Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30
Koktél
- Film Mánia, 14:45
Forráskód
- Mozi+, 15:00
Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai
- HBO3, 15:30
Pokolba a szerelemmel!
- HBO, 15:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Agyvadászok - Vélemények
Ellenségek legjobbika - Vélemények
Jó, rossz, meg ami közte van - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Jánosik aaaaa
Jessica Collins aaaaa

 

Czesc hozzászólásai

Ugrás Czesc adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Különleges Valentin nap - Vélemények

2012-06-02 13:04.09
Hatásvadász,de nem érdekel.Szívfacsaró és néha jót tesz az ilyen film az ember lelkének.Elsősorban a reménytelenül romantikus nőknek ajánlom,nekik tetszeni fog.


Szerelem kölcsönbe - Vélemények

2011-08-22 00:38.39
A filmre csak Kate Hudson miatt adok 4 csillagot. Ő fergeteges volt.Nagyon lehetett utálni a karakterét. :) A tiltott szerelmes történeteket nagyon szeretem,amikor komoly okok állnak a háttérben,amik megakadályozzák,hogy egy pár lehessenek.Itt ilyen nem volt.Két borzasztó töketlen ember szerelmi nyűglődését néztük végig közel 2 órában.Nem szeretem az ilyen álszent libákat,mint Rachel,akik soha nem állnak ki magukért,de elég látványosan tudnak szenvedni,ha kár éri őket.Dex pedig csak kettesben érzi magát férfinak,egyébként egy beszari alak,akinek a környezet véleménye,a látszat ezerszer fontosabb,mint a saját boldogsága.Az ilyen meg is érdemli,hogy egy rossz házasságban sínylődjön élete végéig.Ethan volt számomra az egyetlen szimpatikus alak.
A film a végére kicsit ellaposodott nekem,valahogy olyan furán sikerült befejezni.A romantikus filmeknél a végén általában a főszereplők elégedettek és boldogok.Itt csak mondták,hogy azok,de valahogy eljátszani nem sikerült elég hitelesre.


Újabb sorsdöntő nyár - Vélemények

2011-08-20 19:18.15
Irritáló egy film.Az unatkozó gazdag tinilány önálló akar lenni,hogy senki se szólhasson bele az életébe. Hogy mit tesz ezért? Elmegy dolgozni? Na nem!Apuci pénzén elutazik Afrikába,hogy azt tehessen,amit csak akar.Úgy állítják be,mintha a felnőtt lét csak arról szólna,hogy senki nem dirigál és azt tehet az ember egész nap,amit csak akar.Jelenesetben éjjel-nappal szörfözni,persze mindezt úgy,hogy mások fizetik.Tud élni. :/
Hogy jót is mondjak: jók a zenék a filmben


Gránit hercegnő - Vélemények

2010-12-27 19:30.05
Borzasztó.Ami leginkább zavart az a szereplő választás és a szinkron.A szereplők unszimpatikusak és nevetséges,hogy egy 30-asnak kinéző színésznő 21 éves nőt alakít. A hercegről nem sikerült eldöntenem,hogy meleg vagy csak rosszul formálja a macsó szerepét.Az arcjátékuk hiteltelen volt,ehhez pedig egy karakterükhöz nem illő szinkron párosult.A történetet pedig kb. három ismert filmből ollózták össze.


Sophie - Sissi lázadó húga - Vélemények

2010-07-04 23:21.27
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.Amit dícsérni tudok az a kosztüm és a díszlet.Meseszép minden,méltó a Sissi filmek színvonalához.Ami még nagyon tetszett az a szereplőválasztás.Sophie egy nagyon bájos lány,kedves,mosolygos arcú,könnyen el tudja hinni az ember,hogy ő Sissi huga.Edgar,Sophie szerelme pedig rendkívül helyes.Ludowika és apus viszont megdöbbentett.Mind a külsejük,mind a szerepük szerint.Itt már nem keltik azt a szimpatikus,vidám házaspárt,akit a Sissi filmben megismerhettünk.Ludowika kifejezetten ellenszenves,teljesen olyan,mint Zsófia Ferenc József anyja.Mintha nem lenne szíve.A férje pedig nem az a jókedélyű bajor,hanem egy hűtlen nőcsábász.
A pozitívumok között említeném még a szinkront,itt kifejezetten tetszett.A film maga elég ellentmondásos.Lehet,hogy bennem voltak túlzott elvárások a Sissi filmek miatt és egy igazán szórakoztató,szép és drámai filmet vártam.Hát nem ezt kaptam.Inkább nevezném nyomasztónak.A fő szerelmi szál,főleg a végkimenetelt tekintve tényleg meghatja az embert és emiatt azt mondhatom,egy gyönyörű filmet láttam.De a közepe felé kicsit untam.Vontatott volt és komor hangulatú.Nem valószínű,hogy többször megnézem,de egyszer mindenképp érdemes volt látni.


Minden kút Rómába vezet - Vélemények

2010-06-18 20:42.47
Felejthető!Sokat vártam tőle,mert Kristen Bell-t kedvelem és a romantikus filmekért is oda vagyok,de ezt biztos,hogy nem nézem meg többször.Így is 3-szor áltam neki,mire sikerült végig szenvednem.
Nem is igazán értem,hogy Danny de Vito hogy vállalhatott ebben szerepet. Don Johnson pedig rendesen meghízott.
Amit a többiek is elmondtak már,tele van a film logikai bukfencekkel,és kidolgozatlan karakterekkel.Elég unalmas volt a sok ismert viígjátéki poén,amivel bőven éltek az alkotók. pl. oszlopnak ütkös,gödörbe esés,zuhanások,étteremben okozott károk stb.Egy poén tetszett,a legvégén,aki látta biztos tudja,hogy mire célzok.


Randiztam egy sztárral - Vélemények

2010-06-13 23:37.59
Tini filma jobbik fajtából.A zenék tényleg jók,a történet is szerethető, a szinészekkel nekem voltak gondjaim,szerintem nem voltak hitelesek.Az persze ízlés kérdése,hogy kinek jön be az ilyen lányos arcú fiú,gondolom,azért el bírják adni a filmet a célközönségnek.
Ami a legjobban idegesített az a szinkron.Néha le kellett halkítanom,hogy ne futkosson a hátamon a hideg a csaj hangjától.


Mindenáron karácsony - Vélemények

2010-03-04 14:03.17
Szeretem a karácsonyi filmeket.A hangulatát,a feldíszített házakat,különösen az amerikai filmekben látott gyönyörű kivilágításokat.De azt nehezen viselem,ha egy filmben szinte úgy tuszkolják le az ember torkán,hogy legyen már ünnepi hangulatod,higgy a Mikulásban és minden annyira szép és jó ilyenkor.Jó dolog ezt érezni,de ezt a filmnek nem a párbeszédekkel kell elérni,nem kell állandóan figyelmeztetni,hogy ez most egy karácsonyi film.A rengeteg álnevetés és erőltetett poén,szinte fáj.
A főszereplő férfi unszimpatikus,a nőt kedvelem,még a Beverly Hills 90210-ből vannak róla emlékeim és nagyon helyes,kedvelhető színésznő,de a szereplőgárda többi része inkább idegesítő.Főleg az infantilis nagypapa.


Párral szemben - Vélemények

2010-03-03 20:27.35
Átlagos,nagyon átlagos!Semmi újat nem ad.Tényleg az egyszer nézős kategória,az is csak romantikusoknak!


Castiglione grófnő - Vélemények

2010-02-15 00:45.26
Unalmas.Hosszú,vonatott és unalmas.Az alap történet nem lenne rossz,de nagyon sok benne az üres járat.A szereposztás pedig igencsak érdekes.Castiglione grófnőt úgy mutatják be,mint a világ egyik legszebb nőjét.Hááááááát....
Az arca erősen botox-al kezelt,a szája fel van töltve, a ruháiból szinte kifolyik a melle,tényleg tök kár volt kosztümre pocsékolni a pénzt.Az Elisa di Rivombrosa rajongók talán örülnek,mert játszik benne Sergio Assisi.Na ő legalább tényleg hiteles a szerepében.Ami még tetszett az a szinkron.Főleg a narrátor kellemes hangja.


Szeptemberig - Vélemények

2010-02-13 16:21.03
Egész jó film.Nehéz megmondani,hogy mi adja a báját,mert nem az a pörgős hollywod-i csoda,de szerintem,aki szereti a romantikus filmeket,annak tetszeni fog.


A rivális (2008) - Vélemények

2010-02-09 16:25.48
Nekem tetszett.Izgalmas volt,igaz kicsit túl paráztam.A zene azt sejtette,hogy na most történni fog valami,de semmi félelmetes nem volt.Nicole-ról azt gondoltam thrillert csinál a filmből,de inkább szánalmas volt,mint ijesztő.Én sem ilyen végre számítottam.Szerintem érdemes megnézni.


Derült égből szerelem - Vélemények

2010-01-30 22:41.40
Tényleg nem különleges,de nézhető.A címe viszont pocsék,semmit mondó,nem illik a filmhez!


A behajtó (2001) - Vélemények

2010-01-19 16:20.35
Ritka vacak film.Aki most akarja elkezdeni a romantikus filmek megkedvelését ne ezzel a filmmel indítson,mert az életkedve is elmegy.


Különös kívánság - Vélemények

2010-01-16 16:29.43
Szerintem is jó film.Az alapötlet nem túl eredeti,de szerethetőek voltak a karakterek.Inkább tinifilmnek mondanám,de bármilyen korosztálynak élvezhető.
A szinkron viszont pocsék volt,főleg Danielle Harris hangja. :S


Karácsonyi parti - Vélemények

2010-01-12 11:36.38
Szép,ugyanakkor kicsit nyomasztó.Lehet,hogy túl sokat vártam tőle vagy mást.Egyszer meg lehet nézni.


Vak-randi (2006) - Vélemények

2009-12-30 20:58.32
Szerintem is jó film.Megható és aranyos.Egy picivel több romantikát tettem volna a film közepére,de a vége vitt mindent. Tetszett,ajánlom mindenkinek.


Bunkó vagyok, így hódítok - Vélemények

2009-12-29 17:55.32
Átlagos tini film.Újat nem ad,de egyszer meglehet nézni.A szereplők helyesek,a színészi játékuk amúgy nulla.A zenék jók a film magyar címe borzasztó.


Görögbe fogadva - Vélemények

2009-12-22 17:09.14
Szerintem egész jó film.A végére megszerettem a társaságot.Kedvencem a kleptomániás néni volt. :)
Voltak benne kellemes poénok,nem az a térd csapkodós,de aranyos.A szinkron viszont nem tetszett,főleg Dreyfuss hangja nem illett hozzá.


Korai neked még a konty! - Vélemények

2009-12-06 21:59.25
Szerintem is jó film.Tanulságos és elgondolkodtató.Tizenéveseknek mindenképp ajánlom.


Szédítően szőke - Vélemények

2009-12-04 02:18.26
Másodszori nekifutásra sikerült csak megnéznem.Szinkoronsan néztem és az a hang,amit adtak neki hátborzongató.Lehalkítottam kapásból,mert ezt a nyávogást és vinyákolást másfél óráig nagyon nehéz kibírni.A hang mellé társul egy nagyon gyenge arcjáték,amit gondolom Jessica szinészetnek hív.Ha létezik,akkor még Jennifer Lopez színészi tehetségét is alulmúlja.Borzalom az egész film,annak ellenére,hogy Luke Wilson-t kedvelem,de még miatta sem bírtam ki egyszerre a filmet.


Hercegnő Védelmi Program - Vélemények

2009-12-02 01:39.32
Szerintem is aranyos film.Jó volt a szereplő választás.A történet nem túl bonyolult és újnak sem mondanám,de szépen oldották meg.Egyszerűen jó ránézni ezekre a lányokra és persze a srácokra is.Vannak a filmben üresjáratok,azokat kihagytam volna,de összeségében megérte megnézni.


Jégvárak (1978) - Vélemények

2009-07-19 17:14.51
Nagyon régen láttam ezt a filmet egyszer a tévében.Azóta több jelenet is eszembe jutott és a benyomásom is megvan,hogy annakidején tetszett.Sajnos nincs meg nekem sem,de keresem és ha meglesz írok neked!Nem kérek pénzt ilyesmiért,ez nekem is szórakozás. :)


Ha másért nem is - Vélemények

2009-07-18 00:36.34
Gyönyörű film!Jennifer Love Hewitt ebben szerintem nagyon hitelesen alakított,de a srácra sincs panasz.A történet fantasztikus,garantált a sírás :))


Táncoltass a dalomra - Vélemények

2009-07-08 23:00.54
Erről beszélek.A filmet nem láttam,de ezek után tuti,hogy megnézem.


2009-07-08 22:54.32
A film biztosan nagyon jó és főleg megható,elgondolkodtató.Egy dolgot viszont másképp látok.Semmi nem ennyire fehér vagy fekete.Az egészséges emberek problémái is lehetnek legalább olyan súlyosak.Mindenkinek a maga baja tűnik a legnagyobbnak és ez így természetes.Nem kell a fogyatékkal élőket szenteknek sem tekinteni,mert ők is emberek.Van jellemük,ami lehet éppen utálatos és lehet angyali is.Tévedhetnek és követhetnek el rossz dolgokat is,pont úgy,mint az "egészségesek".Szerintem pont azért,mert mindenki úgy gondolja,hogy ők szentek,ezért nem mernek például megbántani,ne adj Isten,esetleg egy kapcsolat végén elhagyni egy fogyatékost,mert akkor az illető mekkora szemét.Pedig pont ettől,hogy teljesen normális embernek kellene őket tekinteni,az élet jó és rossz oldalával együtt,ettől éreznék,hogy ők sem maradnak ki semmiből.A betegség,amit "kaptak",akkor is megvan,de az életnek ez a kiszámithatatlansága,ami ugye az "egészséges" ember egész életét elkíséri,ezt nekik is érezniük kell. Nem kell csodálni és távolról tisztelni őket,be kell vonni és ha csalódnak az is benne van a pakliban.Ezt így látom.


Miért éppen Minnesota? - Vélemények

2009-07-06 16:26.27
Olvastam a hozzászólásokat és egyetértek,egyszer nézős film. Kedvelem Renée Zellwegert,de a többiek is jók voltak benne.A sztori nem eget rengető,de kikapcsolódni jó. A zene a végén nagyon tetszett,azért többször is visszamásztam,de a filmet nem hiszem,hogy sokszor fogom megnézni.


Az ellenkező nem - Vélemények

2009-05-14 14:27.21
A legjobb védekezés a támadás :) :P Hisztizz csak nyugodtan tovább,szegény meg nem értett.


2009-05-14 13:46.10
Szerintem mi nyugodtak vagyunk. :) Megpróbáltam belőni,hogy neked akkor ki jön be,megnéztem,hogy kinek adtál 5 csillagot. Egyre azonban nem sikerült rájönnöm. Dustin Hoffman-ban,Jim Carey-ben és Marilyn Manson-ban mi a közös? Nehéz így megállapítani az izlésed.Mindegy,Martin Henderson-on legalább nem fogunk összeveszni :)


Hirtelen 30 - Vélemények

2009-05-11 15:42.02
Nálam már nyitva a csap :P :)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk