Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Utánam a boldogság
- Filmbox, 15:40
Bűntudat nélkül
- Mozi+, 15:50
A bűn árfolyama
- HBO, 16:10
M.A.S.H.
- Film Mánia, 16:20
Hat hét
- Cinemax, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
szólánc tudósokkal
Elfogy a levegő - Vélemények
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Verseny a győzelemért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Imádlak utálni aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Trini-ti hozzászólásai

Ugrás Trini-ti adatlapjára

1 2

VÁLASZTÁS 2010

2014-04-13 00:21.11
ja, értem.
Itt senki nem fog susogni, csórikáim még nem tértek észhez...még mindig Vikinek hisznek. De mivel ez a választások után történt 2nappal!!...háátha vki elindul ott, igaziból!és még fizetni sem kell nekik.
1x mindenki megeszi, amit főz...
Mára más a helyzet, lassan lááátni fognak az emberek!és csak elkezdenek gondolkodni...csak gyorsan kellene, míg legális!-márha vkit tényleg érdekel is az a föld.
Anno azért kellett a sok cirkusz, mert ez az állat már olyan türelmetlenül várta a koronázását, hogy taknya-nyála egybe volt.Pénz meg már volt akkor is dögivel mindenre...(minden elmebajos akciókra)


2014-04-12 23:49.40
várjál, nem biztos, h tudom, hogy te hova evezel?:)
A kemény mag , legkeményebbjét figyelik, ők semmit nem tudnak nagyon mozogni, a kissebbje meg már kevés, a többi meg már rég nincs Mo-n. röviden.


2014-04-12 23:35.37
a föld alól nehéz ... :(


2014-04-12 23:20.44
Nyugtató szíín!
:)
Vezérnek és a népnek is szükség van rá.


2014-04-12 23:16.02
Nem-csak délről jönnek-azaz keletről:)
Amerikából tódulnak ezerrel, kedves sok honfitársunk hívogatja őket ide,mint pl. Polgár Judit, és még ki tudja hány nagyorrú. Ő pl. azon fáradozik,hogy közülük, aki amcsi főiskolát végzet ide jöjjön, meeeert itt INGYEN kap lakást, térítést x tizenévig stb. Rengetegen jönnek és lakják be az eladósodott kégliket, vagy az újjonan NEKIK épített lakóparkokat, tudtommal amúgy ezekről nem sokat olvasni......
A földtelepesekről meg nem is írok, mert tényleg agyvérzést kapok...(minap, melyik faluban tarolták le a búúúzááát??,biogazdálkodás stb. az új birtokos letarolt mindent!!,ja, meg van:
" MOST: Értelmetlen pusztítás zajlik Kishantoson!

430 hektáron tárcsázzák ki a bevetett földeket traktorosok az „új bérlők” megbízásából. Pedig ha a bírósági tárgyalást végül ők nyernék meg, egyszerűen csak learathatták volna a terményt: őszi búzát, lucernát, tönkölybúzát. Ez nem ravasz csel, ez ostoba, öncélú pusztítás.

A károkat jól jelzi, hogy a terület egyetlen hektárján 4 tonnányi búza teremne. Valóban azok lennének a megfelelő új bérlők, akik a lábon álló biobúzát épp most tárcsázzák ki?

Oszd meg ezt a képet, hogy minél többen tudjanak az értelmetlen pusztításról. Csak a nyilvánosság segítségével akadályozhatjuk meg azt. " greenpeace hungary

Hát ennyit a vitáról...vityákról... neki,amúgy sok köze ehhez nincs...ez megy már 10évek óta...Mo.kisajátítása. :(


2014-03-10 23:51.41
de írjátok már le,mi az a szemitizmus?:)
...csak ha már van anti-ja...
mert,amit eredetileg kifejez, az nem a zsidók ellen van, hanem egy hangyányit többet takar...szemita népek vallása ellen!ebbe tartoznak pl. az arabok is!!
(de,hát naná,egy zsidó "történész-író" jól "megmagyarázta",azaz újra kitalálta ezt a fogalmat, oszt azóta nagyon csúnya dolog ezt használni-de csakis ráájuk!!)...mert hát ők egy nagyon szemé....öö, szemiita egy nép..óó,faj!
..amúgy meg vonáékat is ők támogatják-hátulról, úgyhogy káár itt vitázni:D
a zsinórokat nem MI huzogatjuk!


Stohl András - Vélemények

2014-02-16 22:59.36
a zsidók összetartanak...lsd.wikipedia
(mielött vki károgna,ő is az, és , mint máshol írtam, őket nagyon-nagyon nem ítéli el egy bíróság sem....és hááát, neeeem?:) érdekesss
Őt muszály volt "fel-be-áldozni", mert hát azért csak ismert és az embereknek-pl.gojoknak- kell vmit adni,hogy lenyugodjanak.
Ő meg szarik az egészbe...főiskolás kora óta drogozik...meg alkesz. Sztárnak érzi magát, úgy is viselkedik,a törvény meg félig érvényes rá-juk....úúgy néz ki. A gyerekeit is képen szarja ezzel...szarember.
Szinkronhangja tökéletes, más nem.


Woody Allen - Vélemények

2014-02-14 15:01.45
nos, ami a kinézetét illeti, egy ffi nagggyon jól tudja, hogy hogy néz ki. Azt is, hogy mennyire ffias, vagy sem.Azt is tudja egy ffi, hogy a nők mit találnak ffiasnak.
Egy nem daliás ffiember már 20-on éves korában tisztában van azzal menniyre van "esélye"a nőknél, és esetleg miért nincsenek női. Rengeteg ilyen van. Önbizalomhiány. Kicsi emberek-alacsonyak-általában!!- nagyon agresszívak,harciasabbak(az összes diktátor mélynövésű:) ezzel-is-akarnak kitünni, feltünni a többi ffi között, van a másik, aki kis csendes,nem szólal meg, ígyhát ő sem kap nőt minden újjára, akkor inkább próbálkozik a kislányoknál...velük tud beszélgetni-eljut odáig legalább:D
Természetesen nem minden 160cm alatti ffi ilyen. De én is, ha végig nézném az "kis"ismerőseimet, elég sok a kis idegbeteg köztük:D. szexulatásuNkat meg elég jól el lehet takarni...még akár egy házassággal is(lsd,meleg ffiak).


2014-02-13 20:14.38
de nem engem vádoltak meg.:)
Addig nem is fognak, ha nem adok rá OKOT!


2014-02-13 18:15.12
oké:)
jól írtad, ő határeset,nem leszek szemét:D, a zsidó humort pedig bírom!!(mármint nem a vicceket, hanem, amiket ők "művelnek" filmekben, akár Woodin is, mert jókat lehet rajta-is- röhögni)
Oké nincs bizonyíték...(ami van, csak nem tárja,adja vki fel, vagy ki, itt mindkét oldalról is akár)


VÁLASZTÁS 2010

2014-02-13 18:02.08
Egy gond van, sokan szavazhatnak,akik nem is ide tartoznak, mi közük van MO-hoz az erdélyieknek, felvidékieknek? stb.
És ezek mind erre a betegre fognak szavazni(pár ezren csak elmennek,mert ráérnek),mert kapnak érte 5000ft-ot!!(a MI pénzünket osztja ki!)
Bezzeg aki MAGYAR,és kinnt van-kééényszerből-az ugye nem szavazhat, csak óltári hosszadalmas procedura meg ide-oda járkálás után, vagy egyáltalán nem, ha van már bejelentett lakhelye kinnt.
HÁt nem csodálatos? mint egy horrorfilm, komolyan...
Úgyhogy minél többen tessék elmenni, és ikszelni, mert nem lesz akkor ennek-a horrornak- soha vége!


Woody Allen - Vélemények

2014-02-13 17:54.21
igen vannak, az enyhén sérültek, nem hinném, hogy Mianak 75-ös IQ-ja lenne, hogy nem értené, nem fogná fel az ilyen dolgokat, mármint egy gyerekzaklatást, mint azok, akik egy szál cigiért is eladják a kölküket. Mianak sztem! nem anyagi okokból kellett itt "szerepelnie", ha meg igen, akkor rendben, szemét(de nincs rá bizonyííték:), de a gyerekek MELLETTE vannak!
Jacksont is felhozhatnánk példának, én pl. ki nem nézném belőle(pedig Ő sem volt "normális"),hogy gyereket bántott volna. Woodyból simán kinézem. ennyi.írtam is,én véleményem.
Ha a híreket nézném, biztos több pl.-t találok arra, hogy apuka, bátyóka tutujgatta a kislányt, mint arra, hogy anyuka, nővérke szadiszta a kisöcsit.


2014-02-13 17:34.30
igen, egy nő meg olyan szemét, hogy még a saját gyerekeit!is felhasználja,"bemocskolja"...csakmert...: "hitelt akarok rombolni"! igen, ez hihhetőbb:)


VÁLASZTÁS 2010

2014-02-11 18:48.15
minap láttam egy csodás videót Vikiről, a Parlamentben mit össze hazudozik, hihetetlen, az főleg, hogy mééég mindiiig haaagyják!
pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=uYzaq9rZp_k

idióóóta!


Woody Allen - Vélemények

2014-02-11 18:41.30
Nos, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ugye ő-is-zsidó. A világon meg egy bíróság sem ítél(het)!! el egy zsidót. Ez le van írva a "nagykönyvben". Innestől kezdve meg...

A magánvéleményem meg,hogy ...csak rá kell nézni(igen, én így-is- ítélek).
A filmjeit bírom, nem mindegyiket, de vmikor vmit jól eltalál...ehhez nekünk nagyon sokat segít amúgy Kern András(zsidó:) tökéletes szinkronja.


Django elszabadul - Vélemények

2014-01-29 20:07.44
na,akkor nem vesztünk össze.:)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2014-01-29 15:10.23
big schnee:D
igen,ott egy városKA birtokol annyi kotrót(ami nem is az egész teherautót jelenti, csak a lapátot,amit külön rátesznek, ja, és a kis falukban önkéntes traktorok-kotróval ralliznak-szószerint:D-természetesen hajnalban, senkit ne zavarjanak), mint nálunk az egész ország.


Django elszabadul - Vélemények

2014-01-29 15:05.11
az az utolsó mondatodra volt inkább reagálás. érthető?


2014-01-28 19:52.55
...hát, azért ha elmennél Afrikába, egy-két törzsnél látogatás tennél, lehet nem írtad volna ezt le. Ők sem piskóták-akár egymással.
Nem utolsó sorban, a kannibalizmus sem fehér találmány.

De ez meg egy film. Hollywood meg a zsidóké. ennyi:D


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2014-01-28 19:43.35
Kinnt, olyan hegyes-dimbesdombos országokban, ahol még a hóó is esik, akár minden nap, egész télen...ott, szoktak menni azok a sárga villogóval ellátott naaagy narancssárga teherautók,aminek az elején olyan naagy lapát van, és az oldalából, hátuljából, olyan sóós homokot szóór ki, még akkor is, mikor még látod a zöld füvet, és csak közelítenek a fekete felhők. Ott, azok, járnak csak úgy, a tiszta utakon is. Mert biztos unatkoznak. Aztán, mikor esik a hóóóó este, meg éjjel, akkor reggel arra kellnek fel az emberek, hogy CSAK azért nem tud elindulni, mert az autóján van félméter hó,és azt kell leseperni.Amúgy meg mindenhol csak a fekete út látható, és az nagyon rossz lehet nekik, mert nem tudják sosem húzni autóval a szánkózni vágyó gyerekeket, és nekik el kell menni 20-30km-re, ahol vannak kiépített sí-és szánkópályák...máshol csak ilyen problémák vannak, télen. Ez nincs messze, itt EURÓPÁBAN vannnak ilyenek.


A nagy Gatsby (2013) - Vélemények

2014-01-28 19:32.11
Nekem pl. van fogytékos rokonom, és Tökéletesen ÍR és tud magyarul. És még a filmet is szerette...max.unta. MERT unalmas!,nem azért mert nem értette, nekem is unalmas volt, csak mert Caprio játszik benne, attól lehet többen végig ülték.
(De , azért jó, hogy vannak még ilyen okos emberek, nem reménytelen az országunk megmentése)
Az eredetit szívesebben nézem 2x végig.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2014-01-28 19:23.01
Nekik MINDENT szabad! Hát megvan nekik engednve, füntről a Főnök kiválasztotta őket, úgyhogy mindenkinek kuss! :D


VÁLASZTÁS 2010

2014-01-28 19:18.09
Végülis, ha méélyen,és távolra visszanéznénk KIK is "hozták"létre anno a 2demokráciát",akkor máris máshogy lenne a kabát gombolva.
Over. :)
Kéne vhol keresni vmi Hunyadi leszármazottat, egy igazi királyság kellene ide! (természetesen,ha nem tetszene,lerugjuk a Trónról:D, mert EZT az ál-ön-királyt nem lehet-már...


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2014-01-16 20:15.43
Tenni,hogy nézze az emberek érdekeit, ha már oly sok mindenbe bele avatkozik...Pl.:hogy szelektáljam a szemetemet, hogy sétáltassam a kutyámat, hol játszon a gyerek, mit igyak-egyek...stb. és amikről nem is tudunk, de ők szabták meg:D.
Te mit hallottál,mi ügyben foglalkoznak velünk? azon kívül,hogy a cigányokat itt tartsák...(ők tamogatják az itteni segélyezésüket.."továbbképzés"név alatt, pl.), és ügyesen fenntartani azt aképet, hogy a magyarok milyen "rasszisták" , na ez a LOL! nem az idei Hó!


2014-01-16 19:04.02
Itt nem szavazgatni kéne már rég...Rendet rakni!TAKARÍTANI!


2014-01-16 18:51.11
Az a fa..,hogy az Eu-ban vagyunk,oszt ,magasról xarnak ránk(amikor mindenről meg tudnak,de)...ha egy ilyesmi történne a franciáknál,szlovákoknál, vagy egal wo, azonnal vezércikk lenne, innen meg ÉRDEKES mód, semmi nem "szivárog" ki...ez a nagy Trutyi! Sehol semmilyen külföldi csatornán nem hallani semmmit, de semmit Mo-ról! vajon miért?
(...amúgy ENGEM EZ már nem idegesít,min.5évig vártam, hogy csináljon már vmit a MAGYAR NÉP, de képtelen.beleszarik :)


Alföldi Róbert - Vélemények

2013-10-27 16:48.02
aham, a pénz az nagy úr, még , ha nem is tetszett nekik.(Szörényit nem láthattuk sehol sem standing ovation tapssal a végén!!:), amúgy szépen burkoltan-dehogy burkoltan,mit írok én- megalázta a magyarokat, pusztán ezért van a felháborodás. de hát ezekszerint -máár- azt sem lehet egy, had ne írjam le-kivel szemben.


X faktor

2013-10-27 16:25.01
No most a külföld majmolása csak max. a licensz...de, ami itt megy az aztán sehol.
Pár "nyugatibb" t.kutatóműsorba belenéztem már, de egy, a zsűrikbe még véletlenül sem ülnek sehol sem ripacsok-riban.ok,ex- niemandok,(nézd:amerika,min.2személy világsztár,németeknél szintén-sőt ott mindig ül min.egy-nekik-külföldi zenész!),nincs agyonajnározás, nincs téves választás, aki nem tud, az nem tud. Lehet az első szériákban ők is a külsőségekre mentek, de hamar kinőtték, mára csak a műsor tv-s kinézete uaz. Akkor ugye a vendégfellépők, nem az elmúlt műsorokból gyüttek, min. megint csak világsztár lép fel, nem egy esetben premierrel. És ez nem pénz kérdése lenne....ezek a műsorok egy bukszából vannak finanszírozva. Sőt az összes egy tárca, csak másik zseb.:)
Pl.A Voice nálunk volt a legszarab.ul megcsinálva.
Az x-faktor majdnem mindenhol sikeresebb az előző részeknél....és ez nagyban köszönhető az odavaló zsűrinek. Itt meg lassan égő odaülni, azért nem vállalják el:DD -nehogymár pl. Miklósnak nem tett volna jót ez a műsor, és nem:D, csomó kinti producer ilyen műsorból szedi össze a kis "betevőit"...majd vagy kiadja, vagy nem alapon. De itt tényleg csak megy a "műűsor", a ki-kicsoda volt témában.


2013-10-22 21:14.11
az a baj a gyerekneveléssel is, hogy 50%-ban az iskola teszi azt. nézd csak meg! a hét 5napján, 5-6-7órát oda van, reggel 1órát, este max.3órát vagy vele, vagy annyit sem, mert mindenki beül a tv, vagy a gép elé, vagy a nagy okostelefonját nyomogatja. Ha hozzá szólsz, beszól. Ha kérsz vmit tőle, oda sem figyel. stb. gyerekek. ma az a fontos nekik, mit vegyenek fel, nem hogy mit vegyen ki a könyvtárból. Én általános iskolás koromban és utána is jártam a megyei könyvtárunkba....ami azóta nem is tudom, hogy üzemel-e még....a könyvek tuti nem fogytak el...kutya nem jár oda már, max. még azok,akik anno, és olvassák a megfizethetetlen újságokat. Dehogy én gyereket nem látok könyvtár környékén,az tuti. Te? biztos letölti a netről...:D haha.
A facebook is ezért "készült"- ki is "találta"fel? netán nem egy zsidó gyerek, de! és miért? :)
nem azért,hogy tereljen?
De ha ezek tudnak befolyásolni, akkor visszafelé miért nem tudunk? Mert nem Érdekli az embereket a saját sorsuk? Miért nyavajognak, hogy ez szar, az szar, ez drááága, az rossz stb. Hogyne tudnának ellene tenni!! AKARNI kell! Soknak, együtt!!! mint "azok"...
Franciák mirt tudták csak úúgy kizavarni az összes nem odavaló cigányt? mi miért nem teszük? a svédek , finnek miért nem lovagolnak egy olyan boltkiíráson, hogy:- cigány ne gyere be!! ott ez minden napos! M.o-n ha ezt kirakná egy boltos, másnap már tönkre is tennék az embert egy életre.
Miért? mert hagyjuk. és tényleg csak rugózunk :)


2013-10-22 19:59.09
Várjá' még, nem jött még el nálunk az a kritikus szint:)) Aztán figyeld meg! Jön Viki,vagy vki más... a lovon!(ami csak meg megbotlik majd...)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk