Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyermekanyák
- Cinemax2, 13:30
Volt egyszer egy vadnyugat
- Film Café, 13:45
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 13:55
A 40 az új 20
- HBO2, 13:56
Szemfényvesztők
- Film+, 14:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Hiányolt fórumozók!
Mi fáj? Gyere mesélj!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Barracuda aaaaa
Nagy Zsolt aaaaa

 

N.Ani hozzászólásai

Ugrás N.Ani adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7

Siló (sorozat) - Kérdések

2024-04-06 21:44.40
Tetszett nekem ez a sorozat. Annak ellenére vagy épp azzal együtt, hogy az ilyen fantasyknak -gyanítom- épp a lényegét nem szoktam érteni. Ezért szeretnék feltenni pár kérdést, amíg még friss az élmény. Aki tud, légyszi válaszoljon rá! Köszi.

1.Azt már az elején tudtam én is, hogy hazudni fognak (mert minden hasonló történetnek ez az alapja.) De arra nem sikerült rájönnöm, hogy végül is ki építtete a Silo-t és ki döntötte el, hogy ki lesz "vezető"? (Értsd: bíró, beavatott, őr stb, akik irányítják a tömeget)

2. Ki alkotta meg a sokat hivatkozott paktumot és a lakók vajon miért fogadták el szó nélkül?

3. Többször is elhangzik, hogy 10ezer emberről van szó meg 140 évvel ezelőtti történetről. Akkor mi van a többi emberrel? Feltételezve, hogy azok kinn maradtak, a bentiek, hogy nem gondolták, hogy akkor lehet ott is élni és ez egy csapda? Miért fogadták el ilyen egyszerűen, hogy bezárták őket?

4. Mit tudtak meg azok, akik kimentek? Ha azt, hogy hazudtak nekik, és minden szép, akkor miért nem jeleztek (nem a takarításra gondolok) vhogy, amit csak a bentiek érthettek volna?

5. Ha pedig valóban mindenki meghal, aki kijut, akkor a főhős, hogy élhette túl? Hiszen mindenkit ugyanabban a cuccban küldtek ki.

6. Ha a vezezők nem hazudtak és tényleg csak óvni akarják a bentieket, akkor miért kellett titkolni az igazságot és megölni azokat, akik tudni akarták azt?


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2024-02-13 16:15.48
Egyszerűen rossz film. Nagy csalódás pedig a sorozat egész érdekes és a szereplők is sokkal szimpatikusabbak. Ha legalább ugyanazok a színészek lennének, mint a sorozatban. Remélem, a könyv jobban hasonlít arra, mint erre. Jó, hogy fordítva láttam, különben nem akarnám sem azt megnézni, sem elolvasni.


Réztábla a kapu alatt (2003) - Vélemények

2023-11-08 23:50.01
Nézhető és még jó is lehetne, csakhogy... köze nincs a könyvhöz! És ez óriási hiba, tekintve, hogy pont a leglényegesebb dolgokon változtattak. Inkább a könyvet ajánlom jó szívvel.


A kis hableány (2023) - Vélemények

2023-05-20 14:54.47
Gyerekkorom első és egyik kedvenc meséje bizony a Kis hableány és azóta is nagyon szeretem. Anélkül, hogy belemennék a politikai és egyéb szálakat pendítő hozzászólásokba -aminek nem kéne, hogy köze legyen a meséről alkotott véleménynek- azt kell mondjam, igenis engem is zavar, hogy kit választottak és emiatt nem is vagyok kíváncsi rá. A 89-es verziót láttam és szerettem meg és abban bizony gyönyörű vörös! hajkoronája van a nőnek és (egyébként itt a mese oldalán is az a kép van. Vajon miért?) ez így tökéletes. Tisztában vagyok az eredeti mesével is, és láttam olyan mese!feldolgozást is, ahol szőkének van ábrázolva a csaj. Mondhatom, mindkettő eléggé illuzióromboló. A Disney- verzió úgy jó, ahogy van! Az élőszereplős feldolgozások szinte kivétel nélkül borzalmasak. Szóval igenis számít, mit ismer és szeret meg az ember.


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2023-01-05 15:40.55
Köszönöm szépen. Lehet, hogy ez az, de sajnos nem találtam letölthető formában, így nem tudom biztosan. De legalább már van egy cím, amin elindulhatok. Köszönet érte.


2023-01-04 20:23.49
Üdv!

Azt a filmet keresem, ami egy párról szól. A srácot Calvinnek hívják (ez biztos), a lány egy hosszú, göndör fekete hajú csaj. A fiú zenész, a lány meg talán újságíró. Születik egy gyerekük. A srác a terhesség alatt végig a lány mellett marad, a világon mindent megtesz érte. Aztán megszületik a gyerek és a csaj elveszti a munkáját, amitől megborul. Nem tudja feldolgozni, hiába van mellette a pasi. Így aztán a srác végül úgy dönt, elhagyja. Idővel megváltozik a lány hozzáállása: foglalkozik a kicsivel és rájön, hogy szereti a férfit.Viszont közben a srác ajánlatot kap egy turnéhoz és ettől a lány megijed és megkeresi. És még annyi, hogy a srác bandájában vagy a baráti körében van egy szép szőke lány, akitől a főhősnönk Anna Kurnyikovának nevez. Köszönöm a segítséget.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2023-01-04 13:49.50
Üdv!

Azt a filmet keresem, ami egy párról szól. A srácot Calvinnek hívják (ez biztos), a lány egy hosszú, göndör fekete hajú csaj. A fiú zenész, a lány meg talán újságíró. Születik egy gyerekük. A srác a terhesség alatt végig a lány mellett marad, a világon mindent megtesz érte. Aztán megszületik a gyerek és a csaj elveszti a munkáját, amitől megborul. Nem tudja feldolgozni, hiába van mellette a pasi. Így aztán a srác végül úgy dönt, elhagyja. Idővel megváltoziok a lány hozzáállása: foglalkozik a kicsivel és rájön, hogy szereti a férfit.Viszont közben a srác ajánlatot kap egy turnéhoz és ettől a lány megijed és megkeresi. És még annyi, hogy a srác bandájában vagy a baráti körében van egy szép szőke lány, akitől a főhősnönk Anna Kurnyikovának nevez. Köszönöm a segítséget.


A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (sorozat) - Vélemények

2022-11-05 13:15.14
Én bevallom, eléggé untam (mást is simán csináltam közben, pedig nem így szoktam filmezni) és ami rosszabb, hogy -szerintem - nem is értettem fontos dolgokat. Pedig az összes könyvet (a hobbitot és a szilmarillokat is) olvastam. Bár a könyveket még kevésbé értettem, talán ezért is van, hogy ebben jobban tetszett a film.
Ami viszont tény, hogy a táj és a zene még mindig szuper. Én bírtam az Elrond-törp barátságot is és el bírtam volna többet Isildur történetéből. Nekem a hobbitok kicsit sokak voltak, helyettük lehetett volna több szál is.
Szóval egészében véve úgy voltam, hogy nem igazán tetszik, de a szép táj, a zene meg egy pasi miatt, aki igencsak tetszetős, végignézem. Na, aztán jött a durranás! A 8. rész mindent vitt! És hogy az a pasi épp Sauron?! (Mondjuk ebből látszik, hogy szimplán csak hülye vagyok, mert simán kitalálható. De én előbb néztem az urukot meg Gandalfot is Sauronnak, mint őt magát.)

Viszont havalakinek van kedve és tényleg szakértő elmagyarázna nekem vmit?

Az egy dolog, hogy én hülye vagyok és nem rakom össze a képet, de Galadriel? Emlékeim szerint a tündék egyik tulajdonsága (ezt még a Gyűrűk urában is mondják, harc közben is, amikor Legolas-Gimli együtt tolja) hogy extra jól hallanak és látnak olyan dolgokat, történéseket is, amik még "messze" vannak és más nem tud róla. Ha ez így van, Galadriel hogy a viharba nem rakta össze kapásból, hogy kivel van együtt? És amúgy miért van Sauronnak vagy 3 másik neve (gondolom, h ne derüljön ki egyből, de mégis) és főleg miért, mitől lesz gonosszá? Elvégre, ha eddig is uralt egy "földrészt" akkor eddig is volt hatalma. Ez benne van a filmben és csak elkerülte a figyelmem? És még egy dolog: A végén mikor megcsinálják a 3 gyűrűt. A csajszi törét kérik el, mert csak az a jó anyag hozzá. (Ez is furcsa, hogy az egész birodalomban nincs több cucc, de hagyjuk.) Feltételezzük, hogy a többi gyűrűre is elég, amit szétosztogatnak. De ha a gyűrűket csak a tünde-tőrből lehet megcsinálni és csak a tünde kovács tudja, akkor hogy lesz Sauroné az Egy Gyűrű? Mert ő már addigra lelépett, mire a tündék rájöttek, mit csináljanak. Ráadásul az egész tört elhasználták a 3 gyűrűre. Szóval, ha még -Sauron tudja is, hogy kell csinálni, akkor is honnan szerez hozzávalókat?


Vaják (sorozat) - Kérdések

2022-01-17 15:12.42
Tudna segíteni valaki, hogy a könyvet milyen sorrendben kell olvasni? A könyvtárban sajnos nem adják ki egyszerre az összeset.


Sógornők réme - Vélemények

2021-12-05 10:41.49
Imádom Bugra-t, de ez valami rettenet volt. A szőke nő egy agyrém és B. szinkronja is borzalmas. Ha nem volna ilyen vonzó, biztos nem szenvedtem volna végig. Ezt a filmet ő sem tudja megmenteni.


Fatmagül (sorozat) - Vélemények

2021-09-13 19:28.26
A történet valahogy nem igazán tetszett, pedig -szokásos módon- benne van a törökök "drámaisága". Valamiért mégis "túltoltnak" éreztem a dolgot. Beren Saat a kedvenc színésznőm, miatta néztem meg. De itt már tisztán látszik az is,Bugra Gülsoy mekkora színész. Hihetetlen,de egyedül az ő karaktere esetében kívántam,hogy felmentést kapjon a bűne alól. (Mellesleg eleve elképzelhetetlen számomra, hogy bármi hasonló esetben az áldozat megszeresse az egyik vétkest. Szóval már csak ezért is erősen felemás érzéseim vannak a sorozat kapcsán.)


Kölcsön kapott szerelem (sorozat) - Vélemények

2021-06-12 19:45.20
Csodálatosan néz ki ebben a sorozatban Bugra. A mosolya ezúttal is lebilincselő,mint mindig. Tényleg erős a kémia a két főszereplő közt,de nagyjából ez az összes pozitívum. Az elején azt hittem,ez egy csodás-vicces- szerelmi történet lesz. S úgy kb. a felééig rabul is ejtett. Aztán fokozatosan pontoztam lefelé,a sok idegesítő karakter és "mese"okán. Úgy tűnik,a török humor nem nekem való. De néhány valóban vicces szöveg és Bugra szépsége miatt mindenképp érdemes megnézni.


Az én lányom (sorozat) - Vélemények

2021-02-01 21:08.23
Ez az a sorozat, ami miatt belészerelmesedtem Bugra Gülsoyba (is). A Kuzey-Güneyben jó volt, de Kivanc Tatlitug tehetsége és szépsége vitte a pálmát és elvonta a figyelmet.A Fatmagül esetén a sorozat maga nem jött be igazán,s a Kölcsön kapott szerelem is átlagosnak tűnik.De ebben egyszerűen ZSENIÁLIS. Kb.2 perc elég volt, hogy megszeressem.Imádom, ahogy ránéz a gyerekre. Olyan nagyszerűen csinálja, hogy szavak nélkül is csordultig telik a szívem.Kiváló példa arra, hogyan lehet kimondatlanul szeretni.Bár a történet szempontjából az azért nem igazán tetszik, hogy mindig a kislány akarata érvényesül. Elvégre minden ellenére ő akkor is csak egy gyerek, és illene legalább néha szót fogadni az apjának, ha már annyira ragaszkodik hozzá.De annyi baj legyen!Meglehet pont ettől megható.Remek sorozat egy szuper színésszel.Már most merem állítani,hogy ez Bugra Gülsoy legkiválóbb sorozata és alakítása.Mindig nagyon várom!


Annabelle - Vélemények

2020-06-29 14:28.26
Szerintem pedig rettentő félelmetes. Plusz helyenként számomra érthetetlen is. Biztos nem tudnám újranézni.


Gyerünk fiam - Vélemények

2020-04-18 11:21.23
Örülök,hogy végre bekerült! Csodálatos! Kivanc mindenben zseniális,(még a rosszabb filmekben és sorozatokban is) de ebben magasan a legjobb. Ez az első olyan szereplése,ami napokig a hatása alatt tartott. Ami után úgy éreztem,hogy járna neki minimum egy török Oscar (ha van ilyen). Csak a végét KICSIT másként írtam volna meg. Úgy -szerintem-még szebb lehetne. Rajongóknak mindenképp kötelező,nem fognak csalódni!


Jégvarázs 2. - Vélemények

2020-01-08 23:47.35
A táj gyönyörű,a szeretet példátlan és Kristoff dala zseniális... az első részhez mérten nekem mégis gyenge. Bár többen írták,hogy ez is vicces, a magam részéről ezt nem találtam annak. Talán Olaf 1. részi összefoglalója lehetne az,de számomra az is inkább "csak" megmosolyogtató. A befejezést is másként képzeltem el. Bár az 1. részt 3 csillaggal értékeltem (az örök kedven RAJZFILM Disney-khez mérten),azt mostanra rengetegszer láttam,és akár fel is értékelhetném. Ezt biztosan nem fogom újranézni.


Fogságban (2013) - Kérdések

2018-07-28 23:29.46
Szuper film, erős erkölcsi és jogi felvetésekkel, amire nincs, nem lehet egyértelmű jó vagy rossz válasz.De jobb szeretem az olyan filmeket, aminek van vége. Erre vonatkozik a kérdés is. Végül megtalálja az apát vagy elvérzik? S ha igen, vajon a törvény vagy az "emberiesség+ győzedelmeskedik? Bár utóbbira rendőrként talán nincs is választási lehetőség.


Monte Cristo grófja (2002) - Vélemények

2016-04-03 11:55.13
Hihetetlenül el lett rontva. Szinte köze sincs a könyvhöz!Pedig az nagyon tetszett,azután kerestem rá,hogy van-e belőle film is. Kár volt...


Kung Fu Panda 3. - Vélemények

2016-03-19 19:37.38
Amitől tartasz,attól nem kell. Szó sincs benne ilyenekről.:) Bár ebben is vannak egész jó részek,nekem az első 2 rész jobban bejött.Ebbe bele is aludtam:) De amit mondasz megfontolandó, elvégre Ponak is kellhet vmi csaj. Talán a Kung Fu Panda 4-ben?:)


Megtört szívek (sorozat) - Vélemények

2016-02-18 18:50.13
Nézhető sorozat,bár semmi kiemelkedőt nem látok benne.A Kuzey-Güney színvonalát meg sem közelíti. Talán az én hibám,hogy hasonlót vártam.Az az első résztől magával ragadott.Bár lehet,ezt is félbehagynák,ha jó lenne...


Észak és Dél (1985) - Kérdések

2015-08-28 11:28.45
Az előzetes információk alapján a sorozat elvileg 24 részes.Nemrégiben kezdte a Duna, de nagy sajnálatomra ez a csatorna is-csakúgy, mint a kereskedelmiek-jó szokáshoz híven értesítés nélkül félbehagyja a sorozatot,és egy korábban már futót tesz a helyére.Így az Észak és Dél már ma sem lesz,épp a felénél szakítva meg a filmet.Tudnátok segíteni,hogy hol lehet a 13.résztől látni a filmet?Letölthető verzió kellene.Előre is köszi!


Tűz és víz (sorozat) - Vélemények

2015-03-04 14:07.40
Elnézést, természetesen azt akartam írni, hogy nem volt jelezve a vége. Nagyon jó sorozat, szeretnénk még nézni!


2015-03-04 14:05.46
Tegnap láttam azt a részt, mikor megölik Alit... A végén viszont volt jelezve,hogy "vége" pedig a sorozatok befejezésénél ez a szokás. Nem tudja vki, mi történt utána? Ha nem ez a befejező rész, meg lehet nézni vhol a többit? Én is és anyukám is nagyon szeretjük, és sajnálnánk ha így lenne vége.Előre is köszi a segítséget!


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2014-09-05 10:55.20
Sziasztok! Egy ismerősömnek szeretnék segíteni,de sajnos semmi hasznos támpontot nem tudott adni. Valószínűleg régi filmről van szó.

A történet elvileg arról szól, hogy adott egy férfi, aki szeret női ruhákba öltözni. Aztán lebukik a barátnője/ felesége előtt, aki ezért elküldi.Egyébként jól menő üzletember, aki ezt követően néhány kínos helyzetbe is keveredik feltehetőleg. Eközben viszont megismerkedik egy nővel,aki a furcsa hobbijával együtt is elfogadja, így nem megy vissza a régihez.

Helyenként a történet is homályos, de ha vki ráismer,előre is köszönöm a segítséget.


Csoda Manhattanben (sorozat) - Vélemények

2014-06-13 10:59.03
Ez a sorozat egy az egyben koppintása a J.Lo-féle Álmomban már láttalak-nak. Legalább a neveket megváltoztatták volna.. (Marisa Ventura,Christopher Marshall)Így ez semmiképp sem érdemel 4-est, pedig az a film tetszett.


Az éhezők viadala - Kérdések

2014-06-10 14:29.44
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Mindenképp megnézem a 2. részt is.Bár azt továbbra is tartom,ha az ötletelők ellen harcolnának, sokkal jobb és életszerűbb lenne. Ráadásul,ha közös erővel legyőznék őket,nem lenne,mitől tartani(Utalva arra, amit a büntetésekről írtál.Egyébként aki ennyi embert megöl, szerintem-elvi szinten- képes lehet elbújni az üldözők elől is.)

Még egyszer köszönöm a kedvességed.Remélem,máskor is fordulhatok Hozzád:)


2014-06-10 11:52.04
Tegnap láttam először, mondták néhányan, hogy nagyon jó. Nem is tudom... Eleve nem értem az ilyen helyzeteket...
Ez elvileg a 74. viadal,24 emberrel, aki közül 1 maradhat. Senki nem lázad fel? Hogy hagyják megöletni a családtagjaikat? A viadal előtt a részt vevők kiképzést kapnak.Mért nincs az, hogy legalább ők összefognak az elmeháborodott ötletgazdák ellen? Így sokkal jobban tetszene a film!
Én értem a "kényszer érzelmet" az életben maradásért, de milyen már, hogy a végén még oda se megy a lány a kedveséhez biztosítani őt a szeretetéről? (Egyébként ő sokkal szimpibb, mint a harcostárs.Remélem, legalább az ő sorsát +nem rontják el.") A másik meg, hogy minek mennek vissza? Értem a jutalmakat, de én akkor is fognám a szeretteim és utána elmennék onnan. S így meg lehetne úszni azt is, hogy még egyszer olyan kerüljön sorra, aki fontos. Vagy tévedek?


Gyilkos elmék (sorozat) - Kedvenc epizód

2013-07-18 13:36.21
Őszintén szólva én nem tudok 1-1 részt kiemelni, az egész sorozatot imádom.Engem inkább az zavar, hogy sorra írták/írják ki a kedvenc szereplőim,és azt gondolom,(mint a sorozatok többségénél),hogy addig igazán jó, míg az eredeti jól bevált gárda szerepel benne.

De hogy rátérjünk a kérdésre is: azért sem tudok kiemelni kedvenc részt, mert már túl sok évad lement ahhoz,hogy mindre emlékezzem. Ha mégis mondani kell vmit,Penelope (ez a cím) mindenképp közte van, ami Garciaról szól. Szerintem nagyon jó párost alkotnak Morgan-nel, mindig szorítottam nekik. Aztán mikor összejött Kevinnel...

Ezen kívül az is tetszett, mikor Reid kavart a modellel, akit védeniük kellett, és az is (már az új évadokból),mikor szőke, kék szemű nőket gyilkoltak, hogy aztán a szemeket babáknak adják.

Mivel szerettem Gideon karakterét is, onnan is tudnék elég sokat sorolni.


Jadviga párnája - Vélemények

2013-06-14 13:16.57
Rég vártam már ezt a filmet,de... Akit érdekel a történet, azt javaslom olvassa el a könyvet. Klasszisokkal jobb! Ráadásul szerintem sokkal élvezhetőbb is. Külön csalódás számomra (bár ez általában a legtöbb könyv-film variánsnál így van nálam),hogy egész mások a karakterek, mint ahogy képzeltem.


Szemből telibe - Vélemények

2011-10-10 15:50.36
Ez is azon filmek egyike, amit nem bírtam végignézni, bár Duchovny miatt érdekelt volna. De még azt se bírtam kivárni, míg feltűnik. Hihetetlenül unalmas!! Vétek ilyet gyártani!


1 2 3 4 5 6 7

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk