Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
A három Krisztus
- HBO3, 00:00
Amerikai pite
- Paramount Network, 00:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy elhibázott élet aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Jécsé hozzászólásai

Ugrás Jécsé adatlapjára

1 2

Az apáca (2018) - Vélemények

2023-12-19 20:39.04
Nekem 4 csillag. Tetszett! 😉


Vészhelyzet (sorozat) - Vélemények

2023-01-26 08:09.08
Most kezdtem el az egyik streaming szolgáltatón! (HBO Max). Minden rész fent van. Természetesen angol nyelven, magyar felirattal nézem. Eszméletlen jó! 10/10!


A Titanic éjszakája - Vélemények

2021-06-08 21:07.59
Igaz, kevés a hozzászólás, de alátámasztom az előttem szólókat, nagyon jó film! Ajánlom!


Superman és Lois (sorozat) - Vélemények

2021-05-14 21:23.32
HBO GO-n nézem a sorozatot. Nekem tetszik, hiszen mintha nem is szuperhősös mű lenne, hanem egy család életét, a hétköznapok gondjait-örömeit, gyermek nevelést, stb.. helyezi előtérbe. Nyilván vannak "Superman"-es akciók is, de személy szerint nekem kellemes csalódás a sorozat.


Zack Snyder: Az Igazság Ligája - Vélemények

2021-03-29 21:20.06
20 perc után feladtam...


Wonder Woman 1984 - Vélemények

2021-03-09 21:21.25
Most láttam a HBO Go-n az ajánlót... Semmit, de semmit nem tudtam kibogarászni abban a 2 percben... Az első rész tetszett, háát, itt sok a "????", hogy egyáltalán szánjak az életemből 2 órát, hogy megnézzem....


Borat utólagos mozifilm: Produkciós kenőpénz szállítása az amerikai rezsimnek a Kazahsztán - Vélemények

2020-11-22 19:13.20
Ma délután néztem meg a legjobb barátommal. Feliratozva nyilván. Az első "Borat" film nagyon ott volt. Ez is jó volt, görbe tükröt állít a napjaink eseményeire. (Trump, COVID-19, stb...) Sacha Baron Cohen újra odatette magát, nézőpont kérdése, de vannak "Polgárpukkasztó" jelenetek, célzások, utalások a filmben. Délutáni mozinak megéri.


Alkonyattól pirkadatig (1996) - Vélemények

2020-08-26 20:07.35
Túl vagyok a filmen. Nekem egyáltalán nem jött be. Szinte vígjáték, szét nevettem rajta magam. 3 pont....


Gemini Man - Vélemények

2020-08-26 16:42.52
Átlagos, egyszer nézhető, jobbat vártam....


Tökéletes katona - Vélemények

2020-07-07 21:10.05
Gyerekkorom (egyik) nagy kedvence ez a film! Nagyon rég láttam videó kazettán(!) utoljára, talán 1996 körül. Pár napja rátaláltam interneten eredeti DVD-n, meg is rendeltem azonnal! (990 Ft). Számomra hiánypótló alkotás, mivel nagyon szeretem a '90-es évekbeli filmeket.
J.C. és Doph kiváló "párost" alkot a filmben, és hiába több, mint 20 éves a film, a mai napig megállja a helyét az akció filmek kategóriában. Látványos, jól kidolgozott jelentek, mindkét főszereplő hozta a tőlük megszokott formát. Valahol olvastam, hogy J.C. és Dolph a forgatáson tök jól kijöttek egymással. Mr. Emmerich remek filmet dobott össze. Ajánlom mindenkinek! :)


Neverland elhagyása - Vélemények

2020-06-09 20:00.01
Üdv mindenkinek!
Nem is tudom, hol kezdjem... Megnéztem HBO GO-n, ott 2 részben van fent, kétszer 2 órában. Egyszerűen passz... Nem tudom... Nem tudom... Az tény, hogy Michael Jacksonnak nem volt gyerekkora, gondolom-ez személyes vélemény-felnőttként valahol kereshette a "gyerekkorát". Nem véletlen építette meg Neverland-et, gondolom nem azért, mert untakozott... Elismerem a munkásságát, a tehetségét, a tánctudását, az énekhangját, mindez tiszteletre méltó. De mint EMBER-t, szerintem nagyon kevesen ismerték-a családján kívül természetesen. Minden szó, amit írok az én szerény véleményem, rosszindulat nélkül.
Ő egy beteg ember volt. Utánanéztem neten, erős fájdalomcsillapítókat, és antidepresszánsokat, illetve altató(kat) szedett. Mivel elhunytról vagy jót, vagy semmit,nem akarom az emlékét meggyalázni.
Abban igazat adok az egyik hozzászólónak, hogy mindkét felet meg kellett volna hallgatni.... OK, Michael elhunyt, de a testvérei nyilatkozhattak volna. Nekem az a fura, hogy a dokumentumfilm Michael halála után 10 évvel készült... Tudom, hogy a pénz az nagy úr, pláne Amerikában, ahol pereskedésekből simén megélnek...
A filmről:
Nem tudom eldönteni, hogy igaz-e mindaz, amit a srácok elmondtak. Az a gond, hogy mi nem voltunk benne, tehát vádaskodni... Fene tudja... Sokat gondolkodtam a témán, mégsem tudtam, tudok helyes álláspontra révedni. Tételezzük fel, hogy minden, amit a 2 srác, illetve a családtagjai elmondtak igaz. Ki az aki ezt cáfolni tudná??? Michael nem, hiszen elhunyt... Talán a testvérei közül valaki...
Feltételezés:
A srácok RÉSZBEN mondtak igazat, ami nekem hihető az az, hogy valóban meghívást kaptak Neverland-be, ott töltötek "x" időt, valahol az is belefér, hogy együtt is aludhattak Michael-el.
Feltelezés 2:
A szexuális kapcsolat... Ha valóban(?)minden úgy történt, ahogy Wade és a másik srác elmondta... Na, itt jön a sok kérdőjel... Erre mondom, hogy nem tudom... Komolyabban belegondolva nem lehet igazságot tenni... Nem gondolom, hogy Michael meleg lett volna. Tény, hogy szerette a gyerekeket, de ez nagyon tág fogalom. Mit tudom én, ha ad egy puszit az arcára, vagy megsimogatja, az még nem szexuális zaklatás-nekem legalábbis nem. Pusztán a szeretet kifejezése.
Feltételezés 3:
A srácok HAZUDTAK: Na, ez már kegyelemsértés, egy világhírű ember életének, munkásságának, emlékének a sárba tiprása! Igazat írt az egyik fórumtárs,a pedofil papok ügyében. Azt jobban elhiszem, mint ezt! Itt bizonytalan vagyok.
Mindenesetre elgondolkodtató, mélyreható a dokumentum-vagy pontosabban interjú film.
Sok a kérdőjel.....
Legyetek jók!
Sziasztok!


Préda (2019) - Vélemények

2020-04-27 12:19.51
Ma néztem meg a HBO Go-n. Nekem tetszett. Igaz, nem vagyok horror-film rajongó, mégis lekötött. Persze voltak benne meseszerű jelenetek, mint a többi hozzászóló is leírt, de ezt leszámítva 90 percre kivett a való életből. A főszereplő színészlány- a szememben- nagyot alakított, és a karaktere is szimpatikus volt. Egyszer nézhető, aki szereti az ilyen műfajt, ajánlom!


Tőrbe ejtve - Vélemények

2020-02-10 16:03.53
Ma volt alkalmam megnézni a filmet. Engem lekötött, bár hosszú a játékidő de remek alkotást láthattam! A színészek odatették magukat, szerény véleményem szerint Daniel Craig "a vállán vitte" a filmet. A végkifeljet pedig hatalmas csattanó volt! Volt némi "Agatha Christie" - feeling, de ezzel lett teljes a film! Mindenkinek ajánlom!


Brandon Lee - Melyik jelenetnél halt meg?

2019-12-17 19:57.29
Üdv Nektek!
Végig olvastam a topic hozzászólásait. Megoszlanak a véleményetek. Nos, vettem a fáradságot, és mélyebben beleástam magam a témába. Mivel Brandon Lee 9 éves korom óta (most 34 vagyok) a kedvenc színészem, illetve a Holló nálam "A" film, ezért megosztom Veletek a kutatásaim eredményét. Akkor fogjunk bele:
A Hollót épp Lee szülinapján, 1993.02.01-én kezdték el forgatni. Nem kronológiai sorrendben voltak a felvételek. Álló kamerás technikával vették fel. Zömében éjjel forgattak. Mind a 4 részben ugyanaz a madár játszotta a "főszerepet", Magic a neve. Michael Wincott (Top Dollar alakítója) műhajat viselt, ellenben Brandon megnövesztette a haját. A belső felvételek a Dél-Carolinai Coralco-stúdióban lettek rögzítve. Brandon 750.000 USD-árt kapott (volna) a főszerepért. Az a jelenet, amikor az utolsó személyt, Patkányt öli meg, a halála előtt 1 héttel vették fel. Délutánonként edzőterembe járt, és újságolta, hogy aznap 88-szor lőttek rá! Ekkor forgatták ezt a jelenetet. Annyira beleélte magát a szerepbe, hogy egy jéghideg vízzel tele kádba feküdt, hogy érezze, milyen az, ha valaki a koporsóban fekszik. Ezt megtudta a rendező,és irtózatosan lecseszte,hogy ilyet többet ne csináljon! Forgatási szünetekben szeretett Rochelle Davis (Sarah) Gameboy-ával játszani, illetve dohányozni. Sophia Sinas (Shelly Webster) kanadai énekesnő alakította a menyasszonyát. A stábtagok közül Jeff Imada-val ápolt jó viszonyt, több akció jelenetet készítettek együtt. Valamint "Sarah"-val, aki ekkor 13 éves volt. Térjünk rá a halálára.
Már csak 8 nap volt hátra a forgatás befejezéséig. A legtöbb jelenetet, amiben Brandon szerepelt, már felvették, csupán 3 napi forgatás kellett volna vele, pontosabban a karakterével.
Épp azt a jelenetet vették fel, ami a film elején van, hogy visszatér az apartmanba, és a 4 gazfickó már ott volt, Shelly-t megerőszakolták. Visszaemlékezésről van szó. 2005-ben beszélt először nyilvánosan a Mókást alakító, azóta elhunyt Michael Massee a történtekről. Elmondta, hogy eredetileg neki nem is kellett volna pisztolyt használnia, de az utolsó pillanatban, a látvány kedvéért, RENDEZŐI(!) utasításra kb. 5 méterről rá kellett lőnie kollégájára, Brandonra. Ő ezt meg is tette, Brandon hasfalába fúródott a Magnum 44-es pisztoly csövében maradt gyutacs,amit a gerincoszlopa állított meg. Brandon elterült, szóltak, hogy "ennyi, vége", de kellett 1-2 perc, mire feltűnt, hogy Brandon nem mozdul. Sophia Sinas sokkot kapott, azonnal hazautazott Kanadába. Michael Massee 1 évig nem dolgozott, soha nem látta a kész filmet, és hosszú ideig rémálmok gyötörték. A forgatás a nyomozás miatt leállt, a készítő stúdió letette a kezét a projektről, a Miramax dobott 8 millió dollárt, hogy a Lee család kérésére befejezhessék a filmet. A tragédiáról készült kópiákat-mivel 2 kamera is vette- a rendőrség, mint bizonyítékot, lefoglalta,ezért nem került nyilvánosságra. Michael Massee-t semmilyen téren nem találták bűnösnek a nyomozás lezártával. De amíg élt, soha nem tudta ezt feldolgozni. Kórházba szállítás után 6 órával Brandon Lee 28 éves korában meghalt. Menyasszonya, Elizabeth (Eliza) Hutton petíciót adott be, hogy biztonságosabbá tegyék a lőfegyver használatát a filmforgatásokon.
Chad Stahelsky volt Brandon test-dublőre, vele vették fel az eredetileg Brandonnal forgatott volna megmaradt jeleneteket,pl:mikor kisminkeli az arcát, a törött ablaküveghez megy, a madár a vállára száll, és a villám fénye mutatja az arcát. Ezt CGI-technológiával rögzítették, mivel az egész visszatérős jelenetet újra le kellett forgatni, mert 6 hétre leállt a forgatás. Próbálták gyorsan felvenni azokat a jelenteket, ahol gumiarcot Chad az arca elé tett, hogy ezzel segítse a számítógépes utómunkálatokat, hogy Brandon arcát montírozzák a helyére. Nem mellesleg, és ez nagyon fontos tényező, hogy a többi színészt lelkileg se zaklassák fel.
Édesapja mellé temették. Nyugodj békében Brandon Bruce Lee!


Fények - Vélemények

2019-12-07 20:00.18
Tegnap néztem meg,a Cinemax vetítette feliratozva. Eléggé érdekes, elgondolkodtató sztori. Voltak jó jelenetek. Egyszer nézhető kategória.


Joker (2019) - Vélemények

2019-10-18 18:20.02
Senkit nem akarok megbántani, de ritka sz..r film....


Venom - Vélemények

2019-01-02 18:39.05
Megnéztem... Hát... Egyszer nézhető kategória, nekem nem nagyon tetszett... :(


Amerikai bérgyilkos - Vélemények

2018-12-25 09:47.45
Tegnap néztem meg. A regényt nem olvastam,így viszonyítási alapom nincs. Nekem tetszett, pörgős, akciódús, fordulatos film. Ajánlani tudom. Michael Keaton pedig sokat öregedett, de nekem minden filmjében "Batman" marad :)


A csillag (2017) - Vélemények

2018-11-03 20:01.34
Tegnap néztem meg a HBO2-n. Nagyon aranyos animációs film, nekem nagyon tetszett! Ajánlom! :)


Taxi 5. - Vélemények

2018-09-09 19:36.03
Nekem kifejezetten tetszett a film. Direkt nem hasonlítottam össze az előző 4 résszel, mint különálló filmként tekintettem rá. Poénok jók, akciójelenetek bejöttek, szóval, aki könnyed filmre vágyik, ajánlani tudom!


Hupikék törpikék - Az elveszett falu - Vélemények

2017-12-17 12:48.40
Tegnap este néztem meg. Röviden: Egyáltalán nem tetszett! Hókuszpók, a macskája, a sas-ők mindent vittek, poénokat, vicces jeleneteket! A törpök... Hm... Törpillás mese. Okoska, Törperős, Ügyifogyi valahogy nekem erőltetett volt a karakterük ebben a moziban. Szabó Zsófi (Törpilla magyar hangja) szinkronjától sem voltam elragadtatva, bár színészként is elég gyengécske... Egyszer nézhető, unalmas....


A Wall Street farkasa - Vélemények

2016-12-30 18:41.55
Megnéztem, de nekem egyáltalán nem tetszett... Túlzás hegyek, az egész "meseszerű". Mintha egy lufit fújtak volna szinte durranásig az alkotók. DiCaprio jól alakított, de nem a legjobban.. Mintha túl lett volna erőltetve az egész....


A Pogány Madonna - Vélemények

2011-06-05 21:53.15
Nagyon jó magyar film!


Törvénytisztelő polgár - Vélemények

2011-02-06 11:22.48
Elég jó film, elgondolkodtató a mondanivalója. Lényegében picit vicces, mert mindkét félnek valamilyen szinten igaza van. Az ügyész csak a munkáját végezte, bár a vallatás előtt megmondta az apának, hogy magánemberként egyetért azzal, amit tesz. Picit már túlment a célon az apa, nem kellett volna ennyi embert kinyírnia. Rendben, hogy harcolt a rendszer ellen, de egy fecske nem csinál nyarat.
Nekem tetszett a film.


Shrek a vége, fuss el véle - Vélemények

2011-02-06 10:51.29
Sziasztok!
Tegnap délután megnéztem én is ezt az "alkotást". Eszméletlen rossz, már ettől több húst nem lehet lenyúzni egy csontról. És még ezt adták 3D-ben??? Te jó ég, egy forintot nem fizettem volna érte... Igaza volt itt az egyik h.szólónak, hogy eléggé erőltetett volt az egész. Nekem nem jött be....


A spártaiak titkos élete - Vélemények

2010-03-31 20:34.31
Ez a film nagyon ott van!!!! Ömlött a könnyem, annyira nevettem rajta! :)))) Mindig megnézem a HBO v.melyik csatornáján. Nekem nagyon bejött!


A tökéletlenek - Vélemények

2010-01-13 10:40.04
Most vettem meg DVD-n, még nem láttam, de érdemes lenne megnéznem, elég jó vélemények vannak a filmről.


Brittany Murphy - Meghalt...

2010-01-04 18:15.08
Nyugodjon békében!!! :(((


Koccanás - Keresem

2009-09-27 12:07.24
Az internetről.....


X-akták (sorozat) - Kérdések

2009-09-17 20:59.53
Bocsi, 10 évadból!! És ez biztos, mert a havernak az összes rész megvan.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk