Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Itt a vége
- HBO, 18:12
Midway
- Film+, 18:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 18:15
Kommandó
- Mozi+, 19:00
Bérgyilkosék
- Film Café, 19:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
Renfield - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A 3-test-probléma aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Alamas hozzászólásai

Ugrás Alamas adatlapjára

1 2

Januári esküvő - Vélemények

2023-04-27 08:21.48
Ezt a filmet még Wes Brown sem tudja megmenteni.


Az őszi Hold alatt - Vélemények

2023-04-27 08:16.03
Egynek elmegy főleg Wes Brown miatt. Elkezded nézni és tudod a folytatást és a végét, de a táj gyönyörű és ott van Wes.


Szerelem minden hullámhosszon - Vélemények

2021-03-08 14:33.39
Kicsit Csúf igazság, egy mondatnyi Bakancslista, de imádtam minden percét, többször nézős.


Rosamunde Pilcher: Valentine csókja - Vélemények

2020-07-20 12:00.19
A Port.hu-n ugyanez a film 9.5 pontot kapott az itteni nagyon alacsonnyal szemben. Szerintem egyik sem reális, mert pontozni csak annak lenne szabad, aki szereti R P-t és műveit és különbséget tud tenni film és film között, bár többé-kevésbé egy kaptafára megy mind. Ez a film szerintem az egyik legjobb az általam látottak közül, ha nem a legjobb. Kevésbé szirupos, sokkal életszerűbb, de egy filmbe össze lehetett volna sűríteni az egészet, akkor sem maradunk le semmiről, a befejezés meg olyan, mint az összes többi. Ennek sincs mélyen szántó mondanivalója, de nem is azért nézzük, hanem hogy elvesszünk a rózsaszín mázban és egy pillanatig elhiggyük, hogy a jó mindig elnyeri jutalmát.


Carla új élete - Vélemények

2020-03-03 20:46.54
Most, így 2020-ban is lebilincselő, sírva nevetős magávalragadó történet kiemelkedő színészi játékokkal. Imádom Juliette Lewist, de rajta kívül is mindenki zseniálisan játszik.


A megbocsájtás útja - Vélemények

2019-11-15 11:34.32
Nem könnyű megérteni, elfogadni, belegondolni, hogy én képes lennék-e rá, de nagyon jó film.


Szabad egy táncra? (2018) - Vélemények

2019-07-22 10:45.02
Semmi extrát nem vártam a filmtől és nem is kaptam, tucatfilm a témában. Első sorban Brant Daugherty kedvééert néztem meg, aki most is szívdöglesztő és kb ennyi, de legalább egy könnyed másfél órás szórakozás.


Út a szívhez - Vélemények

2019-05-26 23:33.43
Nagyon jó film, de nem ajánlanám mindenkinek. Valóban megosztó, vagy lebilincsel, vagy gagyinak találod, de közepes nincs. Napokig a hatása alatt leszek.


Fiam nélkül soha - Vélemények

2018-10-11 06:26.13
Egy kevéssé reklámozott nagyon jól felépített.történet kiváló színészi játék. Könnyeket csal az ember szemébe anélkül, hogy nyálas vagy giccses lenne, csak ajánlani tudom mindenkinek!


500 nap nyár - Vélemények

2018-03-12 21:47.27
Ma megnéztem a filmet! Másodszor! Végig volt egy olyan érzésem, hogy már láttam, voltak jelenetek, amikre emlékeztem, de hogy ennyire ne hagyjon nyomot bennem, ritkán fordul elő. Az a tipikusan felejthető film, amit az ember szó szerint elfelejt, miután megnézte!


Egy szerelem gasztronómiája - Vélemények

2018-03-12 15:09.49
Filmen még ennyit nem tekertem, mint ezen, annyi volt a nézhetetlen rész, de úgy voltam vele, ha már egy másik fórumon az egekbe dicsérték, csak kell lenni benne valaminek! Hát nem volt! Nem ajánlom senkinek még még a beígért slágerekért sem, nem ér annyit, inkább hallgassák meg a YouTube-on!


Truman (2015) - Vélemények

2017-08-16 23:31.52
Hát ez minden, csak nem vígjáték, elírás lehet.
Az egész film olyan, mint egy nagy folyam, lassan hömpölyög, egyhangúan, mégis fogva tartja az embert. Azt hiszem, napokig a hatása alatt leszek és sokáig fogok rá emlékezni, kár lett volna kihagyni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki képes rá, hogy átérezze, lehet méltósággal búcsúzni az élettől!


Aranytó - Vélemények

2017-08-06 22:56.39
Jutalomjáték két zseniális színésznek.


Víkend (2015) - Vélemények

2017-06-08 07:31.07
Nagyon kell szeretni a thrillert, hogy valaki ezt a filmet jónak találja, vagy egyáltalán nem ismerni és azért hinni azt, hogy egy jó alkotást lát. Engem csak az zavart ebben a filmben, hogy megcsinálták! A beszéd élvezhetetlen és sokszor érthetetlen, az indokolatlan trágárság azt sugallja, hogy magára valamit is adó ember úgy beszél, mint egy útszéli kocsis, a szexjelenetek inkább egy primitív faj öncélú biológiai kielégülését, mint a kölcsönös örömszerzést tükrözi. Összességében a főszereplők karaktere egy erkölcstelen társadalom legerkölcstelenebb egyedeinek a megformálása. Az egyoldalú tegezés számomra a felsőbbrendűség kifejezésformája, újgazdagék így próbálják visszahozni a nemesek és szolgálók, közemberek közötti különbség láttatását.


Alkonyat - Vélemények

2017-05-09 11:38.10
Nem is tudom, talán az első rész megnézésének futottam neki, ami aztán el is vette a kedvem a többi rész és a hasonló filmek megnézésétől. Mivel amúgy sem kedvelem a vámpíros és a horror filmeket, nem is volt olyan nehéz, aztán valaminek a kapcsán odakeveredtem egy blogra, ahol egy leányzó újra- és továbbgondolta a filmet, amikor is már van még egy gyerekük, ifj. Edward, aki 17-93 éves és gyakorlatilag újra éli apja életét, találkozik Bellssel, az emberlánnyal, holtig és azon is túl tartó szerelem, stb..., hát neki álltam megnézni a blog ihletőjét, a filmet. Tegnap sikerült végigszenvednem az összes részt, én még ilyen béna rendezést és ennyire rossz színészi játékot nem láttam. Azt olvastam valahol, hogy Bella undorral szeret, ami rendkívül találó és nagyjából el is mond mindent a filmről és a színészi játékról, ehhez képest egy pesti csajszi irománya "lebilincselően érdekfeszítő, romantikus és erotikus regény", ajánlani tudom mindenkinek, aki nem támaszt különösebb követelményt helyesírás, nyelvhelyesség és következetesség terén!
[link]


Kincsem (2016) - Vélemények

2017-03-29 21:40.44
Én is olvastam fórumokat, ennek megfelelően kihegyezve a Kincsemet játszó lovak festésére és nemére és persze nagy-nagy várakozással ültem be a moziba, de óriási megdöbbenéssel jöttem ki. Nem tudom, egyesek mikor láttak csődör Kincsemet, mikor volt idejük a ló festését figyelni, mert engem végig lekötött. A készítők azt mondták, a nagyközönségnek készült, nem a lóértőknek és azt kell mondanom, hogy sokkal jobban tetszett, mint az Ocsarokat bezsebelő Kaliforniai álom! Végre egy olyan film, ami hollywoodi produkcióként is megállná a helyét, csak ajánlani tudom mindenkinek!


A nő, akit szerettem - Vélemények

2017-02-08 21:32.31
Köszi! Most legalább már tudom, hogy miről szól a film, mi lesz a vége, csak azt nem, hogy hogy csinálták meg, van-e annyira jó, hogy a befejezés ismeretében megnézzem!


Kaliforniai álom (2016) - Vélemények

2017-01-21 22:20.33
Óroási csalódás!
Szeretem a musicalt, szeretem a romantikus filmeket, izgatottan vártam a katartikus élményt, elmaradt. Nem tudtam megállni, letöltöttem és megnéztem a kalózváltozatot a mozi előtti napon, nem jött be, gondoltam majd a moziélmény... Szégyen és gyalázat, elaludtam rajta.
Az autópályás táncos jelennetnél elvesztettek, és nem is találtak meg, csak a legvégén. Röviden: Másfél óra bőven elég lett volna belőle, szerintem kicsit elnyújtott, ezzel együtt ellaposodott volt.
Mindent egybevetve: nem rajongok a jazzért, mégis a zenéje fogott meg legjobban, Na jó! A végén azért elmorzsoltam egy könnycseppet is, miután kialudtam magam és visszatértem a filmnézéshez.


Éjjel a parton - Vélemények

2016-09-19 07:51.18
Végig olvastam a kommenteket és azt kell mondanom, hogy egy meddő vitát folytattatok. Két ennyire különböző felhasználónévvel az lenne a csoda, ha valamiben egyáltalán egyezne a véleményetek! A felhasználónév tükrözi a viselője személyiségét is, és akinek tetszenek Bruce Lee-s filmek - egyébként miért választana ilyen nick nevet -, az nem fogja megérteni egy ilyen érzelem dús, csontig rágott, de mégis lebilincselően megalkotott film lényegét. A film valóban nem mond semmi újat, amit már ne láttunk, hallottunk volna ezerszer, de ahogy mondja, az mindenképpen hatással van az arra fogékonyakra és még így, évek múlva is felidézi az érzéseket, amit évekkel ezelőtt keltett az emberben. Szerintem nagyon jó film, műfajában az egyik legjobb, többször nézhető mozi, nálam 5 pont.


A csúf igazság - Vélemények

2016-08-31 13:43.04
Nem akarom hasonlítani más filmekhez, nekem így aranyos, élvezhető, többször nézhető mozi egyetlen bökkenővel, az viszont majdnem tönkre vágja az egész filmet, a szexjelenet a végén. Ha csak imitálják, akkor Butler miért van leizzadva, mint egy igásló, Heigl meg úgy néz ki, mint aki most jött ki a szépségszalonból és főleg miért van fehérneműben?! Annyira illúzió-romboló, ha már nem akart levetkőzni, legalább a vállait hagyta volna szabadon és húzta volna magára a takarót állig.


Legbelső félelem - Vélemények

2016-03-17 09:56.50
Ezt a filmet csak az Equus-hoz tudnám hasonlítani azzal a megjegyzéssel, hogy ott nem csak a srác, Peter Firth hanem a pszichiáter, Richard Burton is óriásit játszott, nem véletlenül kaptak Golden Globe díjat és Oscar jelülést érte. Akinek ez a film tetszett és nem látta az Equust, annak kötelező !megnézni!


Küldetés: A 771-es járat megmentése - Keresem

2015-09-12 22:38.02
Tudja valaki, hol lehet megvenni, letölteni a filmet?


Büszkeség és balítélet (2005) - Vélemények

2013-04-06 17:12.36
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett. Nem olvastam a regényt, de elhittem, hogy Bennethék nemesek, jómódúak, képviselnek egy hozzájuk illő szinvonalat, ezzel szemben:
Látok egy sáros leginkább baromfi udvart, ahol nemes Elisabeth kisasszony mezítláb hintázik kabátban,a bejárat? mellett vezetnek el egy nagy tökű kandisznót ki tudja milyen célból, majd egy leginkább falusi búcsús ünnepet idéző táncmulatságba csöppenünk, ahova Mr Darcy mint az uralkodó és udvartartása vonul be. Ez annyira kiábrándító volt, hogy legszívesebben abba hagytam volna, de megfogadtam, hogy megpróbálom előítélet nélkül végig nézni. Később már jobban megfelelt az elvárásaimnak, de egy-egy 95-ös szó szerinti dialógus megint arculcsapásként hatott rám. Mindezek ellenére mégis volt benne valami, ami megfogott, hatott rám, és elérte nálam, hogy már nem vagyok kifejezetten 95-ös fan. Azért ha mégegyszer megnézem, nem Keira Knightley féle változatot fogom választani, abból egyszer is elég volt.


Ruffian, a csodakanca - Vélemények

2013-03-11 14:46.18
Nem feltétlen a csattanóért kell egy filmet megcsinálni! Olyan is van, hogy csak emléket állítunk valakinek, mert életében olyant tett, ami egyedülálló, példaéertékű. Raffian teljesítménye ilyen volt, és ha nincs a hűlye cikk, nem akarnak szenzációt csinálni és egy csomó pénzt nyerni, ha hallgattak volna a trénerre, ez a ló ki tudja mire lett volna még képes. A mondanivaló meg ott benne van a filmben, csak érteni kell: Ne akard minden áron a pénzt és a sikert, mert azt veszítheted el, aki által meg akartad szerezni.


Szerencsecsillag (2012) - Vélemények

2013-02-25 12:44.31
Talán akkor nézd meg a Gyerek a nyeregben filmet, és megváltozik a véleményed. Nem vagyok benne biztos, de talán a HMS filmek előtt készült. Szerintem nagyon jó!


Mindenki szereti a bálnákat - Vélemények

2012-08-15 21:59.06
Sokkal nagyobb publicitást kellett volna kani ennek a filmnek, ékes példája, mire vagyunk képesek egy kis figyelemért, anyagi érdekből, karrierizmusból, és teszünk mégis együtt valami fontosat, mert a józan ész ezt diktálja, ráadásul mégis jól jövünk ki dologból. Nincs briliáns játék, lebilincselő alakítás, fergeteges lendület, csak dolgukat végző emberek vannak, akik legjobb belátásuk szerint csinálják, amit célravezetőnek tartanak. A névtelen kis emberek, akik helyett majd mások válnak hőssé, de az eredmény miatt ezt sem bánjuk. Szerintem nem lenne szabad kihagyni, mindenkinek látni kellene. Engem lebilincselt, kicsit meg is könnyeztem.


A bőrödbe bújva - Vélemények

2012-07-15 17:38.48
A film valóban szörnyű, amennyiben egy gyilkosság és egy léktani, családi dráma is az. Egy valós tragédiából nem lehet lányregényt írni, aki arra vágyik, ne nézze meg. Egy kicsit vontatottnak találtam, de talán kellett is, hogy át tudjuk érezni a történések érzelmi megrázkódtatásait. Caroline játéka meggyőző, a többiek is nagyon jól játszottak.


Létszükséglet - Vélemények

2012-06-25 13:22.49
Elég sok dialóg folyik inuit nyelven, legalább feliratozhatták volna!


Élet a birtokon - Vélemények

2012-02-05 08:59.12
Most néztem meg a PORT.hun, ott is ez az ismertető fut. Az nem zavar?


Halálforgás - Aranyesély - Vélemények

2011-12-11 08:54.24
Melyik a másik kettő?


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk