Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nagy durranás 2. - A második pukk
- Moziverzum, 15:30
A burok
- RTL Három, 15:45
A. I. - Mesterséges értelem
- Paramount Network, 16:00
Kísérleti gyilkosság
- Film Café, 16:35
10 dolog, amit meg kell tennünk szakítás előtt
- Filmbox Family, 16:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
A hercegnő és a kobold - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Hiányolt fórumozók!
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az új világ aaaaa
Natasha Lyonne aaaaa

 

Wayne17 hozzászólásai

Ugrás Wayne17 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Tortúra (1990) - Vélemények

2020-07-01 02:48.39
Bár King Úr műveiből még csak 4 könyvet olvastam (mellette számtalan műve alapján készült filmet láttam ) azt kell mondjam :tipikus King alkotás, szinte végig tapintható feszültség, magával ragadó történet, el borult elméjű szereplők. Ha már itt tartunk, le a kalappal Kathy Bates előtt, nagyra tartom, kiváló színésznő és ezt itt is megmutatta,miatta érdemes volt meg nézni. Bár a játék idő kicsit lehetett volna hosszabb is,, de ettől függetlenül 5* és többször nézős. A könyvhöz is meg jött a kedvem. A filmben kiemelendő még a zene, nekem külön be jött az is. Le a kalappal a film előtt, mert nem sok King könyvből készül jó film, de nem hibázok nagyot ha ezt a jók közé veszem szerintem.


Jack Nicholson - Vélemények

2020-04-22 21:25.12
Egészségben és boldogságban gazdag 83. születésnapot kívánok az egyik legnagyszerűbb színésznek, az élő legendának, kedvenc színészemnek, az utánozhatatlan Jack Nicholsonnak!


Álom doktor - Vélemények

2020-04-07 15:42.19
Hosszú idő után írok újra hozzászólást- egy eléggé SPOILERES- hsz.-t. Bár gondolkodtam sokat, hogy írjak-e, de úgy döntöttem mindenképp írok néhány sort erről a filmről, mert bár nem mondanám magam King rajongónak (kétségkívül nagyon bírom az öreg stílusát ), mivel még csak 4 könyvet olvastam tőle.
Az Álom doktor című könyvre 2016-ban bukkantam rá egy könyves boltban King műveket keresve, bevallom nem is tudtam, hogy készült az általam nagyon nagyra tartott Ragyogásnak egy folytatása, így hát megvettem és elolvastam és nagyon tetszett, majd amikor megtudtam, hogy film készül belőle, nagyon vártam a premiert. Moziban szerettem volna megnézni,de sajnos nem jött össze a dolog így hát ez idáig vártam a megnézésével. Tisztában voltam vele, hogy nem lesz olyan jó mint a könyv, mivel a majd 700 oldalnyi remek művet- melynek nagy része tele van feszültséggel - filmvászonra nehéz jól átvinni még akkor is ha a film 2,5 óra hosszúságú. Nos szereplő gárdával teljesen megvoltam elégedve, mikor olvastam a művet szinte pontosan így képzeltem el a karaktereket egytől egyig. Örültem annak, hogy az általam kedvelt Ewan McGregor kapta Dan Torrence szerepét, bár néhol elég lagymatagnak tűnt a skót,de megvoltam elégedve vele, egyedül a szinkron hangja irritált..sajnos elkövettem azt a hibát, hogy szinkronosan néztem meg. Rebecca Fergusonon látszott, hogy bele ad apait-anyait és a kis Abrát alakító színésszel se volt bajom. A film első másodperceiben mikor felcsendült "az a bizonyos zene" nos már is libabőrös lettem és izgatottam vártam a elkövetkezendő képsorokat. A film végig lekötött, bár így is bőven hagytak ki részeket a könyvből, de ez sem tudott érdekelni csak néztem tovább áhítattal. Szinte biztos voltam benne, hogy csak úgy mint a Ragyogás című film (amit nagyon kedvelek,talán Jack Nicholson alakítása miatt )másfajta befejezést kap és így is lett. Nos a Ragyogást először filmen láttam, de utána egyből olvastam a könyvet is, mert sokakat megoszt a film, nekem azonban mind a film mind pedig a könyv nagyon tetszett, bár így, hogy az Álom Doktornak ilyen befejezést szántak kicsit furcsán hat számomra a könyv elolvasása után ,mert lehetett volna jobb befejezést adni neki, de annak viszont örültem, hogy újra kaptunk egy kicsit a Panorámából :D. A kicsit gyengébb befejezést leszámítva nálam abszolút 5*, mivel sokszor vissza tudta adni a film a Ragyogás hangulatát és a könyvbéli izgalmakból is tudott átadni nekem és mindenképp többször nézős marad számomra, azonban egyértelműen a Ragyogás a jobbra sikeredett alkotás, talán azért gondolom így, mert keveseltem benne a parázós jeleneteket.(Nem tudom nem összehasonlítgatni az 2 filmet ) Aki nem olvasta a könyveket (Ragyogás,Doctor Sleep) valamint nem látta az 1980-as Jack Nicholson féle filmet, azoknak is tudom nyugodt szívvel ajánlani, mert véleményem szerint önálló filmként is megállja a helyét, bár tény, hogy élvezhetőbb ha tud az ember egy kis eredettörténetet róla.
Ha már Nicholson Urat is megemlítettem nem is egyszer...picit,titkon reménykedtem benne, hogy pár képsor erejéig belecsempészik az Öreget a műbe, de jó volt ez így is. Jó kis filmet tett le az asztalra Mike Flanagan. Akinek pedig tetszett a film, de még nem olvasta a könyvet, az ki ne hagyja, nem fog csalódni :)


Pixel - Vélemények

2017-08-15 21:34.04
Adam Sandlernek vannak ettől jóval gázabb filmjei is....bár jobbat vártam, hiszem sokan leírták már előttem, hogy az alapötlet jó lenne csak a kivitelezés elég gyenge,kár érte, mert van pár jó poén benne. Gyenge 4.


Londoni rémtörténetek (sorozat) - Vélemények

2017-08-15 21:32.13
Nehezen találom a szavakat....tudtam, hogy jó sorozatot fogok kapni már az első 2-3 epizód után...de...ennyire jót nem vártam...:). Mint már előttem páran leírták,lenyűgöző a képi világ,nagyon precízen kidolgozott karakterek és néhány igen zseniális alakítás, kiváló zenével megfűszerezve, nem mindennapi befejezéssel...Azt sajnálom, hogy 3 évadot kapott csak...minimum egyet még elbírt volna, személy szerint Drakula és Dorian Gray karakterére még kíváncsi lettem volna, de ezt leszámítva( jó azért volt pár hibája a sorozatnak) azt kell hogy mondjam, nekem eddig magasan ez a sorozat a number 1, legalább is nálam.Még hogy Eva Green nem jó színésznő...azt hiszem tud ő színészkedni ha akar :P Azt sajnálom még, hogy nálunk elég kevesen ismerek, de az IMDB osztályzatán azért látszik, hogy nem olyan rossz ez. Nagyon erős 10/9 !! Filmkatalogus nyelven :kiváló 5 *


A Villám 2 - Vélemények

2017-08-15 21:24.44
Fiatalon láttam először akkor nagyon tetszett..persze mai szemmel már elég gagyinak tűnik, de azért nosztalgiából, meg Mark Hamill személye miatt kapta azt az értékelést amit...:D


Maggie - Az átalakulás - Vélemények

2017-08-15 21:22.29
Kíváncsian ültem le a film elé, hogy az öreg Arnold vajon hogyan is alakít, nos azt kell, hogy mondjam ettől jóval rosszabbat vártam, oké kicsit lassú lefolyású meg az izgalom se a plafont verdesi, de nekem nagyon pozitív csalódás volt a film. Kellemes kis light-os 4 *


A setét torony - Vélemények

2017-08-15 21:19.25
Nos kedvelem Stephen King munkásságait, sok művét olvastam már, ehhez sajnos még nem volt szerencsém, így nincs mihez viszonyítanom és csak a filmet tudom osztályozni... pörgős volt, jó volt a látvány világ és az akció jelenetek is, de ez alap elvárás ma már, annyi problémám volt, hogy a vége kicsit összecsapott volt,lehetett volna kicsit megnyújtani a film hosszát pláne, hogy a mű(vek) egyáltalán nem rövid(ek). Idriss Elba alakítása tetszett, Mettyún látszott az akarás, viszont kicsit idegenen mozgott a szerepében úgy éreztem.Még több vért elbírt volna a film, de jó volt ez így is, jól szórakoztam 5*.


Jack Nicholson - Vélemények

2017-04-25 22:44.53
Isten éltesse Jack-et még nagyon sokáig ,örök kedvenc marad!


2017-03-28 00:41.49
80 évesen nem hiszem hogy visszatér( sajnos), de talán nem is baj, pihengessen már az öreg vagy 30 évig még legalább :)
Pedig nagy kedvencem Jack! De már olvasni róla, hogy több szerepet is vissza mondott, mert szenilis :(


Santiago Segura - Vélemények

2016-08-23 21:23.10
Nem a kedvenceim, de én is szeretem az Atletit! :)


Öngyilkos osztag (2016) - Vélemények

2016-08-08 12:54.44
Nos én azon kevés rajongó közé tartozom, akinek ez tetszett. Jó, természetesen én is jobbat vártam, jobbat is ki lehetett volna belőle hozni, de megvoltam vele elégedve. Látványos volt, cool zenékkel,a történet kicsit összecsapott, de összességében tűrhető, engem nem zavart, hogy néhol poénosra, néhol kicsit "darkosra" vette a film a figurát, jól szórakoztam. Will Smith jól hozta a karaktert, de hát ezt el is vártam tőle, Margot Robbie meg brillírozott, szerintem nagyon jó választás volt Harley szerepére(Örültem, hogy jól ki volt dolgozva a sztorija). Jared Leto Jokere meg hmm...ha kicsit többet kaptunk volna belőle talán tudnám jellemezni, így olyan semmilyen, nem rossz nem rossz, de a jó nem ilyen...ettől már csak a szinkronhangja volt gyengébb :D . A többi karakter meg elment egynek, bár a pirós csávóról jó lett volna kicsit többet is megtudni. Viola Davis jól játszotta a genyát, Joel Kinnaman pedig felejthető volt számomra.

Összegezve tehát nem ez lesz a kedvenc DC filmem és nem is ez a legjobb alkotás, de nekem tetszett :) , kíváncsian várom merre megy tovább a DC...


Jack Nicholson - Vélemények

2016-04-22 22:49.29
Mindig is tudtam, hogy áprilisban születnek a zsenik!!! Vagy az őrültek? Isten éltessen sokáig Jack!


Jessica Lange - Vélemények

2016-04-20 20:37.10
Isten Éltesse ezt a remek színésznőt!


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2016-04-19 14:40.21
A sorozatról annyit, hogy nagyon tetszik ez az antológia jelleg,jó a történet,jók a színészek,a zene is és a látvány világ is jónak mondható. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog a sorozat...Az első évad nagyon tetszett,a második még jobban,a harmadik elment,a negyedik is nagyon tetszett.

Most ülök neki az 5.-nek bár a zseniális Jessica Lange nélkül kicsit furcsa lesz,de Gaga hátha kárpótol majd :D


Ragyogás (1980) - Vélemények

2016-03-13 19:27.46
A könyv elolvasása után ismét le ültem meg nézni a filmet.Valóban van sok különbség,de egész egyszerűen ez egy rettentő jó film.A könyvet is imádtam és ez is kedvenc marad.


Connie Britton - Vélemények

2016-03-06 18:08.38
Isten éltesse ezt a vonzó hölgyet! Az Amerikai Horror Storyban tetszett és láttam már sok más filmben is.


Kopp-kopp - Vélemények

2016-01-30 00:33.13
Keanu Reeves is egyre kisebb lesz a szememben ilyen "filmekkel"...


Jim Carrey - Vélemények

2016-01-17 01:27.51
Isten éltesse ezt az őrült ámde jó színészt!


Star Wars: Az ébredő Erő - Vélemények

2016-01-02 17:01.26
Igen, ez sajnos le maradt :/


2016-01-01 20:58.25
Sikerült meg néznem nekem is eme várva várt művet! Nos tetszett,jó volt újra látni a sok régi arcot de van NÉMI hiányérzetem...először is szerintem méltó folytatást tett le az asztalra JJ úr,de ami nekem a problémám,hogy nincsenek benne igazán szerethető karakterek...Kylo Ren még el is megy érdekes a vívódása,de a többiek? még talán Rey aki szerethető lenne,de ez hogy ilyen könnyen le verte a sérült Sith-et nekem feledtébb bosszantó...Han Solo halála szerintem jó húzás volt az utolsó képkockák pedig olyan szinten lázba hoztak :) már várom a következő részt mert sok az elvarratlan szál és a kérdés...remélem Kylo kicsit több szerepet kap.
Én azon kevesek közé tartozom akiknek a Sith-ek bosszúja a kedvencem....hozzá teszem imádom az összeset ,de nekem ez nem ér fel hozzá....egy Jedi viszatérhez sem...de ottvan mögöttük a dobogó körül ez..jó ez naaa 10/8 erős nyóc :)


Samuel L. Jackson - Vélemények

2015-12-22 00:11.15
Isten éltesse Windut :D


Jane Fonda - Vélemények

2015-12-22 00:10.37
Isten éltesse!


Susan Sarandon - Vélemények

2015-10-04 10:20.13
Isten Éltesse!


Wes Craven - Vélemények

2015-08-02 22:05.52
Mostanában nem sok filmet forgat,bár már a korban is benne van....de kedvelem,jó rendezőnek tartom!
Isten éltesse az egyik legjobb horror/thriller rendezőt!


Arnold Schwarzenegger - Vélemények

2015-07-30 23:47.51
Isten éltesse sokáig!


Harlemi éjszakák - Vélemények

2015-07-25 13:35.32
Nem értem a málnákat...szerintem is Eddie Murphy egyik legjobb filmje ez...elég jó filmet hozott össze,persze jó volt Pryor-t is látni.

Volt ebbe egy kis akció,rengeteg mókás,jó beszólás és egy jó Murphy.
Szívesen újra nézem többször is ezt a remek filmet 5*


Meghívás egy gyilkos vacsorára - Vélemények

2015-07-25 13:33.10
Nagyon jó ötlet volt a sok detektívet egy filmbe "csődíteni",remek alakítások,jó beszólások és kicsit már túl sok fordulat a végén,de végig élvezhető alkotás :)


A cipőbűvölő - Vélemények

2015-07-25 13:30.51
Nem rossz ez a film,Sandler jobbjai közé tartozik,legalább is a maiak közül mindenképp...én is úgy vagyok vele,hogy többet ki lehetett volna hozni belőle a film fele után kissé unalmassá válik...jó volt Buscemi-t is látni végre,kedvelem a fickót

Sandler magához képest jól alakít,kellemes kis film 4*


Ragyogás (1980) - Vélemények

2015-07-07 21:20.38
A száll a kakukk egyértelmű, Joker-ként is nagyot alakított, a Kínai negyedet én most pótolom..amiről sok jót hallottam..


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk