Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.
- Film Café, 03:05
Éjjeli ragadozó
- Mozi+, 03:25
Meg - Az őscápa 2: Az árok
- HBO3, 03:35
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO2, 03:45
Mobil
- AMC, 04:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elit halálosztók aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Wave hozzászólásai

Ugrás Wave adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vágyak/Valóság (sorozat) - Vélemények

2023-07-14 14:42.52
Egy született feleség szex és new york igen bugyuta köntösben.
Story: egy baromi randa fekete mellű nő a nagy farkat szereti. két év kellett neki mig végül ujra megkapta, ezt kellett volna happy endnek megélni. nagyon gyenge produkció, az egyetlen h sok pénzt vertek el rá. a dráma tök elmarad, a jó szexjelenetek teljes mértékben elmaradnak de idegesitő 30 centis mű farkakat bezzeg premier plánban látsz. két évad tényleg lement ugy h egy jo csaj se volt benne, talán a szőke szomszéd. abszolut unrealisztikus, a nőkből csak egy farokgyárast kovácsoló produkció. nem ajánlom


Ne higgy a szemének! (sorozat) - Vélemények

2023-07-10 16:48.09
Nagyon jó, egyik kedvenc sorozatom


M3GAN - Vélemények

2023-01-20 17:37.51
Nekem nagyon tetszett! Mémesíthető könnyű nass unalmas estékre. Persze az Ex Machina mindent jobban átad a témában de vannak élvezhető részei. pL.: a tánc, nekem nagyon tetszett a koreo és ahogy Palik mondaná kellően "agyabeteg". Viszont a gyilkos Puppe témában a Chucky sokkal jobbat alkotott,és ott a horror jelenetek is a rendjükön voltak. A hang effektek is egész jók, és külön tetszik a Stylist. Jók a kiscsajon a kabátok. Senki ne várjon illúziót, nem több a film mint egy egyszer nézhetős jópofa tinihorror.


Ők (2022) - Vélemények

2023-01-20 16:38.41
Tragédia. Javier bardeméknak sokkal jobban sikerült a bibliához nyúlni. A film arról szól, hogy Ádám és Éva örök ellentétben vannak és a film ezt a feszültséget dolgozza fel majd két órán keresztül. Az operatőr jó, egész igényes zeneválogatás, de a film tragédia.katyvasz. ne nézd meg. Még a meztelen csávók se jók benne, legalább jó testű ádám archetípust találhattak volna. de mivel ez se ment a két csillagot se érdemli meg


A sötétség után - Vélemények

2022-06-14 19:07.39
sok logikai bukfenc. túl sok. én ezt már harry potter szindrómának hivom, talán a legégetőbb, hogy egy uj körben, hogy lehet logikailag ugyanaz a kód mint a második körben "lelesett/megjegyzett"???? Továbbá hiányoznak a szexis jelenetek, idegesitően homoszexualizált....jó ötlet de gyengécske kivitelezés


Az ifjú pápa (sorozat) - Vélemények

2022-02-21 14:21.32
Tökéletes alkotás. Jude Lawt eddig is utáltam az ügyeletes szépfiu szerepekért, de most mégjobban utálom mert bazi jó szinész is. A sorozat bemutatja:
-A keresztény férfiközösségek összetartó motorja a pedofilia/homoszexualitás

-A kereszténység bibliai törvényeit minden keresztény megszegi, és mindig megmagyarázza h miért fér bele (gyonási titok, igazmondás, alkoholizmus, üzérkedés, pozicio hajhászás)

- Az egyház működése nem érték alapú, hanem érdek alapu.

-Gondolataiban mijnden szüzességet fogadó férfi baszik, csajozik. A cölibátus megfogadása egy biologiai abnormalitás a keresztánységben

-A szent alakokat inkább a belemagyarázás hozta pozicioba

-A képmutatás a legkoncentráltzabb a keresztényeknél, a legálnokabb, legköpedelmebb dolog amit valaha megélhetünk...


A farkas gyermekei (sorozat) - Vélemények

2022-02-21 14:11.31
a folytatás is teljesen rendben van. élmény nézni


Better Watch Out - Vélemények

2022-02-21 14:08.33
Nekem rohadtul bejött, hihetetlen h a kis srác hogy lavírozik a hibbant perverz kamasz agresszor, és az intelligens pszichopata között. Nagyon bátor rendezés, már-már a pedofilia határát súrolva


Vivárium - Vélemények

2022-02-21 14:05.27
minden szempontból katasztrófa film!!! Abszolút 0 történetvezetés, nulla logika, nulla végkifejlett....a műfaj játék talán megérdemel egy egyest, az összes többi tényleg értékelhetetlen.


A feltáruló igazság - Vélemények

2021-12-21 02:29.00
Szerintem teljesen rendben volt. Sok átok koppintás ( the grudge). Az nyerte el a tetszésem, hogy a relatív és abszolút igazság tàrgykörèt izgalmasan taglalja. Így egy esztétikai, már-màr fèlműveszeti irányt vett alkotás. Tele csattanòkkal, fordulatokkal . Egyszerűen tudott nálam újat mutatni. De a sok filmből vett lopás kicsit elszomorító.


Fontos vagy nekem - Vélemények

2021-05-06 12:10.48
hahahahahahahahahaxdxdxdxd


Mortal Kombat (2021) - Vélemények

2021-05-06 12:09.27
Béna operatőr. A hangeffektusok nem elég űtősek!
Maga a hangkeverés, mint- "fluidizáló" hangulatteremtő egységalkotó- bicsaklik!

A pc-s effektek egész jók, de a vér túl mű, túl viszkózus, árnyalataiban és állagában valódiatlan.

A cselekmény szinte spékelés nélköli, mintha a 15. ázsiai színészes usabeli verekedős film lenne. A harcművészet, igenis művészet, nem szeretem ha pont ezen a ponton fogy ki a bélyegzős tintapárna. (pl.: tigris és sárkány, kill bill).

A színészek szinte mind "felejtsel" spektrumúak, egy ember tudott megmozgatni valamit, az pedig a főgonosz: Sub Zero

Raiden kikú.t sz.r!!! bicskanyitogatóan ízléstelen!!! A villámok Istene, és a Föld Védőszentje egy aggastyán! Hosszú ősz hajpalástja, a korával megragadó bölcsessége és egyenes, horizontális (szembenézős) tekintete van. A szeme csak akkor izzik vakusan, ha épp bősz erők aggasztják! Erre kaptunk egy mitugrászt, aki folyamatosan a padlóra bandzsít..xxD

Sonya még elmegy, de Kano baromi idegesítő. Jax is ócskavas, az a kezdeti kéz az valami brutál gyenge volt. Mileena túl rossz szintén. Ő egy jó pun.ijú rózsaszín dresszes tarkatan csaj. Aki maszkot visel, mert ekkora pofával a saját szájszagát se tudja elviselni.És megraknám rendesen, feláll rá a farkam, közben meg egy tisztességes undor is van bennem, de azért érdekel hogy verné ki nekemxD. erre meg kaptunk egy rossz fogorvost választó piaci sukárgádzsit, aki retkes, nemiszerve gombás,savas..cseppet se szexi.. hjajj

A történet kaotikus, érződik h még ők se tudják a végét, sőt kb a folytatást sem. A fatalityk lényege a szenvedő hang!!! A csajsikoly és fószerbömbölés. Itt ennek ellenérecsak egy elcseszett Reptile (ninja) gyíkszimfóniája volt betudható.

Összességében rossz film, de jók az effektek, csak senki se nyög. Jaxnek úgy fagyasztották le a karját, h közben farkasszemet nézett sub zeroval....
csalódtam
kb 0,66666 csillag


Kísértő múlt - Vélemények

2021-05-06 12:00.22
A film egész jól mutatja be az ámított boldog élet privilégiumait.
Adott egy szexis feleség, egy diákkedvenc egyetemi tanársegéd srác, akik szép kislányt nevelnek. A horizontjukon összejön a közösség és család, ünnepelnek, füves cigiznek.
És szép lassan lebontódik a szemen szedett hazugság, hogy ők így teljes egész, egy egzakt boldog pár. A 21. század típushibái sejlenek fel, mint a megcsalás, karrierszerzés bármi áron, anorexia stb. És a kis boldog család makettjében a feszültségi hő hatására bomlik mindenfajta adhéziós kötés.
Ez végsősoron egy nagyon gyenge szellemes köntösbe lett bemagozva, kifejezetten gyenge az operatőr, a zene.
Színészi játékban a csaj mindent visz, de a pasi se túl rossz. Egy egyszerű film, az ámításról, a kirakatélet hasznavehetetlenségéről.
Egyénibe a csajt nagyon szexisnek találtam, még amikor sírt akkor is. Kifejeztetten tetszett a rendezőtől/írótól h kamasz fiúval smároltatta, kifejezetten tetszett SPOILER h a végén meghal. Ezt kevesen lépik meg.

Summa summáról egy egyszerű film arról, hogy egy sikeres kapcsolathoz a felszínen túl sokkal jobban kell ismernünk egymást, illetve h a rejtett agresszió nációtól, társadalmi rangtól függetlenül bárkibe lappanghat, és ez mészárszékké realizálódó volumenben a felszínre is tud tőrni.

Négy csillag mert meghal a végén a hősnő.Mert a hősnő hihetően veti rá magát a kamasz fiúra.Mert a férj szakmai pozícióját nem misztikálták túl, nem egy banki igazgatói posztért ölt.Mert a füves cigis jelenet jól volt előadva.Mert az összkonklúzió értelmiségieknek szól.
de a négy csillag erősen szubjektív! Ha jobban kivesézném inkább 2


Mortal Kombat (2021) - Vélemények

2021-04-29 21:28.54
hahahahahahahahhahaha xdxdxddxdxd


A potyautas - Vélemények

2021-04-29 14:43.49
Toni Collette: love

És kb ennyi....
uncsi, döguncsi, apaszomorítóan lángvájlig


Amerikába jöttem 2. - Vélemények

2021-04-29 14:40.16
hát. Ez ilyen olyan F1es futam volt, ahol eső miatt leállították a versenyt. Vártál h folytatódjon, de aztán jól leintették.
Én lengetném a film előtt a 4 vagy 5 csillagos zászlót, de a leintés után nem pezsgő cumming, hanem inkább egy jobb felső x-kilépés történik. nem adott át élményt. Bár nehéz műfaj jó vígjátékot csinálni (pofa be, vejedre ütök, big bang theory első pár rész )


Sinister - Vélemények

2021-04-29 14:35.14
fhu nagyon jól írsz. Totál egyetértek. Bár az írásodból kimaradt még a gyerekgyilkos-logikátlanság. Én a dobozos jelenetig, amikor kiordított belőle a gyerek a sötét házban, nagyon reménykedtem. De ez tényleg nagyon bazári volt ez a végén benéz a babiloni gonoszság a kamba. ez ilyen horrorra akadva sztájl. Nálam négy csillag, de inkább azért mert a mostani filmek annyira bődületesen rosszak, nem azért mert ez lett volna olyan hűha


7500 (2013) - Vélemények

2021-04-28 22:17.44
botrány h a legmenőbb hangvágók és effektus alkotók, hangmérnökök kapják a leggagyibb elképzelésű filmeket. Sőt még az operatúr is jó, meg a díszletes is, erre meg egy holtgagyi töténet, nagyon sajnáltam :SS


Mortal Kombat (2021) - Vélemények

2021-04-28 22:02.11
Béna operatőr. A hangeffektusok nem elég űtősek!
Maga a hangkeverés, mint- "fluidizáló" hangulatteremtő egységalkotó- bicsaklik!

A pc-s effektek egész jók, de a vér túl mű, túl viszkózus, árnyalataiban és állagában valódiatlan.

A cselekmény szinte spékelés nélköli, mintha a 15. ázsiai színészes usabeli verekedős film lenne. A harcművészet, igenis művészet, nem szeretem ha pont ezen a ponton fogy ki a bélyegzős tintapárna. (pl.: tigris és sárkány, kill bill).

A színészek szinte mind "felejtsel" spektrumúak, egy ember tudott megmozgatni valamit, az pedig a főgonosz: Sub Zero

Raiden kikú.t sz.r!!! bicskanyitogatóan ízléstelen!!! A villámok Istene, és a Föld Védőszentje egy aggastyán! Hosszú ősz hajpalástja, a korával megragadó bölcsessége és egyenes, horizontális (szembenézős) tekintete van. A szeme csak akkor izzik vakusan, ha épp bősz erők aggasztják! Erre kaptunk egy mitugrászt, aki folyamatosan a padlóra bandzsít..xxD

Sonya még elmegy, de Kano baromi idegesítő. Jax is ócskavas, az a kezdeti kéz az valami brutál gyenge volt. Mileena túl rossz szintén. Ő egy jó pun.ijú rózsaszín dresszes tarkatan csaj. Aki maszkot visel, mert ekkora pofával a saját szájszagát se tudja elviselni.És megraknám rendesen, feláll rá a farkam, közben meg egy tisztességes undor is van bennem, de azért érdekel hogy verné ki nekemxD. erre meg kaptunk egy rossz fogorvost választó piaci sukárgádzsit, aki retkes, nemiszerve gombás,savas..cseppet se szexi.. hjajj

A történet kaotikus, érződik h még ők se tudják a végét, sőt kb a folytatást sem. A fatalityk lényege a szenvedő hang!!! A csajsikoly és fószerbömbölés. Itt ennek ellenérecsak egy elcseszett Reptile (ninja) gyíkszimfóniája volt betudható.

Összességében rossz film, de jók az effektek, csak senki se nyög. Jaxnek úgy fagyasztották le a karját, h közben farkasszemet nézett sub zeroval....
csalódtam
kb 0,66666 csillag


Fontos vagy nekem - Vélemények

2021-04-28 21:42.26
eltaláltad!!! még ebben a szerencsétlen filmben is volt az "oroszlán-típusra" utalás.
Látod még egy ilyen kettesbizi filmnél is megoldották hihetetlen elvárásaim:
miszerint egy film közvetítsen kapcsolatot az ősanyával, a földi törvényekkel,evolúcióval, állat és növényvilággal....nem nehéz ez látod-látod ;)


2021-04-15 22:08.08
Érdekes mód nálam a színésznő játéka vitte a filmet. Kizárólag ezért a max csillag, mert a GOne Girl óta, ismét pike tudott csak egy bicskanyitogató figurát hozni.
Egyetértek h a leszbi vonal már megszokott netflixes szinten irritál.
Egyetértek a logikai bakikkal ( a zsebgenxter bézbóz sapiba bújkál)
De ha úgy názzük a végén csak elégtétel, ami történt, és valóban ahogy már sokan írták, szépen keretbe foglalja az egész sztorit.
Ha levenném Rosamund kisasszony iránti szimpátiám, max hármassal görbülne duplán a film. Én ezt a csipisz színészt amugy ki nem állhatom....


2021-04-15 22:04.14
nagyon jól fogalmazol. Annyira jól színészkedett a csaj, h rendesen drukkoltam, hogy haljon már meg:D és tetszik h az orosz liliput zsebgengszterrel állítod párhuzamba.


2021-04-15 22:03.09
nagyon jó hozzászólás.egyetértek


Élősködők - Vélemények

2021-03-19 22:35.06
NAgyon rossz film. kerüld el


Vizsga (2009) - Vélemények

2021-02-19 11:11.41
igen.teljesen jogos, amit mondasz. Illetve ugye fertőzöttek is voltak ketten:DDDD


Devs (sorozat) - Vélemények

2020-07-19 00:36.07
jézus! Én nem tudom Te mit néztél, de köze sincs semminek ahhoz, amiket te itt összehordasz.
1.Homoszexualitásról szó sincs, nem tudom ki a látens b.zi de eskü egy jelenet se volt homokosokkal benne, és abszolút nem éreztem utalgatásokat se rá

2.A tudományos alapja tökéletes volt! A két rés kísérletre alapszik a fantasztikum, hogy az elektron és foton, olykor két helyen is lehet egyszerre, ezt a teóriát remekül integrálta bele egy multi hiper szuper számítógép szoftver állományába.
3. Az algoritmikus gondolatsáv abszolút nem mátrixos, teljesen új megközelítés, h pl.: Jézust vissza tudod hallgatni, a féreg mozgása stb...diplomás méárnök vagyok, és nem voltak benne oltári hülyeségek, sőt az ember virtualizálódását többen is prognosztizálják.
4. Teljesen jó volt a színászi játék, és miért lenne baj, hogy sok pasinak a fiúsabb lányok jönnek? Hol itt a probléma? ezek a lányok haljanak meg és ne színészkedjenek, vagy mi?

Úgy gondolom hogy csak a butus humán gondolkodású agyadnak volt sok ez a film, és a közölni valóját abszolút nem értetted, nem is érthetted nulla kvantumfizikai hozzáértéssel,a látványvilág és hangeffektusok is tökéletesek voltak.... Én nem tudom te melyik emberimádó szörny vagy, de hidd el nyugodtan h a jövő egyértelműen a virtualitás és kvantumfizika. Egy kezemen meg tudom számolni hány rendező nyúl ehhez...szerintem szörnyen ciki dolgokat írtál, olvasd el mégegyszer és ismerd fel h nagyon disszonáns...


Élősködők - Vélemények

2020-05-11 14:11.14
Kedves Filmkatalógus barangolók!
Ha nagyon sok időd van nézd meg mindneképp a filmet, egy tipikusan egyszer nézhetős műfaj nélküli film.

Egy két jó ázsiai témán feszülő film:

Egy gésa emlékiratai, a ruhák a zene, a karakterisztika, mind tökéletes és kellően művészeti komponensekkel megrakott film, jó ízlésűeknek

Tigris és Sárkány: A harcművészetet példaértékű fényképezéssel bemutató, néhány mitológiai elemhez nyúló film, zseniális, bravúros.

Ju-on: A modern horror atyja! A jumpscare mondhatni meghonosítója a híres feketevizes kádas jelenttel, tökéletes atmoszféra, tökéletes feszültség keltés

Chichiro Szellemországban. Az ázsiai kultikus világra épülő mese, gyönyörű alkotás, mindne képkocka az intelligencia tüzében ég. Tartalmas mondani és közölni való.Remek alkotás egy méltán jó zenével!

Paraziták(élősködők): Egy linkeskedő simlis család, egy színpadra teremtett díszleten próbál egy gazdag családot kifosztani, és a proliságot piedesztára emelni. Eközben a pincében már más is rég a gazdagékat akarta huzogatni, és összevesznek h ki huzogassa tovább gazdagékat.Mikor már nagy lesz a feszültség, az összes bunkóskodóból az egyik leöli az apukát.A film végig megpróbálja velünk megetetni h mekkora művészi tartalmat látunk, természetesen ez madzagon vezetés, ez a film csak a szintén ilyen proliknak jön be, akik az igényes és terjedelmes művészi alkotásokat valószínűleg egész életükben mellőzték. Se a zene, se a fényképezés, se a színészek, se a sztori, se a díszlet, se a mögöttes művészeti tartalom nem lehet egy európai értelmes értékrendű embernek kielégítú.
Hagyjuk ezt meg a proli amcsiknak. Puszi mára


A ház, amit Jack épített - Vélemények

2020-05-11 14:06.47
Sziasztok drága filmkatalógus látogatók.
Az alábbi filmről dióhéjban:

-Frontális gyerek és állatgyilkosságok!!!
-A rendező teljes elborult agyának kiteljesedése, csúcsorgazmusa (A halott gyereket elkezdi formálni, alakítani, dísztárgyat csinálni belőle, a jelenet végig mutatva van)
-Női mellek tőből történő levágása, értelmetlen és céltalan brutalitások tömkelege
-Megpróbál a szánkba adni egy művészfilmet, de az értelmesebbike rájön, hogy ez madzagon vezetés, a művészeti kapszulák kibontatlanul, hatos tekercseléssel a film egész két órájában érintetlenek
-A film megvezet, azt hiszed, hogy elkapták a manuszt, de kiderült, hogy Vergiliussal beszélgetett, teljesen indifferens kommentár a történethez képest
-Végtelenül csicska konklúzió,kb úgy tudom összefoglalni:

Embereket ölsz? Állatokat kínzol? Meggyalázod a hullákat? -->Hát akkor a pokolra kerülsz fiam..

Ezt a mondanivalót szenvedi el két órában a már-már szerintem klinikai esetű örökölt pénzes gennyeslelkű rendező


A régi környék - Vélemények

2020-05-11 14:03.34
Ez valami katasztrófa, egy semmitmondó ötletnélküli sz@r...


Az ifjú Sheldon (sorozat) - Vélemények

2020-05-05 19:55.51
tökéletes hozzászólás, köszönjük az infókat .BIGLIKE neked


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk