Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vuk
- TV2, 14:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 14:20
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30
Koktél
- Film Mánia, 14:45
Forráskód
- Mozi+, 15:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Agyvadászok - Vélemények
2022-es választás
Ellenségek legjobbika - Vélemények
Jó, rossz, meg ami közte van - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ha eljön Joe Black aaaaa
Fritz Wepper aaaaa

 

Alyson hozzászólásai

Ugrás Alyson adatlapjára

1 2

Angelique Boyer - Vélemények

2011-07-05 17:54.24
Elsőre egyáltalán nem volt szimpatikus. Ránéztem és ellenszenvet ébresztett bennem. Azt hittem, csak egy műnő. Aztán elkezdtem nézni a Teresa című telenovellát, aminek ő a főszereplője és magával ragadott. A játékával egyszerre ébresztett a nézőkben ellenszenvet és együttérzést. Tökéletes alakítást nyújtott! Aztán elérkezett hazánkba a Corazón Salvaje (Vad szív) és ott egy annyira aranyos oldalát mutatta, hogy lehetetlenség nem szeretni.
Nekem magánemberként is szimpatikus. Kihasználja testi adottságait, de eddig semmi komolyat nem mutatott. Vagyis vetkőzik, de tudja hol a határ, ami jó egy színésznőnél, meg egyáltalán egy nőnél, akinek van önbecsülése. Nagy jövő áll előtte és nem csak a tévében, hanem a színpadon is, hisz jelenleg is színházban játszik. Bár kicsit vicces, hogy Teresa után, aki mindenre képes volt, most apáca :)


Miguel Varoni - Vélemények

2011-07-05 17:47.11
Ez az ember hihetetlenül őrült! Amit a Pedro el escamosóban leművelt, feledhetetlen :D
Természetesen nagyszerű színész, máskülönben "Pedro" karaktere nem maradt volna ennyire emlékezetes. Pozitív és negatív karaktert ugyanolyan hitelesen tud eljátszani, ami egy színésznél igazi tehetségre utal. És rendezőként is profi. A SSNHP és Jencarlos Búscame klipje is az ő kezei alatt készült (és ez csak kevés a sok közül) és nagyszerű munkát végzett!
Emberként is rendkívül szimpatikus. A feleségével, Catherine-nel gyönyörű párt alkotnak. Ami kettejük közt van, na az az igazi szerelem.


Sofia Vergara - Vélemények

2011-05-29 00:20.33
Sofía elsőre nagyon unszimpatikus volt, magam sem tudom, miért. Épp miatta kicsit húzódzkodtam a Modern family megnézésétől, de a nővérem végül rávett, azzal, hogy "csak keveset van benne". A karaktere ott a tipikusan lebutított latin nő, aki drogcsempészek között nőtt fel (az ilyeneket nagyon nem bírom) mégis megtetszett, amit nyújt a sorozatban. Már csak nagyon ritkán van bennem az az érzés, hogy "Istenem, miért kell megint általánosítani a latinok?", ez pedig neki köszönhető. Én nagyon megkedveltem, nagyszerű színésznő.


Modern család (sorozat) - Vélemények

2011-05-29 00:16.31
kétségekkel kezdtem bele, mert pl. Sofía teljesen unszimpatikus volt, de olyan hatással volt rám maga a karakter, hogy azóta beálltam a rajongói közé. A második évad felénél tartok. Szerintem érdemes belekezdeni, bár a szinkron első blikkre valóban nem nagy szám, Ed hangja sem a régi, de a poénok nagyot csattannak. Vergara eredeti hangját én csak a szinkron megismerése után hallottam és elég vicces volt még nekem is, akinek a füle teljesen hozzáállt már a latinok hangjához.


Vad szív (sorozat) - Vélemények

2011-04-17 20:13.19
Már vártam a hazai premiert, néhány magyar rajongó nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Tudom, hogy a kivitelezés elég ostobán sikerült, mindennek ellenére - az első két részt leszámítva - nekem tetszik. Tehetséges színészek kaptak benne szerepet, igaz a korbeli különbségekre Mejía, a producer magasról tojt, ami cseppet zavaró tényező. A Megveszem ezt a nőt!-tel párhuzamosan nézem és vicces, hogy az első két rész szórul-szóra ugyanaz volt és még most is rengeteg a hasonlóság. Ennek ellenére szerethető novella.
Az én kedvenceim belőle: Helena Rojo (Leonarda), Elizabeth Gutiérrez (Rosenda), René Casados (Noel), Angelique Boyer (Jimena) Eduardo Yánez (Juan del Diablo), no meg a drága Cristián de la Fuente (Renato), imádom ezt az embert :)
Bár vannak szereplők, akik nekem az eredetiben szimpatikusabbak voltak, pl. a madame. A YCEM-ben olyan barátságos arca volt a hölgynek.


Elizabeth Gutierrez - Kérdések

2011-03-31 18:58.44
Ez nem kérdés volt..


Elnökkisasszony - Keresem

2011-03-29 20:40.57
Én legutóbb elég olcsón, kb. 5-600 forintért láttam régi magyar filmek dvd-it a MediaMarktban. Rengeteg film volt, többnyire Karády-filmek, de biztos fellelhetőek még Muráti Lili filmjei is.


Muráti Lili - Vélemények

2011-03-28 20:29.08
Kisebb koromban valahányszor Muráti Lili-filmet láttam, mindig megkérdeztem anyukámtól, hogy miért nem énekel? És minél többször kérdeztem meg, annál inkább ragadott el ez a stílus. Volt valami elbűvölő abban, hogy csak elbeszélte a dalokat. Különösen azért szerettem, mert a korabeli színésznők sipákolós hangjától már falra másztam. (Egyébként ezért szerettem annyira Karádyt is, a mély, búgó hangja valami eszméletlen volt!) Titokzatosság lengte körül ezáltal, amitől az ember még szívesebben nézte végig a filmjeit. Meg akarta fejteni ezt a nőt! No meg a karakterek, amiket eljátszott nem a tipikus naivák voltak. Változtak az idők, s ezt szemléltette az is, hogy a nő, akit mindig alakított egyre nagyobb teret kapott a férfiak mellett.
Hál' istennek hosszú és tartalmas életet élt. Miután "kiűzték" az országból továbbra is folytathatta amit szeretett, a színészetet. Hálát adok, amiért megosztotta velünk a tehetségét. A régi idők színésznői közül Karády mellett ő a legnagyobb kedvencem.


A púpos (1997) - Vélemények

2011-03-26 22:41.29
Az első francia film, ami emlékezetes maradt számomra. Többször is láttam a tévében és mindig izgalommal néztem végig. Nagyszerű alkotás, érdemes megnézni!


Leonor Varela - Vélemények

2011-03-26 22:17.22
Imádom! Kleopátraként akkorát alakított, hogy örökre bevésődött a fejembe a neve. Gyönyörű nő és nagyszerű tehetség. Sajnálom, hogy a Kleopátra óta nem igazán kapott jó szerepeket, de igyekszem végignézni a lehető legtöbb filmjét, hátha ráakadok még egy gyöngyszemre :)


Kleopátra (1999) - Vélemények

2011-03-26 22:09.24
Nagyon szeretem ezt a filmet, annak ellenére, hogy a valósághoz vajmi kevés köze van. Egy időben minden héten adták a Hallmarkon, én pedig amikor csak tudtam, megnéztem. Leonor Varela és Timothy Dalton azóta a kedvenc színészeim közé tartozik :)


A behajtó (2001) - Vélemények

2011-03-23 21:54.47
Lauren Graham miatt néztem meg és nem bánom már, hogy rászántam az időmet. A könnyedsége miatt elsőre megszerettem, azóta pedig rengetegszer megnéztem. A zene pedig fülbemászó :)


María (sorozat) - szerintetek illik a két föszereplö igazábol is és a maria cimü novellába is?

2011-03-23 21:39.04
Csak összeillenek, ha már egy ideig a valóéletben is egy párt alkottak :)


William Levy - Vélemények

2011-03-23 21:32.34
Ennek semmi köze ahhoz, hogy az emberek mennyire különböznek. Persze az embernek joga van leírni, ha szeret valakit, de ezt egyszeri közlésre is felfogtuk. Ha tudatni szeretné hogy mennyire szereti, akkor legalább ne csak az üres "Imádom őt" szöveggel jöjjön, hanem inkább indokolja is meg. Ebből lenne egy szép téma is, nem csak az, hogy "én is szeretem őt" "én még jobban szeretem" és folyamatosan mindenki ezt írja.


Díva (2010) - Kérdések

2011-03-16 22:31.58
A magyar mozikban nem mutatták be a filmet. Ne kérdezd az okot, nem igazán tudták megmagyarázni. Csak DVD-n jelent meg, ha jól tudom február 3-án.


Díva (2010) - Vélemények

2011-03-16 22:28.36
A címet hirtelen el is felejtettem. Az én agyamba már Burlesque-ként vésődött be. Na de Díva? És valaki ezért hatalmas összegeket tett zsebre!


2011-03-16 22:27.30
Sablonos sztori, de nekem valamiért mégis tetszett. Talán a zene ragadott annyira magával, nem tudom. Cam és Christina közt az én szememben végig izzott a levegő. Aguilera színészi játékát nem figyeltem, számomra fontosabb egy musicalben a zene, ami itt ötös - Xtina hangjával együtt természetesen -, a csillag néhány kevésbé odavaló dal miatt maradt le.
A szinkrontól azt hittem lefordulok a székről. Détár Enikő? Nincs bajom vele, most is hihetetlenül jól árnyalta a párbeszédeket, de a hangja nem illik Cherhez. A magyar felirat meg csak szerintem volt gáz?


Elizabeth Gutierrez - Vélemények

2011-02-10 22:11.06
Már biztos: március 7-től A csábítás földjén helyén debütál a Corazón Salvaje (Vad szív) a Zone romantica műsorán!

És kedves rajongók, örömmel várlak titeket a hivatalos rajongói klubban. Információkat a jelentkezésről az alábbi linken találtok: [link]


2011-01-30 20:28.04
Az egyik fontos mellékszereplőt, Rosendát alakítja benne. Ő a szeretője a két hősnő apjának, mellesleg egy szolgálólány. Több információt is találsz a rajongói honlapon, más sorozatairól is! [link]


William Levy - Vélemények

2011-01-30 19:48.41
Én inkább nézek telenovellákat amiben húsvér emberek szerepelnek és az életről szól, minthogy valami zöld fejű nyálkás bőrű nemlétező agymenést bámuljak ahogy nyalókapálcikákkal küzdő hegyes fülű hörgőbeteg "emberekkel" harcolnak!
És megjegyzem: a telenovella továbbra sem szappanopera. Kíváncsi lennék te is azok közé tartozol-e akik hétköznap esténként a szappanoperák előtt nyáladzanak, csak éppen gőzöd sincs arról hogy az általad úgy utált műfajt bámulod.


Becsületes tolvajok - Vélemények

2010-08-15 23:12.55
Nagyon szeretem ezt a filmet. Háromszor megnéztem egymás után. Üdítő volt a telenovella színészeket új karakterek bőrébe bújva látni. Szerintem nem volt gond a szinkronnal sem, maga a rablás pedig nagyon szépen ki volt dolgozva. Külön öröm, hogy Colunga itt végre nem az az ábrándos hősszerelmes volt, először láttam őt igazán játszani :)


Zsédenyi Adrienn - Vélemények

2010-05-02 18:46.07
A miskolci koncerten nagyon felszabadult volt. Imádtam, hogy humorizált, koncert közben leállt beszélgetni a közönséggel. Sokunkat megnevettetett és a gyönyörű hangjával elvarázsolt.


Jencarlos Canela - Vélemények

2010-05-02 18:42.17
Először a zenéjével ismerkedtem meg. Annyit hallottam/olvastam már róla, muszáj volt tudnom, miért szeretik annyian. Az első dal amit hallottam tőle az Amor Quédate volt, és egyből beleszerettem nemcsak a hangjába, de a zenei stílusába is. Persze az is egyből szembetűnt, mennyire sármos! Promó videókat és kisebb filmrészleteket látva, azt kell mondjam színészként is megállja a helyét. Arról nem is beszélve, mennyire közvetlen. Imádja az embereket, mindenkit szívesen megölel, megpuszil. :)


Ördögi kör (sorozat) - Vélemények

2010-05-02 18:37.53
Én jeleneteket láttam belőle, de már maga a szereposztás is meggyőző. Jencarlos fantasztikus választás a szerepre, remek színész, és a hangja is fantasztikus, amit gyakran hallat majd a sorozatban :) Nekem is hiányozni fog az ERDA, de kárpótlás számomra, hogy sok jó színész szerepet kapott az Ördögi körben is!


Nyugattól keletre, avagy a média diszkrét bája - Vélemények

2009-09-02 19:50.28
Én még sajna nem láttam, de hátha fent van a neten :) bár azt tudom, hogy youtube-on megnézhető, de azért az mégsem ugyanaz.A Zsédás jelenetbe belelestem, már akkor is gyönyörű hangja volt, 19 évesen :)


A betolakodó (sorozat) - Vélemények

2009-08-31 10:54.04
Nem Rodrigo az apja az ikreknek!Megmondták, hogy nem ő az apa, és az volt az egyik probléma a sorozattal, hogy ennek az apa-ügynek nem lett megoldása!Egyébként is ki az a hülye, aki összeházasít féltestvéreket?!


Második esély (sorozat) - Vélemények

2009-08-31 10:46.50
Nem hiszem hogy ezért nem kapott szerepet.Nagyon népszerű színésznő, és azt hiszem-már csak ha azt tekintjük, hogy a színészi játékát szeretik nézni-a Telemundonál is tárt karokkal fogadták volna Őt.Meg egyébként minden cégnél.Sztem az hogy egy ideig nem játszott telenovellákban annak köszönhető, hogy minden idejét a kisfiának és új szerelmének akarta szentelni.De egyébként nem csak a Venevisionnál említették meg, mint lehetséges telenovella-hősnőt.


2009-08-30 20:03.45
bocsi egy helyen elírtam:Decisiones :)


2009-08-30 20:02.30
Hali!Most olvastam vissza a bejegyzéseket.Gabynak ez volt az utolsó főszerepe, de 2007-ben még szerepelt a Decisiones "A la tercera va la vencida" című epizódjában Danielaként.Egyébként a Tierra de pasiones után kitalálta, hogy a Telemundonál dolgozzák fel a Doña Barbarát, és készült is egy promója, de mivel teherbe esett, Edith González kapta meg a címszerepet és Gabriela ezért szépen össze is veszett a filmgyárosokkal.Azóta nem kapott nagyobb szerepet, viszont állítólag elvállallta a Venevisionnál a La hija Bastarda főszerepét Mario Cimarróval, ám a sztoriban csak az sántít, hogy Mario most épp a Telemundonál forgat..tehát ebben sem lehetünk biztosak, bár én örülnék, ha Spanic nem vállalná el a szerepet, mert a Venevisionnál való szereplés elég nagy visszaesést jelentene a karrierjében, tekintve, hogy ha már egyszer eljutott Amerika két legnagyobb telenovella gyártó cégéhez, miért menne vissza a kezdetekhez?!Videk is vannak:
Doña Barbara trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=rOPRKKnNiL4
Deciciones(Arap Bethkével és Carolina Lizarazoval^^):
http://www.youtube.com/watch?v=if6HNXOks9w&feature=PlayList&.. a link egyből sok részhez vezet XD
Én végülis nagyon sajnálom, hogy Gaby nem tudta eljátszani a Doña Barbara főszerepét, mert újra egy erős személyiséget alakíthatott volna, pont mint Valerianál! :)


2009-08-19 15:30.00
Igen valóban új színész alakítja Danilót, én erről tudtam, is ám nem hittem hogy ilyen hamar.Megpróbálok utána nézni, hogy miért :)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk