Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.
- Film Café, 03:05
Éjjeli ragadozó
- Mozi+, 03:25
Meg - Az őscápa 2: Az árok
- HBO3, 03:35
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO2, 03:45
Mobil
- AMC, 04:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elit halálosztók aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

LCsajszi hozzászólásai

Ugrás LCsajszi adatlapjára

1 2

Szép kis hazugok (sorozat) - Szerinted ki "A"?

2015-02-12 17:39.37
Ettől sorozat a sorozat :D, hogy idővel fény derül hol volt eddig az ikertesó :D, ha valóban így volt. Csak azért jött fel ötletnek, mert volt utalás az ikertesóról valamelyik részben.


Szép kis hazugok (sorozat) - Ki a kedvenc PLL fiúd?

2015-02-12 17:36.39
Nekem Jason :). Szerintem ő a legszexisebb mind közül :D. No meg az tetszik benne, hogy a karaktere olyan titokzatos.


A bolygó neve: Halál - Vélemények

2015-01-24 12:19.05
Én is annyira imádom, hogy kétszer néztem meg a moziban egymás után :D.
Az előttem hozzászólónál megjegyzem, hogy akkor én is ott voltam azon a vetítésen (2. vetítésem), amikor a film végén tapsoltak, nagyon jó érzés volt :D. Voltak ott olyanok is, akik először nézték a filmet, láttam néhányukon, hogy félnek rajta, ami szerintem nagy dolog :D.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2014-12-09 19:01.11
SPOILER

Az a jó ebben a sorozatban, hogy váratlan fordulatok történnek. Gyakran nem kiszámítható. Olyanokat is beletesznek, ami fáj az embernek. Megszoktuk, hogy a legtöbb filmben mindig sikerül valakinek megmenekülnie, míg ebben a sorozatban köpnek a hagyományra, ők a vérbeli valóságot mutatják, hogy sajnos nem mindenkit lehet megmenteni. Nagyon rosszul esett, hogy Bethet megölték, mert nagyon kedveltem a karakterét, de ettől jó a sorozat, hogy te biztos vagy benne, hogy megmenekül valaki, aztán jön a meglepetés, hogy ez nem így van. Legalább hagyhatták volna, hogy a testvérlány találkozzon egymással, aztán halt volna meg Beth.


Sikoly 4. - Vélemények

2014-10-04 17:57.45
Engem a 2. meg a 3. rész sem nyűgözött le, csak azért néztem, hogy képbe legyek. Bár nekem ez a 4. rész jobban tetszett, mint a 2. vagy 3. Önparódiaként nagyon remekelt.

SPOILER
Szerintem mindenki kitalálta, hogy tuti megint valakinek a rokona lesz a gyilkos.
Esküszöm, bár a filmben film volt, de, ha filmet csináltak volna a Döfés 6-ból, melyben Kristen Bell alakította a gyilkost, na az a jelenet hatalmas ötlet volt, szerintem az az egyetlen jelenet viszi a pálmát.


Sikoly 3. - Vélemények

2014-10-04 14:53.51
Sajnos az egész film alatt egyértelmű, hogy ki a gyilkos.

SPOILER
Engem nem kavart meg a hangmanipulátor, mert a film elején már a gyilkos szinkronhangja elárulta magát.
A másik jel, ami elárulta ki a gyilkos, az pedig az volt, hogy nem mutatták Romant hogyan döfték le és került bele a koporsóba. Ilyenkor annyira egyértelmű, hogy ő a gyilkos, mert minden áldozatot bemutat a film, hogy hogyan ölik meg. Viszont volt is egy hatalmas baki a filmben, amikor Dwight megnézte Roman pulzusát, elvileg meghalt. Ezek szerint valami gyógyszert beadott magának, hogy egy darabig halottnak higgyék.


Szép kis hazugok (sorozat) - Szerinted ki "A"?

2014-08-27 22:31.47
Az 5. évadban volt egy rész "Gonosz Ali" címmel. Szerintem ez mindent elárult. Az én logikám szerint megjelent az ikertesó a filmvászonra. A jó Ali elment apucival, helyére belépett a másik Alison. Ha Alison lenne "A", akkor nem takargatnák el a sorozatban még mindig a kapucnist.


Szép kis hazugok (sorozat) - Vélemények

2014-08-27 22:29.09
Ez a Hálaadásos rész most nagyon izgalmas volt, hasonlóan a Halloweenra tartogatott részekhez :).

SPOILER
Én nagyon sajnálom Monát, nagyon nagy arc volt, a legtitokzatosabb, legjobb karakter volt. Hiányozni fog. Nyugodjon békében!
Egyébként a sorozat 1. évadjának legelején már gyanítani lehetett, hogy nem biztos, hogy Alison meghalt. Miért éreztem így? Mert a képsorok mindent elárultak. Sosem mutatták ki fekszik a koporsóban. A sorozat főcímdalánál szintén direkt nem mutatják, hogy kit temetnek el. Ekkor már sejtettem, hogy lesznek még itt csattanók, amire a 4. évadig kellett várni.
Tuti, hogy nem Alison "A". Ha ő lenne, akkor már rég látni lehetne ki a titokzatos kapucnis. Van egy olyan gyanúm, amiről sokan beszélnek, hogy "Alison ikertestvére" a hunyó. Mivel voltak olyan jelenetek, amikor Alisont mutatták, hogy fél egyedül lenni, stb. Biztos vagyok benne, hogy most Alison ikertestvére szerepel és az igazi Alison apjával elhúzta a csíkot egy másik városba. De ez csak az én gondolatmenetem, bármi lehet, nem biztos, hogy így van, ahogy mondom. De nekem így logikus, mivel a "jelenlegi Alison" egyáltalán nem mutat ki érzéseket, csak mosolyog, nem fél, stb. Tehát összegezve, az "igazi Alison" addig szerepelt, amíg apjával el nem ment a városból, mert szó volt róla és most pedig az "ikertesó" jelent meg a vásznon a "Gonosz Ali" résznél.


2014-05-19 19:44.38
Egyet értek. Nekem sem tetszenek a szinkronhangok. Már láttam eddig az összes évadot és nagyon kíváncsi voltam vajon milyen lesz szinkronosan, de nem találták el. A legjobban Ezra hangjában csalódtam, szerintem abszolút nem illik hozzá ez a magyar szinkronhang, egyszerűen borzalmas. Ami meg szintén nem tetszik nekem az a cím újra lefordítása. Szerintem 100-szor jobb volt a "Csinos kis hazugok", mint ez a "Hazug csajok társasága". Sokkal vonzóbb, jobb, hű az eredeti címhez, amely ráadásul nagyon el volt találva. Nem értem a magyarra címfordítókat, sosem értettem. Annyira vágytam, hogy a magyar TV-ben is leadják, de maradok a csak feliratos változatnál, no meg ráadásul nem mindenkinek van RTLII-je.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2014-03-18 17:29.25
SPOILER
Először én is azt hittem, hogy valami történt Judith-al is, de rájöttem, hogy csak a cipellőt tették a sírra és Judith Carollal meg Ty-al maradt, ha nem is mutatták a kislányt a végén. Szerintem a 3. sírban az a zombi van eltemetve, amelyik kijött a házból és Mica lelőtte.
Én megnéztem a webisode-okat is, abból sok minden kiderül, hogy Judith él és Carl már felnőtt, aki a húgát keresi meg talál egy fényképet az apjáról, amelyen Rick szerepel, ha jól emlékszem.


The Walking Dead (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőtök és miért pont Ő? :)

2014-03-17 18:47.35
Akkor én is beállok a sorba :D. Nekem is Daryl :D. Nem csodálom, hogy mindenkinek az ő karaktere tetszik a legjobban. Egyrészt a férfiak közül ő az egyetlen, aki képes egyedül is túlélni. Másrészt, egyszer sem vesztette el a fejét. Ő a legnormálisabb, legmegbízhatóbb, legőszintébb, ráadásul jó nyomkereső. A nők közül meg Michonne a kedvencem. Ő a másik karakter, aki szintén egyedül is képes túlélni és ő sem kattant be.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2014-03-17 18:12.18
Szerintem ez a sorozat azért nagyon sikeres, mert kiszámíthatatlan, mint például most a 4. évad 14. része. Minden megvan benne: horror, dráma, akció. Szerintem ez minden idők legnagyobb zombi sorozata. Már belenéztem 2 másik zombis sorozatba, ami borzalmasan rossz, nem is bírtam nézni, primitív, gyenge. Számomra azért is rendkívüli ez a sorozat, mert nagyon élethű. Bocsánat előre, most nem szeretnék filmet kritizálni, ráadásul imádom is például a Kaptárt, de lássuk be, hogy az ott történt csihi-puhi egy nagy mese, de kell az akció a nézőnek, látványra és izgalomra az a film jó. De számomra mégis a Walking Dead viszi el a pálmát az élethű ábrázolásával, ahol bármi megtörténhet és sosem tudod előre megjósolni :).
A férfiak közül nekem Daryl, a nők közül pedig Michonne a kedvencem. Azért, mert ők azok mind közül, akik teljesen egyedül is képesek túlélni, meg ők a legnormálisabbak és a legtisztábban látók.

SPOILER
Ez a 4. évad 14. rész nagyon megrázó volt. Minden elismerésem, a két kislány nagyon jól játszotta a szerepét. Köpnyi-nyelni nem tudtam a döbbenettől, hogy Lizzie annyira bekattant, hogy gyilkos hajlamai lettek. Meg is könnyeztem a végén, annyira hatott rám az, hogy szegény Mica ártatlanul meghalt, Lizziet pedig el kellett tenni láb alól. Nem semmi sorozat, a rendező nem kegyelmez. Valóban szörnyű, hogy a gyermekek sem élik mindig túl, de sajnos a valóság is ilyen, nem tündérmese, ahol a gyerekek mindig megmenekülnek. Megszoktuk, hogy a csemeték a legtöbb horrorfilmben túlélik, de pont ez a sorozat attól jó, hogy itt nagy fordulatok történnek. Nagyon bemutatja az emberi természetet. Kikényszeríti belőlünk, hogy könnyre fakadjunk 1-2 jelenetnél.
Nekem van egy tippem Beth-el kapcsolatban. Szerintem aki ott lakott elrabolta, mikor látta, hogy a háza nyüzsög a járkálókkal. Olyan érzésem van, hogy egy beteg fickó lehet, aki azért vitte el magával a lányt, hogy magáévá tegye, mert az az elmebeteg gondolata van, hogy veszélyben az emberiség és szaporodni kell. A másik elméletem ugyanez, de nem egy, hanem több fickó vitte el, akik fel vannak fegyvrekezve és közben más nőket is kényszerrel visznek el magukkal. A 3. gondolatom, hogy nem beteg/betegek a fickó/fickók, csak azonnal ki akarta/akarták menteni a lányt és elvitte/elvitték magával/magukkal, hogy biztonságban legyen.


Poirot történetei: Randevú a halállal - Vélemények

2014-01-28 19:25.58
Én megértem Lükesrácot. Én is olvastam a könyvet. Mindig úgy csinálom, hogy elolvasom és utána megnézem a sorozatot. Eddig a filmek nagyjából mindig visszaadták a könyv hangulatát, de ez a rész nekem sem tetszett. Pedig imádom Agatha Christie könyveit és a Poirot mozifilmeket, illetve a Poirot sorozatot. Tudom, hogy újítani akartak, hogy beleraktak más szereplőket meg egyéb változásokat hoztak azért, hogy ne úgy legyen, mint a könyvben, de én hiányoltam például Nadine-t és Lennox-ot. A feldolgozást nem így képzeltem volna el. Eddig minden rész tetszett nekem, kivéve ez az egy valahogy nem nyerte el a tetszésemet.

SPOILER
Azt az új elgondolást, hogy lányokat rabolnak el és ezért volt egy apáca, aki vadászott egy újabb áldozatra, na ezt szerintem teljesen fölösleges volt belerakni.


Point Pleasant - Titkok városa (sorozat) - Vélemények

2013-11-27 20:27.54
SPOILER

Ja, még valami. Lehet, hogy furán fog hangzani, de biztos, hogy a papok a jó oldalon álltak? Meg hogy képes valaki a szerettét megölni? Amikor Christina elérzékenyült azon, hogy Jesse az mondta neki szereti, egyáltalán nem akarta bántani a fiút. Sőt, amikor Jesse arre kérte Christina-t, hogy ölje meg, a lány erre nem volt hajlandó. Viszont a srác igen, csúnyán átverte a lányt és leszúrta. Most őszintén, akkor ki itt a gonosz? Abban a pillanatban azt hittem, hogy nem is Christina az Antikrisztus és mindenkit jól átvertek. Morbidnak fog hangzani, de én is dühös lennék mindenkire, ha érzelmileg úgy bántak volna velem, mint Christina-val és tuti, hogy a lányhoz hasonlóan viselkednék.
Van egy olyan elméletem is, mikor Isten feláldozta Jézust, talán itt is az történt, hogy a Sátán pedig feláldozta a lányát, hogy előbújhasson belőle az Ördög és az egész színjáték volt, hogy Jesse leszúrhassa a lányt. Mert Terry apja azt mondta Jesse-nek a templomban, hogy a papok nem tudják mit mondanak, van más megoldás is, nem kell megölni Christina-t. Tehát itt volt a megoldás, a jó Isten üzenete, de Jesse nem így tett, hanem a rosszra hallgatott, miszerint a lányt meg kell ölnie.


2013-11-27 18:53.27
SPOILER

Szerintem Jesse a hibás. Amikor mondta Christina-nak, hogy szereti, akkor a csaj megenyhült, de amint a srác leszúrta őt, a lány jó lelke kiszállt belőle és egyből gonosz lett. Nekem a filmből az jött le, hogy az Antikrisztus lánya nem volt gonosz, az emberek sokkal rosszabbak nála, hiszen állandóan a halálát akarták meg szegényt macerálták. Ha nem szúrták volna le, akkor a jó oldalon állt volna. Esküszöm, még a Sátán is jobb lénynek bizonyul, mint egy ember, aki sokkal kegyetlenebb és érzelmekbe gázoló.


Vérmes négyes (sorozat) - Vélemények

2013-09-10 21:28.31
Nekem nagyon bejött a sorozat és jókat lehet nevetni :).


Szép kis hazugok (sorozat) - Vélemények

2013-08-29 23:01.13
Mindjárt vége a sorozatnak.
Most jól belehúztak, egyre érdekesebb lett meg egy kicsit misztikus hangulatú is, amitől még jobban tetszik :D.


Halloween 2. (2009) - Vélemények

2013-07-22 00:49.05
SPOILER

Ha jól értelmezem a végét, mikor a csaj fölveszi a maszkot meg elképzeli az anyját és a bátyját gyerekként, akkor végül is a csaj gyilkolt meg mindenkit igazából ebben a részben, mert az első rész után megőrült?


Szép kis hazugok (sorozat) - Vélemények

2013-03-24 17:21.53
A 3. évad záró része nem volt semmi :D.
Kár, hogy júniusig kell várni a 4. évad első részéhez.


Candleford-i kisasszonyok (sorozat) - Vélemények

2013-03-24 11:08.13
Nagyon jó sorozat :). A kosztümös filmek, regények mindig elbűvöltek :). Gondolom kevés nézettsége van, hisz a többség a bugyuta szappanoperákat és Való Világot nézi.
Nem baj, mi meg művelődünk :D.


Szép kis hazugok (sorozat) - Vélemények

2013-01-30 19:36.36
Ez a 16. rész nagyon izgalmas volt :). Végre Ariaval is történt valami.


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2012-12-17 21:21.49
Nem hittem el, hogy tudják még fokozni, de az alkotóknak sikerült :). Eszméletlen, minden rész brutálisabb az előzőnél. Mary mellett Lana karaktere is kezd egyre érdekesebbé válni.

SPOILER
Nekem a legjobb jelenetem még mindig az, mikor Mary hallgatja a karácsonyi zenéket (nem is gondoltam volna, hogy a Sátán is szereti :D).
Lana sokkal bátrabb és erősebb nálam. Ha engem egy őrült megerőszakolt volna és teherbe ejtett volna én azonnal öngyilkos lettem volna.


2012-12-10 17:42.46
Még, ami tetszik nagyon az a zene. Iszonyatosan jól el tudják találni, hogy milyen muzsika szóljon. Örülök, hogy a 2. évadnál is megtartották a főcím zenéjét, mint az 1. évadnál, ami lenyűgözően van komponálva :).

SPOILER
Van egy olyan érzésem, hogy amíg az 1. évad happy endes volt, szerintem ez a 2. évad nem fog happy enddel végződni.


2012-12-04 20:37.31
Számomra a 2. évadban az összes szereplő semleges, de természetesen Jessica Lange hozza a formáját. Viszont Mary nővér egyedül a kedvencem. Tetszik benne a kétarcú karakter.

SPOILER
Hihetetlenül jól játszik, ha benne van a sátán még akkor is angyali arcot tud vágni és ez tetszik benne, hogy két tulajdonsága van, az ördög és a jó együtt. A 8. részben mondta a sátán, hogy jól elvan a lány testében, mert a nővérnek szüksége van rá, mivel így sokkal bátrabb és hatalma van.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2012-12-04 20:23.16
Ami igazán tetszik ebben a sorozatban az az, hogy vannak váratlan fordulatok.


SPOILER
A legtöbb horrorban mindig megmentik a gyerekeket. Én 100%-ig azt hittem a 2. évadnál, hogy Rick majd úgyis megmenti Sophiát. Aztán nagyon megdöbbentem, mikor simán megölték a 12 éves lányt a sorozatban, nem számítottam rá. Persze Carl nem halhat meg, hiszen ő a főszereplő fia.
Ami viszont sablonos, hogy nem képesek egyszerre 2 néger férfit szerepeltetni. Csak 1 maradhat. Hegylakóba ez nagyon jól jönne ez a felállás :D. Kíváncsi vagyok mi lesz, hogy most 2 néger nő is van és az új csaj is hasonlóan verekszik, mint Michinne.


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2012-11-25 23:47.55
Nekem az első évad is nagyon tetszett. Az tetszik, hogy mindkét évad más és egyedi meg független. Az első évad romantikus dráma horrorral megfűszerezve, míg a második évad meg beteg és perverz. Mindkét évadot szeretem. Jobb horror, mint amit manapság csinálnak sablonokkal.
Én úgy érzem, hogy ez az évad nem happy endes lesz.


A halál angyala (1983) - Vélemények

2012-10-31 02:06.54
Nekem meg pont azért tetszett, mert nem volt benne minden percben sorozatos öldöklés. Nem kell állandóan véresnek és gusztustalannak lennie egy gyilkosságnak. Nekem tetszett, nem bántam meg, hogy végig néztem. Valóban olyan, mint a Péntek 13, szerintem jobb, mint Jason többi része együttvéve. Minden ember más, és mindenki mást szeret a horrorban. Aki állandó mészárlásra vágyik és utálja a film közben lévő történéseket, az ne nézze meg!


A titkos kör (sorozat) - Vélemények

2012-10-24 21:30.03
Sajnálom, hogy nem lesz 2. évad. Kár, nekem izgalmas sorozat. Nem értem, hogy ilyen unalmas Dallast hogy a fenébe tudják folytatni, ami ugyanaz, mint elődje, meghal valaki, megcsalnak valakit ezerrel, stb, és 20 év múlva Jockie meg Bobby unokáiról csinálnak újabb Dallast, megint 20 év múlva meg a dédunokákról, és semmi újat nem mutat? Míg én inkább a thriller, misztikus, fantasy sorozatokat szeretem, ami sokkal izgalmasabb, mint a szappanopera. De látom sajnos a lakosság többségének erre van igénye, szappanoperákra, úgy látszik nem szeretik az izgalmakat és érdekességeket, csak az unalmas hétköznapi dolgokat, ami mindenkivel megesik, amit a szappaoperákban látunk.


2012-10-24 21:25.38
Nekem Jake jön be. Én Őt választottam volna Adam helyett. Annyira nem tetszik Adam karaktere, de Jake inkább, pont Cassie és Adam meg is érdemli egymást. De JAke mellett szerintem Diana apja meg szívdögelsztő pasi :). Csajok közül Diana a legszimpatikusabb, viszont Faye beszólásain mindig röhögök :).


Halloween (2007) - Vélemények

2012-10-04 20:43.00
Kíváncsiságból megnéztem a remake-t, de tudtam, hogy nagy reményeket nem fűzhetek hozzá. Igazából nem is értem minek kell feldolgozni olyan filmeket, amelyek úgy jók, ahogy vannak. Nekem nem tetszett. Hihetetlen, hogy a 70-es és a 80-as években iszonyatosan jó horrort tudtak csinálni. Ebben a filmben idegesített a tucatnyi káromkodás meg a főszereplőcsaj sikoltozása. Láttam ennek, Péntek 13-nak, Rémálom az Elm utcában című filmnek az újítását, de tanultam belőle, hogy több feldolgozást nem nézek meg, mert még mindig az eredetit tartom izgalmasnak, ijesztőnek, igazi horrornak. Ennek a filmnek egyetlen pozitívuma volt, a zeneválogatás. Mikor lesz valaha új horror, ami olyan lenyűgöző lesz és akkora a varázsa, mint amilyeneket 30-40 évvel ezelőtt készítettek? Én és néhány barátunk erre várunk 20 éve. Persze van néhány kivétel, mint a Kör, Kaptár, Fűrész, Szellemhajó meg pár film, de én most konkrétan a Freddyhez hasonló feelingű horrorokra gondolok, hogy mikor lesz legközelebb ilyen típusú alkotás.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk