Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00
A sárkány visszatér
- Film Mánia, 03:15
Kopp-kopp
- Mozi+, 03:20
Mud
- HBO3, 03:45
Válság
- HBO2, 04:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Gnor hozzászólásai

Ugrás Gnor adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Alice Határországban (sorozat) - Vélemények

2023-10-20 22:09.31
Arisu-ból lett Aris. De hogy ebből hogy lett Alice ami egy női név azt nem tudom.
Kb ott tartok hogy elmentek a partra.

Alézer ami kinyírja az embereket az elvileg jön a plafonból is, meg az égből is. Nem tudom hogy érdemes-e logikus magyarázatot keresni erre vagy meseelemnek tekinteni és nem firtatni, de az biztos hogy vastömbbel a fejemen járkálnék mert azt azért nem égeti át könnyen. Vagy egy fürdőszobai tükörrel is megpróbálnám.

A legjobb nőt elég hamar kinyírták és még a szexjelenetben a mellét sem mutatták pedig a csávók markolászták is meztelenül, a vér miatt pedig eleve már 18-as lehet a sorozat. A kis vézna csaj olyan semmilyen. Testileg is lazán veri a legtöbb hazai tizenéves csaj, de a karaktere is olyan lapos. A szőke fehér csuklyásról meg azthittem hogy csaj...

A nyakörvet azért megpróbálhatták volna levágni, vagy elvihettek volna egy elműködöttet hogy tanulmányozzák.

Amikor a barátai meghaltak és az utcán fetrengett és korgott a gyomra... Nem tudom hogy csak nekem hibásak-e az emlékeim de ahogy rémlik a gyász traumája miatt az embernek nemhogy semmi étvágya nincs de még a gyomra sem korog, de lehet hogy én tévedek.

A buszos játéknál visszatolja a motort kb 5 kilométert... Aha persze. Az meg a másik hogy mivel rakja át a gázolajat??? Csak úgy hipp hopp a gázolaj átudrik az egyik tankból a másikba és mindezt szintidőn belül. Azt sem értem hogy a busszal hogy akartak áthaladni a kocsisoron. Merthogy az alagútban a vágó jeleneteknél én azt láttam hogy nincs szabad hely egy busznak.

Az állatok mozgása nagyon gagyi CGI és azt se értem hogy a fegyveres arcok hogyhogy egyszer visznek fegyvert egyszer nem.

Azt hogy egy zsúfolt nagyvárosból egy nyilvános budiban hogy kerülnek át ugyanabba a nagyvárosba, ahol nincs senki csak gyilkos lézerek és minden elő van készítve, azt nem tudom. De elvileg mindenki más időben kerül át. A gyümölcs zöldség megrohad az autóban, de érdekes módon a parton tökig vannak a kajában piában még az olyanokban is ami elvileg nem fagyasztható és befőttet se csinálnak belőle, mint pl a szőlő...

Kicsit értelmesebb kerettörténettel és logikusabb felépítéssel lehet hogy jó lenne, így viszont olyan mint aminél nagyon nagyon nem figyeltek a részletekre.

pl az első játékban a szobáknál csak ki kellett volna nyitni az ajtókat és benézni. A halálos szobából feltételezhetően nincs további ajtó mert minek. Ehhez képest ott is és kb minden hülye játékban az utolsó másodpercekig kell szarakodni. Az izzósnál is csak az izzóra kellett volna tenni egy darab műanyagot. Amelyik olvaszt az lesz a jó.
Tovább nézem. Meglátom mi lesz belőle.


A kiábrándult királylány (sorozat) - Vélemények

2023-06-23 23:45.13
Rohadtul bírom. Sajna a Netflix-en a szinkron valahol a sokadik évadnál abbamaradt... Remélem folytatják.


Fear the Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2023-06-23 23:38.35
Az elején elég langyosan isndult. Az eredeti színvonalának a nyomába se ért. A karakterek cseppet se szimpatikusak és valahogy a dráma és az apokalipszis se az igazi.

Most kb ott járok ahol Victor megzakkant és a toronyért balfaszkodnak.

A kulcsos milícia környékén már elindult a balfaszkodás ami onnantól kezdve egyre kritikusabb méreteket kezd el ölteni. Mostanra eljutottam oda hogy azért szurkolok hogy pusztuljon már meg valamelyik gyökér.

Hihetetlenül szarul jön ki az hogy az előre megírt végkifejlethez kell torzítani a valóságot...
Emiatt az adott helyzetet mindig teljesen le kell rontani. Valójában ki kellett volna alakítani de a rendezésnek az nem megy, emiatt olyan kreténségeket csinálnak hogy az ember csak néz.

A TWD a maga naturalista célszerű hiteles indításával robbant nagyot. Semmi moralizálás semmi amcsi ideál faszság csak a szín tiszta hihető valóság amit mindenki tenne. Világ vége van baszki, kinyírlak a gecibe ha baszakodsz velem... Hatalmas felüdülés volt a moralizálós "mi különbek vagyunk ennél" féle kamuzós sorozatok után.
Erre jön ez...

Világ vége van de csapassuk kamionokkal egész nap. Hajtsunk egy swat-os MRAP-pel ami tutira 100-at eszik 100-on...
A géppuskák meg csak kaszálnak egy adott szögban a föld felé, de mégis mindig ki tudják nyírni a zombikat amik ugye csak fejlövéstől pusztulnak meg.

Komolyan mondom hogy a TWD-ben volt egy kb 10-20 fős keménymag akik megbízható emberekből és jó harcosokból álltak. Itt ilyenek nincsenek. Emlékszem hogy a TWD-ben csak az igazán komoly helyzetekben volt necces az életbenmaradás. Ebben meg kb egy alap zombi is képes bárkit megölni... Itt nincsenek harcosok csak balfaszok akik egyre idiótábban tolják. Kb ott tartunk hogy az akciójelenetek egy Michael Dudikoff film tűzharcainak szintjére kerültek le, a logika teljes mellőzésével...

Ebben a sorozatban nincs brutalitás, nincs érzékletes halál se nagyon. Minden olyan műtermi steril és unalmas.


Éjjeli ügynök (sorozat) - Vélemények

2023-06-23 21:17.14
Jól indul és érdekes is de valahogy a vége felé mindent elsimítanak az optimális irány felé. A jó elnyeri jutalmát a gonosz a bűntetését és minden megoldódik, miközben a valóságtól elkezd egyre jobban távolodni a dolog.

A vége kicsit meseszerű lesz. Még az Orvlövész c. film is jobban megoldotta a bonyodalmát ami hasonló volt.

Azért egyszer meg lehet nézni.


Narancs az új fekete (sorozat) - Vélemények

2023-06-23 21:09.47
Helyenként egész nézhető.
Tetszik hogy sok meztelen jelenet is van benne. Lehet látni egy csomó jó mellet, segget, és azt ahogy a leszbik kinyalják egymást. Mondjuk kicsit kamunak tűnik hogy mindenki leszbi lesz bent, még a heterók is. És az aki a valóságban is leszbi az annyira vonzó mint kb mint Torrente...

A BLM es niggerkedés viszont nem kellett volna bele ahogy a transz propaganda sem. Egyáltalán nem zavart az átoperált nagy darab néger a női börtönben sok részen át. Még a családi tragédiáit is át lehetett érezni valamilyen szinten. De aztán a cikkek és a kapcsolódó show műsorok és botrányok miatt rohadtul el kezdett zavarni. Hatalmas problémát és ál-sérelmet gyártottak le abból hogy pl olaszban férfi szinkronhangot kapott. Aztán ment a kikényszerített színpadias megalázkodás a hatalmas bűn miatt.
Ugyanígy a BLM es szarakodás is kellett bele... Nagydarab deviáns undorító és taszító személyiségű néger nők akiknek majdnem minden arcbamászó megnyilvánulása kellemetlen, kiegészült a harcos agresszív leszbi vonallal. Nagyon nem kellett volna bele.

A főszereplő karakterfejlődése is inkább érdektelenségbe és leszbizésbe fulladt.
A családja is egy rakás retardáltból áll. Igazából a filmben nem nagyon van szimpatikus karakter, max egy kettő. Nem is tudom hányadik évadnál járok de abbamaradt a nézése. Majd egyszer folytatom. Talán 5-8 rész lehet hátra. Nem tudom.

Áltagos sorozat amiben váltakozik az érdekes és jó rész az érdektelennel és a kellemetlennel. Ha nincs jobb akkor meg lehet nézni.


Városfejlesztési osztály (sorozat) - Vélemények

2023-03-14 20:30.42
Tudom hogy nem szinkronizáltatta le végig a Comedy Central mert valami idióta úgy gondolta hogy nem kell egy ilyen szórakoztató sorozat az embereknek. De persze a nézhetetlen fárasztó "modern család" nevű förmedvényt azt futtatták.

Készült hozzá egy jó szinkron de sajna nem végig ezért rohadtul megörültem hogy a hbo max-on végig fent van szinkronisan... persze csak amíg bele nem néztem.
Pont tegnap olvastam cikket arról a régóta közismert tényről hogy a szinkronszakmát alantas és hitvány sorba kényszerítették és lényegében szemetet adnak el sokszor, a színészek pedig gombokért dolgoznak.

Az egészet újraszinkronizálták de sajnos teljesen jellegtelen egyforma és borzalmasan silány szinkronszínészekkel! Hogy rohadna meg az aki ezt a szemetet elénk tolta! A magyar tévéző egyen csak szart! Jó az neki, mert amúgyis csak m1 et meg bajer sót néz...

Felháborító hogy van pofájuk ilyen hitvány szart elénk rakni!
Amúgy is rohadtul idegesítő amikor egy színészt lecserélnek de ez kritikán aluli!

Nem tudom melyik közmunkaprogramból fogdostàk össze azokat akiket beültettek a színészek helyeire és nem tudom kinek az okostelefonjával rögzítették a felvételeket de rohadjon ki a belük!!!

Inkább megnézem a szinkronizálatlan részeket feliratosan és az elejét az eredeti szinkronnal.

Az Office is fent van amit szintén imádok de ezek után már abba is félve nézek bele...

Ha tehetősebb lennék leszinkronizáltatnám saját pénzen... Az alapján amit hallani lehetett 2-3 millióból ki is jönne a teljes sorozat.

Aki most kezdené el nézni az felejtse el a mostani szinkront! Aljasabb hitványabb és sokkal szarabb munka még annàl is mint amikor a tévékettő kezdte el ezt a szemétgyártást a kétezres évek elején, amikor híresen jó szinkronú jó filmeket kezdtek el átszinkronizálni...


Kaleidoszkóp (sorozat) - Vélemények

2023-01-07 10:32.57
"- Köszönjük, hogy befáradt a Netflixhez, Mr. Garcia. Van valami új sorozatötlete?
- Van bizony. Egy nyolcrészes szériát képzeltünk el, amelyben egy rafinált mesterbűnöző csapatot toboroz, hogy végrehajtsák minden idők egyik legnagyobb bankrablását.
- Szóval olyan lenne, mint A nagy pénzrablás, csak Amerikában?
- Nagyjából igen.
- Akkor passz. Túl sok hasonló sorozatot fejlesztünk mostanában. Habár… lennének benne sztárok is?
- Giancarlo Esposito, Paz Vega, Jai Courtney, Rosaline Elbay és Rufus Sewell már aláírt.
- Rufus kicsoda? De mindegy is, ha nincs legalább egy A-kategóriás arc a projektben, akkor ez így nagyon kevés.
- És ha azt mondanánk, hogy itt az epizódokat bármilyen sorrendben meg lehet nézni, mert ez egy forradalmian új koncepció?
- Tényleg az?
- Nem, de mondhatjuk azt."

[link]

Azt írják h meg lehet nézni bármilyen sorrendben és hogy mindenkinek mást fog kidobni de ez egy baromság. Végig azt gondoltam hogy össze-vissza ugrálnak az időben és csaponganak, ami se filmnek se könyvnek se videójátéknak nem jó.

Amúgy helyenként eléggé nagylelkűen kezeli a képi ábrázolást. Ha az van a történetben hogy valamit megoldanak akkor csinálnak valami faszságot és megoldották. Amikor az van benne hogy a jó lövésznek meg kel halnia akkor folyton mellé lő és meghal...
Amikor be kell törni valahová amiről semmi terepismeretük nincs akkor betörnek...

Az is külön érdekes hogy hogy megy vissza a néger abba a börtönbe látogatni amelyikből megszökött és ott ült több mint 20 évet előtte...

Az meg rohadtul illúzióromboló hogy visszaadják a kötvényeket...


Cápavihar 5. - Vélemények

2022-12-30 22:26.30
Lecsúszott színészek parádéjára számítottam de ez még hozzájuk képest is szánalmas. Én nem tudom mennyi gázsit kaptak de valahogy ugy képzelem hogy fejenként 5 db mcdonalds kuponért csinálták plusz fizették a buszjegyet.

A film szintje kb az indiai robot szintjén van.

Láttam pornófilmet amiben az orvosi vizsgálaton számítógépes egeret mozgattak a nő hasán az ultrahang vizsgálatnál, de az se volt ennyire szánalmas.


Farzar (sorozat) - Vélemények

2022-12-16 03:20.44
A Brickleberry alkotóitól származik. Csak sajna nem a színvonalat emelték hanem az aberráció és az értelmetlen faszságok mennyiségét. Amúgy egész unalmas, viszont nagyon beteges és elég nehéz nevetni is rajta. Ebben semmi normális, vagy kevésbé aberrált karakter nincs. Amik benne vannak azok mind szükségtelenül és hatásvadász módon művelik a lehető legbetegebb baromságokat. Látszik a csapaton hogy kiégtek és nincs koncepciójuk.


A pentavirátus (sorozat) - Vélemények

2022-12-16 03:15.37
Egy részt tudtam megnézni ebből a szarból. Mike Myers alakít egy csomó karaktert csak elég szarul. A szinkronja még borzalmasabbá teszi az egészet, bár szerintem eredetiben se lehetett valami nagy mű. Tele van alpári és undort keltő jelenetekkel és értelmetlen faszságokkal is. Egyrészt undorító és beteges másrészt unalmas és értelmetlenül semmitmondó. A beharangozójában van egy poén ami ráveszi az embert hogy megnézze de hamar rá lehet jönni hogy a sok unalmas klisé csak az alap amin tovább ront a többi idegesítő valószínűtlen baromság. Kb olyan mintha az Austin Powers (egyébként jó és nézhető trillógia) leolcsósított, megrothasztott bollywood-i változata lenne. El nem tudom képzelni annak az embernek a lelki világát aki ezt nézni tudja....


Yakamoz S-245 (sorozat) - Vélemények

2022-08-06 17:46.04
Elég gyenge eresztés. Helyenként kezdett volna érdekes lenni, de aztán megint abszurditásba fulladt. Sok helyütt sablonos, vontatott, olcsó, közhelyes, vagy túl nagy hülyeség.
Nagyon nincs se végiggondolva se összerakva.
Nagyon abszurd és szar szerepeket is írtak amikhez jött egy szar rendezés és az egész olyan értelmetlen és valószínűtlen lett...
Logikai csavarok is vannak.
A szinkronban beszélnek bombákról, aztán rakétákról is aztán torpedó-vetőcső ürességről meg rakétakilövésről beszélnek.

A nagy katonákról meg három perc után lerí hogy közük sincs a katonásdihoz...

A világvége szarul van ábrázolva minden tekintetben...
7 része van nincs több még, de így is nagyon kusza.


Napkelte (sorozat) - Vélemények

2022-05-30 23:01.29
Kezdetben egyedi volt és érdekes talán de nagyon látszott hogy valami egyedit akartak alkotni. Egy ideig elszórakoztatott átlag színvonalon de nem állt össze. Viccesnek enyhén volt vicces, drámának túl komolytalan volt, akciófilmnek túl gagyi. Emellett hiányzott a hitelesség és az értelem is. A főszereplőről kiderült hogy egy seggfej, és a csajával való baszós-pizzázós-elmebeteges rész is kb annyira kellett bele mint a buzipropaganda ami képes szerelmi alapon megbocsátani egy tömeggyilkosnak. A kiscsaj meg idegesítő és kb annyira hiteles mintha Lang Györgyi lenne a következő betmen...
Szóval ez is egy gázos netflixes szemét....


Love, Death & Robots (sorozat) - Vélemények

2022-05-30 22:49.46
Kicsit olyan mint a 80-as 90-es évekbeli hazai filmgyártás. Meztelenkedés és káromkodás. A három robotos részek nagyon jók. A többi a nyomába se ér, és nyilván azzal adják el a többi részt is. Hiába minisorozatok, vagy minirészek, de nagyon erőltetettek. Meg akarnak döbbenteni és csavarosnak lenni de inkább hiteltelenek, és logikátlanok. Nagyon érződik hogy valami nagyot akartak alkotni és ez volt a cél, és nem a mondanivaló, vagy a kifejezés.

A három robotból szerintem lesz majd nagy film. Azt tutira megveszik. A többiből semmi.


2022-05-30 21:49.46
Jól indult de szar lett. Helyenként túl művészi akart lenni, de inkább idegesítően ócska lett. Amúgyis egy katyvasz az egész.
A Szemtanú c. rész meg még a hűtőszekrényes faszságnál is nagyobb faszság lett. Ennek a nézése közben jutott eszembe hogy az átlagembert sokszor tömik szeméttel de van amikor azt megpróbálják szépnek tűnő csomagolásba rakni....


Anya kontra androidok - Vélemények

2022-04-18 20:34.30
Helyenként vontatott, néha érdekes, de amúgy középszerű szar.
A végén az ál-érzelgős geil nyávergás arra a sipítozós migráns-zenére totál hazavágta az addigi lapos történetet is. A költségvetés is elég minimális lehetett mert igazán látványról nem beszélhetünk. Ezt a részét nagyon megúszták. A történetbe meg úgy netflixesen kellett egy fehér-fekete vegyesházasság mert ugye ezt a világképet kell sulykolni a nézőkbe.

Amúgy a srácnak miért kellett mindkét lábát levágni amikor a házból kifelé még az egyikre rá tudott állni? A digitális polaroid gépet az EMP ha nem nyírta ki akkor az egy jó szar EMP...
Dél-Korea android mentes? A mai tech szintjük alapján ezt nehezen képzelném el.
A mólón hárman vártak a hajóra nem ezren... De azért csak a másfél napos csecsemőt akarják elvinni... Biztos hoztak egy rakat tápszert. A város ostrom alatt áll, de azért írjon búcsúlevelet gyerekkel a kézben... A néző meg szenvedje végig azt a nyálas vinnyogást a végén...




A hold árnyékában - Vélemények

2022-04-18 20:19.05
"Interracial bullshit" Igazi netflixes "BLM" baromság minimálisan kiszolgált történettel...


JayR Tinaco - Vélemények

2022-04-02 01:59.00
Szánalmas hogy a Netflix mennyire foglalkoztat egy ilyen tehetségtelen színészt csakmert a hímnős kinézete tökéletesen beillik a modern nyugati világ gender-fasiszta ideál képébe...


A Fekete Rák hadművelet - Vélemények

2022-03-21 23:24.28
Miért öldösik az embereket?
Ki az ellenség?
Miért öl meg mindenkit az ellenség?
Mit okoz a vírus?
Miért két komponensű a vírus?
Atomháború volt?
Mi lő 4 emelet átmérőjű lyukat egy panelházba úgy hogy az nem omlik össze?
Miért nem használnak hóálcát téli környezetben? Miért nem veszik el az ellenségét?
Miért lőnek távcsöves fegyverrel közelre tűzharcban, ahelyett hogy használnák az előttük heverő géppuskát?
Miért viszi el a nő a távcsövest amikor kevesebb mint 5 lőszer maradt hozzá?
Miért lámpáznak állandóan és miért nem használnak fényálcának mondjuk kék lámpát?
Hogy halt meg a százados kb 10 másodperc alatt?
Miért nem húzta ki a csaj a századost, ahelyett hogy elkezdte levágni?
Miért nem húzza a kést ha vágni akar?
Miért nem látták a szétrakétázott ház körül a friss nyomokat az üldözők?
Mit ettek? Valahogy alig kajáltak és inni se ittak. Oké hogy budira se mentek ki, de ezek a tűz mellett mindig csak üldögéltek.
Miért engedték a végén hogy kisétáljon a szirt szélére? Amikor bambult és emlékezgetett akkor miért nem ugrott oda egy katona hogy rámarkoljon a kezére és a gránátra?
A 100 tengeri mérföld az 182 km kb. Kb 2-3 nap alatt játszódik a film. Azért napi 60 km-t megtenni elég szép teljesítmény... Bár meseszerű.

Ez a film akár jó is lehetett volna de nem lett az. Értelmetlen hülyeségek sorozata. Megúszós történet, megúszós jelenetekkel...



A Bly-udvarház szelleme (sorozat) - Vélemények

2022-03-08 17:14.52
Össze vissza kuszálták az idővonalat. Fogalma sincs a nézőnek egy idő után hogy mikor van a most, és ki mikor halott éppen. Amúgy is egy túlcsavart valami az egész. Olyan geil is néha. Meg totál valószínűtlen erőltetett valami is...
A végére mehetett egy kis buzi propaganda is persze merthát ugye ez a netflix...

Amúgy meg mi a kurvaannya az az "óper"??? Merthogy a dada/dajka/dadus/nevelőnő/akármi amit értünk nem hangzott el...


Csaló csajok - Vélemények

2022-02-05 16:53.40
Azthittem valami normális vígjáték lesz.
De ez csak a pofátlan koppintása az "A RIVIÉRA VADORZÓI" c filmnek amiben Steve Martin is játszott. Az valóban vicces volt.

Itt a történet helyenként kibillent a hitelesség mögül, a vége pedig rohadtul lapos lett.

Nem értem miért kell egy filmet újra lemásolni!
Nem értem miért kell egy filmet lekoppintani nőkkel megcsinálva!

Az a fajta humor pedig ami a dagadt ocsmány kinézetre és alpári viselkedésre alapoz, inkább kínos mint humoros.

A dagadt csaj a piros estélyiben úgy nézett ki mint egy szardarab estélyiben. Ennyi erőből lehetne kommandós is....

Anne persze csodálatos volt, csak minek vállalta el.....


A halhatatlan gárda - Vélemények

2021-10-31 22:08.10
Ja és a harci jelenetek is nagyon gagyik. Nincs súlyuk. Hiteltelenek.


2021-10-31 22:04.09
Gyenge történet, hiteltelen részletek, és buzipropaganda. Ez utóbbi nem hiányozhat egyetlen netflixes szarból sem.
Nem volt 5 perc élvezhető sem az egész filmben...


A titkok háza (2020) - Vélemények

2021-05-24 20:20.37
Érzèkeny téma? Mondvacsinàlt hangulatkeltés cselekmény nélkül. Vagy abból kéne kitalálni h mi is s téma amikor a közelkeleti nő rasszista segfejnek titulálja a kiadó embert?

Ebben amúgy mi a hangulat és hol van a táj, az érdekes helyszín??

Karakterek? Kb 3 mondatot tudnál elmondani a "karakterek" jelleméről, ennek a fele negatívum... Ezekben mi is az érdekes? Nulla felvezetés értelmezhetetlen fèlinformációk sora. Még csak az se tudni hogy ezek amúgy kik....


2021-05-24 20:11.41
Ez mekkora szemét film!

Ez alapján az amcsik kretének bunkók és erkölcstelenek is.

A közelkeleti picsa bunkózik meg rasszistázik de mit is várnak el ilyenkor az alkotók a nézőtől?... Együtt kéne érezni a nővel? Az amcsi nézők együttéreznek vele? Mert akkor csak én nem tudom átérezni a halálos sértés és bunkóság kombó áldozati tragédiáját.
A csávó előadja hogy a csaj élete szerelme, stb. Ezt át kéne tudnom érezni nézőként vagy ez csak egy adat amit tudomásul kéne venni? Csakmert a csaj nem szép, nem jó nő és nem is kedves, de arogáns és előítéletes is. Sőt a film elején (ami kb a film több mint fele) azt érzem hogy bármi is történne bármelyikőjükkel is nem igazán érintene meg a dolog filmügyileg. Nyilván valóságban az emberélet számít.
A rendező akart itt egy rasszizmus szálat belevinni? Csakmert nem dolgozta ki egyáltalán de mintha a nézőnek egyből be kéne tudni kapcsolnia a vicsorgás üzemmódot és tudnia kéne hogy gyűlölködjön érzelmileg ezen a vonalon... Amcsi nézőközönségnél lehet hogy ez működik is de valahogy nálam nem.
Nem lehet kutyát hozni de leszarják... Tipikus arogáns fasz hozzáállás hogy az elején leszarják a szabályokat.
A kamerát nem szedik ki, nem takarják le nem keresnek másikakat...
A feleséget nem zavarta a csaló férj amikor ő volt a szerető csak utána...
A csaj nem mondta volna hogy nem is a pasi ugrott rá hanem ő. Ha már a retardált barátjának ez nem tűnt fel elsőre.
Erre szétveri a pasi fejét, aztán kimennek beszélgetni ahelyett hogy a sérülttel törődnének.
Amikor látják h nem lélegzik nem kezdik meg azonnal az újraélesztést, ehelyett már egyből hullaként kezelik.
El akarják tussolni az egészet holott valahol van egy felvétel róluk ami eléggé terhelő. Ha nagyon menteni akarja az öccsét akkor adnia kéne neki pár óra előnyt aztán húzzon át mexikóba de ki kéne hívni a rendőröket, elvégre megöltek egy embert...
20-szal hajtva egy erdőben miért is kell fának menni defekt után?
A kalapácsos csávó meg elég kezdő... Egy kicsit képzettebb harcos lazán feldugná neki a kalapácsát nyéllel kifelé.

Egyszóval ez egy elég híg fos értelmetlen végződéssel...


A Mars szelleme - Vélemények

2021-04-08 10:24.55
Nem hibátlan szupermozi és a hangulata is lehetne sokkal jobb, menőbb, felemelőbb, vagy komorabb, de nézhető film. Az akciók kicsit szerények és laposak benne, de ez van. A díszlet meg azért mégiscsak másik világot ábrázol, ami érdekessé teszi a dolgot.


A Sziklatanács titka - Vélemények

2021-04-08 10:17.16
Van amit ő is benéz. Nem szabad csont nélkül mindent elfogadni. Vannak meg nem értett és méltatlanul felmagasztalt vagy lehúzott filmek. Illetve van ami jó de neked nem tetszett, vagy te is tudod h rossz de szereted. Nyilván ha mást is nézhetnél helyette akkor miért a gagyikat néznéd... :)


Apám beájulna - Vélemények

2021-04-08 09:54.19
Aranyos, súlytalan jópofa és nem erőltetett. Ez hazai gyártásnál nagy szó. Nem csúcsfilm de tetszett.


A Vörös-tenger hadművelet - Vélemények

2021-04-08 09:43.56
Ha minden kínai film ilyen színvonalú lenne, akkor Hollywood-nak komoly vetélytársa akadna...
Kellemeset csalódtam, akkor is ha a történet egy amerikai kliséhez hasonlít. Ha amcsi filmekben jó ez az irány akkor már kínaiban is működik.


Modern család (sorozat) - Vélemények

2020-03-07 13:56.39
Hogy lehet ezt a túljátszott szart megnézni?


Robin Hood (2018) - Vélemények

2019-12-30 23:44.17
1. A film leírása egy faszság. Olyan írta aki meg se nézte.
2. A film egy érdekes posztmodern adaptáció de semmiképp sem hiteles semmilyen szempontból viszont látványos és annyira nem szar mint azt itt sokan mondják. A zöld íjász pl ehhez képest ezerszer gagyibb.

A film eleje egy Black Hawk down csak a "középkorban" Főleg amikor kiiktatnak egy nyílgéppuskafészket... A jelmezekben keveredik a modern kori öltözet és az Éhezők viadala féle kosztümvilág. A steppelt bőr cuccok és a bőrkabátok mellett se mehetünk el szó nélkül, már ha a táras nyílgéppisztolyon és az uniqumos üvegből gyártott molotov koktélon túltettük magunkat... Kard se volt senkinél sem csak fém baseball ütők. Az elit parancsnok pedig úgy hordja a keresztes tőrét mint egy mai katona, fejjel lefelé bal vállnál. A végére kapunk még egy Harvey Dent féle átalakulást is. Szóval itt aztán mindent összeöntöttek.

A stáblista fele magyar főleg ami a kaszkadőröket és egyéb látványt illeti. Dicaprio pedig producer. Szóval ha vannak magyar filmesek akik képesek egy nem az alapoktól rothadóan szar filmet is csinálni akkor a hazai filmgyártásnak miért kell olyan ótvar fosnak lennie???

Ez a film egy látványos rossz film ami egyáltalán nem szar. Minőségileg jó, tartalmilag rossz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk