Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mesterfogás
- HBO, 11:55
A maflás
- AMC, 12:15
Úriember revolverrel
- Viasat Film, 12:25
Keménykalap és krumpliorr
- SuperTV2, 12:45
Lassan
- Cinemax2, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Időhurok - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Karácsonyi gerlepár aaaaa
Mikecz Estilla aaaaa

 

Diablo24 hozzászólásai

Ugrás Diablo24 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Insidious - Az utolsó kulcs - Vélemények

2018-01-02 12:27.56
Várós, remélem, hogy valamennyire folytatják a második résztől, bár a trailerek nem ezt sejtetik, de nem bánom mert imádom Elise karakterét, a harmadik részben is megérte reflektorfénybe helyezni. Hamarosan mozikba, nagyon várós!


Golden Globe 2017/2018

2018-01-02 12:24.33
elnézést a nem kevés helyesírási hibákért


2018-01-02 12:23.46
Negatívumok:
James McAvoy (Split) és Hugh Jackman (Logan) adták az év legjobb férfi alakításait, és mit az isten..... Semmi! Nem hazudtolta meg magát a Hollywood Foreign Press. Akkor a sorozatok világára áttérve Dylan Minette (13 reasons why) illetve Carrie Coon (Fargo 3.évad/Lefotvers 3 évad) mellőzése is várlázító. A horror story már versenybe sincs pedig eddig mindig a jelöltek közt volt valamilyen formában, bár ne csodálkozzunk amennyit zuhant a színvonal.
Nicole Kidman (Big little lies) vagy Jessica Lange (Feud) a nagy befutók nekem. Ewan McGregor Fargo-s jelölése is borítékolható, bár én leginkább Robert DeNiro-ért drukkolok a The wizard of lies-ért.


Egy szent szarvas meggyilkolása - Vélemények

2018-01-02 12:14.28
Fel kell készülni, nincs mese. Az első félórát ha kibírja az ember, onnantól kezdve már nehéz ott hagyni. Ennek a filmnek még csak véletlenül se célja a közönség meghódítása, ami részemről tökéletesen rendben van, mert a mother-rel ellentétben ez nem egy öncélú marhaság volt. A színészek minimalista játéka és a gépies hanghordozás megteremtette az egyedi atmoszférát.
Leginkább Barry Keoghan-t emelném ki, aki új szintre emelte a pszichopata fogalmát. Nicole Kidman a hozzá legközelebb álló szerepkörben tetszeleg (nekem enyhén hajazott a szerep a Tágra zárt szemekhez), Colin Farrell is hozza a kötelezőt.
Nem mondom, hogy feltétlenül látni kell mindenkinek, én mindenesetre nem bántam meg, hogy láttam, viszont az élmény még túl friss, még nem sikerült teljesen helyére raknom az értékelést, közepesnek nem mondanám semmiképp se, mert az átlagostól bőven eltér (hogy jó vagy rossz értelemben, ezt mindenki maga döntse el), megérdemli a négy csillagot!


Anyám! (2017) - Vélemények

2017-12-24 13:59.11
Egyszerűbb lett volna ha maradnak valami pszicho thriller félénél mert az első feléig nagyon jól megteremtették az atmoszférát, a feszültséget. Értem én azt hiszem a mondanivalót és nyitott vagyok az alternatívabb filmekre és nem mellesleg imádom Aronofsky munkásságát, még a sokak által gyűlölt Noét és Forrást is szívesen megnézem többször is. De ez.......
Jennifer Lawrence-t sajnáltam, mindent beleadott ebbe a borzalomba, egyedül az ő és a többi színész játéka volt az ami ért is valamit. És még azt se mondanám, hogy egy nézést megér mert.... mindegy egyszerűen nem, bőven kihagyható!


Az (2017) - Vélemények

2017-09-10 10:54.24
Az elején voltak félelmeim, mert a bohóc is csak addig félelmetes, míg meg nem szólal......
A csatorna jelenet nekem elsőre elég gagyinak hatott (a régi sokkal parásabb volt)viszont ott is belecsaptunk a gore-be amin eléggé meglepődtem, itt már lehetett sejteni h nem véletlen a 18-as karika!
A régiben hatásosabb volt a bohóc, karizmatikusabb, ez olyan kicsit Joker meg Gollam egybegyúrva de félreértés ne essék! Baromi jól hozta a félelem faktort, a diavetítős meg pincés rész vitt mnident és a régivel ellentétben itt sokkal tobb magyarázatot kapunk a dolgokra, pl: Beverly félelme a nővé válásról (a véres mosdó) vagy mi ez a lebegés, régibe is mnodták de sose értettem mire érti a bohóc de avégén persze ez is egyértelmű magyarázatot kap!
A legnagyobb erőssége ennek a filmnek a gyerekszínészek, olyannyira gazdagon megírt, húsvér karaktereket kapunk, hogy én még bohóc meg vér nélkül is simán élveztem volna ezt a filmet!
10/9 abszolút gyöngyszem a 2017-es évben!


Nagyfiúk 2. - Vélemények

2017-09-07 23:04.43
Ha megver hazafele egy 12 órás gyári meló után egy csapat skinhead, az is jutalom ehhez képest!!!!!!!!!!
Nem mondok többet, szánalom az egész egy kalap szar.......


Johnny Depp - Melyik a legjobb alakítása?

2017-09-07 22:22.30
Jack Sparrow, Titkos ablak, Ollókezű Edward és Fekete mise!
Mindegyik más más műfajt képvisel és Depp mindegyikben a maximálisat nyújtja bizonytván ezzel sokszínűségét, csak kezdené már újra összekapnia magát!!!!


Johnny Depp - A legjobb szinkronhangja

2017-09-07 22:19.36
Nagy Ervintől túl modorosnak érzem, kifejezetten Stohl és talán azért is mert a jobb filmjeit javarészt ő szinkronizálta.


A bőr, amelyben élek - Vélemények

2017-09-06 20:49.59
Elég eredeti történet, viszont annyira beteg, hogy nem is tudnám pontozni hirtelen, még egyszer tuti nem nézem meg!
Mindenre választ kapunk a közepénél, a humora elég Almodováros amit eléggé szeretek!


Ördöggerinc - Vélemények

2017-09-06 20:46.51
Nem egy Más világ és még csak horrornak se nevezném, inkább misztikus drámának, ijesztgetés nulla igazából, nem tudom kinek okozhatna traumát, de nem is ez a lényege. Del Toro nagyon emberien közelít mindig a szellemvilághoz bár elég mesésen teszi ezt így horrornak semmiképp se nevezhető.
Eleje uncsi, közepétől legvégéig egész jó lendülete van, a gyerekek nagyon jól játszottak, ők viszik a filmet de felnőtt színészekre sincs egy panasz!


Fargo (sorozat) - Vélemények

2017-09-05 18:21.20
A harmadik évad rendesen visszahozta az első évad színvonalát!
A másodikból nekem valahogy hiányzott az a bizonyos karakter aki megragad, megbotránkoztat, az antihős. Első évadban Billy Bob Thornton a császár! Hiába volt a másodikban két olyan kaliberű színész mint Kirsten Dunst vagy Patrick Wilson, egyszerűen a nyomába se értek Thorntonnak!
Viszont a harmadikban én úgy érzem ezt visszakaptam nem is egy hanem mindjárt két karakterben!
Az első David Thewlis (Harry Potter Lupinja) kiváló főgonosz volt! Karakteres, okos, manipulatív, kellően undorító.
A másik Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10). Van valami ebben a nőben, hogy lehetetlen nem észre venni. Imádtam és szurkoltam a karakterének egész idő alatt.
Pluszba még hozzáteszem, hogy Carrie Coon (Lefotvers) bevonása is remek húzás volt, az a nő nekem (Sarah Paulson-nal meg Jessica Lange-gel egyetemben) a legjobb dolog ami történt a televíziózás történetében!


Csábítás (2017) - Vélemények

2017-09-05 18:12.07
Nicole Kidman valamiféle midlife crisis-ben van most?
Legjobb tudomásom szerint legalább 4 filmbe jelenik meg idén, arról nem is beszélve hogy volt már egy Big little lies-os (megjegyzem Emmy esélyes alaktása!) szereplése.
Kíváncsi vagyok Kirsten is jó az árnyaltabb szerepekben, Elle Fanning is bizonytott már a Neon démonban! Viszont idén most az Az-t választom moziban! :)


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2017-08-29 10:50.48
Csak azt mondom, hogy simán befejezhették volna ezzel az évaddal, szerintem még plusz három legalább egyórás részben bőven lezárhattak volna mindent. A hatodik évad pörgőssége után nekem kicsit lassított tempójú volt ez az évad, jó nem annyira mint az ötödik, de párszor bele kellett tekernem itt is néhány részbe! Többek között Greyjoy nagy jelenetébe! Sose tudok azzal a figurával megbékülni, akármit csinál vagy vele akármit csinálnak, egyszerűen hidegen hagy, nem értem, hogy miért nemm kaszálták már el....


2017-08-28 17:01.18
Sajnálom az olyanokat akik meló vagy bármi miatt este tudják megnézni, azoknak is annyit javasolnék, hogy internet közelébe ne menjenek! Youtube-re feltették az utolsó rész egy igen fontos és durván spoileres jelenetét és csak a címet láttam kiírva!
Tartsuk már tiszteletbe, hogy kiírjuk legalább, hogy spoiler mert valamelyik nagyeszű három mnodatba izomból lelövi a dolgokat ez rohadtul önző dolog!
Amúgy amennyi esemény volt itt bőven belefért volna plusz három rész és akkor már az évad is le lenne zárva, hét évad még illett is volna a képbe, a hetes egy igen jellemző szám ebben a sorozatban!


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2017-08-28 10:05.25
2013 óta (hála az Asylumnak/akkor láttam asszem viasaton) rendíthetetlen rajongója vagyok a sorozatnak és már nagyon várom az új évadot bár sose lesz igazán jó Jessica Lange nélkül, az ő jelenléte rengeteget dobott a minőségen de hálistennek megvan még Sarah Paulson és Evan Peters, akik évadról évadra képesek megújulni!
Örülök, hogy visszahozzák Emma Roberts-et és örülök hogy Lady gaga mentes évad lesz (akit amúgy csodálok mint zenész de azokután ahogy kisajátította az ötödik évadot kösz mellőzzük inkább kapjon teret a színészi tehetség inkább).
A Roanoke pedig egy felüdülés volt a Hotel után a maga puritán egyszerűségében, Kathy Bates szerintem még sose volt olyan jó!
Rangsorolva:
1. Asylum (a legjobb dolog ami történt a tv történetben!)
2. Roanoke (nekem végigfentartotta az érdeklődésemet, a második évad óta nem vártam így a részeket hétről hétre)
3. Murder house
4. Freak show
5. Hotel (azért nem ez az utolsó mert ez legalább stílusosra sikerült és helyenként viccesre habár a forgatókönyv írót el kellett volna küldeni egy tanfolyamra,ahol megtanítják neki hogyan vezessen végig egy történetet rendesen de lényegtelen)
6. Coven
Bízom benne, hogy az új legalább a Top 3-ba benne lesz szeretném végre visszakapni azt a hangulatot amiért anno annyira beleszerettem ebbe a sorozatba!


Annabelle - Vélemények

2017-08-13 21:28.31
Ám legyen! :D


Annabelle 2. - A teremtés - Vélemények

2017-08-13 18:47.05
Talán most enyhén túlzás az 5 csillag, de zsinórba két pocsék moziélmény után, felüdülés látni egy olyan horror filmet ami újra életet lehel a hanyatló démonvilágba!
Nekem eddig a Conjuring széria megosztó volt, a legelső rész (mármint a Démonok között) finoman szólva nem jött be. Az összes jumpscare-t ellőtték a trailerekben, az újabbak pedig nem ütöttek akkorát, ellenben kárpótolt Vera Farmiga (akihez ugyancsak közel áll a horror illetve thriller műfaj, lásd Bates Motel, Árva) és Patrick Wilson (aki megjegyzem undortóan alulértékelt színész!!)párosa, minden mozdulatokat elhittem és remekül megteremtették e a retro hetvenes évek hangulatát, ezért egy közepest megszavaztam érte.
Az első Annabelle nekem furcsa módon egy fél fokkal valamiért jobban bejött mint az első Conjuring. Bár a megvalósítás szegényesebb volt, de ebbe se volt hiány ami a horror atmoszférát illeti és talán az is hozzásegít, hogy nem hogy trailer-t, de még egy betűt se tudtam a sztoriról és nálam egy erős közepes lett a végeredmény.
És most jön az Annabelle 2:
A temérdek hibája ellenére egy több mint tisztességes iparosmunka lett ez! Igen megkell szokni a hülye döntéseket, mert ezek nélkül horrorok se léteznének de nagyon ügyesen építi ez a film is az atmoszférát, fokozatosan bontakozik ki a végén az első résszel való összekötés pedig kis túlzással talán de azt kell mondjam zseniális volt! Arról nem is beszélve, hogy sok megválaszolatlan kérdésre adott választ.
A két kislány színész nagyot játszik, Miranda Otto egy szemhunyást sem öregedett a Gyűrűk ura óta, a történet nem nagy szám de a kivitelezés első osztályú, úgy hogy ha vevő vagy a horrorra akkor ezt nem szabad kihagynod!


Ismeretlen hívás - Vélemények

2017-08-04 00:12.49
Nem szabad hinni ilyenkor az Imdb-nek vagy bármilyen kinti flancos kritikának mert ez a film jó!
Fenntartotta a feszültséget, a nagy luxus sötét kégli remek horror atmoszférát nyújtott, a zaklatót kellemesen árnyékba tartották, miért is kell indíték, az emberek nap mint nap ok nélkül halomra ölik egymást, ez a pali erre volt ráindulva, a valóság se ad néha több magyarázatot.
Camilla Belle elviszi a hátán a filmet, abszolút lehet érte drukkolni!


Hívatlanok - Vélemények

2017-08-04 00:05.37
Régebben még unalmasnak találtam ezt a filmet, mai fejjel rohadtul felvitte a vérnyomásomat! Hiszen ez az igazi horror, ez ami nap mint nap megtörténik akárkivel világszerte, ez a film tökéletes megtestesítője az emberi gonoszságnak.
Hibái ellenére egy erős hetest megadok neki! Liv Tyler szerepelhetne több horrorban abszolút potenciális sikoly királynő!!


Lángoló agy - Vélemények

2017-08-04 00:00.34
Chloe fanbázisának Carrie óta megingathatatlan tagja vagyok! Fiatalkora ellenére igen választékosan adja a nevét egy-egy produkcióhoz és ami a legjobb: Sose játsza kétszer ugyanazt!
Bár a film rendezésileg kicsit összecsapott, Chloe meggyőző játéka egész végig fenntartotta az érdeklődésemet és már nagyon várom már a napot mikor végre komolyan elismerik munkásságát!


Annabelle - Vélemények

2017-08-03 23:54.11
Kövezzenek meg, de nekem fél fokkal jobb volt mint a Démonok között első része!
Ebbe azért voltak pillanatok, amikre nem lehetett számítani és bár nem érzek rá késztetést, hogy na még1x attól még egy közepest megszavazok neki!


Öldöklő szerelem - Vélemények

2017-07-31 11:14.15
Nem értem ezt a csúnya lepontozást, mármint az Imdb-n. Itt reális. Heigl ismét brillírozik a pszichopata (ex)feleség szemében, végig hiteles maradt és sokkal jobb filmekben kéne szerepelnie! Rosario Dawson kicsit gyengébb volt, de szerintem ez a forgatókönyv hibája volt, mert tőle már nem egy meggyőző alakítást láttam (Hét élet, Gimme shelter).
A feszültség végig fenn állt, Heigl patkánysága, Dawson sebezhetősége abszolút működőképessé tették, viszont az utolsó 5 perc (mikor belép a nagyi) az nekem elég olcsó húzás volt. Talán azthitték, hogy ebből berendelnek egy folytatást vagy mi?
Erős közepes, egy jobb forgatókönyvet elbírt volna, de amúgy egyszer érdemes megtekinteni!


Dunkirk - Vélemények

2017-07-31 11:03.50
Nekem Tom Hardy volt a befutó abban az évben, ha a szerepek nehézségét nézné az Akadémia, akkor egyértelmű ő lett volna a nyertes. Rylance ugyanazzal az arccal vitte végig a filmet (nem a Segal féle balta arc természetesen) na de szerintem egyértelmű Hardy volt a komplexebb.


2017-07-30 20:10.44
Ja és poén Mark Rylance vitte el, aki szintén ebbe is játszik! (aki mellesleg egy szintén jó színész)


2017-07-30 10:48.29
Mindegy inkább Mr. Hardy maradjon a teljes arcos szerepeknél, mert abba tudja igazán csak megmutatni mire képes színészként!
2015-ben csinált egy Legendát meg egy Revenant-et, előbbiért vicc, hogy jelölést sem kapott, utóbbiban meg lejátszotta DiCapriot!
Mutassa csak az arcát!


Tűnj el! - Vélemények

2017-07-30 09:38.50
Nekem az első félórával sem volt semmi bajom, fantasztikus színészek, remek horror atmoszféra sokat segítettek, viszont én ütősebb csavarra számítottam.
Spoiler

Nekem nagyon a felszínt kapargatta vagy csak nekem nem jött át a mondanivaló, vagy csak elfogult voltam a kritikák végett, de semmi különösebb meglepődést vagy meghökkenést nem váltott ki amit sajnálok, mert a felvezetés tényleg nagyon ügyes volt!

Spoiler vége

A barátnőt alaktó színésznő csak engem emlékeztetett picit Jennifer Connelly-re?


Dunkirk - Vélemények

2017-07-30 09:31.50
Nem okozott meglepetést, de nem érted mit akarok mondani.
NEM VOLT OLYAN SZÍNÉSZI FELADATA, amit más huszadrangú akárki ne tudott volna megoldani! Betették, mert jó húzónév, ennyi!
Plusz: Ne hasonlítgassuk már össze ezt a szerepét Bane-nel vagy Mad Max-szel ezt gondolom te se gondoltad komolyan. Attól, hogy még maszk van rajta, meg kifejező z előbbieknél azért több játékidőt és színészi feladatot kapott.


Mi történt Baby Jane-nel? - Vélemények

2017-07-27 12:20.08
Hollywood egyik legjobb párosítása volt Joan és Bette! Két legenda, méghozzá mnidkettő igen hálás szerepben, egyformán odaítéltem volna nekik az Oscart!


Kate Winslet - Kate Winslet legjobb filmjei

2017-07-27 11:49.13
1.Felolvasó (abszolút legjobb szereplése!)
2. Én, Pán Péter
3. Apró titkok
4. Egy makulátlan elme örök ragyogása
5. David Gale élete
+ Titanic
És most döbbenek rá, hogy még tudnék sorolni filmet!
Tehetséges színésznő, nagyon jó karrier döntésekkel, csak így tovább!


1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk