Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elektra
- Film+, 11:50
Halálos temetés
- RTL Három, 11:50
Gosford Park
- Film Mánia, 12:40
Új fiú
- Film Café, 12:45
Szupercella
- Mozi+, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Macskajaj - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szekatúra - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A sötét lovag - Felemelkedés aaaaa
Nicoletta Braschi aaaaa

 

Sherman bácsi hozzászólásai

Ugrás Sherman bácsi adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7

Frakk, a macskák réme (sorozat) - Kérdések

2014-11-02 22:10.10
Lajcsika anyját miért csinálták ilyen undok zord barátságtalannak. Aki azt mondja majd adok én neked. Elvárja a fiától hogy mindig tanuljon, napkeltéltől napnyugtáig. Milyen az ilyen anya még ha rajzfilm is. Útálom Lajcsika anyját egy bunkó barom ribanc. Bár Lajcsikának a legjobbat akarja de elég bunkó módon. Nem lett volna rossz ha Lajcsika vissza szólt volna az anyjának. A Rossz arcú geci parancsólgatós zsarnok nőnek.


Forrest Gump - Vélemények

2014-10-28 21:07.11
A mai napig a legjobb film. Fuss Forrest fuss. Az a hülye aki mondja.


Éjjel-nappal Budapest (sorozat) - Vélemények

2014-10-03 22:25.40
Kár hogy ilyen agyleszívó műsorok vannak. katasztrófa még a reklámja is. Inkább olyan műsorokat sugároznának aminek van értelme.


Charlie - Minden kutya a mennybe jut 2. - Vélemények

2014-10-02 21:47.34
Anabell bekaphatja a jóságát.Charlie helyében behúztam volna anabellnek egy balegyenest. De anabell sem volt különb belladonnánál. Meg látszott hogy tesók. Az egészben azt utáltam hogy anabell tükörben vagy bárhol megjelent és úgy magyarázta el a feladatot a 2 kutyának el. Túlsokat képzelt magáról ez az anabell.


Barátok közt (sorozat) - Legyen vége?

2014-08-29 17:34.15
Régebben még jobb volt meg izgalmasabb. De az utóbbi időben semmilyen lett. Egy kalap szar.


Charlie - Minden kutya a mennybe jut - Vélemények

2014-03-18 21:02.25
Ha jól bele gondolok én már mindent kiírtam anabellről meg sok mindent. Meg többször ugyan azokat írtam ki. Többet nem is tudnék kiírni. Több genyaságot nem tudnék írni. Befejeztem.


SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

2014-01-19 11:45.05
Mondjuk az én bajom hogy túl reagálom de örületbe kergetett pearl zsarnokságai. De azért kemény volt amit írtál de azért megnézném ezt a szivlapátos dolgot te lúzer szedjél nyugtatót vazze.


Frakk, a macskák réme (sorozat) - Vélemények

2014-01-19 11:37.07
Mondjuk Károly bácsi és frakk ki nem álhatják a 2 macskát de irma néni kényeztette őket el nagyon. Hol Károly bácsi hol frakk dobta ki őket. nem tetszett sosem károly bácsi macska útálata meg frakk szigorú nevelési módszere meg hogy megkergette őket de ez a valóságból meritették. Nem őnmagamat akarom fényezni ezzel!


SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

2014-01-06 10:44.45
Úfó fejü zord lelkü csöndmániás bunkó tintahal. Tegnap este láttam azt a részt amikor tunyacsápból kihozták a minden elsöprő dührohamot és mérgesen számolt vissza utána spongyabob és patrik légkapalapáccsal vagy valami izével és könyörögtek neki hogy ne bántsák útána spongyabob tunyának köszönt. Én mondom hogy démon van abban a tintahalban.


Mézga Aladár különös kalandjai (sorozat) - Vélemények

2014-01-02 23:06.24
Nekem az első széria tetszett mert a főcimdala szabad volt. De a második széria már nem tetszett. Ma láttam az órás részben hogy aladár oda adta az ellenörzőjét az apjának aki csodálkozott a fia 25-dik késésén meg amikor aladár valamit magyarázott akkor az apja rászólt hogy őt nem kérdezte még blökit is elzavarta mert csámcsogott. De aladárra rászólt mert az valamit beszólt krisztának. De érdekes módon amikor aladár 2-3 ra szólt be krisztának akkor géza érdekes módon nem figyelt oda. A szirének bolygójában géza pofont akart adni aladárnak a szemtelenkedésért de aladár azt mondta hogy neki jobban fájna a pofon mint neki és géza elismerte. Ez a géza valahogy nem tetszik nekem mogorva és goromba stilusa van aladárt is gyakran pofonnal fenyegeti persze aladáért. Mondjuk ez az én hibám.


SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

2013-12-31 23:12.54
Nem vagyok debil. Annyiranem vagyok zéros hogy növényekkel beszéljek. Tényleg szánalmas amit írok de akkor is jó.


Kérem a következőt! (1974) - Vélemények

2013-12-29 23:50.45
Jó ideje nézem ezt a mesét és meg kell mondanom hogy egész jó mondjuk hogy jó. Dr.bubóban a kalapját és a ruháját szeretem meg a szakállát. Csőrmester a törvény szigorú örében csap le a rosszakra habár kicsit tulzásba vitte néha-néha.Pl: 1 olyas valakit tartoztatot le aki nem gyanús. De az tetszett hogy bubótól kért nyugtatott mert a gyanusitottaknak tökéletes volt alibijuk. Ursula elég érdekes mert egy 200 kilós medve de jó nővér. De van hogy a betegek fölhuzzák pl: liba vagy bármelyik beteg a libával is szóba keveredett a végén meg megakarta ölni meg kacsatepertöt csinálni belöle. A turizmusban meg rossz alakokat rakott helyre. Vagy a valatásban egy rossz állat farkára taposott szándékosan. A babonaságban a végén meg a vakondot lökte arréb a karjával. Vagy amikor vissza ment hogy vissza szerzze bubó nadrágját akkor nagy nagy ízét csinált. De az tetszett amikor a küldönc össze esett a fáradságtól mert levelett hozott bubónak. De azért ursula jófej.


SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

2013-12-29 20:26.31
Jó ideje éjszakákon tunyacsápon járt az eszemben hogy tunyacsáp kiabál spongyabobbal vagy hogy azt mondja neki hogy csend legyen? Vagy amikor tunyacsáp mérgesen nézett spongyabobra a spongyabob a fönökbe. Vagy amikor tunyacsáp mérgesen fogta meg spongyabob száját. De már sok mindent kiírtam erről az undok tintahalról. A spongyabob távoltartásában tunyacsáp távolsági végzést kért spongyabobra. És amikor rák úr sürgette hogy bontsa föl a szerzödést de tunyacsáp mérgesen morgott de a végén fölbontotta. Vagy az abnormálisban tunyacsáp leszólta spongyát a viselkedése miatt de spongya olyan normális lett hogy amikor tunyának mondott valamit akkor tunya kidobta de az abnormális spongya az abnormális tunya miatt visszaváltozott. A felnötté válás tunyacsápban patrik sírt mert tunya leszólta patrik meg vele tartott a végén spongyabobnak azt mondta hogy nincs rá szükség de a szinházban spongyabob operájának hála patrikról lement a szakáll útána tunyát a vendégek megdobálták mindennel. A mindennél lejebben tunya csikot húzott a házuk melett hogy ne zavarhassák a végén meg tunyacsáp gyilkos nézéssel utánuk eredt spongya meg patrik könyörtek neki hogy ne bántsa öket de tunya magában azt mondta hogy megfolytom egyszer spongyát. Az ananászlázban meg tömeggyilkos nézéssel betörte utána meg fent áttörte spongya kordonját. Régota arra jöttem rá hogy tunyacsáp egy csönd mániás zord undok és gonosz tintahal. És egyben szivacs és csillag rasszista tintahal. Még a rendörséget is hívta az eltünt kaja miatt. Tunyacsáp nem szereti a viccet.


2013-12-23 20:00.12
Még azt feleltettem el leirni hogy a nagypapi a kalózban amikor rák úr a hajón volt akkor pearl kiabálva szólt az apjának és a fejét is forgatta közben rák úr lejött és pearl kiröhögte az apját a ruhája miatt de rák úr elhúzta pearlt hogy ne hozza zavarba. Rák úr helyében rég katonai iskolában küldtem volta ott aztán megnevelték volna.


2013-12-22 10:55.52
1 jóideje nem érdekel annyira mint régen. Sok sok epizódot láttam már de pearlról. Mondjuk pearl pizsamapartiját amikor pizsipartit szervezet és az apjára rákiabált aki lustálkodott a végén meg kizavarta az apját és spongyabob sok sikertelen kisérlet után bejutott de tönkretette igy rák úrnak kelett a bulit álnia. A pattanásig feszült helyzetben meg az apjának megmutatta a patiját de rák úr nem vette észre és pearl megint ráüvöltött és rák úr már észrevette de amikor pearl észrevette hogy a pincében szappanokból voltak a hambik akkor pearl megdobta feléjük rák úr és spongya elfutott de a végén spongya megoldotta és pearl megköszönte neki. A pearl szülinapjába pearl ráüvöltött úgy rák úrra úgy hogy a székkel együtt repült el vele de amikor rák úr azt mondta spongyabobnak hogy most véged rák úr azt mondta spongyabobnak nefeszisd a húrt fiam. Rák úr szabadságra megy cimű epizódra pearl spongyára dobta a táskáját a végén elvette rák úrtól a pénzt amin spongyával volt és rák úr sírt. A bikini fenéki háromszögben pearl a romokban azt kiabálta hogy dad amikor meg rák úr megölelte pealt akkor pearl eltaszitotta magától. Vagy a szerelem alagutjában spongya szeme szája bevolt cimzározta de akkor a barátnői elött taszitotta el spongyát. Sosem szerettem pearlt csak a pénze miatt szereti az apját de a spongya oldalba azt olvastam hogy szereti a zsugori apját.


Johnny Test (sorozat) - Vélemények

2013-12-01 21:31.11
Én régen láttam tv-n meg 1-2 vagy 3 napja a telefonomon wifi segítségével tényleg a dexter laborjával van összefüggésben. Johnny és büdi azok jók a nővérei is az anyjuk meg szimpatikus csak az apa nem tetszett nekem betegesen tisztaság mániás meg megtagadja hogy a fia szórakozzón vagy hogyha a gyerekek nem érkeznek meg a kajájásra a megbeszélt időbe akkor rögtön kitór a harmadik világhábórú. Vagy hogy rászól a gyerekeire azok rögtön mosolyogva ülnek büdivel az asztalon. Beteg az az ember mindig is gyülöltem.:(


Charlie - Minden kutya a mennybe jut - Vélemények

2013-11-28 08:53.18
Csak még azokat az epizódokat szeretném leírni hogy melyikről mit gondolok. Mondjuk vegyük a frield trip epizódot ott charliet és itchyt elkapta a sintér amikor meg kiszabadultak akkor meg elkezdtek veszekedni anabell megjelent és valamit mondani akart és elkiabálta magát és itchy helyére állt be aminek charlie nem nagyon örült fura hogy az alkotó ugy alkotta meg anabellt hogy lent legyen holott neki fönt a helye. Vagy a dog faces amikor anabell megjelent és nem jelent meg charlie akkor anabell mérges lett amikor meg charlie jókedvüen jött vissza akkor mintha mondott volna valamit anabellnek és anabell mérgesen nézett charliera és rászólt és akkor charlie meg szomorúan elhallgatott de amokor anabellt hívták akkor meg úgy tünt hogy nem nagyon örült hogy 2-sodjára kelett jönnie. De amikor meg itchy feje szorult be akkor charlie segitett neki kihúzni és anabell beszélt valamit chiffel. Vagy amikor charlie és itchy megint veszekedtek akkor anabell átcserélte a lelküket de a végén meg vissza cserélte. Heaven nose ott anabell olyan átkott vagy hogy nevezzük bocsátot charliera amitöl pinokió orra nött minden hazuságra amikor meg össze jött az összes kutya akkor charlie hazudni akart de addig nött az orra meg a füle ameddig be nem kelett valania az igazat. Úgy látszik megint írtam de nem gond.


Firka villa (sorozat) - Vélemények

2013-11-27 08:26.56
jó van.


Family Guy (sorozat) - Szereplő, akit nem kedveltek/utáltok

2013-11-27 08:25.21
Én rendesen írom le de ha te azt mondod van hiba akkor van hiba.


Firka villa (sorozat) - Vélemények

2013-11-26 19:21.58
Az hosszú idő lenne!


SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

2013-11-24 21:54.58
Mondjuk kezdem szép lassan elfogadni tunyacsápot.A barátságos meccsben tunyacsáp átmegy és mérgesen fogja meg spongyabob és patrik fülét és másodjára átbiabál hogy csönd legyen! De érdekes módon arra nem ébred föl hogy a házát szétgolfozzák. Vagy amikor a boszorkány tunyától herkenytyű burgert szeretne kérni de tunyacsáp folyton nemet mond neki és kint spongyabob adna neki herkenytyűburgert de rák úr észreveszi elveszi a herkentyűburgert és a boszorkány elátkozza a rozsdás rákollót és spongyabob meg rák úr a keresésére indulnak. Még a spongyát a vulkánra volt ídegesitő hogy tunyacsáp szomorúan nézte magát a tükörben és spongyabob röhögésére kiszólt neki amikor meg spongyabob tunyacsáp háta mögött lélegzett akkor tunya mérgesen beszólt neki hogy csend legyen már a lélegzés is zavarta? meg a halvendégeket is lehordta de a végén a vulkánba beledobták és spongyabob meg kihúzta és tunyacsáp valamire agresszív hangon válaszolt neki. Az ananászlázban spongyabob ajtaját törte át szihopata módon meg a keritést is áttörte hogy ehessen de ráfázott. Meg amikor spongyabob a lábánál fogva akarta azt hogy jöjjön át de tunyacsáp goronbán nemet mondott persze késöbb meglepödött az otthona belsejében. A spongyabob távoltartásában tunyacsáp falra mászott spongyabobtól és távolsági végzézt kért rá. És persze rák úr tunyacsáptól azt akarta hogy oldja föl de tunyacsáp mérgesen morgott a végén lehúzta spongyabobot és patrikot irta föl. Úgy látszik szivacsgyűlölö rasszista tintahalnak csinálták meg vagy csak én itélem meg rosszul. Amikor meg elolvasta spongyabob naplóját és a vendégek előtt égette be spongyabobot aki erre sírva rohant ki. Persze az útcán megszólták és a házát elvettték a végén meg a rendőrök leszijazták és a feldühödött halvandégek megdobákták. Persze amikor spongyabob a hordó belsejében röhögött a saját írásain és tunyacsáp hangszóroval rászólt és spongyabob folyadékká változott és akárhányszor elakarta olvasni a naplóját spongyabob mindig elvette. Egyépként mindig is útáltam ellenszenves beképzelt tintahal aki nagynak hiszi magát közben egy rakás bénaság a zenéi fülsértőek és a zene teljesen elvette az eszét.


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Vélemények

2013-11-24 20:49.06
Láttam azt a részt amikor natalie a kocsiból látta hogy a lányával van egy udvarló és érdekes módon jól elbeszélgetett vele és elment. Azt a részt is láttam amikor monk 1 hapsival volt föld alatt a kocsiban. Amikor megkiszabaditották akkor natalie déddelgette monkot.


Firka villa (sorozat) - Vélemények

2013-11-24 20:35.05
Mondjuk régen Indavideóban azt néztem hogy foxxy a félbenyirt hajával valamit magyarázott clarának valamit kedvesen és a nyakát merengette neki. De clara a stúdióban megrengette a nyakát. Tott meg zoknipócnak ajángatta fel mindig magát és a végén azt mondta neki hogy mégegy esély?


Family Guy (sorozat) - Szereplő, akit nem kedveltek/utáltok

2013-11-24 20:30.28
Mondjuk francis a megszálott katolikusságával engem is örületbe kergetett az már biztos elmebeteg volt.


Charlie - Minden kutya a mennybe jut - Vélemények

2013-11-16 23:12.25
Mondjuk sokat irtam már ki erröl a rózsaszin undormányról az tény hogy nem nagyon tiszteli a két kutyát meg okoskodott ami bosszantó volt hogy tükörben jelent meg. Ennyi erövel megjelenhetett volna kutya gumin vagy elhasznált óvszeren. Meg a túlzott szépsége nem tetszett. Mondjuk régota nem nézem ezt a mesét.


Garfield és barátai (sorozat) - Vélemények

2013-11-13 09:09.59
Mondjuk én már láttam azt is képregény kockákban hogy jon éppen az asztalon olvasta az újságot amikor garfield kőszivű zord unott nézésével átment jon újságján. Vagy amikor jon újságot olvasott és garfield melette volt és jon valami olyasmit mondott hogy én maradok és garfield azt mondta hogy én maradok. Vagy amikor garfield széttépte kőszivű nézésével jon újságját és jon nem volt túl boldog de garfield iegen. De az tetszett amikor garfield fölébredt egy rémálomból és miközben jon olvasott garfield azt mondta hogy jó hogy csak álom volt. És jon ezt mondta garfieldnek figyelj csak betiltották a fánkot.


Frakk, a macskák réme (sorozat) - Vélemények

2013-11-13 09:00.26
Mondjuk én már láttam frakk epizódjait és vagy a 2 macska jár porul vagy frakk. A 2 macska ellopta a sajtot az összeset és úgy tudom hogy föl vitték a padlásra és amikor falatozni akartak belöle akkor pont akkor termett ott frakk és vissza vitte az összes sajtot. Vagy amikor a 2 macska ellopta a sonkát vagy kolbászt és azt is felvitték a padlásra de frakk szájába és megette. Vagy amkikor frakk elrontotta a macskák buliját a végén a macskák táncoltak frakkal és frakk meg szomorúan mondott valamit. A 13.epizódban fakk mindent felboritva felkergette a macskákat az óra tetejére és vagy lukrécia vagy szerénke akart lemenni de frakk nem engedte de volt a kutya kiálitás és frakk úgy tudom hogy gyengén szerepelt és 2 napig a szóritóban kelett hogy legyen és a 2 macska örömében táncolt és együtt tervezgettek mig frakk szomorúan obégatott.


Nyakiglove - Vélemények

2013-11-09 19:16.17
Én csak reklámját láttam de az is elég volt amikor a nőre ráugrott és hátulról megkapta majdnem kihánytam a vacsimat ennél undoritóbat és visszataszitóbat nem láttam még. Gyomorforgató volt. Borzalmas.


Big Time Rush (sorozat) - Vélemények

2013-11-03 16:30.42
Régebben láttam azt a részt amikor a scácok anyja a lányának barátnőt akart keríteni de bud habobbot gyilkosnak hitte, és a végén serpenyővel leütötte. De azt a részt is láttam amikor a scárok anyja meg a lánya meg bud habob összefogtak egy iszapszörny ellen.


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Vélemények

2013-11-03 16:20.20
Nekem a mr. monk és a méhész epizód tetszett amikor mr.monk méhész ruhában volt és a sok méh monkon volt és azt akarta hogy agyon löjjék de nem tették meg.


1 2 3 4 5 6 7

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk