Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Pókok
- Film Mánia, 04:30
Brazilok
- RTL Három, 05:00
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 05:00
A kis Vuk
- Film+, 05:15
A vonatrablás
- Filmbox Family, 05:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Floorficánk hozzászólásai

Ugrás Floorficánk adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2024-02-10 23:14.31
Oké, valaki tud valami nézhető természetfeletti filmet, ami kurva jó, félelmetes és 2023-as, vagy 2024-es?
Gore típusú nem érdekel.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2024-02-10 23:03.39
Én minden nap, 5 alkalommal legalább. Egyszer erre a képre ránézek, megveszek, hogy valakit bepirítsak.
[link]
But wait, there's more
[link]
Wanna tap that ass? I wanna tap that ass. Every... fucking... night... fucking hard!


2024-02-10 20:08.28
Lemondtak? Lemondtak :D

Amúgy csak annyi, hogy egyedül megyek kikapcsolódni. Valakivel mennék, nem egyedül. Floorprücsök valakivel menne kikapcsolódni. Azaz, Floorprücsök, Floorpöcskös, így lehet hívni, nekem ez bejön.


2024-01-12 20:57.58
Értem én, hogy hülyék napja van sokak számára, de én megmaradnék józannak ma is. Köszönöm azért a gondoskodást.


Hiányolt fórumozók!

2024-01-10 23:11.02
Biztos vagyok benne, hogy Floorficánk őfelsége sem az, akit te keresel.

Most gurították le a vörös szőnyeget, hogy az ádáz vihar karmaiból visszatértem. Nem nagy elánnal, nem túlbuzgóan, hanem kimérten, úri módon lépkedek rajta büszkeségtől, magabiztosságtól vezérelve.

A plakáton mi áll a trón felett, na mi áll?
"Fenntartva a mi kis végigszopott faszficánkunk részére."

Ez a szöveg áll a plakáton. Ez azt jelenti, hogy mindenki élvezi a munkám, csak nagy a félsz bennük, hogy sehogy sem tudják majd meghálálni. Nem is kell. Két "O" betű, tulajdonképpen forma van a nevemben, innentől tudható, hogy kapunyitó vagyok.

Szép estét barátaim, cimborák, guberálók, patánsok. Kereket gurítok, úgy hogy csőröm birizgálni nem fogjátok. Tutálibe Málibe, akik jönnek. De én vagyok és felfelé haladva létezem.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2021-03-28 14:59.33
És lám, kimondtad a kulcsszót: "eredeti stílus". No, hogy képben legyünk, te erről az eredeti stílusról koppintottál anno, és használtad utánam önfeledten a szkvirtelést, egyéb témakörhöz kapcsolódó kifejezésemeimet, előadva, milyen aberrációid vannak.
Míg én poénkodtam vele, és jót szórakoztál te is rajta, te esetedben már a korábbi rendkívül visszafogott stílus feloldódásával, átalakulásával elég visszatetsző kép alakult ki rólad. De ne is beszéljünk az ennek hatására felgyülemlett utálóid mennyiségéről. Gondoltam úgy fair, ha reagálok rád.

Igen, kedves "utolsó" szamurájunk "nem jőn rá,egy idő után az ember eredeti stilusa,minél tőbbet ir valaki,minél jobban kibontakozik,annál inkább előtérbe kerül"

Telóról én nem várok el normális írásjelhasználatot, tagolást, de az nem befolyásolja azt a reális megállapítást, hogy amíg a másikat becsmérled, a magad hitványságairól vonod el a figyelmet.

Így tovább, és ha nem veszed számításba azt, hogy valaki bizony képes fejlődésre, hanem kizárólag magadból indulsz ki, talán el fogja kerülni a figyelmed, hogy az a "hüjjjje" esetleg néha hasznos véleményeket is megoszt.

Tegyük ezt most már múlt időbe, ami az oldalon való tevékenységemet illeti. Azért te is besegítesz abba, hogy kilépjek eme mérgező közegből. Köszi.

Maradj ilyen okos, inspiráló, nehéz bár olvasni, de már megszoktunk ilyennek. Valakinek lehet, nem is túl ideális látkép a te fejlődésed.

Happy?


2021-03-28 14:40.22
A járványügyi helyzettel kapcsolatos meglátásaimat, általam vizsgált, annak témakörét körbejáró videókat (akár téves, akár nem téves) akartam megosztani, ezért regisztráltam elsősorban. Nem az volt a célom, hogy felkavarjak indulatokat, és kezdeményezzem a többiek szemétkedéseit.

Nincs értelme maradnom, ha a szándékomat, hogy veszélyforrásokra hívjam fel a figyelmet, nem érvényesíthetem problémamentesen, köszönhetően a toleranciát nélkülöző indulatos fórumozóknak.
Megalapozottak a feltevéseim, nem kitalálok, nem légből kapok információkat, melyeket megosztok. Ha ezt többen sérelmezik (joguk van hozzá), hogy bár bevallásuk szerint nem érdekli őket az írásom, de mégis árgus szemekkel fésülik és nem érdemben bírálják (csak konfrontálódás végett) azokat, akkor azt érzem, nincs komoly gyümölcse a tevékenységemnek.

Jelenleg a járványügyi téma felé orientálódok, és adatfeldolgozást végzek nagy energiafelhasználással, amíg nem eszkalálódik a helyzet kellőképp, de akkor megyek más közösségbe, ahol a másik korlátozása, lejáratására irányuló kísérlet, fenyegetése nélkül lehet eszmecserét folytatni, feldolgozott írásokat megosztani.

Preferálok olyan beszélgetést, ahol ellenvélemények kerülnek terítékre, ha nincs indulatos konfrontáció, indokolatlan fölényeskedés, gyalázkodás, mely megoldási lehetőséget veszélyeztetne.
Most erre a kommentemre is jön majd egy lenéző, fölényeskedő hangnemű válasz (nem tőled, hanem a szokásos huszárkodó, személyeskedő egyénektől), igazából egyértelmű, hogy abszolút nem tudok jó kedvűen posztolgatni.

Ahogy korábban említettem, én is lazán, szleng stílusban, könnyelműen fröcsögve tudok beszélgetni egy-egy témáról, filmekről, zenéről, de ez alól a járványügyi téma kivétel.

Alig van egy két jó fej, aki láthatóan aktív az oldalon, és elfogad ellenvéleményt, úgy, hogy konszolidált beszélgetésbe lehet elegyedni vele az említett téma kapcsán. A többi, mint a kiéhezett hiéna, leselkedik mindenre, ami guszta, vagy gusztustalan számára. Belekezd egy olyan tevékenységbe, ahol a padlóig tudja amortizálni az amúgy kritikusan komoly témát, és marad helyette a céltalan személyeskedés, fröcsögés. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Remélem érthető volt az indoklásom, miért mellőzöm az oldalt.


2021-03-28 13:54.04
Ebből én semmit nem értettem, de legalább nem mondhatjátok azt, hogy ez csodálkozásra ad okot. Fikázzatok az együgyűségem, értetlenkedésem miatt. Nem baj, ha nem pendülünk egy hullámhosszon, legalább nem raboljuk egymás idejét.

Maradjatok szellemileg túlbútorozva, sajátos nyelvi eszköztárral felvértezve, melyet legalább ti meg fogtok érteni. Az a lényeg, hogy mindig érezzétek a fölényt mások felett, arra ne is gondoljatok, értelmesebb emberek számára ez miről is árulkodik valójában.

Reakciót ha egy mód van rá, inkább ne küldjetek a hozzászólásaimra, felejtsük el egymást (nem lesz nehéz, bár a paradoxot, hogy a magas lóról mindig érzitek a hajlandóságot reagálni egy jelentéktelen személyre, igazából nem értem).

Rendkívül sok értelmes fórumozó hagyta el az oldalt, ők remélhetőleg megtalálták azt a társaságot, amit megérdemelnek jogosan.

Nektek is minden jót, kitartást az élethez, szükségetek lesz sok szerencsére is.


Örömködő topik - közkívánatra!

2021-03-28 13:09.49
Köszönöm a búcsúztatásokat.

Mondjuk előbb utóbb mindenki meghal, csak nem mindegy az odavezető út hossza, minősége, és hogy halál után hol kötsz ki.

A gondmentes napokat élvezzétek ki, amíg jönnek és jöhetnek.

Saját munkákat nagyon ritkán, de továbbra is linkelni fogok a youtube videósok topikban.

Minden jót.


2021-03-28 12:52.42
Az itteni napi publikációk elmaradnak sokak örömére, mégtöbbek kárára.

Nem tervezek megosztani semmit ezen az oldalon az elkövetkező időszakban, a sok szemétkedő, véleménytiprási kísérletet végrehajtó, inhumánus, antiszociális, erkölcstelen, tudatlan birka örülhet, miattuk alakult ez így.

Facebook-on továbbra is rendkívül hasznos posztok lesznek olvashatók az "ebredezőkclub111", "A Gondolkodó Maradék Közössége", "Amiről a Tudomány nem beszél", "Magyar Humanista Egység", és hasonló csoportokban. Ajánlom minden gondolkodó, öntudatos, másokat segíteni akaró társunk figyelmébe.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2021-03-28 12:41.55
Az önbíráskodás miatt, és annak téves/indokolatlan jellege miatt az univerzális törvényszerűségek éveken belül komoly negatív változásokat, helyzeteket idéznek elő a delikvenseknél.

A szidalmazó (főleg kritikus helyzetekben, ahol segítségnyújtás lenne elvárt tőle) önmaga gödörásója, remélem ezzel nem mondok újat. Ha ez cél bárkinek is, hogy a karma utolérje, azt tudassa velem, mert időt takarít meg nekem, értelmesebb vitapartnereket fogok keresni, azonnal.


2021-03-28 12:35.24
Amikor előre tudom, hogy csúnya sors vár azokra, akik el próbálják tiporni más véleményét, és több esetben a szellemi fejlődés útjait barikádozzák el maguk, és más előtt.

Azt sajnálom, hogy odáig nem jut el a többség, hogy a fájdalom torkában se gondolja végig, hol, mit és mennyit hibázott.

Arra sem jön rá, hogy az erkölcstelen működése a rendszernek őt is erkölcstelenné teszi, de ez nem mentség semmire, nem feloldozás bűnei alól.


szólánctárgy

2021-03-27 20:00.26
Az nem szó, az nem szó. Te jó ég. Hát az nem szó. Hihetetlen, az nem szó, az nem szó.

Én kerestem, és az nem szó. Én tudom, hogy az nem szó.


Mit hallgatsz most?

2021-03-27 18:13.35
Köszönöm.


Örömködő topik - közkívánatra!

2021-03-26 22:48.42
Rendben, indulok.


Véleményem a FILMKATALOGUS.HU-ról

2021-03-26 14:55.17
Azok zajlanának, de rájöttem, okádék emberekkel van teli az oldal. Már értem miért kérték többen önként, hogy töröljék őket az oldalról.


COVID 19 beszámolója

2021-03-26 10:23.12
[link]

""Orbán kijelentette, hogy „szabad nyarunk lesz”, de a következő időszakban lesznek olyan szolgáltatások, ahová csak védettségi kártyával lehet majd bemenni. Szerinte nálunk az uniós országokat megelőzően válik szabaddá az élet.""

Ahogy mondtam. Nem véletlenül fogalmaz így Orbán Viktor, hisz nyárra hip hop megszűnik a vírus, szeptembertől újra támad. Előre tudják, mert ez egy politikai program, terveik szerint 2025 végéig.

Kártyát megkapod, de a te oltottságoddal még mindig átadhatod a vírust másnak, és maszkot is kell viselned, távolságtartást betartani. Akkor mi a franc értelme van az egésznek? Annyi, hogy totálisan korlátozzanak. Ja, az újabb vírusvariánsok ellen hogy véd meg régebben kifejlesztett oltás? Amúgy meg más vírus ugyanúgy lehet a szerveztetedben, aminek hatására te is és mások is megbetegedhetnek. Mi van az influenzával? Mi van a náthával? Mi a helyzet a rosszul karbantartott immunrendszerrel? Mert ugye orrba szájba nyomatják belénk a mérgeket levegőből, ivóvízből, ételből, stb. A piacon biogazdálkodásból importálnak tucatra műanyag ízű gyümölcsöket, még zöldségeket is, a paprikán csak úgy virított a szemvakító fehér permetszer.

Mit mondott Müller Cecília?

"Fontos, hogy mindenki, aki behívót kap védőoltás felvételére, gondolkodás nélkül éljen a lehetőséggel"

Miért is nem szabad gondolkodni? Talán akkor rájönnénk a globális átverésre?


Az 5. hullám - Vélemények

2021-03-26 00:08.24
Meg lehetett nézni. Nekem nem volt túl sok gondom vele, a klisékre számítottam, a csavar meglepett, végig lekötött. Nem egy egekig magasztalható alkotás, de szerintem biztosíthatunk neki helyet a középmezőnyben.
Ne kezdjetek neki nagy elvárásokkal.


COVID 19 beszámolója

2021-03-26 00:01.22
S készülnek a nürnbergi perekre. Jobb oldalt a képnél a leírás:

[link]


2021-03-26 00:00.23
Éjfélt ütött az óra.


2021-03-25 21:04.02
Tapsvihart érdemel ez a spamlavina. Egészségetekre. Jóccakát gyelekik, vakcinamentes álmokat.


2021-03-25 20:59.32
Ez legyen a nap búcsúzóvicce.


2021-03-25 20:57.59
Nem tudtam, még ki hiányzik a nyalifali gárdából. Teljes a csapat vajon?


2021-03-25 18:31.57
Én aztán tudom, milyen a munkával való pepecselés.
Tőcsed le, dzsunior, itt van e:

[link]


2021-03-25 18:25.39
Ki mondta, hogy hibákat vétsél?

Ott van a scale tool hozzá. Az a lényeg, hogy objektumként textúra nélkül kell kimenteni és importálni. De trükközni kell természetesen, ha a lakások között sokat kell módosítgatni, azt is meg lehet oldani, tényleg nem tudom, mi benne a challenge.
Még mindig: honnan veszed, hogy nem vagyok sikeres? Mi a siker számodra? Mindenki számára más és más. Magam számára sikeres vagyok, mester szinten producelek zenéket.


2021-03-25 18:16.21
A siker ott kezdődik, hogy mi magunk elismerjük saját munkánkat, annak értékét, esetleg busásan megélünk belőle, ha akarunk. Azt meg mindenki eldönti, reflektorfénybe akar kerülni, vagy sem. Mások véleménye, a "laikusok" véleménye nem mérvadó. A saját percepció az egyedüli, felbecsülhetetlen élmény és tárháznyi lehetőséggyűjtemény.


2021-03-25 18:10.14
Objektumként exportálod és importálod, akkor már simán klónozni tudod, gondolkozzál már, nem ma kezdtem :)

Ha szerinted nem vagyok sikeres, akkor biztos úgy van.


2021-03-25 17:34.23
Ez lenne nehéz? Odanyomom a falakhoz a térmérőt, SketchUp-ba benyomom neki a méreteket, 3d-be klónozom a szobákat, krix krax, pár kattintás, kész.

Nem mondtam, hogy az a csúcsa a kreativitásomnak.
Kis ízelítő ahhoz, milyen stílusú zenéken és zenei mixen dolgozom mostanság:

https://www.youtube.com/watch?v=YTTUKQIXw-c
https://www.youtube.com/watch?v=VMnsdYVCm-g


Mit hallgatsz most?

2021-03-25 16:36.01
De.
https://www.youtube.com/watch?v=gnhfKhDR3lk


Érdekességek!

2021-03-25 16:31.02
Dicsak, egy kis olvasgatás, egy összefoglalója annak, amit még írni akartam. Remélem ez pótolja a hiányérzeted.

[link]


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk