Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tűzfal
- Viasat3, 21:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 21:00
A bűn árfolyama
- HBO, 21:35
Pénzeső
- HBO2, 21:35
John Wick: 4. felvonás - Hagakure
- Filmbox Premium, 21:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
Brian élete - A legjobb jelenet
Mit hallgatsz most?
Hajts be, halj meg! - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kacsalábon aaaaa
Rebecca Hall aaaaa

 

Api0109 hozzászólásai

Ugrás Api0109 adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Robin Hood (2018) - Vélemények

2021-08-10 11:25.28
Úgy látom, megint szembe megyek a többséggel, de nem érdekel :) Szóval - lehet egy filmre rányomni a "szar", "bugyuta", "siralmas" bélyeget, és a legbutább jelzőket, amivel e lényegnek még csak a felszínét sem kapargatjuk. Azt sokaknak bizonyára nehéz felfedezni, hogy ez az adaptáció egy nagyon is életszerű pillanatkép egy korabeli és ad abszurdum jelenlegi politikai perverz helyzetről. Lehet fikázni a kivitelezést, szerintem akkor is látványos. Lehet köpködni a feldolgozást, a korhűséget, a történelmi hitelességet. De azt nem lehet kétségbe vonni, hogy mint az alaptörténet előzmény-feldolgozása mélyebb mondanivalót rejteget, mintsem felszínes jelzőkkel pöcköljük le a vállunkról. Na de kinek a pap, kinek a paplan.


A dzsungel markában - Vélemények

2021-06-14 21:38.20
Ez a film az "Ostoba film"-ként írta be magát a filmnaplómba. Ostoba történet, ostoba rendezés, ostoba szerepek, ostoba szinkron. Én is ostoba voltam, hogy képes voltam végignézni.


Willy mesevilága - Vélemények

2021-06-08 22:09.22
Nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek :D Kínomban azt mondom, egész jó. Poénnak egész jó volt. Másnak nyilván nem :D De könyörgöm, senki ne vegye komolyan ezt a filmet!
Mindenesetre jó gázsiért bevállaltam volna Cage szinkronját...


Tenenbaum, a háziátok - Vélemények

2021-06-05 19:10.20
Egyszerűen nem volt türelmem végignézni.


Jurassic viadal - Vélemények

2021-06-02 21:44.13
Botrányosan kaka


A potyautas - Vélemények

2021-05-06 07:23.00
Ezt a véleményt ne olvasd el, ha még nem nézted a filmet, mert spoilerezek. Akkor se olvasd el, ha Te a BLM élvonalas aktivistája vagy, mert nem fog tetszeni. De ez engem nem érdekel.
Nos - egy technikailag jól kivitelezett filmben kaptunk egy jól induló történetet, ami az ultrabal érzékenyítésnek köszönhetően egy nagy kalap szamóca lett.
Történetileg befejezetlen - annak a javára, hogy megtanítsák nekünk, hogy élnie kell egy nem is tudjuk honnan jött (bár leginkább amerikai őslakosra emlékeztető) hajóparancsnoknak (aki nem képes a parancsnoki feladatát ellátni), élnie kell egy sárga moszattenyésztőnek, aki nem képes vészhelyzetben a feladatát ellátni. Ami a legfontosabb, hogy egy élete elején lévő, nagy tudású europid orvos lánynak a legtermészetesebb módon fel kell áldoznia magát az előbb felsoroltakért, valamint egy fekete potyautasért, akit mindössze a húga vár otthon, és akit a saját cége felejtett ezen a hajón.
Nos ezért a agymosó moslékért be kellett áldozni egy egyébként jól befejezhető sci-fit. A gyomrom forog.


Az U.N.C.L.E. embere - Vélemények

2021-03-28 23:55.03
Teljesen jó. Jól szórakoztam :)


A hős (2019) - Vélemények

2021-03-28 21:45.02
Sosem fogom elfelejteni, azokat az estéket, amikor az átkosban az egyetlen tévécsatorna előtt ültünk és éppen valamelyik csehov színmű 3 órás szovjet filmadaptációján vágtunk eret. Akkor kötelező volt öt csillagot adni rá.
Most több csatorna van, bármit meg lehet nézni, és ebből a választékból pont ezt az orosz filmet sikerült ma este. Szerencsére nagyot fordult a filmvilág a végeláthatatlan sztyeppéken is és végre láttam egy nem fejfájdító, kifejezetten szórakoztató színvonalas orosz filmet, amely nem csak orosz voltához képest nyújtott sokat, hanem számos amerikai, vagy nyugat-európai erőlködésen is túltett. Nincs sok elvárásom egy film iránt, ezek teljesültek és jót szórakoztam. Könnyed, laza, fordulatos, akciódús. Egy-két érthetetlen és logikátlan fordulat húzta le a szememben négy csillagra, de végre a film betöltötte nálam a szerepét. Lazultam egyet.


Kódolt kockázat - Vélemények

2021-03-24 22:12.55
Ez valami borzalom. Nincs, amit jobban utálok a szappanoperás párbeszédeknél, ahol a számba rágják a semmit. Érzelgős ömlengés fegyverropogásokkal megszakítva. Egyszerűen szörnyű


Kémvadászok: a szolgálat kötelez - Vélemények

2021-03-23 22:06.11
Ez egy lapos, mindent mondani akaró, de valójában semmitmondó ócska erőlködés. Parttalan szócséplés, sehonnan sehová nem vezető szálak. Egy profánul egyszerű történet agyonbonyolítva. A párbeszédekből nem csak az nem derül ki, hogy miről beszélgetnek, hanem még önmaguk kontextusában is érthetetlenek.
Először azt hittem, kezd meglágyulni az agyam, és időskori demencia üti fel a fejét informatikus fejemben, ezért érthetetlen számomra ez a film. Aztán megnyugodtam és elkezdtem akciófilm paródiaként nézni, amikor elhangzott a következő párbeszéd:
- Nagyon sok sávszélességre lesz szükségem!
- Mégis, mennyire?
- Egy egész kerületnyire...
Na itt megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye, és kijelenthetem, hogy ez pont az egyszeri gyerek esete, aki nagyobbat akart fingani az apjánál, és végül beszart.


Greenland - Az utolsó menedék - Vélemények

2021-03-17 21:30.18
Hosszú idő óta az első épkézláb katasztrófafilm, amit láttam. Jó történet, hihető esemény, jó látvány, jó színészi teljesítmény és ami mindig hozzátartozik: egy családi dráma happy end-del. Mi kell még egy jó filmhez? Ja igen! Az álmaim nője: Morena Baccarin


Fehér éjszakák (2019) - Vélemények

2021-03-17 16:54.29
Hű nem is tudom, hová tegyem ezt a filmet. Igazán nyomasztott az egész a maga szürreális mivoltában. Egyrészt nagyon jó filmnek gondolom, szenzációs dramaturgia és rendezés, jó operatőrök, jó színészek, jó látványmegoldások. Mégis rosszul éreztem magam az egész film alatt. Lehet, hogy ez volt a cél.
Felötlött egy pillanatra, hogy nem érzünk-e valamiféle fricskát a nagy szabadelvű, már-már anarchiába átcsapó Svédország orra alá...


Érzékeny bőr - Vélemények

2021-03-17 16:23.50
Ezt én is inkább rétegműfajba sorolom. Nauriciusz teljesen jól látja, ez analógia a 20-21. századi átlag ember szellemi lepusztulására és az értékek káros átrendeződésére. Ugyanakkor nem mondanám, hogy a film jó. A megelevenedő tetkó ötlet jó, a kialakult konfliktushelyzet is oké, ebből több rétegű elgondolkodtató dramaturgia születhet, de ez a film egy teljesen elbaltázott, unalmas alkotás rossz zenei aláfestéssel. Mintha semmi más célja nem lenne a rendezőnek, mint a felületes szexualitás hangsúlyozása, de még ahhoz is szerencsétlen volt, mert csak egy "futott még"kaliberű csajt talált a szerepre.


Csillagok határán - Vélemények

2021-03-16 21:44.41
Az ember néha úgy gondolja, hogy a rossznak tűnő filmek is elkészültek valamiért. Hát ez nem csak annak tűnik, hanem tényleg rossz film. És nem volt semmi célja, értelme, mondanivalója, kimenetele. Borzalom.


Deadwood - A film - Vélemények

2021-03-11 21:55.25
Gondolom a sorozat-fun-ok nosztalgiáznak ezen a filmen. És sorozat-szűz vagyok és ezt a filmet elektronjaira fogom robbantani a merevlemezen. Emberi lény nálunk ilyen szart nem fog nézni.


Halálos játék (2010) - Vélemények

2021-03-07 23:18.29
Egy órája nézem ezt a szart, de nem fogom végig bírni. Már a 90-es években is ez a szint ment, ez már nagyon unalmas. Egyszerűen gyenge.
Abból meg kifejezetten elegem van, hogy az igazság és törvény oldalán álló tiszta tekintetű, meleg szívű, okos, ügyes, erős fekák harcolnak a bűnöző, velejükig rossz, sunyi, aljas, ostoba és együgyű fehér ellen. Hányok ettől az érzékenyítő fostól.


Serenity - Vélemények

2021-01-23 20:36.27
Itt sokan meg fognak engem kövezni, de szerintem ez a film akkor is gyenge. Szájbarágós párbeszédek, gyenge dramaturgia. A látvány teljesen jó, bár ott sem mindig következetes. Látom, itt sokan sorozat-fun-ok, nem is akarom őket megsérteni, de ez a film sajnos harmatgyenge.


Mérgező rózsa - Vélemények

2021-01-02 22:30.51
Elképesztően gyenge film ilyen szereplőkkel...


Vadászat (2020) - Vélemények

2020-09-26 23:15.33
Kár hogy alulértékelt lett ez a film. Jó, nem örökéletű nagyágyú alkotás, de volt egy bája, humora - még ha fekete is. Nyilván nem is a thriller izgalmát akarták kidomborítani, láthatóan nem ez volt a cél. Jól szórakoztam rajta, sokkal jobb volt, mint egy agyoncsépelt, szappanopera ízű távol-keleti akcióerőlködés. (Pont e film előtt néztem meg az "A hiányzó golyó" című borzalmat, ami a rendezés horrorja, a dramaturgia groteszkje. Fogadni mernék, hogy aki ezt a filmet lehúzza, az azt isteníti. Na de még jó, hogy nem vagyunk egyformák :) )


A hiányzó golyó - Vélemények

2020-09-26 18:59.29
Igen bárgyú...


Bostoni tornádók - Vélemények

2020-09-06 19:56.02
Hát az annyira gyenge, hogy meg kell néznem utána egy kukori és kotkodát.
Egy silány történeti szál, gyenge dramaturgia, harmatgyenge szereplők, szappanopera-szerű megnyilvánulások na és egy nagyon olcsó számítógépes grafika az egyetlen sci-fi, katasztrófa, vagy nem is tudom milyen elemhez, ami tornádót próbál ábrázolni.
Lehet, hogy túl is értékeltem a két csillaggal.
Kuka


Csak azért is szerelem! - Vélemények

2020-09-05 19:38.34
Notóriusan felülértékelem azokat a filmeket, amit mások lehúznak csak azért, mert nem értik... Hát csak az tudja ezt érteni, átélni az egész tragikomikumát, aki szintén elvált és átélt hasonlókat. Nyitva hagyott kérdés a végén, mint ahogy az életben is megy...


Felhőatlasz - Vélemények

2020-09-05 17:57.42
Engem elgondolkoztatott ez a film, ez nálam eleve jó pont. Azt hiszem, még egyszer megnézem, mert sokkal több gondolat van benne, mint ami első blikkre beugrik. Megértem azokat is, akik csak lineárisan látnak mindent, vagy inkább csak úgy szeretik érzékelni a különböző mélységű filmeket, témákat. Előttük a világ egy nagyon jelentős és fontos része marad titokban.


Piszkos kis hétvége - Vélemények

2020-09-02 16:20.21
Ilyen gyenge filmet ritkán látok. Dráma végignézni, vígjáték, mert azon röhögöd szét magad, mekkora gagyi...


A rajtaütés (2011) - Vélemények

2020-05-29 20:05.18
Nekem ez sajnos nem jön be. Fél óráig fegyverropogás, fél óráig verekedés. A történet egy nulla, a dramaturgia, a szerepek két nagy nulla. Megértem, ha valaki ezt szereti, de én halálra untam magam ebben az akció-szappanoperában.


A megölhetetlen - Vélemények

2020-05-29 18:32.22
Na ez az, amit 5 perc után kikapcsolok, törlök. A horror szappanopera a világ legszánalmasabb műfaja.


Reeker - A halál szaga - Vélemények

2020-05-05 21:45.46
A horror filmek nekem alapból gagyik. Legalábbis jót még nem láttam. A végére kapott némi értelmet, egész érdekes lett, de ez nem annyira emeli az egész színvonalát. Magamon csodálkozom, hogy végignéztem.


Próbatétel - Vélemények

2020-05-05 18:53.02
Hű hát ez nagyon tetszett. A végén kapta meg tőlem az öt csillagot.


John Wick - Vélemények

2020-05-03 23:00.34
Szeretem a bosszúfilmeket. Van valami varázsa ennek. Még ha a sok filmszakértő szerint nem is olyan jó, nekem akkor is tökéletesen megfelelt egy kikapcsolódásra. És hát ez a film lényege nem?


Sivatagi hajsza - Vélemények

2020-04-30 21:48.50
Bárgyú, gyenge.


1 2 3 4 5 6
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk