Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lobo Feroz
- Film Mánia, 04:10
Az utolsó rítus
- Paramount Network, 04:20
Zoolander, a trendkívüli
- Mozi+, 05:00
Vágyak nyomában
- Filmbox Extra HD, 05:15
Édes, mint a pite
- Mozi Klub, 05:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

WhiteTyson hozzászólásai

Ugrás WhiteTyson adatlapjára

1 2

Übergáz - Vélemények

2024-02-15 08:26.45
Ez a film remek vígjáték! Őrülten Vicces, a Bautista Nanjiani páros meg fantasztikusan működik, és amíg nézzed a filmet elfelejted minden bajod. :) A párbeszédek zseniálisak és egyszer sem ül le a sztori. Aki ki akar egy kicsit kapcsolni annak bátran tudom ajánlani! Nekem egyik kedvencem lett a műfajban.


Imádlak utálni - Vélemények

2024-01-26 07:48.03
Évek óta a legjobb romantikus vígjáték amit láttam! Az ilyenek hiányoznak mostanában. Annyira vidám hangulata volt közben meg romantikus, amellett oltári vicces is. Szuper állati jó pofa karakterek, mindegyik szerethető. Aki szereti ezt a műfajt az ki ne hagyja, csak ajánlani tudom, remek szórakozás! Nekem nagyon tetszett!


A méhész (2024) - Vélemények

2024-01-14 09:53.32
Akkor ez a te filmed lesz! :) Én is az ilyet szeretem, mert úgy vagyok vele ha már akció film akkor csapjon nekem oda rendesen, hát ez akkorát csap még az is megérzi aki nézi. :) :) Sex sajna nincs benne. :) Azt másban keres, :) meg uszodabérlet sem. :) :) Minden más amit említettél az annál is több hála istenek. :)


2024-01-14 04:14.46
Nem egy komoly mondani valóval bíró film, nem mozgatja meg az agyad, nem is kell, mert viszont aminek készült annak tökéletes! Egy igazi kő kemény, vagány, látványos akció film, egy non stop akció orgia! :) Az itt is brutális harag vággyal fűtőt szigorú nézésű Statham barátunktól. :) Tetszett! Aki szereti a non stop akciót, bunyót, illetve fegyver ropogást, annak nagyon fog tetszeni!


Az ördög háromszöge - Vélemények

2023-12-28 15:14.07
Óriási fim a csodálatos 90-es évekből! Izgalmas, remek történet vezetés, fordulatos, feszült hangulat. Hatalmas színészi alakításokkal meg fűszerezve, ilyen egy igazi krimi thriller!! Gyakorta megtekintem azóta is. Felejthetetlen klasszikus!


Az Alkotó - Vélemények

2023-09-29 07:05.35
Ez egy értékes film volt! Emberi, komoly mondani valóval. És itt nem arról szolt a téma ,hogy a robotok, az M.I veszélyes a világra hanem pont fordítva az emberek ami azért valamelyest igaz a mostani világra is. Kivétel Joshua aki fel ismerte bennük a jót már mint az M.I-ban. Engem megérintett a film. Komoly, mély és helyenként megható a film, nem mellesleg komoly témákat boncol a másik, egész végig lekötött egy percig sem vontatott, a lélegzett elállító látvány mellett sok akcióval meg fűszerezett fordulatos alkotás. Én nem csalódtam, nagyon nagy film, az alakítások is nagyon ott vannak a filmben Jhon David Washington igen tehetséges fiatal ember nagyot alakít és a gyerek is! A zene is fantasztikus úgy ahogy a hangulat is, nekem az év filmje, szóval ez igen! Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Az apáca 2. - Vélemények

2023-09-09 17:14.20
Nekem is tetszett, érdekesen vezetett sztori és parásztattó is amennyire kell. A hangulata is remek rendesen izgalmas a film. végig lekötött. Még izgultam is rajta itt ott. A látvány is rendben van. Ez a rész azt kell mondjam jó. Meg aztán az elsőnél jobb lett. Ajánlani tudom a
horror rajongóknak és aki szereti a Démonok közt univerzumot. remek szórakozást nyújt.


Csapdában (2002) - Vélemények

2023-09-05 20:15.40
Óriási film!!! Rég izgultam végig filmet, viszont ezt nagyon is. Feszült gyors tempójú, végig oda tapasztja a szemeid a képernyőre. Végre egy thriller ami nagyon be rántott és nagy hatással volt rám, szerintem mostanában már nincsenek sajnos ilyen filmek ebben a műfajban! Fordulatos, megdöbbentő ráadásul hatalmas alakítások is színesítik, a magyar szinkron is tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


Oppenheimer - Vélemények

2023-08-02 15:18.27
Egy film felvételtől meg naná ,hogy nem tojják össze magukat a Japcsik. Azért annál el szántabbak és tökösebbek voltak, sajnos érezniük kellett ,hogy tényleg nem viccelnek úgy mond az amerikaiak ,de ahogy már írtam kevesebb áldozattal is meg lehetett volna ezt csinálni nem így, ez a történelem egyik leg nagyobb tragédiája. Rengeteg ártatlan gyerek, nő, férfi, több más élőlény is meghalt és írtam már előbbi írásomban is milyen károkat okozz még ma is nekik az atom sugárzás. Hiába háború volt máshova is ledobhatták volna az "is nagyot szólt volna".


2023-08-02 15:04.49
Hello! Tisztelettel megjegyezném, Én aszt írtam vesék be ,de mondjuk a hadi flótára a tengerbe, vagy jóval messzebb ami nem követel ekkora pusztítást főleg áldozatot ,de jócskán okozott volna bajt így is. Plusz így is "Megmutatták volna Washingtonban a 4 éves titkos munka eredményét a meglepetés erejével ugyan úgy, és a Japánok meg álltak volna szerintem, nem kockáztatják annyi Japán életet és területet ha látják milyen erővel bírnak az Amcsik, és az Oroszok is hátrébb léptek volna ez azért "okosabb húzás lett volna" összességében. Hát elég nagy volt az áldozat és a vesztesség is sajnos.


2023-08-01 12:37.33
Én személy szerint azt mondom az utóbbi idők egyik magasan legjobb filmje. A másik, ebben a film "generációban" hosszú ideje nem volt olyan film ami így meg fogott lelkileg és ily módon hatot volna rám mind ez. Hangulata, és ahogy tálalva volt egy érzelmi hullám vasút kemény ,de nagyon hatásos. Komolyan el gondolkodtat, sokkol és megdöbbent, mellette egy fokozatos feszültségbe ránt téged és elejétől végéig nem enged. kemény morális témákat is feszeget természetesen. Ez egy életrajzi film nyilvánvalóan történelmi is ,de ez egyértelmű. Az nagyon tetszett ,hogy nem emelik piedesztára Oppenheimert. A tett súlyóságát elég keményen érezni bár azt hiányoltam nem mutatták teljesen be mit tett ez a bomba a Japánokkal, drámai okokból is és a bomba ledobása következményét és ezt a kegyetlen tett hatását jelenetben ,hogy még jobban érezzük a cselekedetet, érezni ,de "finoman" mutatják be. Borzalmasan tragikus az egész tudták jól a tudósok mi fog történi még is ledobták. Ezt az akkori helyzetet meg lehetett volna oldani ,hogy elrettentésként mondjuk a tengeri hadiflótára dobják a vízbe stb. és az elég lett volna arra ,hogy besz@r@sa a Japánokat és le állnak (Hitler akkor már elbukott)... ,de ez így óriási kegyetlenség és rengeteg ártatlan gyerek, nő, férfi, és a többi élőlény pusztulását okozta stb. és azóta is van atom sugárzás arra és rákos gyerekek születnek és így tovább... iszonyatos tett volt az emberiség történelmében. A színészek egytől egyig remekelnek kisebb szerepekben is. A vágás fantasztikus benne, a zene is. borzasztó mire képes az ember, nagyon félelmetes magunkra nézve és a világra... Meg még annyi ha sikerül az érintett hatalmakat elgondolkodtatni mivel játszanak... akkor már úgy is meg érte ez a film ,de ebben nem nagyon hiszek, kevés rá az esély sajnos ,de jó lenne. A film összességében viszont egy mestermű. Nolan maradandót alkotott!


Insidious: A vörös ajtó - Vélemények

2023-07-09 09:52.55
Mindent kihoztak a sztoriból amit lehetett, szuper volt. Remek borzongás amellett hangulat és atmoszféra jellemezte az alkotást. Párszor hátra is hököltem a székben. :) kiváló zene, a látvány világ is ütött rendesen, egyik legjobb rész volt szerintem. Az alakítások is helyén voltak, Patrick Wilson meg meg mutatta tud rendezni is ha kell.


A pápa ördögűzője - Vélemények

2023-04-14 15:22.19
Sok ilyen filmet láttam már mert szeretem ezt a műfajt ,de ez az alkotás még így is adott nekem újat. Remek volt a hangulata, végig lekötött, izgalmas is volt. A színészi játékok is remekek voltak, a kisfiú is nagyot alakított. A sztori nagyon jó volt és még az is hatalmas pluszt adott ,hogy ugyebár ez megtörtént eseményeken alapszik. A látvány világ is király volt. Nekem nagyon tetszett ez a film annyira ,hogy én már eddig harmadjára néztem meg. :)


Aki bújt, aki nem 4. - Újjászületés - Vélemények

2023-04-01 18:11.01
Nekem nagyon tetszett még a páromnak is aki nem egy horror rajongó. :) Remek volt benne a legenda sztori és a misztikum benne. A szörny most sokkal ijesztőbb volt, és látványban is oda vert a film. Nagyon oda tették ezt a részt. Egyértelmű: 5 csillag!


Kopogás a kunyhóban - Vélemények

2023-02-07 16:43.43
Nekem naqyon tetszett a film, Remek volt a hangulata. A sztori egyszerű ,de annál érdekesebben van elő adva. Elgondolkodtató ez a téma nagyon ,hogy ha a világ sorsa van a kezedben és egyben az emberek élete, szeretteidé stb. hajlandó vagy e áldozatot hozni még ha az áldozat óriási veszteségbe is kerül?... Végig feszült a film és amiatt is ,hogy nem lehet sokáig eldönteni zavart emberekről van e szó vagy pedig igazat mondanak e a "betolakodók". A másik ha ilyet állít egy úgy szólva átlag ember neked amiket ők ,hogy ez vár az emberiségre egyáltalán hiszel e neki? Én biztos nem tenném meg azt az áldozatot amit kértek. A föld, a világ sem él öröké ahogy mi emberek sem. Megmenteném a világot ha alkalmam lenne rá ,de nem ilyen áron, akkor inkább el távozom a szeretteimmel együtt békésen, szeretetben. Egyébként meg pont az emberek tesszük tönkre a földet folyamatosan, és lassan élhetetlennél ,hogy folyamatosan hatalmat akar egy egy nagyhatalom pl. óriási áldozatok, veszteségek, emberi életek árán stb. Borzalmas, pl. megint mi van mostanában is a világban, szóval el gondolkodtató ha ilyen nagyhatalmi emberek vannak egyes posztokon mint most és ilyen helyzetbe, körülményekbe sodornak minket embereket mint amiben a múltban és mostanság is vagyunk és még rosszabb is lehet, akkor érdemes lenne e megmenteni? kicsit elgondolkodtató szerintem. Bautista véleményem szerint megmutatta és meg győzőt a felől ,hogy tud színészkedni, óriásit alakít még hozzá drámai szerepben. és Ben Aldridge is. Engem végig lekötött az alkotás és nagy hatással volt rám, főleg a vége. Ráadásul a zene is parádés volt benne. Shyamalan véleményem szerint most megint nagyot alkotott!


2023-02-07 15:45.22
Hello! :) Ez abszolút így van. Egyetértek veled.


2023-02-03 12:54.07
Helló! A kritikusok és több reakció most ,hogy már levetítették a filmet nem ezt mondják. Méltatják a filmet, :) nézz utána. Ráadásul evvel az alkotással M. Night nagy visszatérését is hangoztatják. :) Szép napot!


Jean-Claude Van Damme - Vélemények

2022-10-15 13:44.31
,Hogy ne tudna most is? fekete öves karatés Európa bajnoki címmel gondolod el felejtett karatézni? És folyamatosan formában van. Le ütnéd? meg se tudnád ütni, ő viszont rommá verne. :)


Egy nulladik tipusú találkozás - Vélemények

2022-08-26 08:38.35
Van egy olyan hideg rázós hangulata végig a filmnek ,hogy az zseniális! A történet fantasztikus meg ahogy vezetve van, főleg para ,hogy megtörtént eseményen alapszik. A főszereplők hatalmasat alakítanak, amellett van mondani valója és el gondolkodtató alkotás.


Az elfogás - Vélemények

2022-06-10 11:55.37
Nekem tetszett a film. Persze vannak logikai bakik benne ,de szerintem mint akció film megállja a helyét. jó karakterek, látványos igazán kemény akció jelenetek sűrűsége jellemző rá, sőt elég jól kivitelezett harcok is vannak benne. Plusz kicsit vissza add a 90s évekbeli akció filmek feelingjéből ahol szintén nem az Oscar díjas forgató könyvektől voltak erősek, hanem az akció a karakterek, hangulat és a szórakozásért, ezeknek meg mind meg felel a film. Egy nő meg miért nem lehet kemény? Ne csináljuk már, meg aztán ha Ripleyt elfogadtuk anno az Alien filmekben Badassnak akkor ezt a karaktert akit Elsa Pataky formál meg simán el kéne, ő még jól kiképzett rangokkal teli katona is ráadásul.


Paranormal Activity: Next of Kin - Vélemények

2022-03-22 21:49.18
Hát óriási film! Mindig hozza a színvonalat ez a sorozat, Elejétől a végéig feszült atmoszféra, a misztikum annyira jól működik benne ,hogy az elképesztő, amellett sztori is van mögötte és érdekes is. Meg nagyon para, aki szereti a horrort és ezt a sorozatot az nem fog csalódni! Nekem nagyon tetszett! :)


Toxikoma - Vélemények

2022-03-03 15:21.04
És még színészeket is nagyon meg kell említeni, mindenki jól játszott ,de Molnár Áron és Bányai Kelemen Barna egészen óriásit alakított!Szinte már Nemzetközi szinten. Le a kalappal!


2022-03-03 14:44.06
Engem nagyon megrázott a film Amellett megérintett lelkileg érzelmileg is komoly hatást nyújtott drámai szempontból. Nem mellesleg olyan feszültséget éreztem a Csernus karakter és a Győző között amit régen nem éreztem filmen. Nagyon hatásos és tanulságos film volt. Nekem nagyon tetszett, Remek film volt! Egyre jobb Magyar filmek készülnek manapság.


Elk*rtuk - Vélemények

2021-09-30 22:14.08
köszönöm meg fogom nézni őket, egyet kettőt láttam már tőle, szókimondó a stílusa ugyan akkor értelmes nő. A másik ,hogy tetszik ahogy ki ossza a Fidesz kormányt illetve tagjait, és csak az igazat mondja.


2021-09-30 11:55.21
Remek példa! Ráadásul jó a videó elég részletes, így van egyetértek Liverpoolfan19 mert ez mind így van ezek tények (sajnos). És a videó remekül összefoglalja amit a komentenben is írtam.


2021-09-28 12:25.47
Én biztos nem nézem meg. Gyurcsány is követett el hibákat igen persze ,de abban az időszakban jobbak voltak a körülmények mint most nem mondom sokkal ,de jobb Magyarországon, és most mi van?: Orbánék szét lopják a nemzetet, a nemzeti vagyont, alig lehet megélni egy úgymond átlagembernek. A korona vírus ami mai napig tart és rengeteg ember életet vett, vesz el nem támogatja a Fidesz az egészség ügyet, készlet hiány van, borzalmas körülmények az ápolók, orvosok fizetését nem ,hogy megemelte volna le csökkentette, pedig éjjel nappal küzdenek az emberi életekért még a kórházakban van ,hogy ott is alszanak és ezt teszik, ezért is van ápoló és orvos hiány egyre jobban és közben olyan dolgokra ami nem fontos milliárdokat költenek stb. és még Rengeteg negatívum, már már lejáratja az országot külföldön röhögnek rajtunk, (rajta). De Orbánékról nem csinálnak filmet. Nevetséges ez a lejárató film.


Idő (2021) - Vélemények

2021-08-07 21:05.15
Értelek természetesen. Hát reménykedjünk benne a következő munkája már a te tetszésedet is elnyeri. :) Tény ,hogy vannak ennél jobb munkái szerintem is ,de egy mély gödörből jön vissza és kezd kilábalni belőle, és mostanában már egyre jobb filmeket csinál mint szerintem ez is, A széttörve és az üveg szerintem már azok is jó alkotások voltak, viszont előtte lévők pl. A Lány a vízben nekem nem tetszett. Úgy ,hogy hajrá M. Night!! :)


2021-08-06 17:05.46
Vicces, természetesen nem arról van szó ,hogy be perelne hiszen nem ismer.Itt az a lényeg ,hogy tisztellenség volt a részedről így hívni őt azért mert nem tetszik a filmje, ennyi és pont te sem örülnél ha nevetségesé tennék a neved. Szép napot!


2021-08-06 16:55.01
Ismétlem ez a te véleményed,(szubjektív)sokak számára nem ótvar szar lett ahogy te fogalmazol, Béke.


2021-07-30 13:40.08
Azért tisztelettel megjegyzem, ez csak a te szubjektív, egyéni véleményed, nem kell általánosságban beszélni róla. A másik az ,hogy tiszteletlen dolog egy olyan ember nevét így leírni ahogy te tetted, aki igen csak elért már valamit a szakmában meg egyébként is. A filmre rá térve ez már igen csak M. Night Shyamalan régi fényét idézte a korábbi nagy filmjeit el nézve, bár az utóbbi pár műve sem volt már rossz a széttörve, és az üveg sem. Ez is kellően feszült, csavarós, érdekes sztorival megáldott alkotás lett. Nekem személy szerint tetszett! Ajánlom a műfaj kedvelőinek és a Shyamalan munkásságát szerető film rajongóknak egyaránt! :)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk