Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 14:45
Nagytudásúak 2.
- Film Mánia, 15:10
Térj vissza
- Filmbox Extra HD, 15:20
Feledés
- HBO, 15:30
Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés
- Film Café, 15:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Snooker
Macskanő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Zoolander 2. aaaaa
Sonia Rolland aaaaa

 

Arni_Deszkások hozzászólásai

Ugrás Arni_Deszkások adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2016-04-05 00:00.59
Sziasztok! Egy kedves barátot keres egy filmet, amiről a következőket lehet tudni:
-egy szőke a csaj a főszereplő, aki meglátogatja minden exét
-van egy nővére aki házasodni készül és ő ez alatt összeírja az exeinek a névsorát
-van egy haver aki segít neki az exek felderítésében, akivel a film végén összejön

U.I.: Köszi a segítséget. :)


Halloween 5. - Vélemények

2014-08-02 21:32.33
Nekem sem tetszett, nagyon alul marad a többi Halloween részhez képest!Az első kettő nagyot ütött, a harmadikról ugy-e nem beszélünk, mert semmi köze elődeihez, a 4. még úgy elment szódával, habár már azt sem tudtam úgy élvezni mint az elsőket, ez az 5. meg katasztrófa.


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - 7. évad

2014-06-27 08:41.51
Nekem is tetszett a rész, habár történhetett volna valami nagyobbb durranás is hamár az utolsó évadnál járunk, de még mindig nagyon jól vissza tudja adni a sorozat a feeling-ét és talán ez lesz amit hiányolni fogok amikor befejezik. A karakterek még mindig ütősek és megvannak azok a pillanatok, amikért még mindig érdemes nézni a True Blood-ot. Tara halála hirtelen jött de engem őszintén hidegen hagyott, már amikor a 4.?évad végén kinyirták sem hatott meg különösebben, nade valakinek halnia is kell...Eric-et viszont egykettőre vissza kéne csempészni a sorozatba! Összességében a sztorit még nem tartom, olyan hű de mekkora szenzációnak de ez még csak az eleje, szóval korai ítélkezni. Tegyék vissza Ericet és picit pörgessék fel az eseményszálakat és akkor nem lesz balhé.


X faktor

2013-11-30 21:06.51
Milyet nyomott Tünde :D kétség kívül ő a legjobb!:)


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2013-11-25 20:30.13
Jajj nagyszerű ez a harmadik évad!:D Minden rész után egyre jobban várom, hogy felrakják a következőt. Jessica Lange hihetelen. Régen láttam olyan erős színészi alakítást mint az övé. Teljesen profi megtestesítője karakterének. És akitől még libabőrt kapok az a voodoo queen, a fekete boszi :D, aki az arcjátékával vett le a lábomról. Nem tudom honnan kerítették ezt a színésznőt de rettentő hatásos amit művel. Aki még említésre méltó az Madam LaLaurie, ilettve az őt alakító színésznő aki szintén tökéletes volt a neki szánt szerepre, annyi különbséggel, hogy tőle azoknál a részeknél dobtam hátast, amikor visszamennek az 1800-as évekbe és mutatják őt, mint a legördögibb asszonyt, aki embereket kínoz. Szeretnék még több pillanatot azokból az időkből. :D Amúgy az egész modern köntös amibe belehelyezték ezt a boszorkányosdit nagyon bejön. Ryan Murphy ismét kitett magáért. És hogy pár szót említsek a "régi" szereplőkről is, most valahogy nem érdekelnek, inkább csemegézek az újakon, mert szuperek, kivéve a legendás Mrs. Lange-t


X faktor

2013-11-25 19:38.22
A Bytheway akkor lehet finalista ha végig tovább megy párbaj nélkül. Ha párbajozniuk kell, bárki ellen hazaküldi őket a zsűri. Max. Ádámmal szemben lehet esélyük. Ádámmal ugyanez a helyzet. De ő nem hiszem, hogy kibírná a végéig, már 2 párbaja volt ez elég döcögős. Ha Ákos,Dóri,Tünde csoportból lennének párbajok nem tudom ki élné túl talán 2-2 lenne az állás bárhogy párosítjuk őket.


2013-11-25 14:02.54
:)))


2013-11-24 20:20.31
Egy abszolút kezdő énekesnő, Tünde legalább egyedi és oké, hogy megosztja a közönséget, de legalább kivált érzéseket az emberekből, Lili számomra teljesen érdektelen.


2013-11-24 15:09.57
Nekem az idei két kedvenc a Geszti mentoráltjai, Tünde és Dóri, annak ellenére, hogy Geszti számomra a legantipatikusabb mentor a versenyben. Ettől függetlenül nagyon drukkolok mindkét lánynak, mert tehetségesek és simán lepipálják az összes többi versenyzőt. Az egyetlen aki ellenfélként/riválisként szolgálhat a számukra az a Tóth Gabi versenyzője, Ákos. És eddig beszélünk igazi tehetségekről véleményem szerint. Péterfy Lili a leggyengébb a még bennmaradottak között, utána jön Ádám, aki eléggé hullámzó tendenciát mutat a produkcióit illetően, hol jobb, hol kevésbé de nincs egy bíztos szint amit hozna hétről hétre, ahogy azt egy profi előadótól elvárnák. És van még a Bytheway akiknek a sorsuk teljesen a tinik szavazatain múlik, mert egy jól kinéző fiúcsapat akiknek elég csak bevágni pár csibész mosolyt és már is dőlnek a szavazatok. És ez teljesen rendbe van, hogy ők ezekkel a lapokkal játszanak, de valaki aki tényleg a zenei tudást ítéli meg az hallja, hogy Dórihoz például vagy akár Tündéhez képest labdába sem rúghatnak. Na de mint tudjuk az X-faktor nem pusztán a tehetségről szól, mert akkor talán lehet, hogy egy teljesen más 12 fős csapatot vinnének műsorra, vagy nem történne olyan, hogy egy Vastag Csaba énekversenyt nyer. Minden esetre igazán szégyenletes lenne ha egy Tündének a Bytheway vagy Péterfy Lili, akár Ádám miatt kéne távozni a versenyből.


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - Vélemények

2013-09-06 11:39.19
Remélem, hogy azt legalább normálisan megcsinálják!


Horrorra akadva 5. - Vélemények

2013-08-26 18:12.12
Úristen ennél eszementebb filmet rég nem láttam!:))Nade hozta a horrora akadva feelinget, szerintem.Óriási nagy hülyeség, de egy egy poénon én jót nevettem, néha kellenek az ilyen agyament baromságok.


A nagy Gatsby (2013) - Vélemények

2013-08-26 18:05.33
Szépen összeszedett film lett.Zenében, díszletben mindenben nagyon eltalált, az ember csak annyit bír mondani, hogy wow.Abban viszont kicsit egyetértek, hogy történhetett volna gyorsabban az egész, lehet nem kellett volna a 2 óra és nem tudom hány percre elnyújtani.Ettől függetlenül Dicaprio hatalmasat alakított, az a jelenete a lány férjével brutálisra sikeredett, még most is feltudom idézni azt a dühtől égő arcot és ez már telejesítmény.A lányt is nagyon bájosnak találtam és a többiek is rendbe voltak a karakterükként.Szép munka.


Menekülj! (2006) - Vélemények

2013-08-26 17:47.56
És hopp eleresztettem egy SPOILER-t.Bocsi siettem.
Vigyázat a 92. kommentel aki még nem látta a filmet!


2013-08-26 17:46.35
Nekem nem tetszett!Én se nem féltem se nem izgultam rajta, max ellenszenv volt amit éreztem avval a sok hülye szereplővel szemben akik benne voltak.A sztori mondjuk, hogy jól indul de aztán egyre logikátlanabbá válik.A végén már csak röhögtem mikor kiderült, hogy a mama is cinkos.Azt nagyon összecsapták.Volt pár érdekes haláljelenet de ennél többet pozitívumként nem nagyon tudok felhozni.Na még a zene, az jó volt de ennyi.


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - Vélemények

2013-08-22 18:42.01
SPOILER

Hát mit mondjak elég gyenge finálé volt.:P Nem is éreztem finálénak és az egyetlen dolog ami izgat a kövi évaddal kapcsolatban, hogy mi lesz Ericcel.Ez a Sookie Alcide kapcsolat nagyon elvancs*szve, értem hogy Sookie mindenkivel lefekszik de tök bénaság őket összepárosítani.Ha vissza kanayarodnak a régi kezdeti történethez akkor legyen Sookie Billel habár eléggé elhagyták már a kettejük kapcsolatát.Én leginkább annak örülnék ha Sookie Ericcel lenne nade nem tom lesz-e még olyan felállás annyira összekuszálódtak a szálak itt aztán tényleg mindenki mindenkivel van és b*szik.Aztán azt nem bírom még mikor megvannak tök helyes párosaink és új arcok szépen szétválasszák ezeket.Mint ez a Violet, vagy az a James.Remélem hogy Jessicank és Jasonnak lesz még köze egymáshoz.Samnek is hány csaja volt már ez idáig.És azt a taktikát pedig felfedeztem már az íróknál hogy ha drámát akarnak kavarni a sorozatban akkor soha nem a főbb, népszerűbb karakterek életeit veszik hanem bíztosra mennek és kinyírnak pár mellékszereplőt.Nade kit hat meg?Mindegy amíg van Pam és van Eric, nameg Laffayette addig nézem a sorozatot mert már értük megéri.


Képszakadás (2013) - Vélemények

2013-07-25 17:58.48
Nem jött be!


Miley Cyrus - Vélemények

2013-07-24 21:28.09
Úgy kellett kacagjam a tesómat mikor megmutattam neki ezt:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LrU..
Azt mondta:Hannah Monthana ilyen videót csinál?!:O
Sajnos rajta sem lepődnék meg ha jó dolgába megveszne és kinyírná magát vagy valami.


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - Vélemények

2013-07-24 13:52.19
Durvák azért a beszólások :)) nagyokat szakadok egy egyen :D
pl.: "My body is a fucking temple, and you have defiled it with your vampire-loving pecker!"


Psycho (1998) - Vélemények

2013-07-15 11:44.50
Ez annyira erőltetett volt...vizet sem vihet a hitchcockfélének.


Vámpírnaplók (sorozat) - Vélemények

2013-05-18 15:01.40
SPOILER!!!!


Na hát ez nem volt semmi!:DSzépen keresztül húzták a számításainkat.Mindenki azt mondta, hogy Damon fogja kapni a gyógyírt és Elena Stefant választja majd-ami kicsit logikátlannak tűnt a számomra az elmúlt 2 évad eseményei miatt-mert ez volt kivehető abból az icipici spoilerből amit elárultak.De mint már annyiszor kiderült ezeknek hinni nem érdemes, mert legtöbbször teljesen az ellenkezőjük történik vagy valami teljesen más dolog.Volt elég meglepetésben részünk, ahogy ez a Vámpírnaplók finálékban lenni szokott.A Klaroline jelenetet imádtam és nagyon remélem hogy folytatódni fog közöttük a dolog.Tylert valahogy elkéne intézni az 5. évadban hogy kerüljön ki a képből,én soha nem bírtam igazán.Matt és Rebekah fanatsztikusak.:DÉs Damon meg Elena is jók mostmár együtt de mi lesz szegény Stefannal?Kiváncsi vagyok mi fog történni az 5.évadban még vn Silasünk ott van még ez a árnymásos dolog is elég durva...és bíztos hoznak még be új dolgokat.Jó évadzáró volt tényleg várom a folytatást.:)


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - Vélemények

2013-05-13 21:22.12
Én is várom a 6.évadot de remélem azért jobb lesz és értelmesebb mint az 5.Nem lesz ilyen füstszörny marhaság meg nem tudom mi és Sookie tündéresdiét is hagyhatják mert egyszerüen nem illik abba a feelingű sorozatba amibe annak idején bele kezdtek.Illetve Sookie legyen Ericel mert sokkal jobb mint Billel és Pam kapjon több szerepet mert a legnagyobb arc a sorozatba Laffayete mellett csak keveset szerepel.:)


Vámpírnaplók (sorozat) - Vélemények

2013-05-11 22:36.23
Amúgy SPOILER VIGYÁZAT!


2013-05-11 22:35.44
Húú hát nem tudom mi lesz az évadzáróban.Azért még ilyet sem csináltak, hogy kinyírjanak két olyan fontos szereplőt mint Jeremy És hát most,nem tudjuk végleg-e Bonnie-t még a finálé előtt.Akkor mit tartogatnak a fináléra.
Amúgy nálam a sorozat kicsit elveszett.Hol fent van hol lent.Van, hogy nagyon jól összehoznak egy részt máskor meg csalódok.De azt sokszor érzem, hogy a sorozat vesztett a hitelességéből és elvesztette azt a ízt is amit mondjuk az 1-2 évaddal tudott nyújtani.Már nem érzem azt, hogy úgy összekapacsolódna a történet mostmár inkább szenzáció hajkurászást érzékelek amitől kicsit gagyivá lesz az egész mint sem izgalmassá.Azért nézem és remélem, hogy eljön majd az idő amikor Caroline-ból és Klausból egy pár lehet amiért annyian áhítoznak,de ahhoz több szerepet kellene adni nekik és Elenat már hagyni kicsit mert unalmas.És ott vannak ugy-e még Rebekah és Matt őket is bírnám együtt és Klaus is kell ha az új sorozatba ha a Vámpírnaplókba de szükség van rá.


2013-04-09 12:02.53
SPOILER!Érdekes volt az is a 16 vagy 17.részben amikor Elena rátámad Caroline-ra és mond valamit neki arról, hogy Klaus-ról fantáziál vagy mi.:D


2013-04-09 11:58.47
Hát mostmár 4 rész alatt bíztosan nem is fog,mármint nem lehetne ezt így összecsapni, hogy akkor hopp hirtelen Caroline is megkedveli Klaus-t minden gonoszsága ellenére, de mondjuk ha nem lépne ki Klaus a sorozatból amit mondnak akkor 2 évad alatt simán összelehetne hozni őket csak egy okos forgatókönyv kellene,mondjuk egy Tyler halál persze nem Klaus keze álta és akkor Klaus ott lenne Caroline mellett a gyászban és kicsit átvenné a jófiú szerepét.:DMeglehetne oldani.És óriásit billentenék szerintem a sorozaton is mert Elenáékra már senki sem olyan kiváncsi mint rájuk.


2013-04-09 11:52.47
Hát kiváncsi leszek, hogy mennyire lesz sikeres ez az új sorozat.Mármint sokakat érdekel az ősök története de Caroline és Klaus párosában is lett volna még lehetőség.Ha új évadot nyitnak márpedig úgy hallottam, hogy ősztől újra nekilátnak forgatni és még minimum 2 évad lesz akkor nem tudom, hogy mit fognak tudni kihozni Elenáék történetéből ami nem lesz majd unalmas.Mert ez a 4.évad is hát valjuk be korántsem olyan sikeres mint az előző 3 volt.


2013-04-08 20:49.13
Most már muszáj valaminek történnie az évad végéig Caroline és Klaus között.Aztán reméljük egy új évad nézésének kezdhetünk ősszel ami kimondottan az ők kettejük kapcsolatáról fog szólni esetleg a Tyler-Caroline-Klaus féle háromszögről.


Sinister - Vélemények

2013-04-08 20:35.13
Egész jó lett.A történet is jó amit kitaláltak és azok a videófelvételek hát rohadt parásak.Kérdeztem is haverom, hogy mit csinálna ha nézné azokat a felvételeket és elmenne az áram és ott maradna egyedül a sötétben a laptopjával.Mondta hogy kb. összeszrná magát.A fán lógós és a vízbefolytós voltak számomra a legdruvábbak.A sztori is elég szépen bontakozik ki a film előrehaladtával már tényleg nagyon érdekelt hogy mi lehet avvala démonnal meg hogy a gyilkosságok miért kapcsolódnak össze kész krimis hangulat vett át ettől én kicsit megis feledkeztem rólla, hogy horrort nézek és aztán mikor megjelentek a gyerekek azmár picikét nevetséges volt a számomra vagy nem is tudom talán ha az a démon gyilkolt volna jobban beijedek de ez így elmaradt a végéről.Egészen odági megmaradt az izgalom amíg kinem derült, hogy a gyerekek gyilkolnak.Sem meglepődés nem volt semmi utolsó percig visszatartott lélegzet de amúgy nem volt rossz a film.3-4* közé


Haláli hullák hajnala - Vélemények

2013-04-08 20:28.05
Én bírtam nagyon!:D Volt egykét ütős poén amin jót nevettem pedig mostanság annyi gagyi vígjátékot láttam de ez valahogy tetszett.Nagyon eltalálták a két főszereplőt jó passzoltak egymáshoz,a többi szereplő is jó volt egyedül a szemüveges csávót nem szimpiztem sőt kifejezetten idegesített,nem tudom hogy egy ilyen embert kitudna kedvelni a való életben is.Nade nem erre ment ki a film hanem az agyzsibbasztásra és az nálam öszejött:D,volt egykét lekomolyító jelenet is ami helyett még beadagolgattak volna pár poént de amúgy tetszett.Nem akarok hibát keresni benne mert rég nem tetszett így vígjáték.:)


Egy nap (2011) - Vélemények

2013-03-05 17:55.47
SPOILERES!Ez egy annyira aranyos film volt két annyira szimpatikus szereplővel hogy nem lehetett nem szeretni!:DRomantikus film de egyáltalán nem nyálas.Végig érdekes tudott maradni a nagyban köszönhető a két színész alakításának és összeillő párosának.Úgy drukkoltam nekik hogy történjen már valami közöttük,mert látszott rajtuk, hogy mindketten akarják és hogy nem csak szimplán barátáság köti őket össze, hogy amikor megvolt az első igazi csók háát..ott mosolyogtam a TV előtt mint a tejbetök.:DKb. ugyanilyen erős reakciót váltott ki belőlem a drámai vég csak ellenkező érzelmekkel.Teljesen lefagytam.Amikor minden olyan szép és jó és akkor megtörténik a legrosszabb dolog ami történhet.Nagyon fájt a szívem miatta erősen meghatott.Általában a romantikus filmeknél nem szoktam bánni ha végén meghal/meghalnak a szereplő/-k vagyis olyan természetesnek veszem hogy belerakják a nagy drámát főleg hatásvadászat érdekében.De itt nagyon szorítottam a szerelmeseknek ezért ért sokként mikor a lányt elgázolták.Viszont kárpótolt a vége ami gyönyörűre sikeredett és ami visszahozta a film alatti eufória érzést.Tökéletes befejezés volt.Nem maradt bennem semmi hiányérzet egy szépen lezárt történet volt.Nagyszerű film!:)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk