Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 23:20
A Sólyom végveszélyben
- Film+, 23:30
A holló
- Paramount Network, 23:45
Tűzfal
- Viasat3, 23:50
A fenevad
- AMC, 00:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A part aaaaa
Adam Sandler aaaaa

 

Scared hozzászólásai

Ugrás Scared adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

2022-es választás

2024-04-11 19:49.07
Nahát, milyen meglepő a DK szekta ismét arra a következtetésre jutott, hogy az egész országban ők az egyedüli ellenzék, Orbán igazi ellenfelei, minden más párt, személy csak a Fidesz találmánya. :DD
Igen vicces lehet ebben az álomvilágban élni. Bár Magyarral kapcsolatban akár véletlenül igazuk is lehet, azért mindenképp megmosolyogtató, hogy a DK-s droidok 2022 után ismét a fideszes droidokkal vállvetve mocskolják a belterjes közösségükön kívül eső szereplőket.


2024-03-26 19:28.35
Ha lenne itthon normális ellenzék, nem csak bábszínház (mondjuk a kurva harcos DK, aki ugye biztos nem egy szélsőbalos Fidesz), akkor most Varga Judit írását készpénznek véve menne utcára, a nők elleni erőszak ellen tiltakozva, számonkérve a Fideszt, hogyan hagyhatták, hogy ez megtörténjen egy miniszterrel. Rámutatva mekkora hazugság a Fidesz gyermek- és családvédelemmel kapcsolatos maszlaga.
Persze ilyenünk sincsen, úgyhogy ettől sem kell félniük. Meg is érdemeljük, hogy szétrabolják az országot.


2024-03-26 19:22.03
A kibaszott IGAZSÁGÜGYI minisztert nem tudták Vityáék megmenteni. De ők megmentik mindentől is az országot. 😂😂😂
Hát én beszarok. Amúgy ez akkora öngól, amit Varga Judit nevében írogattak, hogy már önmagában bizonyítja a kormány alkalmatlanságát... Egy normális országban persze. Itthon tényleg nem kell félni Rogánéknak, mert segghülyék a szavazói.


2024-03-26 18:58.28
Miközben otthon "fizikai és lelki terrorban élt", azért cinikusan ilyeneket nyilatkozott:

[link]

"Varga elmondta továbbá, hogy a nők egyenjogúságáról szóló

„Isztambuli egyezmény egy politikai hiszti”
mert a nők nagyon jól vannak Magyarországon, nem kell választaniuk a család és munka között, és a kormány keményen fellép a családon belüli erőszak ellen is."

Ezek szerint olyan keményen fellép a kormány, hogy a sajàt miniszterét nem tudta kimenteni a családon belüli erőszakból, sőt ráadásul kényszerítették rá, hogy 2019-ben hazudjon? Vagy esetleg most hazudik és soha nem szenvedett el erőszakot?
Persze tudom, hogy az agyhalott, 4 általánossal rendelkező fideszesek ezt az ellentmondást fel sem tudják fogni. :))

Mindenesetre Magyar Pétert még mindig nem tudom sajnálni, azt is írtam, hogy tutira egy NER-es se fog kiállni mellette, hát még a saját exfelesége is képes hazudni. Saját bőrén tapasztalja, milyen kibaszottul gusztustalan a rendszer, aminek létrehozásában részt vett.




2024-02-25 10:56.53
[link]

[link]

:DDD
De bírom ezeket a patkányokat. Képesek totál az ellenkezőjét állítani, mint egy évvel ezelőtt. Hány ilyen "megvilágosodott" ember lesz még, ha egyszer szorul a hurok.


2024-02-17 10:32.33
Jó reggelt, ez eddig is így volt. :D
A Fidesz-DK összefonódás kétségtelen. Bármilyen, a 2 maffiapárttól független párt próbált feltörni közös erővel kicsinálták. Lásd LMP, Jobbik, a Momentum lesz a következő.

Amint egy új erő jelenik meg, aki nem akar beállni az "összefogásba", arra első körben beleáll a DK szekta, hogy csak egy újabb Fidesz fiókpárt, mert csak a Fletó tudja leváltani az Orbánt, aki nem velünk, az ellenünk... Aztán persze mikor beállnak a nagy összefogásba, Fidesz részről jöhet a Gyurcsányozás, hogy lám emögött a párt mögött is a Feri állt, mi megmondtuk.
2010 óta ezek módszeresen szétkúrtak minden olyan kezdeményezést, ami próbálta volna megtisztítani a közéletet. És akkor lehet csodálkozni, hogy 2022-ben is otthon maradtunk egy csomóan (ugye, hova is tűnt a sok Jobbik szavazó 2018 után...?). Csak a sajàt zsebét tömi az összes, az ország meg rohadhat lefelé nyugodtan.


2024-02-11 14:51.01
[link]

Na végre évek óta először történik valami érdekes is a magyar politikában, nem csak a debilek agymosása megy.
Magyar Péter az első (de talán nem az utolsó?) patkány, aki menekül a süllyedő hajóról.

"Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is."

Ja igen, faszkalap, volt szerencséd megismerni a rendszert, hogy milyen gusztustalan módon működik, mennyire nyilvánvaló hazugságokkal szennyeztek be embereket, aztán 2 év múlva közöltök egy helyreigazítást, amivel már a kutya nem foglalkozott. Vagy az ex-picsád Pegazus ügyét is volt szerencséd megismerni. 2018-19-ben "kicsiben" nekem is sikerült megismerni Lölőék sleppjét, nem kell bemutatni. Akinek van minimális agya és volt ezekkel dolguk, annak pár dolog egyből nyilvánvaló lett:
1. Simicska után Vitya totál paranoiás lett és retteg az olyan emberektől, akiknek minimális önálló gondolata van (Rogánt és Szijjártót leszámítva).
2. Mivel Viktor segghülyéket ültet a legmagasabb pozíciókba, akik túl sötétek ahhoz, hogy ellentmondjanak neki, ezért rohad le minden, mivel a "vezetők" kurvára nem értenek semmihez. Egyedül az ingyen EU-s pénz felmarkolása ment, ahogy a cigusok markolták fel a segílykét, de akinek 50-nél több IQ-ja van, az előre láthatta, hogy amint bejön egy válság és elzárják a pénzcsapot, akkor nagyon nagy baj lesz.
3. A sötétség hálistennek arroganciával párosul és rohadtul nehezen viselik azokat, akik szembesítik őket azzal, hogy buta seggfejek. Na az ilyen emberekkel aztán szeretnek gecizni, ezt normális, értelmes emberek ezt nehezen viselik, max ha a dollárjelek felülírják az önérzetet.
4. Viktorék meg vannak győződve róla, hogy tévedhetetlenek. Ők sosem hibáznak és nem tudnak felelősséget sem vállalni. Amint jön egy kínos ügy, bárkit válogatás nélkül a vonat elé löknek. Tegnap ezt a 2 hülye picsa is megtapasztalhatta, hiába nyaltak segget hosszú éveken át, lelkiismeret-furdalás nélkül beáldozták őket.

Patkányka, te ezekkel tökéletesen tisztában voltál, és simán eltűrted volna még évekig, ha most nem személyesen ti szoptátok volna be. Ezért simán megérdemled, hogy Bayer, Bencsik, meg a többi kretén ráduszítsa a debil fideszeseket. Mert a fő baj a hozzád hasonlókkal van, akiknek eszük van, de elvük, lelkiismeretük nincs és fenntartjak a rendszert. Nem a cigánysoron, putriban élő, 4 általánost végző Fidesz szavazó a fő probléma, akit a propaganda behülyít, hanem ti, akik tehettetek volna valamit. Ha 10 éve szólalsz fel azt mondom rendben, megszólalt a lelkiismereted, de most? :DDDD Rossz bohóc, köpj fel és állj alá.

Nagyon kíváncsi leszek a sok NER káder közül kiáll-e érted valaki vagy félteni fogják a seggüket és kussolnak (inkább utóbbira tippelek). Mindenesetre legalább valamennyi töke van a Magyar Péternek, ha az összeharácsolt vagyont is visszaadná, őt 10 év múlva kiengedném a börtönből.

Az biztos, hogy ebben az ügyben minden pofon jó helyre fog menni.


2022-es FOCI VB tippjáték

2022-12-10 17:08.52
Ha fetrengő-VB lenne, már rég nyertek volna.


2022-es választás

2022-12-07 16:03.44
Már most tényleg olyan, mintha végleg megkattantak volna. Szerintem ők titokban jobban örültek volna, ha bukják az áprilisi választást és nem rájuk szakad a szar. De megérdemlik, a szavazóikkal együtt.


2022-12-07 16:02.20
Ja egy ágazati különadó még külön jót tenne most. :D Az élelmiszerláncok "extraprofitadója" (úgy hogy az árbevétel képzi az adóalapot, de a globális minimumadót amúgy nem támogatjuk, minek) is milyen jót tett, csak duplájára, triplájára nőtt minden élelmiszer ára.
Üzemanyagagnál se elég a jövedéki adó, meg az ÁFA, mindenképp kell egy harmadik adó rá, mert ugye véletlenül se építik majd be az àrba. Ja de. De legalább megint a benzinkutakat fogják szidni a buta proletárok, nem a megváltó Vityàt.


2022-12-07 15:36.11
Amúgy a MOL nagyker listaárak másfél hónapja csökkennek folyamatosan, már bruttó 500 Ft körül tanyázott a benzin nagykerára (a kutak árrése persze az egekben).
Erre ilyeneket tol Vitya, hogy szankciós üzemanyagár :DDD Pedig mostanában ha nem lett vóna komcsi hatósági ár, épp örülnénk neki, hogy egyre olcsóbb a benya, persze így hirtelen felmegy. És akkor szankciós benzinárral kábítja az agyhalottakat a miniszterelnök. Fú bazdmeg nem hiszem el, hogy ez már nem kínos a szavazóiknak, hogy ennyire kreténnek nézik őket.


2022-12-07 07:43.06
Nagyon durva, Szijjártó parádézott, hogy mi mentességet kaptunk és ezzel biztosított az energiaellátás biztonsága, majd rá 2 napra bejelentik, hogy a szankciók miatt meg kell szüntetni a hatósági árat. :DD
Nagyon hanyagok lettek, bár igazuk van, mert az agyhalott szavazóiknak teljesen mindegy mit hazudnak össze, kb a bal meg a jobb kezüket se tudják megkülönböztetni. Úgyhogy biztos elhiszik ezt is, hogy a köcsög Brüsszel miatt nem lehetett mit tenni, Viktorék meg ott se vótak.


2022-12-07 05:40.28
Szétkúrták vele a teljes ellátási láncot, aztán ráfogták a MOL-ra meg Brüsszelre. :D
Zsenik ezek a Viktorék.


F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

2022-11-21 13:00.49
Így utólag jó tudni, hogy ha elég pénzt csúsztattunk volna a FIFA-nak, akkor nem mi kapunk zárt kapus büntetést a magyar-angol meccs után a BLM-es fütyülés miatt, hanem az angolok, mert provokáltak minket a térdelésükkel. :DD
Nem azért, hogy annyira kell a szivárványos karszalaggal bohóckodni, de nevetséges a kettős mérce, amit alkalmaznak. Minket mindig szarrá büntetnek, mer' annyira harcolnak a rasszizmus meg homofóbia ellen, de az arab tevebaszóknál meg azt nem engedik, hogy nyomják ugyanazt a szivárványos karszalagot, amit szerintem a PL-ben is használnak a CSK-k. Akkor most mi van?
Ebből azért látszik, milyen elvei vannak a fifának és mennyire küzdenek valójában a rasszizmus meg homofóbia ellen. Lehet ha eleget tejelnek az olajosok még burkát is adnak a külföldi szurkolólányokra...


Sárkányok háza (sorozat) - Vélemények

2022-11-07 17:46.17
Kedvencem amúgy ez a kép a Gottal kapcsolatban. :D

[link]


2022-11-07 17:43.19
Az a jellemfejlődés, amiről te beszélsz, több évad "eredménye" Itt eddig egy ment le. De ugyanilyen lassan építkezett annak is az első évada.
A brutális szülések mondjuk tényleg nem tudom én sem minek kellettek, ráadásul 3-szor is bemutatták. :D

Amúgy ja, mindenki másként látja, ezzel egyetértek, nem is én nyilatkoztattam ki, hogy mindenki más hülye, aki nem velem ért egyet, hanem a 8 diplomás filmkritikus kolléga.


2022-11-07 05:32.06
Ja láttam a totál szétkúrt Trónok harcát, ami a könyv "elfogyása" után lement a Barátok közt szintre, a befejezést meg még a leghűségesebb fanok is fikázzák azóta is.
Na az utolsó pár évadnál ez messze jobb. :D


2022-11-05 21:57.07
Most már senki se fogja merni, de csak mert te untad.:D


2022-es választás

2022-10-06 05:42.52
LOL.
Látszik, hogy DK szektás vagy. Pont a hozzátok hasonlóak miatt lett koppanás. Vérig lettetek sértve, hogy nem az imádott Klárátok nyert, aztán nagyobb karaktergyilkosságot követtetek el MZP ellen, mint a Fidesz. Ezt toltátok végig a kampány alatt, mint te most utólag, pedig elvileg egy oldalon volt mindenki. Elárulom, amiatt lett kurva nagy bukás, mert a Vona féle Jobbik szét lett kúrva és a szavazóikat nem sikerült megszólítani. Pedig még én is úgy voltam sokáig, hogy szarok már bele ha a szutyok DK-val kell közösködni, legyen összefogás. De veletek nem lehet összefogni, mert olyanok vagytok, mint a Fidesz, sőt rosszabbak mert módszeresen szétbasztok minden új ellenzéki kezdeményezést.
Na emiatt nem mentem én se szavazni, meg rajtam kívül nem egy rokon, barát. Az agyhalott DK szekta miatt. Szerinted egyedül majd miniszterelnököt csináltok Klárából? :DDD Legyen meg ez az örömötök, hogy "legnagyobb" ellenzéki párt vagytok mind az összes 10%-otokkal, azt a Fidesz meg azt csinál, amit akar.


2022-09-29 16:19.22
Ezzel nehéz vitatkozni tesa! :D


2022-09-29 16:12.44
Hàt Viktoréknál érték van, az biztos. Mindannyiunk értékét összegyűjtögették. :))


2022-09-29 16:06.38
Mindenki benne van, mi is, nem csak a Fidesz szavazók. Mivel mindenki szarik rá, valaki max puffog egy hvg-n, vagy a filmkaton, azt ennyivel el van intézve.
Ellenzék is egy nagy rakás fos, mert semmit nem csinálnak. Ha áprilisban MZP-ék nyertek volna és ők csinálnák ezeket, Cartmanék már Bp-n gyújtogatnának, mert a Fidesz legalább tud mozgósítani. Ezek meg ülnek a meleg fosban, jó pénzért. Meg árnyékkormányt alakítanak, lol.
Megérdemli mindenki, ami most itthon történik.


2022-09-20 16:02.33
De ha teljesen természetes, hogy a kormánytagok meg bármelyik random családtag használhat egy honvédségi gépet, akkor miért titkolták el eddig és miért kellett külön kiperelni belőlük az infót? Ebben nincs ellentmondás? :D


2022-09-08 18:20.18
Ezt már a Fidesznél direkt csinálják? Pl csomó ideig gúnyolódott a sajtójuk ezen a 18 vagy 20 fokon, minden fideszes röhögött, hogy mekkora balfaszok ott nyugatabbra, mert ilyet kell bevezetniük. Erre pár hétre rá itthon is bevezetik ugyanezt. :DD
De egyből irányba tudnak állni a birkák és megköszönik Viktoréknak azt, amin még tegnap röhögtek.
De az már tuti, hogy ha a Fideszes média legközelebb felkap valami negatívumot, borítékolható, hogy 1 hónapon belül Mo-n is bevezetik. :D


Sárkányok háza (sorozat) - Vélemények

2022-09-07 08:43.37
GoT pilotja se volt egy nagy durranás. Én mikor először láttam a felénél kinyomtam, mert untam és utána kb fél év után kezdtem újranézni a sorozatot, mert mindenki mondogatta, hogy húú nagyon fasza.
Meg ott konkrétan az összes csatajelenetet kihagyták, mert még nem volt pénz a megvalósításra. Az első Lannister-Stark csatát elintézték annyival, hogy leütötték Tyriont az elején és már csak a csata végén ébredt fel, így nem kellett leforgatni. :D Szóval konkrétan nulla akció volt az első évadban.


2022-08-31 15:39.22
Én már direkt nem olvasom. Eredeti sorozatál nekem elvett az élményből, mert akaratlanul is mindig a könyvekhez hasonlítottam. Pl. nekem tetsző szálak kimaradtak, vagy ahogy Dorne-nal bántak a sorozatban stb. Ha nem ismerem a könyvet, csak "vakon" néztem volna, szerintem sokkal jobbra értékelném. Bár a végét mindenhogyan elbaszták, azon szerintem semmi nem segített volna. :D
Ez most így a hátteret nem ismerve nekem tetszik eddig.


2022-es választás

2022-08-25 20:23.42
Azt nem értem, mi nem érthető ebben nekik. Nem téged meg a tanárokat kell sajnálni. Csak ilyen körülmények között a kutya nem fog tanárnak menni, mert aki főiskolára akar menni, inkább elmegy mérnöknek, közgazdásznak, informatikusnak. Nem fog azért diplomát szerezni épeszű ember, hogy 200 ezer nettót kapjon, lol.
Szóval fos bér --> nem lesz tanár.


2022-08-25 20:14.51
Lehet van neki 2x annyi szabija, csak én meg már most annyit keresek, amennyit a büdös életben nem fog tanárként, 40 év munkaviszonnyal sem. És nekem még van feljebb is. :D Szóval én nem cserélnék a 28 évres tanárral...
Ha azt vesszük, hogy egy tanár meg én is főiskolát végzett, nagyon durva a bérszakadék. És ezért van egyre kevesebb tanár, mert ki az a balfasz, aki azért szenved egyetemen, hogy utána körberöhögjék a fizuját? Akkor elmegy egy piacképes szakra, amivel normális fizetést kap. Ma kb tanárnak az megy, aki eleve tanár családba születik és viszi tovább a "hagyományt", vagy páran hivatástudatból, de fiatalon sokan elhagyják, mikor rájönnek mire elég a kezdőfizetés. Mondjuk valaki meg kifog egy jól kereső férjet, az ő fizuja mellett meg tanárkodhat nyugodtan. :D

Te helyzeted szomorú, unokatesóm szakács, itthon soha sehol nem akarták bejelenteni normálisan, valahol feketén, a max az colt, hogy 4 órára. Megunta, már Ausztriában van. Nem ő az első. Aztán persze a szarhàzi vendéglátótulaj sír, hogy nincs munkaerő, Balatonon se, meg sehol, hát így nem is lesz.


2022-08-25 18:52.12
Dobi, téged valaki nagyon átbaszott, ha csak 15 nap szabid van egy évben. :D
Alapból 20 a minimum, nekem 28 évesen 0 gyerekkel van 22 nap szabim, nektek jóval idősebben, gyerekkel már 30 körül kellene lennie az éves szabitoknak.



Sárkányok háza (sorozat) - Vélemények

2022-08-23 20:58.58
Egész jónak tűnik, a "nagytestvér" korai évadait idézi. Talán itt kompetensebb lesz a gárda és nem barmolják úgy szét az egészet, mint a GoT-ot.
A sorozat költségvetése alacsonyabb lehet, nekem a sárkányos jelenetek "olcsóbbnak" tűntek, bár sorozatos mércével még ez is bőven kiemelkedő minőség. GoT technikailag a végén már mozifilm kategória volt kb. :D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk