Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hogyan legyünk szinglik?
- RTL Három, 16:40
RRRrrrr!!!
- Moziverzum, 17:10
Nagy trükk
- Film Mánia, 17:20
A Fabelman család
- Filmbox Premium, 17:35
Itt a vége
- HBO, 18:12

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Renfield - Vélemények
Eljő az ember fia - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nagymenők aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Janika18 hozzászólásai

Ugrás Janika18 adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész - Vélemények

2015-11-09 17:11.08
Peetaaaa neeee.
Hát ez büdös gyenge lett, azt hittem hogy az aréna utánni világ kicsit érdekesebb lessz. Tévedtem! Végtelenül gagyi film


Az igazság védője - Vélemények

2015-07-14 01:20.28
Pista mint valamilyen ex-gumitalpu! Hát ez mekkora ötlet te jó ég!

Seagal és Waxman legendás párossá érik lassan.


Machete gyilkol - Vélemények

2015-07-09 17:27.52
Én jól szórakoztam rajta. :D És Gaga nyúlfarknyi szerepe is tetszett!


Transzcendens - Vélemények

2015-07-08 01:16.31
* mínusz egy "erre"! :D


2015-07-08 01:13.58
Nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz ez a film. Inkább a rossz felé hajlok! A alap ötlet jó lenne, sőt még érdekelnek is az efféle dolgok, csak-hát... a színészi alakítások gyengék, hiába a sok nagy név. Habár ez nem feltétlen az ők hibájuk. Egy karakter sincs igazán kidolgozva, nincs túl nagy mozgásterük a szerepben a színészeknek.

Ami után elmentek a nanotechnológia irányában már nem igazán tetszett amit látok.

Nekem úgy tűnt mintha maga a rendező sem tudná eldönteni, hogy mivé fejlődjön a Will félle A.I.

No meg a kormány is hamarabb rövidre zárhatta volna a nano-zombi gyárat ha 1 azzaz 1 darab ránézésre II. vh-s nem túl nagy kaliberű agyúnál valamivel nagyobb tűzerőt képviselő haditechnikát vonultat fel.

Közhely, de erre azt-hiszem erre a filmre nagyon igaz, hogy ebből a storyból sokkal többet ki lehetett volna hozni!


Daybreakers - A vámpírok kora - Vélemények

2015-03-15 22:31.33
:D Igen, az Alkonyat csillám-vámpírjaihoz képest tényleg igazi felüdülés ez a movie!


A valami - Vélemények

2015-01-06 13:53.22
Az 50-es években futószalagon készített sci-fi és horror rettenetekhez képest felüdülés ez a mű.
A nyomott hangulat többé-kevésbé megvan, ami nagy részben annak köszönhető, hogy az Antarktiszon játszódik, sehol máshol a földön nem lehet úgy elzárva a külvilágtól az ember mint ott. Tehát a helyszín jót tesz a film hangulatának. Van benne feszültség is.
Az űrnövény viszont ötlettelen és kevés benne az akció, az áldozatok száma meg még kevesebb. Összességében szórakoztató alkotás, nekem tetszett!


9-es terv az űrből - Vélemények

2014-12-30 14:03.24
Nagyon jó! Legjobbak az élőholtak, Mortisa és a kövér kopasz mindent visz. Na és a bomba ami meggyújtja a fényt is epic.


Hétmérföldes szerelem - Vélemények

2014-12-28 23:40.03
Két alkalommal visítva röhögtem, mind két jelenet 1 asztalon indult! Amúgy semmi extra de engem elszórakoztatott.


Zombieland (2009) - Vélemények

2014-12-26 15:31.30
Legjobb zombis film! :D Legjobb mert nem akar például vérfagyasztó horror lenni, a zombik nem arra valók, hogy összeszrjuk magunkat tőlük. Inkább lelkiismeret furdalás nélkül lemészárolható idióták!
Sokkal fontosabb náluk az a mérhetetlen szabadság ami a tűlelők ölebe hull. A zombieland tudta számomra a legjobban átadni ezt az érzést. A szabályok és kötelezettségek nélküli gondtalan élet érzését.
A szereplők végtelenül szimpatikusak, nem sokat drámáznak, nem akarják megmenteni a világot, nem táplálnak hiú reményeket fertőzés mentes helyekről, ellenszerekről, inkább megpróbálják kihozni a maximumot a helyzetükből, ezért azt teszik amihez épp kedvük szottyan!


Álomháború - Vélemények

2014-11-13 22:22.58
Első blikkre ez a film nem szól másról mint: -Nagyon jó nők, dögös zene, vagány akciók.
Van akiknek a vagány nők, nagyon jó zene és dögös akciók elég is, hogy tetszen a film!
Mások szerint 2011-ben már édes kevés, ha 1 film nem szól másról mint dögös nőkről, vagány zenéről és nagyon jó akciókról.
Szerintem több van ebben a filmben mint ami elsőre le jön! Ugy-gondolom van mondanivalója, egy egészen pici mindenkép! :D


X faktor

2014-11-04 19:51.50
Pár órája megnéztem felvételről a hétvégi adást, de csak mert a csajom azt nézte. Hát, továbra sem fogom a szombat estéimet a tévé előtt görnyedve tölteni.
Igazából már nem is nagyon emlékszem 1 produkcióra sem, annyira sulytalan az egéssz mezöny, hogy az már fáj. Na jó, talán a maszkos csapat produkciója rendben van. Toth Gabi stilusa annyira iritál, hogy ahányszor megszolalt muszáj volt kimennem a szobából féltem, hogy eret vágok magamon ha 10másodpercnél továb kell halgatnom. Ritka ellenszenves nőszemély!
Mind1-is ugysem szándékoztam több x-faktort nézni az amerikai x-faktor 2. szériájának döntője után! Ugy gondoltam, Carly Rose Sonenclar-nél jobb hangot és produkciókat már ugysem fogok látni tehetségkutatokban! Középszerü előadokat nézni meg fölösleges időtőltésnek tartom.


Az éhezők viadala - Futótűz - Vélemények

2014-10-07 20:11.50
Még mindig nem az igazi, Katniss szebb lett és már volt pár harci jelenete is(vér még mindig sehol) de amugy teljesen ugyan az mint az egyes! A Capitoliumos rész 1 picit gyengébb, az Arénás picit jobb az 1hez képest.

Ami a legjoban zavar és idegesit a filmben a Katniss és Peeta félle szerelmi szál! Véleményem szerint nagyon gáz, Peeta sem ránézésre sem semiféleképen nem ér fel Katnisshez. Erötlen a karakter, erötlen a szinész. Már az első részben is idegbajt kaptam Ketniss vergödésétől egy Peeta kaliberü srác miatt, ez erre a részre hatványozottan igaz. Ammedig Peetának lapot osztanak ebben a sorozatban, nem tudok 3csillagnál többet adni rá. Nem mintha ez bármit is számitana.


Cápatámadás Malibuban - Vélemények

2014-10-07 19:14.52
Érdekes és tanulságos film volt... Ja Nem! Kiváncsian vártam, hogyan oldják meg ahogy a cunami megérkezik és elsodor mindent az utjából, arra tippeltem, hogy igazi cunamiról készült felvételekkel fognak operálni de nem, 1 zseniális rendezöi huzásnak köszönhetöen nem kellett szörnyülködni a CGI vizen többet, egyszerüen csak nem mutattak semmit, kivéve a bodéban ragadtak bárgyú tekintetét. Ja és azt is sejteni lehetett, hogy közben kintről néhány ovodás vizipisztolyal lövi a watchtower-t.

A szőke leányzonak azert adtak a szájába(azon kivül) néhány igen érdekes mondatot. A nem vehetek fel többet bikinit már lentebb megemlitetétek de néhány percel és néhány bodémellett elsuhanó cápa hátuszonyal késöbb azt is szová tette, hogy idézem "-Apám be fogja perelni a városvezetést mert nem tudnak megvédeni engem!" Ja de ahogy a lányt elnézem, apuci nem áll ott meg, bepereli az orszarvu cápákat és a cunamit is. Na mind1, kár erről a filmről szót ejteni, ami faszságot végig csinál a 90perc alatt ez a néhány taigetosz pozitiv barom az elképesztő.

Na jó, azért volt ebbe dráma is, például a riporternő 15percenkénti bejelentkezáse az elképesztő pusztitáson átesett területekkel a háttérben nagyon meginditóra sikerült. Mindazonáltal a legnagyobb pusztitás az agysejtjeim közt történt!


Sose bízz a szomszédodban! - Vélemények

2014-08-22 22:02.43
Valaki meg tudná mondani, hogy a magyar cím fordítok miért akarnak mindig olyan átkozottul frappánsak lenni.
Egyébként nem volt ez rossz, a színészek jók,Selma Blair alakítása különösen tetszett, van benne csavar is, jól szórakoztam rajta, vállalható alkotás szerintem.


Eurovíziós dalfesztivál

2014-05-11 16:38.08
"Azt is láttam a nap alatt, hogy nem a gyorsak győznek a futásban, nem a hősök a harcban, nem a bölcseknek jut a kenyér, nem az értelmeseknek a gazdagság és nem a tudósoknak a jóindulat, mert mindezek az időtől és a körülményektől függnek."
Prédikátor könyve 9:11

Azt hiszem ez itt a mélypont!

Leszögezem, nem az a bajom, hogy ő nyert, hanem, hogy átestek a ló túloldalára ezzel a hű de nagy toleranciájukkal, agyon lett hájpolva, miközben fennhangon ugatnak a kirekesztésről ők a legkirekesztőbbek.

Magát a tolerancia bajnokának kikiáltó művelt Európa, véleményt mondott! A mindent elsöprő harc közben -amit a másság elfogadtatása mellet ill. a kirekesztés ellen vívnak- nem veszik észre, hogy ugyanolyanná sőt rosszabbá váltak mint a nekik kreált ellenségkép. Eksztázisba, kivetkőzve önmagukból, szivárványszín lobogókat lengetve üvöltik a világnak, hogy íme nálunk bizony nincs kirekesztés, mi lehetne ennél egyértelműbb bizonyítéka ennek mint, hogy Conchita győzőt. Természetesen néhány perccel később szemrebbenés nélkül kifütyülik, lehurrogják az Orosz lányokat, akiknek annyi hibájuk van csupán, hogy oroszok és, hogy nem 1 gigantikus hímtagon libikókáztak félmeztelenül a fellépésük alatt!

Ezt hívhatnánk akár etnikai alapú diszkriminációnak is, de nem tesszük, a diszkrimináció 1irányú ki-ki saját szemszögéből!
Különben is a nagy és gonosz medvét nem kell félteni, csak épp nem veszik észre, h nem Putyin ált a színpadon 2 GRU osztaggal, hanem két 17éves lány akik könnyen lehet, mikor nekifogtak készülni az eurovízióra még Krimea Ukrajnához tartozott!

A győztesről még annyit, volt még legalább 10 olyan vagy erősebb hang mint az övé, és színpadkép is minimum 5. Egyértelmű, hogy mi döntött. Persze lehet, hogy Európa szerint 1 nőnek jobban áll a szakáll mint például a fuvola vagy a esetleg a mell! Na mind1! Engem eddig sem hozott lázba ez a fesztivál és ezután sem fog.


Halálos hajsza (2006) - Vélemények

2014-01-21 19:22.15
Megnéztem, egyáltalán nem erre számítottam, de tetszett! Sőt magával ragadott, amikor vége lett úgy éreztem ez a világ legjobb filmje, most-már tudom, hogy ez hülyeség! Viszont kétségtelen, hogy van ebben a filmben valami ami messze fölé-emeli az átlag akció moziknak!
Tele verbális és vizuális erőszakkal, ami szerintem igazi felüdülés napjaink pg-13 as korhatárral vetített kommersz akciófilmekhez képest.
A színészek jók, még a gyerekekkel sincs gond.

Spoiler lehet
A pedofil házaspár lakásában játszódó összes jelenete epic! Talán ezek a részek tetszettek a legjobban, a lakás berendezése nagyon beteg akár tulajok. A fürdőszobában azok az árnyékok... hú hátborzongató, habár láttam már valahol hasonlót, valamire emlékeztet de nem tudom melyik filmből vagy honnan.
Amikor a 2 pedo lesi a stukkert miközben vera farmiga telefonál, és köröznek, hogy valahogy megszerezzék a pisztolyt, hát a fejem fogtam már ahányszor nem őket láttuk, hogy nehogy valahogy megkaparintsák, ott ki-voltam készülve teljesen, nagy megkönnyebbülés volt mikor golyót kapták :))


Szólánc focicsapatokkal

2013-12-29 18:07.32
Deportivo La Coruna


Éjjel-nappal Budapest (sorozat) - Vélemények

2013-12-29 18:05.23
Ezzel a sorozattal kapcsolatban csak 1 problémám van, mégpedig az, hogy erre a szarra amit a retek klub ki okád magából van igény!

Nem a csatornával van baj(DE, azzal is, de ezt most hagyjuk), hanem a napról napra mélyebbre süllyedő társadalommal. Egy szart csinálna az rtlklub x-faktort, való világot meg éjjel nappal Budapestet ha tíz emberből nyolc nem bámulná agyhalott zombiként ezeket az igénytelen higfos műsorokat!

Ha lenne egy tumorom, Éjjel nappal Budapestnek nevezném! Azt hiszem ez itt a mélypont!


Szólánc focicsapatokkal

2013-12-27 16:05.43
Ipswich Town


Filmet keresek

2013-12-25 14:06.44
Eeez azz, köszi hú mióta keresem már, nem gondoltam volna hogy 95'-ős a film csak, még1szer kösz! :)))


2013-12-22 13:31.26
Hasonló de nem ez sajnos, abba pont fordítva van, a férfiak az elnyomok és nincsenek visszafejlődve kőkorszaki szintre, vannak járművek benne és lőfegyverek is.

Azért kösz, megnézem ezt is, érdekesnek tűnik.


2013-12-21 21:00.54
Helló! Keresek 1 filmet már egy ideje, bátyám VHS gyűjteményében volt meg anno, sajnos nem tudok se címet se szereplőket csak néhány jelenetre emlékszem.

1. Valamilyen poszt-apokaliptikus Med Mex-es világban játszódik a film. Úgy kezdődik, hogy 1 nőt üldöz asszem két férfi ilyen sziklás vidéken. Elkapják, megerőszakolják. A nőci társai is megérkeznek(szintén nők), megölik a két erőszaktevőt. Később a nőt is kivégzi a többi "amazon" mert valamilyen vírus miatt a szex a nőkre nézve halálos?!
Amire emlékszem még, hogy a nők és a férfiak külön táborokba élnek és harcolnak egymással.
Van benne 1 fiatal tudós aki az ellenszert kutatja és aki összemelegedik 1 csajjal már az elején.
Van 1 karakteres főgonösz aki a férfi banda vezére. Egyébként ö az 1etlen aki nevesebb színész, legalábbis nekem úgy rémlik láttam még valamilyen filmekben.
És van vetkőzős pókerparti meg látványos összeborulás a 2nem között a végére mikor megtalálják az ellenszert.
Szerintem a 80'-as években készülhetett a film.


Paul Walker - Vélemények

2013-12-02 20:19.44
Respect!
Halál és halál között óriási különbség van, de azért nem annyira szörnyű. Akik ismertek és szerettek azok meggyászolnak így is, de ez amúgy sem sokat számít akkor már.

R.I.P. Paul Walker


Tiya Sircar - Vélemények

2013-10-20 10:29.25
A gyakornokok -ban is szerepel és jól domborít benne, itt miért nincs feltüntetve a filmjei közt?


Az éhezők viadala - Vélemények

2013-10-06 19:22.31
Nekem a közepe tetszett csak a filmnek, onnan hogy elindultak a Kapitolium felé, egészen amíg be nem lépett Katniss a csőbe és felemelkedett a pályára!
Az eleje dogunalom, a harc a túlélésért az arénában szerintem elég vérszegény. Katniss végig csetlik-botlik, csak véletlenek sorozata és az elvileg riválisai segítségének, hülyeségének esetleg kíméletének köszönheti, hogy nem rúgja le a patkót bármikor!

A beharangozásához képest a túléléshez szükséges tudása kimerül abban, hogy lefekvés előtt odaköti magát a fához, mondjuk ez fontos is mert folyton alszik, ja és persze bármit eltalál íjjal, másodikra! Komolyan mondom 2részt megnézel Bear Grylls-ből és megnyered ezt a szánalmas viadalt.

Az elb@szot szerelmi szál pedig kellet mint 1 falat kenyér.

Ö elvileg minden áron haza kell menjen mert a családjának és főleg a húgának szüksége van rá! Mégis a végén mikor a hangosbemondóban mondják, hogy vissza állnak a régi szabályok vagyis, hogy csak 1 győztes lehet, nekifog lelkizni meg önfeláldozni. Ahelyett, hogy megkínálná egy nyílvesszővel a tőle 2méterre álló Peeta-t!

Na mind1, végül is a Kapitoliumban játszódó rész tetszett, a képi világa, a színek, a jelmezek szuperek voltak plusz Stanley Tucci eszméletlen jó volt. Woody Herrelson és Elizabet Banks játéka is tettszett. 3csillag


Megapiton kontra óriásalligátor - Vélemények

2013-07-02 15:00.13
Akarom mondani megy!


2013-07-02 14:57.58
Eredetibe is ez a zene egy alatta?


Szarember - Vélemények

2013-07-02 00:45.27
Első hallásra azt hittem, hogy ez egy fos film lesz. Most, hogy megnéztem már látom, szépen ősszeált a végére ez az egész történet 1 jó nagy adag szarrá!!!


Csillagközi invázió - Vélemények

2013-04-21 20:52.27
Ja és Dina Meyer-t vagyis inkább Dizzi Flores-t nagyon sajnáltam :)) tökös kis csajszi volt. Denise Richards-tól meg kiver a viz!


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk