Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A vonatrablás
- AMC, 06:25
A rózsaszín párduc
- Mozi+, 06:30
Vélt sérelem
- Film4, 06:40
Anya, lánya, unokája
- HBO, 07:20
Boxlegenda: a nagy George
- HBO2, 07:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Mi fáj? Gyere mesélj!
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A fáraók földje aaaaa
Leonid Gaidai aaaaa

 

Mandrago hozzászólásai

Ugrás Mandrago adatlapjára


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2022-10-09 11:36.30
Mocskos piaci kofák azt se tudja mit kérjenek 1kiló krumpliért bazd meg!Ott rohadjon rátok minden többé nem fogok oda járni az biztos direkt összebeszélnek mind egy áron adja engedni egy se akar mert a boltban is annyi így úgy amúgy!Ez már nem piac ami ebben az országban van mocskos lehúzások szegény emberektől akarja magát megszedni minenki szégyentelenek ezek is ássák el magukat a mocskos kormányukkkal együtt rabolni fosztani azt szeret mind!


2022-09-27 10:08.10
Most küldték a gázszámlát nyáron mindig 3500 körül múlt hónapban már 7500ft most 13000 és átlag alatti fogyasztók vagyunk be sem fűtöttünk hogy használtam el akkor majdnem a dupláját egy hónap alatt ne röhögtessenek már ezt a kibaszott átbaszást lopást albérleti díjjal együtt ilyen számlákat fizetni 80000ft közmunkabérből hogy a kurva kibaszott életbe gondolták ezt az egész bevételemet erre adni és hogy a faszba egyek mellette és vegyek meg még egyéb dolgokat úristen már ilyet csinálni pont a legszegényebb legszarabbul kereső emberekkel!


2022-09-23 11:06.33
Nem köszönöm nem is merek kérni inkább mert nem tudom visszaadni nagyon nehéz nem akarok senkinek tartozni így is adóságba vagyok meg albérletben vagyunk így is sok kiadásunk van!
majd megoldjuk valahogy nem tudom még hogy a jövő hetet még valahogy kihúzni tudom hogy sok ember van így de nem tudom mások hogy tudják megoldani


2022-09-23 10:47.37
Már éhen kell járni dolgozni nem tudok egész napra ennivalót hozni nincs annyi pénzem hogy boltba menjek már egy kenyeret venni itt kell megőrülni az idegtől hogy mit csinálj kitől kérj örlődsz hogy mi legyen veled ez már egy fos rohadt élet és ez így megy hónapról hónapra hát bassza meg ezt csinálni emberekkel!Ezt a mocsok pökhendi elmebeteg disznó faló embert ide visszarakni kormányozni nincs esze rohadna már szét a bele nem bír már lerobbani éhen dögleszti az embereket ő dögölne már éhen rohadna szét!


2022-09-23 09:38.27
Emeljék már végre a kurva életbe a béreket,segélyeket,nyugdíjakat ne az uniós pénzekre fogja már bassza meg!Csak úgy röpködnek náluk a kibaszott milliárdok az ő fizetésükre jólétükre a kurva anyjukat!Már hó közepén nincs a fizetésekből már éhen döglünk nem tudunk már egy hónapot ebből a pénzekből túlélni értsék már meg hogy kurva kibaszott bajok vannak nem igaz a rohadt életbe már!


Orbán Viktor - Vélemények

2022-08-25 11:02.05
Elmebeteg!
Diliházban lenne a helye élete végéig!
Elmebeteg emberre sohasem lett volna szabad országot bízni! Szép volt!
Isten áldja ezt a beteggé tett.nyomorult,koldus.rühes,egyhelyben toporgó éhhalálba taszított országot!
Előre megyünk(a sírba)!


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2022-08-12 09:08.51
Nem jókedvemben vagyok közmunkás nem én nem tehetek arról hogy nincs semmi munkalehetőség végzettséggel sem lehet elhelyezkedni az egész megyéből csak a közmunka van meg a valótlan kínlódos vállalkozások amik csak addig persze jó vagy próbanapokra amíg megcsinálod a szarját utána menj a picsába mert nem tud munkát adni meg minden indokot kitalál hogy menj el csak ne kelljen még egy hónapot se kifizetni utána persze te vagy a rossz mert azt híresztelik hogy nem akarsz dolgozni!Amúgy a fideszesek is mocskolódnak azt mondok amit akarok! Sokan azt sem tudják milyen munkahelyek vannak meg hogy basszák át az embereket!És igen Orbán nyomorult koldus országot csinált és ha ők emelik a fizetésüket az persze nem baj ugye?Mert ők a pofázáson meg a jó pozíció osztogatáson kívül meg is dolgoznak érte ugye?Nekik aztán van tapasztalatuk meg végzettségük ugye?


2022-08-11 14:32.44
Nem tudom már csak ilyen betűk meg számok voltak de inkább ilyen könnyebbet találtam ki!


2022-08-11 14:22.47
Semmi csak most úgy ezt adtam gyorsan úgy ez jutott eszembe!


2022-08-11 14:10.23
Csak jobban idegesíteném magam!Már így is elég idegbeteg vagyok:))
Bár szerintem az ország nagy része szintén!


2022-08-11 13:44.58
Kocsis Máté Gyurcsánynak:Tudja hova készülnek a Holdon van elég hely!
Hát én meg azt mondom nekik is van ott hely bőven lehet oda menni elvégre a holdon is látták a győzelmüket!
Ja és Orbán:Becsüljük meg a munkahelyünket!Húúúú hát persze mert minket aztán megbecsülnek egy munkahelyen!Fasza tanács!Értéktelen 0 ember az ilyen szart sem ér vele ez az ország!
Ja és nekik is el lehet menni új munkát keresni mert nagyon unják már úgy látom hogy ugyanazt a szavakat fossák a szájukból állandóan lehet menni keresni hónapokig évekig kiprobálhatja megnézném ők milyen munkahelyre kellenének!Éljetek ti bazd meg közmunkából!
Rohadt mocskok!


2022-08-11 11:54.50
Ez így van!
Mert nem is élsz meg belőle a semmiért dolgozol!Meg amúgy is szégyen mert a bűnözőket szokták közmunkára ítélni!
Sokan vannak ebben akik nem ezt érdemelnék hanem normálisan ugyanúgy felvenni rendes fizetésért!Ez is egy komoly probléma az országban amivel szintén foglalkozni kellene!


2022-08-11 11:32.07
Sajnos igen! Idegronccsá és beteggé tesz ez a rohadt rendszer nem hagyják megélni az embert és ez csak rosszabb és rosszabb és rosszabb lesz!


2022-08-11 10:58.46
Munkahelyi bérkülönbségek!
Közfoglalkoztatottak szarba nem nézése!
Mert te nem érsz annyit mint a másik ember neked nem ér annyit a munkád mint a másiknak ugye!Ugyanazzal a munkával egyik ember jól keressen másik szart se egyik ember tudjon élni a másik haljon éhen ugyanazzal a munkával!
Egyik ember kapjon rendes fizetést a másik meg csak közfoglalkoztatott lehet mert ez a szabály!
De ebben az országban nincs megkülönböztetés ugye????Nincs diszkrimináció ugye???Mert le kell nézni azt aki nem tehet róla hogy nem talál rendes munkahelyet akkor az legyen csak közfogis!Megalázó mocskos rohadt retkes ország!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk