Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO2, 03:45
A legyőzhetetlenek
- Moziverzum, 03:50
Mobil
- AMC, 04:00
Mindörökké szerelem
- HBO, 04:30
Hova tűntél, Bernadette?
- SuperTV2, 04:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Édes, mint a pite aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Leeandra hozzászólásai

Ugrás Leeandra adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Lopott szépség - Vélemények

2012-02-05 13:21.20
Indokolatlan meztelenkedések, értelmetlen okoskodások és egy ócska szerelmi szál. Na meg leépülés, dekadencia a "művészek" beteg nyomora. Ez is csak egy művészieskedő értéktelenség. Csalódás, pedig úgy vártam valami megmozgatót, valami - az Álmodozókhoz hasonlatos - egyedi, külön kis világot, valami beteget de nem abban a poshadó formájában. És ráadásul még rémesen unalmas is volt.
Valóban Jeremy Irons az egyetlen értékelhető adalék ebben a sznoboknak való időparazlásban.
Bertolucci nagy kedvencem volt az Álmodozók miatt, ám sajnos az a helyzet, hogy mostanra nem tartom nagyon sokra - igaz még koránt sem térképeztem fel a munkásságát teljesen. De! Egy ilyen film utáén, azt hiszem nem lesz előkelő helyen a megismerendők listáján. Az oltalmazó ég sem volt rossz, azt még kifejezetten kedvelem is a pillanatai miatt, amikor a zene és a kép egysége elkap. De a huszadik századról már nem mondható el semmi nagyszabású aztán ott van még Az utolsó kínai császár, ami nagyon jó. Hát, nem zseni Bertolucci koma, ez a film az egyik egyértelmű bizonyíték erre.
:(


Forráskód - Vélemények

2011-12-10 13:59.43
Spoiler!

A tükörben sem, mikor a budira megy.
Szóval keveredik a saját képzeletével az emlék.


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2011-12-05 21:00.39
A sztori annyi, hogy egy pasi egy mezőn tér magához meztelenül. Visszaemlékszik később és kiderül, hogy a földönkívülik elrabolták. Asztalra fektették, ráhúztak egy anyagot, azt rászorították vákummal, aztán a szemébe irányítottak egy tűt. Később egy cső alakú magas tárolóban ébredt, ahol különböző fakkokban is elraboltak feküdtek. Átesett az egyikhez, de az már szite mumifikálódott. Elkezdett menekülni, elkapták és vonszolták vissza a földön.

Tudja valaki,
melyik film ez?


Nem vénnek való vidék - Vélemények

2011-12-04 17:16.48
Ez a film valami rém egyszerű, mégis pont ezért olyan nagyszerű. Baromi nehéz megfelelni a kevesebb néha több elvnek, de Cohenéknek sikerült. Semmi más ez a film, csak egy sztori. Van benne egy átlagember, aki nagyon extrém dologba keveredik, van benne néhány szintén átlagos ember (átlagosak a maguk köreiben, ahogy ez a valóságban is így van) , és van benne egy eszméletlenül gátlástalan, öntörvényű, de nagyon szigorú , maradéktalanul hiteles és a saját erkölcsein belül tökéletsen korrekt ...bűnöző? Vagy...ki ez az alak? Egy szociopata, egy elmebeteg? Hatalmas karakter és szerintem iszonyú jól áll Javier Bardemnek.
Nagyon tetszeik a film, szerintem kifogástalan darab.
Nagyon egyszerűen az életről szól. Valakik életéről. Egy sheriff életéről, aki egy kisvárosban él, de a dolgok már ott is elfajulnak és ezt nem nézi jó szemmel, pedig régebben sem volt tündérmese. Csupán annyiban kapcsolódik a többi szálhoz, hogy nyomon követi egy darabig. A másik szál egy nő élete, akinek a pasija valamibe belekveredik, az anykája rákos. Aztán ott van még a vadász szála, aki hátugye szerves része ennek a drog mizériának, de hát ugye a sheriff életének csak egy sokadrangú, közvetett része. Mindenki része ennek, de határterületekel együtt. Történetek, éetek egy közös ponttal, amiből nem egymás mellett futnak a szálak, hanem egyik belefut, a másik csak érinti...
Kifogátalan. Igaz hosszadalmas, de hogyan lehetne ezt lezavarni egy óra alatt? Elveszítené az életszagúságát.


A 22-es csapdája (1970) - Vélemények

2011-12-04 17:04.52
Ez mekkora paródia! Abszurd is helyenként, de úgy kb azért nagyon is jó tükör. Hogy működik most a gazdaság, hogy működnek a dolgok, hogyan tud az mber elintézni egy egy hivatalos ügyet? Eszetlenül, döbbenetesen és az egyértelműségnek nyoma sincs. Logikátlan. Mindamellett, hogy én láttam benne ezt is, azért nagyrészt csak jól szórakoztam, nevettem, kikapcsolódtam. Igazán stílusos és eszes vígjáték, dráma, szatíra vagy mi is ez. Imádtam:)


Örömködő topik - közkívánatra!

2011-12-01 08:41.56
[link]
Húú, de kíváncsi vagyok! Nagyon szeretem a drámát, de vajon ez így meg tudja-e majd közelíteni az eredeti mű színvonalát?


Valhalla - A vikingek felemelkedése - Vélemények

2011-11-27 20:25.45
ha tudnád..:) A lényeget Krsna, Buddha, Jézus stb is kimondogatta. Attól hogy más szóval, más hasonlattal, még nem lesz az értelme más.


Szép napok - Vélemények

2011-11-27 20:21.49
Ahogy körülnézek, sajnos ilyen könyveket, filmeket ihlethet a mai világ is:(


Forráskód - Vélemények

2011-11-27 20:18.23
Hááát...nagyon sántít.
Nem rossz film, élvezhető, bár kissé elhúzott és idegtépő olykor, de azért tetszetős és várjuk a nagy durranást.
A nagyon nagy hibája viszont, hogy nem figyel a részletekre. Nem apró részletekre, hanem nagyon is szembetűnő dolgokat kezel össze vissza.
SPOILER-es lehet:
1. Ha az az eredeti cél, hogy az ember agyának emlékeit teszik át egy másikéba, akkor az a másik csak annyit látha érezhet, tapasztalhat, amennyit a forrásalanya érzett, látott, tapasztalt, hiszen ez nem időutazás, hanem csupán egy imitáció. Ha a gép, amivel ezt megoldják, erre van kiiépítva, akkor változtatás nem történhet meg. - Éppen ezért késsz vicc a vége.
2. Ha alternatív valóságról beszélünk, akkor abban az esetben elfogadható logikájú a vége, ha a sms-t a nő egy másik valóságban kapja és az "eredetiben" ugyanúgy megy tovább minden a halottakkal, a vonattal stb. Elképzelhető, hogy így is szánták ezt, nade ahhoz meg kevés rá az utalás, max az én vagy bárki más - jóindulta szükséges ehhez a leveztéshez.
3. Lehetséges, hogy a tesztalany képzeleta az, ami képes olt megmentani a lányt, de akkor meg megint bukik, mert a égén nem kerülhet oda a sms.

Mindenhogy bukta, de ennek ellenére azért mégiscsak tetszett valamennyire. Nem gondolom elpazarolt időnek, amir rá szántam.


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2011-11-16 19:09.02
Komolytalan ez ahhoz:)


Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

2011-11-14 21:14.20
Jójaaaz!:D

Én tonhalkrémet vacsiztam pirítóssal és lila hagymával. A lidlben vettemn potom pénzért és leszámítva a savanyúuborka darabokat benne, nagyon fincsi.


2011-11-14 21:13.22
Borsmenta tea forrón. Felér egy fogmosással, annyi szent. És finom is. Persze cukor és egyebek nélkül.


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2011-11-14 21:09.35
Régebben nagyon tetseztt, ami polgárpukkasztó és - bevallom - rá kellett jönnöm, hogy elájulok a művészieskedő, biztosítékot kicsapni akaró dolgoktól és mindeközben nem látom meg hogy kicsit bajosak. Nem volt valami pozitív élmény ilyen kritikát gyakorolni magam felé, de hát, ami igaz, az igaz, úgyhogy lassan kezdtem átgondolni, hogy ugyanmár mégis mit ismerek el és mit nem.


Revolver (2005) - Vélemények

2011-11-13 17:52.04
SPOILER:
Sok elméletet végiggondolva arra jutottam, hogy bár iszonyúan jó film, de minden elméletnél valami hibádzik. Egyiket sem lehet lebvezetni úgy, hogy az legyen a megoldás. Ez a film egy nagy átbaszarintás, merthogy sehogy sem stimmel.
Nem lehet a két ürge a két börtöntárs és nem lehet a két ürge két nem létező, kitalált alak, akiket Statham csak odaképzelt a sok évnyi magánzárka folytán. Ez az odaképzelős lenne a lgjobb, de minden kell két piti uzsorás, ha ott van az akit senki sem látott és olyan nagy úr, hogy még a kaszinósokat is rettegésben tartja? Mert hát az a vaéaki, az a két sakkos ürge és a két sakkos ürg maga Statham. De nem stimmel. Minek a bpitiánerkedés?
Csak akkor stimmel, ha kijelentjük, hogy Statham meghibban kicsit, de a kombinációs készsége fullon van és mint a Harcosok klubjában, kicsit meghasadt az elméje, de ennek ellenére baromi jól működik.


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2011-11-13 17:25.26
Jól van:)


Hideg nyomon - Vélemények

2011-11-13 17:23.59
Fordulatos, értelmes, komoly film, a végén némi véleménnyel arról a büdös , értéktelen cafatról. Nagyon tetszett, sokat agyaltam és beszélgetten róla. Megkapó élmény és maradandó is.
Az ember ostoba előítéletei mindig ott motoszkálnak, hát én sem vártam ennyit Afflecktől, nagyon pozitívan csalódtam. A filmbe sehol nem tudok belekötni, korrekt az egész, jól kidolgozott, kellően részletzett és jól adagolt. Folyamatosan lekötötte a figyelmemet és folyamatosan más más elméleteket gyártottam, hogy vajon most mi az igazság(bár, azért az ember hamar rájön a megoldásra, de, mivel a film nagyon jó, gyorsan meg is téveszt és elvezet másfelé).
Jó, hogy lehet róla beszélgetni, érdemes rá.
Én először azt gondoltam, hogy dögöljön meg az a kis kotnyeles mitugrász, hiszen az értlemesebb ember hadd intézkedjen az alacsonyabb szintűek helyett. Jól is van ez így végülis, nade azért abba is bele lehet gondolni, hogy nem biztos, hogy bele kell avatkozni mások életébe ilyen módon és ennyire. A végén én máshogy döntöttem volna.-Helyből ezt vágtam rá. Biztos ez? Mostmár azt mondom, nem tudom. Én nem kezdeményeznék talán ilyesmit, de ha más igen , lehet, hogy nem avatkoznék bele abba, hogy ő beleavatkozott valamibe.
SPOILER:
Ezzel a végkimenetllel a kiscsaj járt a legrosszabbul. Mindenki börtönben, akire igazán számíthana és ott van az a büdös, semmit érő szajha, akit sajnos az anyukájának kénytelen nevezni. És ráadásul azt sem tudja, hogy hívják a kislánya babáját. Ezen kiborultam, ez nagyot ütütt a végén, mikor kiderült, hogy a baba neve nem is az. Iszonyú kegyetlen dolog, pedig csak egy apróság.
Ejjaj:(


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2011-11-13 17:12.05
Na inkább 1. Kicsitt nyitottabb szemmel.


Valhalla - A vikingek felemelkedése - Vélemények

2011-11-13 17:11.07
Nem mellesleg ostoba a magyar cím.


2011-11-13 17:10.26
Nahát! Nézz meg néhány Pasolini filmet, aztán majd rájössz, mi az öncélú.
Erősen eltér a művészfilmek ilyen olyan öncélúskodó világától. Ez egy egydi darab, minden kegyetlenkedésnek fontos szerepe van. Sokkal kiszámíthatóbb, korrektebb erőszakot tesz elénk, mint amennyire korrekt az erőszakmentesség kultusza.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-11-04 22:24.43
Nah, szépeket és jókat, csak beörömködtem(meg beszótam is:D)
Pá:)


2011-11-04 22:23.34
rEmek. Én is így tettem. Bár én fejlődtem az alatt is, hogy naphosszat itt vertem a klaviatúrát. (Nem cikizlek Téged - mielőtt még aszinnédXD)

Gondoltam visszanézek, hátha, de általában semmi értékelhető nem történik itt:(


2011-11-04 22:15.55
Ó, Mamám! Mi van itt?!(egész fórumon) Nyomor, kényszeredettség, megrekedtség. Hehhe, én meg gitározok Rátok:P
:D


Örömködő topik - közkívánatra!

2011-11-04 22:13.52
Épp a gitáromat hangolom.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-10-30 14:18.47
Amúgy nem beszélgetek, léptem is, pá!
Majd írd meg máshol, hogy alakul a szemed.


2011-10-30 14:18.11
Ez van a nirvánában, de hál' istennek játszhatunk az életben is. Ha mindaz, amit érelmezel, nem lenne és úgy lenne, ahogy szeretnéd, kb a földi lét mozgatói szűnnének meg és lebegnénk a semmiben. Holott könnyen lehet, hogy pont a nem-semmi megtapasztalására "teremtette" az "isten" a világot. Ilyenre.

De aztán fene tudj, nem lenne rossz, ha nem kéne visszacsengetni a kbsztt diákhitelt:P


Dumaparti

2011-10-30 14:14.52
Jól van, drukkolok, okos légy;)

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid.

Most lépek is, csak egy kis nosztalgia, újra itthon, újra filmkat, de elég is volt.

Puszi, szia!:)


2011-10-30 14:04.28
Drukkolok.:)
Hogyhogy magadra? Eddig nem voltál magadnál?:D

Naná! Ha valamit csinálok, azt rendesen, ez meg nem csak egy összejövős szétválos butaság:)


2011-10-30 13:59.44
Tök jól. Most van 4 nap pihim, hazajöttem kicsit, de amúgy is tök jól. Minden jó.:)

Te?


2011-10-30 13:57.03
Hahó!:))


Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

2011-10-30 13:51.02
Itthoni nokedli pörkölttel. Fíííncsi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk