Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A bátrak igazsága
- Moziverzum, 01:00
A bosszú
- Film Mánia, 01:25
Bizonyítás
- Film4, 01:50
Közönséges bűnözők
- Paramount Network, 01:50
Maga a pokol
- AMC, 02:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nindzsa - A megszállt test aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Nuca hozzászólásai

Ugrás Nuca adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Démonok között 2. - Vélemények

2016-09-02 17:30.43
A minőségi első rész után csalódás számomra a folytatás. Voltak itt olyan jelenetek, és megoldások, amik kifejezetten röhejesek, vagy egyszerűen gagyik voltak, mint a démon apáca vicsorgása, de főleg a 'crooked man', ott csak néztem, hogy ez most vígjáték, vagy mi akar lenni. Az egész sztri irracionális, bár kísértethistóriára ilyet írni finoman szólva is furcsa :D, de úgy értem, nincsenek belső szabályszerűségei a történetnek, a kislány teleportál, bármi bárhol bármilyen időben megtörténhet, így az egész egy katyvasz lett. A végén a fordulat nevetséges (ha valóban csak meg akart valahol jelenni a démon, hogy bevonja Warren-éket, miért egy másik kontinenst választott, közelebb nem volt kísérteni való család?), és hogy azzal el lehet űzni a démont, hogy kimondják a nevét... :D Ez inkább lett fantasy, mint horrorfilm. Na mindegy, ott van az első rész, az tényleg jó... ez kevésbé sajnos.


Eddie Redmayne - Vélemények

2016-02-27 20:07.47
Női szemmel nézve borzalmasan csúnya, de ez még oké, nem lehet mindenki szuper jóképű. De valahogy amit az utóbbi időben láttam tőle (Jupiter's Ascending, A dán lány) az mintha színtiszta erőlködés lett volna, sőt helyenként ripacskodás. Kétségtelenül tehetséges, de mintha folyton, minden másodpercben erről akarná meggyőzné a nézőt, így a játéka veszít a természetességéből, modoros lesz az egész. De egyébként is irritáló jelenség számomra, szóval valószínű sosem lesz a kedvencem. Se nem vonzó, se nem szimpatikus, ez van.


Candy (2006) - Vélemények

2016-02-23 21:14.37
Arra próbáltam utalni, hogy a művészek/álmodozók drog, vagy bármilyen segédanyag nélkül el tudnak rugaszkodni a valóságtól, csak nem voltam elég érthető.


Szólánc-angol szavakkal

2016-02-23 21:10.32
dragonfly


Terminator: Genisys - Vélemények

2016-02-23 20:46.20
Ebben a filmben volt egy-két egész eredeti, és jó ötlet. De a párbeszédek, Istenem, a párbeszédek... rögtön az elején, amikor Kyle megkérdezi Connor-t, mit csinál majd ha végre elpusztítják a Skynet-et. Erre a válasz: egy hideg sör jól esne. :DDDD Na ezen konkrétan agyfaszt kaptam. De a Kyle és Sarah közötti beszélgetések is hasonló értelmes stílusban zajlanak, amúgy nulla kémia van a két színész között. Szerintem egyébként ez a pasas nem igazán volt alkalmas Kyle Reese-nek. Az első részben, amit több jelenettel hajszál pontosan utánozni próbáltak, Kyle nem egy kigyúrt, poénkodó izomagy volt. Folyton a Divergent-es szerepére emlékeztetett Jai Courtney, és a Khaleesi-t sem lehetett túl komolyan venni. :D Amit nem tudtak visszahozni, az éppen a hangulat sajna, meg logikailag is több ponton sántít a sztori, de minimum elég kusza. A 2. rész utáni többi folytatáshoz képest egy kicsit számomra elfogadhatóbb, de így is csak egyszer nézős.


Victor Frankenstein - Vélemények

2016-02-22 23:13.07
Mennyire vártam ezt a filmet... kár volt. Most nem pazarolok arra szót, hogy milyen szinten fordították ki magából, és erőszakolták meg az eredeti történetet; ha mindezt szórakoztatóan teszik, nem lett volna panaszom. De ez sajnos nem lett jó. Darabos és valahogy üres az egész történet, de a legrosszabb a borzalmas karakterek, különösen Frankenstein, és a rendőr, aki üldözte. Frankenstein mint röhögcsélő, ordibáló idióta, hát nem tudom... elképesztően elrontották a karakterét. A Potter gyerekre nem pazarolok szót, még ő volt a legelfogadhatóbb, bár nem nagyon érti az ember, hogy mit keres ebben a sztoriban. Ez a szerelmi szál is elég vicces, mivel Daniel Radcliffnél kevésbé vonzó "férfit" nem nagyon tudok elképzelni, elnézést, ha valakit sért a véleményem. Összességében, a jótól nagyon messze van ez a film, sajnálom, hogy James McAvoy - egyik kedvenc színészem - (fő)szerepet vállalt benne.


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2016-02-15 15:23.32
Amikor először néztem, nem voltam maradéktalanul elégedett, egyrészt mivel a régi Mad Max életéréshez hasonlítottam, másrészt nem voltam felkészülve rá, hogy egy komplett 2 órás autósüldözéses filmet kapok, melynek akció jelenetei közben szinte levegővételnyi szünet sincs. Ez a tenyész lánykák elrablására épülő alapsztori sem tetszett igazán, úgy éreztem, ez csak arra kell, hogy valami indokkal jó nőket is csempésszünk a filmbe, mert az kell a népnek. Max szinte mellékszereplő jellege is meglepő volt, a gitáros hapsi meg amolyan látvány ripacskodás, bár vagány, azt nem tagadom. Azonban már akkor is megfogott a film hangulata, Nux, mint mellékszereplő is kitűnő, és ki kell még emelnem a zenét, ami fantasztikus, számomra az utóbbi idők egyik legjobb filmzenéje a 'Brothers in Arms' című eposz. Így, hogy pár hónappal később újranéztem, és már különálló filmként kezeltem, nem Mel Gibson utánérzésként, némileg máshogy látom, és a felsorolt hibák sem tűnnek feltétlenül hibának. Igazából a legjobb ebben a filmben, amit manapság szinte egyetlen mozi sem tud előállítani: karaktere, atmoszférája van, ami megragadja az embert, ezért is lehet többször újranézni. Charlize Theron is jól játszik, meglepő módon hiteles a szerepében, és Hardy is jó. Összességében azt mondom, hogy a maga nemében zseniális alkotás, örülnék a folytatásnak, nem tudom, hogy terveznek-e ilyesmit.


Noé - Vélemények

2015-12-20 00:42.45
Egy biztos: aki eddig nem volt vallásos, az nem ez miatt a film miatt fog megtérni, és a Biblia legendás alakjai sem ez alapján válnak számára szimpatikusabbá. Mert hogy itt Noé konkrétan egy ellenszenves szociopata állatként lett ábrázolva. Istenről magáról nem is beszélve, ha belegondol az ember, bár ő nem jelenik meg a filmben. A film elejének fantasy hangulata kicsit meglepett, de végül is az a része tetszett. Aztán ahogy egyre jobban ráereszkedett ez a "senki nem élheti túl, még mi sem" hangulat úgy egyre ízléstelenebbé vált számomra a dolog. Megmondom őszintén rég akartam valakit szívlapáttal ennyire meglegyinteni, mint a jó öreg Russell-t ebben az alkotásban. :) Elképzelni sem tudom mit akartak elérni a készítők ezzel az egésszel, valószínű a drámaiságot akarták fokozni, de ez inkább volt abszurd, mint drámai. Maximum a vallási fanatizmus, és az ezzel járó elmebetegség bemutatására lehetne használni a filmet, nem pedig bármiféle áhítat keltésre, vagy akár egy klasszikus történet viszonylag normális bemutatására. Mondjuk nekem az Ószövetség Isten képével mindig is problémáim voltak, ezért nem tudtam soha jó szívvel elmerülni ebben az egész témakörben. Összefoglalva: kifejezetten kellemetlen élmény a film, nem ajánlom normális érzelemvilágú embereknek.


Bíborhegy - Vélemények

2015-12-19 01:30.55
Sajnos messze alulmúlta a várakozásaimat. Az egyik nagy problémám, hogy egyik szereplővel sem tudtam igazán szimpatizálni, a lány kezdeti naivitása idegesítő, a testvér pár sztorija pedig sematikus, kiszámítható, és erőtlen. Ezt a filmet Tom Hiddleston sem tudta megmenteni, sőt azt kell mondjam, a leggyengébb láncszem számomra ő volt. Először is semmi szexuális kisugárzással nem rendelkezik ebben a filmben, konkrétan egy ázott hollóra emlékeztetett, pedig ehhez a karakterhez nem ártott volna azért. A karaktere maga pedig minden egyéniséget nélkülöz, és teljesen logikátlan is... *SPOILER* A végén színleg leszúrja az orvost, holott mennyivel egyszerűbb lett volna a húgát kiütni, aztán kétségbeesetten könyörög Edith-nek, hogy várja meg a liftben... mert a földszinten nem tudtak volna ám találkozni, miután elintézte a húgát. Valaki írja itt, hogy milyen gyönyörű a fényképezés, meg a gótikus képek szemet gyönyörködtetőek. Ugyan, hol van itt az atmoszféra pl. egy Álmosvölgy legendájához képest? Pedig ott még ősrégi kastély sem volt. A szellemek nem voltak olyan rosszak, bár nem emlékszem hogy egyszer is megijedtem volna, és sajnos a háttérsztori annyira nem jött be, illetve annak megvalósítása, hogy ez a része már mellékes volt. Összefoglalva: fájdalmasan középszerű alkotás, de legalább a marketingje jó volt, mert trailer alapján sokkal jobbra számítottam.


A szürke ötven árnyalata - Vélemények

2015-06-05 09:37.48
Ilyen jót rég nevettem, köszi. :DDDDD Végülis ha egy bizonyos igénytelen célközönséget bármilyen tekintetben kielégít ez a film, akkor talán mégis megérte legyártani. :DD Szóval anyázás helyett inkább kapcsold be, és élvezkedj erre a fennkölt műalkotásra. :D


2015-06-04 14:23.18
Kíváncsiságból megtekintettem ezt az agyon reklámozott filmnek nem nevezhető valamit. Borzalom. A karakterek hiteltelenek, különösen Grey, aki állítólag egy érzéketlen, szadista valaki, közben meg látványosabban szenved, mint a csaj, akinek meg teljesen túl van játszva a naivitása, és szerencsétlenkedése. Mi ez a film tulajdonképpen? Romantikusnak nem romantikus, drámainak nem drámai, és a szexből sem látunk semmit szinte, szóval soft pornónak sem lehet nevezni. Egyszerűen borzalmasan unalmas, nem történik semmi, lassú zenék pörögnek az unalmasabbnál unalmasabb jelentek alatt, mintha az önmagában elég lenne, hogy hangulatot teremtsen. De mit is várok egy "történettől", amit az Alkonyat ihletett? Tűzre vele. :D


Jaden Smith - Vélemények

2014-11-01 09:42.48
Nem tudom elkészült-e a nagy mű azóta, de remélem angolul közben megtanultál. :D
Amúgy a kis srác egész jó volt a Karate kölyökben, pedig úgy indultam neki, hogy biztosan idegesítőnek találom majd, de a film alatt elnyerte a szimpátiám, ez már önmagában nagy dolog.


Mindörökké rock - Vélemények

2012-10-10 11:23.20
Imádom a '80'-as évek rock zenéjét, és ezen a téren hozta is a színvonalat a film. De hogy ez a Britney Spears-szerű lény mit keresett itt a nyávogó hangjával, meg az idióta pofavágásaival az számomra rejtély. A nyálasképű pasijáról sincs jobb véleményem, plusz az egész filmnek ezt a sztori-vonalát találtam a legklisészerűbbnek, és egyszerűen csak idegesítőnek. A többi színész viszont jó volt, és a történet egyéb szálai is lényegesen eredetibbek, és érdekesebbek. Tom Cruise jól hozta az enyhén kiégett rock sztárt, az újságírónő is jó karakter. Végül is összességében pozitív élmény a film, de a szőke csaj hangjától még mindig feláll a szőr a hátamon... :S


Szólánc-angol szavakkal

2012-03-24 16:56.22
Mind a kettőt.


2012-03-24 16:55.51
liaison


Candy (2006) - Vélemények

2011-09-06 14:00.43
Én megértem azokat, akik el akarnak menekülni a valóság elől, én magam is ilyen vagyok, de elég kevés kreativitásuk van, akiknek ehhez drogok kellenek. :DDD
Amúgy a filmet még nem láttam, de ezt muszáj volt ide leírnom. :)


Levelek Júliának - Vélemények

2011-08-30 11:19.08
Én romantikus alkat vagyok, de ez a borzalmas nyáltenger majdhogynem allergiás reakciót váltott ki belőlem. :D Bár mondjuk alapban utálom a romantikus vígjátékot, mint műfajt, amivel látszólag megcáfolom önmagam, pedig csak arról van szó, hogy ezek a filmek olyan triviális, elcsépelt módon mutatják be a szerelmet, meg az emberi kapcsolatokat, hogy megtekintésük után inkább vonulnék apácazárdába. :D Azért szerencsére vannak értékesebb alkotások is a témában.


Dragon Ball Z (sorozat) - Kedvenc harcosod

2011-07-20 18:57.02
1 Vegeta (yeaaah, a legjobb!!! :D)
2 Gohan
3 Piccolo
4 Trunks + Goten


Amanda Seyfried - Vélemények

2011-07-17 11:47.13
A Mamma Mia, majd a Levelek Júliához volt az első filmek, amikben láttam, és ki nem tudom fejezni szavakban, mennyire irritáló jelenségnek tartottam mind a kettőben. Azóta a Jennifer's Body, és a Lány és a farkas némileg javított az imidzsén számomra, így egy helyett két pontot szavazok neki. :D De nem egy nagy színésznő, nulla karizma, alig lehet érezni a jelenlétét a vásznon. Ráadásul mindig ezt a szép, hamvasan ártatlan karaktert osztják rá, ami illik is hozzá, de valahogy mégis negatív a kisugárzása. Olyan furcsán élettelen, távol ülő szemei vannak. Lehet, hogy egy alien. :DDD


Mamma Mia! - Miért nem érdemli meg ez a film, hogy ennyire elől legyen a listán?

2011-07-17 11:31.17
Már egyszer véleményeztem a filmet, de ha már nyílt egy ilyen topic, még egyszer elmondom, hogy ez a legidegesítőbb film, amit valaha láttam. Egy Film+ - os, ZS kategóriás Jedi visszatérnek több bizalmat szavaznék, mint ennek. :DD Különösen a három idősebb hölgy idegesített Meryl Streep-pel az élen, de Amanda Seyfried-et is egy életre megutáltam, pláne miután a Levelek Júliához című hasonló nyáltengert is volt szerencsétlenségem végig nézni. Az utóbbi időben játszott két horrorban is, ez némileg szimpatikusabbá tette, de színésznőnek még mindig gyenge. Ez az ostoba hurráoptimista feeling a filmben, hogy majd összeszarják magukat gyönyörűségükben :D, meg az állandó sipítozás, meg nyávogás... ááá, vallatni lehetne vele, komolyan mondom. Pedig én vevő vagyok a könnyed hülyeségekre, de ez számomra borzalom a köbön szorozva hárommal. De ez csak én vagyok. Meg még páran.


Mit hallgatsz most?

2011-05-14 20:34.22
Az király. :DD

Én AC/DC - Hells Bells.


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész - Vélemények

2011-04-06 23:34.41
Hét most ledöbbentem, szerintem messze ez a legjobban sikerült rész eddig, pedig a negyediket is kedvelem. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz őszintén szólva. A könyvhűség abszolút jót tett neki; nem olyan régen olvastam a könyvet, és kb. mintha a saját fantáziámat láttam volna megelevenedni a filmben , olyan szinten követte az eseményeket. A rajzfilm betét meg fenomenális volt. Wow...! Ezek után epekedve várom a folytatást! :DD


Hősök (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőd?

2011-03-20 01:19.58
Ja igen,meg az a pasi a késekkel a 4. évadban,aki gyorsulni is tud!Kinda cool... :)


2011-03-20 00:46.06
Sylar és Hiro vetekedik az első helyért. (A közös jeleneteiket imádom. :DD ) A második helyért pedig Matt Parkman és Noah Bennet.De ez egy olyan kivételes sorozat,amiben majdnem mindenkit bírok.A végére még Peter-t is kezdtem megkedvelni. :D Kár,hogy vége... :((


Hősök (sorozat) - Bakik

2011-03-10 08:40.20
Hoppá,eszembe jutott még egy. :D Sylar mi a fenének öli meg Elle-t,amikor már megszerezte a képességét??


2011-03-09 00:13.24
Én nem vagyok az a típus,aki a hibát keresi a filmekben,de az első évad utolsó részében volt egy durva baki,ami még nekem is szemet szúrt.Peter éppen kezd "nukleáris" lenni,és Claire oda megy,hogy lelője,de nem tudja megtenni,ezért megkérdezi,hogy nincs-e valamilyen másik út?Erre egyszer csak megjelenik Nathan - akinek természetesen nincs szuperhallása,és amikor Claire felteszi a kérdést,még baromi távol van,valahol az égen a messzeségben - leszáll,és szépen válaszol,hogy "De igen Claire,van egy másik út.". :DD Ez azért hmm... forgatókönyv író gondolatban hol járt vajon,amikor ezt papírra vetette?Bár gondolom nehéz lehet baki nélkül összehozni egy ilyen sorozatot,ahol ennyi részletnek kell stimmelnie.Én így is imádom. :D


Adrian Pasdar - Vélemények

2011-03-01 18:19.33
Comment of the Year :DDDD


Ragadozó (1987) - Vélemények

2010-11-23 18:59.39
http://www.youtube.com/watch?v=fp9DHzgr758

Ezt nézzétek meg,hehe.Amúgy persze alapfilm,meg stb,de szerintem már elmondtatok róla mindent. :)


Boogeyman - Vélemények

2010-10-25 15:41.02
Én majdnem mindent olvastam Lovecraft tollából,de ilyen címűre nem emlékszem.Ellenben Stephen King-nek van egy "A mumus" című novellája,és az tényleg nagyon jó. :))


Mamma Mia! - Vélemények

2010-08-07 01:03.28
* Streep,bocsánat. :DD


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk