Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Coco Chanel
- Viasat Film, 15:15
Bűntudat nélkül
- Mozi+, 15:50
A bűn árfolyama
- HBO, 16:10
M.A.S.H.
- Film Mánia, 16:20
Hat hét
- Cinemax, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
szólánc tudósokkal
Elfogy a levegő - Vélemények
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Verseny a győzelemért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Imádlak utálni aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Boijaat hozzászólásai

Ugrás Boijaat adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Napszállta - Vélemények

2018-09-29 15:02.47
Érdekes, hogy ehhez a hatalmasan előre beharangozott filmhez eddig még ilyen kevés hozzászólás született, pedig már megvolt a premier.

Tegnap néztem meg, a várakozásaimat alulmúlta sajnos.


Magyar népmesék (sorozat) - Vélemények

2018-04-27 13:52.42
Nagyon szerettem gyerekként, volt egy sajátos hangulata. Bár felnőtt fejjel sok történet irreális (Pl: Pulikutya, Király Erzsi hegedűje, a 12 csóka, A Kis kondás) sokszor még mesének is hiteltelen, de ettől függetlenül szenzációs, mind a grafika, mind pedig Szabó Gyula sajátos orgánuma. Az állatos mesék a kedvenceim, mind egytől egyig tanulságosak. Inkább ezt kellene nézni a mai gyermekeknek a sok igénytelen szutyok műsor és a kütyük nyomkodása helyett.


X faktor

2017-09-25 08:26.36
A mostani X- faktor nézi még valaki? Vagy már senkit nem érdekel a téma?
Kíváncsi lennék a véleményekre.


Mi a véleményed a Facebook - ról?

2017-05-18 13:10.06
Igazad van Fruzsi! Az illető amúgy hölgy valóban, ráadásul jó körülmények között él, szép kertes házban, van férje és egy kislánya, azokról is szokott néha képet felrakni, de Buksi viszi a prímet, róla szinte mindennap.


2017-05-18 13:07.43
Köszönöm szépen, hogy ezeket leírtad!
Hát igen a sok beteges állatvédő, akik unalmukban már egymást is szidják.
Feltűnő, mint már azt korábban mondottam, hogy SOHA ÉLETEMBEN ENNYI ÁLLATVÉDŐT SEHOL NEM LÁTTAM, MINT A FACEBOOK-ON.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy otthon az ilyen , hogy tarja az állatait, vagy valóban ingyen eladná e mondjuk csak úgy a kutyakölykeit, ha mondjuk azok valami kitenyésztett, fajtiszta versenykutyától lennének.

A neten könnyű az észt osztani, de kíváncsi vagyok mit érnének ezek az emberek a valóságban.


2017-05-18 12:25.04
Nem tudom mit írtál az állatkínzással, állatvédőkkel kapcsolatban, de érdekelne, ha csak röviden pár szóban kifejtenéd.
Engem nem is annyira az állatvédők, meg az állatbarátok zavarnak (bár hozzáteszem sehol ennyi állatszeretőt, állatvédőt mint a Face-n), hanem az, amikor csak ezzel van tele egy EMBEREKNEK szóló, EMBERI kapcsolatokat ápoló közösségi oldal.
Amikor nap mint nap az arcomba tolják a nézeteiket.
Több ismerősömet lehurrogtak miért rak fel a kisgyerekéről képet, meg a gyerek a legjobb lájkszerzési lehetőség, de érdekes a kutyások ugyanezt csinálják, azt senkit nem zavar??
Mitől értékesebb egy kutya egy gyereknél?
Van olyan ismerősöm aki kb. már a 600. ugyanolyan fotót rakta fel a kiskutyájáról, érdekes az senkit nem zavar??
Csak mennek a szívecskék, meg a lájkok, hogy de aranyos, de cuki, "szeri" egyem meg, de senki nem szól be neki.
Én nem biztos, hogy realtime-ban akarom követni a kutya, nevezzük Buksinak minden egyes lépését. És mást se látok, csak Buksi alszik a kanapén, Buksi labdával játszik, Buksit megnyírtuk, Buksinak melege van, Buksi fázik.
Tudom megoldás a törlés vagy a követés leállítása, de haragot sem akarok, inkább nem szólok hozzá semmit.

Hangsúlyozom nem az állatokkal van bajom, hanem magával a jelenséggel. Lassan a kutya lesz a Facebook szent állata.


2017-05-18 08:52.32
Régebben szerettem a Facebook-ot, de mára nagyon elegem van belőle, kezdi elveszteni valódi funkcióját.
Arra jó volt valaha és most is az, hogy az ember megtalálhat rég "elveszett" ismerősöket, rokont, barátot, osztálytársat, könnyebb az információkat megosztani egy csoportban, de rengeteg dologtól viszont már falra mászok.

Ilyen a legtöbb ismerősöm tök értelmet posztja. Pl: Az örökös " szelfizés" ami számomra nem egyéb mint magamutogatás. Szelfizek az autóban munkába menet, szelfizek egy fánál, az edzőteremben, de akár még az illemhelyen is.
A sok hülye valótlanabbnál valótlanabb idézet, Oravecztől, Coelhotól meg még sorolhatnám és újabban ebből egyesek egész üzletágat csinálnak, miközben egymástól lopkodják a "bölcsességeket".
Találkoztam már olyannal is, hogy "női önbizalomedző" valaki ilyen címen osztja meg ott leginkább a nőknek szóló szentimentális baromságokat.
Kérdem én mi ez egy foglalkozás? Van ilyen szak egyetemen, főiskolán? Lehet rá jelentkezni?
Mert ha igen, elvégzem én is, aztán lököm majd ott a sódert, faszául hangzó marhaságokkal, meg mindenki által ismert közhelyes idézetekkel, aztán lehet, hogy majd meggazdagszom belőle.

A harmadik pedig ami nagyon idegesít és legkevésbé kapott még szót, azok az ÁLLATOS megosztások. Újabban már tiszta állatvédő oldal lett a Facebook. Mindennap, ha felmegyek az fb-ra nyakamba ömlik valami kutyás-macskás sz*r, ha akarom ha nem.
Még mielőtt még valaki azzal vádolna, hogy azért írok ilyet, mert nem szeretem az állatokat, nos azt felvilágosítom, nem így van, szeretem őket, bár én bérházban sose tartottam. De szeretem tisztelem őket és mélységesen elítélem aki bántalmazza őket.
De ez nem egyenlő azzal, hogy állandóan kisállatokat posztolgatok, cuki kiskutyákat mesterségesen hisztiző gyermekekkel vagy vagy agyonkínzott, vértócsában fürdő haldokló ebeket, ahol persze a forrásmegjelölés ismeretlen. És az baj , hogy ezek a kutyás macskás-emberek állandóan az arcodba nyomják az újabb állatvédős hülyeségeiket.
Megszólják a legjobb barátomat, hogy a gyerekéről fel mer rakni képet, de az nem baj, hogy valaki képet mer felrakni a nemrég született gyerekéről. Milyen már az??? Miért nézzem én azt a kölköt?
De az nem baj, hogy valaki a 600. ugyanolyan fotót rakja ki a kiskutyájáról, vagy a kismacskájáról. Oké elhiszem, hogy kedves neki az adott állat, családtagként szereti, nem ezzel van bajom, de ne erőltesse már ezt rá a másik x nem tudom én hány ismerősére.
Nem biztos, hogy én realtime-ban akarom követni Buksi kutya vagy Mici cica fejlődéstörténetét.

Szóval ezek miatt a dolgok miatt egyre jobban utálom a Facebook-ot és kevesebbszer járok fel. Persze nem kell velem egyetérteni. Elnézést, ha hosszú voltam, de legalább kiírhattam magamból az igazságot.


A Kisasszony (sorozat) - Vélemények

2017-04-19 15:33.56
Bocsi az elírásért. Akkor ebben volt, köszi


2016-10-13 18:14.45
Nem ebben volt a Fánylas Ana?


Dallas (sorozat) - Vélemények

2014-11-01 12:20.05
Azt hiszem mindent elmondtatok mi lett az új Dallas sikertelenségének az oka, nem is akarlak Titeket ismételni,mind egytől-egyig nagyon jó gondolatok és valahol mindannyiótoknak igaza is van, de én még egy fontos momentummal egészíteném ki,amit talán még senki nem említett is.
Sajnos a világ is nagyon megváltozott a Dallas óta eltelt 35 év óta és ma már gyakorlatilag lehetetlen jó sorozatot készíteni.
A sorozat kezdetén 1978-ban még maga a családsorozat is új műfajnak számított,Amerikában is, ott sem hiszem,hogy lett volna még ilyen kaliberű, ilyen hosszúságú sorozat előtte.
Ez a sorozat volt talán az,ami betekintést engedett az amerikai felső tízezer világába az átlagpolgárok előtt ott Amerikában is.
Ez a sorozat volt az,amelyik tabukat döntögetett,olyan témákat boncolgatott,amikről addig nem lehetett nyilvánosan beszélni, úgy mint homoszexualitás, gyermek elvetetése megerőszakolás következtében (Lucynél), eutanázia, fogyatékosság és persze a hatalomért, erőszakért, pozíciókért folytatott erkölcstelen és gusztustalan harc nyílt ábrázolásától sem riadt vissza.
Ezért lett a Dallas maga a SOROZAT, csupa nagybetűvel a sorozatgyártás történetében.
De az azóta eltelt 35 évben sok mindent láttunk,sok mindent megéltünk, már semmi nem új számunkra,se itthon ,sem Amerikában.
Azóta sajnos nagyon sok sorozat készült és az idő előrehaladtával egyre igénytelenebbek, egyre erőszakosabbak vagy egyre semmitmondóbbak.
A mai fiatalok hozzászoktak a sorozat dömpinghez, amelyben a sok között kevés az igényes, sőt talán nem kell ecsetelnem,hogy milyen agybutító műsorokon nőnek fel,nem sokat mond nekik egy 35 évvel ezelőtti sorozat kései folytatása.
A témák sincsenek,amiket már nagyon filmre lehet vinni, mert az elmúlt 35 évben már mindent feldolgoztak.
Ma már senkinek nem új az alkoholizmus, a homoszexualitás, az eutanázia, sőt sokszor talán már közhelyes elcsépelt témák.
A mexikói szerelmi szál,amit az újban erőltetni próbáltak,meg végképp nem,hiszen az utána jövő generáció javarészt a brazil és mexikói telenovellákon nőtt fel.
Szerintem ez is volt a sikertelenség, de azért tiszteletem az alkotótól,hogy megpróbálták,ha nem is úgy sült el a dolog,mint ahogy szerették volna.


A klinika - Húsz év múlva - Vélemények

2014-08-19 15:21.19
Igen az új filmekben,valóban sok baki van és a legnagyobb baki valóban Benjamin személye.
Azért azt a németek is tudják,hogy egy 19 éves fiatal,éppen csak férfi még nem lehet orvos,max, orvostanhallgató, bár mondjuk itt az is kérdés,hogy honnan számoljuk a 20 évet?
A sorozat indulása óta vagy az abbahagyása óta?
Meg Benjamin szerepére alkalmasabb embert is találhattak volna mint Alexander Wussow,aki fiatalabb és tehetségesebb is.
A story is elég lapos volt,annyiban viszont jó,hogy összehozta a régi gárdát, már akiket még lehetett.


Dallas (sorozat) - Vélemények

2014-08-19 14:41.10
Köszi, akkor már tisztázódott a kép,ezek szerint a 2. évad részeit ismétlik.
Mivel nem néztem a sorozatot,csak hellyel közzel,ezért nem tudom követni rendszerébe.
Hát már így is eléggé szétgyalázták az eredeti sorozatot, mi már egy ilyen aprócska baki mint Pamela halála?


2014-08-18 22:49.20
Még Pameláról is szó esik benne, hogy állítólag '98-ban elutazott valahová a férjével?
Nem úgy volt,hogy '89-ben meghalt? Egyáltalán ki a férje?


2014-08-18 22:48.00
Tegnap az a rész ment, hogy már J.R. halála után vagyunk, felrobban valami tartályhajó, állítólag Cliff generálja a robbanást. A hajón vannak Johnny, Christopher, Rebecca, (Pamela),Elena a fontosabb szereplők közül, Rebecca súlyosan a többiek könnyebben sérülnek.
Rebeccát kórházba szállítják, ahol az orvos közli Christopherrel, hogy nagyon súlyosak a sérülései,meg kellene operálni, de fennáll a veszélye,hogy ő is meg a babák (mert itt még terhes az ikrekkel) is meghalnak, a nő nem akarja a babáit elveszteni.
Ann férje lelöki az anyját a lépcsőről,aki súlyosabban sérül,kórházba szállítják. Ott bevallja Emmának, hogy a fia szándékosan tört az életére, erre belép a fia, benyugtatózza a nővérekkel és átszállítja egy pszichiátriára.
Emma Drew-val kavar.
A film végén Rebecca rosszabbul lesz, leáll a szívhang.
Ennyi röviden, nem tudom ez melyik epizód volt.
Talán 2. évad évadzáró?


2014-08-17 22:20.20
Ami most volt a Retek II-őn rész, ez már a 3.évad vagy még a 2. ismétlése?


A klinika (sorozat) - Vélemények

2014-08-01 23:49.55
Udot meg lelövik Hamburgban.


2014-08-01 12:55.00
Pedig az 5. évad első része még izgalmasan indult,amikor Udora rálőttek Hamburgban,miközben Klausék valami ünnepségen voltak, de utána már sajnos nagyon gagyi lett.


2014-08-01 12:53.19
Német sorozatok közül nekem a Guldenburgok ökörsége, Bolond család, egyik sem jött be, talán egy fokkal jobbak volt Guldenburgék Bolondéknál. Érződött, hogy a németek nem igazán tudnak jó sorozatot csinálni, egyértelműen a Klinika viszi a pálmát.
Talán még a Derrick vagy a Két férfi egy eset a maga korában még jó volt, de a mai Helyszínelőkhöz képest röhejes lassú lenne.
Isaurától és társaitól a hideg kirázott, bárgyú történet tehetségtelen szereplőkkel, egyedül talán a Leonciót játszó színész vitte még el a pálmát, ráadásul az egészet kb. egy studió szobában vették fel,utólag röhej,hogy ezt néztük.
A Kórház a város szélén, Nők a pult mögött valóban jellegzetesen "komcsi" szagú volt, meg még ugyanide tartozik a Szomszédok, arról pedig az,hogy jellegzetesen MAGYAR, még a népi bölcsességeket is a szánkba adták LOL.
A kimondhatatlan nevű francia polgárokról meg Borostyánról netok nyilatkozni, sajna netok nyilatkozni,egyiket se néztem.
Míg az előbbiben valami Florance körül forogtak a bonyodalmak, az utóbbiban a Borostyán az egy ronda, szende fejű szent életű csaj volt,aki arra várt, hogy végre jól megf*rkalják.


Dallas (sorozat) - A Legjobb beszólások

2014-07-30 15:22.26
Minek a tea, amikor ott volt a whisky!


A klinika (sorozat) - Vélemények

2014-07-26 11:01.52
Mondjuk szerintem sem az lehetett az oka, hogy kevesebbet szerepeltek együtt, hogy viszonyuk volt, ami esetleg megromlott, hanem az, ahogy mondtak,hogy már nem tudtak neki új történeteket adni.
Emlékszem ,amikor Christa felmondott Konstanzban és hazatért, akkor is már alig szerepelt.


2014-07-17 09:08.13
Mondjuk elég valószínűtlen az életben,hogy valaki így hozzon döntést, a férje előtt rejtegetve.
Az életben megbeszélik együtt,pláne,hogy a férj a főnök.
Meg aztán először nem fogadom el az állást,de aztán mégis.
Az életben ilyenkor szerintem már azért sem vennék fel,még ha nincs másik jelölt se,mert a munkáltatók nem szeretik,ha eljátszod a bizalmukat, még akkor sem,ha nem egy könnyen találnak helyetted másik embert.
Tehát sok szempontból hiteltelen ez a sztori.
De egyértelmű,hogy arra mentek a készítők, hogy Wussownak meg Gaby Dohm-nak kevesebb közös jelenetük legyen együtt.
De ha nem megyünk bele a készítési háttérbe, akkor is, szerintem Christa meg Klaus házasságába belefért ez,hogy nem közlünk egymással mindent,mert ők már eléggé elhidegültek egymástól a Maria Rottenburgos affer óta, később is inkább csak Benjamin kedvéért maradtak együtt, őmiatta adta fel Christa Konstanzban az állását.


2014-07-15 15:42.57
"Pénzhiány volt az oka, a főszereplők keveselték a gázsijukat és nem voltak hajlandók több jelenetben szerepelni."

Na ezt unom már amikor pont ezek sipákolnak ,hogy kevés a honoráriumuk.
Holott a sorozatszínészek azért jócskán meg vannak fizetve, főleg ha ismert és népszerű sorozatról van szó.
Ők pedig a '80-as években ünnepelt sztárok voltak, hiszen nem volt még egy ilyen népszerű sorozat akkor sem, sőt azóta sincs.
Nem,hogy örültek volna neki,hogy valahol állandóan foglalkozatják őket és milliók szeretik ,kíváncsiak rájuk.
Mennének az ilyenek csak egy hétig egy gyárba napi 12 órát melózni minimálbérért.
Akkor talán megtanulnák nem fröcskölni azt a sorozatot, azt a munkahelyet,amelyik sztárrá tette őket.


2014-07-15 15:36.35
A kis egérképű, akkor még inkább kislányos, jellegtelen Elke sokat nőiesedett, olyan igazi érett asszony lett.
Egy mondaton viszont jót röhögtem:

" Bár még mindig színészkedik, nem tudta überelni a sorozatbeli sikerét."

Hát pedig a sorozatbeli sikerét túlszárnyalni nem nehéz, mert a sorozatban sem volt túl nagy szerepe, sőt ha nem az apukája a főgóré ennyi sem lett volna.

Christa sem panaszkodhat így a 7. X-en túl, bár szerintem volt egy pár szépítő kezelés.

Catharina: No komment! Sose volt szimpatikus, így ezzel az új külsővel meg pláne nem az.


2014-07-12 14:41.52
Egyébként Christa az eredeti sorozat végén éppen munkanélküli volt, tehát volt épp ideje felkészülni egy gyerekgyógyász szakvizsgára.
Mégsem olyan kemény mint a sebészet, de mégis emberibb mint a pipettázás.


2014-07-12 14:40.05
Még az esetleg lehetséges, sőt gyakori,ha valaki a háziorvosi szakvizsga mellett megszerzi az üzemorvosi vagy ahogy ma hívják foglalkozás egészségtan szakvizsgát.A kettőt egymásra rá lehet építeni,ott vannak átfedések.
Meg aztán egy üzemorvos nem túl sokat csinál,kötelező munkaalkalmassági vizsgálatkor, bemész hozzá megméri a vérnyomásodat, pulzusodat,esetleg meghallgat vagy számokat olvastat le veled egy tábláról (amik mindig ugyanazok), hogy megnézze mennyire rossz a szemed,aztán pedig kiállít egy papírt,hogy alkalmas vagy a munkára.
Ezt szimpla háziorvosi végzettséggel is megtehetné,nemtom minek ehhez egy külön szakvizsga.


2014-07-12 10:35.57
HR-esek valóban a nagyobb cégeknél,multiknál vannak,közszférában tényleg nem jellemző.Valamire azért csak rá tudnak jönni, ha nem is mindenre.
Az meg, hogy az orvosok alkoholisták, nem csodálom, nagy felelősségnek meg stressznek vannak kitéve.


2014-07-11 08:02.22
Ma már a HR-esek a toborzás során kiszűrik,ha valaki nem alkalmas az adott pályára.


2014-07-08 23:09.08
Meg egyre inkább előtérbe kerültek Hildegard meg Meiss kisasszony ripacskodásai, na attól is kirázott a hideg. Brrr....


Mamma Mia! - Vélemények

2014-07-08 22:12.28
Örülök,hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.


2014-07-07 00:33.05
Nagyon vártam erre a filmre,hogy megnézzem,ma végre sikerült.
Mit mondjak, sokakkal egyet kell, hogy értsek itt a fórumon azok közül, akik a negatív pólust képviselik.
Én is ÓRIÁSIT CSALÓDTAM! A történet harmatgyenge, a forgatókönyvírók valóban nem erőltették túl magukat, az amúgy nagyszerű ismert és elismert színészek játéka sem hozza meg azt a színvonalat, ami valamelyest felemelné ezt az okádékságot és csak hab a nyálas krémes tortán,amikor a korosodó hölgyek Meryl Streepel az élen ripacskodva,ugrálva előadnak egy ABBA dalt.
Csak az egyik kedvenc együttesem nagyszerű és örökzöld számai na meg a varázslatos tájak miatt kap 2 csillagot.
Ha már musical film, akkor a Muzsika hangja, Hegedűs a háztetőn vagy Hello Dolly.
Hiába jóval régebbiek mint ez, de százszor jobb a képi világuk , a megrendezésük és végül de nem utolsó sorban szólnak is valamiről.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk