Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ürömapám
- Filmbox Premium, 20:00
Amerikai pite
- AMC, 21:00
Az Amazonas kincse
- Film+, 21:00
Páncélba zárt szellem
- Mozi+, 21:00
A bosszú vérvörös keze
- Moziverzum, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kit kellene bannolni és miért?
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
A szabadság útjai (2008) - Vélemények
Fallout (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csak szex és más semmi aaaaa
Izabella Scorupco aaaaa

 

Fórum - Air - Harc a legendáért - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Tömö (2023-06-19 08:51.04) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 17. hozzászólására)
:D, csattogok:D
Ülni fogok;)
(E héten,éjjel 4x, aztán 2hét szabi;)


17. Evile-Elvis- (2023-06-18 22:21.46) aaaaa - (válasz Tömö 16. hozzászólására)
Gondolj majd rám miközben a cuki munkavédelmi bakancsodban csattogsz a Miele központban a precíziós gyártósorok között és így ripsz-ropsz eltelnek a dolgos munkaórák:)



16. Tömö (2023-06-18 21:40.07) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 15. hozzászólására)
Ah-ha, de abban a Textusban, máshogy értelmeztem;)


Oda ne legyek!;)
Holnap meg meló.


15. Evile-Elvis- (2023-06-18 20:13.44) aaaaa - (válasz Tömö 14. hozzászólására)
Tőled idéztem:)

De mindegy is, nekem vagy olyan értékes mint Jordan, azonban anyagilag nem tudom honorálni:D


14. Tömö (2023-06-18 20:08.30) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 13. hozzászólására)
Utolsó megjegyzést, nem érteni, nem passzol...hozzám😀😉🤔


13. Evile-Elvis- (2023-06-18 13:41.16) aaaaa - (válasz Tömö 12. hozzászólására)
Valóban...Tömöből is csak egyetlen egy van, azonban kit egyszerűbb pótolni a világban? Ki hagy maga után nagyobb űrt...Jordan a kosárlabdában, vagy Tömö a Mielenél (?) Hát ezért keres Jordan álmában is milliókat, míg Tömö: "fizetni meg nem fogok semmiért sem"


12. Tömö (2023-06-17 16:28.21) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 11. hozzászólására)
Danke. Az utolsó gondolatod miatt, mától nyugodtabban alszok.
Főleg, hogy kb.senki nem születik "tömö"-nek sem, rajtam kívül!:DD
Miele családról is lehet 1x lesz vmi film;) hátha megemlítenek benne:D,mennyit tettem nekik a zsebükbe,kemény munkámmal:DD


11. Evile-Elvis- (2023-06-17 09:12.58) aaaaa - (válasz Tömö 10. hozzászólására)
Na jó...engem is érdekelt a téma, mert az ilyen forradalmi multis nagy bizniszek mindig is izgattak, hogy is történtek a háttérben, na meg az ember központú, valós eseményeken alapuló filmek is az érdeklődési köröm központjában vannak, de ha még kosárlabda fan is lennék, tuti elolvadtam volna a gyönyörtől. A McDonaldsos film közel nincs ilyen nagy hatású mint ez...az egy jóval középszerűbb alkotás. Patika mérlegen volt adagolva/megvalósítva Jordan szerepeltetése és tudatos elrejtése, így jóval izgalmasabb, misztikusabb figurája volt az egész mozinak, mintha direktbe kaptunk volna egy Jordanre nem hasonlító, középszerű színészt, béna mondatokkal. Pluszba ez nem csak egy Nike film, hanem jóval inkább egy Jordan film is, így tudtak leginkább hű lenni a legendához. Nem tudok a filmmel kapcsolatos háttérinfókról, de eltudom képzelni, hogy milyen részletekig menő egyeztetések mehettek Jordannel, hogy ez a film megvalósulhasson és az áldását adja, hiszen ez a film Jordan családjáról, személyes imázsáról is szól és egy ilyen kivételes képességű sporttörténelmi élő legendának gondolom rohadtul nem mindegy milyen képet festenek le róla. Azt már most elmondom, ha Elvis élt volna, ő tuti nem engedte volna a Butler/Luhrmann filmet moziba. A Ray film is azért tudott olyan fasza lenni, mert a legapróbb részletekig együttműködtek az akkor még pont élő és lélegző Ray Charlesszal és Charles zöld utat adott egy piszkosul őszinte mozihoz. Tudod Tömcsi engem rohadtul nem zavar, ha az olyan kivételes képességű emberek, mint amilyen Jordan percenként milliókat keres, sőt, jó érzéssel tölt el, ha egy ilyen különleges ember megkapja a képzeletet meghaladó anyagi elismerést is...és ugyan biztos vagyok benne, hogy te fantasztikus munkát végzel a Mielenél és csodálatos személyiséggel rendelkezel <3 de mindenki nem születhet Michael Jordannek.


10. Tömö (2023-06-17 07:41.22) aaaaa
Én múlthéten néztem, lekötött. Nem érdektelen a téma...
A McDonaldsos film, M.Keatonnal, Az alapító sem volt érdekesebb számomra.
Itt kb.2 szobában/irodában jatszódik a film, mégis "izgibb", Beni ügyes, mégha zsidósabban is akarta magát kinézetni:DD, inkább ne játszon. Írjon, rendezzen.
Keveseltem a direkt M.J.részeket, meg hogy őt egyáltalán nem hozták KÉPBE. A végén persze az eredeti kis bevágás jó volt. Na meg a számadatok, faxom. Mi meg gürizünk, morzsákért életen át. Ezt utálom , a tudat, vki fel sem kell, de percenként milllllliókat keres;)


9. Evile-Elvis- (2023-06-17 02:35.45) aaaaa
Meg kellett néznem újból...olyan jól megírt dialógusok vannak itt, hogy újból hallanom és látnom kellett. Szóval végül megérintett, nem is a történet ami elkapott, hanem az egész egyben. Nagyon jók a színészek és az interakciók szuperek, hangulat is van, na meg '84 nekem is különösen fontos évszám az életemben:) Ben Affleck kimagasló rendezői tehetsége Az Argo-akció óta egyértelmű számomra, vérprofi, talán még jobb rendező is mint színész. Matt Damont meg mindig is szerettem, fantasztikus színész és itt is bizony brillírozik. Ha a kosárlabda kultúra valamilyen szinten érdekelne tuti 5 csillaggal jutalmaznám, de így is átjött. Profi munka. Örülhet a Nike, hogy ilyen fasza filmmel vésték be magukat a moziba, nem sok multinak sikerül ez a nívó.


8. Evile-Elvis- (2023-06-11 21:04.37) aaaaa
Nem rossz, nem rossz, nem lett volna szívem közepest adni, de különösebben nem érintett meg. Ez egy igényes kampány filmje lett a Nikenak.


7. Oliwaw (2023-05-30 00:19.19) aaaaa
Tetszett a film, de egy dolog piszkosul zavart:
mindig vártam mikor kezdődik a csihi-puhi. (hiszen Afleck Chuck Norrisnak maszkírozta magát)


6. Pepe Silvia (2023-05-29 14:03.01) aaaaa
A film amúgy egész jól lett megcsinálva, csak van egy nagyon nagy hiányossága, kurvára érdektelen a plot.


5. Chegue111111 (2023-05-16 19:57.28) aaaaa
Kicsit száraz és nem biztos, hogy ez a sztori filmért kiáltott, de 2023-ban nagy szó ha egy film le tud csúszni, úgy hogy egyetlen percét sem bántam volna meg. Na ez olyan. Persze kell némi érdeklődés az üzleti világ iránt, a kosárlabda csak körítés, de egyáltalán nem bonyolult a film. Stabil 6/10 .


4. Mclane 2 (2023-04-22 21:46.06)  
Ma délután láttam moziban mivel épp nem egy nagy látványmunkára akartam menni jobban, jut abból épp elég és kellett egy simább kicsit földközelibb néznivaló is és nem bántam meg hogy megnéztem, mert amit akart azt adni tudta nekem legalábbis. És megmutatta hogy a sport nem csak arról szól hogy a sportoló teszi a dolgát mint profi és győzelmet győzelemre halmoz, ha nem van azért ott több is sokkal szinte konkrétan egy marketing meg reklámeszköz amivel mindenféle dolgot lehet reklámozni, a Nike esetében épp a cipők egy bizonyos típusát épp úgy mint más cégeknél is tették. És hát a filmben is látottak szerint a vállalat kosaras részlege épp a gödör alja felé ment mikor ezt a, félig meddig ismeretlen Michael Jordan-t megszereztek maguknak és a jól alakult körülmények miatt megmentette a vállalat kosárlabda részlegét, a nagyobb leépítéstől de elég rendesen. Úgy hogy így elsőre nézve a dolgokat kellemes csalódás volt nálam, mert jó is volt a lényeget megmutatta és a film jellege és tempója is pont ideális volt tudott működni végig, és maga a történetvezetés is tartotta magát látszott hogy Ben Affleck ezt a filmet valóban élvezte is mikor készítette, azután meg pláne hogy olvastam arról én is hogy neki ez a köpenyes Batman korszak nem volt teljesen örömteli időtöltés mindig. Szóval minden egybevéve jó film volt mindenképp és nem bántam meg hogy megnéztem, gyanítom van benne lefaragás csúztatás a tények terén itt ott de mint film működött és érdemes volt rá időt szánnom mindenképp.


3. TIBBY (2023-04-13 00:22.01) aaaaa
Érdekes film. Nem volt rossz. Ezt most a Nike azért szerette volna leforgatni mert, ez mérföldkő volt a cég tőrténetében és nagyon büszkék amit összehozott idáig az air jordan márkanévvel. Vagy nem fogynak úgy a jordan cipők és kell az emlékeztető reklám.
Van a filmben egy easter egg, az egyik jelenetben Matt Demon épp telefonál akkor láthatunk a monitorja tetején egy shelby cobra match boxot :)
Ez utalás az Aszfalt királyi című filmre.



2. Bmano (2023-04-11 22:12.48) aaaaa
Úgy vagyok vele hogy alapvetően egy jó film, legalábbis amit ebből a sztoriból ki lehetett hozni, azt igazából nagyjából sikerült. Nem igazán tudnám eldönteni hogy ebben volt-e több. Szóval nagyon nem kötnék bele. Engem le tudott kötni, a moziban a többi nézőt velhetően szintén, a poénokon is színte mindenki nevetett, habár inkább halk kuncogás volt csupán.
A színészek játéka lehet nem csillagos ötös,
de ezt így lehozni is bravúr. Azért volt olyan pillanat amikor megfordult az ember fejében hogy "erről muszáj volt filmet készíteni"? Végülis tényleg nem volt rossz.
Én nem tartom akkora nagy dobásnak, ellenben ajánlom a filmet. Egynek jó.
Hétköznap estére megteszi a film.


1. Indiana83 (2023-04-07 23:06.04) aaaaa
Vegyes érzésekkel ültem be a moziba rá. Általános iskolás korom óta rajongok a kosárlabdáért, és a Nike a kedvenc cipőmárkám. Ezek ellenére ez a téma nem igazán fogott meg. Inkább csak kíváncsivá tett, hogy mi is lesz ebből. Jordannek se szurkoltam soha. Nálam mindig is Reggie Miller és az Indiana Pacers - vajon honnan is a nevem :) - volt a No. 1. Matt Damont se kedvelem, mint színész. A filmjei se jöttek be Az aszfalt királyait leszámítva. Na jó, A tégla se volt rossz. Ilyen előzmények után kijelenthetem, hogy az év mozifilmje nálam már most. Sőt tavaly se láttam jobbat filmszínházban. Igen fel kell kötni a gatyát, ha valami túl akarja szárnyalni nálam ezt az alkotást idén. Általában a pörgős, akciódús filmeket szeretem, ahol azért nem esnek át a ló túlsó oldalára, mint mondjuk a szuperhősfilmeknél, mert az meg már nagyon gáz. Itt pörgés nem volt, se akció, de egy tökéletesen felépített, izgalmas dráma, ami végig lekötött. Gyorsan elrepült ez a majd két óra. Köszi Ben Affleck! Nálam végre egy maradandó filmet alkottál a stáboddal.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2023-06-19 08:5118 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk