Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A vér földje
- HBO2, 19:31
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
A természet ereje
- Filmbox Premium, 20:00
A következő három nap
- Film4, 20:00
Nők földje
- Cinemax2, 20:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Mire gondolsz most?
Talk Show - Vélemények
Krisztus utolsó megkísértése - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kis nagycirkusz aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Bugi Jakab hozzászólásai

Ugrás Bugi Jakab adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Lost - Eltűntek (sorozat) - 6. évad - SPOILER TOPIC

2010-05-28 11:56.52
Hát ennyi..
Elmondhatatlan ürességet éreztem az utolsó képkocka után,és ez semmiképp sem jó.
Egyértelmű volt h ugrálni örömömben nem fogok,bárhogy is fejezik be,hisz végetért A SOROZAT, egy olyan filmélmény ,amilyen asszem már most bátran kijelenthetem h nem lesz mégegy az életemben.
A baj az ,h sem dühöt,sem bánatot,sem keserűséget nem éreztem,sírás sem kerülgetett,elmaradt a katarzis,elmaradt minden amit az eddigi évadzárók után,vagy charlie halálakor,a des-penny jelenetekkor meg még nagyon sokszor éreztem eddig.
Elvakult hardcore rajongóként is el kell ismernem h -bár szívből utálom azokat a fanyalgókat akik rinyálnak h ezért elvesztegettek 6 évet az életükből(megalol)-h az utolsó rész,az utolsó évaddal együtt azért nem volt az igazi.
És ezt mondom úgy h nem a megválaszolatlan kérdések a bajom,sem az h a hit fele mentek el a tudomány helyett,hanem nincs rá jobb szó,összecsapottnak éreztem az évadot,és a
zárórészt is annak ellenére h a készítők már évek óta tudták h mi lesz az utolsó jelenet és Matt Fox is rég lenyilatkozta h tudja igen,és egyszerre lesz tragikus és felemelő..
Az alt világ(purgatórium)szálat szvsz egyértelműen azért hozták be mert a rajongók időközben kitalálták h a sziget maga a purgatórium,meggyőzödésem h a készítőknek is ez volt az eredeti terve,de így már nyilván nem lett volna akkora poén.
Nem is lett volna vele különösebb bajom ,csak éppen annyi h nem lehetett már igazán izgulni a szereplőkért és ezzel egy jelentős élményfaktortól fosztottak meg,mert hiába volt jin és sun szépen megcsinált v éppen sayid önfeláldozó halála,ha a következő jelenetben már újra ott mosolyogtak.
Nem volt rossz ötlet a purgatórium szál,egyáltalán nem,de valahogy árnyaltabban kellett volna bemutatni,nem ennyire direkt módon és nem ennyire erre kihegyezni az egészet.
De még talán ezt se bántam volna,csak akkor csinálták volna úgy h MOST hal meg mindenki a jelenben,és utána jönnek össze és vonulnak a fénybe.Annyira de annyira vártam h lezuhan a gép mielőtt jack lehunyja a szemét.
Az igazán tragikus és felemelő ez lett volna,nem pedig az h MAJD EGYSZER előbb utóbb úgyis mindenki meghal hisz ez tiszta sor,ez így van.
Szval szép volt ez így ebben a formában is,tán már túl szép is -ahogy charlie nézett clairerre és jack haláltusája a végén ezek VALÓBAN csodálatosak voltak-szinte már csöpögős.
Mintha ezzel a végebeli nagy összeborulással együttmosolygással megalkudtak volna Lindelofék,vhogy ugy érzem h nem mertek egy durva befejezést odavágni,olyanokat amilyeneket eddig megszokhatott és el is várt volna az ember tőlük.
És mondom,ettöl még lehetett volna purgatórium meg jack lecsukódó szeme,csak valahogy kicsikét máshogy tálalva.
Ami még nem tetszett az hurley "jacobbátétele",
annyira kilógott a lóláb h csak azért tesznek így h jack ugy halhasson meg a végén ahogy,de könyörgöm hurley?
ö pont olyan volt végig mint a gagyi akcióvígjátékokban a vicces néger szereplő,persze bele lehet magyarázni h ő mindenkit szeret,de az ő megválasztása a felavatásával együtt nekem kissé illuzióromboló volt.

Ettől,ezektől függetlenül meglesz a lost tetoválásom és ha másért nem,ezért örökké emlékezni fogok h 2004-2010 között volt egy ilyen kis csoda az életemben.

See ya in another life,Brotha


2010-03-31 20:12.07
nem volt ez annyira rossz rész, ezévadban is volt már jóval gyengébb pl sawyeres.
pedig előtte húztam a számat,mert nekem a koreaiak a legérdektelenebb karakterek a legeleje óta és azon gondolkoztam közbe h annyi érdekesebb szereplőt kiírtak már,mennyire nem bántam volna ha inkább velük teszik ugyanezt már rég.dehát biztos nagy az ázsiai rajongótábor,így bent kellett tartani őket végig:)
szval mindettöl függetlenül azért nem volt ez rossz,húzzák össze a szálakat,meg volt pár poén amin hangosan felröhögtem a kedvenc szereplőm várt váratlan visszatérése meg csak hab a tortán.
és következő rész elé szép reményekkel nézhet az ember az eddigi Desmond részek ismeretében.
ami zavart kicsit az a béna casting,CW emberei olyanok mint egy kis cserkészcsapat,nem tudom komolyan venni őket pl a Keamy teamhez képest elég nevetségesek.


2010-03-31 19:50.36
hja...komolyabb helyeket kellene látogatni a filmkatalógusnál


2010-03-27 20:55.09
mi van zidán nem vagy vidám?

majd ha ráérek összeírom h hány dologba lehetne belekötni a 6 évad alatt.
nyilván lehet így is nézni..de sztem nem érdemes


2010-03-27 09:28.13
mosolygok magamba miközben átfutom itt is a kommenteket ,nem igazán értem h aki most fanyalog az milyen befejezésre számitott v hogy csinálná másként.
egyesek fenn vannak akadva olyan dolgokon h a hajó széttörte a szobrot,huuuh mik vannak,az h egy fekete füst leigázza a népeket,egy csávó halhatatlanná tesz egy másikat egy érintéssel,azok teljesen rendben vannak de egy hajo ne törjön már szét egy szobrot mert az lehetetlen... lol
mások meg azért sírtak egyfolytában h mindig csak a kérdések csak a kérdések ,szivatnak minket ezek az irók,most h elkezdték megadni a válaszokat most meg ugyanazoktol olvasom h jo jo,de igy már nem az igazi h nem lesz több omg meg wtf meg hasonlo röviditések..
Lindelofék megmondták h egyszerübb lesz a megoldás mint gondolnánk,és 1000%h nem lesz mindenki elégedett a végén,h is lehetne miközben egyiknek az a vágya h Sayid henteljen le mindenkit,mások az időutazásos sztoriban,vagy a dharmaban,vagy a többiekben,vagy a szerelmi szálakban,vagy a jegesmedvékben,vagy waaaaaaaaaltban hitték a megoldás kulcsát.
szval nem lehet mindenkinek ízlésének megfelelni,de hacsak nem az lesz a vége h bobby zuhanyzik,nagyjábol leszarom h zárul igy is ugy is olyat adott nekem a lost amit se sorozat se film még soha.
a zseniálisan felépitett sztori,a wtf-ok tömkelege,a megszeretett karakterek,a várakozás izgalma,a rengeteg közös agyalás fórumokon blogokon a részek után,ezeket mind a lost adta évekig és ezt egy esetleges nem kedvem szerint alakulo befejezés se fogja tudni lerombolni.


F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

2010-03-18 21:33.50
hatalmas grat Geráéknak!!
kb ekkora a különbség az angol meg az olasz foci közt(kivéve inter)


Lost - Eltűntek (sorozat) - 6. évad - SPOILER TOPIC

2010-03-03 19:07.58
már délután 2kor volt megvolt a lost sub.
opensubtitles


2010-02-25 14:57.48
az a vicc h már a 4.évad vége óta abbol az ördögi mosolyból lehet tudni h Clairerel vmi nagyon rossz dolog történt és a sötét(ebb) oldalra került és minden eddigi elmélet és történés azt támasztotta alá h FakeLocke lesz majd az előre beharangozott pasija..mégis dobtam egy akkora hátast mikor megláttam..h még mindig érzem.
ez a lost.


2010-02-24 21:24.00
nem ez volt az eddigi legjobb rész,nem igazán kötött le Jack alt-ja de a vééééége...
hát ez kész..
ez tényleg amolyan igazi Lostos odabaszós befejezés volt

[link]


2010-02-18 16:48.36
valszin Jacob volt a kiscsákó.
legalábbis nagyon hasonlított rá


2010-02-18 16:39.28
bezony.
egyikük a végzet másikuk a szabad akarat szimbóluma.


2010-02-17 18:35.54
messze eddigi legjobb rész az évadban,végre hanyagolták a templomot,meg ugye Locke centrikusság,jó kis válaszok ,poénok,Peg Bundy,királyság.

felmerült lejjebb h ki a jó v a rossz.
nagy pénzbe le merném fogadni h a végén nem lesz olyan h jó v rossz,inkább végzet v szabad akarat.
rá lesz bízva a nézőre


2010-02-14 07:49.18
fordítva.
Sawyer szerepére hallgatták meg Matt Foxot.
Jack pedig eredetileg Michael Keaton lett volna és az előzetes tervek szerint a karaktere már az első részben elhalálozott.volna


2010-02-13 00:46.41
egyébként ez azért érdekes,mert JJ Abrams másik sorozataiban az Aliasban és a Fringben kimondottan erős női karakterek vannak,mondhatni mindegyikbe nő a főszereplő.
itt vhogy tényleg nem ez a helyzet. h ez előre koncepció volt v csak közben alakult így azt nem tudom,de tény h a szerelmi szálakon kívül sok vizet nem zavarnak a hölgyek


2010-02-12 16:23.51
:)
dede

axn partin


2010-02-12 16:21.33
:)
elég sanszos.
egy ismerősöm találkozott vele nyáron amikor itt volt,még közös képeik is vannak,és azt mondta h kibaszott jól néz ki élőben.
na de erről,ennyit.:)


2010-02-12 16:14.26
a színésznő
a karaktere nem hisz Sayiddal szexeltek(csak nem mutatták):)


2010-02-12 16:12.33
az hát

buktad
:)


2010-02-12 16:12.11
ő bezony férfiszemmel nézve is jól néz ki
és sosem öregszik
igazi főnyeremény a csávó

:)


2010-02-12 16:10.51
ha ésszerüen gondolkodunk..vis amerre halad az egész..sztem nem sok esély van rá h a régi Ben visszatérjen.
csak egy báb volt a nagyfiuk játékában ő is
:)


2010-02-12 16:07.30
télleg Analucia is ott volt

kőkemény leszbikus
esélytelen vagy
:)


2010-02-12 16:05.45
kis válogatós..:p


2010-02-12 15:55.31
:)

még eszembe jutott 1
Eloise már nem az öregasszony meg nem is a kiscsaj hanem az aki végülis lelőtte a fiát.
abba a nőbe volt vmi.
nem is tudom ..él még?:)


2010-02-12 15:39.25
:)
nem,kérlek akik szerintem jó csajok voltak az Shannon akit lelőttek,Naomi akit leszúrtak és Nicki akit elástak.
szval így jártam.
Julietnek inkább a karakterét szerettem,bár kétségtelen jó csöcsei voltak,Kate az Kate de annyira nem vagyok oda érte mint sokan,de azé irigylem a kis Charliet h kurogatja.
Claire legtöbbször ugy néz ki mint egy jóllakott óvodás szval ő nagyon nem,bár láttam már róla jól sikerült képeket.
ki van még..Sun az abszolut nem,Penny se,de ő aranyos Desmonddal,Rousseau nyílván nem,a lánya az már innkább,ő idővel egész kikupálódott.persze h meg is ölték :S

asszem ennyi.:)


2010-02-12 08:09.30
háát nem tudom,de a Bent játszó színész több díjat is kapott az alakitásáért,és Locke mellett a legnagyobb karakter volt a lostban..
az más kérdés h jelenleg eléggé háttérbe szorult és sztem már ott is marad.
egyébként meg ez a 6.eleje a 3.elejére emlékeztet az is ugy indult h fogságban voltak és akkor az sem tetszett annyira.bár visszagondolva még mindig sokkal jobb volt,ott Juliet meg Ben volt a fogvatartó egy titkolózó kínai meg idősebb harry potter helyett.


2010-02-12 00:28.58
biza;)


2010-02-12 00:25.50
ez semmi.junkien vmi 600hsz volt a nyitorész után


2010-02-12 00:24.49
hát mellben erősebb ,tény.
de neki már volt egy filmje ha jók az emlékeim ahol mindent megmutatott.


Christina Ricci - Vélemények

2010-02-12 00:14.00
kedves tőled h ezért fentmaradtál.
biztosan nagyon örül neki.


Lost - Eltűntek (sorozat) - 6. évad - SPOILER TOPIC

2010-02-12 00:11.15
:D
épp az jutott eszembe nekem is ahogy ott futkosott az erdőbe h mien nagyon fasza lenne ha nem lenne rajta ruha :)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk