Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Visszatérés a Kék lagúnába
- Film Café, 14:35
Fekete kutya
- Mozi+, 15:00
A bűnös nővér
- Paramount Network, 15:00
Ikrek
- Moziverzum, 15:00
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 15:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Filmkeresés rövid tartalom alapján
A hitetlen (2001) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kis hableány 2. - A tenger visszavár aaaaa
Francis Ford Coppola aaaaa

 

Wellington hozzászólásai

Ugrás Wellington adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Örömködő topik - közkívánatra!

2024-04-15 21:16.02
És jól sejtettem: apám tényleg elmesélte a barom unokabátyáméknak - vagyis Joe Whysittyéknbek - az új autóját. Mert hogy bármit elmesélhet!
Nem fogja fel az agyalágyult vén hülye, hogy ezzel mennyit árthat nekem például a fizetésem terén is. (És amivel ártott is amúgy, mert a bunkó paraszt seggfej főnököm néhány hónapja bérstopot jelentett be nekem vagyis ha lesz a jövőben állami béremelés ha nem ne számítsak magasabb jövedelemre. [Nem mintha nem tehetné meg a börtöntöltelék, ahogy eljátszik az útnyilvántartóban a kocsim adataival sok-sok-sok-stb. kilométert belehazudva...!])
És mint ahogy elmeséltem már "tetten ért" apám új autójával az egyik régi haverom is, akinek elmeséltem az új kocsit és azt is miért nem akarom a barom főnökömnek elmesélni. Aztán - miután nem fogta fel a mondókámat - a hazugságomnak tekintette és azóta bármit mondok neki annak is fogja fel. Nem is fog rajtam keresni többet az is biztos! B*ssza meg az autójavító trükkjeit és a nekem szóló hazugságait Furkó!
;)
Szóval akár a barom Furkótól hallotta a Csula az új kocsit akár a barom unkabátyáméktól elmehet a k*rva édesanyjába a szarrágásával együtt!
;)
Ja most jut szembe a barom vén hülye apám elmesélte a az unokabátyáméknak azt is, hogy a haláluk után nem kívánok velük többet kapcsoltban lenni.
Mert az én apám aztán "KURVÁRAKIBASZOTTULÉSSZÍVBŐLJÖVŐENSZERET" és ha tényleg úgy lenne nem vonta volna kétségbe a szaros kocsijáról miért nem akarok mesélni és nem adott volna ki a barom unokabátyáméknak sem - húsvétkor sem!!!
"KIBASZOTTUL JÓ" véletlen gyereknek lenni, nem???
;)
És aki ebből vastagon hasznot húz és vissza is él vele az a nejem, aki szintén véletlen gyerek - csak anyósom meséje szerint nem pont ez a lényeg...!
XDXDXDXDXD


2024-04-15 21:01.00
Igen. Sok ilyen ismerősöm van igazad van. És még mennyi körülöttük a bamba bárgyú hülye, aki lófaszt sem fog fel vagy vesz észre az általam leírtakból...!
;)


Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?

2024-04-04 23:55.29
"értékesítő" - a Seggfej Csula főnököm olvasatában az a félistenség, aki - amikor éppen nem érti miről van szó vagy nincs szervizes kolléga a közelben - mondja meg az élest, hogy mi a jó műszakilag és mi nem.
Meg a dilettáns nagypofájú k*rva anyját, akinek "mindenre megvan az embere"...!
Nála lévő munkásságom közel 11 évéből elég sok esetet tudok, amikor az értékesítő üzleti alapon - vagyis eladni neki valamit - pofázott neki és nem a hozzáértése szerint. (Már ha lett volna...!)
Tudok sok ilyen értékesítőt PC-ügyileg is vagy az elaggott szüleim egyéb forgalmazó cégétől is. (Például egy bizonyos cég női értékesítői, ahol a cég rövidítve MS. Kibaszott sok hulladék terméket árulnak, de a sok nyugdíjas egyből bedől, mert közben érzelmi húrokat is pengetnek..!)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2024-04-02 23:07.41
A Seggfej egyik ügyfélnél a tyúkeszű hülye p*csa alkalmazottnak egy alkalommal kirészleteztem a Csula és a "kurvárakibaszotttul diccsőséges" családja sarát vastagon beleértve az előző alkalmazott seggnyaló buzi Ááárpicsácskájukáét is.
Aztán az egyik muszályszabadságom alatt a Kukás-Cseles Tsákó ment ki vagyis a Seggfejék "kurvárakibaszottuldicsőségesészseniális" pici fijacskája. Persze a tyúkeszű hülye p*csa elénekelt neki mindent, amit előző alkatommal elmeséltem róluk.
Ergo most én vagyok seggfejék buzi árpicsája. "Nagyon érdekfeszítő volt" ma is, amikor az egyik barom ügyfél 8 általánost végzett nagypofájú alkalmazottja sűrűn küldte nekem a csókokat...!

Egy kérdés: Vityuskátok propagandafilmje vagyis a Besúgók az egy sorozat volt? Csak azért kérdezem, mert a Seggfejnek kibaszottul sok besúgója van ügyfélkörben és bármibe lefogadom a Seggfej maga is egy 3/3-as ügynök volt bár most ő maga a vállalkozók jelképe!!!!


Örömködő topik - közkívánatra!

2024-03-29 17:38.11
A barom - volt - haverom a feleségét rakta ki a fészbúkra félmeztelenül és nyuszimaszkban. (Én meg az a hülye vagyok, aki nem ismeri fel...!)
Ha már az emlegetett baromnál tartunk és a nejénél.
A múltkor segített műszakiztatni a kocsimat. Meg közben hazudozott arról, hogy milyen alkatrészeket cserélt ki rajta és elvitte vele "rallizni" a Seggfej Csula főnököm konkurenciájának az alkalmazottját - vagyis a Lehányt Pulcsikát. (Mostanában a beképzelt seggnyaló hülye picsa betegesen ralipilótának képzeli magát és van olyan barom, aki ezt ki is szolgálja lásd a haverom vagyis Furkó!!!)
Ez volt az egyik dolog, amivel ennyi év jó kapcsolat után elb*szta a jó kapcsolatunkat Furkó!
Aztán amikor felhívtam, hogy mindsezt leegyeztessem vele - mármint a műszakit - azzal kezdte: "- Most mit hazudjak?" Elsőre poén, másodikra rossz vicc aztán ahányszor elismételte a barom komolyan gondolta - rám nézve!!! Szóval én hazudok neki!!!
Aztán miután végzett a baromságával közbeadta Seggfej ismeretségi körben amit a Seggfejről mondtam és pár órával később szó szerint vissza is hallottam - egy alkalmazottra vetítve, aki nekem mit sem ártott!
És még sorolhatnám a baromságait. A lényeg: győzött nála a Seggfej rólam szóló rosszindulatú pletykálkodása és a hazugságai. Szócsöve meg a hülye k*rva Lehányt Pulcsi és a további közös ismeretsége volt a Seggfejjel. Sok dinka vállalkozó nagy pofával és kis ésszel...!
Hogy én még egyszer felhívom a Furkót arra keresztet vethet. De hogy keresni sem fog rajtam egy fillért sem az is biztos!
;)XDXDXDXDXDXD

Nagyon jól tudom, hogy a hülye a hazugságomnak vette, amikor nem fogta fel apám új kocsiját és hogy miért nem akarom a tahó szarrágó paraszt főnökömnek elmesélni!
Bekaphatja!!!
;XDXDXDXDXD


Foglalkozás: avagy ki mit dolgozik vagy mit tanul

2024-03-01 01:25.39
Én vagyok a felesleges ember. Ezt már legalább 7 éve tudom, amióta a Seggfej Csula egyik csiga "közgazdász" ügyfele olyan szépen ész nélkül megfúrt - és azóta is ugyanúgy...!
Jajj hát én kis hülye pondró gyerek mit is beszélek? A fizetésem és a szabadságom, ami felesleges!!!
Ami a sokféle végzettségemet-élettapasztalatomat-családomat-tulajdonomat stb.-t illeti hát az meg nem létezik. Még a végén a Seggfej Csulát és a családját mindezekkel vérig sértem...!


Az alkohol serkentő hatása egy téma megfogalmazásánál,vagy bármely más esetben!

2024-03-01 01:18.53
A tyúkeszű hülye p*csa kib*szotttul átlátszó, akinél másfél-két hetente bort veszek akárcsak a barom volt albérlőnk a telephelyükről, aki olyan szépen leamortizálta a k*rva élettársával a másik lakásunkat. (És azóta is hazudozik orrba-szájba, hogy valójában ki a sértett és milyen volt az odaköltözésekor a másik lakásunk. Meg a jó édes k*rva anyjába!)
Szóval a hülye p*csa adja-veszi a híreket és benyal vastagon a főnökének, aki amúgy a főnököm szomszédja és ügyfele is. Kib*szottul átlátszó is, a barom főnöke is és még a főnöke nyalt seggű hülye beképzelt lánya is, akinek a férje valószínűleg a házuknál éppen bunkert épít(tett)...!!!
XDXDXDXDXDXD


PC

2024-02-29 23:32.02
Seggfej Csula uncipunciocsurrrcimurrci fijacskájának hulladék laptopjába(notebookjába) a Kukás-Cseles Tsákó kétszer akkora memóriát rakott, mint előtte volt. ""Jááj hogy hová szarjam össze magamat?" Akkor is egy rakás lószart ért és most sem ér többet annál a csodálatoss laptopja-notebookja! Nem a szarrágó dilettáns beképzelt önmagánál kéne a lényeget megfognia a hülye gyereknek, de sebaj! Már a hülye taxisok is meghallhatták, hogy a hülye gyerek hulla részegen a droszthoz ért...!
XDXDXDXDXDXD


Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?

2024-02-29 20:18.30
"bájolgás" - no nem ez a szó önmaga idegesít, hanem a jelentése. Annál is inkább, mert sok hülye p*csa a főnököm környezetéből azt képzeli, hogy ezzel engem elkábít. Kezdve a Seggfej Csula kuplerájszökevény nejével, aki azt képzeli, hogy a velem szembeni szívélyes viselkesdése elkábít. (Kib*szottul nagyot téved akár csak az évekkel ezelőtti tundrabugyi-mutogatásával. Ha rágondolok rám jön a hányinger! De állítólag a múlt évszázadban vagy az ezerötszázas években még csoda szép volt...!)


Örömködő topik - közkívánatra!

2024-02-29 17:12.59
Mennyi esélye van annak, hogy egy bizonyos elmondott mondat néhány óra eltéréssel egy másik ember szájából másra vetítve elhangozzon azonos környezetben úgy, közben a közvetítő közeg-közös ismeretség és a pletykaindító személye is adott és egyértelmű. Kibaszottul kicsi főleg, ha az adott közreadó közben még maga is beszámol egyértelmű egyéb rosszindulatú közös ismeretségből és az emlegetett közvetítő közeg a mai napomra is rányomta ezzel a bélyegét? Kibaszottul kicsi!!!
És így ma kitöröltem a mobilomból egy régi volt kedvenc haverom telefonszámát, aki különben számítana rá, hogy a nyáron felhívom némi áltevékenységéért - meg a régi szakmabeli segg hülyének nézésemért -, de leginkább neki jó pénzért a kocsimon...!
;)XDXDXDXDXD


Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?

2024-01-16 22:40.19
Tényleg balfasz voltam, mert lesüllyedtem régebben a bányászbéka segge alatti értelmi szintetekre hülye gyerek.
És hogy most ezt itt visszaolvastam megint csak a véletlennek köszönheted!
;)


2023-12-17 13:50.33
Ezt a dinka szarrágó bunkó vállalkozóagy-alapú faviccedet egy másik topikba kellett volna írni és nem ide.
És még én vagyok a hülye, mert néhány hónapja megfogadtam több hsz.-t nem írok a katalógusba és csak filmeket minősítek szokás szerint, mert olyan kib*szott nagy dinka idióták vagytok!
;)


Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

2023-10-07 17:32.45
Ismét jót nevettünk. Kisebbrendűséged szánalmas - és nyilvánvaló! A nagy pofád meg végképp. És te itt még egy fórumozó vagy hülye gyerek?


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2023-10-07 17:29.56
Éppen most nézem a szerintetek rólam szóló filmet. Nem kétlem milyen keveset tudtok a világról a szaros kutyátokkal együtt és az olvasni nem tudásotokkal együtt!
Hívjátok a Bochkort a taxisokról
,. J.W.Müllerről - akiről máig sem tudtok kit takar - ja bocs: itt van még Miértszaros Tábor, akiről máig nem tudjátok, hogy a nicket hogy dolgozzátok fel magatoknak!
Menjetek a bús picsába a rólam szóló összeesküvés-elméletettekel és a kezelni való skizofrén paranoiátokkal együtt!
;)


2023-10-07 17:24.50
Te figyu!
Nézzél előbb meg sok filmet hülye gyerek aztán osszál észt a kis gyermeteg hülyeségeiddel aztán talán oda is figyelek rád milyen faszságokkal osztasz észt nekem!


PC

2023-10-07 17:22.34
Höhöhöhöhöhö
Szánalmas vagy, ahogy irigyled a nickemet hülye gyerek és szánalmas vagy bármely írásműveddel itt a Katalógusban, amiket elolvastam, mikor "összeesküdtem" ellened!
;)


Örömködő topik - közkívánatra!

2023-10-07 17:20.21
Éppen arról írtam, hogy korábban fogok bemenni, de neked ezt idiótácskám sem kell tudnod elolvasni ó minden Filmkatalógusok majomkirálya-kapitánya!!!


Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?

2023-09-27 17:41.53
"könnyen vagy" - mondta pár napja egy hülye taxis, aki bejött, hogy egy bizonyos melót elvégeztessen.
Kib*szott nagy baromságot mondott és a hülye még örült is magának utána!
Osztán mitől lennék könnyen? A szar fizetésemtől a 7 órámra, mert a szarrágás istenkirály atyaúristene sajnálja tőlem a fizetésemet? Vagy attól, hogy a Seggfej "felzabáltatja" velem a saját szabadságomat és így év végére igen csak kevés maradt nekem? Vagy attól, hogy a csula pletykálkodásainak köszönhetően a sok dinka ügyfél névzavarban van és 10 év munkaidőm után még mindig azt képzeli, hogy én a csula buzi Ááárpicsája vagyok? stb.


PC

2023-09-27 17:30.27
Nem kétlem gúnyolódásodat hülye gyerek. Akár hiszed akár nem a köznapi életben létezik egy úgynevezett KÖZÖS ISMERETSÉG nevű dolog, ami adott - és sok esetben - nagyon jól működik.
Az, hogy te nem tudsz róla vagy a csodálatoss és hőőősss kapitányod nem tud róla igen sajnálatos dolog.
Nem kétlem egész nap be vagy-van zárva egy sötét szobában - burokban - csak a híreket nézi, de a világról valójában nem tud lófaszt sem!
;)


Szólánc igékkel

2023-09-27 17:04.00
lázít


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2023-09-27 17:01.26
Te is az olvasáskészségeddel. amúgy tényleg ideírhattam volna, most hogy mondod:

Felőlem azt írsz magadról, amit csak akarsz magastól leszarom! Azt, hogy téged sért, amiket leírok viszont téged minősít. Ugyanis nem várom el senkitől sem, hogy elolvassa, amiket leírok. És soha nem is érdekelt! És ezután sem fogom következésképp csak azért, mert néhány idióta megkritizált nem fogom összesz*rni magam és továbbra is folytatom.
;)


Örömködő topik - közkívánatra!

2023-09-27 17:00.22
Te meg azt, hogy neked kisebbrendűséged. :)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2023-09-27 16:58.38
Felőlem azt írsz magadról, amit csak akarsz magastól leszarom! Azt, hogy téged sért, amiket leírok viszont téged minősít. Ugyanis nem várom el senkitől sem, hogy elolvassa, amiket leírok. És soha nem is érdekelt! És ezután sem fogom következésképp csak azért, mert néhány idióta megkritizált nem fogom összesz*rni magam és továbbra is folytatom.
;)


Örömködő topik - közkívánatra!

2023-09-27 16:53.50
Holnap kilencre kéne mennem "éles elméjű" főnököm és uncipuncicsurrcimurrrci fijacskája szerint, mert csak akkortól vannak.
A bukfencük ott van, hogy a múltkor, amikor megcsináltam valamit a holnapi ügyfélnek már vígan ott voltak fél kilenckor is - vagyis a szokásos munkaidőm szerint fél kilenctől fél négyig -, így nem veszem figyelembe a Kukáés-Cseles Tsákó háttérbeli "okosságát2 és már fél kilenckor ott leszek vagyis a munkaidőm kezdetén. Aztán hogy a bunkó paraszt és a hülye gyereke mivel akarta megkeverni a szart a közbenső fél órában, maior nem melóztam volna magasról leszarom!
;)XDXD

Látom megy ész nélkül a baromság! A pisiszünet vödörszám már megvolt, hogy a Bochkor észosztó haverja megihassa?
;)XDXD


Három betű - egy mondat

2023-09-21 02:03.17
Csula ott koppant.

D M Z


Szólánc igékkel

2023-09-21 01:58.35
dinkul


Szólánc-angol szavakkal

2023-09-21 01:57.54
filter


2023-09-18 21:57.15
keylogger


Szólánc igékkel

2023-09-18 21:56.41
lefitymál


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2023-09-17 00:15.46
A közelmúltban komoly segítséget nyújtottam a feleségemmel együtt a diplomás végzettségemben és a SAJÁT(!) eszközeimmel a nejem egyik kolléganőjének. Alapos gyanúm van rá, hogy a hülye p*csa bizonyos kollégákkal karöltve viszont az eszközeimet és a tudásomat is a Seggfej Csula főnökömnek képzelte be magának és mélyen be is nyalt annak a seggébe pénteken. (A Seggfej persze kéjes örömmel oda is tartotta a fostos seggét, mert imádja, ha az ánuszát nyalogatják a beképzelt hülye gyerekével együtt!!!)
Hogy mire alapozom ezt? Egyrészt a a Csula pénteki álságos dumájára másrészt mert egyszer már így megjártam, amikor a feleségem egyik fityiszamjom kolleginájának segítettem, aki aztán meglovagolta a témát Seggfej Csula és hülye gyereke irányban!!!
;)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk