Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
RRRrrrr!!!
- Moziverzum, 17:10
Nagy trükk
- Film Mánia, 17:20
A Fabelman család
- Filmbox Premium, 17:35
Midway
- Film+, 18:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 18:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Renfield - Vélemények
Eljő az ember fia - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Balek-suli aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Rick94 hozzászólásai

Ugrás Rick94 adatlapjára


Dexter: New Blood (sorozat) - Vélemények

2022-07-29 19:08.17
A Dexter volt életem első sorozata, amit láttam, borzasztóan örültem neki, mikor megláttam, hogy csinálnak neki egy új évadot. Ennek fő oka, hogy úgy voltam vele: a legendásan rossz zárásnál jobban úgysem tudják elrontani a mostanit, annál majdnem bármi jobb lesz..
Jól is indult az új évad, a nosztalgiafaktor az egekben volt az elején. Aztán voltak gyengébb és jobb részei, de összességében számomra teljesen emészthető anyagot raktak össze... A végéig. Megkockáztatom, hogy majdnem olyan rossz lett, mint a 8. évad vége. Összecsapott, körülbelül 1 rész alatt le van minden tudva és a főszereplő karakteréhez egyáltalán nem méltó ez a zárás.
*****SPOILER*****
Most komolyan az egyik legnagyobb sorozatgyilkost egyszerű Google keresésekkel lebuktatnak egy olyan rendőr, akinek az orra előtt 25 évig gyilkolták sorba az elveszett embereket? Már ezt sem igazán nézem el, de hogy ennyi gyilkosság, rejtőzködés, lopakodás és a "Ne kapjanak el" kód után, Dexter 1 másodperc alatt gondoljon egyet és maga álljon puska elé, hogy "Gyere lőj le, fiam!", hát ez mindennek a legalja volt. Aztán még a rendőr fizet is a srácnak, hogy lépjen le mielőbb...
*****SPOILER VÉGE*****
Csak azért 3 csillag, mert az évad a hibái ellenére is emészthető volt, a főgonoszt alakító színész és a régi szereplők jól tették a dolgukat - ahogy nagyjából az újak is, de úgy látszik, túl nagy kihívás ezt a sorozatot lezárni normálisan...


Volt egyszer egy vadnyugat - Vélemények

2020-05-30 23:56.10
Ez egy jó film, de azért rá kell hangolódni, mert annyira lassan történik benne minden, hogy nem csoda, ha valaki a felénél kikapcsolja unalmában. (régen én sem bírtam végignézni, mostanra sikerült csak pótolni)


Az oroszlánkirály (2019) - Vélemények

2019-08-13 18:37.39
Nem volt rossz, de jó sem.
A zene még mindig szuper, helyenként kapott egy kis ráncfelvarrást, de ennyi talán kellett is.
A karakterek egy része valahogy más lett, mint a mesében. Ez mondjuk nem feltétlen baj, csak nyilván szokatlan volt.
Pár jelenet viszont - szerintem - feleslegesen el lett nyújtva, vagy ki lett emelve, más dolgokon viszont pillanatok alatt "átugrott" a film, és pont emiatt sajnos nekem sokszor lélektelen volt az összhatás.
Látványos, de sajnos valahogy mégis olyan élettelen... Kár érte.


A szabadság ötven árnyalata - Vélemények

2018-02-12 17:38.47
Kíváncsiságból... :) Hátha megérti az ember, mit esznek annyira rajta.
Amúgy igazad van.


Star Wars: Az utolsó Jedik - Vélemények

2017-12-21 09:44.27
Azok után, amit ebben a részben véghezvitt, már elég hitelten lesz a halála... :D


2017-12-19 18:04.08
Tudom. Úgy értettem, hogy az összes SW filmet a képregényektől/könyvektől/videójátékoktól függetlenül csinálják. :)


2017-12-19 17:43.45
Persze, hogy nem tesznek róluk említést, mivel teljesen figyelmen kívül hagyják őket a film készítésekor... :D


2017-12-18 14:36.55
Lehet, valahogy nekem főleg a Yoda házában játszódó jelenetből ez jött le. Mi másért szórakozna vele?
Megosztanád a saját álláspontodat? Most már kíváncsi vagyok. :)


2017-12-18 13:41.39
Próbára tette a türelmét, mikor felfedi a kilétét, meg is állapítja, hogy hasonlít az apjára.


2017-12-18 12:44.36
Nem szokásom hőbörögni, főleg egy SW filmen. Én is szeretem, ha beújítanak és nem mindig ugyanazt tolják a képembe, de ahogy mondtad is, egyéni, hogy ki hogyan fogadja be. Sajnos nekem sokszor nem tetszett a tálalás módja, ez van. Ettől függetlenül kíváncsi leszek, végül mit hoznak ki belőle. Nem tartom reménytelennek a helyzetet, de sokmindent helyre kell raknia a következő résznek.


2017-12-18 12:20.28
Elnézést, igazad van. :D
Az V. rész első felére gondoltam.


2017-12-18 11:59.31
--------------SPOILER--------------

Félreértetted kérdésemet az Első Rendre vonatkozóan. Nekem az volt nevetséges, hogy egyetlen kis hajó tönkretesz egy egész csillagrombolót. Persze, tudom, a meglepetés ereje, valahogy mégis érdekes.

Oké, tegyük fel, elfogadom, hogy Luke veszélyt látott Benben. Valahogy mégis elképzelhetetlennek tartom, hogy a régi énje ezt tette volna. Ha jól emlékszem, szó volt arról is, hogy néhány tanítványát magával vitte, a többit megölte. Kérdés: Hova? :D

Yoda egyébként soha nem volt gyagyás, maximum az IV. rész első felében.
Leiáról pedig annyit, hogy akkor is túlzás lett volna a dolog, ha ő is valami jedi mester lenne. Abszolút felesleges baromság volt a jelenet, az erő misztikumát teszik vele csak még röhejessebbé.

Hozzátenném, hogy ezek csak a legfájóbb pontok voltak, amiket felsoroltam. Hidd el, én nagyon örültem volna egy jó folytatásnak, mert minden adott volt hozzá és bár a film második felére felpörögnek az események, azt a sok hülyeséget és logikátlanságot, amit felhalmoztak, nem tudták ellensúlyozni.


2017-12-18 10:22.55
-------------SPOILER-------------
Nekem a nyitójelenet már nevetséges volt és végig azon tűnődtem, hogy ez az Első Rend hogyan tartja rettegésben a világot.
Bár egyértelműen a Luke-Rey jelenetek voltak szerintem a film jobb részei, számomra egy óriási öngól lett, ami kihoztak belőle. Komolyan már álmában megölni egy tanoncot, mert a gonosz megfertőzte az elméjét? És pont az a karakter mondja ki, hogy Ben Solo menthetetlen, aki még a fél galaxist kiírtó apját is megtérítette?
Én amúgy örülök, hogy végül nem sok szerepet kapott, de mégis ki az a Snoke? Hogy került a képbe? Yoda mitől lett ilyen gyagyás? És Leia mégis mi a ...?


2017-12-18 00:43.25
A létező legrosszabb Star Wars film, amit valaha elkészítettek. Ha valamit sikerült elérni, hogy legyen a Klónok támadásánál egy rosszabb epizód. Kár érte, pedig lehetett volna ez jó is, ha nem töltik tele annyi logikátlan hülyeséggel és nem gyalázzák meg a karaktereket.


A szürke ötven árnyalata - Vélemények

2016-12-26 02:27.37
Pár órája volt szerencsém eme "remekhez". Előre leszögezném, hogy mindenféle előítélet nélkül kezdtem el nézni ezt a... valamit.
Sokan hasonlítják ezt az adaptációt az Alkonyathoz, nem alaptalanul, nálam viszont - kövezzetek meg, de - az még nem volt gázos. Oké, nyáltenger az is, de szerintem még nézhető volt, a legnagyobb sz**októl meg igen távol áll.
És most kitérnék A szürke ötven árnyalatára, amely ahogy írják, bekerült minden idők leggyorsabban legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé. Pár egyszerű kérdésem lenne erre: Hogyan? Mi ez? Erre van igény? Itt tart a társadalom?
Bár nem volt szerencsém olvasni, hallottam, hogy a film majdhogynem pontról pontra követi a leírtakat. 2 óra alatt gyakorlatilag 5 dolgot csinálnak periódikusan. Beszélnek-d*gnak-alszanak-mennek a dolgukra-a pali megkeresi a csajt. Kész. Ez megy két órán keresztül csigatempóban. És hogy mit bír ezen a csávón a lány? Hát azt egyáltalán nem tudjuk meg ezalatt a két óra alatt. Egy biztos: nem a dumáját. Arról meg csak épphogy szó esik, hogy miért ilyen "beteg állat" Christian.
Apropó Anastasiat is elég gyépésnek mutatják be.
SPOILER(?!)
Világosan megbeszélik, hogy miket akar vele csinálni Mr. Grey. Ezt belefoglalják egy szerződésbe(WTF?), a csaj még "gondolkodik" is rajta, hogy aláírja -e (mindeközben kiderül, hogy erre egyáltalán nincs is szükség). A film végére meg rájön, hogy neki ez sok és ő vele ezt többé nem csinálja. Komolyan, mi a ....?
Na mindegy is, lehet bennem van a hiba és én nem "érzem" át rendesen szereplőink sorsát, de nekem ez a film akkor is pocsék élmény volt. Talán leszek olyan mazochista, hogy megnézzem a folytatásokat, hátha valamilyen értelmet nyer az egész, addig is marad az egy csillag.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet - Vélemények

2016-12-24 01:06.06
SPOILER
Két olyan karakter, akik az egész történetre tekintve igencsak fontos feladatot hajtottak végre nem hiszem, hogy csak úgy maguktól kimaradnának a háború további szakaszaiból. A kérdés csak annyi volt, hogy hogyan vesznek oda.


2016-12-22 19:58.55
Jobban le sem írhattam volna, bár nekem a 7. epizód nem volt akkora csalódás. Talán azért, mert nem is vártam tőle sokat és még csak egy bevezető rész. Na mindegy is.
Ez a rész nagyon jól sikerült, pedig előre lehet tudni, hogy hova lyukadunk ki. Aminek kifejezetten örültem, hogy most nem éreztem azt, hogy túlzásba vinnék a poénkodást, ami azért a tavalyi filmre szerintem jellemző volt. Egy-kettőt elsütöttek, de ennél több nem is kellett.


Hívatlanok - Vélemények

2016-08-14 23:17.54
Ez a film lehetne egy jó mozi is, ha nem rontják el hülyeségekkel.
------------VIGYÁZAT "SPOILER"VESZÉLY----------
A "történet" pofonegyszerű, nem is nagyon érdemes kitérni rá, semmi extra.
A három pszichopata nagyon jól tartja a feszkót a házban és annak környékén. A szőke csaj eléggé beteg jelenség, még ha nem is látni sokszor. Épp ezért nem értek egyet azzal, hogy a cselekedetüket indokolni kéne, mert láthatóan nem ép elméjű véglények.
Okos döntés volt továbbá a film rövidsége is, mert ezt nem is lehetett volna sokkal tovább húzni, amúgy is voltak már ezerszer látott dolgok (gondolok itt főleg az "ijesztgetős trükkökre") és a film maga még is nagyon lassan halad a maga nyomasztó hangulatával, amit nem sikerült folyamatosan fenntartani.
Három dolog vágta ki nálam a biztosítékot ennél a mozinál:
1. Ha valakinek széttörik a kocsiját éjnek évadján és láthatólag életveszélyes fenyegetést jelent a másikakra nézve, miért nem az az első dolog, hogy elüti a kocsival, ha megjelenik előtte? Vagy akkor minek kellett eléállítani az egyik gyilkost, mikor utána úgyis eltűnt? Az nem lett volna elég, ha hátulról a másik simán belehajt a kocsiba?
2. Mi értelme volt a házban hagyni a csajt, mikor már azzal is tisztában voltak, hogy nem egy ember szórakozik velük? Ez számomra felfoghatatlan volt, hogy miért nem lehetett együtt maradni, ráadásul a csaj is simán találhatott volna valami közelharci fegyvert a házban. El nem hiszem, hogy csak a puska állt volna rendelkezésre.
3. A végén ezt a feltámadós részt még egy Jasontől el lehetne nézni, de ez mi a ménkű volt, úgy őszintén? Minek kellett ez? Semmi értelme az egésznek.
Ami szerintem még nagyobbat dobhatott volna a filmen a fenti hülyeségek elhagyásával, az az lett volna, hogy ha a film elején lévő "szövegecskét" inkább a végére illesztik be, mert így elég egyértelmű volt a végkifejlet is.


Star Wars: Az ébredő Erő - Vélemények

2015-12-23 11:38.07
Ritkán szólok hozzá a fórumhoz, de Sunsky-nak abban igaza van, hogy eddig mindenkinek az volt a baja az új részekkel, hogy nem olyanok, mint a régiek, ennek ellenére most mindenki azért köt bele, mert "másolja őket". Részben igaz is, de attól szerintem a film még szórakoztató.
A változtatásokkal az szokott a baj lenni, hogy némelyik rendező szeret túlzásokba esni és akkor az egész film elcsépeltté válik.
Számomra a legnagyobb negatívum a "legfőbb vezér", mint főgonosz. Igaz, Palpatine-t nem is lehet pótolni, de attól még érdekes választás.
Na mindegy, szerintem Az ébredő Erő egész jó alapokat rakott le. Nem tökéletes, de rajtam kívül még biztos sok embernek felkeltette az érdeklődését. A folytatással majd okosabbak leszünk.


A kaptár 3. - Teljes pusztulás - Vélemények

2012-01-18 17:27.30
Egyetértek, ez már nem az a színvonal, mint az első kettő résznél.


Dorian Gray - Vélemények

2012-01-05 15:45.18
Én itt nem értem hogy miről beszélsz tulajdonképpen, max 3 rész volt, ami kiemelte Dorian alkotásait. Egy amikor megcsalja Sybilt, egy amikor elkezdi Siliáéknál, meg a gyilkosság utáni ténykedése és kész. Szerintem jó film volt, de izlések és pofonok :)


Tron - Örökség - Vélemények

2010-12-29 21:55.23
Nekem tetszett a történet és az effektek is. 5 csillag, nagyon rég láttam ehhez hasonlót több ilyen kéne!


Marco Polo (2007) - Felirat

2009-12-27 00:59.42
Aki tud nekem küldeni magyar feliratot a filmhez legyen szíves! cím: ashe94@gmail.com



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk