Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gothika
- Film Café, 00:25
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
- Magyar Mozi TV, 01:15
Volt egyszer egy igazság
- AMC, 01:15
Éjszakai ragadozók
- HBO, 01:21
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 01:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Parányi varázslat: Bűbáj aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fru drága hozzászólásai

Ugrás Fru drága adatlapjára

1 2 3

Mindenki megvan - Vélemények

2021-05-19 23:34.11
Miattad újra nézem a filmet..


Rossz szomszédság - Vélemények

2021-05-19 23:20.00
Régebben láttam már ezt a filmet, vagyis próbáltam nézni..csak azért jöttem megnézni a hozzászólásokat, mert mostanában újra felkapták, gondoltam megnézem, hogy milyen értékelést kapott. Igazából nem csalódtam, a többségnek nem tetszett..én csak azért adtam rá az 1 csillagot, hogy rontsam az átlagot, de egyébként annyira semmi és hulladék film, hogy említést sem érdemelne. A szereplők iszonyú unszimpatikusak, nem is működnek jól együtt. Seth Rogentől megszokott ez az idióta szerep, de mégis egyre inkább idegesít a feje, már ott tartok, hogy,ha meglátok egy filmet,amiben ő szerepel, kapcsolok is tovább. Nagyjából ugyanez a helyzet Rose Byrne-nal is, csak neki a bamba, világfájdalma fejétől vagyok rosszul, Zacet már meg sem említem..iszonyatos ez a film, trágár, erőltetett és egy perc nem volt benne, amikor akár csak egy nevetőizmom megmozdult volna..nem tudom ki lehet az,aki ezt a filmet 5*ra értékeli, de azt még inkább nem tudom, hogy minek kellett még egy második résszel is pusztítani a népet..


Pearl Harbor - Égi háború - Vélemények

2021-03-28 01:07.26
Kíváncsi lennék, hogy te mit nevezel jó filmnek?


I See You - Vélemények

2021-01-22 23:40.19
Látom nem én vagyok az egyetlen,aki megdöbbent azon, hogy Helen Hunt így néz ki. A palacsintás jelenetnél profilból láttam,mondom,de jó,szeretem ezt a színésznőt,biztos jó film,szemből elgondolkoztam rajta, hogy úristen,mikor öregedett meg így ez a nő..vagy nem is ő? Ah,kár,hogy ezt művelte magával..
Amúgy a film tetszett, teljesen más storyra számítottam. Megint egy hülye thriller, paranormális - de abból is a legalja - jelenetekkel, erre hoppá..még véletlenül sem. Bár szerintem hamar lelőtték a poént, de azért hagytak 1-2 tippet a végkifejletre.
Jól össze volt ez rakva..az 5 csillagot azért adom meg,mert Helen Hunt felvállalta az elcseszett arcát :D


Éjszakai szolgálat (sorozat) - Vélemények

2020-05-25 19:03.45
Én nem tudom mi bajotok a sorozattal. Nekem az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Végig lekötötte a figyelmemet. Érdekes,csak ezen a fórumon láttam ilyen negatív értékeléseket, mindenhol dícsérik és ajánlják, bár még itt is 4.5 az értékelése. Nem tudom, hogy ti mit néztek, ha ezt így lepontozzátok?


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2020-04-20 01:06.06
Sziasztok,hátha nekem is tudtok segíteni. Több fórumon kerestem már két filmet, de eddig senki nem tudott segíteni. Az egyik egy lányról szól,aki pszichológushoz jár, fogalmam nincs miért. A doki egy idősebb pasi. A film háromnegyedénél a doki nyaralójába mennek, ami tengerparton van. Megy a doki, a felesége és a csaj. Amikor a doki a felesegevel elmegy, talán vacsorázni valahova,addig a csaj a nyaralóban megtalálja a vele készült felvételeket. Ekkor döbben rá, hogy a doktor szerelmes belé. Persze pont ekkor érnek haza, dulakodnak, a doki megöli a feleseget is es talán valahogy úgy ér véget,hogy a doki a tengerbe fullad.

A másik filmből szinte semmire bem emlékszem,két gyerek, úgy emlékszem lányok,fel vannak zárva egy ház padlására és annyi van meg kb. Hogy jon a nagybatyjuk, ők meg próbálnak jelet adni,hogy dübögnek a picike padlás ablakon, de a pasi nem hallja, talán a megérzéseire hagyatkozva megy vissza és kiszabadítja őket, de ezt lehet már csak én képzeltem oda :D szerintem egyik film sem túl ismert, de jó lenne újra megnézni őket, hátha valakiknek rémlik. Köszi,ha segítetek:)


Anyád napja - Vélemények

2020-04-20 00:40.47
Nyilván az anyós-meny viszony miatt írtam..


Csatahajó - Vélemények

2019-01-15 18:28.14
Én végigizgultam...nagyon látványos film


A zátony (2016) - Vélemények

2018-05-21 16:38.55
A végét nagyon elrontották, jobban ki lehetett volna dolgozni, de egyébként jó kis film volt. Biztos nem sok pénzt fektettek bele. Látványra nagyon szép volt viszont. Tulajdonképpen a story nagyjából egyezik az összes cápás film történetével, de azt hiszem nem kell túl sokat várni ebben a témában. A látvány miatt megéri megnézni!


Jumanji - Vár a dzsungel - Vélemények

2018-05-21 16:25.36
Jópofa film volt :) Nem tudom a diákokat honnan szalajtották, mind nagyon béna volt, bár nyilván a történethez kellett, hogy a tré kis szereplőkből jó karakterek váljanak. Vicces volt, lekötött, nekem bejött. Egyedül az zavart, hogy Dwayne Johnsont nem szeretem béna szerepekben, ahogy Nick Jonast sem, bár őt egyáltalán semmilyen szerepben.. nekem nem való filmekbe.


A szépség és a szörnyeteg (2017) - Vélemények

2018-05-21 16:20.29
Az összes eddigi Szépség és a szörnyeteg feldolgozásból nekem ez volt a legközelebb a meséhez. Szinten minden úgy történt, mint a mesében, egy két plusz dologgal megtűzdelve. Kivételesen nem csalódtam most, és hála Istennek Emma sem játszotta túl a szerepét :)


A ferde ház - Vélemények

2018-05-21 16:18.09
Már kezdem megszokni, hogy az ilyen detektíves filmeknél mindig az a tettes, akiből a legkevésbé nézi ki az ember. Ebben az esetben kb. a film közepén sejthető volt..


Gyilkosság az Orient expresszen (2017) - Vélemények

2018-05-21 16:15.44
Nem tökéletes a film, a vége béna lett, a szereplők nem minden esetben játszották jól a szerepüket, de a fordulat nem volt kiszámítható számomra. Összességében érdekes és elgondolkodtató volt.


Az (2017) - Vélemények

2018-05-21 16:11.09
Rávettem magam, hogy megnézem, mert mindenki áradozik erről a filmről, de egyrészt utálom a bohócokat, másrészt pedig elég nagy hülyeség. Se nem ijesztő, se nem érdekes, se nem köröm lerágós. Unalmas és kiszámítható.


Az 5. hullám - Vélemények

2018-05-21 16:08.47
Nekem ez a film egyáltalán nem tetszett. Történet kettes. Látvány mínusz egyes, mert teljesen látszik, hogy mű az egész. Szereplők elmennek egynek, de összességében egy fokkal jobb, mint a szörnyű kategória.


Az utazó (2010) - Vélemények

2017-10-01 16:20.13
Korábban láttam már ezt a filmet,múlt héten újra megnéztemde teljesen más storyra emlékeztem.Szóval pozitív csalódás volt,nekem bejött.


A béranya (2016) - Vélemények

2017-10-01 16:16.24
Szokásos történet...kiszámítható,van már annyi ilyen témájú film,hogy minden mp előrelátható..


Kilenc élet (2016) - Vélemények

2017-01-30 23:52.02
Jól lepontoztátok ezt a filmet :/ Pedig én rég nem nevettem ennyit :)


Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?

2016-11-26 10:39.50
Sziasztok!Keresek két filmet,de nem sokra emlékszem egyikből sem.
Az egyikben egy nőről van szó,aki egy idősebb pszichológushoz jar,gondolom valami trauma miatt,valoszinu errol szól az egész film.Es egy tengerparti nyaralóba mennek a film lezáró részében,a pszichológus feleségével együtt.ugy rémlik,mintha regota,talan kicsi kora óta ismerne a doki a lányt és amikor elmegy egyik este a doki a feleségével vacsorázni vagy valahová,akkor a lány egyedül marad a nyaralóban és meglátja a szekrényben a sok videokazettat a nevével és rájön,hogy a doki szerelmes belé,ekkor jönnek haza,a doki a feleségét meg is öli,azt hiszem és a lannyal dulakodnak és a végén talan a tengerbe fullad a doki.
A másik filmből nagyon kevés részre emlékszem,ket vagy három gyerek (lány?) Valami erdo környéki hazba keverednek,egy kis pici hidszerun mennek oda és valahogy ,valaki egy ház padlasterebe zárja őket ésazt hiszem keresni kezdik őket és egy barátjuk vagy nagybatyjuk becsenget a házba,ők meg ott dübögnek a pici tető téri ablakban,amit a nagybácsi nem hall és el is megy.de sajnos ennyire emlékszem,fogalmam nincs miről szól a film,valami olyan is remlik,mintha ezeknek a gyerekeknek lett volna egy testvérük,aki ott a hídnál a vízbe fulladt vagy valami ilyesmi .de lehet ez az utolsó rész már nem is ebből a filmből való,hanem keverem valamivel..
Segítsen valaki,evek óta keresem ezeket a filmeket !!:(


Eladó a családom - Vélemények

2016-08-11 15:00.21
Epp most neztem meg a filmet,nekem nagyon bejott :) tenyleg nagyon egyedi film.kar,hogy keves ilyen filmet lehet latni,ami ilyen es ehhez hasonlo temakkal foglalkozik,pedig nem csak a gyilkos,misztikus,harcos es ecsepelt poenokkal tele,valamint csopogos romantikaval tuzdelt filmeket kellene megallas nelkul ontani az emberek orra ele.Kell ilyen is es nekem pont egy ilyen film kellett most!Nalam 5*os :)


Anyád napja - Vélemények

2016-04-29 17:47.13
Hihetetlenül imádom ezt a filmet,pontosan leírja az anyósommal való viszonyomat.Csak ő nem néz ki ilyen jól, mint Fonda :D És a párom sem ilyen mafla, mint ez a doki :D Meg persze én sem vagyok olyan jó nő, mint Jenny xD Ha lehetne, minden díjat megkapna tőlem ez a film, persze csak a pozitívakat :)


A szomszéd fiú (2015) - Vélemények

2016-04-29 17:41.47
Egyetértek az előttem szólókkal,tényleg elég kiszámítható volt a film,de most komolyan,milyen befejezést vártunk?Hogy lehet még egy ilyen filmet befejezni úgy,hogy értékelhető legyen? Nyilván nem hülye a rendező sem,ha nem happy end lett volna,akkor abszolút értékelhetetlen lett volna a film,vagy lenne folytatás, ami gondolom senkinek sem hiányzik :D Nekem a vége kicsit brutálisra sikeredett,de a háromnegyed része a filmnek nekem tetszett. A gyerek szerintem jól előadta a szerepét,de baromi idegesítő volt..Egyszer megnézhető


Transformers 3. - Vélemények

2016-04-29 17:35.48
Szeretem ezeket a Transformers filmeket, de az Istenért sem tudom megérteni, hogy miért húzott ki a filmből Megan Fox..jó, kb olyan az a nő, mint Voksán Virág, olyan esetlen vagy nem tudom, de ez a szőke csaj, hát honnan jött?Vagy egyáltalán,ha már Fox ment, akkor minek jött ez a csaj? Komolyan, úgy hiányzott a gyereknek a filmben,mint a hátára egy púp. Csak szaladgált utána, mint egy utánfutó. Felesleges volt szerintem, plusz zavaró volt, hogy az egyik jelenetnél fut kis lapos talpúban, aztán magas sarkúban fetreng a zúzott kocsik mellett. Tipikus filmbaki..a nők mindig magas sarkúban futják le a maratont..Azért Fox jobban illett hozzá, tipikus vagány csaj - nyomi kiskölyök páros. Amúgy a film jó volt :D


Transformers - Vélemények

2016-04-29 17:29.29
Utálom az űrlényes,robotos,zombis,stb. filmeket,de ez..ez a film nálam telitalálat.A kis nyomi főszereplő mibe csöppen..Hihetetlen belegondolni,hogy milyen lenne,ha ilyen a való életben is lenne.Engem magával ragadott..Annyi panaszom van, hogy kevés szerepet kapott Josh Duhamel..Egyébként az összes rész közül kétségtelenül ez a legjobb..Vicces is,izgalmas is, abszolút szerethető,azt kicsit bánom, hogy sokáig vártam ezzel a filmmel, de megérte megnézni :) Nálam maximális pont!


Menedék (2013) - Vélemények

2016-04-29 17:24.08
Az egész filmet azért néztem meg,mert ez a Josh Duhamel baromi jó pasi :D Az viszont lelombozott, hogy nem a megszokott magyar hangján szólalt meg.Nekem ez volt az első csalódás. A második, hogy kissé lapos volt a történet. Oké, menekül a múltja elől a kiscsaj, megtalálja az igazit, rátalál a volt férj,kis dulakodás, mindenki megmenekül és happy end. Kellemes délutáni filmezésnek jó, éppen egy kis akció vegyül a filmbe. Mondjuk a thriller besorolást nem igazán értem, többre számítottam. A romantika része aranyos volt,ahogy írták sokan, tényleg nem nagyon volt szikra a két szereplő között,meg kicsit túl hamar egymásra találtak. A többi szereplő csak úgy sodródott az árral, teljesen felesleges volt beleszőni a gyerekeket is,a többi rendőrt, a dolgozókat, mert csak üres beszélgetések folytak. Valahogy olyan egyszerű volt az egész. Jött a történet,jó hamar lezavarták és már azt vettem észre, hogy vége.


Nagyfater elszabadul - Vélemények

2016-04-29 17:11.54
Nekem kicsit olyan volt, mintha a Másnaposok és a Last Vegas közös "gyermeke" lenne ez a film. Efron-tól amúgy is rosszul vagyok,bár ez a szerep éppen passzolt hozzá,pont ilyen kis csicskának tudom elképzelni a való életben is. Robert De Niro számomra érthetetlen,hogy minek adja egy ilyen filmhez a nevét. Ettől függetlenül, ha csak róla szólt volna, éppen nézhető is lett volna. A trágárságot leszámítva egész jópofa volt az öreg, ezért kapott a film 3 pontot tőlem. Azt pl nem értettem, hogy mikor melegedett össze Efron a csajjal, merthogy az egész a nagypapa felesleges köreiről szólt. Azt meg már kezdem unni, hogy De Niro minden filmben FBI vagy valami titkos erő fontos embere volt annak idején, akinek még továbbra is messzire elér a keze.. Unalmas már..Sokkal többet vártam ettől a filmtől, meg lehetett volna jobbra csinálni..


Ki tudja melyik ez a film?

2016-04-12 17:18.38
Sziasztok! Keresek egy filmet. Sajnos nem igazán emlékszem semmire, csak kB az utolsó húsz percre. A lényeg a következő, egy lány pszichológushoz jár, aki egy idősebb ember és nem tudom már az előzményeket, lényeg, hogy egy tengerpartra mennek, a lány, a doki és annak felesége. És a doki meg a felesége elmennek vacsorázni, a Lány a nyaraloban marad és megtalalja a szekrényben az összes beszélgetést a dokival és rajon, hogy a doki szerelmes belé. Éppen akkor érnek haza, a pasi a feleségét is megoli és a végén a vízbe fullad a doki a dulakodásban. Tudom nem sok, de valakinek hátha beugrik. Előre is köszönöm :)


A spanom csaja - Vélemények

2013-08-09 12:11.59
Na ez az a film,amit bármikor képes vagyok megnézni :D Újra és újra :D Hatalmas!Mindig van olyan részlet,amin kinyúlok :D Zseniális! :DDD


Más világ (2001) - Kérdések

2013-08-09 11:58.12
Miért zárta be mindig kulccsal az ajtót Nicole Kidman?A gyerekek tudták,hogy nem érheti őket fény,mert fáj nekik,akkor eszükbe sem jutott volna kimenni,de mégis miért?Ezzel húzta az időt,hogy ha véletlen valami bajuk van a gyerekeknek,akkor mire kikeresi a kulcsot legyen idejük meghalni? (Bár így is halottak voltak,szóval ez itt pont nem helytálló :D )


Más világ (2001) - Vélemények

2013-08-09 11:56.38
Nagyon sokan mondták már,hogy jó a film és kb a legjobb.Csak már annyi mindenkitől hallottam,hogy kb tudtam,hogy mikor mi fog következni..Sajnálom,hogy előbb hallottam a történetét,mint láttam a filmet.Biztosan sokkal sokkolóbb lett volna és érdekesebb,így csak néztem és vártam,hogy mikor történik valami.Amúgy azt sem értettem,hogy minek kellett mindig kulcsra zárni az ajtót?A gyerekek tudták,hogy nem érheti őket fény,nem mentek volna ki önként a fényre,mivel fájt nekik..De amúgy Nicole jól játszott,mint általában!


1 2 3
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk