Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mud
- HBO3, 03:45
Tomi háborúja
- Magyar Mozi TV, 04:00
Válság
- HBO2, 04:05
Tíz igazság a szerelemről
- Izaura TV, 05:15
Rabló-pandúr
- Film+, 05:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dolittle aaaaa
Egres Katinka aaaaa

 

Metrooman hozzászólásai

Ugrás Metrooman adatlapjára

1 2 3

Egy rém rendes család Budapesten (sorozat) - Vélemények

2018-02-25 07:24.48
Itt nem a színészekkel volt a baj hanem az hogy CTRL-C CTRL-V az egész betűről betűre másolták le az eredetit. Én maximum annyi reményt láttam benne hogy ha elment volna a 12es évadig aminek elvileg volt már forgatókönyve (nem biztos) és akkor talán valami újat is láthattunk volna és ez által kapott volna egy normális befejezést az eredeti is.


2018-02-25 07:19.58
Sajnos ennek a sorozantak az a legnagyobb baja hogy gyakorlatilag szóról szóra másolták le az eredeti sorozatot . Értem én hogy ez egy másolat egy magyar verzió a sorozatról de ha ugyanazokat a forgatókönyveket csinálják meg és annyit változtatnak hogy más helyek vannak benne (más a pláza neve, mikor étterembe mentek nem "+kapitány barlangja" volt hanem valami más). Lehet ezt csinálni normálisan is pl ugye Bujtor a Bud Spencer filmeket csinálta meg magyar stílusban nem másolt le szóról szóra egy filmet sem de mégis észrevenni a hasonlóságot.


Egy rém rendes család Budapesten (sorozat) - Bakik, hibák a filmben

2018-02-25 07:19.20
Sajnos ennek a sorozantak az a legnagyobb baja hogy gyakorlatilag szóról szóra másolták le az eredeti sorozatot . Értem én hogy ez egy másolat egy magyar verzió a sorozatról de ha ugyanazokat a forgatókönyveket csinálják meg és annyit változtatnak hogy más helyek vannak benne (más a pláza neve, mikor étterembe mentek nem "+kapitány barlangja" volt hanem valami más). Lehet ezt csinálni normálisan is pl ugye Bujtor a Bud Spencer filmeket csinálta meg magyar stílusban nem másolt le szóról szóra egy filmet sem de mégis észrevenni a hasonlóságot.


Argo2 - Vélemények

2015-12-16 19:39.24
"Aggyál már egy tollat bazdmeg! Mivel írjak az újjam hegyével!?
-Tessék csak hagyni a gecibe!"


2015-12-14 18:59.42
Nagyon sokat vártam rá (mármint a DVD-re) filmet még nem kerestem, vártam ennyire mint ezt.
Most megnéztem és hatalmas lett jó dumákkal tele akcióval és tibiék sem változtak semmit. Még nagyon nem akarok áradozni róla mert biztos sokan még nem látták és nem akarok spoilerezni. Azért azt az arcot érdemes benne megnézni amikor Tibiéknek odaadják azt a pendrivot vagy mit amin az instrukciók vannak.


2015-04-26 16:55.01
Örülök neki hogy lesz belőle második rész az első nagyon jó volt jó poénokkal. Ahogy nézem a trailert ez is ütős lesz.


A szupercsapat (2010) - Vélemények

2015-02-08 12:59.56
Nem bírtam a filmet végig nézni kb 30percnél leállítottam vagy nem tudom mennyinél volt miután megölték a tábornokot. Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a sorozattól. Az meg hogy az elején egy teljesen új sztorival akarják megetetni az embert azt nem vette be a gyomrom. A film más címmel meg anélkül hogy a Szupercsapatra akarna hasonlítani még biztos jó lett volna, de ha már egyszer a Szupercsapatról(sorozatról) akarnak még egy bőrt lehúzni akkor legalább maradjanak a sztorinál és ne akarják az egészet kukába dobni. A karakterek meg tényleg messze voltak a sorozatbelitől pl Rosszfiú amikor Murdock rálökte a helikopterrel azt a szellőzőt vagy mit a furgonjára akkor a sorozatbeli rosszfiú nem siránkozni kezdett volna hanem berakja a kesztyűtartóba Murdock-ot. A többi karaktert meg még estig tudnám írni de köszönőben sincsenek a sorozatbelivel.


Sodró lendület 2. - Hív a természet - Vélemények

2015-01-17 20:36.14
Elég gyenge film folytatáshoz képest cak annyi köze van az elsőhöz hogy abból másoltak pár dolgot saját ötlet híjján. PL: csónakozás, vízesés környezetvédő csajok akik a fa tetején élnek, a remete karakter. Gyakorlatilag pókerarccal ültem végig az egészet végig teljesen kiszámítható volt a sztori. Ezt a másfél órát már nem kapom vissza.


Két pasi - meg egy kicsi (sorozat) - Vélemények

2013-11-08 22:15.12
Amióta C.H nincs benne a sorozatban tényleg ellaposodott és valahogy a beszólások sem olyan ütősek még Berta sem mond olyan jókat mint Charlie idejében.
Pl: Charlie sántítva a seggét fájlalva és egy monoklival a szemén jön be a konyhába Berta ránék és kérdi: Miaz szadomazo-melegbár?
Meg amikor volt az a rész amikor Charlie nem találta az egyik heréjét és ezt mondta :"Tudod olyan ez mint a kocsikulcs ha nem is tudod kézbevenni biztos nem veszett el.


Family Guy (sorozat) - Kedvenc jelenetek/párbeszédek

2013-06-30 20:58.17
Nekem kedvenc amikor a főcímben bakiznak.
Peter köhögéssel próbálja leplezni a fingást
És amikor peter vesz egy tankot és kilövi Cleveland házfalát Cleveland meg kiesik kádastul és odaszól Peternek:
-Hé Peter lerobbantanád a törölközőtartót?
meg amikor már nem tudom pontosan mitől de peter a pörgőrugást csinált valakit kilökött az útra (Talán Brian-t) azt kikerülte egy kocsi úgy hogy Clevelandék házába csapódik és onnan kiesik egy üres fürdőkád mire Peter megszólal: -Ja Cleveland már elköltözött.


Miami helyszínelők (sorozat) - Bakik, hibák a filmben

2013-03-01 14:13.25
Akkor énis!
9-es évad első és második része között eltünt a halottkém Dr. Tom Loman úgy hogy nem írták ki csak egyik részben még ő volt a másikban meg már valami csaj.


Miami helyszínelők (sorozat) - Kérdések

2013-03-01 14:00.19
nem tuja valaki hogy a 9-es évadban Dr. Tom Loman hová lett? Semmi nyoma nem volt annak hogy kiírták volna vagy kilépett, az első részben volt a másodikban meg már más volt a halottkém.


Két pasi - meg egy kicsi (sorozat) - lesz 10.évad?

2012-09-29 13:20.33
Torrentoldalon már fent van a 10es évad első rész felirattal [link] vagy a [link]


Kocka 3. - Cube Zero - Vélemények

2012-09-13 19:32.43
Azért az is kérdéses hogy valakiből műtéttel lehet-e fogyatékost csinálni. Szerintem nem, mert nem úgy megy ezt ide azt oda és kész. Persze lehet olyan külső hatásnak kitenni hogy autista legyen tőle.


The Descent - A barlang - Vélemények

2012-09-13 19:28.15
Jó reménnyel vágtam neki a filmnek, de ahogy már előttem is mondták az első 50perc kb annyira volt horroros vagy thrilleres mint 1 Helyszínelők rész, de abból is csak 1 eset mer hármat szoktak benne venni. A saját részemről ez a 6csajos dolog rémidegesítő volt benne az ficsogásukkal 1hapsi volt benne de az 5perc után kapott a fejébe egy vascsövet. A barlangban amikor azt a bevert hegymászószeget megtalálták már számítottam rá hogy le fog szakadni meg a járat beomlása is kötelező volt a hangulathoz. Viszont mindezek ellenére 50perc után megkaptam a jutalmam egy egész normális kis horror formájában. Részemről ha elfelejteném értékelni akkor **** csillag. Ötöt csak azért nem adok rá mert ezek az elcsépelt horroros elemek rám már nem hatnak pl: a felrepülő denevérek, amikor a csaj hirtelen a másik mögé ugrott. Még volt valami ami lehúzta mivel mondtam már a csajokat engem külön zavart hogy egyfolytában sikítoztak ha kellett ha nem, másik meg amit horrorfilmekben már a könyökömön jön az a disznóhang, könyörgöm más hangot nem tudnának már adni a "szörnyeknek"???
Ezért szeretem jobban a thrillereket pl: Fűrész, Sziklák szeme1-2, Kocka1-2-3. (Kocka 2-t kevésbé)


Kocka 3. - Cube Zero - Vélemények

2012-09-10 16:35.24
A film jó! És szerintem jobb folytatásnak mint a második rész. Amúgy szerintem sem előzmény mert a színészek akik mellé bedobták a fogyatékost még halványan se hasonlítottak nálam ez csak egy utalás arra hogy az első részből a fickó hogyan s miért kerül"hetett" oda, de semmi konkrétum nincsen. Amúgy Wynn inkább hasonlít arra a ki az 1esben a burkot tervezte ha már mindenképpen hasonlítani szeretnénk valakihez.


Kocka 2. - Hiperkocka - Vélemények

2012-09-10 16:25.35
Még szerencse hogy a filmkatalogus.hu csak sci-fi kategóriát írt rá mert annak elment de nagyon túlkomplikált volt ahhoz. Szóval csak fogtak egy csomó sci-fis elemet és beletömködték a filmbe pl: megváltozott gravitáció, más idősíkok, párhuzamos valóságok (ahol minden variáció létezik mégis ott is ugyanez a 4ember van a kockában) meg elvesztette az a feelengjét hogy "mikor megyünk csapdába" mert itt gyakorlatilag a csapdák kergetik az embert de azokból sincsen sok. Meg ha tényleg ahogy előttem írták álomban vannak akkor ez Freddy Krueger-es beütés lenne? hogy álmában meghal akkor valóban is? vagy meghal akkor "kap egy új életet?" Homály az egész és annyi köze sincsen az elsőhöz
"SPOILER"
hogy ott mindenüket elvették kivéve a csaj szemüvegét és mindegyiket egyforma ruhába öltöztették, itt meg majdnem mint a fűrészben ahogy vannak utcai ruhában mindenestül "bedobják" őket ide és egyiknél egy kés másiknál aktatáska harmadiknál karóra.
"SPOILER VÉGE"
A vége meg szerintem is faszság, mintha legalább egy titkos-ügynökös filmben lennénk... tudom hogy ütésnek szánták a végén de ennek úgy lett volna értelme ha van valami előzménye is. Mármint a vége jelenetnek.


A kocka - Vélemények

2012-09-10 15:43.43
Hát ezért néhány liter művért még elbírt volna a film. Meg az a helyzet, hogy csak a feszültség volt benne hogy belesétálhatnak egy csapdába, de ha jól számoltam 2 emberrel végzett csapda (mármint amit láttunk azt a köteg talált ruhát nem számolom mert az csak utalt rá). Rajtam is múlik a dolog hogy a fűrészt jobban bírom mert ott a hentelés és öncsonkításra kényszerítés ami nálam nagyon sokkoló. A kocka viszont egy klasszikus nálam és sokat is hallottam róla, pont ezért is néztem meg, de az a bajom hogy én szeretem a sci-fit meg a horrort is de külön-külön. Pl a Kocka 2 már inkább volt egy véresebb scifi mint egy jó horror/thriller majd annak a témájában bővebben is kifejtem, de gyakorlatilag semmi köze sincs az elsőhöz azon kívül hogy ott is minden kocka-alakú.


Mesék a kriptából (sorozat) - Kérdések

2012-09-02 12:58.29
Van egy letöltőoldal ahol fent van egész a 6-os évad végéig és folyamatosan keresnek a többihez is (6osból csak az utolsó 2nek hiányzik a felirata)
[link]
itt keresd meg a Mesék a krioptából sorozatot.


Meghökkentő mesék (sorozat) - Vélemények

2012-08-30 19:18.46
Most néztem az első részt jó volt végig tudták tartani a feszültséget bár én vérszegénynek találtam a kriptamesék után . Nálam nem feltétel hogy vér follyon benne így jó kis pszicho volt. A slussz poént az adta meg hozzá hogy korábban már láttam a Négy szobát és hirtelen rájöttem hogy az utolsó jelenetben mire utaltak az "autós öngyújtós" fogadással.


2012-08-29 19:49.45
Hi!
Aki keresi ezt a sorozatot annak van egy címem:
[link]
ezen az oldalon megtalálja bárki 9évad szinkronnal fent van. FSX-en keresztül lehet letölteni (SMS regisztrálás csak 130ft szerintem megéri, nekem biztos mert kábeles netem van)
Még csak most kezdek neki a sorozat nézéséhez de ha tnyleg van olyan jó mint a mesék a kriptából vagy a horror mesterei akkor megéri megnézni!


Mesék a kriptából (sorozat) - Kérdések

2011-12-31 11:02.20
Keresem a hetedik évad magyar feliratát nem tudja valaki honnan lehet letölteni?


Knight Rider (2008) - Vélemények

2011-12-04 15:43.29
Most láttam és elsőre nem annyira rossz mint ahogy sokan mondják legfeljebb kicsit koppintottak ők is a Mátrixból (a pikkelyesedésre gondolok) de azért a végén az az ütközés amikor befordult a másik kocsi elé az elég nagy kamu volt az oké hogy törhetetlen a kocsi, de hogy még csak arrébb se tolta... mintha betonfalba csattant volna. Meg ha már itt tartunk K.I.T.T alapprogramja az hogy védje az emberi életet (legalábbis a régié az volt) az autót elnézve nem fognék rá hogy akik elöl ültek megúszták volna.
Azért a Sorozatnak szerintem méltó folytatása lehet bár legalább formájában hasonlító kocsit kereshettek volna mert ez a musztáng jóindulattal sem olyan formás mint a Trans-Am.


Egyről a kettőre (sorozat) - Vélemények

2011-09-27 20:41.07
Egész jó kis sorozat nemrég kezdtem el nézni, igazából Patrick Duffy érdekelt benne, de később találtam benne még 1 Dallasost is Sasha Mitchell (a Dallasban Jockey valahonna előkerült fia volt. Itt szellemileg nem egy halogénizzó jókat lehet röhögni rajta nálam már kb Kelly Bundy szintjét üti meg. Amúgy a néger fasza hozzá képest lézerkard.


A nevem Earl (sorozat) - Vélemények

2011-08-05 09:54.01
Egy kis érdekesség a sorozat kedvelőinek:
A „Barn Burner“ (1.11) című részben úgy tűnik, mintha Catalina Joy-jal vitatkozna, és közben spanyolul káromkodna. Pedig csak azt mondja spanyolul, hogy „Szeretném a spanyol származású nézőknek megköszönni, hogy minden héten nézik az adást. És a nem spanyol származásúak előtt meg le a kalappal, hogy megtanulták ezt a nyelvet.“

A „Number One“ (1.24) című részben látszólag Catalina egy sor spanyol szitkozódással felel Joys ellenségeskedésére. A valóságban újabb rejtett üzenetről van szó a spanyol-ajkú nézők számára: „Ezennel lezárul az Earl első évada. Nagyon hálásak vagyunk, hogy eddig követtétek az adásokat, és reméljük, hogy jövő ősszel ismét találkozunk.“

Catalina jogsija, amit a „Born a gambling man“ (2.09) című részben felmutat, Greg Garcia névre van kiállítva.

A „The Trial“ (2.23) című részben a Catalina által mondott mondat ennyit tesz: „Köszönöm, hogy megnéztétek az adást. Hiányozni fogtok nekünk a nyáron. Hát nem vicces, hogy Earl azt hiszi, éppen azt ecsetelem neki, mennyire utálom Joyt - közben pedig csak azt mondom, hogy mennyire szeretlek benneteket!“


2011-08-05 09:33.51
Kedvenc beszólásom Joy-tól a gyerekeinek mondta: "Ha nem hagyjátok abba a veszekedést olyan pofont kaptok hogy színt cseréltek."


2011-08-04 16:14.58
Kedvenc sorozat nagyon jó és a téma se lerágott csont. Kedvenc részem az amikor elloptak valami ezüst étkészletet. Az valami hatalmas volt. Meg legjobban azok a visszautalások visszavezetések tetszenek mint pl ami arra utalt vissza hogyan lett a postásnak üvegszeme, meg Earl hogyan jutott hozzá a nyertes sorsjegyhez szóval az ilyenek. Amúgy a 4-es évadnál lezárták a sorozatot, sajnos. Pedig elnéztem volna még egy darabig.


Haláli hullák (sorozat) - Vélemények

2011-08-04 10:46.40
Most kedztem el nézni elsőre jó kis sorozat kicsit hasonló hangulata van mint a Dogma-nak, de én elsősorban amiért elkezdtem nézni az Mandy Patinkin akit én előtte csak Jason Gidion (gyilkos elmékből) néven ismertem és érdekel hogy más szerepben milyen.
Nem tudja valaki hogy ebből a nagyfilm milyen néven van?
A kereső adott ki valami Haláli hullák hajnala című filmet, de a leírás alapján még csak nyomokban se emlékeztet erre.


Szigorúan titkos (1984) - Legjobb Jelenet

2011-08-01 21:29.14
Kedvenc részem a bikás rész, meg amikor a börtönben jön a pap olvas a bibliából (asszem)és aztán beültetik a villamosszékbe.


2011-08-01 21:26.08
Jim Abrahams csinálta azt is mit vársz tőle! (Lehet hogy csak forgatókönyvet) Ja és ott nem volt gumicsizmája a tehénnek.


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk