Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldog tudatlanság
- Film+, 06:45
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Gumiláb
- Viasat Film, 07:10
A csaló
- Filmbox Plus, 07:10
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Felvéve aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Vágyaim vonzásában - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

2. Wilhelm (2023-06-23 17:21.14) aaaaa
Meglepően jó családi dráma.
Melyet egy házaspár alkotott meg közösen, Kim Raver és Manu Boyer, akiknek van két közös csemetéjük, szóval volt ehhez kikből ihletet meríteniük. Az meg a másik, hogy Raver több ismertebb sorozatban is szerepelt hajdanán. Olyanokban, mint például Harmadik műszak, 24, Grace klinika, stb.
Ha kategorizálni szeretném, akkor a Tv film skatulyába sorolható, tehát ennek fényében érdemes nekirugaszkodni. Ám ebből a szempontból mindenképpen elsőrangú, főleg a színészi muzsikálások jóvoltából. Pluszként pedig a téma is igencsak jelentőséget hordoz magában.
Fajsúlyos témával van dolgunk, családon belüli elhidegüléssel, majd félrelépéssel, ami feje tetejére állít minden eddigit. Adva van egy feleség, mellette pedig egy támogató férj, akik mindig is jók voltak együtt, csak hát peregnek az esztendők, ezért kapcsolatuk kezd unottságba, monotonságba, eltávolodásba átmenni. Folyton ugyanazok a körök, események, mindennapok, amik idő után egyszerűen a régebbi vágyakat kiölik az emberből, ezért sóvárog valaki az újabb pillanatok megélésére. Így van ezzel a filmben lévő Gabby is, aki megismerkedik egy fiatal, célorientált sráccal, és innentől kezdve megváltozik benne egy s más.
Alyssa Milano hol van már attól a kislánytól, aki a Kommandóban feltűnt. Emlékszel, Arnold oldalán, mikor a kiizmozott osztrák tölgy a fél vállán, mellkasán cipelve menekítette ki őt. Arnie fókuszáltan, egy irányba nézve lépkedett előre a felvevőkészülék előtt, ilyen címszóval: Ne félj semmitől, velem vagy a legnagyobb biztonságban. Kétség sem férhet hozzá, hogy az egykori testépítőbajnok ezekben az időkben maga volt a NAP Életereje, Pozitivitása, Pompája!
Itt Milanonak az egyik legjobb alakítását láthatjuk. Csinálhatsz bármit életedben, van úgy, hogy azt érzed, hogy most rettentően megy valami. Na, rajta ezt éreztem. Magáévá tette a szerepet, nem is akárhogyan, hiszen minden rezdülése ezt ontotta magából. Erre koronaként jött a kisugárzása- csak vess egy pillantást a Tempting Fate borítójára, vagy arra, amikor a bár részen dumcsizik a vállalkozóval, Mattel. Igen, így negyvenhét évesen is el tudta érni az emberrel, hogy pillanatig se tudd őt figyelmen kívül hagyni.
Tovább folytatva, a marketinges srác veszélybe sodorja a hosszú évek alatt gondosan felépített családi összhangot. Persze, ott a másik oldal, a férj, aki idővel ellustul,- lásd, esténként csak magával törődve relaxálgat az ágyon fekve. Ezért ő szintén hibásnak mondhatja magát ebben a dologban, amit csak a legvégén ismer fel.
Steve Kazee nagyot játszik Milanoval együtt. Figyeltem, mikor megtudja, hogy megcsalták, az abban a pillanatban kínnal, haraggal egyenlő számára. No meg a másik bökkenő, hogy a jövőbeli lurkó sem tőle van, hanem mástól. Ezt megemészteni iszonyat nehéz. Megbocsátáshoz kínkeserves út vezet, hosszú hónapokról, évekről beszélünk. Közben lányaik is megsínylik a helyzetet, mivelhogy az idősebb elfordul anyjától. Igen, nem könnyű feldolgozni egy ilyen traumát. Átérezhetjük mi szintén a szereplők helyzetét, ezért is hiteles ez a rendezés.
Végével lehet azért ágálkodni, mivelhogy elég franciásan lett befejezve, azaz baráti módon. Ha most te magad belegondolsz, akkor bizonyára azt fogod mondani, huuu de ambivalens élethelyzet alakul ki így ezzel.
És igen, vajon hányan lennénk képesek egy ilyen Kazee féle felülemelkedésre.
Elgondolkodtató…


1. Kisgé (2021-07-05 20:10.31) aaaaa
Elég ellentmondásos film.
Az eleje dög unalmas a rossz házasság látleletével, a bio-robot mentalitású titkos baráttal. Köztük sincs nyoma sem a szikrának. Pedig a nő gyönyörű és érzéki - sőt, érdekes is!

A közepe felé lesz mozgalmasabb a történet - ekkor válik élvezhetővé és tanulságossá. A vége pedig finoman szólva is meglepő...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWilhelm, 2023-06-23 17:212 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk