Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A repülő tőrök klánja
- Film Mánia, 08:40
Királyi szívek otthona
- Izaura TV, 09:00
Bíborszín
- HBO, 09:25
Elveszett paradicsom
- Magyar Mozi TV, 09:30
A fantasztikus négyes
- Mozi+, 09:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
50 éves az Omega együttes
Erőszakik - Vélemények
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A könnymester legendája aaaaa
Paolo Villagio aaaaa

 

Kónyavani hozzászólásai

Ugrás Kónyavani adatlapjára

1 2 3 4

Lucifer az Újvilágban (sorozat) - Vélemények

2017-05-17 20:28.59
Kevés az a sorozat ami már az első résszel megnyer magának. Ez közéjük tartozik. Nagyon parádés, élvezhető, remek poénokkal, de azért kellő komoly tartalommal. Szeretem a krimiket, úgyhogy számomra a nyomozós részek is jók. Lucifer karaktere nagyon jól meg van csinálva. Annak ellenére, hogy a gonosz, az ördög, valahogy szerethetővé tették, nem lehet utálni. Én kifejezetten élvezem mikor nagyon ritkán megmutatja milyen ijesztő tud lenni. :D
A színészek is nagyon jók. Én feliratosan nézem, nem is tudnám Lucifert más hanggal elképzelni csak az eredetivel.


Transformers: Az utolsó lovag - Vélemények

2017-04-19 18:02.38
Úgy látom itt vagyok az egyetlen akinek az összes film tetszett, de sebaj. Már alig várom ezt a részt. Az új előzetes brutális. Persze, megértem én, hogy kellett valami "nagy" csavar a filmbe. De hogy Optimust gonosszá változtatni! Most aztán lehet izgulni, mi lesz Dongó meg a többiek sorsa. Persze remélem, hogy a vége jó lesz a filmnek, azért lelkileg rendesen fel kell készülnöm a mozi előtt.


Preacher (sorozat) - Vélemények

2017-01-04 15:59.59
Jó sorozat, igazából tanulságos tartalommal, fekete humorral és természetfeletti elemekkel megspékelve. Nagyon kíváncsi vagyok a második évadra, az első valójában csak annak a felvezetése volt.
Dominic Cooper jó színész, meg jól is néz ki a képernyőn. De Joe Gilgun Cassidyje mindenképpen megér egy-két misét. ;)
Szerintem szinkronnal semmiképpen sem ajánlatos nézni, már csak azért sem mert így lemarad az ember Cassidy zseniális ír akcentusáról.


Star Trek (sorozat) - Vélemények

2016-08-19 20:31.03
Én bizony új rajongónak számítok, az új Star Trek filmeket nagyon szeretem, és azok hatására kezdtem el az eredeti sorozatot. Engem már az első pár rész megfogott, izgalmas, tanulságos. Bár a technika mai szemmel valóban elavult, engem nem zavar különösebben. A színészek szerintem remekül alakítanak, a humor állandóan jelen van a sorozatban. Szerény személyes véleményem szerint (mert nagy a harc a Star Wars rajongókkal) sokkal jobb sorozat, mint a Star Wars.


Alice Tükörországban (2016) - Vélemények

2016-06-25 23:31.59
Nem sok érdemi véleményt látok itt, úgyhogy most én is megpróbálom megfogalmazni véleményemet a filmről.
Ma néztem meg a moziban, jóval a premier után. Sok rossz véleményt olvastam róla, de bizakodva indultam el, mert gondoltam, hogy az első nagyon jó volt, ez sem lehet olyan rossz.
Hát szerintem teljesen hozza az első rész szintjét. A látványvilág megint szuper, észrevehető, hogy nem Tim Burton ült a rendezői székben ezúttal, de ez nem rontott semmit a filmen. A történet izgalmas, egy percig sem untam magam.
A szereplők mind visszatérnek, bár ezúttal talán kicsit kevesebb szerep jut nekik, hiszen a Kalaposon és családján van a hangsúly. Az egyetlen negatívum, ami engem kicsit zavart, hogy Johnny Depp sajnos nem hozza azt a szintet, amit az első filmben. Pár napja újra megnéztem az Alice Csodaországbant, így különösen nagy volt számomra a különbség. Ami nekem a legjobban tetszett az Idő. Remek karakter, szinte az összes humor forrása a filmben, és egy igen fontos szereplő. Az pedig, hogy az Idő német (vagy inkább svájci) alaposságra utal a film készítőitől. Kétség sem fér hozzá, hogy Sacha Baron Cohen remek színészi képessége is kellett hozzá, hogy ennyire érdekes és szerethető karakterré váljon.
Ami pedig egy filmben az egyik legfontosabb dolog, hogy tele van akár életre szóló tanulságokkal családról és időről, ami kicsik és nagyok számára egyaránt érthető.
Nekem nagyon tetszett a film, megért elmenni a moziba. Többször meg fogom még nézni. Akinek kicsit is tetszett az első, annak feltétlenül ajánlom.


Generációk háborúja (sorozat) - Vélemények

2016-05-07 11:17.53
Nagyon jó sorozat, minden szempontból! Átlagos nézőként semmi hibát nem tudok benne felfedezni. Én eredeti nyelven néztem, feliratos segítséggel. Nem ismerem a szinkront, de minden tekintetben az eredeti híve vagyok, mert a színészek hangja, érzései mégiscsak úgy jönnek át teljesen.
Nagyon kevés igazán jó filmet/sorozatot láttam a második világháborúról, ez egy a kevés közül. Soha egyetlen pillanatra sem volt unalmas, annak ellenére sem, hogy nem feltétlenül az akciódús csatajelenetekre koncentrál, hanem a karakterek fejlődésére. Német sorozat, német színészekkel, német oldalról. A színészek minden tekintetben remekül játszottak, nálunk valóban nem ismertek, de a németeknél sok közülük feltörekvő fiatal színész. Karaktereik nagyon jól kidolgozottak, mindegyiküket lehet kedvelni, mindegyikük sorsa érdekes és megrázó.
Külön kiemelném Sylvester Groth (akit több filmben is láttam már és zseniális színész) által megformált gonosz SS tisztet, mert ő volt az a karakter, aki megmutatta a nézőnek, hogy igen, németek vagyunk, de elismerjük, hogy voltak ilyen velejéig romlott emberek, akik brutális szörnyűségeket követtek el a háború alatt.
Akit érdekel ez az időszak és a téma, annak maximálisan ajánlom, biztosan egy élménnyel lesz gazdagabb, aki megnézi.


Dave (1993) - Vélemények

2016-02-14 20:32.55
Nagyon jó vígjáték, bár ez a kategória egy kicsit szűk neki szerintem. Mindig is szerettem a '90-es évek filmjeit, bár be kell vallanom, hogy ettől a filmtől a tartalma alapján nem vártam sokat. Nagyon nagyot csalódtam a jó értelemben. Van benne aranyos romantika is, fontos, komoly kérdések és izgalom is, főleg a végén.
Kevin Klein fiatal és vonzó elnök, remek választás volt a szerepre.
Sigourney Weaver kellemes meglepetés volt, tökéletes first lady.
Az összes többi színész is mind nagyszerűen alakított. Két kedvencem volt még: Ving Rhames, a testőr, haláli jeleneteket köszönhetünk neki. És Sir Ben Kingsley, a kedves és becsületes alelnök szerepében. Sajnáltam, hogy az egész film ideje alatt emlegetik, de csak az utolsó fél órában jelenik meg valójában.
Összességében mindenkinek ajánlom a filmet, aki még nem látta, nézze meg. Esti kikapcsolódásnak remek, szórakozató, izgalmas, nekem többször nézhető kategória.


Richard Armitage - Vélemények

2015-11-15 15:14.51
Valóban eszméletlen jól játssza, mostanában hajlamos vagyok arra gondolni, hogy maga a Vörös Sárkány film milyen lett volna vele. Hiába nekem ő a tökéletes Dolarhyde. :)

Láttam a Hobbitban is, bár nem tudom miért, de ott nem sikerült megkedvelnem. Viszont van még egy pár filmje amit most már be fogok pótolni. És csak eredeti hanggal érdemes mindezt tenni. Van youtube-on egy pár vers, amit ő olvas...egész nap bírnám hallgatni.


Aidan Gillen - Vélemények

2015-06-22 15:50.18
Mostanság találtam rá erre a pasira. Tudom, régimódi vagyok, de most kezdtem el nézni a Trónok harcát, és hát ott ismertem meg Lord Baelishként. Arról már kezdettől fogva nem volt kétségem, hogy remek színész. Néhány részben sajnos egyáltalán nem szerepel, máshol csak keveset, de ahol csak a képernyőn látható ott le se lehet venni róla a szemed. Vonzza a tekintetet a kisugárzása, uralni tudja az egész képernyőt, és még csak meg sem kell erőltetnie magát. Szóval az, hogy milyen mértékben jó színész, akkor bizonyosodott be előttem, amikor interjúkat néztem vele. Talán van aki úgy gondolja, hogy egy szerep után még korai ilyen magasztaló véleményt alkotni, azonban biztos vagyok benne, hogy más filmben is hasonló teljesítményt nyújt. Meg is fogok győződni róla! :)) Tehát az interjúk alapján úgy vettem észre, hogy a valódi személyisége szinte szöges ellentéte a sorozatbeli karakterével. És amit a hangjával művel az fantasztikus! Nemcsak arról gondoskodik, hogy az ír akcentusát eltüntesse, hanem még a hangszínén is változtat egy picit. Már csak ezért is érdemes a filmeket eredeti nyelven vagy legalább felirattal nézni.
Szóval engem már meggyőzött a tehetségéről, de hosszú még a nyár, bepótolom az elérhető filmjeit, aztán remélem a véleményem csak pozitív irányba fog változni. ;)


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2015-05-01 19:17.29
Most komolyan normális kritikát kellene írnom? Az nem fog menni. :D Ilyen szintű rajongással a háttérben biztos nem.
Szóval először Martin miatt néztem bele a sorozatba. Nagy Sherlock Holmes rajongó vagyok, de Benedict először annyira taszított (mikor még nem ismertem), hogy nem mertem elkezdeni ezt a sorozatot. Aztán a Hobbitban annyira megkedveltem Martint, hogy eldöntöttem, hogy miatta márpedig teszek egy próbát. Nem bántam meg! Már az első rész után megkedveltem Bent, a további részekben pedig csak még rátett egy lapáttal. Alig vártam, hogy a sorozat összes részét végignézzem. Amelyiket csak tudtam, azt felirattal néztem, az eredeti hangjuk sokkal jobb. Szóval Benedict rajongó lettem, a sorozat pedig annyira beszippantott, hogy rövid időn belül már kétszer néztem végig. És hát kellett is neki kétszeres nézés, mert annyi utalás van benne, amit csak alaposabb megfigyeléssel lehet észrevenni.
Szóval szerintem ez a sorozat a tökéletes modern Sherlock, a lehető legjobb színészekkel, és itt nemcsak a főszereplőkre gondolok, hanem a mellékszereplőkre is, mind maradandó, nem elhanyagolható karakter.
Személyes kedvencem hamar Mycroft lett, annyira megfogott a karakter, hogy alig vártam mikor jelenik meg. Mivel a könyvekben alig van szerepe, így külön öröm, hogy a sorozatban sokkal többet szerepel és a karaktere még hozzá is tesz a sorozathoz. Mark Gatiss pedig nemcsak a kedvenc részeim írójaként remekel, hanem színészként is zseniális.
Alig várom a negyedik évadot, remélem az is lesz olyan jó, mint az előzőek. És remélem egyik kedvenc szereplőmet sem fogják megölni (vagy legalábbis végleg nem). De őszintén... nekem Moriarty nem hiányzott. :D


Brendan Fraser - Vélemények

2015-02-01 12:17.26
Nagyon kedvelem Brendant, remek színész. Pont tegnap láttam újra a Múmiát, gondoltam most már írok ide valamit. Kedvenc filmjeim tőle a Múmia, Tintaszív, Utazás a Föld középpontja felé. Persze női szemmel az sem utolsó, hogy egész jól néz ki. :)


Doug Hutchison - Vélemények

2014-12-22 17:29.43
A Halálsoron c. filmben láttam kétszer is. Úgy megutáltam abban a filmben a tenyérbemászó képével, hogy meg tudtam volna fojtani egy csepp vízben. Persze nem őt utálom, hanem Percyt. Nagyon kevés színész tudja elérni nálam ezt a hatást, szóval le a kalappal előtte, fenomenális alakítás volt. :) Főképp, hogy olyan nagy nevek között is kitűnt, mint Tom Hanks vagy David Morse.


Colin Hanks - Vélemények

2014-12-13 19:16.58
Ő is jó színész, mit kell mondjak. Legutóbb a Parklandben láttam, de régebben még a King Kongban is. Ha már hasonlítgatás. :D Szerintem is van benne kurázsi, lehetne hasonlóan jó mint az apukája (akit imádok), csak szerintem az az oka, hogy nem olyan híres, hogy nem igazán kapott még szerepet nagy sikerű filmben. Meg hát manapság jobbak az ilyen felejthető "giccsszínészek". Remélem egyszer lesz majd lehetősége az igazi kiugrásra. :)


A pénznyelő - Vélemények

2014-12-03 18:34.28
Ez egy nagyon jó vígjáték. Hatalmasakat nevettem rajta, közben sajnáltam is őket. :) A színészek is nagyon jók, Tom Hanks zseniális, Long szintén jó, nem is értem hogy bírt ki néhány jelenetet röhögés nélkül. :D
Én eredeti szinkronnal láttam. Olyan érzésem van, hogy ez a film bármikor képes lesz jó kedvre deríteni.


A galaxis őrzői (2014) - Vélemények

2014-12-03 18:27.31
A képregényt ugyan nem ismerem és szinte az összes eddigi Marveles filmet szerettem, sőt imádtam. De ez a film valamiért irtó gyenge. Láttam benne lehetőséget, volt alapsztori is, de nagyon gyengén lett kidolgozva. A karakterek sem mutatkoztak meg igazán, volt benne néhány gyenge poén, de ennyi. A főszereplő pasi meg valamiért szörnyen unszimpatikus. Azért adom meg a három csillagot mert nem unatkoztam a film közben, ami a néhány pörgős jelenetnek köszönhető.
Ui.: Remélem nem fogtok leszólni azért mert konkrétan megfogalmaztam a véleményemet.


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2014-12-02 20:03.25
Phillips kapitány


Mark Ruffalo - Vélemények

2014-11-22 14:05.01
Boldog Születésnapot! Remek színész. :)


Scarlett Johansson - Vélemények

2014-11-22 14:03.42
Boldog Születésnapot az egyetlen kedvenc színésznőmnek! :)


Alföldi Róbert - Vélemények

2014-11-22 13:11.32
Boldog Születésnapot a Művész Úrnak! :)


A szürke ötven árnyalata - Vélemények

2014-11-09 12:31.39
A szereplőválogatást nagyon elrontották. Talán majd teszek vele egy próbát.


A Kennedy család (sorozat) - Vélemények

2014-10-30 22:15.11
Nekem nagyon tetszett a sorozat. Olvastam sok helyen, hogy lehúzták azért mert csak Jack nőügyeiről szól. Hát én ezt nem vettem észre. Persze volt benne az is, hiszen ha egy családról csinálnak sorozatot amiben a magánélet is szerepel, akkor a gondokat és gyarlóságokat is be kell mutatni. Kielégítően beszámol a sorozat a politikai helyzetekről, a Disznó-öböl kudarcáról és a kubai rakétaválságról egyaránt. A faji megkülönböztetés problémája is felmerül. Jó volt, hogy a politikai döntések hátterét is bemutatták és nem feltételezték, hogy előtte utánaolvastunk a dolgoknak (egyébként az én esetemben ez így történt). A visszatekintések a család korábbi életére számomra nem voltak zavaróak, inkább megfűszerezték a történetet.
A színészekre szintén nem lehet panaszunk. A készítők még arra is figyeltek, hogy a szereplők külsőleg se legyenek a valódi személyek szöges ellentétei. Greg Kinnear John Kennedy szerepében nagyon jót alkotott. Számomra kiemelkedő mégis inkább Barry Pepper volt, Bobby Kennedy szerepében. Katie Holmes elég unszimpatikus volt nekem. Lehet, hogy Jackie amúgy is ilyen volt és így viselkedett. Valahogy nem volt szimpatikus a karaktere.
Voltak a sorozatban elég feszült jelenetek, megvolt a drámai hatás is. És volt benne a tipikus amerikai lazaság és humor. Kedvenc jelenetem Bobby és Jack között, amikor éppen sikerült rendezni a kubai válságot:
Bobby: "Még jó, hogy egy hétig nem voltam otthon. Újabb gyereket csináltam volna Ethelnek."


Greg Kinnear - Vélemények

2014-10-29 17:46.37
A Kennedy család c. sorozatból ismerem. Mondhatjuk, hogy ő volt ott a főszereplő Jack Kennedy bőrében. Noha remekül alakított mégis volt nemi hiányérzetem vele kapcsolatban. Ennek ellenére igen megkedveltem, volt néhány felejthetetlen pillanata, át tudta adni a karaktert. Sokakkal ellentétben szerinten maga a sorozat is nagyon jó és a színészekkel sincs semmi gond, sőt. Ha ki kellene emelnem valakit, akkor Greg Kinneart és Barry Peppert mondnám. Nagyon jó testvérpár voltak. :)
Négyesre értékelem mert nagyon tehetséges, de nem a kedvencem.


Barry Pepper - Vélemények

2014-10-29 17:36.25
A Kennedy család c. sorozatban figyeltem fel rá. Elképesztően jól játszotta Bobbyt, egyből kitűnt számomra a többiek közül. Áradoztam is róla otthon, hogy mennyire tehetséges és elképesztően illik rá ez a szerep. Nem csoda, hogy Emmy-díjat kapott érte. Remélem a továbbiakban is jól fog szerepeket választani és akkor többen is megismerhetik őt. :)


Félelmetes nap - Vélemények

2014-10-27 20:46.23
Nagyon jó film ez szerintem, nekem tetszett. Az eleje megrázó. Az egész filmben tapintható a szereplők feszültsége, tehetetlensége. Tetszett, hogy a végén végül is nem nyomatták az agyamba, hogy márpedig Oswald volt a gyilkos. Az utolsó képkockák remekül meg lettek csinálva, kellően szívszorító volt. A színészek jól hozták a szerepüket. Zac Efront ezelőtt nem igazán bírtam, de ebbe a szerepbe rendesen beleélte magát. Olyan az egész film, mintha csupán végignéznénk azt a néhány napnyi történést a szereplőkkel együtt. Semmi mellékinfó, semmi nincs benne és ez tetszik.
Akit érdekel ez a téma és a történelem, annak mindenképpen érdemes megnézni.


Zac Efron - Vélemények

2014-10-27 20:36.36
Szerencsére nem láttam a HSM-et. Zacben nem a külsejét néztem először, hanem a tehetségét. Ami szerintem igenis van neki. Legutóbb a Parklandban láttam, ugyan nem volt olyan sok szerepe, de azt nagyon jól hozta. Ha jó filmekben fog játszani, akkor megvan az esélye, hogy megbecsült színész legyen, mert az adottság meg van hozzá.


Marilyn Manson - Vélemények

2014-10-04 22:08.23
Végigolvastam majdnem az összes korábbi hozzászólást. :) Azért örömmel láttam, hogy vannak itt olyan emberek is akiknek az agyi kapacitása elég arra, hogy tovább lásson a külsőségeken és a pletykákon.
Azért ebből a filmográfiából még mindig hiányoznak dolgok. Én pl. aminap néztem meg a Kaliforgia (Californication) sorozat azon részeit amiben Manson szerepel (6. évad 7. és 12. rész). Aki még nem látta annak ajánlom, sorozatbaráton fent van. És csak angolul, max felirattal, a magyar szinkron borzalmas.


2014-09-25 20:31.09
Nagyon imádom Marilyn Mansont. Igazából mindenét. :D Rengeteg zenéje megvan, CD-m is van egy pár. Iszonyat intelligens, szókimondó és neki tényleg egyedi a stílusa. Ő tanított meg arra, hogy elvonatkoztassak egy embert a kinézetétől (nem arra gondolok, hogy ronda-e vagy sem, ez fiktív vélemény, hanem az öltözködésre és persze a durva sminkre) és a belső értékeket nézzem előbb. Természetesen nem ismerhetem teljesen, ahhoz személyes kapcsolat kellene, de amit látok belőle a show elemein kívül, az nagy részben pozitív.
Színészként van néhány jelenete amit láttam youtube-on és egyébként szerintem ilyen szinten is tehetséges.


Boszorkányvadászok - Vélemények

2014-08-29 12:43.12
Nekem nagyon tetszett a film, már másodjára néztem meg. Az egy jó pont benne, hogy egyáltalán nem veszi magát komolyan a film (bár néha mintha próbálkozna vele). Középkori környezet, és ahhoz képest ultramodern fegyverek, sokkoló és hasonlók. A humor is üti a szintet. A látvány megvan, a fröccsenő vér és belsőségek sem szégyellik magukat. :D A filmben lévő zenék is nagyon jók, de hát nem hiába Hans Zimmer a felelős érte.
A boszorkányok kellően ijesztőek és undorítóak lettek. Gemma Artertonnak különösen jól áll a flegma fej, jól játszott a filmben. Jeremy Renner nagy kedvencem, szerintem ebben a filmben is szuper volt. Azt ez egyet sajnálom, hogy kicsit rövid volt a film.


A bombák földjén - Vélemények

2014-08-25 19:24.01
Megmondom őszintén, hogy néhol bizony eléggé eluntam magam a film nézése közben. De! Vannak benne nagyon is értékes jelenetek, amiket ha észrevesz az ember, akkor jóval több információt lát benne. Különösen jóra sikerült jelenet a sivatagi párbaj.

Spoiler
Fontos jelenet pl. az amikor az iraki férfi felrobban a testére erősített bombák miatt, majd utána a papírsárkányt eregető fiú.
És ilyen a film vége is. A müzlik előtt tanácstalanul álló katona képe, és az, hogy már nem tud boldog lenni a családja mellett. Így inkább visszamegy a háborúba.
Spoiler vége

A színészi játékkal viszont végig meg voltam elégedve. Jeremy Renner remek volt főszereplőként. Hiába próbált egy ellenszenves, nagymenő amcsi katonát megformálni, valahogy mégis szimpatikus maradt. Ralph Fiennes rövid, de értékes megjelenése is üdítő.
A sok Oscart nem tartom feltétlenül megérdemeltnek, viszont kétségkívül jó film.


Robin Williams - Nyugodjék békében!

2014-08-16 12:07.04
Annyira sajnálom, hogy ő sem lehet már köztünk. Mindig mosolyt csalt az arcomra, az emberek arcára. Magával ragadó kisugárzása már akkor megfogott mikor először láttam, egészen kicsi gyerekként. Boldogabbá, elviselhetőbbé tette a világot, a világ azonban őt már nem boldogította.
Tegnap néztem meg a Holt költők társaságát újra. Ez csak egy a sok-sok remek filmje közül amit mindenkinek látnia kellene.
Nyugodj békében, Robin! :(


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk