Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30
Pókember: A Pókverzumon át
- HBO3, 14:45
Ház a sziklák alatt
- M5, 14:50
Rumlis vakáció
- Film+, 15:00
Pofa be!
- Moziverzum, 15:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
szólánc tudósokkal
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
The Enforcer - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nővér aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Bud Spencer hozzászólásai

Ugrás Bud Spencer adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Paul Walker - Vélemények

2016-03-30 10:23.50
A halála annak idején engem is nagyon mellbe vágott. Az első film, amit tőle láttam, az Idővonal volt, a Halálos iramban-filmeket, konkrétan az első részt pedig 2010-ben láttam először.
A leginkább az fogott meg benne, hogy soha nem szerepelt a neve a bulvársajtóban. Soha nem lehetett arról olvasni, hogy "Paul Walker megcsalta a feleségét", vagy hogy "Paul Walker ilen-olyan-amolyan luxuskocsit vett magának". A sztárság kivételével leginkább egy kedves szomszéd srác-karakter volt. Rengeteget jótékonykodott,halálakor is egy ilyen, saját szervezésű eseményen vett részt. Sajnos őt is, akárcsak egykoron Christopher Reeve-et, megakadályozta az élet karrierje kiteljesedésében. Még az Órák (Hours) után mondogatta, hogy ehhez hasonló szerepekre várt.
Nyugodj békében!


The Eagle Path - Vélemények

2015-08-24 11:59.39
Módosítom: 2016 január 8-án mutatják majd be az USA-ban. Remélem, utána hamarosan mi is megnézhetjük.

[link]


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Vélemények

2015-07-12 13:09.17
Én mindkét karaktert imádom: Batman-nek a találékonyságát, a kütyüit és harcművészet-ismeretét, Superman-nek pedig az erejét, a naivitását (néhányszor olyan érzés fogott el Vele kapcsolatban, mintha magamat látnám)és az igazságszeretetét. Úgy érzem, hogy valamilyen szinten mindkettejükkel tudnék azonosulni, talán Superman-nel egy kicsit jobban. Nagyon tetszett az új trailer, viszont a kryptonit mint egyetlen sebezhető pont ki tudja már hanyadik elővétele kezd már tengeri kígyó lenni. A készítők helyében már azon kezdenék gondolkodni, hogy kedvenc pirosköpenyes hősünk hogyan védhetné meg magát az innen érkező sugárzással szemben. Emlékszem rá, hogy az animációs sorozatban volt egyszer egy rész, amiben Superman-nek csináltak egy védőruhát, ami védelmet biztosított neki a sugárzással szemben, de azon a Robottal vívott küzdelem során sérülés keletkezett, későb pedig már egyáltalán nem alkalmazták. Vagy ott van Jor-El páncélja az Acélemberből, amiről esetleg lehetnek információk a Clark által a sarkonn talált hajó adattárában, hogy elkészíthesse önmagának. Habár itt olvastam talán az 1978-as filmhez írt hozzászólásokban, hogy Superman-nek fölösleges lenne egy plusz védelem. Ti mit gondoltok erről?


Tüzes pokol - Vélemények

2015-05-27 18:29.56
Hát ez mi a bánatos kutyának a fasza volt? Ritkán találkozni ilyen unalmas filmmel. Emlékszem, a nézése közben erősen gondolkodtam a stop gomb megnyomásán és a film letörlésénél, de sajnos seedben kellett maradnom 2 napig. Aztán töröltem.


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Vélemények

2015-04-20 18:51.33
Úgy tűnik, a trailer elég érdekes dolgokat vetít előre. Térdelő katonák Superman előtt? Az emberek rettegnek tőle? Íme az általam "kreált" történet:
Superman ugyan megmentette a Földet attól, hogy "második Krypton" legyen belőle, de az emberiség nagy része még mindig szkeptikus vele szemben. Különösen azután, hogy olyan hírek terjednek, melyek alapján a szuperhős diktatúrát készül kiépíteni a bolygón. A hírekre felfigyel a tíz éve Gotham igazságosztójaként tevékenykedő és segítőtársa elvesztése miatt kiégő Batman, aki elhatározza: kerül, amibe kerül, de leszámol az utolsó kryptonival. Csakhogy kettejük összecsapása során egy dolog derül ki számára: Superman ártatlan, hiszen túlontúl becsületes és jóságos ahhoz, hogy ilyet tegyen az emberiséggel. Majd sok társukkal - akik bizonyos események során kapcsolódnak be a történetbe - együtt kiderítik, hogy a szálak egy Metropoisban élő dúsgazdag üzletemberhez, Lex Luthorhoz vezetnek ...


Ítéletnap - Vélemények

2015-04-14 15:02.06
Vannak egyesek, akik gyerekkorukban rajongtak egy filmért vagy sorozatért, és ahogy felnőttként megnézik azt a bizonyos filmet, már túlontúl gagyinak találják. Én is így vagyok ezzel a filmmel, csak nálam ez pozitívabb.
Az Ítéletnap című filmmel anno 2008-ban találkoztam először, pont az érettségi után. Mivel akkor még nem volt olyan tapasztalatom e téren, mint most, eléggé megparáztatott a film. Ez meg is látszik a 2010 februárjában ide írt bejegyzésemen. Most ezt a véleményemet renoválni kényszerülök.
Maga a téma is elég érdekes, lévén a release 1999 végén volt, amikor az akárhanyadik világvégét vártuk. Nem is olyan régen, még 2012 végére is be volt ígérve egy, de szerencsére nem jött össze. Most pedig térjünk rá a filmre!
Szerintem már sokan leírhatták, de én úgy gondolom, hogy Jericho Cane szerepére eredetileg vagy Bruce Willis, vagy pedig Mel Gibson lehetett felkérve. Az addigi munkásságuk alapján (ugye, Joh Maclane és Martin Riggs) szerintem jobban passzolt volna hozzájuk ez a szerep, de valamiért nem vállalták (vagy nem volt rá idejük, vagy, és ami valószínűbb, nem tetszett nekik a forgatókönyv), és így landolt a szerep híres Terminátorunk asztalán. Arnie nem sokkal korábban egy szívműtéten esett át, aminek köszönhetően a producerek szépen lassan le is írták. Ő maga erről azt írta a Total Recall című könyvében, hogy nem volt valami könnyű, de saját bevallása szerint hamarosan olyan jól kezdte magát érezni, mint Herkules. Nem sokkal később promótáló képeket küldött magáról a szélesebb közönségnek és az Universal nagykutyáinak, hogy kitűnően érzi magát: fut, síel és súlyzózik. A filmből, mint ahogy Su-30mk is írja, pont azt a jelenetet vették fel, amikor a zuhogó esőben tíz sátánista véresre veri Jerichót (ami kb a film felénél található). A forgatáson a biztosítók és a Universal fejesei is ott ültek, s nézték, hogy nem lesz-e Arnie-nak komolyabb baja, nem kell-e gyakrabban leállni miatta. Schwarzenegger azonban bírta a dolgokat, saját bevallása szerint jobban érezte magát, mint a műtétje előtt, s innentől kezdve csakúgy záporoztak a szerepajánlatok. Visszatérve a filmhez, Arnie meg is teszi, ami tőle telik, látszik is rajta hogy ezúttal színészkedik is, nem pedig csak kőarccal néz. De, mint tudjuk, nem neki valók ezek a kicsit lelkizős és könnyen sírva fakadós szerepek. Mindenesetre azért érdekes volt. A másik főszereplő, aki aztán Arnie-val együtt elvitte a hátán a filmet, az Gabriel Byrne Sátána volt. Egyszerűen óriási volt, ahogyan alakított, különösen az a jelenet tetszett, amikor azt mondja Jerichónak, hogy "lapozza fel azt a prospektust, ami Biblia néven fut", amiből majd láthatja, hogy "Isten útjai kifürkészhetetlenek". Hogy miért ez a jelenet a kedvencem? Nos, mióta 2008-ban komolyabb történeti tanulmányokba kezdtem az érettségi után, azóta egy kissé kiábrándultam az egyházból. Nehogy valaki félreértse, nem Isten létét tagadom, csupán az egyház hitele kérdőjeleződött meg előttem (pl. keresztes hadjáratok, az egyház az uralkodó "támasza", "Ne ölj", "Ne lopj" stb). Azóta nem is nagyon járok templomba. De, visszatérve Gabriel alakítására, egyszerűen nagyszerű volt, Robin Tunney meg szép eyecandy. És itt értünk a pozitív mérleg végére. Ami nem tetszett: az, hogy az egyház a film szerint semmit se tudott tenni a Sátán ellen. Ha már annyira vannak a szentelt vízzel, akkor már legalább használhatták volna, nem igaz? A másik: a számmisztika. Azt tudjuk, hogy a Sátán száma 666. Aztán hogy a fenébe lett ebből 1999? Valaki, aki nálamnál okosabb, felvilágosíthatna erről.
Értékelésem: 7,5/10


Batman: A sötét lovag visszatér, 1. rész - Vélemények

2014-10-22 14:43.46
Azért Batmant nem valami skizofrén alaknak kellett volna beállítani!
A második részben meg Superman, mint az állam csicskája? Ugyan már! Egyikük sem ilyen!

Ha valaki érzéseit esetleg megsértettem volna, bocsi!


Sztárlánc

2014-10-08 10:23.53
Emily Blunt


Dylan Dog: Dead of Night - Vélemények

2014-08-06 23:32.52
Nem is rossz film ez!
A legjobban az a jelenet tetszett, amikor az elején az öltönyös pacák megpróbálja megölni Dylant azért, mert szerinte az ő nyomozása miatt vesztett el a válóperben mindent. Majd Dylan nagy lazán mondja: korán húzta fel a kakast.

Ha vajon valaha le fogják ezt a filmet szinkronizálni, szerintetek kik lennének a szinkronhangok? Mert szerintem így nézne ki:
Brandon Routh (Dylan) Nagy Ervin
Anita Briem (Elisabeth) Hámori Eszter
Sam Huntington (Marcus) Hamvas Dániel/Markovics Tamás
Peter Stormare (Gabriel) Haás vander Péter/Rosta Sándor
Taye Diggs (Vargas) Király Attila
Kurt Angle (Wolfgang) Varga Gábor
Marco St. John (Borelli)Szokolai Ottó
Dan Braverman (Big Al) Széles László
stb


The Eagle Path - Vélemények

2014-06-18 15:45.01
Úgy tűnik, e hónap 29-én bemutatják Amerikában.
[link]
Remélem, utána hamarosan mi is megtekinthetjük!


John Rambo - Vélemények

2014-06-02 22:51.49
Köszönjük, Sly!
Így kell egy szuper "old school" akciófilmet csinálni: csak egy, a minimálisabbnál is minimálisabb CGI, a többi pedig színtiszta akció! Sly a korához képest kirobbanó formában, Julie Benz, az "Angel" Darlája pedig gyönyörű. Akció a köbön!
A megfelelő Wikipédiás cikknél találtam ezt, úgy hiszem, pont ide illik: "A mianmari (vagyis a korábban, illetve a filmben Burma néven emlegetett) milicista kormányzat betiltotta a filmet. A Reuters 2008. február 5-i jelentése szerint ezen erőfeszítés ellenére a film bootleg-másolatai rohamosan terjednek az országban. A cikkben rangooniként megjelölt forrás szerint a film, melyben a nemzetet irányító milicista vezetés ellenségként jelenik meg, „gyorsan válik beszédtémává a lakosság körében, akik vágyják a 45 éves katonai uralomtól való megszabadulást.” Egy idézett sor a filmből, az „Élj hiába, vagy halj meg, hogyha kell!”, felkiáltássá nőtte ki magát az országban, s fenntartja a rezsim ellenzékének eltökéltségét."
Szerintem ez lehetne a film beharangozója: "Eddig a hazájáért, társaiért és a barátjáért harcolt. Ezúttal viszont bajba esett misszionáriusokat kell megmentenie. Élj hiába, vagy halj meg, hogyha kell!"
Véleményem szerint ez a film és Sly eddigi munkája is (mégha Langelus és Az utolsó szamuráj földbe döngölik is kritikáikkal) megérdemli az 5 csillagot!
Köszönjük, Sly!


A kiütés (2013) - Vélemények

2014-05-21 18:57.11
Bizony, megöregedtek. De, hiába a nagy ellentét, meg minden, akkoris példát mutathatnának a mai generációknak sportszerűségből! Meg emberségből!


Halálos fegyver 4. - Vélemények

2014-05-19 19:01.51
Mind a négy részen szakadok a röhögéstől. Kedvenc jeleneteim e részből:
-amikor Riggs meg Mortaugh lelövik a film elején azt a tagot (Mortaugh átmegy kakasba a kotkodálásával, azon majd besz@rtam)
- Riggs és a kiragasztott cédulák
- "Doki! Feleségül veszem Mortaugh-t" meg "Stephanie, kérlek, ne üldözz a szerelmeddel"
- a sült "lizs"
- "Bukter-Bakter-Basztersz-Buktor-Bulldog" Butters
- a kéjgáz
- a cápa a hajón ("Nézd, milyen virgonc még a cápa! Van egy ötletem! Etessük meg vele Leo-t! Attól elnehezül!")
- Leo gyakorolja a rátapadást
- Jet Li bunyói
- Riggs és Mortaugh előléptetése (amit ott levágtak!)
- a fil végi családi fotó
hahahahahhahhhhhhhhhaaaaaaaaaaa!


Ben Affleck - Vélemények

2014-05-07 18:52.05
[link]


2014-05-07 18:51.19
Milyen igazad van! Sőt, gondolom, már biztos te is olvashattad( [link] ), hogy már elkezdett edzeni. Úgyhogy nem az arcberendezése a lényeg. Meg aztán, ahogy te is írtad, a Daredevil óta már 10 év telt el,így hát nyilvánvalóan Ő is sokat fejlődött.
Ő maga is megmondta, hogy ez egy teljesen más Batman lesz, aki már kiábrándult a szuperhőséletből. Erre a szerepre pedig szerintem is tökéletesen alkalmas lesz.


Non-Stop - Vélemények

2013-11-27 19:15.27
Nálunk is majdnem ugyanakkor mutatják be, mint az USA-ban: [link]


A bölcsek kövére - Legjobb jelenet

2013-11-18 18:18.33
- kiszabadulnak a hörcsögök
- vacsora Klumpéknál (főleg Clintus dumája)
- Haver kifigurázza Reggie-t
- Sherman bemutatja Carla-t a családnak
- a filmvégi "leszámolás"

De akár az egész filmet is említhetném, hisz olyanokat szakadtam rajta. Még a film után is vagy fél óráig röhögtem.

hahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jáj megszakadok!


Thor - Vélemények

2013-11-03 18:18.48
Imádom ezt a filmet!


Az acélember - Vélemények

2013-08-13 12:08.17
Nagyon tetszett a film. Minden percét élveztem. Henry méltó utódja Reeve-nek, Amy Adams pedig sokkal jobb Lois Lane, mint Kidder volt annak idején. Ugyanígy érzek Crowe-val és Brandóval kapcsolatban. Zod motivációit sokkal jobban meg lehetett érteni, a kryptoni és a földi levegő közti különbség is jól meg volt csinálva.

Értékelésem: 5/5.

Csak így tovább, Henry!


Szólánc történelmi alakokkal

2013-03-21 15:27.36
Széchenyi István


Kommandó (1985) - Vélemények

2013-02-09 11:52.08
Egyik kedvencem Arnie-tól, eredeti szinkronnal:
[link]
Kedvenc jeleneteim:
-"Sully, te nagyon tetszel nekem, ezért téged nyírlak ki utoljára."
-fegyvervásárlás
-Arnie beöltözik
-"Ne zavarják a barátomat, halálosan fáradt!"
-"Sully, emlékszel, hogy azt mondtam, téged nyírlak ki utoljára?"
"Igen!"
"Hazudtam!"
-a leszámolás.

Minden akció- illetve Arnie-rajongónak ajánlom.


Hamis riport - Keresem

2012-11-15 23:09.07
Keress rá angolul (Street Smart), mert magyar megjelenéséről sajnos még nem hallottam (egykoron én is be akartam szerezni, mert Christopher Reeve az egyik kedvencem).


Angel (sorozat) - Vélemények

2012-09-22 22:37.23
Pár hete kezdtem el nézni. Tetszik. Charisma Carpenter, mint valami istennő.


Az Igazság nyomában (2012) - Vélemények

2012-08-31 23:25.20
Hé, nem rossz film ez! Én például remekül szórakoztam rajta.
Henry kitűnően hozta az átlag amerikai karakterét, aki hirtelen benne találja magát valami kémjátszmában.


A Gyűrűk Ura - A király visszatér - Kedvenc szereplő (előző részből is lehet)

2012-08-22 14:14.33
Gandalf, Aragorn, Boromir, Samu, Theoden, Eowin, Elrond

a legellenszenvesebb pedig Gollam


Szólánc csak sorozatokkal

2012-08-21 17:40.43
ó, a fene! bocs!

Napóleon


2012-08-21 17:39.54
Magnum


Mondj egy színészt, vagy rendezőt, a következő lepontozza (1-10) és ő is ír egyet, és így tovább.

2012-08-21 17:38.06
10

Liam Neeson


Erőnek erejével - Vélemények

2012-08-04 12:49.00
[link]


Fejlövés (2012) - Vélemények

2012-07-10 08:31.19
Már szinte tűkön ülve várom. Remélem, jó lesz.


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk