Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Egy zsák liszt
- Filmbox Extra HD, 13:50
Egy kutya négy útja
- RTL Három, 14:20
Ki a faszagyerek?
- Film+, 14:30
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 14:45
Nagytudásúak 2.
- Film Mánia, 15:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Snooker
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Macskanő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Emanuel másik élete aaaaa
Bill Pullman aaaaa

 

Fórum - Árok (2020) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
74. Arpimokus (2023-12-13 16:26.35) aaaaa
Alig bírtam végig nézni.


73. Vincenzo (2023-02-08 08:28.18)  
Lehet, hogy a film nem lett túl jó, de Kristent azért érdemes kiemelni, mert itt is jól alakít. Nincs olyan szerep, amiben ne tündökölne. Óriási kedvenc. Ha összejön a filmsztárkarrierem, akkor őt szeretném majd feleségnek.



72. Vmiso (2021-03-06 11:09.13)  
Én sem vártam extra filmet, nem is lett az.

Ebben a Sci-fi-horror kategóriában a Life nagyon nagy meglepetés volt. Az Underwater ettől azért messze van, de egyszer jólesett megnézni.
A szörnyekből alig látni valamit, meg úgy az egész filmből sem sokat, de ezt tudjuk be a mélységnek, sötétségnek, meg persze így olcsóbb volt.

Az alkonyatos csaj fizimiskája, és a film is emlékeztetett néhol a Gömb c. filmre, persze csak képi világban, nem minőségben.

Nem rossz ez, pár nap múlva meg úgyis elfelejtem:)


71. Anren (2020-11-07 19:51.36) aaaaa
Nem vártam tőle túl sokat, sőt semmit, így nekem kellemes időtöltés volt. Persze a sztori nem egy nagy érvágás, inkább az atmoszféra tetszett, meg hogy nem volt elnyújtva. Ezer és ezer sebből vérzik a sztori, de egy hétvégi estre kitűnő kikapcsolódás volt ebben a gyászos COVIDos korszakban.


70. KicsiRéka (2020-10-22 21:10.26) aaaaa
A feléig bírtam. Ez borzalmas. A dialógusokat szerintem óvodások írták, de az biztos, hogy dilettánsok voltak. Semmi izgalmas sincs ebben az egészben, bakik viszont annál inkább. Pl - a néger csóka a sisakja miatt egyből szétrobban, de azért a kapszula melletti holttest köszöni, jól van. Amikor mennek az alagútban, hosszú percekig nincs a kezükben a sisak, aztán persze hirtelen ott lesz. Volt még pár ilyen gyöngyszem, de sajna elfelejtettem őket. Kristen Stewart meg hogy nézett már ki? Jesszus.


69. Nyolcadik utas (2020-10-18 22:59.03) aaaaa
Annyira átlagos, hogy elmondhatatlan.
Pedig az első jelenet, ahogy a kamera végigpásztáz a folyosókon, nagy tisztelgés. Csak a zene más.
Aztán bevillan egy régi gyöngyszem, a Mélytengeri szörnyeteg. Csak hogy az közelibb volt, klausztrofóbabb volt.
A végén meg, mint Godzilla a szörny. Közte meg a vegyes vágott. És nincs egyetlen fajsúlyos, szerethető szereplője se.
Előnye a rövidsége.


68. Kokesininja (2020-10-17 20:29.39) aaaaa - (válasz Semprini 67. hozzászólására)
Bocs, hogy pont téged szólítottalak meg, de a te hozzászólásodat olvastam,ami eléggé hosszú volt és pozitívan értékelte a filmet .
Az igaz, hogy a horror műfaj manapság igencsak leáldozóban van, főleg a scifi-horror . Nem is tudom mikor láttam IGAZI remekművet ebben a kategóriában, de az még számomra nem menti meg ezt a filmet sem . Sőt, meg sem próbál semmi eredetit kihozni. Pedig a lehetőség megvolt, de egyszerűen nem tudtak egyedülállót alkotni .
Na mindegy nekem ez jött le, szerintem alaposan túlértékelt, de csak szerintem .:)


67. Semprini (2020-10-17 16:26.07) aaaaa - (válasz Kokesininja 66. hozzászólására)
Hát ha már így megszóltottál, pont elég kiritkán aluli horrort láttam már ahhoz, hogy tudjam értékelni, ami nem az. Ez speciel szerintem a nagyátlagból kiemelkedik (a nagyátlag pedig siralmas minőségű, ezt nem vitatom). Lehet, hogy a négy csillag kicsit sok, de 3 és felet nem lehet adni, és én speciel most felfelé kerekítettem. Elég sokan rajtam kívül is mégadták rá a négyest, nem vagyok ezzel egyedül, sőt még ötösöket is kapott, na az már szeirntem is nagyon erős túlzás. De hát nem vagyunk egyformák, mindenkinek kizárólag a maga véleménye a mérvadó... :)


66. Kokesininja (2020-10-17 15:58.08) aaaaa - (válasz Semprini 11. hozzászólására)
Akkor szerintem te nem láttál elég horrort ! Ez a film kritikán aluli...nem sok az a 4 csillag ?


65. Kokesininja (2020-10-17 15:52.02) aaaaa
Szörnyű film. Mindent összelopkodtak, egy unalmas forgatókönyv erejéig, egy sablon szörny erejéig több sablonszínész erejéig !
Csak tudnám minek...Feszültségfaktor kritikán aluli,a szörnyek gagyik, akárcsak a színészi játék.
Legalább utaltak volna a szörnyek eredetére, akércsak valami régi hajónaplóból .
Na persze akkor is szörnyű lenne ...


64. Tömö (2020-09-18 19:55.12) aaaaa
Adok rá egy gyenge 3-at. Ez egyszernézős film. Nem rossz, de minek nézzen az ember meg vmit,amit úgysem lát??:D
Hidriogénhajas Ripley 2. Annnyira eszesbe akarta nyomni, de neeeeem hisszük el neki, hogy AZ! NA. és ügyes sem, főleg, hogy erős is, mind a 45kg-jàval. Nem, ebben a filmjében sem.
A francia nagyorrú, hogy mit keresett itt sztem ő sem tudta, el is (h)úzott a félidőben, sztem senki észre sem vette:D de a stàb sem.
A film tenyleg nem volt rossz...csak, volt màr ilyen, eddig nyolcszàztizenkilenc leforgatva.


63. Brigg (2020-07-06 09:04.13) aaaaa
Megadok rá négyet, mert az az a fajta film, amit szeretek nézni. A klasszikus földönkívüli lény/szörny miatt folyamatosan fogyó legénység és a bezárt terek, "we are totally fucked" életérzés. Ha ilyen filmet látok, többnyire szeretni szoktam, mivel alien-rajongó vagyok, és imádom a horror sci-fit. Üdítő volt benne két dolog is, az egyik, hogy a világűr és űrhajó helyett a tenger mélye és egy tengeralatti bázis/tengeralattjáró volt a sztori alapja, a másik pedig, hogy Kristen Stewart tök sokat nőtt a szememben a Twilight óta. Annyira nem élem a bajszos leszbikus lookjait, de egészen jól diverzifikálta a szerepeit, nem hiteltelen, és minimum érdekes karaktereket játszik mostanság. Pont egy ilyen filmben nem számítottam volna rá.

Zavaró volt az időben ide-oda ugrálás, vagy legalább is darabos történetvezetés, úgy nézett ki, hogy nincs egy egyenletes folyása a sztorinak, hanem kicsit összevissza történik. Viszont mivel elég egyértelmű volt minden a szörnyeken kívül, nem éreztem volna, hogy most óriási kérdőjelek maradtak a végére, ami nekem plusz. Kicsit vicces volt, hogy a film eleje szóról szóra ugyanaz mint ami a trailerben van.

Figyelmeztetés azoknak akik valami újat vagy érdekeset akarnak: ez a film teljes egészében VÓTMÁ. Ha láttál 2-3 legénységes horror sci-fit alienekkel, akkor ez szó szerint shemmi újat nem fog mutatni. Nekem tetszett, mert tkp ez a kedvenc műfajom, de ha újat akarsz vagy nem szereted az ilyen filmeket, akkor messze kerüld el. Igazából nem tudom, miért nem zavart a repetitivitása, mikor a Jake Gyllenhaalos Life-nál NAGYON is zavart. Én élveztem.


62. Langelus (2020-06-08 10:07.05) aaaaa - (válasz Roxi88 61. hozzászólására)
"leszombika"?

:D


61. Roxi88 (2020-05-30 18:09.02) aaaaa
Nagyon rossz film, a fiús leszombikával és a bugyuta csoki fiúval az élen.


60. Tjunior (2020-05-09 22:23.37) aaaaa
Spoiler lehetséges.
In Medias Res indítunk. Ami elég furcsa egy ilyen filmtől. Aztán egy idő után rájön az ember, hogy ebből a filmből piszok sokat kivágtak. Ettől aztán kissé zavaros az egész, nem csak a víz. Pl valami bázis felé mennek egész játékidő alatt, én kb. 3szor hittem azt hogy odaértek vagy olyan emberekről beszélgetnek akiről eddig félmondatban említettek.... Na meg mondjuk a csapat. Van a Ripley, a kapitány, a viccescsávó, a feka aki tuti nem éri meg a végefőcímet, meg 2 random ember akik még hozzájuk képest sem kaptak karaktert. Összefoglalva a sztori része elég csapnivaló, illetve még ezt sem tudjuk annyira szétszabdalták a filmet.
Ami azért nagy kár, mert a setting piszok jó. Jó az alapfelállás, kellően klausztrofób a helyszín, jó a szörnydesign. És hát kicsiny lelkem melengető, hogy feltehetem a kérdést. Vajh R'lyehbe fúrtak bele ezek a kis oktondiak?
Na mindegy, ez így egy kihagyott ziccer.


59. Sutyika14 (2020-04-26 10:02.16) aaaaa
Senki ne számítson egy nagy "horror" alkotásra. Egy nagy nulla az egész film. Kár az időt pocsékolni rá. Ez a girhes csaj bugyiban és topban, mezítláb... szánalom. Valóban így dolgozik mindenki. :-D Dög unalom és elcsépelt az egész. Mindig a nagy szürkeség, semmi izgalmas, semmi "új". Minden innen-onnan összelopkodva. És a lények, röhejesen idétlenek. Ha lehetne mínusz tartományba menni, akkor megtenném, de így egy nagy: nulla! 10/0


58. Semprini (2020-04-23 19:50.33) aaaaa - (válasz Dobsony 57. hozzászólására)
Azt tényleg nem láttam, viszont láttam pl a Fekete hattyúban, ott rémes volt. Az Agyatlan apartman-t már nem is említem... :)


57. Dobsony (2020-04-23 19:45.56) aaaaa - (válasz Semprini 56. hozzászólására)
Nekem sem kedvencem Cassel, a pökhendi francia prototípusa, viszont láttam jó pár nagyszerű szerepben. Még pályája kezdetén játszott a Gyűlölet című alkotásban. Azt nézd meg, nem egy könnyű alkotás, utána sem biztos jobban fohod kedvelni Casselt, viszont zseniálisat alakít! :)


56. Semprini (2020-04-23 19:36.35) aaaaa - (válasz Dobsony 55. hozzászólására)
Én Casselt minden filmjében egyformán rossznak láttam, de igazából ő az egyik olyan színész, akinek kifejezetten kerülöm a filmjeit, és ezt speciel annak ELLENÉRE néztem meg, hogy tudtam, hogy ő is benne van és reménykedtem, hogy minél előbb kajaként végzi és nem kell sokáig néznem a páratlanul ellenszenves képét.
A két csaj volt jó szerintem is, de én igazából élveztem a filmet, moziban jó szórakozás volt, bőveben már írtam róla akkor. (8.hsz.)
Továbbra is fenntartom, hogy az előzetes látva lehetetlen csalódni a filmben, mert azt és pontosan azt hozza amit ígér. Nem művészfilm, nem irodalmi adaptáció, nem is túl látványos, de egyszeri horrornak tökéletesen megteszi.


55. Dobsony (2020-04-23 19:29.56) aaaaa - (válasz Semprini 54. hozzászólására)
Borzasztóan untam, kezdtem már drukkolni a szörnynek, falja már be az összeset, azt legyen vége. Minden szinten zsenge volt.
Cassel unott játékaban igazat adok, szerintem csak a pénzért vállalta be ezt a marhaságot, én még ilyen semmilyennek egy filmjében sem láttam. Talán Eminem és a másik kiscsaj játszott hitelesen. :)


54. Semprini (2020-04-23 18:34.54) aaaaa - (válasz Dobsony 53. hozzászólására)
Ennyire nem rossz azért. Cassel ráadásul számomra pont hogy inkább negatívum azzal az unottan öntelt képével. :)


53. Dobsony (2020-04-23 13:45.43) aaaaa - (válasz Fütyülős 52. hozzászólására)
Ez baszottul betalált. Gondolkodtam, mihez lehetne hasonlítani Stewart kisasszonyt, frappánsan megoldottad.
Nagyon hülye alkotás.
Átláthatatlan, sötét minden, csak a közeli képek tiszták és értelmezhetőek.
A mélytengeri szörny is furi, kicsit alien, kicsit polip, fejszerkezete kicsit mint egy vízalatti halloweenmaszk.
Vincent Cassel mi a bánatot keresett ebben a sci-fi horrorban? Alig volt szerepe, nem adtak neki 10 mondatnál többet és kapitánysága is abban merült ki, hogy Ő volt a legidősebb szereplő a történetben, tehát akkor Ő a Captain.
Borzasztóan untam, a végén kijátszhatták volna snóblin a két kapszulában ki menekülhet meg, ehelyett kaptunk egy csöpögös önfeláldozást.
Annak is erős bakiszaga volt, hogy a mélytengeri ruha sisakja sosem volt sehol, senkinél, viszont egyszer csak ott termett mindenki kezében. És ez a baki nem egyszer fordul elő a filmben, hanem szinte folyamatosan. :)


52. Fütyülős (2020-04-23 11:44.20) aaaaa
Kristen Stewart olyan volt, mint valami elcseszett leszbikus Eminem utánzat :D


51. Bertó!!! (2020-04-23 09:21.41)   - (válasz Városi vadász 50. hozzászólására)
Azon amin Godzilla. :)


50. Városi vadász (2020-04-22 21:26.42) aaaaa
Jó volt ez, tetszett hogy végig megvolt a feszültség. A vége jobb is lehetett volna, de hát istenem.

Azok vajon mit ettek odalent? És főleg az a nagy szar min élt?


49. Chim (2020-04-18 22:35.37) aaaaa - (válasz Kathryn 47. hozzászólására)
A haja csak rá tett egy lapáttal. A film felében kilátszott valamije, hogy majd az ott tartja a nézőt, de hát nem... akkor már inkább néztem volna Emily Ratajkowskit. Színészethez ugyanannyit ért, mint Kristen Stewart, de legalább jó csaj.


48. Semprini (2020-04-17 16:36.15) aaaaa - (válasz Kathryn 47. hozzászólására)
Pont ezért dühítő, hogy itt ilyen nonszensz frizurával látható! Ha ez az ő ötlete volt, akkor is le kellett volna beszélni róla, ha meg más találta ki, azt el kellett volna küldeni melegebb éghajlatra... vagy a Marianna-árok fenekére, hogy stílszerű legyek... :)


47. Kathryn (2020-04-17 01:07.51) aaaaa - (válasz Chim 46. hozzászólására)
Nem a hajtól lesz valaki szép.
Kristen igen is szép hosszú szép barna hajjal, mint az Alkonyatban .



46. Chim (2020-04-16 22:52.55) aaaaa
Ne mondja már nekem senki, hogy ez a Kristen Stewart szexi. Hogy néz már ki... Nem elég, hogy semmi köze a színészkedéshez, még az a hülye haj a fején, meg úgy amúgy se...


45. Semprini (2020-04-16 18:17.27) aaaaa - (válasz SPQR 44. hozzászólására)
"Kristen Stewart se akkora durranás bugyiban, konkrétan undormány egy feje van, a másik csaj jobban néz ki mindent egybevetve...)"
Igazad van, a másik csaj sokkal szebb volt, sőt szimpatikusabb is, de az is igaz, hogy ez a béna, platinaszőke tüsi haj 100 nőből 99-nek pont ugyanennyire szarul állna.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekArpimokus, 2023-12-13 16:2674 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk