Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A pusztító
- Film+, 18:40
ZseniKém - Az ügynök haláli
- AMC, 18:50
Reszkessetek, betörők!
- Mozi+, 18:55
Vadászat
- HBO, 20:00
Csúcshatás
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kate Hudson - Vélemények
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
- Filmes Sámánok Rendje -
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Isten útjai kifürkészhetetlenek aaaaa
Martin Brest aaaaa

 

Fórum - Transformers: A fenevadak kora - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

29. Tjunior (2023-12-27 15:11.04) aaaaa
Nem igazán értem minek forgatták le a filmet. Úgyértem ugyanaz mint a többi (a Bumblebee kivételével). Igazából meg sem lehet kül{nböztetni a részeket. Sokkal költséghatékonyabb megoldás lett volna az eddigi, én már nem is tudom mennyi, részekből összevágnak egy "új" filmet. Ha kicsit igényesek újraszinkronizálják hiszen itt most a transztérkulcs ami után megy a szaladgálás, nem a mentálisszikragömb vagy kvantumhabpatron után. De igazából mindegy, mint ahogy a biológia szereplők is, minek vesződni a castinggal ha ennyire futja. Cgi megold mindent, bárkit rá lehet montírozni egy dublőrre.


28. Tjunior (2023-12-27 14:58.24) aaaaa - (válasz Huleaks 27. hozzászólására)
Az inkább zavarhatna, hogy a latinokat feketének nézed.



27. Huleaks (2023-12-15 19:33.44)  
A főszereplők kivétel nélkül feketék. Ez nem is lenne gond, ha nem erőltetett lenne az egész. Engem zavar!


26. Chris Co (2023-10-11 07:06.04)   - (válasz Liverpoolfan19 25. hozzászólására)
Michael Bay rendezőtől nehéz volna elvitatni azt, a széria rajongója volt. Jóval korábban (bár az autobot bárka lezuhanásánál később :)) azt hitték, ebből sosem lesz film. Aztán megvalósult a lehetetlennek hitt... Minden tisztelet, és elismerés a pali felé! Azonban benne van a pakliban az is, amit meg az őszülő öregek is gondolnak. Mondjuk, hogy én is (tegyük fel, meg igaz is). :)
A nyolcvanas években néztem a rajzfilmet, olvasgattam később képregényeket. Nem kevesen hiányoltuk (és, talán még máig is hiányoljuk) a komolyságot onnét. Sokaknak az a baj még mindig, hogy nem tud egy picikét sem kinőni a gyermeki énjéből. Anno, amikor megláttunk egy olyat, mint anime rajzfilm szemben a GI Joe, Transformers amerikaival, néztünk, mint Seth az idegenek felé. :) Ez is olyan, több tábor van. Meséből ne legyen dráma (Powerglide szerelmes lesz :)) vagy, hogy mondjuk egy decepticon harci gép átrepül a Beringen, majd ledobja az atomot az amcsikra (mert ott van az ellen főhadiszállása), és az majd jobb lesz. :D Nem látok a színfalak mögé, ezért csak feltételezem, hogy ez is hasonló, mint a Star Wars abban a tekintetben, minden korosztályt kiszolgáljon. Ritka kivétel az (mondjuk, utóbbinál meglepődtem, mint : SW Andor) merészebbek. Volt sok más elképzelés (mint ahogyan a Star Wars esetében is), komolyabbra váltsanak. Nem spoiler, mert leginkább csak rajongói ötletek :
1. Közös lehet a sorsunk, mert mi is öljük egymást, és még kezünk, lábunk is van. Picit vallásosabb kiadás (Unicronnal egyetemben).
2. Van az, hogy fentről lefelé lehet zuhanni. Ezért kapaszkodó más fajok. Emberek, vagy a zöld humanoidok (Headmasters).
3. Cybertron a hazánk, amit megkérdőjeleznek azok, akik nem ott születtek (jöttek létre). Legyenek autbotok, decepticonok. :) Vért ontsanak az ellenséggel (javításnak : energont) egy, a számukra teljesen felesleges, értelmetlen háborúban.
Egy szó, mint száz feletti, hogy volna benne tök, csak sajnos még (nincsen) sincsen a nagyközönség előtt. :)
"Who callin' Grimlock?!" Egy-két poén azért jópofa erről, mint Transformers, de ez is inkább csak tű a kazalban.


25. Liverpoolfan19 (2023-10-11 05:22.51) aaaaa - (válasz Chris Co 24. hozzászólására)
Csinàlhatnak akàrmit, Bay nélkül ez màr sosem lesz az igazi.


24. Chris Co (2023-10-10 23:07.43)   - (válasz Liverpoolfan19 23. hozzászólására)
Az első még oké, vagy mondjuk az olyan, mint Bumblebee. Egyik, hogy látványosan filmre vitték azt, amiről sokan álmodoztak és még gagyi sem volt. Utóbbi meg amiatt, az egy aranyos hétvégi családi mozi. Ez meg, mint a többi, hogy nézd a nagy tévéden, és számold a pixeleket! Gondolják sokan, az ilyesmi csak annyi, amennyi, mint történet. Szerintem ez nagyon nem igaz, de ott vannak a szerzői jogok! A buta rajzfilm sorozatból, a képregényből is lehetne mondjuk egy részt, mint mondjuk Starscream életrajza akár egész estésnek. Mit gondol az autobotokról, vagy a sajátjaikról, mint álcák, és mit miért tesz. Elvétve volt olyan is a történetben (spoiler), mint mondjuk Octane (a triple fazon). Sajnos úgy idézték meg ezt, hogy alakváltók, ne legyen benne értelem! Mesének is gyatra.


23. Liverpoolfan19 (2023-10-08 23:36.44) aaaaa
Merénylet a filmkészítés ellen.


22. Johnny Saiper (2023-10-08 16:59.27) aaaaa
A közel nézhetetlen Utolsó lovag után ez egy bőven nézhető rész, a világot nem váltja meg, nem is kiemelkedő, de egyszer elszórakozik rajta az ember.


21. Pelikanbence (2023-09-28 10:02.44) aaaaa - (válasz Chris Co 19. hozzászólására)
Apeface azaz Majompofa!Jogos!


20. Chris Co (2023-09-27 16:35.35)   - (válasz Pelikanbence 18. hozzászólására)
Ezt még elmesélem, és transform, majd roll (meg run). Nemrég párommal néztük a kirakatot, és ott volt egy Vader fej. Ezen a palin akkor meg olyan sapka volt, amit el sem hiszel! Unicron (nem unicorn). :) Azt is kérdezte, kedvelem e a Metallica együttest. Ezzel ráfaragott (meg én is), mert korábban néhány kirakattal arrébb vettem meg az összes takt kazit drágábban (majd a boltban az eredeti kiadványt - még drágábban). :)


19. Chris Co (2023-09-27 16:22.28)   - (válasz Pelikanbence 18. hozzászólására)
Beast Wars-on kívül egy gorilla volt, ami headmaster (decepticon). Madárból meg túl sok is, mint mondjuk a predaconok egyike, vagy mondjuk olyan, hogy terrorcon, de akár egyikük a régi képregényekből (mindezek G1 karakterek). Flamefeather (egyszer láttam képregényben anno). A három madár ott szerepelt. Illetve a nyolcvanas évek végén, a kilencvenesek elején a bécsi (Osztrákia) játékboltok polcain. Volt a madár hasán egy görgő is. Azt, ha toltad sík terepen, még szikrázott is a szája. :)) Madár ismeretekben nem sok tapasztalatom van. Azt sem tudom, ami régen kiugrott Soundwave pocakjából, milyen állat. Egyik csőrös, a későbbi meg denevér-féle (Laserbeak, majd Ratbat - a bat miatt az utóbbit kitaláltam :). Optimus, mint "falkavezér" ez egy picit mókásan hangzik (még ha a franchise sosem volt legalább annyira komoly, hogy komolyan is vehető legyen). Csak nem fideszes parancsnok? :)) Egyszer láttam az action masters műanyagnál is sokkal komolyabbat, mint Optimus Prime. Akkoriban horror összegért tolták, és ott volt a gyerek is nagyban. Rodimus Prime. Lengyel piacon volt a pali, a szociban. Ránéztem, és azt hittem, most fog vagy agyonverni, vagy nagy üzletet kötni. Egyik sem jött be. Azonban máig is emlékszem arra, hogy ez a két valami nem olyan hasbro-féle kacat, hanem egészen más. Szerintem fanatikus lehetett, és otthon csinálta meg minkét transformers szereplőt. Aztán utánam jött, de nekem a full armored convoy már inkább japános volt (még ha tényleg k*rva jól is nézett ki a sok-sok ágyúval a két áruszállító jármű). Mutogattam, hogy nem veszek, mert nincs nálam annyi, amennyit kért érte.


18. Pelikanbence (2023-09-27 14:13.54) aaaaa - (válasz Chris Co 6. hozzászólására)
A fenevadak konkrétan egy két gorilla(Az egyik,aki Apelink azaz Optimus Falkavezér mestere meghal az elején.),egy sólyom(Airazor),egy gepárd(Cheetor)és egy orrszarvú(Rhynox).


17. Pelikanbence (2023-09-27 14:07.30) aaaaa - (válasz Bertó!!! 5. hozzászólására)
Nekem Unikron Bácskai Jánossal maradt meg egy életre. Ez a párbeszéd meg örök favorit.Annyira rossz,hogy már jó.

"-Új testet kapsz!És katonákat is hozzá!
-És még?!
-ÉS MÁST NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

EZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÉSZ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


16. Pelikanbence (2023-09-27 14:04.47) aaaaa - (válasz Pelikanbence 15. hozzászólására)
Illetve Airazor halála.Na,ott látszott,hogy tisztelettel nyúltak a karakterhez,mert ennek a derék sólyomhölgynek TÉNYLEG jó volt a karaktere,plussz emlékeim szerint a Beast Warsban is megölték a vokok,majd Tigerhawkként is meghalt,pontosabban hősi halált halt.


15. Pelikanbence (2023-09-27 14:02.53) aaaaa
Végülis megadom neki a négyest az ötből,mert!Volt benne egy-két idétlen poén,de ez nem volt olyan zavaró,nem Michael Bay rendezte,a látvány nagyon ütött,a Maximálok elviszik a bundás és tollas hátukon az egész showt illetve Unikron/Unikornisz!Nagy tisztelet a készítőknek,hogy betették a Unikron zenéjét a mozirajzfilmből is.A folytatásba valahogy több FONTOS Maximált(Dínóbot,Tigatron,Silverbolt,Blackarachnia)szeretnék látni!!!!!!!!!!!!!!!
Negatívumok terén SAJNOS még mindig sokat szerepelnek az emberek(Holott itt nem is voltak idegesítőek.),minek kellett a végén a G.I.JOE is,Ostor valami fergetegesen röhejes főgonosz volt,de a szövegei miatt főleg.JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!Azt a karaktert a Cybertronban találták elbaromira!A Maximalok keveset szerepeltek,Cheetor és Rhynox alig voltak előtérben.És Szélyes Imre szinkronjának hiánya.Nagyon sajnálom SZEGÉNYT,hogy már nincs köztünk.Nála jobb és szebb Optimus hangot nem is találhattak volna.Nyugodj Békében Öreg Harcos!X'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((( Talán ez volt a legnagyobb szomorúság ebben a filmben.Azért Horányi László is jó volt.(Rossz szokásom,hogy Én minden szinkronszínészt és szinkronszínésznőt imádok.)
Végszavam!Szerintem jó film és jó irányba viszik az Űrdongó után a TF-et.Mindenképpen megnézem a következő részt!
4,5/5


14. Krisz361 (2023-09-23 09:17.36) aaaaa
Csalódni nem csalódtam. Ez a Remakelt Transformers is a látványra gyúr. A történet és az idővonal nem volt erőssége az előző filmeknek sem. Tipikus popcorn mozi amin nem kell hogy gondolkodj csak nézd... Az unikronos vonalat folytatták de kicsit máshogy mint ahogy az Utolsó lovagban fölvezették.


13. Dobsony (2023-08-10 23:46.05) aaaaa
Értelmezést és fordítást kérek az alattam futó kommenthez! 😁
Ezt a káoszt!


12. Mclane 2 (2023-08-10 19:34.27)  
Hát hallottam erről a filmről elég sokat és gondoltam megnézem ezt is magamnak úgy hogy hozzá tettem az előzményét is az Űrdongó filmet is, amivel ez az új történetvezetés útjára indult néhány éve és mindent egybevéve elvitte amit akart a maga kategóriájában, mert hát a transformers filmek nem éppen olyanok amik megtagadnák önmagukat mert mindegyik filmben sok robot van akció és pusztítás magas fokon átlagban, és ezen a szinten ez a film és 5 évvel korábbi elődje is adta magát szerintem simán. Azon túl meg nagyobb jelleggel nem volt vele bajom eleve nem is akarok ettől a témakörtől mélységeket várni arra ott van más film direktbe, és azt amit ez a filmszéria képviselni akar azt mindig hozza néha kicsit felemásan néha meg elég jól és élvezhetően de azért hozza igazán. Szóval mindent egybevéve nem okozott csalódást a film amit akart azt hozta és adta is a története is elvihető volt még ha nem is épp hibátlan, és lekötött szinte végig úgy hogy adta amit akart és nem volt bajom vele így elsőre igazán jobban.


11. Chris Co (2023-08-09 22:16.30)  
Off : mondjuk, hogy itt csodálkozok (és nem is), hogy például az említett filmes szerepet elvállalta azon személy egy korábbiban, mint Anthony Hopkins. Van az a pénz (ilyenkor visszagondolok a korábbi szerepeire). Tévés reklámokban meg a média sztárok (na, ez meg a beszarás kategória - igaz, hogy könnyebben eladhatják a McLaren pilóta karóráját, vagy a kibaszott kávéfőzőt... ehh). Unicron megharagudott... és Starscream is.


10. Chris Co (2023-08-09 22:08.24)   - (válasz Dobsony 9. hozzászólására)
Ehhez is lehetett volna ész-tet hozzácsapni, ha már az az egyetlen lehetséges opció, ne csak azért nézzük, hogy izguljunk a csihi-puhin! De, ha már pörgés, robbanás, látvány, mondjuk, hogy akkor van olyan, lezúzni Unicront.
- Hú, vazze, ez a böszme még Metroplexnél is nagyobb!
- Látom, te vagy az agy! Perceptor!
- Most meg Cybertronba lépett bele!
- Nyugi nyugi! Majd Cybertron körüli pályán kering ! Amúgy van távcsöved?
- Unicron?
- Nem! A hülye feje!
Cselekményírás helyett inkább az van részemről, hogy (szerintem) lehetne agyas, agyatlan is (egyben). Akció, robbanás, f*szkodás, és mellette egy értelmes történet, miszerint ki volt Unicron, és miért háborgatta a világot. Transformereket. A franciázáshoz még, hogy mondjuk kik azok a sötétség arcai (Quintesson "race").

Annál tényleg jobb, de ahogyan írtad is. Azaz, hogy tényleg csak egy "hangyafasznyival".

Anélkül is lehetne jobb egy film a többség számára is, nem ismeri a hátteret. Minden tekintetben. Történet, látvány, szórakozás. Nem kevés popcorn mozifilm van, melyek szerintem a többséget is megérintik azért, mert szinte mindegyik elvárás klappol. Ide olyan népszerű filmeket sorolnék, mint... De ez legyen inkább egy játék témája a katon! :)


9. Dobsony (2023-08-09 21:57.27) aaaaa
Csak röviden és pozitívan. A kettő nem zárja ki egymást, sőt!!
Tehát: egy hangyafasznyival jobb mint az Anthony Hopkins-os Kihalás kora. Ennyi.


8. Chris Co (2023-08-09 21:05.05)   - (válasz Cantri 7. hozzászólására)
Részemről is az első transformers film az, ami nézhető illetve még a Bumblebee. Egyikhez, hogy akkoriban újdonságnak számított, és meglepőnek is, mivel kellett hozzá nem csak sok pénz, hanem némi bátorság is, filmre vigyék. A másik meg aranyos volt, és nem annyira ostoba, fellengzős, mint az első utániak. Aztán meg itt van ez (de minek...), ahol annyi pozitívum azért volna (sajnos csak : volna - már, ha valamennyire ismered az alakváltók univerzumát szegről-végről), hogy Unicron is szerepet kapott. Az más tészta, igencsak szűkszavúan (csúfosan - célok, szándék egy kerek történet nélkül. Pedig tök egyszerű lenne a dolog (szerintem ezek a gépészek nem nézték a nyolcvanas évek divatos sci-fi rajzfilm sorozatait akkoriban és egyikük sem nem, hogy rajongója, még igazán ismerőik sem a sztoriknak). Primacron. Call of the Primitives epizódból ihlet. Miért akart bosszút állni, és kiirtani világokat. Miért kell semmitmondó, üres filmeket gyártani... ja, ez nem kérdéses. A márkanév miatt. ;)


7. Cantri (2023-08-09 18:09.02) aaaaa
Nem gondoltam volna, hogy ezt a szériát még lehet lefelé vezetni, de a készítőknek sikerült meglepniük, pedig a legutóbbi űrdongós próbálkozás nem is volt rossz...

De ez valami egészen értékelhetetlen celluloid szemét. Ritkán érzek komoly késztetést hogy masszív fél órákat tekerjek a filmben, ezúttal tényleg jól esett volna, csak azért nem tettem mert vonatozás közben nem volt jobb dolgom. Persze azt hogy nem az "eszéért" nézzük ezeket a mozikat az viszonylag alap, de egyrészt ez a forgatókönyv már tényleg rendkívül bugyuta egyszavas beszólásokra lett kihegyezve.... másrészt a látvány és akciók is förtelmesen unalmasak és ismétlődők... harmadrészt pedig az új karakterek olyan iszonyat irritálók, hogy kb az elejétől azért szurkol az ember, hogy tapossa már végre őket agyon az egyik batár nagy robot...

Az első rész a mai napig kellemes emlék, itt már fullba nyomták a kretént, amit már régóta tudunk, hogy nem szabad... maximálok, meg unikron..jézusom


6. Chris Co (2023-08-05 16:22.47)  
Tele volt a faxom a mai melóval. Párom még most is dolgozik. Gondoltam (mielőtt lelövöm magam), nézek valamit. Miért ne legyen olyan, mint : Transformers.
Okosabb leszek általa. Ott kezdem, hogy óvodás film (még mielőtt ajánlónak írnám). Nem kevesen voltak azok, akik azt mondták, írták, mit is várnék ettől a világtól. Mondjuk, hogy olyat (vót má), mint amikor Soundwave nem képes megölni a vezérét, csak, ha újra feltámassza (elkapta a kovidot, és autobot lett, míg Optimus Megatronnál is kreténebb). Soundwave hű alattvaló, és vannak érzelmei is (na, bazmeg, pedig decepticon) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=UV2MmXkT4rM

Szórakoztató a film, csak olyan érzésem van, még egyszer meg kellene néznem, szólnék Orson Wellesnek (Unicronnak), intézkedjen. Látvány, mint olyan nem lehet panasz. Néhány gagyi effekten kívül szemet gyönyörködtet. Zene sem rossz. Elpötyög alatta. A legkevésbé fontosabb a sztori. Tehát, hogy semmiről sem szól azonkívül, hogy el kell pusztítani a pusztítót. Komoly matematikai számításokba ütközik a néző (Kibertron és Föld távolság - decepticonok már meccsináták a gé egyben, hogyan jussanak hazafeléje). PC is volt, ami manapság nem ritka a népszerű popcornban. Ide azért annyi, hogy az autobot csaj már a régiben is feltűnt (movie, majd a harmadik évad, mint rajzfilm). Akkor is dobtam hátast. Azt hittem, a humanoidnak tűnő gépeknél nincsen olyan, hogy tökös legény (mint én), vagy szexi csajszi (mindegyik, aki hozzám vonzódik). Sok minden tisztázatlan számomra. Például, hogy a főszereplő (nem robot) headmaster lett a vége felé? :) Olyan, mint poénok működtek (nekem nem, mert igencsak bugyuták azok - ja, hogy nevetni is kellene rajtuk). Számomra ami mosolyt csalt (egy picit), mikor (vigyázat, cselekményleírás köv.) Optimus asszonta : "szeretném, ha többet nem járnál abba az autós moziba". :)) Emberekbe való bizalom okán. A légzőgyakorlat okán még elmosolyodtam (adtam rá két csillagot), mint móka. A többi viszont fárasztónak hatott.
Most jön a hardcore:
Nos, oké, hogy itt vannak a fenevadak (egy madár, egy tigris, és egy majom - Beast Wars, de minek... a dinobotok, predaconok szégyellik magukat). Szerintem a terrorcon horda nem szívleli Unicront, és az álcák sem kedvelik (nem vagyok történetíró, de miért nem lehetett volna olyan, megjelennek néhányan az ellenség közül, és együtt zúznak - ha már folyamatosan a szájbarágós összefogást tolja a film mondandója). Jópofa volt, hogy Jazz (aki tudja, rögtön felismerte) kifakadt azon, felismerik, rejtse el magát. A stunticonnak sem lehetett egyszerű (az sem olyan, hogy por se). Ja, vagy Axer (brutál - bár az filmvásznon tudtommal nem volt, csak képregényben ill. action master figurában)! Jópofa volt, mikor megmutatott ezt-azt. Például a régi arcokat (olasz járgányokat, robotokat a G1-ből). Nem lett volna rossz elgondolás behozni a transformers mozi világába Unicron-t. Kár, hogy rosszul sült el a dolog! Általa teremtett jószág gonoszkodik, intézkedik (az F-15 hármasból), aki új testtel lett áldott. Gratulálok ott a rajzfilmsorozatnak is (kapott bajuszt, szakállat a robot). Nem Robotech (drukkolok, olyanból ne legyen egészestés popcorn mozi) szint, de azért lehetne értelmet is látni ebben a szériában. Szerintem van. Optimus Prime, aki egy egész világ terhét cipeli a vállán (klassz gondolat) remélem, nem nézi meg a filmet! Attól tartok, hogy inkább bedob egy söröcskét, minket meg leszar. Aztán meg tiplizik Cybertronra. :)


5. Bertó!!! (2023-08-05 07:27.50)  
Ez a film nem azért átlag alatti szemét, mert színesek a főszereplők, (igen, vannak ilyen hangok is "nívósabb" helyeken, szaréletű véglényektől) hanem mert egy lelketlen klisés fos, ami az előző részekből lett összetákolva.
Ez egy remake, abból is az izzadságszagúbb. A karakterek egydimenziósak, a feka csaj baromi idegesítően vinnyog, szerencsére a főszereplő srác ellensúlyozza, egészen a Power Ranges átvàltozásáig.
(Mik voltak ezek a dialógusok Optimus szájából?)
A rendezés (Creed 2, szintén dögunalom) is csak egy korrekt, nulla eredetiségű semmi, egy iparosmunka. A látvány és CG azért egészen tűrhető.
Az előző részek mindegyikénél kiemelkedett a filmzene, Steve Jablonsky által, itt észre sem vettem, kivétel az indokolatlanul ordító, oda nem illő hip-hop betétek.

Szinkronnal abszolút nem ajánlott.
Gáti Oszkár, mint Optimus Primal és a NEMZEI színész, Kőszegi nyalonc, alias Unikron. Egyébként ő volt a 4.részben Vesztegzár hangja is.


Ezért pénzt adni? Nope.
Ez már az elvárt számokat sem hozta, szépen meg is bukott.


4. Randal (2023-06-20 18:42.54) aaaaa
Időnként hangosan felröhögtem rajta a moziban. Sosem akkor, amikor a film akarta.


3. Sakamaru (2023-06-08 17:42.00) aaaaa
Ez a film, még akár jó is lehetett volna de akkor, jött egy rakat innen-onnan szedetett klisé és elrontotta a hangulatot. Látvány hozza amit kell, teljesen rendben van moziba nézve nem volt lehet rá panasz. A sztori olyan szinten fájdalmas, hogy grrrr.



2. Kukoricaember (2022-12-04 08:02.57)  
Biztosan nagyon jó lesz, mint a többi!


1. Pelikanbence (2022-12-04 00:14.09) aaaaa
Mivel Baynek nem lesz köze hozzá így megnézem!És talán lehet jó!Meg persze Beast Wars!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTjunior, 2023-12-27 15:1129 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk