Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A majmok bolygója
- Mozi+, 16:30
Hogyan legyünk szinglik?
- RTL Három, 16:40
RRRrrrr!!!
- Moziverzum, 17:10
Nagy trükk
- Film Mánia, 17:20
A Fabelman család
- Filmbox Premium, 17:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Renfield - Vélemények
Eljő az ember fia - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Az 5 bajtárs - Vélemények
Vissza a dínókhoz - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Metal Lords aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Simix hozzászólásai

Ugrás Simix adatlapjára

1 2 3

Sörgyári Capriccio - A legjobb jelenet

2011-10-17 15:30.32
"No, itt volnék!" :-)


Kray - Vélemények

2011-01-01 22:10.16
Lehet hogy én látom rosszul, de a film itteni leírása mintha kicsit távol állna a film tényleges történetétől. Persze igen, vannak benne katonák meg vonatok is :-)

Mindenesetre a filmet az oroszok indították az Oscar 2011 "legjobb külföldi film" kategóriájában. Kíváncsi vagyok bejut-e majd legjobbak közé.


Aszfaltdzsungel - Vélemények

2010-08-29 09:44.40
Ha arra gondolsz, hogy Marilyn nagyon hitelesen játszotta az elkényeztetett és eltartott fruskát, akkor ezzel vitatkoznék. Egy gazdag ember elkényeztetett, butuska szeretőjét bármelyik nő el tudná játszani. Valójában alig szerepelt a filmben.

Ha Marilyn-ből egy kicsit többet akarunk látni, érdemes megnézni a Van aki forrón szereti vagy a Kallódó emberek című filmjét. Ezekben a filmekben azért többet kapunk színészi játékából.


Melissa P. - Minden este 100-szor, kefével - Vélemények

2010-08-02 11:55.45
Küldtem egy mail-t arról, hogy honnan!
Az ilyen jellegű kérdéseknek amúgy érdemes inkább nyitnod egy "KERESEM" topikot.


A legmélyebb csend: Erőszak Kongóban - Vélemények

2010-08-02 00:26.19
Magyarország nem rossz hely! Ha ezt akarod elhinni, akkor el is fogod hinni. Alapvetően a magyar emberek pesszimizmusa és mindenhez való negatív hozzáállása miatt érezzük ezt. Legyünk pozitívak! :-)

Amúgy milyen varázsitalról beszéltek ezek a négrus katonák? Azért erőszakoltak meg nőket, hogy hasson a varázsital és legyőzzék az ellefelet? Hogy lehet ilyen hülye valaki? Varázsgyökeret rágcsálnak az erdőben és így nem lesznek AIDS-esek? Olyan ez mint valami hülye reklám a tévében: 1 csepp mosogatószer elmos ezer tányért. Hát persze.

Kicsit érthetetlen volt számomra, hogy egy természeti erőforrásokban ennyire bővelkedő ország lehetőségeihez képest hol tart...


Melissa P. - Minden este 100-szor, kefével - Vélemények

2010-07-21 23:52.35
Ebben az esetben a könyv jobb volt mint a film. Csak nekem volt hiányérzetem a filmet nézve? Esetleg lehetne csinálni egy 18+ verziót is, az talán jobban visszaadná a könyvben leírtakat :)

Kicsit furcsának találtam azt is, hogy egy olasz könyv olasz megfilmesítésében spanyol színésznő játszotta a főszerepet. Persze tény, hogy a filmben szereplő lány nagyon hasonlít az írónőre.

Javaslom inkább olvassátok el a könyvet. Nem hosszú könyv és jobban beindítja a fantáziát ;)


Vera sofőrje - Vélemények

2010-05-23 14:52.46
Még ha a magyar mozik kevés orosz filmet is vetítenek, az Örökmozgóban minden év elején van orosz filmhét vagy filmhónap. Érdemes ellátogatni a rendezvényre és csemegézni.


Nyugalom - Vélemények

2010-02-28 22:54.42
Bartis Attila: A Nyugalom című könyve nagyon tetszett, ezért is voltam kíváncsi a filmre.

Eleinte próbáltam tudomásul venni, hogy igen, ez film, nem a könyv, nem lehet benne minden ugyanolyan, másabbak a megoldások is,... de egy idő után kezdtem mérges lenni, hogy aki nem olvasta a könyvet, az mégis hogy érti ezt az egészet? Miért nem tudjuk meg mi lett Judittal? Miért lett másabb az Erzsébet-hídi találkozás jelenete? Miért nem tudunk meg többet Eszterről? stb. stb. Lehet egy narrátor hang elkellett volna, hogy érteni lehessen az összefüggéseket.

Udvaros Dorottya és Gryllus Dorka nem találó a szerepekre (szerintem), viszont Makranczi Zalán, Hernádi Judit, a galambos prosti vagy éppenséggel a kocsmáros nő igen.

Kicsit elkapkodottnak éreztem a filmet, kicsit lehetett volna jobban is figyelni a részletekre. Néha az volt az érzésem, hogy a rendszerváltás idejében vagyunk, amikor a sztori is játszódik (a könyv szerint), de az utcára kimenve már mai kornak megfelelő autók voltak, és a 2008-ban épp felújítás alatt álló Szabadság híd látszik a háttérben az Erzsébet-hídról.

Az időrend néha nagyon nem áll össze. Ha az anya 15 éve nem mozdult ki a házból, és 2008-ban látjuk, hogy újítják fel a hidat, és a mai kornak megfelelő autók vannak az utcán, akkor anyuka ugye 15 éve, 1993-ban hagyta ott a színházat önként, amikor viszont már rég nem az elvtársak határozták meg, hogy 'holvoltálfiam' játszhat-e főszerepeket a színházban, avagy sem. Szóval ilyenekre nem ártott volna odafigyelni a rendező úrnak. Ugye pár Barkast, Trabantot és Zsigulit be lehetett volna szerezi, és az Erzsébet hídnak van másik oldala is, ahol nem látszott volna a felújítás alatt álló Szabadság híd. Ha viszont a mai korban játszódik a film, akkor meg teljesen felesleges volt az elvtársak belevonása a sztoriba.

Na mindegy, olvassátok el, nézzétek meg, aztán döntsétek el ti is :-)


Posztkatona - Vélemények

2010-01-11 23:59.17
Ez lenne a magyar Mad Max?
[link]


Lolita (1997) - Vélemények

2009-12-07 17:03.54
Most komolyan, hogy lehet párhuzamot vonni a Lolita és a Leon a profi között???

Kérdezek én is egy hasonló okosat: a Schindler Listája van olyan jó mint a Csillagok Háborúja? :D


Tiltott bolygó - Vélemények

2009-12-07 13:39.29
Ha mai szemmel nézem a filmet, akkor eléggé vicces filmről van szó, de oké, nem mai szemmel nézem...

Jó kis családi scifi lehetett ez anno! Örültem a szélesvásznú verziónak, ami régebben azért nem volt annyira elterjedt, szerencsére ma már annál inkább. A 4:3-as képaránytól amúgyis rosszul vagyok mindig, szerintem a film legyen szélesvásznú, hogy minél többet és többet láthassunk.

Aki scifi rajongó, annak kötelező, hiszen sok film megihletője lett ez a mű. Robby robot is viccesen egyedi, az IMDB-n saját adatlappal is rendelkezik :-)

Nekem azért hiányoztak a földet megszállni akaró ufók, az 50-es évek hidegháborús hangulata és a velőtrázó sikolyok. 4*


Panelkapcsolat - Vélemények

2009-12-04 15:19.46
102 perc? Nekem valahogy csak egy 76 perceshez sikerült hozzájutnom, pedig az IMDB szerint, a magyar változat 84 perc. Azért ez a pár perc sem mindegy :-(

Elég realista film ez, elnéztem volna még. Én jelenleg egy Budapest 13. kerületi panelban albérelek, de hogy őszinte legyek, a dolgok többsége mit sem változott. Nálunk még a tükör is ugyanolyan mint a filmben, pedig azóta eltelt 27 év! :-) Ennyire nem állhat meg az idő.

Azt hogy nagyon sok nő zsémbes, azt nem kell egy filmből megtudni, hiszen rengeteg példa van belőle az életben. Az hogy egy férfi fáradt munka után, és néha csak tévét néz és sört iszik, nos ez is így van, ezzel sem lehet mit kezdeni. A konfliktusokat viszont lehetne kezelni, egyszerűen a viták elkerülésével, vagy normális időpontban történő megbeszélésével, csak ezt kimondani könnyebb néha mint megvalósítani.

Manapság is rengeteg ember él panelviszonyok között, ebben a filmben is jól látható jelenetekkel. Családot nevelni panelban nehéz, 2 embernek így élni az nem feltétlenül probléma.

A nagy kérdés mindig az, mennyire elégszik meg az ember azzal amije van: az élethelyzettel, a munkával, a sorssal. Van aki így is megtalálja a lelki megnyugvást, van aki mindig többre vágyik, és ezért folyton elégedetlen lesz az életben, ami folyton konfliktusokat szül.

Erre jó példa ez a film,... bár egy családi- vagy társasházban sem biztos hogy nyugodtabbak a hétköznapok.


Austin Powers 3. - Aranyszerszám - Vélemények

2009-11-22 11:25.04
Lesz 4. rész!
Igen bébi, klafaaaa! :D


Austin Powers 3. - Aranyszerszám - Bakik, hibák a filmben

2009-11-22 11:23.54
Jó hogy megnyílt ez a fórum 'Bébi', végülis csak arról nem beszéltetek, amiről kellene :-)

Én csak apróságot jegyeznék meg: Kb. 6:32-nél, amikor kijönnek a vízből a szinkronúszó csajok, az Austin bal oldalán lévő nőnek belecsúszik a szemébe az úszósapka, persze ő nevet ezen.


Álom.net - Vélemények

2009-11-20 22:22.13
Végig lehet nézni ezt a filmet úgy, hogy az ember ne érezze a magyar filmszakma halálát? Forgács Gábor és Ribanc Lilla miért nem lóg már egy lámpaoszlopon valahol a VIII. Kerületben?

A film szó szerint idegesítő. Persze tudom, kellenek a tini filmek is a fiatal generációk lelki kifejlődéséhez, de ezt a filmet megnézve hamarabb lennék önmarcangoló emos, mint a filmben szereplő bármely nyomorék véglény.

Ribanc Lilla és a többi tomporjoker lennének a jelenlegi tini példaképek? Tényleg ilyen akar lenni mindenki? És komolyan kell ebből még egy rész? :-)

Rékasi Károlynak persze lehet örülni, bár már ő sem az igazi, mióta leműttette a célkeresztet a homlokáról. Miatta ér a film 1 csillagocskát.

Ajánlom, hogy ne találkozzak a Forgács Gáborral az utcán, mert felpofoztatom a bakterral!


Álom.net - Ki az igazi Álom.net a filmben?

2009-11-20 21:56.41
Lesz második rész? Aztabüdöskurv@eget...


Götz Spielmann - Vélemények

2009-11-14 21:47.35
Sajnos a Filmkatalógusról még hiányzik a rendező Revans (Revanche) című filmje:
[link]
Jó film, érdemes megnézni!


Hold (2009) - Vélemények

2009-11-11 22:50.40
Nagyon vártam már ezt a filmet. Kicsit féltem, hogy az előzetessel szemben egy teljesen unalmas film fog várni, de szerencsére nem így lett. A film végig érdekfeszítő volt, és picit emlékeztetett a régi Solaris hangulatára is. Persze a téma itt teljesen eltérő, lehet rossz a hasonlatom.

Szerintem Sam Rockwell is nagyon jó választás. Kicsit fura volt mint egyszereplős film, mert ritkán lát ilyet az ember, viszont a színészi teljesítmény így jobban átjön, hiszen nem kell másra figyelni. Nagyon mókás volt a Kevin Spacey hangján megszólaló robot is, mert én végig az ő arcát láttam magam előtt :-)

Nem igazán szeretnék kiemelni egy jelenetet sem vagy elemezgetni, mert az egész úgy jó ahogy van. Jó kis sci-fi, nagyszerű zenével, de szerintem nézzétek meg ti is! :-)


Náci zombik - Vélemények

2009-11-08 17:54.35
Ja igen, amikor a gyerek keresztbetett 'sarló-kalapáccsal' támadt a náci zombikra, az a legnagyobb! :-))


Engedj be! (2008) - Vélemények

2009-11-08 10:42.16
Naszóval :) Bár már régebben láttam a filmet, nagyon-nagyon örültem ennek az alkotásnak.

Az északi országok a 90-es évek derekán készítettek néhány igazán jó filmet / horror filmet, de aztán csak elvétve láttam néhány jót. Lehet ez az én hibám.

Nem akarom igazából elemezni a filmet, megteszik majd helyettem mások. De el kell mondjam, hogy bár jópár zombis-vámpíros-egyéb horror filmet megnéztem már azóta, de egyik sem volt rám olyan hatással mint ez az alkotás. A film elejétől a végéig félelmetes és magával ragadó a hangulata, a színészek pedig nagyon jól el vannak találva. Eleinte fura volt kicsit hogy gyerekszínészek játszanak benne, de ez csak kb 5 percig érdekelt.

Ha a filmre gondolok, most is beleborzongok :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!


2009-11-08 10:29.34
Egy idő után biztos fel fog tűnni neked és társaidnak, hogy létezik egy "Keresem" fórum is, és oda kellene írni a 'keresem' megjegyzéseket. Hihetetlen hogy már egy "vélemények" fórumot sem lehet úgy végigolvasni, hogy valamelyik birka ne írná bele hatszor, hogy keresi a filmet. Én is keresek vagy ezer filmet, de kit érdekel?


Náci zombik - Vélemények

2009-11-08 10:20.03
Én nagyon szeretem az európai filmeket, és örülök hogy a skandináv országok az utóbbi időben ismét megkezdték a nézhető horror filmek gyártását (pl: Engedj Be!).

Ez a film sajnos nem sikerült elég jól. Sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle! Az elején még rendesen elhittem, hogy össze fogom fosni magam félelmemben, de egy idő után kezdett nagyon komolytalan lenni. A náci zombik is inkább viccesek voltak mint félelmetesek. Aztán kezdtek jönni a "váljunk szét" mondatok, amit feleslegesen többször is ellőttek, és ha poénnak is szánták a filmben, nem ütött nagyot.

Végül a film felétől kezdtem élvezni a dolgot miután rájöttem mit is akar a rendező, csak ugye fura volt, hogy leültem egy komoly horror film elé, aztán végül rá kellett jönnöm, hogy ez egy horrorvígjáték lenne. (Előtte nem szoktam tartalmat vagy véleményeket olvasni direkt.)

Mondjuk az is igaz, hogy sokan komolyan gondolják a horrorfilmkészítést, aztán csak egy nevetséges szart csinálnak, míg aki direkt poénra veszi, az egész jó filmet készít.

Tanácsom, hogy ne úgy üljetek neki, hogy komoly horrorfilmre számítotok, hanem egy kellemes horrorvígjátékra készüljetek. Lehet újranézem még valamikor, és akkor változik a véleményem.


A legbelsőbb körök - Vélemények

2009-10-24 16:06.33
Ilyen, és hasonló filmből kellene még vagy ezer! Megunhatatlan, kimeríthetetlen téma, megannyi emberi tragédiával a sztálini diktatúra idejéből. Oroszországban a mai napig sok hasonló film készül, csak sajnos ezek a filmek ritkán jutnak el más országok nagyközönségéhez.

Andrej Koncsalovszkij rendező most már végleg a szívembe lopta magát eddigi munkásságával, és bízom benne, hogy idős kora ellenére, még sok jó filmet fog készíteni. Persze készíthet bármilyen remekművet is, tőle a kedvenc filmem mindig is a Tango&Cash lesz! :)


A temetetlen halott - Vélemények

2009-10-23 13:53.38
Nos, engem a mai napon megfogott kicsit a történelmi évforduló hangulata, és elővettem megnézésre ezt a filmet. Nem mondom, hogy ez minden idők legjobb magyar történelmi filmje, de azért jó, hogy bizonyos történelmi dolgokról, már nem csak olvasni lehet, hanem filmek is készülnek róla.

Külföldön, európai országokra gondolok, azért sokkal nagyobb múltja van a történelmi események megfilmesítésének, pedig a legtöbb ország közel sem tekint vissza 1000+ éves történelmi múltra, mint Magyarország. Szerintem rengeteg megfilmesítésre váró esemény van még a magyar történelemben, és én bízom benne, hogy lesznek még jó történelmi filmek.

Tény, hogy nem pörgős akciófilmről van szó, de nem ez a lényeg. Aki filmen is szeretné látni, az általa történelemkönyvekből ismert eseményeket, azt érdekelni fogja ez a film.

A színészekre nem lehet panasz, de nem bánnám, ha komoly történelmi filmekből hanyagolnánk Csányi Sándort meg Joshi Bharatot, még ha alig tűnnek is fel. Csányinak még fejlődnie kell (ha tud), hogy komolyabb filmekbe szerepeljen. Bízom benne Mészáros Márta új filmjéből már hiányozni fognak a komolytalan alakok.


Egy kis gubanc (2009) - Vélemények

2009-10-22 23:30.20
Úgy látom, majdnem minden film fórumában van egy első posztoló, aki úgy érzi, hogy hangot kell adni annak, ha mások nem láttak még valamit, bezzeg ő már igen, legyen az régi vagy új film.

Tekintve, hogy a Filmkatalógus nem tekint vissza évtizedekre, nincs még olyan nagy tag-tábora (még), és az adott film is új, ráadásul 2 kis mozi ha adja jelenleg is BP-en, - igen, egy darabig biztos lesznek sokan, akik nem látták ezt a filmet. Ebben nincs semmi különös.

Rengeteg régi filmet pedig alig lehet fellelni valahol, szóval nem véletlen, ha kevesen látták őket.

Jómagam a filmet nagyon szórakoztatónak találtam, és a színészek is nagyon jól játszottak. Jó volt felfedezni a filmben olyan színészeket, amiket régen már valamelyik filmben láttam kis szereplőként, aztán a film után meg azon agyaltam, hogy miben is játszott(?) :)

A mozis magyar fordítás elég engedékeny volt, és a csúnya szavaktól is igyekszenek megkímélni a nézőt, bár aki minimálisan is ért angolul, az jókat mosolyoghat a film alatt. Szóval, aki egy beszélgetős, angol humoros, politikai történetre vágyik, annak ez egy kellemes csemege.


Égi tűz - Vélemények

2009-09-20 11:39.56
Természetesen akkoriban még semennyire. Ez csak egy feltételezés volt, mintha azt mondanám, hogy ha Freddie Mercury még élne, vajon milyen fasza zenéket csinálna a Queen együttes! Tudományos alapja nincsen :-)


Az admirális (2008) - Vélemények

2009-09-19 21:59.10
Nos, én személy szerint nagyon szeretem az orosz, és az orosz történelmi témájú filmeket, és nagyon örülök annak, hogy az utóbbi időben egyre több ilyen készül. Most már az orosz filmipar is elért egy nagyon jó színvonalat, ami remek filmek sorát eredményezi. A SZU felbomlása után lassan két évtizeddel, végre hitelesebben hozzányúlnak olyan témákhoz, mint a polgárháború és a vörös-fehér küzdelem, ami ugye jó ideig tabu volt, sőt ha volt is róla szó, nem úgy írtak róla, ahogy az történt.

Oroszországban a filmet sok kritika érte, főként azért, mert történelmileg nem tartják túlságosan hitelesnek. Nekem személy szerint a fő problémám az volt, hogy a film nagyon kivonja magát az akkori oroszországi nagyobb események alól, mindenről csak a háttérben hallunk. A tengeri csatajelenetek, vagy harcjelenetek nagyon jók voltak, csak én többre számítottam. Elbírtam volna még nézni egy ideig, mert nagyon jól megcsinálták őket. De a film második fele ezeknek híján volt, és nekem ez a nagy szibériai vonatozás elnyújtása, és sok történeti szál elhanyagolása nem igazán tetszett.

Bár a film erősen az érzelmi szálra épít, de könyörgöm, legalább egyszer megölelhette volna Annát a kézcsókon kívül, hiszen ez egy lángoló szerelmi történet is lenne egyben! Csak azt látja a néző, hogy ülnek egymás mellett, vagy éppen a parkban beszélgetnek, és ennyi. Nem azt mondom, hogy ágyjelenetek tömkelegét szerettem volna, de legalább egy csókot, ejj! :-)

A film összességében jó lett, de ha nem állami támogatásból készül, és nagyobb a mozgástér a rendező számára, talán többet is ki lehetett volna hozni belőle. A végkifejlet miatt kicsit ’semmilyen’ hangulattal álltam fel a film végén, annak ellenére, hogy végig lekötött és érdekes volt.

Nálam a film egy erős négyest ér. A főszereplő Kontstantin Khabenskiy nagyon jól alakított. Magyarországon sajnos kevésbé ismert a legtöbb filmje, de szerintem el lehet mondani, hogy az összes eddigi közül ez a szerep passzolt hozzá a legjobban. Remélem a jövőben is sok hasonló szerepet fog alakítani, vagy esetleg lehetne valamelyik filmben ő a főgenyó! :-)

Remélem az amcsik nem merik feldolgozni ezt a filmet, főként nem Keira Knightley-val, mert akkor tényleg szétszaggatom a kárpitot!


Égi tűz - Vélemények

2009-09-12 00:46.51
Jó kis filmecske ez kérem. Szerintem lehetett volna még fokozni a feszültséget, és ugye bízhatták volna a filmet Chris Carter rendezőre is, hogy tényleg nagyot üssön. Bár gondolom Carter 1993 környékén már javában az X-Akták megálmodásán/valósításán fáradozott, és nem ért rá egyéb filmekkel foglalkozni.

Mondjuk ha mindenféle hangeffektussal és kamerarángatással telerakják a filmet mint manapság szokás, nem biztos hogy tetszett volna, vagyis biztos igen, de akkor nem a film marad meg az emberben, hanem a sok dzsidzsital zúgás. Szóval 93'-as filmként ez nagyon is jó ilyen szempontból, és hát külön öröm a T-1000-es Robert Patrick szereplése :-)

Utánanéztem, tényleg valós emberről van szó:
[link]

És hát hogy el lehet-e aludni tőle, az majd kiderül mindjárt. Remélem így éjfél után már alszanak ezek a genyók, és továbbra is amcsi földön vadásznak a favágókra. Biztos, ami biztos, bekészítettem egy gyúrófát az ágy mellé :)

Arról viszont nem tudok leszokni, hogy a fosatós filmeket késő este vagy éjszaka nézzem. Olyan ez ilyenkor mint a jó pálinka: jobban üt! :D


A pokol angyala - Vélemények

2009-08-21 21:59.11
Meglepően jó ez a film. Hiányzott már ez a kis sötét hangulat a mostani filmekből, és bár reménykedtem egy kis Fekete Eső típusú sötét-komor hangulatba, de gyorsan elhessegettem magamtól, hogy nem-nem, ez a film önmagában is jó lesz a saját hangulatában. Az is lett.

Valahogy hiányoznak nekem mostanában az ilyen filmek. Lehet hogy én vagyok túl lojális a 90-es évek filmjeihez, vagy Michael Madsen pofája hiányzik nekem, de a mostani filmek inkább az akcióra mennek rá, mint a jó karakterek kidolgozására, amiket ebben a filmben is láthatunk.

És igen, Charlie Sheen eléggé kemény! :-) Azért valljuk be, az amikor páros lábbal kirúgta az autó ajtaját !belülről! azt azért már nem kellett volna, mert enélkül is kőkemény volt.

És ami a dumákat illeti..., De szerintem inkább nézzétek meg ti is! :-)


Csalóka napfény - Vélemények

2009-08-07 01:22.48
Nyikita Mihalkov érdekes figura. Nem tartozik kimondottan a kedvenc orosz rendezőim közé, de említésre méltó, hogy mind színészként, mind rendezőként megállja a helyét az orosz filmvilágban néhány évtizede. Sőt, amilyen jó fej, 2002-ben létrehozta az Arany Sas filmes díjat, amit 2007-ben egészen véletlenül meg is nyert a 12 című filmjével :-)

Hogy röviden a filmről is szóljak, valóban egy nagyon jól elkészített film, tetszett, ahogy a családi idillbe lassan bele van adagolva az egész akkori rendszer. Viszont, aki kicsi jobban szeretne elmerülni a ilyen témájú filmekben, annak ajánlom a Kelet-Nyugat, a Legbelsőbb Körök vagy a Vera Sofőrje című filmet.

A magyar filmcím-fordítóknak pedig üzenem, hogy hát ezt sem sikerült lefordítani! :-)


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk