Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Expend4bles - A feláldozhatók 4.
- Filmbox Premium, 02:25
A védelmező 3.
- HBO2, 02:35
Távozz tőlem, Sátán!
- Film Café, 02:55
Szepi és a Szörny
- Mozi+, 03:00
Bosszú szeretetből
- Film Mánia, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Bruce Lee aaaaa

 

Gathavor hozzászólásai

Ugrás Gathavor adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Amerika Kapitány - Polgárháború - Vélemények

2016-06-03 11:11.33
Stark, Rogers, Natasha, Wanda, Bucky, tele volt karakterekkel, akiket ki lehetett volna nyírni, vagy beáldozni a célért. Ez a biztonsági játék, amit most műveltek, számomra visszafelé sült el, főleg azért, mert az ilyen szaros Game of Thrones, Black Sails, Vikings sorozatokban képesek meglépni, hogy a semmiből gyilkolnak le főszereplőket, a nézők meg kajálják, akkor egy hollywoodi szuperprodukció is lehetne ettől hangos, nem pedig attól, hogy benne volt Pókember pár percre.


2016-06-03 11:04.59
Amúgy az tényleg jó kérdés, hogy Stark miért nem lett elővéve most vagy korábban?
A Marvel egész Vasember szála arról szól, hogy Stark csinál valamit, felrobbannak fél városok (a második meg harmadik filmben), az Ultronban kompletten egy egész ország dől romba közvetve miatta és egy szó nem hangzik el a felelősségéről, helyette van egy szabvány gyerekáldozat szál, ami miatt bekattan a felelősségtudata? Ezek apróságok, de az egész univerzumra kihatással lehetnének.


2016-06-03 11:01.00
Tök fölöslegesen hozták be a ruszki szuperkatona szálat, főleg mert lezárták egy "nincs rájuk szükségem"-mel. Helyette szánhattak volna több időt a hősökre, mert ez így hogy egy (amúgy elég gyengén megírt) kerekasztal beszélgetés alapján rakták őket két kupacba... illúzióromboló.
Ha meghal valaki, az annyin változtat, hogy nem lesz benne a további részekben és lehet sírni miatta. :D Most komolyan, ez milyen hülye kérdés már? Meghalt Gandalf és meghatódtunk, meghalt Dumbledore és meghatódtunk, meghalt Batman és meghtódtunk...
Gondolom vágod az eredeti sztorit, meg hogy milyen áldozatokat követelt a Polgárháború, abból a film alig mentett át valamit.


Warcraft: A kezdetek - Vélemények

2016-06-03 10:51.06
Hűha... végignézted amúgy? :) A legutolsó jelenet gyakorlatilag az orkbabáról szól.
Csomó női ork volt végig, csak mivel nem külön kupacban álltak, ezért a zöld/barna masszában nem tűnhetett fel annyira, de azért elég jól megkülönböztethetőek. Garona nem is ork valójában, ezért néz ki teljesen máshogy, Durotan asszonya (Draka) például vagy kétszer akkora volt, mint ő.
Számokkal azért sem érdemes foglalkozni még, mert Kínában sem mutatták be, ahol a várakozások szerint brutálisat fog kaszálni, ráadásul a kínaiak kevésbé érzékenyek az amúgy full alaptalan lehúzós kritikákra.


Amerika Kapitány - Polgárháború - Vélemények

2016-05-30 22:12.38
spoiler

1. Itt nem azzal van a bajom igazából, hogy miért mentek Szibériába, mert annak a sztoriszálnak amúgy baromi jól megágyaztak, Zemo kutatása, Bucky kijátszása, terrortámadás, stb. Csak a végső csavar kissé lelombozó volt. Meg azért itt is megvan az a furcsaság, mint Luthornál odaát, hogy annyi változó volt még a tervében, honnan tudta biztosan, hogy Stark rájön a kilétére, elmegy a börtönbe, Sam kitálal neki és Stark egyedül megy Szibériába? Nyilván el kell hinni, mert nem egy dokufilm, de azért visszagondolva kissé gyermeteg a sztorimesélés szempontjából.
2. A Bucky-szál pont azért érdekes, mert ahogy felépítette Zemo adta volna magát, hogy ott helyben levadásztatja a Tél Katonájával az összes Bosszúállót. Beöltözött, hajtóvadászatot indíttatott Bucky ellen, elkapták, átkapcsolta gyorsan és akkor kinyíratni Rogers-éket, na ehhez képest Stark-ot próbálta meg egyszer, elég béna módon, mindenki mást csak szétvert kicsit.
A 3.-as pont emiatt visszakanyarodik az előzőhöz emiatt, Zemo már akkor kijátszotta őket egymás ellen, a videó se kellett volna. Vagy ha akkor levetíti, akkor is elérte volna Starknál a bosszúvágyat.

Mindegy is igazából, jó film volt, de szvsz. elbírt volna több polgárháborút és kevesebb Vadászat a Vörös Októberre sztorit. Ja meg ugye Stark-nál ott van az az érdekes kérdés, hogy egy fiatal, szinte gyerek halála miatt gondolkodott el az egész felügyelet kérdésen, na ehhez képest fél órával később egy gyereket soroz be a saját csapatába. Még ha ez a gyerek Pókember is, akkor is kissé hipokrita hozzáállás. :D


2016-05-30 21:43.02
SPOILER

Az elsőn szerintem nincs mit agyalni, máskor is lett volna lehetősége ellőni a Stark szülők kártyáját, nem tette, helyette csomó erőforrást elpazarolt arra, hogy elcsalja őket az Isten háta mögé... miért is? Hogy megölje a szuperkatonákat és a hulláik mellett lejátsszon egy videót Starknak? :D
A második csak azért vicces, mert mikor elmondta Bucky-nak a varázsszavakat, a derék Télkatona konkrétan egymaga szétszedett négy darab Bosszúállót is (Rogers-t is beleértve), mégsem ölte meg őket, pedig Zemo elmondása szerint ez volt a célja. Tudom, hogy a képregénygonoszokhoz hozzátartozik a körülményesség, de ez azért megmosolyogtató szerintem.
A harmadik hol volt megválaszolva?


Warcraft: A kezdetek - Vélemények

2016-05-30 21:32.23
Ismét ékes példáját láthattuk annak, hogy előzetes kritikák alapján nem érdemes filmet választani. A Warcrafta Deadpool mellett a tavasz egyik legnagyobb meglepetése, még úgy is, hogy több sebből vérzik sajnos.
Valóban meglepő, nem is csak a kritikákhoz képest, de önmagához képest is. Valóban igaz az, hogy zagyva, főleg az első fele, ahogy ezer hely karaktert és helyszínt mutatnak be látszólag előzmények nélkül. Kicsit olyan volt az egész, mint mikor a Gyűrűk urában Frodó Gandalf nyakába ugrott a film legelején, laikusként fogalmad sem volt, ki a kis gülüszemű gyerekember, ki a szakállas öreg, csak láttad, hogy régről bírják egymást. Na itt majdnem mindenki ilyen mindenkivel, nagyon érdekes volt, hogy a kevés új ismeretség ágyazott meg a film konfliktusainak. Ez másrészről hiba is volt néhol, például mikor a Lotharként ismert karaktert a film második felében egyszer csak Anduinnak hívták, ez szerintem először sokakat megzavarhatott, mert előtte nem lehetett tudni, hogy Anduin Lothar a teljes neve. Kicsit idegesítő volt a film első fele, ahogy ide-oda kapkodott a karakterek és helyszínek között, viszont mikor végre fókuszt talált... hát akkor kő kövön nem maradt semmilyen értelemben.
Mikor a tényleges, két fél közti és a feleken belüli konfliktusok kerültek előtérbe, akkor sziporkázott a film, pörgött a cselekmény, működtek a karakterek és igen, új királyt lehet mocap témában avatni, mert amit itt leműveltek az ILM-es szakemberek, amellett még a Weta alkotásai is nagyrészt eltörpülnek. Igazából nem is értem, hogy engedhették ki főleg az első trailert olyan állapotban, ahogy kikerült, mert a film végső minősége köszönőviszonyban sem volt azzal, tényleg az volt a durva, hogy konkrétan sikerült kifejezőbb arcot varázsolni az orkokat alakító színészek CGI arcára, mint az emberi színészekre és itt nem is állt meg a tudomány, minden megépített kellék, minden modell, minden lény és állat fantasztikusra sikerült.
Ami szerintem előny és hátrány lehet egyben, az az emberi szál háttérbe szorulása, Travis Fimmel átmentette Ragnar Lothbrokot ide is, tökéletes volt, a többi emberszínész sem időt sem lehetőséget nem kapott arra, hogy kibontakozzon, ezért az áldozatok sem voltak megrázóak. A zene tökéletesen passzolt a filmhez, bár kissé egysíkú lett, mindenhol ugyanazt lehetett hallani, ráadásul még a Pacific Rim-es munkáját is megidézte kissé a derék iráni zeneszerző, a hangok és zörejek elsőosztályúak, tökéletesen megidézték a játékot.
Szóval valóban el lehet felejteni a kritikákat, a Warcraft ugyan nem lesz korszakos zsenialitás, több sebből is vérzik sajnos, de vannak momentumai (a bárányos rész hatalmas wtf volt :D) és le sem tagadhatná, hogy fanok készítették. Az már más kérdés, hogy kiknek, én ajánlom mindenkinek, lehetőleg eredeti nyelven, az orkok hangja brutális lett, a látvány pedig nagyvásznon jön át igazán.


Amerika Kapitány - Polgárháború - Vélemények

2016-05-30 21:27.49
Na megvolt ez is... talán sajnos.

Az az igazság, hogy így pár nap elteltével ugyanaz a véleményem róla, mint a BvS-ről, épp csak míg annál a fejemet fogtam a moziban míg ment a film, itt egész jól szórakoztam közben, csak utána, mikor szedtem össze a gondolataimat jöttem rá, hogy ugyanúgy ezer sebből vérzik a film, csak valahogy az emberek... na mindegy.
Lényeg a lényeg, rengeteg párhuzam fedezhető fel a két filmet egymás mellé állítva, kezdve azzal, hogy szar a cím. A Batman v Superman nem a két ikon harcáról szólt, ahogy itt sem volt semmilyen polgárháború, végképp nem sikerült elcsípni az alapanyag lényegét, ami nagy szívfájdalom számomra, mert mindkét film irdatlan lehetőséget hordozott magában. Innentől spoileres lesz, spoilermentesen sokan beszéltek már a filmről itt is.
Legnagyobb problémám a filmmel, hogy, mint fentebb írtam, nem a Polgárháborúról szólt, sokkal inkább egy Winter Soldier 2 volt, annak minden előnyével és hátrányával együtt, ráadásul Russóék fejébe szállhatott kicsit a sok pozitív kémfilmes vélemény két éve, mert most megint ugyanazt a 80-as évekbeli Bond-filmeket utánzó katyvaszt akarták ellőni, épp csak még nagyobb volumenben. A film számos sebből vérzett már a cselekmény szintjén, kezdve azzal, hogy feleslegesen rángatták a sztorit térben és időben, konkrétan elég lett volna 4 helyszín a végső 7-9 helyett. Ugyanez igaz a karakterekre is, kétségbeesetten igyekeztek tényleg polgárháborús környezetet teremteni, ezért behoztak szinte mindenkit, aki érintett lehet egy ilyen konfliktusban, adtak a szájukba egy-két bölcselgést vagy poént, majd elküldték őket verekedni. Szvsz. ez a húzás Zemo kiherélésével együtt felért addig, amit Snyder művelt Luthorral, Lois-szal, Marthával és Doomsday-jel odaát.
Apropó Zemo... ez most komoly? Egy legalább Joker-szintű elmebajjal küzdő náci tömeggyilkos lángelméből lett egy meggyötört balkáni katona? Abszolút karakteridegen tetteket hajtott végre, és habár a sztori ügyesen kötötte össze a csavar minden pontját (ezzel amúgy kissé túlságosan előtérbe helyezve Starkot, de sebaj), de mégis ordít a végére, hogy semmi logika nincs benne. Miért kellett odamenniük, ha csak meg akarta ölni a szuperkatonákat? Miért kellett neki mindenáron Bucky, ha be is tudott öltözni Tél Katonájának? Miért nem csapott le a Bosszúállókra, mikor együtt voltak egy kupacban? Ezernyi módja lett volna a bosszúra a kitalált sztori bármely pontján, végül egy ilyen érthetetlen végkifejletet sikerült alkotni. Lelombozó.
Ugyanígy lelombozó volt számomra Pókember és a Párduc, akik korántsem kaptak akkora szerepet, mint előre be lett harangozva, habár a Pók és Stark jelenete a film csúcspontja volt számomra, a legjobb akciószcéna meg nyilván az üldözés Párduccal. Ugyanígy partvonalra szorult mindenki más is Stark és Rogers mellett, habár sok esetben érthető, hogy ki melyik oldalra áll (Rhodes, T'Challa, Bucky, Falcon elég nyilvánvaló), más esetben azért fejvakarásra ad okot (Wanda, Natasha érthetetlenek kissé, Clint nagyon, teljesen fölösleges volt behozni őt is). Nem volt koherens az, ahogyan a szereplők hozzáállását bemutatták, ahogy például Natasha árulása sem, sőt, az egész szerepe a konfliktusban.
Ami viszont egetverő pozitívum: nem fekete-fehérek a főszereplők. Végre elértünk egy olyan pontra, hogy nem csak jó és/vagy vicces, vagány tulajdonságaik vannak, most Starkra és Rogers-re célzok, hanem bizony párszor megkérdőjelezhető a hozzáállásuk és döntéseik. Végül én kicsit úgy érzem, hogy Stark lett a rosszfiú, arroganciája miatt és az, hogy mindenkin áttapos a célja érdekében kevésbé érthető számomra, mint Kap naivitásából és bajtársiasságból fakadó állhatatossága, ez szimpatikusabb tette. Nagyon jól eltalálták mindkét jellem erős és gyenge pontjait, tényleg jól kontrasztba lehetett őket állítani.
Viszont itt jön a film számomra legnagyobb negatívuma... az áldozat. Az áldozat, ami nem történt meg, pedig kellett volna, szükség lett volna rá bármely oldalról. Bucky-nak leszakad a karja, Rhodes lebénul, a csapat felét bebörtönözték, de mindezek nem érnek fel egy tényleges, csontig hatoló halálesettel és emiatt többnek érzem a BvS-t, ahol meg merték ölni Supermant, még ha nyilván nem is marad így. Többször hittem azt, hogy meghal valaki (Rhodes nyilván, Bucky, mikor szétszakad, Stark, mikor Kap beleállította a pajzsát a mellkasába), de valahogy mégis sikerült kikerülni a nyilvánvalót, sajnálatos módon.
Emellett nyilván vannak kisebb vicces dolgok, mint az, hogy Bucky most épp mindenkit képes már lezúzni, pedig az előző részben pariban volt a Kapitánnyal, vagy hogy a Vasember páncél korábbi változata még egy harckocsiágyú közvetlen találata után is egyben maradt, most meg puszta kézzel sikerül gyakorlatilag miszlikbe aprítani, de ezek elenyésző semmiségek, főleg mert minden filmben vannak hasonlók. Az akciójelenetek 10/10-esek továbbra is, a poénok nagyon ültek (a csók után Bucky és Sam arca hatalmas volt), szinte már a Bosszúállók magasságába sikerült emelkedni vagányság terén, csak épp az üzenet, amit a képregény olyan jól, olyan éretten tudott közvetíteni, elveszett útközben. Nem érzi a néző, hogy miért is rossz ez a paktum, csak a Bucky-t ilyen-olyan okból hajkurászó hősöket látja, meg Zemót néha, ahogy reggelit hoznak neki meg oroszul olvasgat (vicc komolyan).
Pókember szerepeltetése hatalmas potenciált rejtett, amivel nem éltek, Fekete Párduc batmani magasságokba emelkedhetne, mert a karakterben megvan a lehetőség, de így nem fog, a többiek pedig pár mondat alapján teljesen fölöslegesen, csak a nagyobb puffogtatás végett voltak jelen. Ja és az külön vicc számorma, hogy eljutottunk odáig, hogy az after credits jelenet (Bucky alszik) tulajdonképp simán beleillene a film végén valahova, tök fölöslegesen vágták külön.
Mindezek ellenére jónak tartom a Polgárháborút, eddig ez a film kavarta meg leginkább a Marvel állóvizét, de nem érzem akkora biztonságban a következő Bosszúállók filmeket Russóék kezében, mint a film megtekintése előtt éreztem. Ha pontot adnék (nem adok), három-négy között lenne, akárcsak a BvS.


Box Office

2016-04-11 08:45.49
Nem teljesen. Idén a Deadpoolnál meg a BvS-nél látszik tökéletesen az internet véleményformáló ereje, az, hogy pozitív/negatív prekoncepciókkal és néhány példával (Deadpool poszterei az egyik oldalon, Martha baromság a másikon), mennyire lehet manipulálni a nézői véleményeket. A Deadpool sem olyan jó, mint amilyennek beállítják, a BvS sem annyira szar, mint amennyire írják páran. Ha tényleg szar lenne, nem 7 pont fölött állna IMDb-n három hét után, ez már bőven nem a fanboyok által magasan tartott szám.
Ma már a minőség amúgy sem nem egyenlő a bevétellel, mert akkor például a TF 4 a világ legnagyobb buktái között lenne számon tartva. :D


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Vélemények

2016-03-29 10:14.36
Jézusom, miket sorol fel. :D Ilyenekkel van tele minden film Hollywoodból, deal with it.


2016-03-27 17:36.23
Ez sem. te akartad fanként komolyan venni.


2016-03-27 16:10.45
Az nem a sírja volt.


2016-03-27 16:09.13
Mert amúgy meg tudták volna állítani azt az embert, aki 20 éve terrorizál egy egész várost, meg azt a nőt, aki egy az egyben kiállt a szörny ellen. :) Meg amúgy is, ez egy baromi lényeges és kihagyhatatlan pontja a toldozott-foltozott sztorinak. :D
Az a baj veled, hogy komolyan vehetetlen vagy. Olyan dolgokat kérsz számon ezen a filmen, amiket máshol vagy elnézel (Ultron 3 csillag, mikor ez ez 1? Kérlek... :D), vagy nem törődsz velük. És az sem mentség, hogy többet vártál volna, mert a DC képregények 90%-a tömve van ugyanilyen baromságokkal meg elrugaszkodott elképzeléssel. Értelmezni sem próbálod, amit láttál és itt most nem az erőltetett Jézus utalásra gondolok, hanem alapvető dolgokra, mint az itteni Batman karakter. Elkönyvelted, hogy szar (mondjuk az egész filmet elkönyvelted előre, ahogy látom) és ennyi, lököd a bullshitet tök feleslegesen. Még ha a valós hibákat szajkóznád, akkor azzal lehetne mit kezdeni, de ahogy láttam, ezek szóba se kerültek (például a wtf atomcsapás fél perccel a fenyegetés megjelenése utána).


2016-03-27 15:57.27
Wonder Woman meg Batman felpakolták a denevér repülőjére. Problem solved. És akkor már annak is van legitimációja, hogy Diana mit keresett Smallville-ben. De ez gondolom olyan szinten karakteridegen és elképzelhetetlen számodra, hogy már inkább mínuszba pontoznád a filmet. :D


2016-03-27 15:50.29
Szóval szájba kell rágni azt, hogy mondjuk mire kiérnek a hivatalos szervek, addigra már nyoma sincs a testének, mert a két másik (+Lois nyilván) elvitték. Vagy tényleg Batman lopta el, bár egymagában nem bírta el a kriptonit, mint látható volt.

Ezt a Superman hallásos témát rád hagyom, mert értesz a mitológiájához, úgyhogy ki fogod találni, hogy miért nem ő ment az anyjáért úgy hirtelenjében. :)
De annyit segítek, hogy aközött, hogy Lois elhajítja mellőle a lándzsát és berepül a hajóba Luthorhoz nem két perc telik el, az anyja már rég halott lett volna. Csak ott mivel két (sőt, Wonder Woman repülőgépes jeleneteivel együtt három) szálon fut a sztori, ezért tűnhet úgy, hogy egyből hipp-hopp feláll és megy csatázni.


2016-03-27 15:38.55
Lois ott van tőle száz méterre, az anyja meg kilométerekre és azt sem tudja, hogy merre keresse. Mit kellett volna Batmannek elvinnie? Superman testét? Minek az neki, ha halott?
De most komolyan, csak azért sem akarod értelmezni, amit láttál? :D Baromi sok mindenbe bele lehet kötni, de ez kezd nevetséges szőrszálhasogatás lenni...


2016-03-27 15:29.46
Ez nem a film hibája, a képregény is ugyanez. Gyakorlatilag mindent és mindenkit felboncolnak, ide-oda dobálnak az ügynökségek, de a hősök hulláit bezzeg sosem, vagy max titokban, mint a Superman: Doomsday rajzfilmben.


2016-03-27 15:28.19
Szerintem ha kijön majd, nézd meg otthon még egyszer, mert pár olyan dolgot is kérdezel, ami kikövetkeztethető a filmből. Meg van pár baromság, amire nincs válasz. :D


2016-03-27 14:21.20
Szia,

a Batman-es részhez spoileres vélemény: az itteni Batman sokkal több mindent látott már, mint bármelyik korábbi inkarnációja. Az itteni viselkedése nagy vonalakban el lett magyarázva, csak nem lett szájba rágva, ezért furcsa sokaknak. A lényeg most Robin, az ő páncélja van kiállítva a barlangban, nyilván Joker gyilkolta meg. Azt ugye nem tudjuk még, hogy a Red Hood sztoriszál megtörtént-e, vegyük úgy, hogy Bruce azt hiszi, Jason Todd halott. Emellett tulajdonképp minden beszélgetése Alfreddel arról szól szinte, hogy mit tehet meg és mit nem. Szó szerint kimondja, hogy úgy érzi, nem ért el semmit a városban, mert a bűnözők olyanok, mint a gyom, ráadásul önmagát is annak tartja. A komornyik még meg is jegyzi, hogy "Új szabályok?", tehát eddig nem volt ennyire könyörtelen, de kezdi elveszteni az ítélőképességét, kínoz, gyilkol, senkit sem kímél.
Ami a végső lökést megadta neki, az maga Superman felbukkanása. A rendező amúgy egész ügyesen ábrázolta az első pár percben azt, hogy Wayne is csak egy parányi ember a sok közül, tehetetlen, a tömegben állva bámulja csak a két isten csatáját. Abszolút reménytelennek látja a jövőt, mert úgy gondolja, hogy rajta kívül senki nem állhat a kriptoni útjába, plusz kicsit szét is van csúszva szerintem, bár ezt csak egy rövidke reggeli felkelésből gondolom valami randomcsaj meg csomó pia mellett. Igazából a film végére kerül vissza abba az állapotba, amit mindenki ismer, mondhatni megnyugszik, Luthort sem égeti meg és majd meglátjuk, hogy a következő filmekben hogyan fog viselkedni.
A kriptonitot Luthor vitrinjéből lopja a robbantás után, ott is hagy egy batarangot emlékeztetőül. Kütyüt itt használt a bunyóknál a legtöbbet, kicsit idézte is az Arkham játékokat, a páncél meg gondolom nem mindenhol ugyanolyan erős, ezt kb. minden Batmanben elmagyarázzák (meg még a Daredevilben is :D). Amúgy ez a ruha elég meseszintű lett, mikor leveszi a fejéről, akkor olyan, mintha valami gumi lenne, de amúgy meg fejbe lövik közvetlen közelről és semmi baja. De ahol elfér egy amazon, egy isteni idegen, meg egy trollszerű szörnyeteg, ott én ezekkel inkább nem foglalkozom, biztos kifejlesztett valami csúcsszuper ötvözetet és azt hordja. :)


2016-03-27 13:20.27
Te miért állsz le vele vitázni? Csak húzza az agyadat, mert hagyod neki.


2016-03-27 12:26.44
Ha 25 vagy, akkor írjál már úgy, mint egy felnőtt légyszi.

Az, hogy Doomsday-nek egyetlen lényegi tulajdonsága van, hogy elpusztít mindent, ami él, legyen az intelligens vagy sem. Ebben a filmben viszont abszolút semmi ilyesmi nem történik, nem emlékszem pontosan, de szerintem még a helikoptereket sem szedi darabokra, a kill count megáll egynél.
Viszont ahogy a támadások miatt fejlődik egy ötletesen felgyorsított utalás az eredeti fejlődéstörténetére és ezzel meg is van magyarázva, hogy miért nem úgy néz ki, mint a képregényben: ha hagyták volna kifejlődni, akkor lenne olyan a külseje.


2016-03-27 11:04.56
Ige, az feltűnt, hogy keresni sem próbáltál, egyből elkönyvelted szarnak. :D
Csak azt nem értem, hogy minek jársz vissza ide kísérteni a hülyeséggel...


2016-03-27 10:55.19
Lol. Akkor viszont vedd már észre, hogy Doomsday egy kalap szar volt, az amúgy is egydimenziós karaktert sikerült még jobban megerőszakolni. :D


2016-03-27 10:53.34
Nem igaz, hogy nem hoztak ki belőle semmit, de mivel csak azzal foglalkozol, hogy mit csesztek el, ezért észre sem akarod venni a film erényeit.


2016-03-27 10:44.30
Igen, pontosan. Ergo a BvS minimum közepes az átlag nézői vélemények szerint, nem pedig egypontos szar. Köszöntem a segítséget. :D


2016-03-27 10:43.24
Nem tudom feltűnt-e, de napok óta moziban van és érdekes módon a közönségreakciók egyáltalán nem köpködik annyira, mint az első napos kritikusok.
Amúgy miért érzed küldetésednek, hogy mindenáron szarnak állítsd be? Mókás, ahogy az is, hogy egy kb. tízéves gyerekkel vitatkozol azon, hogy Doomsday most jani-e vagy sem. :D
(No offense, Kal-El2.)


2016-03-27 10:38.57
Mármint mi? Van egy asszem 13 lépcsős osztályozási rendszerük és ott csinált egy B-t, ennél csak három jobb van. De amúgy iszonyat vicces az IGN kapálózása, hogy már a megbízhatatlan Cinemascore eredményt is így tálalják, hogy olyan lett, mint a Green Lantern meg a Catwoman... ja, meg mint millió másik film, ami B osztályzatot kapott. :D


2016-03-26 10:25.43
Ja, akkor azért nem volt meg, mert pont a lap aljára került. :D Köszi.


2016-03-26 10:16.40
5 csillag? Nocsak! :D
Írtál róla? Most itt görgetek vissza, mint a hülye, de nem találom. :(


2016-03-26 09:39.37
Biztos nem volt. :) Mert csak ez az egy film az, amelyiket a galád stúdió meg a fanok tömege meghackel a bemutató előtt meg az azt követő pár órában. :D
Na jó, befejeztem, ha neked örömet okoz, hogy egy általad ennyire gyűlölt film topikját széttrolkodod, ám legyen. :)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk