Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hollywoodi őrjárat
- AMC, 11:10
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 12:00
Az ügynökség
- Viasat Film, 12:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 12:20
Táncoló talpak 2.
- Film+, 12:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Andorai Péter - Vélemények
Renée Zellweger - Vélemények
Hank Azaria - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A por ördöge aaaaa
Christopher McDonald aaaaa

 

Fórum - Fekete Özvegy (2021) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
78. Entersp (2023-08-08 17:11.39)   - (válasz Kary 77. hozzászólására)
Károlykám! Oké, A Sziget c. filmet keresed.
De hogy jutottál ebbe a topikba? Miért itt?
Scarlett ekkora kapcsolási pont volt számodra? Kellemes kikupálódást! Azt hiszem, eltart majd egy ideig...


77. Kary (2023-08-08 14:04.22)  
Sziaztok!

Egy olyan filmet keresek, ahol egy ferfi , es egy lany a foszeteplo. Egyébként sokan vannak, a föld alatt elnek , [bar minden feher, a falak , a ruhaik stb)mivel azt mondjak nekik egy valamikori atomhaboru miatt mergező a föld felszine. Tilos a testi, de meg a lelki kapcsolat is, ezert kapnak valamilyen szert rendszeresen, de a srac nem szedi , elkezd erdeklődni a lany irant, almaiban is olyanokat lat amit nem szabadna. Szamok es betük a neveik, es van egy lotto nevu jatekuk, ahol a szetencsesek egy paradicsomi szigetre kerulhetnek örökre.
De a srac , es a csaj utana jarnak a dolgoknak, es kiderül , hogy mindenki csak egy hires, vagy gazdag ember klonja, ugymond eletbiztositasa. Kimasznak a felszinre, es azbegxik a telepen dolgozo karbantarto segitsegevel eljutnak a klonozasuk megrendelőihez( aki ugyan ugy neznek ki mint ok , maguk.) de az segitseg helyett vissza akarjavjuttatni a telepre , amihez egy fejvadasz is segitseget probal nyujtani. A vegjatekban a ket ugyan ugy kinezo ferfi verekszik, de a klon a karkotojet ra kattintja eszrevetlenül az igazi emberre, aki egy mernök,(szep autokat , hajokat csinal) es igy a rendorok azt lövik le...



parfumeshop.hu banner

76. Watcher (2023-08-08 13:26.58) aaaaa
Nem kötött le. 🤷‍♂️


75. Tömö (2022-08-15 19:16.38) aaaaa
Elvoltunk vele, már az is csoda manapság, hogy egy filmet nem akar az ember az első 10perc után kikapcsolni. Ez azon túljutott:D, igaz azt a búvalbaxott Nirvana copyt azért tekertük,mert sosem akart már vége lenni,azaz a film elkezdődni.
Szóval, ez nekem jobban bejött, mint pl.a Fekete párduc, vagy akár Amcsi kapcsi külön bármely része.
És valóban, se egy buzi,leszbi,anyámfiasminkelve, itt akkor már 20kg.os csajok dobálják egymást,azt elhiszem,mint egy 20kg vs.predátor:D

Még röhögni is volt néha min. Még Vasembernek a pojjénjain sem szoktam:D
4 alá


74. Kukoricaember (2021-12-22 10:08.16)  
Dvd- re való hulladék.


73. Semprini (2021-12-05 08:25.13) aaaaa
Évekkel ezelőtt kijárt volna már Scarlett Johanssonnak egy Fekete Özvegy-szólófilm, ez így bizony erősen megkésett, de ha már eddig vártak vele, akkor meg sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.
Nem lett ez a film rossz, a végére egészen feljavul, de az eleje nekem kimondottan unalmas és döcögős volt, sokáig tartott, mire belerázódtak. A Budapesten forgatott rész nekem az egyik csúcspont volt, bőven lehetett volna még kétszer-háromszor ilyen hosszú is. A végén is voltak jó akciójelenetek, valahogy mégis az egész film inkább lassú, mint pörgős érzetet kelt, talán a hossza miatt is, picit feszsebbee vágva talán jobbnak érződne.
Scarlett Johansson természetesen hibátlan alakítást nyújt a szerepben, mely vele forrt össze az évek során, mást én el se tudnék képzelni, ideális választás volt. Érdekes volt kontrasztfiguraként mellette Florece Pugh, aki alkatilag kicsit ducibb típus, neki már jóval nehezebben hiszem el a verekedéseket, zúzós akciókat, ráadásul a karakter helyenként túltoja az egót, és indokolatlanul arrogáns attitűdöt vesz fel, máskor meg kifejezetten poénosra van véve. Mintha a készítők nem tudták volna eldönteni, hogy most akkor milyen is legyen. Pugh jól hozza, amit kell, de nekem egy picit felemás lett a figura. A főgonosz nagyon klisés, tényleg mint egy 70-es évekbeli Bond-film antagonistája, egyáltalán nem tetszett, Harbour sokkal ellentétben nekem kicsit se volt szórakoztató, se rokonszenves, és szerintem az ő figurája is túl lett tolva, Rachel Weisznek eleinte még örültem, de aztán picit csalódtam.
A sztori eléggé kapkodós lett, lehet hogy sok jelenet végezte a vágószoba padlóján, de ez némileg ellentmond annak, hogy még így is hosszabbnak érzem a kelleténél. Persze, nézhető, oké, egynek elmegy, de egy Marvel-filmtől azért többet vártam volna. De legalább megkapta végre a Fekete Özvegy is a saját filmjét, mégha nem is sikerült minden tekintetben igazán optimálisan.
Egy erős közepes azért megvan, szerettem volna megadni rá a négyest, de ez inkább csak közepes sajnos.
6,5/10


72. Ákos_Z (2021-11-15 22:32.52) aaaaa
Kiszámítható. Nem volt izgalmas egyáltalán. Mintha gyors leakarták volna tudni az egész filmet, aztán csak úgy van és kész. Harbour játéka remek volt, csak kevés játékpercet adtak a karakternek.


71. Darkshade (2021-11-08 12:33.07) aaaaa
5/3 de csak a Budapesti jelenetek miatt és David Harbour miatt amúgy ennyi sem lenne.


70. Kajmak (2021-11-08 11:34.43)  
Kicsit hosszúra sikerült és ismét tele volt az MCU-tól megszokott logikátlan harcjelenetekkel. De, ettől függetlenül, nézhető volt. Külön poén volt megérteni a magyar bekiabálásokat, beszédet. Ugyanakkor, az egész Marvelhez szerintem nem rakott hozzá annyit, amit eddig nagyon nem tudtunk.


69. Tjunior (2021-11-07 15:24.32) aaaaa
Spoiler leehtséges.
Az mindent elmond a filmről, hogy a stáblista utáni jelenet a legjobb, mármint lenne, ha el nem cseszik.
Jelena meglátogatja Natasa sírját, tényleg van az egészben valami megindító, emberi, erre nyilván egy jó hangos orrfújással keresztbe kell húzni az egész jelenetet, mert az valaki szerint poén. Hát nem. És ilyen ez az egész film, úgy akar szólni valamiről, de egyszerűen olyan otromba az egész. Az akciók semmilyenek. Meg akárhogy nézzük, a Bosszuállók legérdektelenebb tagjáról szól a film, aki eleve nem értettem mit keres köztük.
Pozitív oldalon, egy-két semmiségen kívül igazából csak David Harbourt lehet említeni.
Nem biztos, hogy a legrosszabb MCU film, de a legszürkébb, legérdektelenebb.


68. Bertó!!! (2021-08-27 21:38.07)   - (válasz Jason13 67. hozzászólására)
Igen ,viszont akkor ez vagy játékidő növekedéssel jár, vagy a vágóknak/rendezőnek kellett volna beleimplantálni a meglévő változatba, ergo más snitt látta volna a kárát. De amúgy ja.


67. Jason13 (2021-08-27 21:13.39) aaaaa - (válasz Bertó!!! 65. hozzászólására)
SPOILER!

Ray Winstone karaktere jó példa erre az állításomra, a fináléban egy hosszas monológban magyarázza el pontról pontra hátterét és motivációját, ezen kívül meg jó ha egy-két rövidebb jelenetben szerepel, melyekben szinte semmit nem csinál.
Több ilyen rész is van a filmben, ahol fontosabb infók csak párbeszédek szintjén kerülnek említésre, viszont képileg nincsenek kibontva.
Ez szerintem eléggé zavaró, jobban szeretem azt, ha egy film képekkel is tud mesélni, nem csak dialógusokkal.


66. Bertó!!! (2021-08-26 09:06.14)   - (válasz Bertó!!! 63. hozzászólására)
Megkövetem magam, mert a film alatt igencsak működött.


65. Bertó!!! (2021-08-21 21:28.15)   - (válasz Jason13 62. hozzászólására)
"ezekben a hosszú párbeszédekben lepleződnek le komolyabb fordulatok, melyek vizuálisan nincsenek eléggé érzékeltetve."

Ez pontosan mit jelent?


64. Mclane 2 (2021-07-25 12:26.03)  
Én tegnap láttam moziban felirattal időzítési okok miatt az volt a simábban tervezhető, nekem azért tetszett eléggé, nem mondom hogy jobb vagy rosszabb az eddig elkészült filmeknél ami a szériát bővítette évek alatt, de így első megnézés után eléggé jól működött persze a szokásos látvány jelleg meg a szükséges kerettörténet mellé adva. De mindent egybevéve azért nem volt rossz film kicsit sem, nekem simán kijött mint néznivaló nem volt vele nagyobb bajom igazán.


63. Bertó!!! (2021-07-24 14:38.57)  
A filmet még nem láttam, de a soundtrack minősíthetetlenül gagyi, hamisíthatatlan RC munka(Lorne Balfe). A Falloutból kikukázott alsó polcos scorekat használhatták fel.
Két zeneszám kivételével nulla.
A "legeredetibb", az orosz férfikórus megszólaltatása volt. Ezelőtt ilyet még senki sem alkotott.

Utoljára, A holnap háborújának volt hasonló semmitmondó zenéje...


62. Jason13 (2021-07-15 22:07.27) aaaaa
2020 egy elég húzós év volt, köszönhetően a koronavírus járványnak, amely az egész világra kifejtette hatását, nem kímélve az egyszerű embereket és a komplett gazdaságot sem. A filmvilág is eléggé megszenvedte a pandémiát, hiszen rengeteg bemutatásra váró alkotás premierjét tolták el, a mozik helyzete is meggyengült, miközben a streaming cégek nagyobb befolyást nyertek.
Nem különösebben szeretnék elmerülni ebben a témában, a lényeg az, hogy tavaly több Marvel-film is várta a bemutatását, de ez a sajátos helyzet azt eredményezte, hogy a stúdió behúzta kéziféket és próbált kivárni ezekkel a címekkel. Így fordulhatott elő, hogy a 2019-es Pókember- Idegenben óta csak sorozatos fronton haladt előre ez a régóta épülő univerzum. A közelmúltban azonban végre sikerült bemutatni a Fekete özvegyet, ami a koronavírus nélkül is egy elég hányatott sorsú produkció lett volna, hiszen Scarlett Johansson címszereplőjének már régóta esedékes lett volna egy önálló kaland, viszont a Marvel ezt csak azután lépte meg, hogy a karakter úgymond „leköszönt” a Bosszúállók- Végjátékban.
Őszintén, én nagyon vártam ezt a produkciót, de pont a fentebb taglalt késlekedés miatt tartottam is tőle, mivel ennek a figurának az önálló története talán működőképesebb lett volna egy korábbi fázisban.
Ezen felül a Marvel eddig csak egy önálló női szuperhős filmet tudott felmutatni a Marvel kapitány képében, az pedig nagy jóindulattal is csak egy közepes akciózásnak nevezhető.
Sebaj, azért izgatottan váltottam jegyet a Fekete özvegyre és a végeredményben nem is kellett csalódnom. Viszont így az elején érdemes leszögezni, Natasha Romanoff kalandja közel sem egy kirívóan erős alkotás, egyáltalán nem ugorja meg a stúdió eddigi filmjeinek színvonalát és sajnos kisebb-nagyobb hibák is előfordulnak benne, de kezdeném inkább a pozitívumokkal.
A Fekete Özvegy a Marvelen belül egy kifejezetten földhözragadtabb zúzás lett, mely leginkább a kémfilmek elemeiből próbál építkezni és ezt többnyire ügyesen teszi. Hiába nincs semmi eget rengető a történetben, sikerült érdekes témákat érinteni Natasha múltjának felfedése során. Az ezekhez köthető drámai szálak jól lettek kibontva, miközben a főszereplő karakterek is kellően esendőek, de mégis szimpatikusak.
Scarlett Johansson az idők során szinte eggyé nőtt az Özvegy figurájával, így rá nem is lehet panasz, de az újonnan érkezett Florence Pugh és David Harbour is kiválóak, bizonyos jelenetekben el is lopják a showt a címszereplő elől.
Rachel Weisz esetében már nem ennyire pozitív az összhatás, igaz az ő színészi munkájába se tudnék belekötni, szimplán csak nem kapott elég teret a kibontakozáshoz. Azonban ez nem csorbította az összképet, még így is köthető hozzá néhány emlékezetesebb momentum.
A cselekmény kellően pörgős tempóban halad előre és ahogy említettem, a sztori semmi újdonsággal nem szolgál, de a karaktereknek és a hozzájuk köthető drámai szálaknak köszönhetően sosem ül le a tempó, egész egyszerűen jó nézni, ahogy ezek a figurák eljutnak A-ból B-e.
Ezt az utazást pedig egész látványos akciókon keresztül teszik meg, melyek helyenként ugyan kissé kapkodóak a vágásnak köszönhetően, de még így is bőven hozzák azt a szintet, amit egy ilyen produkciótól elvár az ember.
Zenei fronton se érheti panasz a Fekete özvegyet, hiszen Lorne Balfe egy igazán pörgős aláfestéssel állt elő, melyet a helyenként előforduló kórus alkalmazása nem csak emlékezetessé, de stílusossá is tud varázsolni.
Fentebb már említettem az egyik előzetes félelmemet a filmmel kapcsolatban, azaz hogy túl sokat kellett várni erre a mozira és hogy emiatt talán nem lesz létjogosultsága. A készítőknek viszont sikerült új rétegekkel felvértezniük Romanoff figuráját és ezáltal méltó módon elbúcsúztatniuk a karaktert, miközben a Polgárháború és a Végtelen háború közé is mindenféle erőlködés nélkül illeszkedett a történetet.
És ha már fentebb említettem a Marvel kapitányt, a Fekete Özvegy sokkal, de sokkal szórakoztatóbb és emlékezetesebb szösszenet lett, mint Carol Danvers bemutatkozása.
Ezek után szót kell ejteni a negatívumokról is, mert sajnos azokból is akad.
Kezdjük ott, hogy a filmnek egy épkézláb gonosz karaktere sincs. Az előzetesek a Taskmaster nevű ellenlábast vezették fel rendkívüli fenyegetésnek, de ez a karakter egyrészt nagyon kevés játékidőt kapott, másrészt pedig a háttere is erősen el lett sumákolva, ami azt eredményezi, hogy ő csak egy súlytalan verőember lett.
Mellette itt van még nekünk Ray Winstone, aki egy remek színész, de itteni teljesítménye egész egyszerűen gyenge. Nagyon későn kap szerepet a figurája és akkor is csak papírízű monológokat mond el és azt ecseteli, mennyire hatalmas gonosz is ő valójában. Ebben a formában inkább egy karikatúra volt ő, mintsem egy karizmatikus gazfickó.
És ha már monológok! A rendezőnő több interjúban mesélt arról, hogy szerette volna beleépíteni munkájába az indie-filmek hangulatát, ami mindenképp egy érdekes elképzelés volt, de nem sikerült kifogástalanul teljesíteni. Helyenként ugyan az érzelmesebb jelenetek és bizonyos sötétebb történetszálak árulkodnak arról, hogy Cate Shortland a független drámák világából érkezett, de például a poénos jelenetek vegyítése a komolyabb képsorokkal elég erőltetettre és hangulatrombolóra sikeredett.
Ahogy az is, hogy a sztorit néha megakasztják elég hosszúra nyújtott dialógus jelenetek, melyekkel alapvetően nem lenne gond, viszont többször ezekben a hosszú párbeszédekben lepleződnek le komolyabb fordulatok, melyek vizuálisan nincsenek eléggé érzékeltetve.
Nyilván egy kisebb volumenű, indie-moziban van helye az ilyen fajta történetmesélésnek, de egy hatalmas költségvetésű akció/szuperhős filmben nem ártana képekkel is alátámasztani bizonyos történéseket, esetleg kihangsúlyozni néhány karakter főbb motivációját/ jellemzőjét.
Ezek sajnos olyan hibák, melyek nálam csorbították az összképet, de nem miattuk nem sikerült a Fekete Özvegynek kitörnie a nagy Marvel-átlagból. Hiába egy szórakoztató, látványos és pörgős zúzás a végeredmény, nincs meg benne az a plusz, ami a fősodor fölé emelné. De ahogy már említettem, így is bőven színvonalasabb, ötletesebb és emlékezetesebb női szuperhős kaland, mint a Marvel kapitány. Ha a későbbiekben is hasonló minőséget fognak megütni a stúdió önálló szuperhős-kalandjai, akkor igazából nem lesz gond.
Az univerzum későbbi alakulását pedig ezután is kellő izgalommal fogom figyelemmel kísérni.


61. Johnny Saiper (2021-07-14 21:43.16) aaaaa - (válasz A tisztelendő 59. hozzászólására)
Remélem én is, hogy egy flashbacknél (lásd itt) azért majd többet kapunk majd :D


60. Quantumleap (2021-07-14 17:17.29) aaaaa
Amikor először vagyunk Budapesten, és Natasha leszáll a vonatról a pályaudvaron, én vártam volna a jellegzetes magyar vonatszignált. :) Valamint, amikor Yelenával a büfében voltak, ihattak volna valami tipikus magyar sört (Hisz Arany Ászok lógókat láthattunk.) Talán majd valaki manipulál ilyen fanvideót. :D


59. A tisztelendő (2021-07-14 13:06.25) aaaaa - (válasz Johnny Saiper 58. hozzászólására)
Lesz egy Marvel sorozat a későbbiekben Clint Bartonról, amiben Scarlett Jojo már nem lesz benne, de Florence Pugh igen. Ezért is volt a Fekete Özvegy stáblista utáni legvégső jelenete az, ami. Remélem, abból a szériából végre megtudunk valamit arról, hogy Jeremy Renner mit csinált Budapesten (a Bosszúállók: Végjátékban mondott valami olyat Jojo-nak, űrutazás közben, hogy "Ez azért nagyon más, mint Budapest..." :)


58. Johnny Saiper (2021-07-14 09:29.25) aaaaa
Teljesen korrekt szólófilm, lehet, hogy kicsit későn érkezett, de szerintem kijárt Natashának is egy külön sztori.


57. Vincenzo (2021-07-12 16:13.42)  
Olyan érdektelen ez a film, hogy csak na. Egyáltalán van létjogosultsága egy Fekete özvegy filmnek? Messze a legunalmasabb karakterek között volt a Bosszúállókban is. Nekem tetszett a végtelen háború meg a végjáték, de a szóló filmek nem működnek.


56. Festa (2021-07-11 19:38.20) aaaaa - (válasz Ragnarok 55. hozzászólására)
Lehet bárki meleg vagy bámrilyen fantázianemű,de a szuperhős műfajba a nemi identitást belekverni fölösleges pláne mivel a 12-es korhatár miatt nem férne bele túl sok nyílt jelenet.Remélem sok mértékadó folytatás lesz még ahol nem érzik,hogx ezt a témát a képregényműfajba kell keverni.


55. Ragnarok (2021-07-11 19:32.22) aaaaa - (válasz Festa 54. hozzászólására)
Annyira nem hiányzott, hogy még itt is szóba hoztad egyedül... Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a színfalak mögött a döntéshozók között, producerek, színészek stb között hányan vannak a szívárványosok közül. Szóval csak azért mert kishazánkban országos problémát kreálnak ebből a témából, (miközben ez egy huszadrangú probléma idehaza a sok nagy mellett, de figyelemelterelésnek tökéletes) attól még a stúdiók szívárványos döntéshozói eldöntik, hogy mi kerül a vászonra. Részemről ez a téma lezárva. Elég baj az, hogy már ezen a fórumon is ezt kell olvasni. Lazuljál. Ne törődj vele, ha nem része az életednek. És szelektálj a hírek között.


54. Festa (2021-07-11 18:54.23) aaaaa - (válasz A tisztelendő 53. hozzászólására)
Amit írtál az határeset,hogy említésre kerül,de miért kell ezt a témát a szuperhős filmekbe erőltetni??? Nekem ez biztos nem hiányzik.


53. A tisztelendő (2021-07-11 18:45.35) aaaaa - (válasz Festa 48. hozzászólására)
2019-ben a Bosszúállók: Végjátékban az egyik karakter (aki az egyik Russo testvér volt a kettő közül) azt mondta egy gyűlésen Steve Rogers-nek és a többieknek, hogy egy másik hapsiba szerelmes. Ha téged ez ennyire zavar, azzal nekem speciel semmilyen gondom, de ne igyál előre a medve bőrire, mint Hajdú B. tette a német-magyar 80. percében. A jövőben a képregényfilmek is dugig lehetnek ilyen karakterekkel.


52. Festa (2021-07-11 18:34.16) aaaaa - (válasz A tisztelendő 51. hozzászólására)
Fehér éjszakákban teljesen mást játszott.Jó duót alkottak Scarlett asszonnyal.Néha egyszerúen hitelesebb is volt az alakítása mint a cimszereplőé.


51. A tisztelendő (2021-07-11 18:28.52) aaaaa - (válasz Festa 50. hozzászólására)
Elhiszem. Én Florence Pugh miatt kedveltem a filmet, már amennyire kedvelni tudtam. Nem tudom, emlékszel-e, de isteni éve volt a csajszinak 2019-ben. Nagyon vagány volt a Családi bunyóban, istennő a Fehér éjszakákban és bűbájos a Kisasszonyokban. Egy csodálatos színésznő. Hiába, a britek ezen a szinten nem tudnak hibázni.



50. Festa (2021-07-11 18:17.49) aaaaa - (válasz A tisztelendő 49. hozzászólására)
Szerintem ha nem 2 év kihagyás után látom negatívabb vagyok.Az MCU moziélmény így bár a sorozatok hiánypotlók,de ezeket a filmeket mozira tervezték.Feki özvegy megérdemelt egy filmet,de ő többet bizto nem kap míg pl.Dr.Strange kitudja hány foyltatást kap.Igen alacsonyra tettem a mércét,de azt sikerült megugorni.Amúgy Weisz Ráchel is jó volt.Normál esetben eza film egy a sok közül,de ismétlem 2 év kihagyás után nagyon kivoltam éhezve és az éhség nagy úr.:)


49. A tisztelendő (2021-07-11 17:55.45) aaaaa
A Nyugati aluljáró ugyanolyan mocskos, piszkos, penészes és talán büdös is volt, mint bármelyik munkanapon Badapes(z)ten. :) A metró-szerelvények közül is az ocsmányabb, ezeréves kékszínű szarok lettek beállítva, csak úgy, a retro élmény kedvéért. Ha te, kedves Festa, ennek is örülni tudtál, akkor én is örülök neked. Az alsó rakparti lövöldözés, háttérben a Parlamenttel, valóban nem volt rossz, de ez a film úgy összességében, mint a Marvel Univerzum része... Hát mit mondjak: nem most, de nem is 2020-ban kellett volna, hogy megszülessen... Talán 2017-ben lett volna igazi létjogosultsága ennek a sztorinak, jelentősen feltuningolt formában, az Amcsi Kapitány 3. része és a Végtelen háború között. Vagy a két bosszúállók rész közé beékelve, hogy megértsük, Scarlett Jojo miért áldozta fel magát... Viszont így, ebben a formában ez a film nálam ugyanúgy lefelé lóg ki a Marvel-ből, mint az érdemtelenül Oscarra jelölt, Golden Globe-díjas??? Fekete párduc, vagy a karantén alatt alibinek szánt Sólyom és a Tél Katonája sorozat. Remélem, hogy az idén esedékes Eternals és a többi, a márkához tartozó képregényfilm végre elhozza a most már indokoltnak tűnő markáns arculatváltást az MCU-nál...


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEntersp, 2023-08-08 17:1178 hsz
KérdésekDexter Sitzky, 2019-11-10 16:293 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk