Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
A három Krisztus
- HBO3, 00:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
2022-es választás
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A gengszter, a zsaru és az ördög aaaaa
Jake Paul aaaaa

 

Mytia hozzászólásai

Ugrás Mytia adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7

Vámpírakadémia (2014) - Vélemények

2014-03-06 20:11.15
http://www.youtube.com/watch?v=gAqfgdTYNmI


Ház az utca végén - Vélemények

2013-08-12 23:15.08
Úgy látom, sosem fog már változni ez az oldal - jó irányba. Szerintem nem árultam el semmi igazán spoilereset, ezért nem is írtam ki azt, hogy SPOILER!
"paraszt, hülyegyerek, IDIOTA" - ajánlom, hogy állj a tükör elé, és mondd el szépen magadnak ezeket a szavakat. :)))


Ne félj a sötétben! - Vélemények

2013-01-22 20:13.19
Ja, a végén azért még volt egy nem várt dolog, amin összecsaptam a tenyerem (spoiler)- a ház eladó! Nehogy már elússzon a befektetett pénz. -.-


2013-01-22 20:09.41
Ez a film egyrészt unalmas, másrészt idegesítő. Apuci a bambaságával állandóan kihozott a sodromból. A kicsi lánya is hasonló érzéseket hozott ki belőlem. Szinte már ordítottam neki, hogy gyorsan kapcsolja fel a lámpát - az a hülye kapcsoló egy ugrásra volt tőle -, de nem, inkább összegömbölyödött a fürdőkádban.
Holmes karakterében láttam némi értelmet. Őt legalább nem tudtam utálni. De a többieket, nagyon. A kis fogtündérek, vagy mik, pedig taposni való trutymógombócok, mint ijesztő lények. Gagyik. Az egész film gagyi.


Az ördög széke - Vélemények

2013-01-22 20:03.23
Borzasztó rossz. Merő paradicsomlé az egész. És az a szörny... vicces volt.


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2013-01-22 19:53.53
Az első évadot láttam eddig, és nagyon tetszik! Mit mondjak, a tarkómon nyugvó pihéimet igencsak felállította ez a jól összerakott sorozat.


Elveszett (2012) - Vélemények

2013-01-22 19:47.19
A történetben nincsenek hatalmas verekedések, pisztolypárbajok vagy valami, mégis figyelemlekötő, és egész végig izgalmas. Ezt egy újonnan bokorból kicsippentett színésznőcske sokad osztályú thrillerré tudta volna tenni, de elismerem, Seyfriedben van annyi spiritusz, amivel élvezhető, izgalmas filmmel lepett meg. Jó, hogy karaktere köré van írva az egész történet, vele foglalkozik legtöbbet a kamera, mert ha a mellékszereplők többsége még több szereplési lehetőséget kap a kelleténél, a mérleg negatív oldalára billenne az egész értékelés.
A rendőrök egy újabb filmmel bizonyították, hogy a róluk szóló viccek nem hiába léteznek. Az a borzos fruska és a nagyképű társa nagyon irritáló, tipikus "csak ha vér folyik" személyek. Kivétel Wes Bentley, aki egész kedves rendőrt játszott, gyanúsan kedveset.
Jill húgának barátja érdekes karakter volt. Hát nem is tudom, de ha nekem eltűnne a párom, gondolkodás nélkül azonnal a keresésére indulnék, minden lehetséges szálba kapaszkodva, főleg ha esély van rá, hogy egy pszichopata gyilkos tartja fogva. Ehelyett a "hősszerelmes" magasról tesz a dologra, ő is hülyének nézi a nővérkét, és nyugodtan alszik tovább, abba az ábrándba ringatva magát, hogy ugyan már, az annak idején alkohol problémákkal küzdő csajom csak újból bepiált, és most biztos valamelyik barátnője szobájának sarkában hánykolódik. Na ez a felfogás már bocsánat, de odabasz. O.o
Seyfried nagyon jól adta vissza a meggyötört, ám ravasz Jill-t, akinek a végén sikerült megküzdenie a támadójával. Csak azt sajnálom, hogy ez a várt ütközetet hamar lezavarták. Ha hamar is, azért amit nyújtott meglepő is volt, a legvégén pedig egy kis elégedettséget éreztem, ahogy Jill megszívatta a rendőröket. Kölcsönkenyér visszajár.


Ház az utca végén - Vélemények

2013-01-22 19:44.02
Először is megemlíteném, hogy ez a film egyáltalán nem horror, ha pedig az akar lenni, akkor igencsak a hígítottabb fajtából. Ez inkább egy thriller, ütős csattanós titokkal, amiről természetesen csak a végén hull le a lepel.
A történet az első néhány perces bevezető után legalább egy órán keresztül nem valami érdekfeszítő, és hangulatilag sem az a fajta, ami odaszögez a fotelba. A kezdeti gyilkos percek alatt azért fura volt, hogy a ház ura nem pattant ki rögtön a meleg ágyból a furcsa, puffanás szerű hangok után eredve. Pedig a férfiak feladata lenne, hogy asszonyukat megnyugtatva, maguk néznek a nyugtalan neszek után.
Az operatőri munka először nagyon hajtott a horrorisztikus hatásra, több-kevesebb sikerrel. Ám a film pergése alatt ellőttek néhány olyan szép és folyamatos kameramozdulást, ami a halk aláfestőzenével néha borzongató hangulatot keltett.
Egész film alatt furcsa volt nekem az is, hogy a pincében őrzött lány arcát teljes egészében mutatják. Pedig akkor tudták volna velem elhitetni, hogy tényleg egy kegyetlen gyilkost látok, ha a fogvatartott haja a sablon szerint állandóan eltakarja az - szokatlanul kedves - arcát. Emiatt a talán semmitmondó apróság miatt mégsem hagyott nyugodni valami, és be is jött a gyanú, csak nem épp úgy, ahogy mustármagnyit gondoltam.
A színészek közül leginkább a fiatalok játéka tetszett. Jennifer Lawrence korunk egyik legtehetségesebb fiatal színésznője, és ebben a filmben is hozta a tőle vártat. Partnere Max Thireiot is jól alakított, maradéktalanul elhittem jófiús álarcát.
Bár a film, elei gyilkos részétől leszámítva, a további játékidő jó ideig laza, talán kiábrándítóan az, mégis többször nézősnek tartom, mert a vége csavar miatt érdemes legalább még egyszer rányomni a lejátszást, már csak az apróbb részletek miatt is.


A sötét lovag - Felemelkedés - Vélemények

2013-01-22 19:38.02
Christian Bale tehetséges színész. Ezt újra megmutatta Bruce Wayneként, ám többet láttam az ő elgyötört karakteréből, mint az álarcos igazságosztó oldaláról, akire leginkább kíváncsi voltam. Így ez a végső rész, várakozásaimat kissé alulmúlta. Ez a mozi csippentett az első rész érdekes hangulatából, valamint a második drámaiságából, amit Bruce-ra volt a leginkább hangsúlyozva.
Hősünk most egy 2 ajtós szekrénnyel került szembe, akit Tom Hardy alakít. Karakterét félelmetesebbnek gondoltam, már csak termetéből kifolyólag is, meg az a maszk... hatásos. Megvan benne a bűnözői kegyetlenség, de valahogy mégis olyan igazságosztó féle, persze a maga módján, amire a végén fény derül.
Miután a Racheleket likvidálták a trilógiából, újabb hölgyek bukkantak fel Wayne életében. Az egyikük Miranda Tate (Marion Cotillard) - fontos személy ő is, de annyira erőltetett, silány, szürke kis karakter, még ha csattanó is volt köré építve -, akivel úgy nézett ki, Bruce sokkal közelebbi kapcsolatba kerül, mint a kiscicának nem nevezhető Selina Kyleal (Anne Hathaway). Kettejük közül Kyle kisasszony volt az érdekesebb figura, aki ravaszkás humorával szépen dobott a filmen (megakarod fogni a kezem? - és egy reccsentős cigánykerék xD).
A színészek teljesítményével megvagyok elégedve, na jó, kivéve Michael Caine-nel. Olyan fáradt volt az egész színjátszása, hogy az már fájt. Erőtlenül adta elő magát, örültem, amikor jó sokáig felszívódott.
Ami még nagyon bántotta a szem... a fülemet, az a futballstadionban éneklő fiúcska hangja. Még hogy angyal... húúú ember, mint egy besurranni akaró macska, akinek véletlenül odazárták a farka végét.
A jövőbeli Robin, hát ő... ööö... nem tudok hozzá fűzni semmit. Nem voltam odáig sem a színészért, sem a karakterért.
Ami továbbra is a kedvencem, a fegyverek! Batman új járgánya nagyon pöpec,és ritkán volt olyan érzésem, hogy repülés közben egy számítógéppel felturbózott makettet látok.
Az ellenségek nekem nem tűntek olyan keményeknek, mint reméltem, így nálam ezen a banánhéjon a film kissé elcsúszott.


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2013-01-22 19:26.17
A 2008-as folytatás harci téren egy fokkal jobb, mint a Kezdetek, mert a kamerán végre kikapcsolták a zoom-ot, így élvezetesebb verekedésekben volt részem, bár lehetett volna több is. Ezt az epizódot leginkább a dráma jellemzi, főleg a végén.
A karakterek még tartják magukat, továbbra is érdekesek, főleg egy új, Joker. Heath Ledger remekül alakította a vigyorgós bűnözőt, csak néha érthetetlenek voltak karaktere indítékai.Nincs min csodálkozni, elvan a hülye ha játszik... Viszont hiába utáltam Jokert, de el kell ismernem, hogy egy zseni. Nagyon jól rángatta a szálakat, precíz bűnöző, jól kitalált karakter.
Rachel előző alakítóját lecserélték Maggie Gyllenhaalra, ami szerintem kicsit felesleges volt, mert kb ugyanazt nyújtotta, mint Holmes.
Batman fegyverei még mindig viszik a prímet, s bár a motorja fura volt, mégis vagány, illett hősünkhöz (tuti nem ülnék fel egy olyan böhöm jószágra, max négy pótkerékkel). Ámde nagyon hiányoltam nyirkos barlangját, ami helyett egy rakat, szemrontó neoncsövekkel megvilágított teret láthattam.
Összességében ez a második epizód nem rossz példány, de nekem valahogy az előző jobban tetszett, még ha olykor kissé bugyuta is volt, az aktuális gonosszal együtt.
De A Sötét Lovag, Joker miatt kap egy jó csillagozást.


Batman: Kezdődik! - Vélemények

2013-01-22 19:18.36
A történet adott, az alap nem sokban változik, a kivitelezés addig, amíg hősünk magára nem húzza a katonai ruházatot, minden gördülékeny. A történetvezetés jó, a keleti részek tetszettek, de a börtöni verekedés túl közeli felvételeinél összeráncoltam a homlokom, mert csak hallottam az ütéseket, a nyöszörgéseket, harcot jelző brummogásokat, de nem láttam semmit, csak gilisztákként összefonódott mocskos embereket, meg pár birkózásfélét. Semmi baj, itt még nem estem pánikba, mert gondoltam Batman színre lépésénél megkapom azt a harci részt, ami érdekelt. De óriásit kellett csalódnom, mert nem. A kamera piócaként tapadt főhősünkre, mert szinte csak őt mutatta, ami egyáltalán nem lett volna gond, ha azt egy kis térben teszi, nem szinte csak a maszk előtt. Nem voltak élvezetesek a harci részek, pedig egy képregényfilm főeleme pont az, amikor láthatjuk kedvenc heronkat seggszétrúgás közben. Itt meg? Szinte semmi ilyesmi nem volt. Berántotta ő a bűnözőket a sötét sarokba, meg hirtelen rájuk ijesztett, ami kellő misztikusságot/félelmetességet kölcsönzött neki, de a direktor nem bírt ráparancsolni arra a nyavalyás kameramenre, hogy másszon már hátrébb, látszódjon már ahogy batmanus betör pár orrot, ne csak a csóka... khm denevér köpenyének sarka, ahogy lobog ott a mozgástól...
Ami nagyon tetszett az egész filmben az a barlang és főhősünk fegyvertára, spéci katonai ruhája, tankja, szóval ezeket nagyon szépen megoldották. Nem volt művi, hanem tényleg valóságos, használható cuccoknak látszottak.
A színészek többsége jól hozta a szerepét, Michael Caine tetszett a legjobban. Karaktere olyan volt, mint egy apa és legjobb barát egy személyben, akit nagyon jól alakított. Christian Bale nekem megfelelő Batman, jól hozta a kissé lelkileg roggyant, ám védelmezni akaró hősalakot. Akit szürkének és unalmasnak tartok, az Katie Holmes. De nem csak magát a színésznőt, hanem Rachel nevű megszemélyesítését is, aki olyan "kell egy nő a filmbe, akiért epekedik a hős" típus volt. Tudom, szükséges alakja a filmnek, de legalább hangsúlyosabb színésznőt választottak volna a szerepére.
Egyetlen bajom ezzel a filmmel a bunyós részek, amik nem voltak megfelelően megoldva. Viszont a hangulata nem volt rossz.


Az éhezők viadala - Vélemények

2012-12-07 23:00.47
Igen


2012-12-07 11:16.26
Miután Katniss felfogta, hogy tényleg egy játékban szerepel, Haymitch - mentor - hatására taktikázni kezdett. Mert mit szeret a közönség egy valóságshow-ban? Ha romantika is van benne, amin meghatódhatnak. Katniss azt hitte, Peeta szerelmi vallomása csak mézesmadzag a népnek, ami miatt rájuk jobban fog figyelni a közönség, jobban fogják őket szeretni, ezáltal több támogatót szerezhetnek, akik küldenek nekik kaját, gyógyszert stb.


2012-12-07 11:05.36
Spoiler - Cato is összetalálkozott a mutánsokkal.


Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész - Vélemények

2012-11-26 21:00.13
Nem tetszett. A harc jó volt, de semmi több. Bővebben az "otthonomban": [link]


Az éhezők viadala - Vélemények

2012-11-25 00:38.23
Oké


2012-11-24 11:48.57
Igen, olvastam.
A második rész nem jött be túlságosan, viszont a harmadik igen. De meg sem közelítették az elsőt. Legalábbis számomra.
Ha gondolod, a blogomon elolvashatod a könyvekkel kapcsolatos véleményeimet: [link]


2012-11-23 10:26.25
Tedd azt. Nem fogod megbánni. Az első könyv nagyon-nagyon jó.


2012-11-22 21:00.30
Szívesen.
Hát igen, a Kapitólium nagyon fejlett.


2012-11-22 18:14.24
Nem virtuális valóságban játszódott, hanem rendesben. Az Arénát a játékmesterek alkották, szóval a hely csak egy nekik tetszően megépített játékterület, ahol egy gombnyomással kiapaszthatták a folyót, lehűthették az Arénán belüli hőmérsékletet. Az "állatok" pedig laboratóriumi kísérletek eredményei, amiket külön a Viadalra alkottak.


Apa ég! - Vélemények

2012-11-22 18:08.08
Nem egy családi mozi, az fix. Én a rokonsággal néztem meg... nem kellett volna.
Viszont a film mulattatott, ha néha botrányos is volt egy-két helyen. Bővebben:
[link]


Magic Mike - Vélemények

2012-11-13 19:47.28
Gyér volt, nagyon:
[link]


Alkonyat - Vámpírtörténetek (film, könyv, zene) csere-bere, info, dumcsi

2012-11-07 12:40.24
[link]


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2012-11-03 12:10.28
A forgatást már befejezték. Hamarosan jön a teaser trailer.


Step Up 4. - Forradalom - Vélemények

2012-11-03 12:08.44
A történet nem egy bonyolult, fordulatos darab, ahogy a táncok sem azok a szem kápráztató koreográfiák, mint amik - mondjuk - a Step Up harmadik részében látottak nyújtottak. A sztorit hamar kilehet következtetni, ezen nincs is mit csodálkozni, ám a mozi ígéretén, a nagyszerű és megújuló táncokon már igenis van.
McCormick eredetileg is profi táncos, ha jól tudom ő meg is nyert egy amerikai táncversenyt, ami látszik is. Az ő és Guzman művészi végtáncára tudtam csak egyedül azt mondani, hogy szép... Tökéletes összhangban voltak, remek munkát végeztek. Ám a csapattal való munka már korántsem volt annyira lenyűgöző, mint amit vártam. A táncok nem álltak másból, mint levegőbe kaszabolásból, valamint végtelen ugrabugrálásból. Ez egy idő után elég unalmas... bár néhányat a zene azért élvezetessé tett... és a fények, mint amit a múzeumi jelenetnél lehet látni.
Nem lepett meg túlságosan Moose feltűnése, ám a filmben nyújtott teljesítménye annál inkább, amit egyáltalán nem lehetett táncnak nevezni. Poros kesztyűvel tapsikolt ide-oda, amiből az anyagot nagy kedvvel fújdogálta a közönség képébe. És, hogy a nép még jobban örüljön, rángatózott egy párat. Mondhatom, nagy fantázia kellett a műsorszámához... hát sz@r volt.

Szórakoztató volt, kellemes kis nyáremlékeztető, de korántsem az a táncos film, amire számítottam. Hagyni kellene már ezt a Step Up őrületet, mert ez a negyedik film már fáradt. Ám lehet, hogy ahogy a mozisorozat harmadik részét néhány újratekintés után megszerettem, és a legjobbnak tartom, úgy fogom ezt az epizódot is megkedvelni. Mindenesetre elsőre nem lett a kedvencem.


StreetDance 2 - Vélemények

2012-11-03 12:04.00
A történet pofonegyszerű, és kapkodott. Elég volt kettőt pislognom a kezdőzene alatt, és Ash szupercsapata máris összeállt. Semmi nehézség, semmi apró információ a többi táncosról, csak úgy ott lettek a popcornos srác mögött. Ez a kidolgozatlanság elég gagyi, nem sok időt töltöttek a forgatókönyvvel. A párbeszédek is silányak, de egy ilyen típusú filmnél inkább a táncoknak kell dominálnia, amit a Street Dance ezen része becsületesen hozott.
A film két táncrészre osztható: először is van a jól ismert és megszokott hip-hop, ami elment, de nem hagyott túl sok emlékezetes pillanatot. Ámde a második részlet, a latinos táncrészek pazar élményt nyújtottak, amire őszintén mondhattam néhány hűhát. Amit ezek a táncosok a ringben nyújtottak, főleg Eva és társa, az aztán nagyon ott volt a topon. Gyors és precíz mozdulataik során néha már azt hittem, kitekerik egymás karját a helyéről.
A szereplők közül egyedül az Eddie-t alakító George Sampson ismerős, aki az előző Street-ben is látható. Ebben a részben többet szerepel, de még hogy... Túl sok táncot nem lehet tőle látni, de nem is erre figyeltem. Új külseje fogott meg; a szvetteres, kis lenyalt hajával, amiről csak egy propelleres sapka hiányzott. Akárhányszor megpillantottam, röhöghetnékem támadt. Inkább maradt volna a kis hip-hop stílusánál...
Henthscel egy új név a szakmában, hát van még hová fejlődnie. Színészet és tánc terén is. De a Boutellával közös jelenteik szépek voltak, főleg a bizalmi táncuk gyakorlása alatt.
A forgatókönyv nagyon gyér és elcsépelt, de a táncok többsége lenyűgöző, látszik a sok belefektetett munka és gyakorlás.


Fogadom - Vélemények

2012-10-28 09:53.52
(spoileres)Milyen nagyszerű, amikor az ember megtalálja a másik felét. Azt, aki mellett leakarja élni az életét. Filmünk főszereplői megtapasztalják ezt az érzést. De ott a keserű oldal, amikor szinte minden szertefoszlik. Amikor szívük választottjának egy baleset következményeként a közös életük csak egy szép mesének hangzik, mert az ő emlékeiből kitörlődtek az együtt átélt, boldog évek. Ám Leo kitart Paige mellett, próbál neki segíteni, de nehézségekbe ütközik. Mert a szerelme számára ő csak egy helyes, kedves pasi, egy a tömegből.

Az igaz történetet feldolgozó film a sok megszokott enyelgést csak a játékidő elején tartalmazza, utána komolyabba vált át, ami kicsit más, mint amit megszokhattunk. Igaz, van benne klisé bőven, hisz felbukkan a veszélyt jelentő ex, aki pofátlanul hergeli hősszerelmesünket, de túl kevés ideig ahhoz, hogy hangsúlyosabb szerepet töltsön be Paige új életében. Több bonyodalmat is okozhatott volna, mert így az egész történet túl lájtosnak hatott. És ha már a levesbeköpő légy eltűnik a színről, akkor jön a családi bonyodalom, a csalódás, és az újabb újrakezdés.

Bevallom, amikor vége lett a filmnek, nem arra számítottam, amit kaptam. De egy valós kép a filmet ihlető párról megnyugtatta pici romantikus szívemet, és gondolatban továbbforgattam a mozi félbehagyott jelenetét.

A színészek közül mostanában Tatum rengeteget zuhant a szimpátia listámon, de ezzel a szerepével csak felkúszott egyet a ranglétrán. McAdams-el semmi gondom, ő hozta az elvárhatót, ami igazán jól állt neki. A többi színészre nem igazán figyeltem, ők tényleg csak szerepeltek, de pluszt nem adtak semmihez. Inkább csak a velük történtek voltak említésre méltóak, de maguk a mellékszínészek csak a vigyorgós, önelégült, vagy durcás képüket mutogatták.

Egy nézést megérdemel a film, de a romantikus történetek közül nem ez a legnagyobb, és legmeghatóbb darab. Könnyed kikapcsolódásra alkalmas, egy szürke napot rövidke időre megszínesít. És hangyányit el is gondolkodtat arról, hogy néha mit is veszíthetünk.


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2012-10-13 12:11.35
A könyv nem rossz, hasonlít a Harry Potter történetekre. Kíváncsi vagyok a filmváltozatra, az eddig látott jelenetek alapján reményteljes. A szereplőgárda sem rossz, külsőleg mindannyiuk jó választás, már csak a hiteles alakítás kérdéses.


Az éhezők viadala - Kérdések

2012-10-04 21:20.27
Eddig szeptemberre ígérte a forgalmazó. De nem csodálkoznék rajta, ha az ünnepekre adnák ki.
[link] - én itt lesem a DVD megjelenés hírét.


Project X - A buli elszabadul - Vélemények

2012-10-01 20:31.28
Hatalmas buli, ami később átvált rongálásba. Hát nemigazán jött be a történet. Párszor mosolyogtam, de nem volt valami szórakoztató. Viszont a zenék közül pár darab igen tetszetős. Főleg ez:
http://www.youtube.com/watch?v=O3c4dPxN1qM


1 2 3 4 5 6 7
Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk