Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonka
- HBO, 10:35
Palimadár
- Moziverzum, 16:55
Szerelem első lépésre
- Film4, 18:10
A 657-es járat
- Viasat Film, 19:10
Holtodiglan
- Paramount Network, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A család kicsi kincse aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Bambolato hozzászólásai

Ugrás Bambolato adatlapjára

1 2 3 4

Bezártság - Vélemények

2023-12-26 18:25.41
Ez olyan volt mint egy 2-300 évell ezelőtt játszôdó regény modern adaptációja.


Tudorok (sorozat) - Vélemények

2023-11-18 16:25.56
Nehéz elmagyarázni mire gondolok.De megpróbálom.Nem arra gondoltam amit te írtál. A szereplőknek nem volt meg az a korhű külsejük, annak ellenére, hogy a környezet, a kosztümök, épületek, díszletek kórhűek voltak. Illetve mindenkinek és mindennekolyan hibátlan megjelenése volt.Olyan volt mint akiket skatulyából húztak ki, mint akik most jöttek egyenest a fodrásztól, szabótól. Olyan volt (csak megjelenésben, nem tartalmilag) mint a dél-amerikai sorozatok főhősei és helyszínei. A díszletek is vadonatújnak tüntek, mint amit csak a film kedvéért építettek fel. Túl sterílnek tünt minden és mindenki.


A jótékonysági vásár (sorozat) - Vélemények

2023-11-18 15:31.55
Nem èrtem mièrt van kèt szìnèsz neve is ìrva egy szerephez fent a stáblistában?!
[link] bonfire netflix&oq=charitybonfire&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgCEAAYBxgeMgYIABBFGDky CAgBEAAYBxgeMggIAhAAGAcYHjIGCAMQBRgsMggIBBAAGAcYHjIKCAUQABgHGAgYHjIKCA YQABgHGAgYHjIKCAcQABgHGAgYHtIBCTEyNTAxajBqN6gCALACAA&client=ms-android -samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1


Hazug (sorozat) - Vélemények

2023-11-18 14:32.56
Sajnos nem tudom, hogy van-e magyar szinkronos verziója.Én külföldön élek.Ottani Netflixen néztem eredeti nyelven.


Drága gyermek (sorozat) - Vélemények

2023-11-11 21:24.42
Nekem a detektívek tüntek furcsának.Különösen a nő. Nagyon amatőrök voltak.Ráadásul semmi pszichológiai tudásuk nem volt.Egy képzett és tapasztalt detektívtől ez alap lenne. Amúgy minden krimiben tipikus eset, hogy a nyomozó egyedül megy be egy olyan helyre, ahol bármi baj érheti.Persze senkinek nem szól hova megy, hogy véletlenûl se találjanak rá, ha bajba jut.Példaul: női nyomozó este a legnagyobb sötétben megy be egyedûl egy erdőbe, vagy egy elhagyott házba stb. Itt a végén most êppen a férfi detektív ment az elrabló után persze egyedül a nyomozó nőnek sem szólva, hogy a bůnöst követi.Honnan tudta előre mire számíthat, bármi törtênhetett volna vele ott a tengerparton.Szerencséje volt, hogy a Lena utánzat megölte a papát.


Hajsza (sorozat) - Vélemények

2023-10-26 18:31.43
Azt is szerettem a sorozatban, hogy nem voltak benne hihetetlen dolgok.Minden részlet ki volt dolgozva. Például: Nem mondtam azt, hogy "Ja persze!" Mikor egy vékonyka ember csak úgy felkap egy nőt és átcipeli a szobába, mintha csak azt a próbababât cipelné, amit összevissza hordoz magâval.Mert Paul Spector felőltözve elêg vékonynak tünt.Viszont pont ezért mutattâk félmeztelenül, hogy látszódjon van ott azért izom, illetve azt is, hogy edzi magát.


2023-10-26 17:41.59
Állítólag már megbánta, hogy akkor elvállalta azt a szürke szerepet, akárhány árnyalata is volt.


2023-10-26 17:35.42
Észak-Írország nem Írország.Az Egyesűlt Királyság része.


2023-10-26 17:29.16
Azért a 2 sorozat között eltelt már legalább 20 év.Az alatt a világ sokat változott, így egy sorozattól az elvárások, a morál, az emberek gondolkodása is. Lehet, hogy ma már Scully is ágyba hívna bárkit akit éppen megkívân, vagy simán elküldene bârkit egy laza f..k off-al. De minek összehasonlítani két filmsorozat karaktereit, még akkor is, ha ugyanaz a színésznő jâtszik egy hasonló mûfajú sorozatban?


Lupin (sorozat) - Vélemények

2023-10-20 21:59.55
A 3. évad meg még nevetségesebb.Olyan mint egy disney animáció. Ez a 3. évad minek kellett.


Cicaverzum - Vélemények

2023-10-20 00:19.49
Törőcsik Franciska, szimpatikus. Mindig ilyen dögös nő szerepek találják meg, egy treasure in the bin típustú szerepek.De szegény olyan távol áll ettől, olyan kis vértelen. Nincs benne semmi érzékiség, dög, csak erőlködik. Ő valahogy teljesen más karskterek alakítására való.


Sehol - Vélemények

2023-10-15 00:51.56
Jó fílm volt ez! Végig lekötött. Persze voltak benne túlzások.Főleg az elején, a háborús vagy terrorista övezetben. De , hogy mit hozott ki a csajból az, hogy egyedűl kellett túlélnie, hogy csak magára számíthatott, tanulsâgos volt.Mert még a férjével volt, olyan a"férjemre hagyok mindent, oldja meg ő" szerencsétlenkedő "férjem nélkül létezni nem tudok" típusú nőnek tünt. Meg a végén az volt furcsa, hogy jön egy olyan világból, ahol még a terhes nőket és gyerekeket is megölik, de a halász hajón lévő emberek akik ugyanazt a nyelvet beszélik simán segítséget hívtak a partiőrségtől vagy mentőktől a rádión. Na most, vagy ugyanarról a helyről jönnek, de akkor nem igen hívhatnának segítséget.Vagy több orszâgban is ugyanazt a nyelvet beszêlik.Bár a megmentők elég északinak tüntek, míg a nő a férjével délinek. De ez már csak az én szőrszál hasogatásom.


Birmingham bandája (sorozat) - Vélemények

2023-08-31 18:03.43
Pontosan én is így vagyok a filmekkel és sorozatokkal. Csak eredetiben szeretek most már bármit is nézni. Ha olyan nyelven van amit nem értek, ráteszem az angol vagy olasz feliratot, esetleg németet. Mikor ezt mondom valakinek nagyképűnek néznek. Pedig nem ezért mondom. Csak mert tényleg rossz a tapasztalatom az utóbbi néhány évtized magyar szinkronjával és a fordítással.(Mert többsêgêben a gyenge fordításon siklik félre minden)Elősszőr is a hang is hozzátartozik egy színész játêkához.Ha rossz a szinkron az a színész játêkát is tönkreteheti. Régen volt olyan film ahol a magyar szinkron színészek jobbak voltak mint az eredeti megformálòk. De miêrt? Volt 2 csatorna összesen. Nêha néha egy külfôldi film, sorozat. A színészek(akik igazi tanult színészek voltak) megkapták a szöveget és volt rá, akár több hetük is a szinkron szöveggel foglalkozni. Most meg ezer csatorna ezer féle film, műsor, sorozat.Minden futôszalagon megy. A legtöbbször azt sem tudják aznap mit fognak szinkronizâlni.Megkapják a szöveget aztân mondjad! Még átolvasni sincs idejük.


Ki az az Erin Carter? (sorozat) - Vélemények

2023-08-28 00:15.47
Az első 3 rész még elég elfogadható volt, aztán tele lett nonszensz hihetetlen hülyeségekkel.


Alvó kutya (sorozat) - Vélemények

2023-06-29 01:13.10
Ha "szarok a dialógusok" az valószínű a magyar fordítás miatt van. Én németűl angol felirattal néztem és semmi kivetnivalót nem találtam bennük. Amúgy nem törökök, hanem marokkóiak. Szerintem egész jó kis sorozat. Nem egy a végig a székbekapaszkodokizgalmamban történet, de érdekes és vannak benne fordulatok. Az, hogy a fekete lányt (simán ki lehetett volna hagyni, mert nem vitte előrébb a történetet), a meleg fiúkat beletették már annyi netflixes film után nem lep meg.Ez az érzékenyítés sokszor már nagyon röhejes vagy erőltetett tőlük.



A Király (sorozat) - Vélemények

2023-01-31 14:01.42
Sosem volt a az én világom,sem a zenéje, sem a megjelenése de még a rajongó tábora sem.Régen volt egy barátnőm, az ő családja hallgatta sokat.Így mikor náluk voltam én is belekóstolhattam a "művészetébe".A sorozatot sem néztem volna meg,ha tesóm nem javasolja.De igaza volt. Nem rossz.Eléggé lekötött.És mivel nem sokat tudtam róla, kicsit utána néztem. Azt mindenesetre el kell ismerni, hogy nagyon jó hangja volt, még akkor is ha nem az én izlésem a hangszîne. Ezt Peter Sramek elég hasonlóan adja vissza.Nincs annyira jó, de hasonló.Ráadásul képzett énekes volt."Zenei vénája már gyermekkorában megmutatkozott, testvéreivel (György, Tihamér, Árpád, Marietta) zenélt előbb otthon a család zongoráján, később pedig a Magyar Rádió gyermekkórusában zenéltek és énekeltek. Az általános iskola elvégzése után zenei gimnáziumban érettségizett, majd a zeneakadémia jazz-ének szakán tanult." (A wikipedia szerint)
Ammi engem ledöbbentett,az az,hogy 43 éves volt mikor meghalt.Ugyan sosem gondolkoztam el a komolyabban a korán ,de kb 60-hoz közelítő 50-es nek gondoltam. Persze a rossz gének, az éjszakázás, az ital és a drogok csodára képesek. Sokan írják,hogy ez a film az ő lejáratására készült.Ha nem is ez volt a elsődleges cél, de szerintem is sokszor el van túlozva.Nem hiszem, hogy ennyire tahó agresszív ès idióta lehetett. Azért is néztem meg, hogy talán egy jó kis nosztalgiázós sorozatot látok.De számomra a 80-as évek eleje inkább a 80-as évek végére hajaz. Renátó jól játszik.Látszik,hogy foglalkozott a karakterrel.Sok olyan gesztusa van mint az énekesnek. Ellentétben Ervinnel. Egyszerűen gyalázatos. Ez a pali, mint színész , túl van értékelve.Àltalában egy színész játéka az idővel csak jobb lesz.Az ő esetében ez fordítva van. Érződik a játékán az, hogy én vagyok a sztár(itt most nem csak erre a szerepre gondolok). A Marit alakító lányt találtam még gyengének. (Az igazi Mari ritka buta nô lehetett ha a történetnek közte és Jimmy között egy kicsit is van valôság alapja.)Gyönyörű és csinos,de nekem nagyon amatőr.Egy éjszakában élő, revűtáncosnő biztos,hogy nem volt ilyen félénk és zavart. Különösen annál a résznél, amikor a nyomozót akarja zavarba hozni a szexuális életük részletezésével. És ami még furcsa, hogy mind Jimmy ès Edit is változott,de ő mindig ugyanúgy néz ki. Árpi dettó. A Milán Schruff jól hozza azt a bugyuta fickót.De kérdezem, Árpi már hosszúhajjal született?Mert a 80-as évek elején is úgyanúgy néz ki mint ma 2023-ban. Erre jobban odafigyelhettek volna. Schell Judit sem jó. Ő minden szerepben ugyanúgy alakít.De itt nem hozhatta ugyanazt a figurát így olyan mintha kiesett volna a szerepéből.A felnőtt Krisztiân szerepére meg találhattak volna egy hasonlóbb külsejű srácot. Amúgy a színész nem rossz.Király Dániel meg nem tud kilépni az Egynyári kaland Levi karakterből. Állandóan a szerencsétlen balféket hozza.
De egy dolgot mondjatok meg?Mi volt Jimmy-n olyan vonzó, hogy még Gregor Bernadett is bedôlt az ágyába? (Bár ő kinek az ágyába nem?)


2023-01-30 08:25.10
A videa hu-n is fent van ingyen


Marcella (sorozat) - Vélemények

2022-11-16 08:07.36
Az első évad elég langyosra sikeredett a krimi mûfajban.Viszont a második nagyon izgalmas volt.A harmadik meg erőltetett lett tele összevisszasággal. De összességében jó mind a három.


Laura Carmichael - Vélemények

2022-11-04 01:35.35
A testvére lehetne a spanyol Anna Moliner szinésznőnek annyira hasonlítanak egymásra.


Black Spot - Szólít az erdő (sorozat) - Vélemények

2022-10-15 21:34.26
Tovább kell nézni!Végül összeáll a kép. Nem lesz zagyvaság.


Lou - Vélemények

2022-10-15 21:19.31
A világító tornyot állítólag azért robbantotta fel, hogy így a helikopterből jobban észreveszik őket. Ezt mondjuk, úgy is elérhette volna, ha csak kiállnak integetni a partra. A többi kérdésedre a válasz nekem is talány maradt.


Hazug (sorozat) - Vélemények

2022-10-15 21:06.23
Ennek van egy spanyol változata a Megtévesztő hazugságok Javier Rey-vel és Angela Cremonte-val. Nem mondom meg melyik vâltozat jobb.Mindenki maga dõntse el.


Pillangó (2017) - Vélemények

2021-11-11 23:29.03
Ne azt hajtogassátok, hogy az előző filmhez kèpest ez milyen!Olvasta itt valaki a könyvet? Na ahhoz kèpest milyen? Èn erre lennèk kiváncsi.


Dermesztő hajsza - Vélemények

2021-09-26 23:49.46
Azèrt mutatatták azt, hogy tanìtja a gyereket hòekèzni, hogy a vègèn elsüthessèk az a poènt, hogy a kisfiù elmegy a hòekèvel. A birka embereknek ne tünjön valòtlannak a vègèn, hogy egy 10 èves fiùcska hòekèt vezet.(mert hát egy korábbi jelenetben Liam Neeson csak megtanìtotta)
Amùgy igen gyenge eresztès volt ez a film.Liam Neeson meg egyre cikibb ezekben az akciò filmekben.Annyira nem illik az ő karakterèhez. Vajon nem kap más szerepeket, vagy valamit kompenzálni akar?


Lupin (sorozat) - Vélemények

2021-06-25 16:03.32
De a második èvad gyenge lett.A vège meg különösen.Vártam a nagy show-t a vègère ahogy előre Lupin behaharangozta, de csak egy szánalmas káosz lett.Pedig parádèsan le lehetett volna zárni.Benne volt a lehetősèg.


Freud (sorozat) - Vélemények

2021-06-19 18:42.55
Korhű jelmezek, szèp helyszìnek.Látványilag kiválò, a szìnèszi játèkok is megfeleőek. A törtènet viszont vontatott.Az egèsz belefèrt volna egy filmbe sorozat helyett.


A láthatatlan vendég - Vélemények

2021-06-19 01:02.14
Mert volt szìnèszi mùltjuk.Kiderült a fìlmből.


2021-06-19 00:58.57
A spanyolok most sorban nyomják az ehhez hasonlò izgalmas krimiket. Akinek van Netflixe az biztos tapasztalta. Itt a Fìlmkatalòguson a fele sincs fent ezeknek. Annak ellenère, hogy sok spanyol krimi, thrillert láttam mèg mindig le tudnak kötni.Jò a törtènet, szèp a környezet, csak mindig ugyan azt a kb.20-30 szìnèszt variálják a fìlmjeikben ès a sorozataikban.Ez is elèg izgalmas volt, bár nem az elejètől.Egy darabig lapos volt a törtènet. A vège viszont elèg hatásos lett.Persze ehhez a zene is sokat hozzátett. Igen csak átèreztem mit èrezhet amint meglátta ki áll az ajtòban.
Innentől csak az olvassa aki már látta a filmet! Nem felvágni akarok,de ahogy először mutatták a megőlt fiù anyját, egyből felismertem, hogy az az ügyvèdnő.(akkor már többszőr láttam a színèsznőt más fìlmekben is).De szerintem amùgy is könnyen fel lehetett ismerni.Jobban el kellett volna maszkìrozni.De kiváncsi voltam,mit hoznak ki ebből. Bár sejtettem,hogy az lesz a trükk, hogy mivel bìzik benne mint ügyvèdben aki segìteni akar, ezèrt bevallja bünössègèt ès ìgy buktatják le.



A kék vér vírus (sorozat) - Vélemények

2021-06-06 18:15.51
Nagyon szeretem a kosztümös, törtènelmi filmeket, de ezt valahogy nem tudtam megszeretni.Izgalmasra akarták venni a cselekmènyt de nem igazán tudott lekötni.A ssereplőket sem igazán kedveltem meg.Tele van klisèkkel, egyèrtelműen számìtògèppel kreált kèpekkel.Ráadásul itt is megjelent ami manapság a spanyol ès francia filmekre, a netflixesekre meg különösen jellemző liberális szemlèletmòd.Itt is leakarják nyomni a torkunkon,hogy a feketèk mègiscsak jòk ès a fehèrek közt vannak a gonoszak.Azt meg különösen sajnálom, hogy farancia szìnèszt már egyre kevesebbet látni.Törököt, arabot ès egyèb afrikait egyre többet.


Az utolsó Paradiso - Vélemények

2021-02-22 00:38.56
Wladyslaw Reymont Parasztok cìmű könyvènek leegyszerűsìtett változata happy end-del a vègèn.


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk