és messze a legjobb majmok bolygója feldolgozásnak tartom őket . Így számomra az egyik legjobban várt film volt idén a harmadik rêsz .
A színészi játékkal megint nincsen semmi probléma. Andy Serkis és Woody a maguk nemében egyedülállóak, zseniális alakítást hoztak...de a helyzet az ,hogy a forgatókönyvet elrontották. Egyszerűen nem hogy nem ütött a dráma - amivel amúgy nagyon próbálták teletuszkolni a filmet - de már-már kínos volt nézni ,mert nem jött át.
Én a barátnőmmel néztem meg ezt a filmet ês ő bizony képes bármit megkönnyezni,de ő is azon a véleményen volt ,hogy egyszerűen nem működött könnyeztetés.
A film borzasztóan elnyújtott és ezzel önmagában nem is lenne baj ,ha valamit hozzátenne a filmhez. DE NEM TESZ! Akármennyire is fájó kimondani ,helyenként kifejezetten unalmas és csak majmokat látunk köveket pakolni a koncentrációs táborban,ahol tíz percenként sikerül összerakni az egyik majomnak egy mondatot . Amúgy nem egy jelenetnél összenéztünk,hogy ezt már láttuk valahol pl Egyiptom hercege stb. A végén is volt egy Mózeses utalás.
A legnagyobb baj viszont az ,hogy nincsenek váratlan fordulatok ,minden jelenet szinte lépésről lépésre megjósolható (egy fordulatot leszámítva).
Szóval az a helyzet ,hogy hiába voltak nagy elvárásaim a filmmel szemben ,nem ettől lett rossz ,hanem mert rossz az ütemezése az eseményeknek és azok is harmatgyengék pl a második részhez képest.
A befejezés okozott egy kis enyhülést legalább ,szerintem szépen zárták le a történetet ,de ettől még számomra nagy csalódás volt . Nem baj ,kellett ,túl sok jó filmet láttam az elmúlt egy évben 😀


Virsliparti - Vélemények

2016-10-09 22:47.59
Na hol is kezdjem. Először is, sokkal többet kaptam mint amennyit vàrtam ettől a filmtől.
Màr a nyitó jelenet ,az énekléssel az "istenek" dicsőítésével leesett ,hogy ez egy baromi nagy beszólàs az emberiségnek.
Màr ekkor megzavarodtam ,hogy sírjak-e vagy nevessek,mert ezen tökéletesen lehet mindkettőt.
Az ételek igazàból itt mi magunk vagyunk,a sajàt hiteinket,vitàinkat ostobasàgainkat figuràzza ki a film.

Ha röviden kéne megfogalmaznia ,hogy mondanivalójàban miről szól az az ,hogy a vallàsnak megvannak az előnyei ,de meg is oszthat minket sokszor , épp ezért elsősorban azt kell észrevenni ki milyen ember és együtt dolgozni békében...és hatalmas orgiàkat csapni,mert ha összefogunk bàrmit elérhetünk.
Eleinte úgy voltunk vele ,hogy sajnàltuk,hogy szinkronosan néztük meg ,de mivel javarészt káromkodàsból àll a legtöbb szöveg ,igen valószínű ,hogy talaàn jobb is szinkronnal.
Emellett azoknak is tökéletes akik erre a tàrsadalomkritikai részére oda se figyelnek ,ugyanis k.rvàra vicces, ami màr az előzetesből is làtható.Na ,hàt pont annyira vicces .
Ezen kívül tele van egy rakàs filmes utalàssal és hàt Hawking ...😆
Akik szeretik a family guyt vagy ehhez hasonló műveket azoknak mindenképp tetszeni fog, de szerintem ez egy kicsit magasabb szinten van màr. A célcsoport szerintem abszolút a "szabadon" gondolkodók nem feltétlenül csak azok akik folyton szàllnak ....😀


Büszkeség és balítélet meg a zombik - Vélemények

2016-09-01 18:59.38
Az a hiba ebben a filmben,hogy túlsàgosan komolyan veszi magàt. Eleve ,már címből is èrezni,hogy nagyon abszurd filmet fogunk kapni.
Azt vàrná az ember,hogy akkor ez vicces is lesz,sőt talàn működik is.
DE NEM!A zombis jeleneteken kívül próbàlt egy normális romantikus film lenni ,mintha zombik nem is lettek volna ès a harcedzett lànyok pedig ugyanazokkal a hètköznapi gondokkal küzdöttek mint az eredeti törtènetben.Kènyszerhàzassàg,anyai szigor,shaolin edzès...
Ennek a filmnek viccre kellett volna vennie magàt, mert egyszerűen nem működik ès így baromira felesleges.
Ami elszomorító mèg ,hogy láthatóan foglalkoztak vele, de tènyleg ,jól megcsinàltàk,csak olyan mintha valami dràga porcelàn tányèrba kapnànk egy 70 Ft-os ramen levest.
Őszintèn szólva nem ajànlom ,azoknak meg főleg nem akik tènyleg szeretik az eredeti sztorit ,mert úgysem fogják vègignèzni (èrthetően).


Öngyilkos osztag (2016) - Vélemények

2016-08-05 11:53.20
Arra gondoltam ,hogy semmi nem volt abból a pszichopata humoros,hidegrázós bohócos szemèlyből,ami azèrt mindegyik Jokerbe benne volt egy picit.Csak egy ilyen indkolatlan hörgő ,kiszámíthatatlan gengsztert láttam aki valamennyire hasonlít rá.


2016-08-05 01:01.49
Úgy ültem be a filmre,hogy az előzetes pocskondiázások miatt nem volt semmi elvárásom. Úgy a film felèig nem is èrtettem ès csak vártam vártam hogy mikor indul a lejtőn.Sajnos ha nem is lejtő ,de baromira hullámzó az èlmèny...
Mindez a hullámzás annak tudható be amit írtak is ,nem volt egysèges a koncepció ès egy rakás pótlóforgatást csináltak ,amitől èrezhetően olyan mintha cafatokból lenne összevarrva a film.
Ami a legrosszabb ,hogy a színèszek kifejezetten jók ès csak a stúdió ès a rendező hibája miatt èlvezhetetlen itt-ott a film.Will Smith ès Margot Robbie elviszik a hátukon az egèsz filmet ès minden kèpkockájukat jó nèzni.
Maga a csapat működik,csak egyszerűen el van húzva a film ,kèsőn állnak össze ,keveset szerepel együtt maga a suicide squad.
Habár azt mondtam a színèszek jók ,ez k.rvára nem igaz Joker esetèben..Borzalmas,gusztustalan a karakter ès habár minden színèsz más típusú Jokert alakított, szerintem nyugodtan ki lehet mondani,hogy ennèl "jokertelenebb" Joker mèg nem volt.

Szóval röviden ,rosszul van felèpítve a film ,a színèszek jók (Margot Robbie nem csak látvány elem 😉)az osztag működik ,a főgonosz meg senkit nem èrdekel mert ő csak azèr' van ott,hogy legyen.😄


A dzsungel könyve (2016) - Vélemények

2016-07-10 17:54.33
Nagyon szeretem a dzsungel könyvét. A hazai színdarabot legalább ötször láttam (a mesét többször természetesen ) és a kórussal volt szerencsém sokszor elénekelni a dalokat nagyobb közönség előtt is.
Más szóval több szemszögből is átéltem a történetet :D Azonban az eredeti történetet a mai napig nem olvastam el és őszintén szólva nem is értem ,hogy miért nem. Ezt pótolni is fogom hamarosan.
Azok akik a könyvet is olvasták,azt mondták ez még mindig messze nem olyan kemény ,mint az eredeti sztori ,tehát egyfajta átmenet a disney-féle és e között.
A CGI-ról nem akarok beszélni mert mindenki arról beszél ,persze okkal.
Ami azonban még nagy dolog szerintem ,az az,hogy egy gyerek lényegében elvitte a hátán ezt a filmet. Persze , mindenki "él" ebben a filmben ,de mégis más és attól tartottam ,hogy elfogja cseszni az egész élményt a gyerekszínész ,de őszintén szólva helytállt , nem volt irritáló.
A disney dalok tényleg egy kicsit fura hatást keltettek ,kivétel ez alól szerintem az "Amíg van egy két jó falat" című dal,ami teljesen működött Balu laza személyisége miatt (aki itt még könnyelműbb mint bármelyik Balu akit megismertünk).
Szerintem egyszer,moziban mindenképp érdemes megnézni ,egyáltalán nem okozott csalódást ,azonban nem is egy olyan film amit nagyon sokszor fogok megnézni .


A kis herceg (2015) - Vélemények

2015-12-25 11:40.02
Kis koromban -amikor ez kötelező olvasmány volt- nagyon tetszett ez a történet, de csak most szembesültem vele, mennyi árnyékolt mondanivalója van amit akkor még nem értettem.

Számomra a kis herceg a "szívünkbe írt" gyerek, aki tisztán, egyszerűen látja a dolgokat,ellenben ezt a fantázia határait nem ismerve teszi.

Értetlenkedve áll a kapzsiság láttán, hogy miért jó ha egyre több és több mindent birtokol egy ember és a pénzt célként látva (miközben az csak eszköz) réges rég elfelejtette, hogy miért él.
Boldogság, sokszor elfelejtjük vagy összekeverjük valami mással ezt az érzést, mert ebben a világban amiben élünk nehéz mindig első helyen tartani a saját boldogságunkat.
Karrier, diplomaa vagy szakma , jó kocsi, lakás vagy ház stb. Ezek persze kellenek is, a mókuskerékből szükségszerűen nem tudunk szabadulni(persze van aki igen) , azonban... "a lényeg az, hogy mihez kezdünk az idővel, amely megadatik" ahogy azt Gandalf mondta.

Mihez kezdünk azzal az idővel amikor nem kell bájmosolygni,robotolni hanem otthon vagyunk a szeretteinkkel vagy egy lopott szabad hétvégén egy számunkra fontos személlyel és ezt élvezni nagy kanállal és a velejéig kikanalazni. Mert sokan nem "térnek haza a munkából" meg hogy kevés az idő. Általában nem az idő kevés, hanem a ténylegesen felhasznált, az értékes idő a kevés. Kicsit eltértem, de nekem ilyen gondolatokat hozott fel ez a történet mert egy folyamatosan erősödő problémára hívja fel a figyelmet (ami a könyv megírása óta csak rosszabb lett) mégpedig arra, hogy NE FELEJTSÜNK EL ÉLNI ÉS SZERETNI. Mert ennyi csak a lényeg. :-D
Ja és a zenék a hangulat egyszerűen zseniális. :-D


Szöktetés a pokolból - Vélemények

2015-11-01 21:51.55
Nemigen tudnék túl sok mindent mondani a filmről, csak Taissa miatt néztem meg. Igazából sokkal többre is képes lenne ,csak nem nagyon adnak neki lehetőséget (az American Horror Story első évadában már kiderült ,hogy van tehetsége).
Na meg itt volt Björn aki (Vikings) nem mutatott fel semmit igazából és egy rakás C kategóriás színész. Kettejük számára mindenképpen visszalépésnek számít ez a film.
Aki szereti a 90-es évek horror filmjeit az fog pár mosolyogtató dolgot találni benne de ennyi.


Demóna - Vélemények

2015-10-29 00:33.34
Az alap gondolat, az pontosan az mint a " once upon a time" cimű sorozatban. Ez pedig az ,hogy mitől is lesz gonosz egy gonosz.

A vicces az,hogy talán a legkedvencebb történetem fő gonosza ,egy teljesen indokolatlan gonosz mégis mai napig képes vagyok imádni ezt a történetet, ez pedig a Gyűrűk Ura. Nincs semmi motivációja Szauronnak ,hogy pontosan miért is akar végezni mindenkivel(pedig olvastam könyveket is) ,ugyanis ilyen motivációja csak egy pszichopatának van. Emögött is persze, egy kőkemény gyerekkori háttérsztori áll.
Az igazi értéke ennek a filmnek az igényes megmagyarázás terén áll ,hogy miért is lehet valaki annyira gonosz,hogy ilyet tegyen. Ugyanis ez csak úgy, nem születik ,csak a mesékben , akárki bármit mond.
Ahhoz pedig,hogy valaki a disney-demona szerint legyem annyira gonosz (1959-es verzió), igen nagy árulás és ezt megelőzően nagy SZERETET szükségeltetik. Vagy szeretethiány ,de ez a kettő mindenképp. Ugyanis vagy ennek a totális hiánya miatt lesz valaki ilyen , vagy a cserbenhagyás , az árulás miatt.
Ezért tetszik nekem nagyon ez a feldolgozás ,mert igenis " a gonoszt csinálják nem születik".
Ezért végre megérthetjük és átérezhetjük ,hogy egyes gonoszok mit miért csináltak, ugyanis ők is emberek mint mi.


Pixel - Vélemények

2015-10-25 15:39.42
Nekem az tetszett benne,hogy attól függetlenül,hogy nem nőtt túl az A.S-filmek alpári humorán, egy olyan dolgot vetett fel ami igenis eredeti.
Persze, az első ami eszembe jutott az az,hogy ez egyfajta önértékelés javítóként is szolgál azoknak, akik az életük igen nagy részét a gép előtt töltik. Teremtettek egy olyan helyzetet ahol ez a tudás megtérül, az a rengeteg elvesztegetett év a gombok nyomkodásával.Itt ez nemcsak hogy hasznos, de hőssé teszi a "kockákat" amiről igazából mindig is fantáziáltak.

Amit nagyon nagy negatívumként kiemelnék, az Kevin James. Nem láttam még alkalmatlanabb embert az elnöki szerepre. :D
Ezt leszámítva jól szórakoztam ,de a humor-sznoboknak ezt se ajánlom ,akár csak a többi A.S-filmet.


Az éhezők diadala - Vélemények

2015-09-04 00:03.19
Ebben a műfajban manapság már igen nehéz jót alkotni és hát igen...ez sem sikerült. Egy biztos. A forgatásokon nagyon sokat röhöghettek a színészek meg a stáb ,szóval legalább nekik ez a film egy szép emlék (ha másnak nem is :D)
Nemigen tudnék értékelhető dolgot kiemelni a filmből,egyáltalán nem köti le az embert,csak ledarál egy halom poént ,amik közül pár persze megmosolyogtat,de ezeknek a száma is elenyésző.

Aki még nem látta és adna még egy esélyt ennek a műfajnak az nézze meg a meet the spartans cimű filmet (amit szintén ők készítettek).


A minyonok - Vélemények

2015-07-14 14:21.40
Én mindig is nagy mese rajongó voltam és már kezdetektől fogva úgy gondoltam,hogy egy rajzfilm/animációs film nem csak gyerekeknek szól.
A legzseniálisabb mesék pont attól azok, mert ,ahogy növünk fel ,újra és újra megnézzük őket és egyre több mondanivalót, utalást tudunk kiszűrni,más szóval , több értéket találunk bennük.
Na most itt van ez az izé...ez az agymenés. Mert más szóval nem nagyon tudom illetni. Nem csak ,hogy nincs mondanivalója/tanulsága ,de még csak nem is szól semmiről. Tudom ,fogjuk fel akkor úgy ,hogy a célcsoport (6 év alatt kb.) igen szűk volt. De nem kell olyan messzire menni - Shrek, Szörny Rt., vagy az elmúlt évek alkotásai - hogy olyat találjak amin egy 4 éves is ugyanúgy tud kacagni mint egy 40 éves. Ki ki megtalálja a "maga poénját".
Na most a minyonokban szinte teljesen elenyésző azoknak a kulturális utalásoknak a száma ami csak az idősebb korosztályt mosolyogtatja meg. Én személy szerint, ennyit már "elvárok" a legtöbb animációs filmtől. DE ha ezt nem is nézzük, kicsiként is az alap mondanivalóját egy mesének -valamilyen formában- felfogjuk. Itt nincs ilyen és habár tudom,hogy minden animációs film nagy üzlet, a minyonok nem is akart túl mutatni az üzleten...mert nem volt rá szüksége,így is kasszasiker lett mindenképp. Mert a kisgyerek akinek már a bal veséje is minyonos volt, behúzta a papát is...meg a mamát...meg a kistesót...meg te itt aki ezt olvasod, MIÉRT NEM ÜLSZ A MOZIBAN? :D
Tehát nem gondolnám,hogy azért mert tökéletes üzlet volt- azáltal ,hogy a látványra és aranyos-vicces- lényekre legfogékonyabb célcsoportot pécézték ki-még ne lehetett volna valami értelmet is verni..a minyonokba.
Remélem az igényes animációs filmkészítők , nem csábulnak el a bevételek láttán és nem bombázzák ilyen agyatlan dolgokkal a kicsiket.
(Mellékésen lehet ,hogy túlságosan belegondolok,de soha nem fogom megérteni,hogy egy teljesen önzetlen (és persze igen ügyetlen) faj miért akarna gonoszokat szolgálni? Ebben a mesében ,szinte semmi funkciója nincs a gonoszságnak csak úgy van ...sőt menő. Na ebbe ne is menjünk bele..ez csak egy mese...)


Hős6os (2014) - Vélemények

2015-01-13 00:43.16
Nekem csak a film utolsó harmadával van gondom. Vettek egy nagyon jó alapot, megvolt a történet motivációja és a "dráma".
SPOILER______________________
Erre a végét teljesen más irányba vitték és csináltak belőle feleslegesen egy hős sztorit, jellegtelen karakterekkel (akiket nem is tudsz igazán megszeretni, csak úgy egy rakás mellékszereplő)
_______________________________

Baymax egyszerűen zseniális. Annyira, szerethető, vicces és mégis, baromi egyszerű karakter.Önmagában kitölti a történetet.Csak miatta már érdemes megnézni.... és helytállóbb lenne ha az ő neve lenne a film címe, de ezt szerintem mindenki érzi, ha megnézi.
Tartalmazza a kellő mondanivalót, màr-már a Pixar szintjén, de... valahogy, hagy egy kis kívánnivalót maga után a film . A film Hiroról, a bátyàról és Baymaxről szól és nem a Hős6ost ól.
Minden ilyentől függetlenül, nagyon sokat nevettem, igen jól esett ez a film. :-D
Érdemes megnezni.


Kártyavár (sorozat) - Vélemények

2014-12-23 14:41.11
Boldog vagyok, hogy nem értem mi ebben az érték.


2014-12-17 23:17.14
Én így a második évadra sem értem,hogy pontosan mi a célja ezzel az egésszel. Soha ,semmilyen más célt nem fogalmazott meg azon kívül ,hogy hatalmat akar. Értjük is ,rendben, többet ér mint a pénz, de csak akkor ha van CÉLJA. Oda fog érni a székhez és nem tudom,hogy mit akar változtatni bármin is.


A hobbit - Smaug pusztasága - Vélemények

2013-12-22 18:53.35
Úgy érzem, már túl elfogult vagyok ,ha meghallom Peter Jackson nevét vagy a Középfölde szót.Mégis akármennyire és nyújtják a történet fonalát, nem tudnak igazából rosszat összehozni, mindig élvezhető. Persze, a Gyűrűk Ura valamint az első Hobbit rész rám sokkal nagyobb hatást gyakorolt, de ezt is ugyanúgy megfogom szeretni mint az előzőket.


Percy Jackson: Szörnyek tengere - Vélemények

2013-08-20 23:49.48
Igazából mondhatni kellemeset csalódtam. Én mindegyik könyvet elolvastam és szeretem is őket és az első filmfeldolgozás eléggé gyengére sikeredett. Most persze több lehetőség volt a látványelemekre és ezt ki is használták. Nem tudom,hogy a pezsgő a sör vagy 3D élmény miatt de nekem nagyon is tetszett.Persze néha nem értettem a mitológiai pontatlanságokat amik igazából teljesen feleslegesek voltak (pl. a 3 főisten győzte le Kronoszt miközben , akinek van egy kis alap műveltsége tudja,hogy csak Zeusz majd kihúzta a tesóit)mert nem kerültek el ezzel semmi magyarázni valót. Szóval én fejlődést éreztem , azt mondom érdemes megnézni moziban.(persze nem többször)


Almanya, a török paradicsom - Vélemények

2012-12-18 23:19.27
Nagyon jó film, tényleg csak ajánlani tudom. Mi német órán néztük meg és már az elején nagyon tetszett és végig fent tudta tartani az érdeklődésemet.


A hobbit - Egy váratlan utazás - Vélemények

2012-12-13 13:22.32
Huh...hát igazán tömör lett,ahogy azt egy Tolkien mű ,vászonra vitt formájától elvárhatjuk.Sokkal több a fantasy elem mint a Gyűrűk ura trilógiában, már az első 5 percben észre lehet ezt venni.Tényleg vannak olyan részek ahol kicsit lapos a történet, de amikor beindul szinte kiugrik a székből az ember. Bilbo egy kalandot mesél el, míg a Gyűrűk ura igazából egy küldetésről szól és így Frodó karaktere mostantól számomra kicsit eltörpül Bilboé mellett , aki egy igazi kalandor.Összességében,hibátlannak mondanám, a zene, karakterek stb. Egyet sajnáltam,hogy az énekeket szinkronizálták, az az egyetlen ami nem tetszett.


Madagaszkár 3. - Vélemények

2012-06-07 01:00.42
Nagyon várom már :D remélem lesz benne sok olyan rész mint az 1-ben, amiből lehet a végtelenségig idézgetni :D


Fifti-fifti (2011) - Vélemények

2011-12-30 02:07.02
Talán még nem is volt ilyen érzésem egy filmnél...a dráma és a vígjáték tökéletes keveréke lett, sírva nevet néha az ember. Totális cinikusság az, ami olyan furcsává tette ezt az alapvetően szomorú sztorival rendelkező filmet,nagyon tetszett,legdurvább jelenet a diszkóban volt : "Heló...Rákom van " xD :D ajánlom


Láthatatlan (2007) - Vélemények

2011-09-30 17:18.24
Nekem nagyon tetszett, nem egy olyan film amit úgy megnéznék még egyszer, de azért ,hogy olyan kellemes elérzékenyült állapotba vigyen arra jó volt. 5 az az 4 pontot adok rájaa


Benne vagyok a bandában (sorozat) - Vélemények

2011-09-07 21:21.19
attól hogy kicsit röhejessé teszi a rockot,én nagyon szeretem. Ash poénjai egyszerűen betegek xD nagyon gyökér :D


Hé, haver, hol a kocsim? - Vélemények

2011-08-29 19:22.36
nagyon jó film ::D nem koppintott szakállas poénok amit rohadtul elfelejtenek szerintem páran értékelni.Jó persze buta karakterek de annál szerethetőbbek.Igenis nagyon jó film,csak aki nem úgy áll hozzá hanem hogy buta füves film akkor élvezhetetlen , na az ilyeneket sajnálom.


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész - Vélemények

2011-05-29 21:18.32
Tényleg érdekes ,hogy az első rész még gyerekeknek szól és ahogy halad az idő mint ahogy pl én is felnőttem a részekkel együtt,egyre jobban a nagyobbaknak szól (komorabb). Nem értem ezt a sok 5 meg 4 csillagot emberek. Az összes könyvet vagy 20-szor elolvastam és már a 6. rész sem tetszett filmen.A hetet szabályosan egyszer nézhetősnek tartom.


A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken - Vélemények

2011-05-19 21:33.36
Lurdyban éjféli premier :D


2011-05-18 19:11.52
ÉRdekes volt,én úgy vélem nem volt se sokkal jobb se rosszabb a többinél. Na jó 3-nál talán jobban tetszett.Adta ugyanazt a színvonalat amit megszoktunk Jack Sparrow kapitánytól,bár ebben a filmben több bölcsességet is mutatott ez a karakter :D Hans Zimmer jól bevált zenéi ismét felcsendültek,nekem tetszett :D Igazából nem is hiányzott a Turner vonal, jobban bejött a Fekete szakáll sztori. Már csak a gyönyörű Penelopé Cruz miatt érdemes megnézni.Azt kaptam amit vártam


Charity, édes! - Vélemények

2010-11-02 12:57.37
" Fű rossz, maga a bűn"*közben legyezi el a joint füstjét,majd megszólal a rendőr autó szirénája* "Akinél van ilyen az most dobja el gyorsan " :D


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk