Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00
Segítség, karácsony!
- AXN, 17:10
Légcsavar
- Film Café, 17:20
Tenet
- HBO, 17:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Louis Gossett jr. - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Fritz Wepper - Vélemények
Mire gondolsz most?
A bőrömben - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Godzilla Kong ellen aaaaa
Rejtő Jenő aaaaa

 

Thug hozzászólásai

Ugrás Thug adatlapjára


Vasember 3. - Vélemények

2013-05-02 22:25.07
Nálam ezek a tűzben forgó ellenfelek totálisan lehúzták a filmet. Az első része nagyot durrant nálam akkoriban úgy összességében, a másodikban pedig Vanko karaktere tetszett meg nagyon, de ebben (SPOILER!!!) ezek a parázsló hülyék szánalmasak voltak. Amikor a főellen tüzet hányt, hát akkor könnyezni tudtam volna. De a Mandarinért sem tudok megbocsájtani neki.
Minden estre ha egyszer megemésztem és megnézem újra, akkor talán újraértékelődik bennem a film de így elsőre felháborított, azért adtam neki 2 csillagot.


2013-05-01 20:05.30
Szörnyű volt.
Az első két részt rojtosra néztem, de ez valami botrányos.

SPOILER!!

Ekkora bődületes baromságot, hogy izzanak, lángolnak az emberek, ráadásul a főratyi még tüzet is okád. Ott kellett volna abbahagynom. A végső harc viszont mindent alulmúlt. Nagy csalódás. Lehet köpködni, bírom a kritikát! :)


Ponyvaregény - Vélemények

2011-07-07 23:39.46
Ti tudjátok!
Én mindenesetre rommá untam magam ezen a filmen. Hát ez van.


Légió (2010) - Vélemények

2011-07-05 02:13.43
Szörnyű!
Egyebet nem tudok róla mondani!


Ponyvaregény - Vélemények

2011-06-21 23:10.54
Hogy mit vártam? Azt vártam, hogy leköt a film és nem azt, hogy idegesíteni fog a sok zagyvasággal!
Elnézném én ezt a filmet 3 órán keresztül is, ha az amiről beszélnek kapcsolódik a történethez, vagy legalább van valami lényegi tartalma. De mikor Willis nője 10 percen keresztül arról dumált, hogy miért akar pocakot magának meg, hogy tortát akar reggelire, az már sok volt.
De tökmindegy én mit mondok, neked akkor is tetszeni fog ez a film, nekem pedig nem!


2011-06-21 00:29.15
Sziasztok!

Szeretem a Tarantino filmeket, de ezt nagyon unalmasnak találtam. Már csak azért néztem végig, mert soha egyetlen filmet sem hagytam félben. Lényegtelen szövegeléssel volt kitöltve a film nagy része, és evvel a kezdeti lelkesedésem elég hamar letörte. A minap ismét előszedtem, hogy talán most másképpen fog lejönni nekem a film. Nem jutottam a végére. Sajnos most sem nyerte el a tetszésemet. Vannak benne nagyon jó momentumok, de alapvetően elég lapos film. Nekem már túl sok volt benne a magasröptű eszmecsere.
Kövezzetek meg a véleményemért, de én így látom!

Minden jót!


Törvénytisztelő polgár - Vélemények

2011-06-07 00:22.57
Nekem nagyon tetszett a film! Bírom Butlert is, érdekes a karakter amit megformál. Az elején sajnálja az ember és neki szorít, de aztán az egész sztori átlép egy határt ami felett már nem igazán szimpatikus amit művel. Gyilkosokat szadista módon a bosszú hevében kivégezni..., részemről lélektanilag talán még támogattam is! De végül is a film nem volt más, mint egy gondosan felépített öncélú tömegmészárlás!
De mivel végig izgalmas volt, és egy percig sem untam magam, így nálam ötcsillagos a film! Érdekes érzelmeket váltott ki belőlem. A film elején még valamilyen szinten támogatott, és szimpatikus karakter egyszer csak átvedlett pszichopatává! Illetve már az elején is az volt, de mivel a meggyilkolt karakterek negatív karakterek voltak, így nem igazán volt ez számomra lényeges. Az elején azért szorítottam, hogy ne tudják megszorongatni, aztán pedig azért, hogy valahogy mégis!:-) Érdekes!


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - Szerintetek léteznek idegen civilizációk? (van alapja a filmnek)

2011-03-24 07:05.01
Kizárt dolog, hogy az emberen kívül ne legyen értelmes élet az univerzumban! Ez egyszerűen lehetetlen, már csak ha a matematikai valószínűségét is vesszük! Csak az ember által feltérképezett, és ismert univerzumban számtalan olyan térség van, ahol adottak lehetnek a feltételek. Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlen az emberi léthez szükséges körülmények között alakulhat ki az élet! Ez abból is kiderül, hogy ugyebár nemrég ott találtak életet, ahol elméletileg nem is lehetne! Az idegen civilizációk léte nem is lehet kérdéses, legalábbis én így gondolom! Azt, hogy meglátogatnak-e minket bizonyos intelligens lények, amikről ugyebár néha-néha szivárognak ki információk, már kevésbé tartom valószínűnek, a létezésüket viszont teljességgel tényként kezelem! Én úgy gondolom, hogyha egy intelligens faj rendelkezik olyan technológiával, hogy ellátogasson hozzánk, azok nem fognak bujkálni előlünk! Miért is tennék!


Ragadozók (2010) - Vélemények

2010-01-29 10:11.13
Ezért írtam azt, hogy akkor kellett volna csinálni amikor még lehetőség volt rá.
Nagyon jó filmet ígérnek, remélem nem fogunk csalódni benne!


2010-01-29 06:24.16
Azt olvastam, hogy a harmadik rész történetét már nagyon régen megírták, és abban Schwartzeneggert rabolták volna el a Predatorok. Ő rá, és még néhány egyéb figurára vadásztak volna. Nagyon sajnálom, hogy ezt nem akkor csinálták meg amikor erre még lehetőség volt!


2010-01-28 11:03.31
Akármilyen története van, én nagyon várom!
Én reménykedem, hogy egy nagyon jó filmet kapunk majd!


Terminátor 2. - Az ítélet napja - Vélemények

2009-12-30 08:43.53
A legjobb Terminator film, számomra megunhatatlan! Valami parádés! A mai napig ugyan azzal az elszántsággal, és élvezettel nézem végig, amellyel legelőször láttam.


Avatar - plagizálás?

2009-12-30 08:35.55
Szerintem értelmetlen úgy nézni egy filmet, hogy ezt innen lopták, ezt pedig onnan lopták! Számít ez valójában? Az a lényeg, hogy a film összességében ezekkel a jelenetekkel és karakterekkel, akár lopott akár nem, egy nagyszerű egységet alkot! Legalábbis énszerintem! Pont nem érdekel, hogy melyik jelenetet honnan koppintották le, ha egyszer tetszik az amit látok!
Ennyi a véleményem a témával kapcsolatban!
Boldog újévet mindenkinek!


Avatar - Vélemények

2009-12-30 08:12.39
Mivel én nagy sci-fi rajongó vagyok, így nagy lelkesedéssel vártam a filmet! Sajnos moziba nem volt idáig lehetőségem megnézni, ezért beszereztem egyéb forrásból. Számomra nagy élmény volt még így, elég silány minőségben is. Lenyűgözött! Mindenféleképpen elmegyek moziba is megnézni mihelyt lesz rá időm. Ezt nem hagyhatom ki! Sokan kritizálják a történetet, de részemről semmi kivetnivalót nem találtam benne. Bár nem is nagyon voltak túl nagy igényeim ezzel kapcsolatban. Szerintem ez a film így tökéletes, ahogy van!


Crank 2. - Magasfeszültség - Vélemények

2009-11-21 21:23.18
Az előző rész után nagyon vártam ezt a filmet. De sajnos szembesülnöm kellett a rideg valósággal, hogy ez egy súlyos baromság! Sajnos nagyon elrontották! Nagyon nem tetszett! Kár érte.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk