Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldog születésnapot!
- Magyar Mozi TV, 09:40
Kémesítve
- TV2 Kids, 10:00
Nyár Burgenlandban
- Film4, 10:10
A csaló
- Filmbox Plus, 10:40
Jákob rabbi kalandjai
- Mozi Klub, 10:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
2022-es választás
Asszociáció
Szólánc
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Paraziták: A szürkeség aaaaa
Koo Kyo-hwan aaaaa

 

Éponine Thénardier hozzászólásai

Ugrás Éponine Thénardier adatlapjára

1 2

Mátrix - Vélemények

2013-08-27 08:18.49
Nem véletlenül tartják ezt kultfilmnek. Egész egyszerűen fantasztikus! Izgalmas, feszült látványos-ám még ennél is jóval több. Oda kell figyelni a történetére is ahhoz, hogy tudd követni az eseményeket. Így az is élvezni fogja, aki imádja a pörgős akciófilmeket, és az is, aki szereti a különlegesebb, néhol kifejezetten elgondolkodtató filmeket. Aki még nem látta, mindenképpen nézze meg!


Van, aki forrón szereti - Vélemények

2013-08-22 10:49.32
Remek film. Kicsit tartottam tőle, mert többször előfurdult velem olyan, hogy egy klasszikusnak titulált film nem nyerte el a tetszésemet. De ez tényleg nagyon jó volt. A hangulata fantasztikus, az ember nagyon jól érzi magát, miközben nézi. A poénok kifejezetten kellemesek, a színészek pedig nagyszerűen hozzák, amit karakterük megkövetel. Aminek külön örültem, az az, hogy ezt a maffiás szálat sem lebutítva ábrázolták, pedig vígjátékoknál gyakran előfordul, hogy a negatív szereplők röhejesen vannak bemutatva. Szóval, ez tényleg egy nagyon aranyos kis film, ajánlom mindenkinek!


A bűn rendje - Vélemények

2013-08-21 21:51.43
Hát ezt bűn volt megnézni. Csak ritkán fordul velem elő, hogy úgy indulok neki egy filmnek, hogy nem olvasom el előtte a történetleírást, és a véleményeket. Heath Ledger neve viszont túl nagy húzóerőt jelentett számomra. Az ő játékával nincs is különösebb baj, de a többiek...őket inkább hagyjuk. Nem is beszélve arról, hogy az egész film rettentően gagyi. Az effektek röhejesek, se nem félelmetesek, se nem különlegesek. Iszonyatosan béna karakterek vannak benne, akik tök mindegy, hogy a jó vagy a rossz oldalon állnak-e, egytől-egyig halál idegesítőek. Ez alól talán egyedül Ledger a kivétel, mondjuk ő sem hoz túl emlékezetes karaktert, de vele nagyjából együtt lehetett érezni. De rajta kívül tényleg nem sok pozitívuma van a filmnek. És akkor még nem is beszéltünk minden idők egyik legidegesítőbb szerelmi száláról, ami a filmben zajlik. Egyszóval:senkinek sem ajánlom, hogy megnézze, én is csak Heath Ledger miatt adtam rá 3*-ot.


Közellenségek - Vélemények

2013-08-21 21:22.44
Láttam már jobb filmet, de azért ez sem volt rossz. Habár helyenként elég unalmas és vontatott, nem fektettek túl nagy energiát az akciójelenetekbe. Viszont könnyen meglehet, hogy az alkotóknak eleve az volt fontosabb, hogy a korrajz hiteles legyen, ami szerintem kifejezetten jól sikerült. A színészek sem voltak rosszak, Johnny Depp nem okoz túl nagy csalódást, Christian Bale szintén elég jó, annak ellenére, hogy karaktere nagyon háttérbe van szorítva, Marion Cotillard játékára se sok panasz lehet. Összességében, ez tényleg egész jó kis film, de azért ne várjunk tőle túl sokat.


Napos oldal (2012) - Vélemények

2013-08-18 16:49.18
Igen, tudom kicsit sokszor ismétlem önmagam :D Legközelebb megpróbálok jobban odafigyelni, köszönöm, hogy szóltál! :)


Legbelső félelem - Vélemények

2013-08-18 16:26.34
Mielőtt elkezdeném mondandómat, annyit le kell szögeznem:Edward Norton napjaink egyik legjobb színésze! Ez volt az első filmje, és mégis olyan alakítást nyújtott, amit csak a profiktól szoktunk látni. Fantasztikusan hozta karakterét, mind Aaron-ként, mind Roy-ként zseniális volt. Richard Gere-rel nincsen különösebb bajom, nem tartom túl jó színésznek, de azért annyira nem is rossz. Ám ebben a filmben eltörpült Norton mellett, aki hiába volt ,,csak" mellékszereplő, mégis lemosott mindenkit a vászonról. A film témája már önmagában is érdekes, és a kivitelezés is remek. A csavar a film végén pedig... uramisten. Azóta is próbálom felkaparni a leesett államat a földről. Tényleg lenyűgöző! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!


A magányos lovas (2013) - Vélemények

2013-08-15 11:54.16
Hát erre a filmre nem kellett volna pénzt költenem. Eleve legalább fél órával rövidebbnek kellett volna lennie, így kierülhettek volna egy csomó felesleges és túlnyújtott jelenetet. Voltak benne kifejezetten izgalmas jelenetek, meg néhány jó poén is, de sajnos ez sem mentette meg a filmet. A zenéje és a fotózás tényleg remek volt, Johnny Depp megint lopja a show-t, és mint az imént említettem, valóban elég sok pörgös jelenet volt benne. Ezek lennének a pozitívumok. Elég nagy negatívum az, hogy a filmben olyan hülye jelenetek is vannak (mint pl. a ,,szellemló" összes jelenete, vagy amikor Helena Bonham Carter a műlábával lövöldözik.) Néha már majdnem elérte nálam a 4*-ot, ám ezek a jelenetek sajnos visszarántották az átlagos szintre.


Belső tenger - Vélemények

2013-08-14 17:44.27
Gyönyörű film. Pedig elég kemény azzal szembesülin, hogy a film arról szól: egy lebénult férfi meg akarja ölni magát. Ám még ez a helyzet is már-már költői szépségűvé válik e film által, hiszen hiába dráma, valamiért mégis kifejezetten jó hangulata van, kevésbé lelombozó, mint a legtöbb ilyen típusú film. (Persze, a vége ettől függetlenül nagyon megható). Javier Bardem napjaink egyik legjobb színésze, és ezt itt is bebizonyítja, de a többi színész is nagyszerűen játszik. Mint ahogyan írtam az imént, jó hangulata van (olyan ez a hangulat, mint amilyet a főszereplő érez, ha a saját halálára gondol, nyugodt derűvel, megváltásnak érzi a halált). Ám eme jó hangulat ellenére a filmben nagyon sok olyan pillanat van, amik a befejezéshez hasonlóan könnyeket csalnak a szemünkbe. Ez a film egész egyszerűen KIHAGYHATATLAN!!!


Ádám almái - Vélemények

2013-08-14 17:31.33
Engem valahogy nem fogott meg annyira ez a film, mint vártam. Szerintem túl nagyok voltak az elvárásaim. Jóval valószerűtlenebb volt, mint mondjuk a Gengszterek fogadója, talán ezért csalódtam egy picit. A színészekre most sem lehet panasz, és-mint a legtöbb dán film esetében-megint érdekes karaktereket kapunk. Ennek a filmnek is meg van a maga mondanivalója, ám mégse tudta magát igazán belopni a szívembe. Ennek ellenére a színészek játékán kívül mégis vannak egyéb pozitívumok, amiknek köszönhetően majdnem megadtam a szenzációs osztályzatot, de a fura végkifejlet is megerősített abban, hogy bár ez tényleg jó film a maga nemében, de soha nem lesz a kedvencem.


Tombol a Hold - Vélemények

2013-08-14 17:23.19
Jó film. Az eleje kissé fura volt, de aztán nagyon megtetszett. Malcolm McDowell nagyszerűen játszik, de a másik főszereplőre, Nanette Newman-re sem lehet panasz. Helyenként még néhány jó poén is fellelhető a filmben, de persze leginkább a dráma az, ami hangsúlyt kapott. Nagyon megható film, főleg a vége. Érdemes megnézni.


Dogtown urai - Vélemények

2013-08-13 10:12.00
jó kis film. Amikor elkezdődött, kicsit aggódtam, mert elég nehezen indult be, és attól tartottam, hogy unalmas lesz. De fokozatosan jöttek a filmben a drámai szálak, amik sokkal érdekesebbé tették. A színészek hozzák, amit kell, de szerintem Heath Ledger (habár nincs túl sok szerepe) viszi a pálmát. Érdekes hangulata van, és ez tényleg egy jó kis film, és bár én sem vagyok oda a gördeszkáért, mégis nagyon élveztem.


Angyalszív - Vélemények

2013-08-12 13:16.42
Fantasztikus film. Feszült, sötét hangulata azonnal magával rántja a nézőt. Egy igazi, csavaros krimi, amely végig fenn tartja az érdeklődést. A színészek zseniálisak, itt kiderül, hogy Mickey Rourke fiatalon még képes volt kiemelkedő alakítást nyújtani, és bár robert De Niro nincs benne sokat, mégis nagyszerűen játszik abban a kb. negyed órában,mikor szerepel. A film jelenetről-jelenetre egyre feszültebb lesz, ahogy haladunk a csúcspont felé, és hát a csattanó a végén...az egész egyszerűen felejthetetlen. Nem is beszélve a legutolsó jelenetről, ami akkor játszódik, amikor már elindul a stáblista. Na, hát az a jelenet tényleg zseniális, pedig látszatra teljesen egyszerű. Ám aki e jelenet mögé néz, megérti, mit jelképez. A lényeg tehát, hogy ez egy nagyon különleges és igényes film, érdemes megnézni!


Római vakáció - Vélemények

2013-08-12 13:07.49
Aranyos kis film, épp ma néztem meg. A színészek nagyon jók benne, Audrey Hepburn és Gregory Peck egyaránt remek alakítást nyújtanak. Jó kis hangulata van a filmnek, legalább nem rontja el a kedvünket. Szerencsére nem volt túl nyálas, és így még a szerelmi jelenetek is élvezhetőek. Érdemes megnézni mert tényleg egy kiemelkedő romantikus film.


Éjfélkor Párizsban - Vélemények

2013-08-12 13:02.28
Nem volt rossz film. Egész kellemes kikapcsolódást nyújtott. Valahogy nem éreztem ennél a filmnél Woody Allen tipikus rendezői sajátosságait, olyan volt az egész film, mintha a rendező túl drámaira akarta volna venni a figurát. A színészek tényleg nagyon jók, még Owen wilson is, pedig ő nem igazán szokott jól játszani. Rachel McAdams néha kissé idegesítő volt, de ettől függetlenül jól játszott, Marion Cotillard szintén remek alakítást nyújtott, és a kisebb mellékszerepekben feltűnők (Tom Hiddleston, Adrien Brody stb.) is remekek. A mondanivalója, miszerint mindenki menekül a jelenből és mindenki egy másik korba vágyik, nagyon érdekes és elgondolkodtató. Szóval ez egy jó kis filmecske, ha valaki nem vágyik nagyon mély és különleges filmekre, akkor ezt unaloműzőként érdemes megnézni.


Terminátor - A halálosztó - Vélemények

2013-08-12 12:53.19
Engem valahogy nem fogott meg annyira, mint a 2. rész (ugyanis azt láttam előbb). Az ítélet napjának ugyanis sokkal összetettebb volt a sztorija, az effektek szintén jobbak volt, és valahogy az egész hangulata jobban megragadott. ez a film is teli volt izgalmas és pörgős akciójelenetekkel, és a jövőkép felvázolása szintén nagyon tetszett, de én inkább maradok a 2. résznél.


Chaplin - Vélemények

2013-08-12 12:49.02
Nagyszerű életrajzi film. Fantasztikusan mutatja be Chaplin életét és munkásságát. Robert Downey Jr. zseniálisan játszotta szerepét, de a mellékszereplők is egytől egyig nagyszerűek voltak. Tényleg remek film, a zenéje, a korrajz, a színészek, egyszóval minden csodálatos. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az életrajzi filmeket.


Napos oldal (2012) - Vélemények

2013-08-12 12:42.25
A 2012-es év nagyon erős volt filmek szempontjából, és ez is egy kiemelkedő darab. David O. russel rendező nagyszerűen keveri a vígjátékot a drámával, ezt már A harcos c. filmjében is bebizonyította. Ez a film is beállt azon filmek sorába, amire én azt mondom
:kedélyjavító. Egész egyszerűen fantasztikusan jó hangulata van az egésznek, a poénok tényleg viccesek, a drámai elemek is nagyon szépen illeszkednek a történetbe. A színészgárda zseniális:Jennifer Lawrence szerintem megérdemelten kapott Oscart, de Bradley Cooper, Robert De Niro,és a többiek is remek alakítást nyújtanak. A szerelmi szál hál' istennek nem túl nyálas, sokkal életszerűbb, mint a legtöbb filmben. A vége elég kiszámítható, de hogyan mutatna egy tragédia egy olyan film végén, ami azt sugallja folyton, hogy az életnek van egy ,,Napos oldala"? Egyszóval:ez tényleg egy nagyszerű film, ajánlom mindenkinek!


Félelem és reszketés Las Vegasban - Vélemények

2013-08-09 14:48.31
Ezt a filmet mindenhol a legjobbak között tartják számon, mindenhol áldják...na, mondom,hát akkor nézzük meg! És miután megnéztem, csak egy kérdés villant az agyamba:MIÉRT??? Miért tartják ezt kultfilmnek? Nézzük csak:ennek a filmnek egész egyszerűen nincs története. Az alkotók kb hat féle ágon elindultak, hogy mit hozzanak ki a sztoriból...de semmit sem sikerült kihozni. A színészek játékával nincs semmi gond, Johnny Depp és Benicio Del Toro is jól játszanak, de ez kevés volt ahhoz, hogy jó legyen a film. A drogok miati hallucinációkat nagyon érdekesen ábrázolja,ez még úgy tetszett is, de az, hogy ezen kívül gyakorlatilag semmi nem történt benne...na, az rohadtul idegesített. Életem egyik legnagyobb csalódása. Persze, értem én nagyjából a mondanivalóját, de a kivitelezés szerintem gyatra volt. Ettől függetlenül tiszteletben tartom, hogy másoknak ez tetszik, de engem teljesen hidegen hagyott, sajnos.


Batman: Kezdődik! - Vélemények

2013-08-09 14:35.41
Hát, azokért se voltam odáig, de lényegesen jobbak, mint a Schumacher-félék.


Gyilkos Joe - Vélemények

2013-08-09 14:31.33
Kétségtelenül az egyik legbetegebb film, amit valaha láttam. William Friedkin rendező olyan gusztustalan, de közben valahogy mégis élvezhető filmet tett le az asztalra,amit biztosan nem felejtünk el egyhamar. A film teli van undorítóbbnál undorítóbb jelenetekkel,de mégis rettentően szórakoztató is néha. Matthew McConaughey fantasztikus alakítást nyújt, de a többiek is nagyon jók. a film már-már elérte nálam a szenzációs szintet,de a befejezést egyáltalán nem találtam szimpatikusnak (és itt nem a csirkecombos jelenetre gondolok,mert bármily undorító volt is, mégis beleillett a film végtelenül romlott világába). hát, nem egy szokványos film, annyi szent. De minden hibája ellenére tényleg jó kis film,de csak azok fogják élvezni, akik bírják az erőszakot a filmekben, és akiknek elég erős a gyomruk ahhoz, hogy a film megtekintése után ne dobják el a KFC-s csirkecombot.


Kőkemény család - Vélemények

2013-08-09 12:26.00
Egész kellemes kis film ez, nagyjából azt hozta, amit vártam. Néhol kifejezetten megható, de vannak benne egész jó poénok is. A színészi alakításokkal sincsen különösebb baj, mindenki úgy hozza a karakterét, ahogy kell. Még egészen életszerű is, hiszen a vége sem teljesen happy end. Nyilván nem olyan jó, mint mondjuk az Igazából szerelem, de a maga nemében ez egy jó kis filmecske, unaloműzőnek tökéletes.


Donnie Darko - Vélemények

2013-08-09 12:20.34
Érdekes egy film ez, az biztos. Elég bonyolult, bennem se nagyon állt össze a kép a végén. Tulajdonképpen olyan, mintha a rendező azt szerette volna, mindenki próbálja meg eldönteni, mit is látott. De a film még a konkrét válaszok megtalálása nélkül is élvezhető, hiszen a színészek remekek, a zenéje szintén, és különös,sötét hangulata azonnal magába szippantja a nézőt. Az biztos, hogy e film után mindenki elkezdi a saját elméletét gyártani, de még így se túl könnyű megérteni a filmet.Mindenesetre, érdemes rajta filózni, de mint az imént említettem,ha nem sikerült teljesen megérteni, még akkor is találunk nagyon sok pozitívumot a filmben, ami kárpótol minket ezért.


Különvélemény (2002) - Vélemények

2013-08-09 12:12.01
Spielberg mostanában nem alkot túl jó filmeket, de ez a sci-fi is emlékeztet minket arra, hogy régebben még nagyon tudott filmet csinálni. Remek kis film, az biztos. Csavaros történet, izgalmas akciójelenetek, remek színészi alakítások. Tom Cruise-t sokan fikázzák, de szerintem remek színész, és ezt itt is bebizonyítja. A mellékszereplők is jól hozzák, amit kell. A jövő bemutatása látványos és izgalmas, de dráma is van bőven a filmben. Tényleg nagyon csavaros,ezért oda kell figyelni a filmre. Az biztos, hogy ez egy kiváló sci-fi, mindenkinek csak ajánlani tudom.


Batman: Kezdődik! - Vélemények

2013-08-09 11:50.50
Nem konkrétan a Burton féle Batman filmekre gondoltam, hanem inkább az ilyen Joel Schumacher-féle szennyekre.


A sötét lovag - Felemelkedés - Vélemények

2013-08-09 11:42.45
Véget ért életem legmeghatározóbb trilógiája. És nem is akárhogy! Valóban elég grandiózus lett ez a befejezés,ráadásul moziban láttam, és így még nagyobb volt a hatása(persze, szerintem az összes film nagyobbat üt moziban). Annak ellenére, hogy majdnem három óra, gyorsan lepergett,hiszen tele van végtelenül izgalmas akciójelenetekkel, és az új karakterek is felkeltik az érdeklődést. Főszereplőnk ismét tökéletesen hozza Bruce Wayne/Batman karakterét, a régi szereplők változatlanul tökéletesek, és hát az újakra se sok panasz lehet: Tom Hardy zseniálisat nyújt Bane szerepében, Anne Hathaway-t ebben a filmben szerettem meg nagyon, de Joseph Gordon-Levitt és Maron Cotillard is remekül játszanak. Bane nagyon érdekes karakter volt,szerintem felesleges őt Jokerhez hasonlítani, mert mindketten teljesen mások:Joker lelkileg törte meg Batmant, Bane pedig fizikailag(szó szerint). Így aztán hősünknek a gödör aljáról kell összeszednie magát. És ezt zseniálisan mutatták be az alkotók. Persze, tényleg vannak hibák a filmben, de ennek ellenére ez egy remek film. A zenéje változatlanul tökéletes, a színészek remekek, az akciók pörgősek, és hát a mászós jelenet...kirázott a hideg! Úgyogy azzal zárnám:ez a film méltó befejezése volt a trilógiának!


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2013-08-08 14:27.17
Azt hittem, hogy Nolan nem tudja majd megugrani a Batman:kezdődik! színvonalát, de igencsak kellemes meglepetés ért! Véleményem szerint a trilógia legjobb darabja! Amit itt Nolan összehozott, az messze túlszárnyalta minden elvárásomat. A Batman: kezdődik! egy zseniális akciófilm, de A Sötét Lovag még ennél is több:végtelenül életszerűen mutatja be a főhős kálváriáját, ennek köszönhetően még az előző résznél is realisztikusabb lett. Christian Bale zseniálisan muatja be Bruce Wayne újabb oldalát, és akik az előző részben szerepeltek, azok most is fantasztikusak. És minden idők talán legnagyobb alakítását láthattuk a Jokert megformáló Heath Ledger-től. Isten nyugosztalja ezt a nagyszerű színészt,elképesztő, mit vesztett a filmipar az ő halálával. Joker beírta magát minden idők legjobb filmkarakterei közé,döbbenetes,amit a filmben művelt,szinte már nem is ember volt, hanem a megtestült gonoszság,a két lábon járó őrület. De a többi új szereplő is nagyszerű,Aaron Eckhart brillírozik Harvey Dent szerepében,és Maggie Gyllenhaal milliószor jobban játszotta Rachel Daws-t, mint Katie Holmes. Egyszóval, ez egy fantasztikus film, és többszöri megnézés után is óriásit üt!


V mint Vérbosszú - Vélemények

2013-08-08 14:12.36
Köszönöm :)


Batman: Kezdődik! - Vélemények

2013-08-08 14:11.51
Való igaz, őt kifelejtettem a felsorolásból. De köszönöm, hogy eszembe juttattad. :)


2013-08-08 11:58.34
Annak idején sajnos belefutottam a régi Batman-filmekbe, és azt gondoltam: na most itt egy életre elásta magát nálam az egész trilógia, ennyit ért a denevérember legendája! A legtöbb ilyen Batman-filmet végig se néztem, mert egész egyszerűen nem bírtam! Aztán meghallottam, hogy egy számomra akkor még tulajdonképpen teljesen ismeretlen rendező akar csinálni egy új Batman filmet. Na, mondom, ez biztos olyan gyenge lesz, mint a régiek. Végül egyre többen unszoltak, hogy nézzem meg, mondván, hogy nagyon jó. Nagy nehezen rászántam magam, és gyakorlatilag leesett az állam! Mert amit Nolan alkotott, az maga csoda! Ez a realisztikus Batman-ábrázolás azonnal eljutott a szívemhez, végre nem egy gagyi mesét, hanem egy valódi akciófilmet láttunk. Christian Bale tökéletes Batman, jobbat nem is találhattak volna a szerepre. De a többi színész is remek munkát végzett(kivéve Katie Holmes-t). Az akciójelenetek végtelenül izgalmasak,de a drámai részek is tökéletesen vannak bemutatva. Hans Zimmer ismét tökéletes zenét szerzett,fantasztikusan passzol minden zene minden jelenethez. Már elég régen láttam ezt a filmet-és annak ellenére, hogy azóta a trilógia másik két részét is láttam-még mindig nagy hatást gyakorol rám.


Halott ember (1995) - Vélemények

2013-08-08 11:41.17
Különös érzések fognak el ezzel a filmmel kapcsolatban. Egyrészt mélyen elgondolkodtatott, másrészt szinte teljesen lezsibbasztott, de lehet, hogy ez is annak tudható be, hogy elég komoly hatást váltott ki belőlem a film. Kétségtelenül a legművészibb művész film, amit eddig láttam. Ez a mű egy lélektani utazás, elmélkedés a létezésről és a halálról. Az összes színész-még a legapróbb szerepekben felbukkanók is-briliáns alakítást nyújt. Egy rendkívül érdekes hangulat lengi be az egész filmet, amely azonnal magával ragadja a nézőt (feltéve, ha a néző értékelni tudjuk az ennyire mély művészfilmeket, mert ha csak egy kis délutáni kikapcsolódásra vágyik,rettenetesen fogja unni). Az biztos, hogy nem egy izgalmas film, de nem is ez a lényege. Aki látott már művészfilmet, tudja, hogy ez nem erről szól. Mindenesetre, én továbbra is azt mondom, hogy tényleg csak az nézze meg, aki szereti és érti a művészfilmeket! És aki szereti és érti, annak hatalmas élmény lesz ez a film.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk