Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Transformers: A kihalás kora
- Mozi+, 07:50
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50
I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston története
- HBO, 08:25
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:50
Az élet ízei
- Film Café, 08:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Magic Mike utolsó tánca - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

19. Lifeisamovie (2023-06-09 09:26.59)   - (válasz Chrysothemis 15. hozzászólására)
Ja rohadt férfias a tangás, csupaszra szőrtelenített meztelen csiga, nőket megszégyenítő csípőmozgással. nagyon forró, de inkább olyan 'melegen' forró :D
Gondolom lesz majd MedzsikMájk utolsó tánca 2. azért is, sőt még talán utolsó tánca 10. is lesz, csak azt már egy öregek otthonában veszik fel, Szalma már egy kerekes székben fog ülni, s kínjában a kígyót már inkább a nyaka köré tekeri, mert Májki 'fiú' már a járókeret segítségével fog neki lejteni, tanga helyett tata pelenkában XD


18. Dobsony (2023-06-09 09:07.15) aaaaa
Táncos musicalt csinált Soderbergh Magic Mike utolsó táncából.
Jó, hogy nem a londoni Operaházba vitték a sztorit. Már ha sztorinak lehet nevezni azt, hogy egy mittudomén hányadik milliárdos férjet fogyasztó, épp válófélben levő milf(Hayek brutál ripacs szerepben) már annyira unatkozik, hogy a partika után összejön a bártenderrel aki nem férfiasan, simán megdugja, hanem addig táncol, amíg a nőnek eszébe nem jut, neki(k) van egy ikonikus színházuk Londonba, mekkora lenne ha csinálnának belőle egy férfi sztriptizbárt hip-hop táncosokkal, balettművészekkel.
Színház, amelyben klasszikus, kosztümős darabok mennek, elmondásuk szerint mindig telt házzal.
Holnaptól viszont vetkőzős, erotikus táncikálás, faroklimbálás.
Nonszensz, főleg a buszos jelenet, de az egész filmre jellemző a ripacsság, a színészek mozdulatai, mimikái, túljátszott átélései már-már operettszerű filmet látatnak modern köntösben.
Tatum arcán látott közöny, unalom, értetlenség mintha magának a filmnek, a szerepnek szólna.
2 csillag.



17. Wilhelm (2023-03-05 09:30.33) aaaaa
Elfogytak Soderberghék az utolsó táncra.
Bár jómagam személy szerint finoman bánnék azzal a kijelentéssel, hogy a záró piruettet láthattuk Magic Miketól. Viszont jelenleg azt nem tudom, hogy eme közel két óra után kellene e tovább nyújtóztatni még eztet. Csak azért hoztam fel, mivelhogy a stripper táncos világnak is lám vannak azért határai, még ha terítékre kerültek itt újítóbb, kreatív ötletek is. Mégis alig akadt nálam olyan pillanat, mely alatt vettem volna mély levegőket. Csakhogy haza beszéljek, ha megnézel magyar viszonylatban egy esti szórakoztató műsort, akkor lehetséges azt fogod mondani, hogy simán felveszi a versenyt az itt látottakkal.
De ne fussunk ennyire előre. Channing Tatumot bírtam mindig is. A vetkőzés kultuszához, népszerűsítéséhez sokat járult hozzá filmecskéi jóvoltából. A chippendale kifejezés a 18. századi bútorkészítőhöz, Thomas Chippendale nevéhez köthető. Azonban ennek a műfajnak az atyja egy indiai fickó volt, Somen Steve Banerjee, aki 1979-ben álmodta meg, és egy lebujban kezdte el a csajok elé tárni- olvass nyugodtan utána, ha érdekel a sztori.
Visszatérve, Tatum tizenévesen hétről-hétre ebben a világban létezett, ezzel kereste kenyerét, ezzel egyidejűleg modellkedett is. Címlapokon szerepelt, divatcégek reklámarca volt- tiszta életművész életvitelt folytatott.
Aztán volt egy hip-hop stílusú Step Up 2006-ban, amivel betört a népszerűségbe, ami utat nyitott neki a világhírnév felé. Hozta fizimiskájával együtt a folyékony mozgását, ami bizony mindig is volt neki. Sőt, egyesek a világ egyik legjobb fehér bőrű táncosának kiáltották ki. Ha visszapörgetünk egy cirka 10-15 évre, akkor ezek az állítások nem alaptalanok. Még úgy is, hogy Amerikában szinte minden utcasarkon van egy ilyesféle tehetség. Valljuk be, eléggé fel van hígulva a mezőny. Továbbszőve ezt, kukkants rá a kiválogatott srácokra eme moziban. Igen, azért nem voltak semmik, amilyen affinitás szorult beléjük.
Na, Tatumot vesézve tovább, amíg fiatal az ember, addig sok mindenről elhiszi, hogy lehetséges, pontosan ezzel a legyőzhetetlennek vélt mentalitással rugaszkodik neki feladatainak. Ám a régebbi rá jellemző jegyek itt már elég fásultnak látszódtak. Némileg tartottam ettől a jelenségtől. Utóbbi készítése óta, ő mellékvágányra tette a bugizást. Legalábbis nem hiszem, hogy sokat foglalkozott volna az egésszel. Ezek a hiányok meglátszódtak rajta így negyven fölött. Csupán két szóló koreográfiát vállalt be.
Az egyik, amikor Hayeknek csinál Miamiban lévő bungalójában egy felforrósított, erotikus lejtést. Öltánccal, kígyómozgással, csípőforgatással, különféle tekergésekkel- ez tényleg idézte évekkel ezelőtti formáját. A Warner Bros által támogatott műhelyben lévő Ponys tekergését hozom erre fel- azt szinte improvizálta, ezért is lett a maga letisztultságával együtt ennyire telitalálat.
Ráadásként itt nézhettük a balerinával való vizes táncát, amiben az intimitáson túl lakozott némi energia is.
De ezeken kívül nálam Tatum sokszor hihetetlenül unott volt, főleg a színészi részekben. Mintha nem ebben a moziban lett volna, hanem máshol merengene, még ha eme ironikus karaktere valahol ezt kívánta meg tőle. Ám olyan gyér párbeszédeket szőttek rá, amit néhol kínosnak éreztem. Most jönnek páran azzal, hogy itten a táncikálásokon van a hangsúly. Úgy-úgy, de itt azok is távolodni látszódtak a katarzistól. Szó nincs róla, hogy a srácokat hibáztatnám ezért, mivel néhol belerobbantottak végre ebbe a filmbe, nem mondok újat azzal, hogy a finálé során jött ez elő.
A közös koreográfia, a színházi fényekkel, a zene ütemével, a jó átvezetésekkel adott valami olyat abban a pillanatban, hogy kikerekedtek szemeim ennek láttán. Aztán ahogy kinyílt a kör alakú színpad előttünk, hátulról a kameraman bombasztikus módon világította meg a breakes srácot, aki a sikongó tömeg előtt beleállt egy fejenállásba- pár másodpercre kitart a mozdulat, egyszerűen rohadt jól mutatott. Ott megcsillant akkor valami, valami olyan, amiért kedveljük magát a show-businesst.
Érezhetően Soderbergh ehhez a rendezéshez kevésbé járult hozzá. Ha lecsupaszítom, leveszem a táncos jeleneteket, akkor a fércmunkához közelít a vetkőzés harmadik felvonásának lezongorázása.
Steven kapcsolódik a korábbi XXL-hez rögtön, mikor Mike Lane bútorcégének befuccsolásáról mesél, a covid járványra fogja ennek a becsődölését. Miamiba visznek minket az első képsorok, ahol Mike lába alól kicsúszik a talaj. Totál kiégettséget sugall, tedd ide, tedd oda munkákat csinál, e mellett pedig bartenderként keresi mindennapi betevőjét, ezt egy jótékonysági parti alkalmával figyelhetjük. De jó kis filigrán lányka volt ott látható abban a testhez simuló estélyiben, aki a múltból emlékezett rá, hogy ő titkon milyen fellépéseket is varázsolt. Ezen a partin ismerkedik meg egy vagyonos nővel, akit Salma Hayek alakít. Ebből a komfortzónából lép ki fogcsikorgatva a chippendalek elixírje, majd repül el a britek fővárosába, Londonba, ahol egy helyi kisszínház rendezői, alkotói munkáira kérik fel.
Persze, Steve-nél, ahogy az lenni szokott van elegancia. Előkelő, méregdrága hodályokba, házakba, éttermekbe léphetünk be szereplőink által, minden az elitréteg igényeit szolgálja. Ám engem ez most nehezen ejtett rabul, mivel a két főszereplő színészi jelenetei eléggé lecsonkítottak, felejthetőek voltak. Még a mellékarcoknak a karaktereit sem éreztem jóknak. De ez van, ez most így sikerült.
Viszont a mentsvár érkezik, mikor már irtóra a talajon fekszik az egész mozi, akkor belép valamiféle zenés-táncos mozzanat, plusz a főszereplőink puszta kinézete önmagában vizuálisan megkaphat. Természetesen nálam Hayek, aki tényleg dögösen néz ki. És alakításilag is elmondható, hogy inkább ő próbálta hátán cipelni a dolgokat.
Jófej leszek, és nem pontozom le Magic Mike Utolsó Táncát, még ha a várva várt katartikusságtól messze elmarad ez a mű. Viszont kár lenne, ha Tatum végleg eltűnne ebből a szívéhez közel álló műfajból, mert valljuk be, tehetsége sosem feledésre kárhoztatott.


16. Törölt felhasználó (2023-02-05 17:29.07)  
nyakamat merném tenni rá hogy ez is olyan szar lesz mint az 1. része.


15. Chrysothemis (2023-02-02 20:31.04)  
Jé, ez a MedzsikMájk még nem ment nyugdíjba? :) Egyébként meg az egy szál flitteres tangában vonagló pasik kurvára nem szexik.


14. Evile-Elvis- (2023-01-08 23:43.19)   - (válasz Tömö 12. hozzászólására)
Jaj Tömcsi mindig csak a spórolás, sokat kell nélkülözni nyugaton ugye (???) az Avatarra járnak melegedni a Nyugat-Németek, mert nem fűthetnek otthon, aztán a parkolásnál duplán hajtják be rajtuk a sápot...undorító, mi ez, ha nem diktatúra??? Ilyen nincsen itthon, mivel zárva vannak a mozik, nem fűtik őket és így parkolni sem kell...XD Na ilyen egy gondoskodó állam és egy szabad ország!!! Mozizz otthon!!! Ingyen!!! Online!!! Mert itthon lehet:) Biztos Lindt csokikat majszolt, hiszen nyugaton azt olcsón osztogatják:)


13. Tömö (2023-01-08 23:32.15)   - (válasz Tömö 12. hozzászólására)
*majdnem megkérdeztem tőle, kér -e a nápolyimból?:D mikor épp nem evett


12. Tömö (2023-01-08 23:31.25)   - (válasz Evile-Elvis- 11. hozzászólására)
Én fizettem, de én is döntöttem el, mit nézzünk:D a 3szar közül, mondom,,csak erre éri meg, 3órás film, addig sem kellett itthon fűteni:D , de parkolast, ugye 2x kellett fizetnem🤣

Am.jól szórakoztam egy nőn, 1sorral lejjebb....rosszabb volt,mint én...EGGGÉSZ FILM alatt EVETT vmit. Hozta magával a hűtőt, nem tudom, de annyi cuccot...nemtom hogy vitt be. Komolyan, kis dobozokból vmit, akkor zacsik, nagy termoszból ivott...megint evett vmit. Már csak rajta röhögtünk, hogy van még vmi??


11. Evile-Elvis- (2023-01-08 23:20.42)   - (válasz Tömö 9. hozzászólására)
Még csak most esett le!!! Karriajándék volt az Avatar!!!:D Na szép...ajándékozzon meg téged TömcsiXD A hajléktalan rászorulók jobban jártak az avas Lindt golyókkal, mint a kitüntetett illető az új Avatarral...


10. Evile-Elvis- (2023-01-08 23:15.54)   - (válasz Tömö 9. hozzászólására)
Mindenképp!!! Csokigolyóból sosem elég, tudod a Luxust szeretem;) El is várom!!!


9. Tömö (2023-01-08 23:13.28)   - (válasz Evile-Elvis- 8. hozzászólására)
Akkor még nem fájt. És kariajándékom volt vkinek, meg kellett nézni:D
De ne pánikolj, Tieid is sorra kerülnek, még az idén!;)
Addig várom Magicet is:DD Tatum a minőség garanciája!

Veszek pár csokigolyót is. Kűdök majd!


8. Evile-Elvis- (2023-01-08 23:04.58)   - (válasz Tömö 7. hozzászólására)
Sok lesz (???) Ugyan...a tizenegyedikre hajtok, hogy meghaladjuk a tízet!!! Na már csak azért, hogy ne legyen igazad:D

Maradjunk a filmeknél, szóval fájt a fejed a filmjeimhez (???) bezzeg az Avatarra elcsattogtál a moziba!!! Ugyan mégis miféle igényességet vártál egy videójáték kinézetű kommersz tömegfilmtől???


7. Tömö (2023-01-08 22:59.23)   - (válasz Evile-Elvis- 6. hozzászólására)
Áh, rászorulóknak adok mindig, nem magyar válogatós ínyenceknek:X

(De sok lesz már itt a hsz.
Majd a kajásba kell az olcsó csokikról továbbiakban


6. Evile-Elvis- (2023-01-08 22:50.49)   - (válasz Tömö 5. hozzászólására)
Bambinak is adtál??? Na már csak azért mert én nem kaptam...

:D


5. Tömö (2023-01-08 22:48.24)   - (válasz Evile-Elvis- 4. hozzászólására)
🤣 olyan hülye vadol

Azokat meg Elosztogattam...🤣🤣


4. Evile-Elvis- (2023-01-08 22:42.56)   - (válasz Tömö 3. hozzászólására)
Jaj szegénykém...mindig betegeskedsz, biztos ez a fránya menzesz;) Egy gyermek kellene neked, csak olyan karrierista vagy...mindig tepersz a Miele-nél, hogy leszel így boldog (???:)

Talán egy kis avas Lindt bonbon segíthetXD


3. Tömö (2023-01-08 22:36.20)   - (válasz Evile-Elvis- 2. hozzászólására)
:D
(Erre meg itt teremsz, ponnn egy másik fiomnél akartalak megemlíteni....)

Írtam, h, ezt láttam , ki sem jött még:D
Most vettem itt észre, h van ilyen egyáltalán, azé is kérdeztem: MINEEEK??EZ.

Nem filmeztem, 3napig fájt a fejem a melegfronttól. 2022-tól 2023-ig 😀😀🤣🥴



2. Evile-Elvis- (2023-01-08 22:23.27)  
Me ilyeneket kell nézned Tömcsi??? Hát ilyen ajánlásokat adtam??? Szilveszterkor megnézted-e az X-et vagy a Babadookot??? Hmmmm???? Megnézted???? Igényesen szórakoztál???


1. Tömö (2023-01-08 22:14.52)  
Ez de JÓU lesz....😀
Salma is benne, mi lesz, a háziasszony?, vagy itt is vajon végig vonaglik kígyóval a nyakán egy asztalon....ja, az volt már.
Akkor? Minek ??? Mineeeeeek?
Tatum teste uncsi, a feje amorf. Mit nézzünk rajta még 20x ra?
1.hsz.
Sztem itt nem lesz 10nél több hsz.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2023-06-09 09:2619 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk