Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 15:20
Éjsötét árnyék
- RTL Három, 16:15
A pirinyó, a behemót és a jó fiú
- AMC, 16:15
Devotion
- Filmbox Premium, 16:25
Álom luxuskivitelben
- Film Café, 16:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Donald Trump - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Filmkeresés rövid tartalom alapján
A hitetlen (2001) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ne játssz a tűzzel aaaaa
Kevin Greutert aaaaa

 

Árpi4 hozzászólásai

Ugrás Árpi4 adatlapjára

1 2

A végzet asszonya (sorozat) - Vélemények

2021-10-17 08:45.52
Bármennyire is megérthető Altagarcia gyülölete megerőszakolói iránt, semmi nem indokolja ártatlan emberekkel való bánásmódját, akár férjével, akár egy mérnökkel, aki ráadásul ártatlan volt egy támadásban, ahogy elbánt. Ez a film azt bizonyítja, hogy csak törtetve lehet előrejutni? Ezen kivül az a mód, ahogy lenézi a szegényeket vagy ahogy megfenyegeti Isabella udvarlóját igen csak ellenszenvessé teszi a nagyságát. Őt éppúgy el lehetne tenni láb alól bünei miatt, mint ahogy ő bánik az erőszakolóival.


Vérvörös szerelem (sorozat) - Vélemények

2019-12-26 13:27.14
Nem rossz ez a film, de a főszereplőről Rosario-ról nagyon nem szeretném, ha ilyen fiatalokkal lenne tele a világ. A szokásos forgatókönyv, hogy Rosario későbbi kegyetlenségét gyermekkori hányattatásaival és többek által törént megerőszakolásával támasztja alá. Az rendben van, hogy a pápát meggyilkolja barátnője halála miatt. Az azonban, ahogy később folytatja a gyilkolászást az Egek ura parancsára. Áldozatai többnyire gazemberek, de az ő fönöke is az. Az sem tetszik, hogy egyszerre két férfival is hál, akik teljesen a bűkörébe kerülnek és közben mindent fegyverrel old meg és fel van háborodva, ha ő rajta akar valaki bosszút állni. Ami még undorítóbb az a vallásossága, amit a gonosz tettek végrehajtása során is vall. Bálványa a Szűz szobra is megsérül. Az ilyen hit tényleg egy holt hit. Valahogy Jézus nem így tanított.


Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom (sorozat) - Vélemények

2019-08-04 10:30.48
A filmben a legjobb Majida Issa fergetegesen jól játsza a maffiozó szerepét Yessica Beltran a boszorka szerepét. Hideg, számító, gyilkos, aki a saját soraiban is gyakran öl és gátlástalan. Senki élete nincs biztonságba tőle. Kegyetlen természete miatt alattvalói gyakran elárulják, de ha megtudja leszámol velük. lásd Franklin, százados, Anibal stb. Egyszóval nagyszerű színésznő Majida Issa.


Amber Heard - Vélemények

2019-07-26 21:33.39
Akár mit is mondanak róla és akár mi is igaz Johnny Depp-pel kötött házasságáról és nagyon szép és csínos a szinésznő és amelyik filmben játszott elég jó volt. Igaz néha negatív szereplőként is.


Keri Russell - Vélemények

2019-01-27 09:08.27
Az Amerikaiakban nagyon jól alakítja a kötelességtudó, hideg és kegyetlen Elizabeth orosz kém szerepét. Nagyon jó színésznő. Szépsége vannak nála jóval szebbek, de jóval csúnyábbak is.


Amerikaiak (sorozat) - Vélemények

2019-01-12 10:10.07
Ez egy nagyon jó sorozat, bár én csak most a Golden globe-díj átadása után értesültem róla és kezdtem el a sorozatot. A kém történetek mindig is nagyon vonzottak. Ebben a világban éles eszűnek kellett lenni, amihez nem ártott egy jó adag kegyetlenség is, mert gyakran kellett meghúzni a ravaszt is. Ma is vannak ilyenek gondoljunk a célzott likvidálásokra terroristák ellen. Abban is van elég sok titkosszolgálati munka. A hidegháború idején pedig a KGB és a CIA is farkasszemet nézett egymással, de mivel ez jó részt amerikai földön játszódik itt egy FBI ügynökkel van dolgunk, aki történetesen szomszédja lesz két KGB ügynöknek, akik közül a hölgy brutálisan kegyetlen tud lenni, miközben látszólag hétköznapi utazási ügynök. Elizabeth nem riad vissza bármilyen gyilkosságtól, akár ha egy nagyobb cél érdekében ártatlan is kell lemészárolni. Ahol legkisebb veszélyt észleli ott azonnal gyilkol. Mégis valami vonzó van ebben a kettős életét élő nőben. Egy szóval nagyon jó sorozat.


Hemlock Grove (sorozat) - Vélemények

2018-11-03 08:47.56
Jó kis sorozat ez. A legjobb benne Olivia, bár már az első résztől kezdve titokzatos és amolyan végzet asszonya szerű a nő, de valódi kilétére az első évad vége felé derül ki, amikor megnyúzza a titkok nyomában leselkedő Clementine doktornőt és az utolsó részben, amikor feltárják előéltét, sőt igazi szörnnyé lép elő, amit rajongásig szeretett fiával művel, mikor a cél érdekében meg akarja gyilkoltatni, saját unokáját. Amint kiderül ő már korábban ilyen módszerrel ölte meg saját gyermekét Julietet. Bár a cél érdekében működik egy nagy projekt, ami igyekszik csillapítani az upirok éhségét, a gond csak az a nagy főnök Olivia.


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2018-09-26 19:10.01
Ez egy olyan sorozat, ahol a pozitív szereplők is elég utálatosak. Köztük a legjobban Jax-et utálom. Mindig olyan jónak mutatkozik Tara előtt, de valójában egy aljas gazember.


Majd meghalnak Mandy Lane-ért - Vélemények

2018-09-04 19:05.55
Nem volt túl jó film és a végén a fordulat. Mandy Lane szervezte az egészet, majd a naiv barátját is becsapta. A kis ártatlan hidegvérrel megölte Chloét, de különben semmi tartalom mögötte. Amúgy Amber Heard itt még nagyon fiatal és jól állt neki a végén a kicsit gonosz szerep, mert ugye addig nagyon ártatlannak tűnt. Nem olyannak, mint aki társai életére tör. Bár az már korábban feltűnt, hogy milyen érzéketlen volt a kint hallott eseményekre, mikor Chloé teljesen be volt ijedve.


Jodi Lyn O'Keefe - Vélemények

2018-08-18 09:39.35
Nem nevezném abszolút szépségnek, de nagyon csinos. Nagyon jó alakja van. Vannak nála szebb arcúak, de összességében mégis hatása alá lehet kerülni. Jól áll neki a Szökésben a gonosz csaj szerep, bár tett itt jót is. Gondolok itt Sarah megvédésére. A 6. évadban az előzetes alapján megint szerepelni fog lehet, hogy bosszút fog állni? A Promoban legalábbis úgy tűnik valakire fegyvert fog. Szerepelt ő a Vámpírnaplókban is valami boszorkányt alakított, megis ölték az esküvőjén. Ott jobb lelkű volt. Tehetséges és remélem még sokat látjuk filmekben.


Marie Avgeropoulos - Vélemények

2018-05-05 16:39.08
Én is a The 100-ból ismerem. Az erőszakos,de az igazságért kiálló Octavia szerepében nagyon jó.


Amy Gumenick - Vélemények

2018-02-06 21:22.35
Nagyon jó volt a Zöld íjászban igaz mentális prob- lémákkal küzködött, melynek következtében a Zöld íjász megszállottja lett, mely sok ember életébe került. Remélem más filmben is viszontláthatom.


A zöld íjász (sorozat) - Vélemények

2018-02-02 10:56.54
Én most nézem ezt a nagyszerű sorozatot neten és párhuzamosan a tv-ben. Ott előbbre járnak. Azt itt is meg tudom állapítani, hogy mindt megannyi ilyen típusú filmben mindenkinek van a füle mögött. Ha azt mondom Oliver az igazságosztó ő is művelt csúnya dolgokat. Ha azt mondom Sara ő is elég sokat gyilkolt a Bérgyilkosok Ligája tagjaként, sőt a visszahívására küldött egyéneket igaz fenyegették is elég szépen likvidálta. A bűnösöknek is kevésbé kegyelmez, de van szíve is igaz ehhez kell Oliver segítsége is lásd Roy vagy Helene esete, ha nem hatnak rá valószínű egyiknek sem kegyelmez. Igaz mindkettő előtte vérengző. Laurel talán a legtisztábbnak tűnik eleinte, de Tommy halála után elég fordulatot vesz az élete. Ő sem patyolat. A többi szereplő is gyilkos, ahogy elnézem. Malcolmot emelném ki, mint nagyszerű karaktert, de ő is közönséges gyilkos, hisz ő is tagja volt korábban a Ligának. Igaz azt a szervezetet eredetileg, azért hozták létre, hogy a társadalomra veszélyes elemeket megölje. Nekem azért a sok gyilkos közül mégis Sara a legjobb, noha egy kicsit kegyetlen, de Kanáriként is fenomenális. Érzi ő is, hogy nem mindig helyesen cselekszik, csak hát a kegyetlen nevelés a szigeten hideggé tette és ez arra készteti, hogy a gonoszokat likvidálni kell és nem a kegyelem a megoldás, ahogy azt Oliver teszi.


2018-01-28 10:25.14
Most kezdtem a sorozatot. Számomra Oliver nagyon jó és emberséges, de rendkívűl érdekes Helena, aki visszatérő szereplő, bár őt Oliver jobbá akarja tenni, de miután ez nem sikerül. Helena is a bosszúért hajt, sok igazsága van, csak őt ellentétben Oliverrel nem érdekli a járulékos veszteség és végső célja az apja megölése, mivel az a vőlegényét likvidáltatta. Válogatás nélkül öli a gengsztereket. Aztán az igazságszolgáltatás sem érdekli ártatlan embereket mészárol a kanári szerencsére nem tudja megölni, bár itt is csak Oliver menti meg. Másodszor aztán a kanári felülkerekedik és meg is ölné, ha Laurel nem lép közbe. Ő is kár, hogy ilyen keveset szerepel, bár igaz kegyetlen volt, de valahol meglehetett érteni, mert őt is csak az igazság vezette, de az életben pl. megengedhetetlen lenne, hogy közben gátlástalanul gyilkolt. Egyszóval Helenát egyszerre lehetett sajnálni és bosszújával nem ért el semmit, csak egy csomó ember életét elvette köztük olyanokét, akik rosszkor voltak rossz helyen, holott semmi közük nem volt az ügyhöz, de gyülölni is borzasztó arroganciája és gyilkos természete miatt.


24 (sorozat) - Vélemények

2018-01-28 10:15.41
Végeztem a sorozattal a 9. évaddal együtt valamivel több, mint egy hónap alatt sikerült végignéznem. A sorozatról csak felsőfokban lehet beszélni. Jack volt a legjobb, még akkor is, ha számomra néha értelmetlen bosszú hadjáratba kezdett. Ami talán kevésbé tetszett az Dana Walsh kivégzése, mert igaz, hogy sok kárt okozott, de végülis egy életfogytiglannal megúszhatta volna. Audrey halála sajnálatos volt. A kínait nem tudtam sajnálni. Ő esetében az életben hagyása nagyobb hiba lett volna.


2018-01-20 09:10.07
Egyetértek!


2018-01-02 20:37.32
Ja csak legfeljebb kiengyensulyozottan beszél és nem ugat, mint nevezett politikus. Amúgy nem szeretnék politizálni.


2018-01-01 09:33.19
Én itt az interneten csak a 4. évad végéig néztem meg ezt a sorozatot, de nagyon jó. Mióta december 21. óta szabadságon vagyok különösen nagy léptekkel haladtam. Mivel holnaptól dolgozom nyilván lassabban haladok.
Számomra a főszereplő Jack Bauer nagyon jó, bár adott szituációban a legnagyobb kegyetlenséggel jár el, de az mindig egyet szolgál a terrorizmus elleni harcot. A film nagyon pörgős. Rengeteg esemény és rengeteg halál Egyetlen nehézség, hogy nagyon sok a csak egy-két epizódban szereplő egyén és mielőtt megismernénk már meg is ölik őket. A CTU igazgatói is nagyon sűrűn cserélődnek.
A legjobb és legdögösebb gyilkos pedig Mandy bár nagyon keveset szerepel. Talán az 1. évad elején jelent meg bérgyilkosként egy repülőgépen, ahol egy férfi személyazonosságát szerezte meg szex révén. Megjegyzem, akivel szexel, azután azzal végez. Csak saját biztonságát tartja szem előtt. A járulékos veszteségek nem számítanak. Alig jelenik meg, de hullák szegélyezik az útját. A szomszédokat is, akiket megölt egy autóba rejtett pokolgéppel teljesen ártatlanok voltak, de nem érdekelte őt, csak életbe maradjon. Érdekes, hogy azért talán a rakétatámadás, amit Marwan tervezett még neki is sok volt, de ebben is kételkedni lehet, mert az is a teljes elnöki kegyelmet szolgálta.
Nekem a női karakterek közül nagyon tetszett még a kemény vezető Erin Driscoll, de amikor a lánya meghalt, akkor mégis csak megtört.
Erkölcsileg a legmagasabb szinten David Palmer elnök állt, ha ilyen elnökök lennének a világ nem itt tartana. Nagyon jó helyzetfelismerő volt és mindig a nemzetét szolgálta, még ha néha fájdalmas döntéseket is kellett hoznia.


Vikingek (sorozat) - Vélemények

2017-12-25 10:45.29
Most akkor mi ez az utolsó jelenet, mert rohadtul nem tetszett az egész. Most egyszeriben miért akarjak megölni Björnéket? Mi az, hogy Kassia is ilyen kegyetlen lesz? Csatlakozva az egyik előttem szolóhoz nagyon nem tetszik ez a félbevágott jelenet.


2017-12-10 17:03.30
Csonttalan Ivar karaktere minden sötét oldala ellenére igen jó. Magában egyesíti apja elszántságát, édesanyja előkelő származását. Édesanyja óvta, védte, de most immár édesanyja nélkül igazi hadvezérré válik. Egyébként, ha a történelemre bármit is adnak ilyenné kell lennie.


Alyssa Sutherland - Vélemények

2017-12-01 19:23.11
Én a Vikingek című sorozatban ismertem meg a színésznőt, de nagyon a szívembe zártam és nagyon sajnáltam, hogy a legutóbbi évad első felében eléggé rövid úton kiírták, pedig nekem nagyon szimpatikus volt szerepében, ha egy kicsit naggyá is akart lenni igaz csak pár rész erejéig, amíg Lagertha sokak kedvence véget nem vetett az általa alakított Aslaug királynő életének.


Vikingek (sorozat) - Vélemények

2017-12-01 07:37.37
Most újra néztem a 4. évadot. Értem most már jobban mi motiválta az írókat azzal, hogy Aslaugot gyorsan kiírták. Lehet, hogy megbabonázta férjét, hogy elvegye, aki mint megtudtuk röviddel a búcsúzás előtt, mielőtt elhagyta Kattegatot megvallotta Aslaugnak nem szerelemből vette el. Szegény asszony, de szült neki fiakat. Lagertha megmondta soha nem bocsátja meg neki, hogy elvette a férjét. Intő jel lehetett volna Kalf earl esete, bár erről Aslaug nem tudott semmit. Így kevés áldozat árán megadta magát, bár hatalmi vágyai neki is voltak, de csak életét kérte tőle, amit Lagertha a legaljasabb módon megtagadott. Itt megértem az írókat, hogy így akartak témát adni, hogy Ragnar Aslaugtól származó fiai bosszút akarnak állni, de valami tisztességesebb módon írhatták volna ki Aslaugot. Nem beszélve a cselről, mikor meghívták Aslaug fiait, akik megvédhették volna, de ehelyett lefogták őket és mikor kiszabadultak már anyjuk halott volt. Hideg vérrel közölte is velük a tényeket, de azt a kockázatot viszont vállalta, hogy meghagyja életüket, mivel apjuk elvételének Aslaug által nem voltak részesei, persze azt Lagertha se vallja be magának, hogy Ragnar eléggé bujálkodó volt és ezen a téren nem sok erkölcsi gáttal rendelekezett. Nyilván a készítők, majd egy Ivar-Lagertha összecsapásra készítik elő a terepet. A párbajt Lagertha nem vállalhatta fel, mert az nyilván nem egyenlő felek küzdelme lett volna, de elképzelheti, hogy fájhatott Ivarnak anyja halála, aki oly féltőn óvta. Ide tartozik még Ragnar halála is. Őt is ki kellett írni, hogy ne tudja már meg Aslaug halálát sem, mert azért nem tudom, hogy képzelte Lagertha, hogy ezt meg tudta volna-e bocsátani Ragnar, még ha Aslaugba nem is volt szerelmes olyan értelemben, mint Lagerthába. Nekem ez a sorozat legérdekesebb szála.


2017-11-27 17:19.58
Lagerthának nem csak a szexuális irányultságát írták át, de jellemét is az Aslaug esettel. Aslaug kegyetlen lelövése jobban mondva hátba támadása sehogy sem illik a korábbi Lagerha képbe, bár én ellenségei iránt túlzottan néha kegyetlennek éreztem, bár ebben a világban csak így lehetett életben maradni. Gondolok Einmar kasztrálására, ami teljesen felesleges volt, hisz a szerencsétlen úgy is meghalt volna, de Lagertha képtelen megbocsátani is lásd Kalf eset.


Gotham (sorozat) - Vélemények

2017-11-18 09:28.00
Nagyon jó ez a sorozat, bár a gonosz karakterek gyakori feltámasztása néha komolytalanná teszi a történetet, meg hát azt, hogy Barbara fejbe lőtte Butchot és mégis él az is furcsa, de az is, hogy Barbara is feltámad, még akkor jobb az az eset, mikor a komornyik sebesülve, de túléli a Tabhitával való küzdelmet. Tabhita egyyébként a sorozat egyik legkegyetlenebb és leggyilkosabb alakja, aki talán csak Slivert mentette meg, de bárkit képes megölni, még ebben a maffiozó Barbarát is felülmúlja, de a legdögösebb is.


Bűnös utakon (sorozat) - Vélemények

2017-10-28 18:16.19
Ennél a sorozatnál jobbat a műfajában nem sokat látni. Itt még a jók is csak relatíve jók. Gondolok itt Ethan Kellyre, aki lelkiismeretes és hűséges, de sötét titkokat rejteget. Nagyszerű volt az utolsó előtti évadban és az utolsóban szereplő informatikai zseni Mia, aki mégis csak egy hidegvérű gyilkos volt, akinek zavaros volt a múltja és az ő nevéhez fűződik a sorozat talán legjobb alakjának Harper Deakins kiiktatása, amire aztán keményen ráfizetett az utolsó évadban, mert ez már Ethan Kellynek is sok volt és szövetkezett a bosszúszomjas Finnegannal, aki Harper szeretője volt. Mindegyik rész nagyon izgalmas volt. Ja majd elfelejtettem a legnagyobb karaktert Marty Steint. Zseniális színészi alakítás keltette őt életre.


A falka (sorozat) - Vélemények

2017-10-15 22:04.35
A kis Elena, aki az elején még annyira el akarta nyomni vérfarkas énjét és nem akart embert ölni egész jól belejött a bosszúba az 1. évad végére. Bár egy flasbackben láthattuk már ölt, de Olssont is korábbi ígérete ellenére miután megkapta tőle az információt hagyta elvérezni, majd LeBlancot is hidegre tette igaz ehhez kellett, hogy a támadók egyike átálljon az oldalára, majd Daniel Santos, akit felkínáltak neki elég kegyetlenül kivégezte. Igaz mindhárom nagyon gonosz ember volt, de a következő évad elején is elég jól beindult egy emberre, aki azt állította, hogy ő kapta el Philipet és őt is kiméletlenül megölte.Nekem nem feltétlenül tetszenek ezen típusú karakterek.


Londoni rémtörténetek (sorozat) - Vélemények

2017-10-03 17:56.12
Én kettő színésznőt emelnék ki egy főszereplőt Eva Greent és egy mellékszereplőt Sarah Greene. Előbbi nagyszerű alakítást nyújtott, utóbbi szintúgy. Bár az utóbbi nagyon gonosz volt, de ahogy terelte Ethant vérfarkas énje felé vagy ahogy hidegvérrel lemészároltatta anyját Ethannal zseniális alakítás volt. Arroganciája ellenére mégis hihetetlenül sok rejlett benne.


Eva Green - Vélemények

2017-09-18 17:43.09
Eva Green nagyszerű színésznő. Én többnyire gonosz szerepben láttam, de mindig nagyszerűt alakított, ha a hazáját eláruló görög szerepében a Perzsa birodalom oldalán vagy femme fataleként elképesztően hideg és számító, de valahogy mégis fenomenális. A színésznő egy interjúban elárulta szereti a gonosz figurákat eljátszani. Talán azért is, mert rájuk több reflektorfény vetül, különben is a történelemből is mennyire foglalkoztatja az emberiséget Hitler vagy Sztálin pedig egyikük sem a jóságáról híres.


Alkonyattól pirkadatig (sorozat) - Vélemények

2017-05-07 11:43.43
Én most nézem ezt a filmet. Bár a filmről lerí a mai szabadelvű szemlélet, hogy még gyilkosok is lehetnek "jó lelkűek" nagyon jó a film. Számomra a legjobb a szuperdögös Santánico. Bár első látásra egy közönséges gyilkos a bárban történt mészárlás során, sőt saját társait is kegyetlenül megöli mivel azok nem hajlandók vele tartani, hogy felszabadítsák magukat, de később megértem már a mozgatórúgóit, mely a szolgaságból való szabadulást tűzi ki célul. Igaz ezek gyakran járnak veszteséggel és harca ártatlan embereket is veszélybe sodor lásd pl. Paloma esete, akit Richie-vel elrabolt és először védelmezett is bár céljai érdekében kiméletlenül kihasznált, de mivel őt is átnevelte Malvado és szembeszállt vele kénytelen volt megölni. Ő másképp értelmezte a szabadságot. Ez megint csak a ma mindent lehet esete.
Egy szó, mint száz film elég izgalmas.


A sötétség kora (sorozat) - Vélemények

2017-05-01 21:34.04
A film nagyon jó és érdekes.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk