Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Falcon Lake
- Cinemax, 21:52
Bizonyítás
- Film4, 21:55
Gyógyító érintés
- Filmbox Family, 22:40
Conan, a barbár
- Mozi+, 23:00
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 23:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Polgárháború - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Váltságdíj aaaaa
Luke Roberts aaaaa

 

Kiflina hozzászólásai

Ugrás Kiflina adatlapjára

1 2

Dolittle - Vélemények

2023-01-04 12:04.02
Ez egy családi film, és annak tökéletes. Akinek kisgyereke van, annak egy délutáni filmnézésre remek közös program.
A 9 évessel együtt csodás volt, nyilván kettesben a párommal nem ezt választom.


Sniper: Ultimate Kill - Vélemények

2021-04-06 00:39.49
Nem lenne rossz, de mégis az. Pedig a látvány jó, a sztori sem lenne gyenge, lehetett volna belőle egy élvezhető mozi. De nincs meg a kohézió, ami összetartaná az egészet. A szereplők csak úgy vannak, köztük a párbeszédek teljesen megalapozatlanok, indokolatlanok. Próbálnak mélységet adni a karaktereknek, de nem sikerül, mert az is csak úgy hirtelen ott van, mintha össze lenne ollózva, hogy most kell sírás, meg most haragudjanak egymásra, vagy szóljanak be egymásnak, mint a sértődős 13 évesek...de semmi építkezés, semmi megágyazás. Csak mint egy mindent bele leves, beledobáltak ötleteket, jeleneteket, dialógusokat...hogy ez kinek a hibája? Rendezőé? Forgatókönyvíróé? Nem tudom. De baromi gyenge.


21 híd - Vélemények

2020-07-11 13:16.42
Maradjunk a GÖNGYÖLÍTI FEL - NÉL. :-)

"egy nagyméretű összeesküvés szálait gömbölyíti fel"

GOMBOLYÍTJA, cse**d meg!


Múlt karácsony - Vélemények

2019-11-16 20:03.42
Kellemesen csalódtam. Ültek a poénok, aranyos, szerethető filmecske.


Gyagyás gyilkosság - Vélemények

2019-08-17 08:24.09
Jó volt ez a maga nemében. Sandler és Aniston neve előre jelzi, hogy mire lehet számítani, így várható volt a komolytalan, szórakoztató, agykikapcsoló másfél óra. És annak teljesen tökéletes is. Mi szerettük.


Peppermint - A bosszú angyala - Vélemények

2019-08-17 08:15.44
Hát ez valami szörnyű volt! De komolyan! Mi volt ez? Ez hogy jöhetett létre? Ez nagyon átlag alatti volt minden tekintetben!
A történettel nem lenne gond, na de a mikéntje igencsak hagy némi kívánnivalót maga után! Nevetséges párbeszédek, bosszantó történetvezetés, logikátlan baromságok, na és még a Jennifer Garner játéka is zs kategóriásnak tűnik ebben a műben. Pedig láthattuk már pár jó filmben, ahol jónak tűnt. De itt még az összerogyása is szánalmasra sikerült.
Tehát ezt még egyszernézősnek sem ajánlom, mi kínunkban nevettünk.


The Book of Henry - Vélemények

2019-01-01 17:09.19
Szép film.
A film leírása egyébként nem stimmel, de ez nem baj. Jobb, h bizonyos dolgok nem derültek ki előre. Nem is nagyon szabad a film előtt utánajárni, pont azért, h hasson. Kb annyit kell tudni, h egy jól összerakott dráma.
Nagyon a kiváltott érzéseimről sem beszélhetek, mert azzal már spoilereznék.

Nagyon sok apróság van, amitől jó ez a film. Ahogy a család mindennapjaiba belelátunk, a rituáléik, a párbeszédek, a helyzetek komikuma és drámája, izgalom...kapunk mindent. Nyilván nem hibátlan de olyan film nincs is sok.

Naomi Watts tökéletes a szerepben, és üdítő látni az öregedő, (még) nem plasztikázott arcát, ami így kicsit megereszkedve is szép. A két kisfiú elég jó.
Jól összerakták, kerek egész. Ajánlom.




Hegyek között - Vélemények

2018-02-15 13:04.09
Valami nem stimmelt...szerint Kate Winslet a bibi.
Őt jó színésznőnek tartom egyébként, de itt ez most nagyon nem passzolt rá! Sajnos nem hittem el, hogy egy Idris Elba beleszeret egy ilyen nőbe. Ahogy írták páran, nem működött a kémia. Inkább volt kínos, mint romantikus.
Nekem a nő tette tönkre a filmélményt.


Kingsman: Az aranykör - Vélemények

2018-01-19 18:42.24
Első nézésre jó, másodszorira szuper. A moziban vitt magával a film lendülete, itthon másodszorra pedig már több dologra tudtam figyelni, pl
SPOILER
a filmvégi leszámolós nagy akciójelenet szintén olyan profi, mint az első rész templomos jelenete. Itt csak hárman voltak, meg hát már eleve nem üt akkorát, mert egyszer már sokkoltak a templomos jelenettel, itt meg a darálóval is a film elején. SPOILER VÉGE

Szívesen megnéznék egy olyan 'hogyan készült' videót, mint amilyet a Trónok harcához szoktak kiadni: mennyi a cgi, meg a trükk, mennyit ugrabugrál Colin Firth és Edgerton, és mennyit a kaszkadőrök...

A zenék, a ritmus, minden a helyén volt.

Kérdés: Eltont az igazi Elton játszotta???


Újra otthon (2017) - Vélemények

2018-01-19 09:44.35
Olyan kis nyugis. Semmilyen. De annak jó. :-)


Logan Lucky - A tuti balhé - Vélemények

2018-01-17 08:04.22
Lassan kezdődik, aztán csak begyorsul.
Imádtam a szövegeket.
Spoiler
Adam Driver karaktere kicsit debilnek tűnik, debileket is engednek a seregbe? Ott nincs valami pszichikai szűrő, amin át kell menniük? Na mindegy, az élvezeti értékhez csak hozzátesz. Tatum meg már a Kingsmanben is bizonyította, hogy megy neki a kiejtés. Vagy tájszólás? :-D
Katie Holmes meg jól megöregedett, mióta nem láttam.
Spoiler vége

Szóval kicsit vontatottan kezdődik, de aztán a karakterek, helyzetkomikumok miatt már csak azért is továbbnézi az ember. Nem bántam meg, vidám perceket szerzett.


Miss Sloane - Vélemények

2018-01-15 13:01.26
Először nagyon untam, mert alig értettem belőle valamit, meg a főszereplő csaj szerepe is eléggé visszataszító volt. Aztán lassan körvonalazódott, hogy milyen mozi lesz is ez.
És igazán örülök, hogy kitartottam. De nem is véletlen, hiszen nagyon jól építkezik a film. Egyszerűen be is ránt, ott is tart, és izgalmas is annak ellenére, hogy azt gondoltam, ez marha unalmas téma. Élvezhető. És gyors és pörgős, ezért újranézős. Szinkronosan néztem, és a nőhöz szerintem pont illik ez a szinkronhang ebben a szerepben. Mindemellett gyönyörű és remek színész, egyes jelenteknél azt figyeltem, hogy a gesztusaival is mennyire szerepben van. Mark Strong is erős. De a forgatókönyv, a szöveg az, ami szenzációs.


Hatton Garden - az utolsó meló - Vélemények

2017-11-27 22:45.44
Egyetértve az előttem szólóval: ez valami szörnyű volt! Ezt hogy lehetett összehozni?! Kb. semmi nem klappol a filmben! Nem folyik a sztori, unalmas, és elhúzott. Megmagyaràzhatatlan viselkedések, alaptalan történések, csapnivaló az egész! A színészek Matthew Goode kivételével egy falusi nyugdíjas klubból lettek felbérelve, rondák és tehetségtelenek, sztem nem is szinészek voltak, hanem a rendező rokonai. MG nagyon mellényúlt ezzel a filmmel.
Aki jót akar magának, megkíméli magát ettől a förmedvénytől. Szinte sírunk az élménytől.


A hazafiak napja - Vélemények

2017-11-20 12:45.44
Az eset idején boldog várandósságban éltem, nem is jutott el hozzám a hír, teljesen tudatlanul ültem le a film elé.
Azt kell mondjam, jó kis film ez. Rámentek a pszichikai oldalára a dolgoknak, nyilván ezt nem is lehet másként.

Spoiler
Amit a film a végén akar mondani, az üzenet, hogy mennyire király Boston lakossága, milyen szuperek, hogy kézre kerítették a tetteseket, ez mind szép és jó. Hogy úgy lehet túlélni, hogy a lábamputált házaspár arról nyilatkozik, hogy a halottakra nem az agresszió áldozataiként kell gondolni, hanem a szeretet követeiként, hát ez egy akkora szarság, mint a ház! Egy hülye közhely, egy hülye semmi, egy felháborító üres mondat, ami lehet, hogy szépen hangzik, de semmit nem ér!
Nem vigasztalja a szülőket, akik elvesztették a 8 éves gyereküket. Azok nem a szeretet követeként gondolnak rá. Ha elveszteném a gyerekem, nem segítene ilyen szépen csomagolt mondat, nem csökkentené a dühömet, elkeseredésemet, valószínűleg fel se tudnám dolgozni. Egy szörnyű tragédia.

A film amúgy tetszett, csak a végén bosszantott fel ez az egy mondat.


Tökéletes hang 2. - Vélemények

2017-09-30 08:12.55
igen, a német csapat jobb volt az amerikainál.


A viskó - Vélemények

2017-09-30 07:30.09
Spoileres lehet

A film feléig azt hittem, hogy arra megy ki a játék, hogy a kiscsaj mégis életben van, és azért hívták a viskóhoz a csókát, hogy rávezessék és megtalálja a lányát.
Aztán leesett, h ez nem erről fog szólni.
Hanem a hitről, a veszteség feldolgozásáról. De arról meg nem szólt jól, számomra nem volt benne semmi hihető.
Pszichológiailag jogos, tényleg a megbocsátás illetve elengedés kell a továbblépéshez. De sztem a film lassúsága ellenére is túl gyorsnak éreztem az apa részéről a mérge elhagyását. Túl könnyen bocsátott meg. Sztem akiben ennyi düh és méreg halmozódik fel jogosan egy ilyen eset után, azt nem tudja két 'meg kell bocsátanod, mert az lesz a jó' szöveg eltántorítani abosszúvágyától! Nem volt életszerű! Persze, miért is lett volna, hisz nem életszerű Istennel hús-vér formában trécselni...de én inkább a lélektani részét érzem elnagyoltnak.
A témával egyetértek, hit és hívőség nélkül is így bír az ember továbblépni.

Azoknak, akik elvesztettek valakit, segíthet a film a gyászuk feldolgozásában, elfogadásban, elengedésben, továbblépés ben? El nem tudom képzelni, h egy ilyen tragédiát hogyan lehet feldolgozni. Szerencsére nem éltem át ilyet. De nekem a film csak egy olyan üzenetet adott, amit amúgy is tudok: elengedni, megbocsátani. Oké, de semmivel nem vitt közelebb ahhoz, h mindezt hogy csináljam. Mondani könnyű, a szajkózástól nem lesz egyszerűbb.

Hiteltelen volt, h az apját megölelte és egyből megbocsájtott. Egy bal horoggal kellett volna indítani és utána összeborulni. Persze akkor már mardoshatta a bűntudat, mert ha jól értelmeztem az elejét, akkor megmérgezte az apját anno. És emiatt lehetett lelkiismeret-furdalása, de akkor is azt gondolom, h bizonyos érzelmi folyamatokat kihagytak. Én nem varrnám a színész nyakába, simán lehet, h a vágószobában nyestek le részeket.

Összességében 20 zsepit elhasználtam, de nem érzem 100 %-osnak a filmet, vmi hiányzott.


Aloha - Vélemények

2017-09-11 12:53.41
Nekem meg tetszett. :-D De biztos azért, mert a vélemények alapján valami nagyon rosszra számítottam, és ahhoz képest kellemes csalódás volt.
Olyan kis kellemes a hangulata, olyan kis könnyed.
Nekem ez kerek volt.


A 19-es asztalnál ülők - Vélemények

2017-07-16 21:35.48
Igazán hangulatos kis filmecske. mi nagyon jól szórakoztunk rajta. :-)
Komédia? Helyzetkomikumokkal tűzdelt dráma? Nem tudom. Könnyed és eszement egyszerre.
Drámai is mert lenni, nem ment el túlzottan egyik irányba sem. A határon egyensúlyozott, és nem billent giccsbe, mindig jó érzékkel történt váltás. Imádtam a stílusát, a zenéit. A színészekre nem lehet panasz.
Langyos, lassabb folyású film ez, de mégis pörgős. Biztos nem hibátlan, de nem zavar. Jobb kedvem lett tőle. Máskor is megnézem, ha könnyed filmre vágyok.


Arthur király: A kard legendája - Vélemények

2017-05-20 23:03.44
Nagyon tetszett!!! Nem is értem a sok negatív kritikát...a bukást meg pláne nem érdemli meg!
Végig fenntartja az érdeklődést, a színészek nagyon jók...csak nem David Beckham volt az egyik jelenetben? :-D
Charlie Hunnam már korábban is megfogott, van karizmája (nem, nem az izmaira gondolok)
Eric Bana-val már a Deadfall-ban is együtt játszottak, a Bíborhegyben meg tök más karaktere van, szóval nem véletlen kap főszerepeket a színész.
A látvány pazar, a Guy Ritchie féle történetmesélés meg egyszerűen lenyűgöző. Pörgős, humoros, szokatlan, a zenék annyira ütősek! Sajnálom, hogy az előző rendezése is bukott, az Uncle embere is ott volt a szeren.
Írták többen, hogy a látvány jó, de a történet nem. Nem értek egyet. Szórakozni ültem be a moziba, szórakoztató volt, nézném újra.


Halálos iramban - Ötödik sebesség - Kérdések

2017-05-04 00:00.02
Tudom, nem kell fennakadni ilyen apróságokon, és csak költői kérdés:
1. A rabszállító busz nekimegy egy kisautónak, és nem ledózerolja, hanem felpördül tőle és forog 6-7-et?
2. A 6-7 forgás után nem sérült meg senki a buszon? (Híradóban mondták)
3. A vonatos jelenetnél Brian úgy szólítja Domot, h Vin?? Ez senkinek sem tűnt fel és bennehagyták? :-D Vagy csak én értettem így?
4. A fizika törvényei miért nem működnek, mikor 2 kocsival húzzák a széfet? Ide-oda kéne rántania a kocsikat.
5. Kinyírnak egy rakat embert, de semmi gond?
Érdekes film...:-D



Robin Williams - Kérdések

2017-04-10 14:51.21
Mi a címe Robin Williams azon filmjének, melyben arra bíztat embereket, hogy legyenek nyitottabbak, segítsenek másokon? Arra emlékszem csak belőle, hogy végén egy csaj, akinek alapból zárkózottabb a természete, de a R.Williams játszotta szereplő ráhatása miatt segíteni akar egy embernek, aki valószínűleg nem százas, és az meggyilkolja a csajt. Hm? Rémlik valakinek?


A lány a vonaton (2016) - Vélemények

2017-03-17 22:56.07
Nyomasztó hangulatú. Annak ajánlom, akinek ez nem vágja haza a filmélményét.
Könyvhű lett, két apróságot leszámítva:
spoiler
1. a könyvben a főszereplő nő molett
2. a könyvben lefekszik a scottal, így rémlik
Nem tökéletes, nekem kellett volna egy kicsit részletesebb utózönge. De azért jó volt ez.


Büszkeség és balítélet (2005) - Vélemények

2017-02-22 13:28.38
Női hozzászólás következik:
Igenis tökéletes Matthew Macfadyen játéka! :-)
Hát azokat a szerelmes pislogásokat nem mindenki tudja ám produkálni! :-D Lehet,hogy faarcot vág végig,de hát még így is kilóra megvesz az ártatlan szemöldökével, bárgyú pislogásával, és isteni mély férfias hangjával! Valaki lentebb nagyon pontosan leírta, hogy a (hölgy)néző vágyik erre a szerelemre. Igen, én igen. :-D És tökre szégyellem. :-D


Coming Out - Vélemények

2017-02-08 19:12.03
Kellemes csalódás a film. Lehet azért, mert rosszabbat vártam. Nem tudom, de a lényegen nem változtat: teljesen szórakoztató, kikapcsoló vígjáték. A bosszankodókat nem értem, hiszen süt a filmről, h nem kell komolyan venni. Nem érdemes az eltúlzott, szteretipikus melegvonásokon hőbörögni, mivel egyértelmű, h nem a hiteles homoábrazolás a cél.

A zenék és lassítások nagyon el lettek találva. Különösen a kosárpályás résznél, mikor kiszállt a kocsiból. Helyzetkomikumnak is tökéletes.

A szereplők:
Csányi nem rossz, de sosem értettem, miért kap ennyi főszerepet. Van kisugárzása, oké. ...de ronda! :-) Mindenesetre el tudtam felejteni.
Tompos Kátya viszont nagyon jellegtelen és jelentéktelen volt egy ilyen szerephez. Kevés volt ahhoz, amit el kellett volna adnia.

Összességében egy teljesen nézhető, szórakoztató, könnyed vígjáték.


Zootropolis - Állati nagy balhé - Kérdések

2016-12-30 14:22.26
Olvastam egy kritikát, miszerint ez a Zootropolis azért is szuper, mert rengeteg filmes utalás van benne. Illetve sorozatokra is kikacsint. Anno a Shrek első része volt ilyen, azok fel is tűntek. De itt ebben nekem egy sem! Valószínűleg az is köztejátszik, h lett egy gyerekem, és évek óta alig nézek filmet, sorozatot egyáltalán. A kérdésem az lenne, h ti milyen sorozatos és filmes utalásokat vettetek észre. Kösziiii


Kate McKinnon - Vélemények

2016-12-29 06:20.00
Tisztára Elizabeth Banks, illetve a fiatal Cibyll Shepard.


Hivatali karácsony - Vélemények

2016-12-29 06:16.20
Jó volt ez! :-) Az előzetes és a cím alapján lehet tudni, mire számítson az ember. Pont erre. Remekül szórakozott az egész mozi. Tipikusan az a film, amin otthon kevesebbet röhögnék, ezért jobb moziban, ahol nevethetek azon is, h más min röhög. Tökéletes kikapcsolódás. Beteg poénokkal. Jó vágásokkal, eltalált zenével, minőségi zsánerszerepekkel.


Hosszú út lefelé - Vélemények

2016-08-28 19:41.31
Imádom az ilyen poénokat! Vagy nem is poénok, inkább helyzetkomikumok? Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon sok rendezőnek beletörik a bicskája, hogy kijöjjön ezeknek a szituációknak a komikuma, de ebben a filmben tökéletesen működik.
Kicsit lassú, kicsit érdekes, érzi az ember, hogy nem úgy reális, ahogy van, meg hagy kérdéseket, de valahogy érezni, hogy nem is az a lényeg, hogy ez most hogy van. Jól esett.


A fiók - Vélemények

2016-07-09 14:44.16
Háhá!!! nem tudtam, honnan olyan ismerős a dilis Mckenzie...hát most látom, hogy a mi James Bondunk: Daniel Craig! :-D

A film rendben van, semmi különös, mégis végig érdekelt. Nincs a végletekig húzva, Adrien Brodynak jól állnak az ilyesfajta szerepek. Atomvékony ebben a filmben, pedig a kamera kövérít. :-)


Ha maradnék - Vélemények

2016-05-19 23:52.49
SPOILERes

Tetszett. Leginkabb a szöveg miatt. Egyrészt nagyon üdítő volt a szülők gyerekeikhez viszonyulása, a mondatok olyan hihetetlennek tűntek nekem, de szívesen tapasztaltam volna ilyen szülői felfogást anno. Másrészt a fiatalok párbeszédei, ezek a gondolatok, illetve h megfogalmazzák az érzéseiket, nagyfokú önismeretre és világismeretre vall. Magas érzelmi intelligenciát feltételez mindkét gyerek esetében.
És ez felemelő.
Viszont kicsit hihetetlen is. Mert nem azt tapasztalom, h ilyen korú gyerekek ilyen intelligensen állnának dolgokhoz. Plusz nem is érett gondolkodásúak.
De alapvetően tetszett, érzelmes történet.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk