Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Sztárom a párom
- TV2, 11:40
Mesterfogás
- HBO, 11:55
A maflás
- AMC, 12:15
Úriember revolverrel
- Viasat Film, 12:25
Lassan
- Cinemax2, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Mire gondolsz most?
Kutya éji dala - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szívek hullámhossza aaaaa
Mikecz Estilla aaaaa

 

John Ryder hozzászólásai

Ugrás John Ryder adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Függőség - Vélemények

2022-08-02 13:35.54
Nem rossz krimi ez, nálam kicsivel inkább a jó, mint a közepes fele billen. A gyilkos kiléte - a műfaj követelményeinek megfelelően - a legvégén derül csak ki, addig a gyanú árnyéka többekre rávetül, akár még egy kis Angyalszív utánérzés is felsejlik a nézőben. (Amúgy Ashley Judd karakteréhez sokban hasonlót játszott el Sandra Bullock is pár évvel korábban a Kísérleti gyilkosság c. moziban.) Azért akkora izgalomfaktora nincs a filmnek, hogy többszöri megnézésre érdemesítsen.


A becsületes tolvaj - Vélemények

2022-05-03 16:22.08
Kegyelem hármas. Azt is inkább csak a régi szép idők emlékére.
Sajnos Neeson úgy tűnik, egyre csak csúszik lefelé az utóbbi időben (már azok alapján, amiket én láttam tőle): pl. az Elrabolva trilógiánál is lefelé nivellált a színvonal. Ebben a mostaniban is valahogy ugyanazt a karaktert akarja hozni (hasonló volt pl. a Non-Stop is), de ez, még ha passzol is őhozzá, már lerágott csont. Kiszámítható, szinte izgalom mentes történetvezetés, az effektek (pl. robbanások) kivitelezése minősíthetetlen. Nem igazán tudom ajánlani.


Harag (2014) - Vélemények

2015-02-25 08:44.55
Végül is, bár nem mindenben értünk egyet, azért csak mindketten megadtuk rá a 4 csillagot ;)

Bár, kinek mit jelent a 4 csillag! Mert nálam legalább egyet hozzáadott önmagában az, hogy kis túlzással ezer éve nem volt már műsoron igazi II. vh-os mozi, szóval már úgy kellett mint egy falat kenyér.


2015-02-18 15:44.54
Ha arra hegyezzük ki, hogy mennyire jelennek meg a filmben a katonák emberi motivációi - mindkét oldalon, vagyis hogy miként élték meg ezt az egészet, abból a szempontból valóban egész erős a film (még ha itt-ott - de tényleg csak pár helyen! - kissé túlidealizált is, pl. fejből nyomott bibliai idézetek stb.). Gondom inkább épp a harci részekkel volt, nekem azok szúrták a szememet, de persze megértem, ha valakit ezekért kárpótolnak a fent említett lelki stb. tényezők, mert számára azok a fontosabbak. Vagy pláne a csatajelenetekben se talál kivetnivalót. Ki hogy van vele.


2015-02-17 12:25.09
Attól hogy erkölcsileg nem állította be magasabbrendűeknek az amcsikat a film - ld. az általad is említetteket - még a harci képességeiket irreálisan felmagasztalta, főleg a végső küzdelemnél. Hős ugyanis nemcsak erkölcsi értelemben lehet valaki, hanem kiemelkedő bátorsága, küzdenitudása stb. miatt is. Gyakorlatilag csak a tankcsata volt ebben kivétel, de valahol ez is szabvány, a német páncélosok, főleg a legendás Tigrisek fetisizálása, ami már a Halál 50 órájában is megjelent. De amúgy a németek úgy voltak bemutatva, mint akik ugyan tankgyártásban ott vannak a topon, de amúgy terepen, gyalogsági harcban kb. egy zombi szintjén mozognak agyilag és harci képességek terén egyaránt. Bezzeg a maroknyi amerikai csapat, aki idejében elvonulhatna, de inkább marad és kitart a végsőkig, lekaszabolva egy fél SS zászlóaljat... azért ez a realitástól igencsak messze van, így - én legalábbis - nem nagyon tudom másnak nevezni a filmet, mint szokványos amcsi hőseposznak.


2015-02-04 18:09.42
Látom téged nagyon megfogott ez a darab. Szerintem nincs is értelme nagyon belemenni a dologba, mert ahány film, annyi vélemény. Én elfogadom, hogy neked ennyire bejött. Bennem hagyott hiányérzetet, de persze ez is csak egy meglátás a sok közül.
Ami miatt mégis jóra osztályoztam, az a II. világháborús filmek iránti imádatom, no meg a tankcsata, amit azért nem sok filmben láthattunk eddig és pláne így. Ja és hát utóbbi időben nem voltunk nagyon elkényeztetve az ilyen jellegű filmek terén, így ez is feljebb húzta nyilván az értékelést.


Háborús fenevad - Vélemények

2015-02-04 18:00.42
Ja igen, emlékszem a jelenetre, amikor a ruszkik oldalán álló afgán gyerek beszélt erről a főhősnek.
Az ajánlást pedig kösz, teszek majd egy próbát azzal is.


2015-02-03 10:37.27
Jó, hát fogadjuk el hogy átállt. Végül is, ha nem állt volna át, nem is lett volna film, nem igaz? ;)


Harag (2014) - Vélemények

2015-02-03 10:34.03
Ja hogy ezért áldozta fel magát tök értelmetlenül? Hát végül is joga volt hozzá...


Háborús fenevad - Vélemények

2015-02-02 11:21.42
Az meglehet. Még egy tádzsik vagy kirgiz SZSZSZK-beli kiskatonáról el is tudom képzelni. De én azt tartom furának, ami a filmnbeli főszereplővel történt. Ha a parancsnokom egy igazságtalan, elmebeteg állat, lehet gyűlölni, utálni mint a szart. De attól még nem állok át az ellenség oldalára, még akkor se, ha igazából soha semmi bajom nem volt velük és csak parancsra fogtam fegyvert ellenük. Szerintem.


Harag (2014) - Vélemények

2015-02-02 10:43.50
Hát nézőpont kérdése, ki mit lát bele a filmbe, nekem ez a film akkor se több, mint szokványos amerikai öntömjénező giccs. Még ha valóban át is jön benne a háború végén vívott utóvédharcok értelmetlensége, amikor már minden mindegy; de ezen az alapon lehetett volna egy valóban drámai filmet is csinálni, nem egy ilyen életidegen baromságot. Ha már úgyis küszöbön a győzelem, a valóságban komolyan létezett volna olyan ember, aki egy mozgásképtelen tankban feláldozza az életét a semmiért? Volt egy régi - szintén amcsi - film, az afganisztáni szovjet megszállás volt a téma, a címe Háborús fenevad. Abban volt egy ilyen megszállott, fanatikus (csak ott épp ruszki) harckocsi parancsnok, aki a félig lerobbant tankjával, üzemanyag nélkül vesztegelt a sivatagban, amikor pont arra jött egy helikopter, amivel simán hazajuthatott volna a legénységgel együtt, de nem, ő csak üzemanyagot és vizet vételezett, hogy a tankkal együtt visszakecmeregjen a bázisra. De csak a ruszkik, a japánok vagy a vietkongok tudtak ilyen eszement fanatikusok lenni, az amerikaiakról nem igazán lehetett ilyesmit hallani, ezért is, meg a fent vázolt körülmények miatt is volt eléggé irreális a film vége.
De ha már a vége jön szóba, hát nem volt piskóta az eleje se: roncsokkal borított kihalt csatamezőn, fehér lovon fekete ruhás SS tiszt léptet végig peckesen, egy szál magában. Mindez nem Párizsban, a Diadalív alatti győzelmes bevonuláskor, nem is Bécsben az Anschluss idején, hanem 1945 tavaszán, a háború utolsó napjaiban, amikor már ló se nagyon volt, amin parádézhatott volna (következő snittben a szerencsétlen éhező civilek épp elhullott lótetemből kanyarítanak le egy darabot). Hirtelen egy roncs mögül előugrik Brad Pitt mint Rambo, egy ugrással lelöki a németet a lováról és kinyomja a szemét. Na ez volt az a jelenet, aminél már az elején lett egy rossz sejtelmem, hogy nem sok jó fog kisülni a filmből; ez sajnos majdnem be is jött, ha nem lett volna a remek tankcsata meg még pár jobbfajta jelenet, mentő körülményként. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből... de hát ennyire futotta.


2014-12-12 23:02.05
Akkor rendben :)

(Azért esetleg tehetsz vele egy próbát...)


Mad Max - Vélemények

2014-12-12 20:23.48
Naná :)


Harag (2014) - Vélemények

2014-12-12 19:31.52
Úgy értsem, pipa vagy a spoiler miatt (utólag is sorry), vagy pont ellenkezőleg, örök hálád övez, hogy megmentettelek egy keserű csalódástól (nem beszélve a mozijegy áráról)? ;)


2014-12-12 00:05.05
Négyes alá-alá-alá. Jóindulattal. Mert bár manapság ritka gyöngyszem - II. világháborús film nem jut már minden hétre, sőt még évente se -, és tényleg vártam mint gyerek a mikulást, viszont a bosszantó hibák, bakik meg az a szirupos, cukormázas nagy amerikai hazafiság, meg a mindenkit legyalázunk feeling már nagyon feszegette azt a kritikus pontot, hogy irgalmatlanul lehúzzam. De azért van jó oldala is bőven, ami kompenzál: egy, ahogy említettem is, II. vh-s háborús film, ami ritka csemege; kettő, tankcsata, ami azért szintén nem mindennapi látvány, és három: kellőképp naturalisztikus, a keményebb jelenetek nincsenek kivágva, kitakarva, tehát mutatnak mindent, ahogy kell.

Kezdjük azzal, ami nem tetszett, aztán jöhetnek a pozitívumok! Először is, a vége szánalmas giccs. Anélkül egy percig nem lenne kérdés a négyes osztályzat, sőt tán még az ötöst is megugraná. De így? Csak a szokásos, "maroknyi hős amerikai katona lerendezi a többszörös túlerőben lévő, gonosz, aljadék náci/vietkong/japán/indián stb. ellenfelet" típusú, ezerszer látott sztori. Pár szuperhős harckocsizó, akik kurva kemények, tényleg ötödmagukkal bevárnak egy komplett Waffen SS - nem is ám valami szimpla Volksbund - zászlóaljat, mert a parancs az ugye parancs, és hátukat egymásnak vetve, meg utolsó csepp vérig, meg Amerika über alles. Ja és közben betéve tudja a Bibliát is mindegyikük, és harc közben/után sűrűn idézgetnek is belőle. Hát hogyne! A németek meg csak menetelnek bele a géppuskatűzbe. Még véletlenül sem rejtőznek el... kerítik be a mozgásképtelen tankot... vagy dobnak rá egy köteg kézigránátot, vagy Molotov koktélt, vagy bármit. A náluk hordott Panzerfaust se jut eszébe egyiküknek se, csak mikor már a fél zászlóalj kiterítve fekszik. Az amcsiknál meg persze a lőszer az unlimited üzemmódra van állítva, mert egyszerűen nem tud kifogyni. Az is tetszett, amikor az egy szál amerikai áll fedetlenül a tank tetején, és a németek nem ám lőnek rá, gránát sem repül, hanem mint az Egri csillagokban, puszta kézzel meg puskatussal rohamoznak. A végén, mire besötétedik, nagy nehezen előkerül a mesterlövész ipse is (hol volt addig?), de a puskájába úgy látszik, vaktöltény van vagy madársörét, mert három lövés se kottyan meg belőle a sebezhetetlen főhősnek, Brad Pitt barátunknak. Kész csoda, hogy a végén a két bedobott gránát elég volt neki, már meg se lepődtem volna, ha nem. Természetesen a végén az egy szál gyerek életben marad, elrejtőzik(!) a tank alatt(!), illetve az egyik német kiszúrja, de természetesen épp egy igazi gentlemant fog ki, aki nem akar revansot azért, hogy öt amcsi egy egész zászlóaljnyi bajtársát kicsinálta, hanem nagyvonalúan továbbot int. Annyira, de annyira életszerű!
Szóval a vége szar. De attól még az elejének, közepének az érdemei elévülhetetlenek, s az a pár perc tankcsata, na azért már megérte az egész film, mind a tíz ujjamat megnyaltam utána. Nem egészen értek egyet azokkal, akik itt egekig istenítik a német csúcstechnikát, mert bár kétségtelen tény, hogy a háború közepe-vége után a német tankok fölényben voltak a szövetségesekkel szemben, de azért pl. a szovjet IS-2 44-től már legalábbis egy szinten volt velük, és a háború elején, úgy '41-ig bizony a német tankok még alul is maradtak a legtöbnb szövetséges, főleg az orosz típusokkal szemben, különös tekintettel a T-34-re. Egyszóval, túl van kicsit misztifikálva ez a nagy német haditechnika, egyesek szeretik úgy beállítani, mintha a rettenthetetlen germán hősöket, mindenféle Wunderwafféval egyetemben, csak a túlerő, a másik oldal "kimeríthetetlen" ember- és nyersanyag fölénye gyűrte volna le, miközben az erkölcsi fölény (milyen erkölcsi fölény is?) viszont az övéké, stb. stb. Én nem osztom ezt, ha így lett volna, Hitler tényleg meg sem állt volna Moszkváig, Londonig. Azt meg ugye tudjuk, hogy nem így történt, tehát ennyit erről. Ugyanakkor az meg a másik véglet, amikor a németeket síkhülye, zombiként a géppuskatűzbe bemasírozó agyatlan birkáknak állítják be - akik közben persze tudnak olyan tankot gyártani, amihez öt amcsi megfelelője kell, hogy ki tudják lőni... Szóval, mintha kis ellentmondást érzékelnék. :P

Lényeg ami lényeg, a tankcsata király volt, a többi jelenet pedig azért jól megmutatta, hogy a háború az háború - értelme nem sok van, a halál nem válogat, nem ismer sem istent, sem embert, illúzióknak, érzelmeknek nemigen hagy helyet. A végét meg most már hagyjuk. Aki kedveli a műfajt, az mindenképpen nézze meg, az utolsó húsz-harminc perc felejtős, de összességében, minden bosszantó hülyesége ellenére kár kihagyni. Főleg, hogy manapság már ritkán akad ilyesmi horogra.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2014-10-14 11:40.26
Persze hogy az! :)


VÁLASZTÁS 2010

2014-10-14 08:52.13
Ebben van valami.
Rogán, Lázár, Papcsák és még nem kevés, gyanús hirtelenséggel és észvesztő mohósággal gazdagodó yuppie... hát ha ez lenne az ún. második vonal, az utánpótlás, akkor nem sok jót várok a jövőre nézve.


Sabrina (1995) - Vélemények

2014-10-14 08:41.25
Nem kimondottan a műfajom, de az ember ugye, néha alkukra kényszerül ;) Nem akármilyen rendező meglehetősen átlagosra sikerült filmje. Bár Julia Ormond bájos jelenség, és Harrison Ford játékával se szokott gond lenni, valahogy a történet, bár néhol tényleg magával ragad, összességében eléggé irracionálisan alakul, minden szereplő oldaláról. Főleg a végén a kötelező egymásratalálás elég erőltetetten lett összerakva. Egyszeri kikapcsolódásnak azért szerintem is jó a film.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2014-10-14 08:29.25
- Mondja, maga az a fajta, aki hátbalőne egy fegyvertelen embert?


Rocky 3. - Vélemények

2014-09-11 17:04.34
Hát ez nézőpont kérdése, de szerintem épp a Rocky sorozat - beleértve a 3. részt is - az (meg általában a korai mozijai), ahol Stallone leginkább önmagát adja. Rocky pályaívében éppen, hogy saját karrierjének dilemmáit próbálja megjeleníteni. Én speciel inkább a Rocky első 5 része után készített filmjeire mondanám - igaz, kicsit más szempontból megközelítve, mint te - hogy Stallone letért a Rocky fémjelezte személyesebb, őszintébb vonalról, és jöttek a kommerszebb akcióhős figurák. A 2000-es évek utáni filmjeiben szerencsére valahogy mintha megint visszatalálna a régi önmagához. Lényeg tehát, hogy Rocky maga Stallone, a leghitelesebb Sly karakter, lényegében egybeforrt vele.


2014-09-11 14:49.58
"Odamentem volna a rendezőhöz" - maga Stallone rendezte a filmet, ha nem tűnt volna fel...


Nyom nélkül (1993) - Vélemények

2014-09-11 10:25.30
Kemény film. Már amiatt, hogy az embernek eszébe juttatja, akár saját szeretteivel, kedvesével is megeshet hasonló, elég egy pillanatnyi elkalandozás, mert hát ki a fene gondolna rosszra, amikor párod bemegy egy forgalmas benzinkúton a shopba, amíg te kint várakozol? Sok jó thriller van, ami állati izgalmas, feszült, meg végigizgulja az ember - csak éppen nem éli túlságosan bele magát, kívülről szemléli, nem érinti meg az áldozat szerepe. Ez a mozi meg, bár önmagában mint thriller sem rossz, de a fő erőssége mégis az, hogy baromira hihető. Miközben nézed, belédhasít, hogy basszus, ez a te pároddal, kisgyerekeddel is simán megtörténhet. Mert hát ki gondolna rosszra, amikor szóba elegyedik egy rendezett külsejű, intelligens, megnyerő modorú idegennel, akinek ott a családi fotó kirakva az autója műszerfalára, stb. Mert veszélyérzetünk remekül működik, ha részegen kötekedő csöves, vagy más kétes külsejű, esetleg az árnyalattal kissé sötétebb bőrű alak kerül utunkba; más a helyzet viszont a látszólag teljesen normális, valójában azonban elmebeteg pszichopata egyedekkel, akiknél nem szólal meg a vészcsengő.
Szóval bár maga a történet nem épp egyedi, számtalanszor filmre vittek már hasonló sztorit (nekem is pl. a Félelem országútján ugrott be elsőre), a tekintetben mindenképpen ütősebb amazoknál, hogy az ember kényelmetlenül valóságosnak érzi, átérzi a helyzetet. Már legalábbis szerintem. Sandra Bullock zseniális választás volt a szerepre: a szimpatikus, hétköznapi átlag kiscsaj szerepében (amit legtöbbször amúgy is alakít), vagy ugyanígy a tucat csávót alakító - erős alakításával ugyanakkor a drámaiság megteremtésében is kulcsszerepet vállaló - Kiefer Sutherland tökéletesen áthozza azt a feelinget, hogy simán bele tudod képzelni magadat, családodat a pár helyzetébe. Ja és persze ne menjünk el szó nélkül Jeff Bridges játéka mellett se, a tőle meglehetősen szokatlan negatív szerepben meglepően erős, igazi elmebeteg alakítást nyújtott.
Egyszóval, mint mondtam, a film feszültségkeltés szempontjából se utolsó, de fő erőssége a hihetőség, hitelesség, ami mellbevág annyira, hogy ezentúl kicsit jobban odafigyelj azokra, akik fontosak számodra. Nem kell azért persze átcsapni paranoiába, de azért sose lehet tudni, nem árt az óvatosság.
Ja, és mint alább már más is említette, a mozinak van egy eredeti verziója, melyet a holland rendező még szülőhazájában rakott össze. Annak a vége, hm... kicsit keményebb. ;)


A dolog (2011) - Vélemények

2014-08-13 12:19.09
Jó, végül is történhetett így is, de nekem mindenesetre nem tetszett ez a bemutatása az eseményeknek. Úgy általában a film vége nem jött be, főleg az űrhajó belsejét másképp képzeltem el, mint ahogyan a rendező megcsinálta, de igazából ez volt az egyetlen komolyabb gondom a filmmel.


2014-08-13 11:19.40
jav.: mikéntjét


2014-08-13 11:19.20
Persze, olvastam az előzményét hogy azt mire írtad, de azért gondoltam, én is egyértelművé teszem a csillagozás miikéntjét ;)


2014-08-13 11:15.33
Szerintem a csészealj építés azért is lett beletéve, hogy fokozza a végső összecsapás tétjét: ha nem ölik meg a Dolgot, nem csak a pár megmaradt túlélő szívja meg, hanem az egész emberiség is, hiszen akkor gond nélkül eljuthat a lény bárhová.
Az űrhajó kirobbantása: ez sehogyan sem kerek, mert a termobombákkal való kirobbantást eleve nem is mutatták a 2011-es filmben, egy az egyben kimaradt. Tehát a rendező teljesen átírta ezt a történést. Mindenesetre gondolj bele, az eredetiben nem lehetett felesleges mindez, hiszen valahogy meg kellett magyarázni, hogyan szedték ki az űrhajót a rárakódott, sacc per kábé jó 20-30 méter vastag jégréteg alól. Máskülönban az se lett volna egyértelmű, hogy mit találtak. És megmondom őszintén, én talán pont ezt vártam a legjobban, hogy milyen lesz a hajó belülről, mert a '82-es Dologból pont ezt hiányoltam, hogy odamennek, leereszkednek hozzá, de arról egy kockányit se mutatnak, hogy bejutottak-e, és ha nem, miért nem, csak pár fémlemezt mutogatnak később a bázison. Szerintem sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, mint ahogy az előzményfilmben.
A logikátlanságok amiket mondasz, szerintem is zavaróak voltak kicsit, meg tényleg kiszámítható volt pár helyen, ellentétben az első résszel. De ami igaz, az igaz, az eredetinek a hangulatát elég jól vissza tudták idézni, ez mindenképp pozitívum, és a befejezés is oké volt, hogy ugyanott lett vége, ahol a - lényegében - folytatás kezdődött.
A jó film az nálam is négy csillag, az öt az meg már több mint jó, de hát a suliban is így volt még anno, vagy nem? ;)


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2014-08-13 10:57.29
- "Sziasztok emberek!
Én most elmegyek,
mára már végeztem,
és már nem is láttok a héten!
Az új főnök isteni fej,
azt mondja, vegyem ki szabadságnak az egész életemet! Hahaha!"


Gary Oldman - Ki/mi volt szerinted a legjobb alakítása?

2014-08-12 08:37.42
Alap :)


A dolog (2011) - Vélemények

2014-08-12 08:32.27
Szerintem a Blair doki - már ugye mint Dolog - által épített repülő csészealjjal nem az űrrepülés volt a célja, azt tényleg aligha tudta volna egy helikopter alkatrészeiből megoldani, viszont arra jó lehetett volna neki, hogy valami lakott területre, egy másik sarki bázisra vagy akár mondjuk egy sűrűn lakott városhoz eljusson. És ha ez sikerül neki, akkor ugye probléma van, méghozzá nagy. ;) Hisz Blair ugye, még emberként látta, mit dobott ki a számítógép: "Ha egy ilyen organizmus lakott területre kerül... a Föld teljes lakossága 27 ezer órán belül megfertőződik."


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2014-08-11 16:47.19
Hát persze!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk