Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hirtelen 30
- Viasat3, 23:00
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Felhőkarcoló
- Mozi+, 23:00
A bűnös
- Paramount Network, 23:00
Hang nélkül
- AMC, 23:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények
A legjobb filmzenék!
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Memento mori - A váci legenda aaaaa
Bradley Whitford aaaaa

 

Tarsoly hozzászólásai

Ugrás Tarsoly adatlapjára

1 2

Állványokon - Vélemények

2016-08-08 17:48.50
Maga a film még egész szó lenne, de én például a szövegkönyvet vállalhatatlannak tekintem. Olyannyira bugyutává és jelentéktelenné igyekszik varázsolni a filmet, hogy az leírhatatlan! A képek szépek, a szereplők (természetesen) nagyon jók. A történet egyszerű, de a maga '70-es évekbeli szórakoztató hangulatával teljesen korrekt. Jó volt látni Hegedűs művész urat ennyire fiatalon és már ennyire fantasztikusan jól játszani. Ezért mindenképp megérte! :)


Az Eichmann Show - Vélemények

2016-07-29 16:51.29
Azért az alábbi vitát megállítanám annyiban, hogy maga a film valóban nagyon jó lett, és tényleg sokkal inkább médiás szempontból nézzük a dolgokat, sem hogy a nácik és a holokauszt újbóli megnyilvánulásában, innentől kezdve valóban nem jó gondolat a kommentelést egy negatívummal kezdeni. Arra viszont, hogy feltételezed, hogy '59-ben olyan értelmi szinten állt mindenki, hogy elfogtak egy embert, akit előtte hosszú évekig kutattak és azonosítottak, viszont a végén szerinted akár rossz embert is elfoghattak, elnézést, de egyszerűen nem tudok jobbat mondani, mint Te jóóóóóó ég! De most őszintén: olvastál már utána a dolgoknak? Tudom, persze, a rendőrvicceknek is van alapja, de azért ez egy kicsit erős beszólás volt, hogy le akartak zárni egy elhúzódó ügyet, ezért megfogták az első embert az utcán, aki hasonlít rá, és berángatták kivégezni... :D


Harry Potter és a bölcsek köve - legjobb szereplő

2016-05-13 21:30.40
Nagyon mély vélemény, szerintem több órás filozófiai futtatás állhat mögötte. Viszont nem tudom, hogy mennyire átgondolt. Remélem, hogy azt tudod, hogy a legnagyobb brit színészek sorakoznak fel a filmek mögött, a karakterek pedig hét könyvön keresztül hoznak újabb és újabb fordulatot. Innentől kezdve már elnézést, de hét könyvet írni "fos" szereplőkből meglehetősen nehéz. Mindenre csak fikázódó nézőt találni viszont annál könnyebb :)


Thérése Raquin (1980) - Keresem

2015-11-10 10:31.34
Szerencsére ennyi évvel később végül mégis csak lehetőségünk nyílt a film megtekintésére. Íme a link: [link] :)


Fotográfia - Vélemények

2014-05-29 20:32.02
FANTASY??? Most komolyan?? :D
Szerintem nagyon-nagyon jó film, nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy kezdetben sok fenntartással kezeltem.. :)


Idegen a tónál - Vélemények

2014-03-06 08:06.40
Lehet, hogy tévedek, de ha jól látom, a film TELJES mondanivalója már bent is van az előzetesben... A történet nagyjából ennyi és itt ki is fújt, innentől már csak az látszik, hogy ki mit akar látni a dolgokban, na meg persze a részletezés... De miért kellett ilyen csúnyán lespoilerezni?? O.o


Andrew Scott - Vélemények

2013-11-30 16:57.24
A Sherlock sorozat szerintem nagyon jót tett a hírnevének, mivel eddig nem sokan ismerték. Ebben a sorozatban viszont olyat alakított, hogy az valami hihetetlen! Imádom a Sherlockot, de nekem az egész igazából Andrew Scott alakításából és az ő karakteréből állt... Rettenetesen imádtam! :D


Romeo and Juliet - Vélemények

2013-10-31 20:35.18
Az a gond, hogy teljes mértékben igazat kell adnom... Egy ilyen műnek a 800. feldolgozása és annak korszerűsítése és fiúnak mondott lányokkal való előadatása több, mint valószínű, hogy nem az igényes filmnéző gyomrának lett tervezve. Ettől függetlenül persze biztos, hogy sokan oda lesznek érte, mert "Jajj, nézd, milyen cuki!", de semmivel sem lesz jobb, mint amennyit jelen pillanatban várhatunk tőle...


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2013-05-10 20:52.57
Eleinte úgy voltam a filmmel, hogy a többihez képest kissé túl modern és túl messze jár a valóságtól, és valahogy nem bírtam elképzelni, hogy ebből hogy lesz valami élvezhető film, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez félelmetesen jó lett!!
A történet fantasztikus, a kivitelezés méginkább és a szereplők is bámulatosan jók! Ilyen esetekben sajnálom, hogy csak 5ös skálán lehet értékelni...


Dől a moné - Kérdések

2012-11-22 14:02.48
Nem tudná megmondani valaki, mikor van mozibemutató itthon? (már ha persze lesz...)


Antikrisztus - Vélemények

2012-10-26 21:37.23
Hát ez a film nem semmi! Ahogy néztem, egyszerűen nem tudtam megszakítani a filmet egy perce sem, pedig sokszor voltam úgy, hogy nem kell sok, hogy rosszul legyek...
Bizarr, kissé undorító, de abszolút élvezhető és érthető. Szerintem nem láttam még egy olyan filmet, amin az első egy órát azért parázom végig, mert nincs benn semmi para... De nem untam! :)
Jó, persze nem kell hozzá túl nagy ész, hogy az ember felfogja, ami a vásznon történik, de ettől még nem lett buta kis ócska-sztori. Tetszett, bár nem hinném, hogy bekerül a BestOf-jaimba, mert mégiscsak gyomrot igényel...


Ádám feltámadása - Vélemények

2012-10-24 22:37.28
Nem rossz kis film, bár nem hinném, hogy rá fogok azért szokni. Amit el akart mondani, azt tökéletesen át tudta adni, viszont a probléma nálam csak annyi, hogy pontosan ezt adta és egy cseppel sem többet. Pedig még lett volna mit kihozni a történetből, bár annyi jogos, hogy könnyen túl lehetett volna csordítani a sztorit, de azért én még adtam volna hozzá. Szóval jó film volt, élvezhető, néha meglepő és végig elgondolkodtató. Tetszett, bár nem egy vígjáték, az tuti... :)


Közös titkunk - Vélemények

2012-10-20 22:19.26
Jó kis filmre sikeredett... Igaz, az elején még nem teljesen volt tiszta, hogy ki kicsoda és mi miért történik, de aztán egyre inkább belejöttem és egyre élvezhetőbbé vált. Jó kis mű, nem csak olyan "egyszermegnézhetős" szerintem.
A színészi alakítások tetszettek, főleg Ryan Reynolds, aki nagyon jól alakít! Eredetileg Willem Dafoe érdekelt, hogy mit sikerül kihoznia magából ebben a filmben, és hát ezen is meglepődtem. Nem volt ugyan páratlan és utánozhatatlan, de mégis lekötött és elhittem, amit alakított.
A történet maga remek, mivel tényleg olyanról szól, ami nem mindennapi, de sajnos gyakori. Apróságokat fűztek össze, de a végén érdekes sztori lett. Kissé meghatott az utolsó pár perc, és lekötött a film. Jó lett. :)


Ördögi színjáték - A pap, a várúr és a boszorkány - Vélemények

2012-10-16 22:20.05
Nem értem ezt a sok negatív kritikát... Szerintem a krimik közt nagyszerűen megállja a helyét és minden szempontból leköt a film. A története is jó, de persze csak azoknak, akik szeretnek utána gondolni a történéseknek, mert azért jóval összetettebb, mint amilyennek először tűnik. Nagyon jól bemutatja, hogy milyenek voltak az emberek anno... Eleinte azt hittem, sokkal sablonosabb sztori lesz, de aztán ahogy haladt a film, egyre inkább megtetszett.
Willem Dafoe és Paul Bettany egy filmben... Hmmm.. Először nem is hittem a szememnek. Remek párosítás, megérte megnézni!! :))


Szakasz - Vélemények

2012-10-16 20:05.25
Úgy érzem, megtaláltam életem egyik legjobb filmjét! Nem szoktam ennyire elragadtatni magam, de bárhogyis gondolkodom, nem jut eszembe egyetlen tényező sem, ami ne tetszett volna! Eszméletlen jó film és a színészek is úgy játszanak benn, hogy aztaaaa... :))
Legjobban Willem Dafoe alakítása tetszett. Eddig még fel sem figyeltem rá, hogy ennyire jól játszana, de most aztán rendesen le lettem nyűgözve. Annyira jól átadja az adott érzést és tényleg néha jó nézni, ahogy szenved a vásznon... :)
Mondjuk az elég szemét húzás volt a rendezőktől, hogy megölték... PONT ŐT!! :( :(
Na mindegy, a lényeg, hogy felejthetetlen élmény volt számomra és IMÁDOM ezt a filmet! :) :)
Megérdemli az Oscarokat és a GoldenGlobokat, mert tényleg elismerésre méltó a maga kissé nyers, könnyedén kifejező, néhol talán morbid, ám mégis mulattató mivoltában... :)


Bőrnyakúak - Vélemények

2012-09-16 17:39.28
A héten végre sikerült megszereznem a filmet és megnézhettem. Régóta pályáztam rá, mert sok jót hallottam róla, de aztán valahogy sosem jött össze. Most végre láttam és hát azt kell mondjam, megérte!
A film végre olyan megközelítésből mutatja a háborút, ahonnan engem igazán érdekel, és amelyik szemszögből nem sok filmet csináltak: a katonák élete. A rendező azt emelte ki, hogy egy katonai csoportnak milyen érzésekkel jár végigcsinálni egy ilyen szörnyűséget és mi járhat a fejükben, mivel töltik az idejüket, mit láthatnak, mi zajlik le egymás között és hogy hogy működnek a dolgok körülöttük. Nekem nagyon bejött a film!
Nemcsak a története volt remek, hanem a színészi játékok is sokszor megleptek. Jake Gyllenhaal számomra eddig egy olyan színész volt, aki azért marad meg az emberben, mert helyes, de ebben a filmben nekem az maradt meg főleg, hogy tehetséges. Sokszor olyan természetességgel játszott el dolgokat, hogy elhittem, hogy színészek nem léteznek, hanem ez egy valós esemény. Amikor az élesfegyverrel a kezében kiakadt és a társával ordított... Na az a jelenet nagyon tetszett. Simán túljátszhatta volna, vagy előadhatta volna gyengébben, hiteltelenebbül, mégis sikerült eltalálnia azt a pontot, ami kellett.
Egyszóval több szempontból is nagyon tetszett a film, és hát igaz, hogy hülyére nem röhögtem a fejem (bár volt néhány jó poént:), de azért nem hinném, hogy ez az egyszer nézhetős kategória lenne...


Project X - A buli elszabadul - Vélemények

2012-09-11 14:27.49
Én úgy ültem neki a filmnek, hogy minden kritika, ami erről szólt, azt sugározta felém, hogy nem olyan nagydurranás a film, de megéri megnézni. Hát ahogy elindult a film, egyre több negatív hatás ért és kb fél óra után mondtam azt, hogy jó, nekem ennyi is sok volt belőle, de azért végigszenvedem, hátha a vége jó lesz. Nos... Nem lett.
Ez a film számomra egy szánalmasan gyenge próbálkozás, ami pont olyanra sikeredett, mintha az egyik Másnaposokból megnéztem volna az "elfelejtett részletek" lightosabb részét...
Számomra unalmas volt, gyenge volt, és azon kívül, hogy úgy szenvedtem végig, még egy használható poént sem láttam!! Vagyis lettek volna bent jó poénok, csak hát a rendező volt olyan bűbáj, és már az elején lelőtte az összeset!!
Ne nyúlj a kocsimhoz.. - vagyis strapára törik
Vigyázz a kutyára... - Szegény kutyát tutira kicsinálják...
Senki nem jöhet be a házba! - Tele lesz a ház minden pontja
Nyugi, visszahozzuk a törpét! - Vagyis széttörik.
És még ehhez hasonló számtalan dolog, amitől ez az egész kiszámítható, felszínes és főleg UNALMAS lesz!!!
Egyszóval: ÚRISTEN! Borzalmas film!!


Teljes napfogyatkozás - Keresem

2012-09-01 00:52.24
Sziasztok! :)
Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy honnan tölthetném le, vagy nézhetném meg online? Vagy esetleg végső megoldásként a DVD-rendelés is jó lenne...
Anno még fent volt netmozi-n, de most már bármerre keresem, sehol nem találom...
Feliratos is jó, bár a szinkronnak jobban örülnék, csak legalább láthassam végre! :)
Köszi előre is a segítséget! :)


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-08-31 01:33.21
Sziasztok! :)
Én egy olyan filmet keresek, ami arról szól, hogy van egy házaspár (vagy lehet, hogy csak élettársak), akik úgy próbálják meg fellendíteni az éjszakai életüket ( :) ), hogy a pasi hosszas könyörgés árán ráveszi a csajt, hogy vegyenek be mégegy nőt, pontosabban a lezbikus kollégáját. A nő nagynehezen belemegy a kérésbe, csakhogy idővel olyan szinten megtetszik neki a dolog, hogy a férjével már le sem fekszik, csak nőkkel...
Valaki tudja esetleg, mi lehet ez? :)


Mesmer - Vélemények

2012-08-31 01:09.49
Nézegettem mindenfelé, de nem találtam sehol. Még egy feliratkészítőt is megkértem, hogy csináljon hozzá, de ő sem reagált rá sajnos.. :(
Nem baj, azért nem adom fel... Hátha van valami, amit nem találtam még meg...


Az orvvadász (2011) - Vélemények

2012-08-31 01:07.10
Attól tartok, nem készült hozzá szinkron, mivel a mozikba is így került be...


Hopp - Vélemények

2012-08-31 01:04.06
Basszus, ennyi negatív kritikát.. O.o
Pedig azt hittem, ez mindenkinek tetszeni fog. Szerintem egy baromi jó kis filmről beszélünk, aminek ugyan a története könnyen kiszámítható, mármár sablonos is talán, mégis nagyon élvezhető és szerethető kis film. A poénok nekem nagyon bejöttek és látszott, hogy szépen az ünnep köré tudták építeni. Jajj, és hát ez a kisnyuszi... Már az elején kész voltam, amikor ott dobolt a szobor tetején... :DD :DD
Nekem tetszett, hogy itt tényleg minden a nyulakról szól és hogy megteremtettek nekik egy olyan világot, ami végre elrugaszkodik a már megszokottól.
Egyszóval én imádtam ezt a filmet! (Az egyetlen dolog, amit nem értettem, hogy miért éppen szán?? Az oké, hogy a Mikulás is azt használ, no de akkor tél van. A nyuszi miért jár szánnal?? No meg 20-30 kiscsibe ereje felér hét rénszarvassal? Érdekes.. :))


Sötét kikötő - Vélemények

2012-08-28 00:20.57
Nekem határozottan tetszett a film. Ha jobban belegondolok, igazából még egy krimi film sem késztetett ennyire, hogy utólag jól átgondoljak mindent.
Mikor végignéztem, hirtelen nem értettem, hogy ez most mi? Vagy most akkor mi lett a vége? Hogy érti David, hogy MINDIG erre várt? Aztán szép lassan elkezdtem átgondolni, hogy ki, mikor, mit hogyan csinált/mondott és azt kell mondjam: hűűűű!
Olyan okosan és jólátgondoltan van felépítve a film, hogy az már elképeztő!
Azon kívül én egy pillanatig sem unatkoztam rajt... Sokkal jobban lefoglalt, hogy figyeljek az apróságokra, és megpróbáljam kitalálni, mi lesz a vége. Nos, hiába gondolkodtam, a vége akkoris ütött, mint az ipari áram... :D


London Boulevard - Vélemények

2012-07-17 15:11.40
Szerintem nem lenne rossz film, ha egy kicsit gyorsabb lenne helyenként a cselekmény... Az első fele szerintem dögunalom, aztán az utolsó 30-40 perc olyan volt, amiért azért érdemes volt hozzálátni...
A színészek jók voltak, remek választások, viszont nem sok helyen láttam azt, hogy ehhez meg ehhez tényleg komoly színészi képesség kéne...
Magyarul nem nagy szám, de élvezhető... :)


Az orvvadász (2011) - Vélemények

2012-07-14 13:26.08
Szerintem a film alapötlete nagyon jó, mert nem egyvonalú, hanem több apróságból hozták össze (egyrészt egy vadász munkássága, aztán egy apa nélkül maradt család, egy tigrishajhász társaság, ...) Mindegyiktémából kapunk egy picit, ami az alapötletet nagyon megdobja, viszont a film kivitelezése nekem nem igazán jött be.
Mikor először megláttam, nagyon megörültem, hogy 'Há! Végre egy új Defoe film!' Aztán letöltöttem és elkeztem nézni, viszont csakhamar azon kaptam magam, hogy nem köt le. Jó, hát persze nagyon jól mutatta, hogy minden nap ugyanazok a cselekmények kísérik a vadászatot, viszont filmen ez egy kicsit unalmas... Az első negyven perc mondjuk nekem nem mondott túl sokat...
Egyszóval jó kis film, csak helyenként kicsit ellaposodik. Sajnálom, mert amúgy sokkal többet lehetett volna kihozni belőle.
De az mondjuk egyértelmű, hogy az utolsó 10-15 percért tényleg megéri! Kicsit meglepett, kicsit ütött, kicsit meghatott... Szép véget kapott! :)

(U.i.: a fórum neve VÉLEMÉNYEK, nem pedig A FILMRŐL, ezért szerintem belefér az, hogy valakinek annyi az össz véleménye, hogy Tasmánia gyönyörű... Mert még csak nem is hazudik... :))


A csíkos pizsamás fiú - Vélemények

2012-07-12 21:06.02
Most néztem meg, és hát húú... Szerintem nagyon jó film! A hozzászólásokat elnézve... A film nem arra a célra született, hogy átadja az akkori idők hangulatát, valós történéseit, hanem arra, hogy mivel úgyis tudjuk, mi történt, láthassuk, hogy milyen veszélyekkel járt anno egy szülőnek így élni, illetve egy gyereknek milyen lehetett így felnőni...
Nagyon jól elmondja, megmutatja, amit éreztetni akar a nézővel, és a szereplők is rendkívül jól megállták a helyüket. Szerintem egy kisgyereknek nem lehet könnyű eljátszani egy ilyen szerepet, hisz szegényem mit tud még ezekről az időkről? Szinte alig... (jobb esetben)
Szerintem pár Oscar-t igazán megérdemelt volna...


Closet Land - Vélemények

2012-06-28 17:52.46
Sorry, hogy megtöröm itt a beszélgetés menetét, dee.. Van valami, amit a film végén nem igazán értettem... Tök jó film, annak ellenére, hogy alig értettem a szövegből valamit a kezdő angolommal... :)
Viszont a végén nem igazán értettem, hogy akkor most a csajnak megmaradtak az ujjai?? Mert azután a -számomra sokkoló- jelenet után Alannek véres volt a keze és a csaj sikogatott meg szenvedett rendesen, viszont mikor a végén ment oda az asztalhoz a papírért, látszott a lába és igazából ott mind a 10 megvolt... Meg hát utána sem szenvedett sokat a sétálásnál, szóval nem tudom, hogy én vagyok-e íly buta, vagy ti is észrevettétek, de én nem értem... :)


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész - A legjobb Potter film

2012-06-26 05:43.12
Én személy szerint imádom a Titkok kamráját is, az Azkabani fogolyt is, no meg a Tűz serlegének a végét... A legutolsó film sem lett rossz, bár én egy kicsit sajnáltam, hogy itt inkább a látványra mentek rá jobban, mint a történetre... De azért így is remek kis alkotás... :) :)


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész - Ki játssza a legjobban a szerepét?

2012-06-26 05:39.30
Idézném az előttem szólót: "EGYÉRTELMŰ!" :) :)
ALAAAANN :))


Mesmer - Vélemények

2012-06-26 05:29.09
Komolyan nem hiszem el... Már két órája küszködök, hogy legalább egy angol feliratot nyomjanak már a kezembe, de egyszerűen nem... Találtam már mindent: spanyol, szerb, görög, KOREAI... :O
De angol?? Ugyan, hisz úgyis megértem... -,-"
Valaki nem tudja, honnan tudom megszerezni? Igaz, egy helyen találtam magyart is, de hogy hogy szedem le onnan, arra nem jöttem rá, pedig letöltögetésben otthonosan mozgok (viszonylag)... :/


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk