Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Monte Wildhorn csodálatos nyara
- Film Mánia, 06:55
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Premium, 07:30
Elpuskázva
- RTL Három, 07:50
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 08:06
Elizabethtown
- Viasat Film, 08:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Kifacsart filmcímek - szójáték
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vörös szobák aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Dzsuppi hozzászólásai

Ugrás Dzsuppi adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Skylines - Vélemények

2024-04-18 22:27.03
Három résznél tart már ez a Skyline-sorozat, ami sosem kapott különösebben komoly költségvetést, ennek ellenére szerintem a széria egyik része sem vállalhatatlan, sőt, szerintem egészen jól néz ki mindegyik része.

Nagy mélységeket és legendás színészi alakításokat nem kell keresni, de én speciel kedvelem az idegen inváziós akció-sci-fiket, így eddig az összes résszel elvoltam, jőhet a folytatás.


Kegyetlen part - Vélemények

2024-03-29 17:00.41
Az indokolatlan csöcsfeszt itt is megvan, de maga a történet kevésbé pörgős és így kevesebb a röhejes akciójelenet is, ami annyira bénává, mégis mocskosul szórakoztatóvá tette a Veszélyes út Hawaii-ba címen futó, mondhatni előzményfilmet. Volt még a kettő között Pisztolyművész néven futó remek is, hamarosan azt is pótolni fogom :)


Dűne: Második rész - Vélemények

2024-03-07 00:05.26
Na, az ilyen filmekért érdemes még moziba járni.

A Dűne története remek, igazán jól adaptálni korábban nem sikerült, de Villeneuve már az első részben is jó érzékkel nyúlt hozzá az alaphoz, itt pedig szerintem rátett még egy lapáttal.

Remek a látvány, és kiválóak a vágások, a hangeffektusok is nagyszerűek, igazán dübörgött a film, ahol kellett. A színészekre sem lehet panasz, tudom, hogy Zendaya sokak szemét szúrja, de ő is jó volt szerintem Chani szerepében.

Igen, a film olykor lassú, de ez Villeneuve rendezői stílusából is adódik, és valamiért ezekben a percekben sem éreztem, hogy unatkoznék.

Ilyeneket még kérünk, és tényleg, annyi jó sci-fi regény várja még, hogy megfilmesítsék, csak kell egy hozzáértő rendező.

Az előző Dűne volt az utolsó igazán jó film, amit moziban láttam, így adta magát, hogy erre is jegyet váltok, és tényleg, csak bíztatni tudok mindenkit, akinek kicsit is tetszett az első rész, hogy szánja rá azt a pár ezrest és nézze meg moziban, ne otthon, ne ncore-ról, mert igazán megéri!


Kék Bogár - Vélemények

2024-03-03 17:38.38
Most már tényleg ideje lenne elküldeni pihenőre a szuperhős filmeket. Ha ennyi kreativitást tudnak belevinni a forgatókönyvbe és ennyire képtelenek megírni a karktereket a csilliomodik kliséhalmaz helyett, akkor ne erőltessük, kifulladt ez a dolog.


Dragonball - Evolúció - Vélemények

2024-02-29 14:54.42
Mivel ma adta a tv, és nem volt jobb dolgom, ismét megnéztem, hogy tényleg olyan rossz-e mint emlékeztem. Most már nyugodtam ki merem jelenteni, hogy számomra minden idők egyik legrosszabb filmjével van dolgunk.


Csendes éj (2023) - Vélemények

2024-02-03 00:05.38
Hát, ezért gondolták rendkívül frappánsnak a Silent Night címet. Gondolom ott azzal magyarázható a jelenség, hogy főhősünk számára megszűnt a külvilág létezni, feleségétől is elidegenedett, aki ezért választotta a kommunikáció ezen formáját.

Persze meg lehetett volna ezt ügyesen is oldani, hogy azért kapjunk valamit egy lenémított bosszúfilmen kívül, de nem sikerült, pedig Kinnaman nem egy rossz arc, és bizonyára Woo sem így képzelte a visszatérést 20 év után Hollywoodba.

A végeredmény egy semmitmondó alkotás lett sajnos.


Kivert kutyák (2023) - Vélemények

2024-01-14 21:58.30
Éppen a minap értekeztünk róla baráti körben, hogy lassan lehetetlen lesz olyan vígjátékot csinálni, ami nem sért meg senkit, ugyanakkor vicces marad.

A Kivert kutyák nem való mindenkinek, különösen a trágárságra és altáji poénokra érzékenyeknek, de én nem vagyok ilyen, így remekül szórakoztam, és ettől még nem tartom magamat primitív embernek :) Nem meglepő az itt is látható megosztó vélemények volumene, elhiszem, hogy van aki számára ez a stílus értékelhetetlen.

Az, hogy végül az ötödik csillagocskát is megkapta leginkább annak köszönhető, hogy régen láttam olyan új vígjátékot, amin fel tudtam nevetni, nem csak mosolyogni, pedig nem vagyok egy fapofa. Több ilyenre lenne szükség, a kutyapéniszekhez persze nem ragaszkodom.


Michael Jordan - Az utolsó bajnokságig - Vélemények

2024-01-14 19:50.59
A sorozat problematikája, ahogy az idő is szépen lassan rámutat, hogy Michael Jordan nem csak központi alakja, de kis túlzással producere is volt a szériának, ami által elég sok dolog csak az ő szemszögéből lett bemutatva. Többek szerint elkészülte is inkább annak köszönhető, hogy LeBron sikerei mellett emlékeztessék a nagyérdeműt, hogy ki is a GOAT...

A minap épp Jerry Krause özvegyét fütyülte ki és síratta meg a Bulls közönsége egy díjátadón, mert a sorozat a menedzsert egyfajta bűnbakként aposztrofálta, holott nélküle az egész keret nem állt volna össze úgy, ahogy.

Ettől függetlenül jó kis dokumentumfilmsorozat a nosztalgiázni vágyóknak, csak épp egyoldalú és azért jópár helyen visszaköszön benne Jordan hiúsága.


Mindennek vége - Vélemények

2024-01-10 23:31.16
Horrorhoz egyébként nagyjából semmi köze sincs, ez egy posztapokaliptikus sci-fi/akció/dráma.


2024-01-10 23:28.22
Picike spoiler talán lehet

Ha lineárisan forgatnák a filmekhez a jeleneteket, azt mondanám, hogy a végére nem maradt pénz leforgatni az utolsó 15-20 percet.

Azzal még alapvetően nincsen probléma, hogy sosem tudjuk meg, mi történt, ettől még a film lehetne jó, de attól a ponttól, hogy megtalálja főhősünk a párját, olyan, mintha adtak volna egy határidőt este nyolcig a befejezésre.

Addig azért nem volt rossz a hangulata, még ha bele is lehet kötni abba, hogy mennyire reális, hogy fél Amerikában gyakorlatilag teljesen eltűnnek az emberek 1 nappal az események után... de nagy kár ezért az összegányolt lezárásért.


Singularity - Vélemények

2024-01-05 23:37.00
Magyar címe Kronosz, a robotok lázadása, ami pont olyan rosszul hangzik, mint a film maga, tehát tulajdonképpen egészen találó.

Úgy bő 10 évvel ezelőtt John Cusack úgy döntött, a továbbiakban elengedi ezt a színészet nevű dolgot, és inkább futottak még kategóriájú filmekben végez alibimunkát. Ennek a folyamatnak az általam látott eddigi legalja ez a fércmű, amivel tényleg nem tudom, mi lehetett a cél.

Döbbenetesen rossz alakítások, lassú unalmas történetvezetés, béna karakterek és dialógusok, az a pár akciójelenetnek szánt valami pedig nevetséges, amit összehoztak. Mindehhez nulla hangulat, gyakorlatilag kimentek a szomszéd erdőbe sétálni egyet.

Már-már figyelemreméltóan hitvány alkotás, de nem az a fajta, amin legalább röhöghetsz, hogy milyen gagyi, ez szimplán rossz és kész.


Aquaman és az elveszett királyság - Vélemények

2024-01-05 21:36.04
Az előző hozzászóláshoz hasonlóan ingáztam én is a két osztályzat között, mert a sok logikátlanság ellenére a film szórakoztatott.

Az oka a felfelé kerekítésemnek az, hogy nagyon nem tetszik az a tendencia, amit mostanában látok, hogy már azelőtt bukásra ítélnek filmeket, hogy a vászonra kerülnének, sok embert befolyásolva ezzel, aminek végsősoron az az eredménye, hogy sokan el sem mennek megnézni, és valóban megbukik az adott alkotás.

Ez a film nem annyira rossz, mint amekkorát a pénztáraknál hasalni fog, én azért csak beültem rá a moziba.


Sehol - Vélemények

2023-11-25 23:24.38
Tekintsünk el attól, hogy mennyire életszerű egy szétlőtt konténerben, az óceán hideg vizében ennyi napon keresztül túlélni kihűlés és elsüllyedés nélkül, az egyéb "extrákról" nem is beszélve és akkor kapunk egy nézhető filmet.

Ugyanitt keresem a telefonok akkumulátorának gyártóját, nem semmi micsoda élettartamuk van ilyen cudar körülmények között is.

Ellenben a feszültség jól volt adagolva, el van találva a hangulat, és Anna Castillo is jó, ezek miatt érdemes megnézni a filmet. Csak az agyunkat kapcsoljuk ki.

Klasszikus 3,5 pontos film.


2023-11-25 23:09.05
Nem gondolnám, hogy ugyanarról a helyről jönnek, akkor a halászhajón lévők angol szövegeit is lefordították volna a szinkronban.


Tetris - Vélemények

2023-11-25 23:03.00
Annyira kevés jó filmet láttam mostanában, hogy egy jóindulatú felcsillagozás belefér, annak ellenére, hogy erősen színeztek a sztorin az izgalomfaktor miatt. Így viszont végig leköti az embert és a Tetrises grafikus átkötések amellett, hogy ötletesek, segítenek is pl. az autós jelenet során, jótékonyan elfedni a CGI-ból adódó esetleg hiányosságokat. Egerton szimpatikus fazon, eddig még csak jó alakítását láttam.


Derrick (sorozat) - Vélemények

2023-11-24 14:32.24
Az igazság az. hogy sajnos nagyon rosszul öregedett ez a sorozat.


Marvelek - Vélemények

2023-11-15 21:44.07
Úgy gondoltam nem adok a sok előzetesen hallott, általában negatív véleményre a filmmel kapcsolatban, és inkább megnézzük moziban.

Hát, így vetítés után egyet tudok érteni a kritikákkal. Egyszerűen továbbra is úgy néz ki, hogy a semmibe tart ez a Marvel univerzum, pedig most már a sorozatokból is bőven vesznek bele alapanyagot, ezek megnézése hiányában egyébként nem is biztos, hogy mindenre magyarázatot kap a néző.

De arra sem kapunk választ, mit akarnak kezdeni Marvel kapitány karakterével, ami pocsékul lett megírva, nem is csoda, hogy Brie Larson sem tudott mit kezdeni vele. helyenként kínos volt nézni.

A hasonlóan nívótlan Ms. Marvel sorozat egyetlen előnye, hogy így Kamala karakterét egy fokkal jobban el lehetett viselni, azon már nem lepődünk meg, hogy bár a sorozatból gyakorlatilag direkt csapódtunk a filmbe, a csajsziból közben minimum MMA mester lett.

A főgonoszunk teljesen sótlan, ahogy Nick Fury is elég szerencsétlennek tűnt az egész filmben, és igen, kb a flerkenek voltak benne a csúcspont, az alja meg az éneklő népség.

Aztán kapunk a végére még egy, ki tudja, hányadik alternatív univerzumot, lehetetlen már követni.

Nem csoda, hogy a hírek szerint az MCU-nál is káosz van, azért ilyenkorra a Bosszúállók első csapatánál már körvonalazódott valami, és önmagában is értékelhető filmeket láttunk, itt meg egyelőre nem látni, mi a cél. Ha már elkövették (szerintem) azt a hibát, hogy nem hagyták ülepedni egy 5-6 évig a dolgokat, és az azonnali haszonszerzés reményében tovább erőltették a szuperhős filmeket, lassan ideje lenne letenni egyet az asztalra a Pókemberek mellé, ami jó is...


Mutánsok börtöne - Vélemények

2023-11-07 17:34.26
Elnézést, az idézőjel lekéste a csatlakozást :)


Ms. Marvel (sorozat) - Vélemények

2023-11-07 17:31.54
Csináljunk akkor egy sorozatot, a lényeg, hogy bugyuta tiniklisékkel hajítsuk tele, ééés ami még fontosabb, hogy tukmáljuk rá a nézőkre az idegen kultúrát, erőltessétek csak bele, az utolsó cseppig.

Mi az, hogy kontraproduktív? Sosem hallottam ezt a szót. Aki meg így gondolja az rasszista, de minimum nem pc, mi meg ugye végképp nem akarunk azok lenni.

CGI-vel ne foglalkozzatok, a Sanyi vasárnap csak fél napot túlórázik, majd összerittyent valamit.

Sztori? Ja, az is kell? Nem mondtam, hogy bugyuta tini hülyeségek és pakisztáni kultúra? Mi kell még? Gyúrjátok össze! A főnök örülni fog, most őszintén, tőle kapjátok a fizetést, nem a nézőtől, ugye? Egyébként is, örüljetek neki, hogy van munkátok, a Józsi sztrájkjával meg, valami kreativitás, vagy mifene miatt ne foglalkozzatok, hülye volt már mikor felvettük is.


Megváltó lövés - Vélemények

2023-10-08 16:42.50
Unalmas alibimunka két, többnyire levezetőben lévő színészlegendával, de Jack Huston sem mostanában éri el legnagyobb sikereit.

Aki meglepődött azon, ki a legnagyobb hunyó a filmben, jelentkezzen, szerintem rengeteg újdonságot rejteget az illető számára a világ.

Nem egy olyan túlzottan hasznosan eltöltött 100 perc volt.


Mutánsok börtöne - Vélemények

2023-10-04 21:20.27
Megtekintése után az egyetlen kérdés, ami felmerült bennem, hogy az ilyen filmnek nevezett vacakok egyáltalán hogy a túróba kaphatnak zöld utat, miért készülnek el?

Ha már elkészülnek, miért nem próbálkoznak legalább egy kicsit?

Az ezredforduló környékén Lundgren és Dudikoff filmjeivel azonosítottam a ZS kategóriás akciófilmeket, de még azok is kategóriákkal megelőzték Bruce Willisnek ezeket a pályafutása zenitjén elkészült tucatszemeteit, amiből évente olyan 6-8 biztosan készült itt a végén.

Bár biztosan sokan leírták előttem, de sajnálom, hogy egy ekkora legenda ilyen méltatlanul fejezte be a pályafutását.


UFO - Vélemények

2023-09-12 20:31.31
Az a baj, hogy az általad felsorolt filmek többsége köszönőviszonyban sincs az itt taglalt alkotással, teljesen más céllal és közönégnek készültek.

Ha azzal az elvárással ültél le megnézni ezt a filmet, hogy hasonlót kapsz, akkor nem csoda, ha nem tetszett.


A Térség (sorozat) - Vélemények

2023-07-18 23:04.13
Nem, sajnos úgy néz ki, hogy nem lesz. Pedig a könyvek bőven tartalmaznak még anyagot, Laconia éppencsak, hogy érintve lett (teljesen lezáratlanul hagyva ezt a részt), viszont a 6-7. könyvek között egy 30 éves ugrás van, így az Amazonnál úgy gondolták, itt viszonylag korrekt módra lehet lezárni a sorozatot.

Képregény és videojáték formájában vannak jelenleg előrelépések, ami azt bizonyítja, hogy továbbra is van érdeklődés a téma iránt, és a sorozat producere is nyitott a folytatásra, de ezek jelenleg inkább üres szavak, mint bármi, ami alapján tényleg komolyabban lehetne bízni egy 7. évadban, de végülis a remény hal meg utoljára.

Aki szeretné tudni a folytatást, addig is olvassa el a maradék 3 könyvet.


Borning - Vélemények

2023-07-13 19:47.55
Ha szereted a szép hangú és gyors autókat és épp nincs semmilyen közvetítés... hát... nézd meg.

Ha zavar, hogy konkrétan az egész filmben nem történik SEMMI, hogy a karakterek kidolgozatlanok és irritálóak, a versenyjelenetek többsége béna, a "dráma" blődség, a párbeszédek nevetségesek, és amúgy vicces jelenet kb. nincsen, akkor szerintem ne erőltessétek.


Lázadás (2017) - Vélemények

2023-06-26 11:36.59
SPOILERES LESZ

Alacsony költségvetés, nem a megszokott sci-fi helyszín (Afrika), de kellemesen megteremtett hangulat, és nem is indult rosszul.

Ez a film egészen addig jól működik, amíg az idegenek el nem viszik a nőt. Annál a jelenetnél elmehetett volna sok, izgalmasabb irányba a film, de végül a leginkább semmitmondó, mellesleg elég bugyuta megoldás mellett tették le a voksukat a készítők.

Ezért kár, mert ahelyett, hogy egy pozitív meglepetés ért volna, a végére a film visszasüllyed a középszerűségbe. Azért összességében nézhető.


A kosárcsapat visszavág - Vélemények

2023-06-16 23:37.17
Nézhető iparosmunka, igazából nem több. Nem gondolnám, hogy ebben az alapanyagban mindenképpen benne volt egy 1,5 órás dokumentumfilm lehetősége, de kitolták végülis eddig valahogy.

Viszont ha megkukkantod, és láttál már életedben kosárlabda közvetítést fogadj meg egy jó tanácsot:

Ne!
Nézd!
SZINKRONNAL!

Azt gondolná az ember, hogy ha már dokumentumfilmről van szó, a készítők ügyelnek a precíz, korrekt fordításra is, elvégre mégiscsak többnyire a sportág szerelmeseit fogja érdekelni ez a film. Amit viszont itt sikerült összehozni, az kritikán aluli, és számomra rengeteget rontott az élményen. Jó lesz az felirattal is, higgyétek el!


A galaxis őrzői: Ünnepi különkiadás - Vélemények

2023-06-10 18:51.08
Nem szoktam az ilyen és ehhez hasonló különkiadásokat megnézni, mert szerintem mindegyik gagyi, ezalól ez sem kivétel. Az egyetlen oka, amiért megnéztem, az az, hogy nővérem jelezte, hogy kiderül itt valami, amit aztán a filmekben már csak pusztán egy fél mondattal elintéznek, és nme lehet tudni, hogy lesz-e jelentősége a továbbiakban.

Ez pedig ismét inkább a bosszantó kategória, mert ha ezeket a gagyiságokat is el kell kezdeni követni, hogy mindent értsünk a Marvel univerzumban, az már nálam is túl fogja lépni az inegküszöböt.


Jack Mimoun és a rejtélyek szigete - Vélemények

2023-05-21 22:49.57
Adott nekünk ez a kalandfilm, amivel összességében el tudja ütni az időt az ember, aztán mikor vége van, rájön, hogy semmi, de semmi eredetiség nem volt benne, de még egy közepesen izgalmas/vicces jelenet sem, és hát a költségvetésből sem futotta többre az abszolút minimumnál. Kevés ez így, de nagyon.


Monster Trucks - Vélemények

2023-01-15 20:24.05
Sejtettem én, hogy nem egy esti film lesz ez, úgyhogy beszúrtam délutáni limonádénak, olyan is volt.

Alapvetően, mint családi, gyerekeknek szóló filmként kell rá tekinteni, így meg is vannak benne a szokásos klisék, persze többek között azért egy komplett autókereskedést büntetlenül lezúznak fiataljaink, mert ezek szerint azt is lehet.

A végére már annyira elburjánzottak benne a röhejes dolgok, hogy afelett már ebben a műfajban is nehéz szemet húnyni, így nálam a közepest sem sikerült megütni Chris Wedge filmjének, ami minden hibája ellenére még mindig jobb, mint a hasonló témakörben pár évvel később érkező A-X-L.


Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja - Vélemények

2023-01-15 00:20.20
Üdítő kivétel a mostani filmek között, ami végig lekötött és érdekesnek találtam, nem sok ilyen van mostanában. Efron ahogy öregszik úgy lesz egyre szimpatikusabb színész.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk