Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00
Segítség, karácsony!
- AXN, 17:10
Légcsavar
- Film Café, 17:20
Tenet
- HBO, 17:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Fritz Wepper - Vélemények
Mire gondolsz most?
A bőrömben - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Godzilla Kong ellen aaaaa
Rejtő Jenő aaaaa

 

Fórum - Gyagyás gyilkosság - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

15. Nyolcadik utas (2021-09-29 17:15.51) aaaaa
Ha ez lenne a szórakoztatás magas iskolája, vége lenne a világnak.
Bugyuta film, ócska történettel és hiteltelen alakokkal.
Ja! Követtem a nőt. És eljutottam pikk-pakk, Monte-Carloból Comoba. Bár, ha híres színész lennék, én is elvállalnék minden szart, hogy csodálatos helyekre utazhassak a producerek pénzén. Főleg, ha még fizetnek is érte.
Komolyan! Néhány jelent már a burleszk határát súrolta.
Jaj, Istenem!


14. Semprini (2020-10-25 14:03.08) aaaaa
Azért egy nagyon erős közepes alsó hangon megvan, nem kell a fanyalgást se túlzásba vinni, csak mert Adam Sandlerről van szó. Igen, tényleg szar színész, és tényleg zömmel szar, sőt ótvar szar filmekben játzszik, de pont ezért észre kell venni azt is, amikor véletlenül nem.
Ez a film egy teljesen nézhető, vállalható, sőt helyenként kifejezetten vicces Agatha Christie-paródia akar lenni. Illetve az is. Csak nem mindenkinek jön be ez a fajta humor, és helyenként bizony lapos és erőltetett poénok vannak. A mellékkarakterek nem mind sikerültek jól, az ezredes és a maharadzsa karikatúra, az unokaöcs jellegtelen, hogy nem mondjam, felesleges, Gemma Arterton viszont... hát ő nagyon kellett bele! Neki minden perce üdítően hat, neki kéne a női főszerepőlőnek lenni! Mert Aniston bizony nem igazán brillírozik, Sandlert meg nekem Csőre Gábor szinkronhangja "adja el", teszi egyáltalán elfogadhatóvá valamennyire, tőle lesz vicces.
Ezzel együtt én jól szórakoztam, második megtekintésre is azt mondom, hogy erős hármas- gyenge négyes közt van, egy jobb főszerepklő párossal még sokkal jobb is lehetne. De most így jártunk. Soha rosszabb Adam Sandler-filmet! :)
7/10



13. Nor-bee (2020-05-28 18:19.25) aaaaa
Fél óra szenvedés után kikapcs.


12. Roberto (2019-12-29 22:11.38) aaaaa
Sandler fan vagyok, de a Kavarás óta nincs egy normális vigjátéka, így ez a film is Adam egyik leggyengébb produkciója.


11. Csk1 (2019-10-08 18:00.11) aaaaa
Gyagyás.


10. Emmersson (2019-09-14 18:52.58) aaaaa - (válasz Kiflina 8. hozzászólására)
Pont az a baj, hogy "a maga nemében" rossz volt!
Ugyanis vígjátéknak gyenge és unalmas (talán kétszer mosolyodtam el), akciófilmnek pedig egyenesen szánalmas!
A színészi játékról pedig nem érdemes beszélni..mert nem volt.


9. Arash (2019-08-27 15:38.47) aaaaa
Egyszeri nézésre nagyon jó


8. Kiflina (2019-08-17 08:24.09) aaaaa
Jó volt ez a maga nemében. Sandler és Aniston neve előre jelzi, hogy mire lehet számítani, így várható volt a komolytalan, szórakoztató, agykikapcsoló másfél óra. És annak teljesen tökéletes is. Mi szerettük.


7. Anarki (2019-07-22 21:51.58) aaaaa
Ez elég gyatra lett.
Egyszer elment, de a Cipőbűvölő meg a Zohan mellé került...


6. Dobsony (2019-07-21 13:11.37) aaaaa - (válasz Hudikata 5. hozzászólására)
Te Kata!
Ez melyik vonatkozásában volt életszagú?
Élő emberek szerepeltek benne? :)
Velem minden nap ez történik, utazgatok, meghívnak egy magán luxushajóra ALL INKLUZIV, ott történik egy-két gyilkosság....., amit majd jól kinyomozok, pedig csak egy degenerált, vigyorgó amerikai balfasz vagyok.


5. Hudikata (2019-07-21 10:49.34) aaaaa
Szuper vígjáték, érdemes megnézni! *****

A klasszikus angol krimiket parodizálja, vicces, izgalmas és csodálatos helyszíneken játszódik! Általában szeretem a paródiákat és Adam Sandler életszagú, de szórakoztató filmjeit, úgyhogy nagyon bejött. Nekem a Kellékfeleségnél is jobban tetszett. Jennifer Aniston pedig nagyon aranyos volt. A cím alapján már sejtettem, hogy ez egy könnyed, felhőtlen kikapcsolódást kínáló vígjáték lesz. Sajnálom, hogy nem játszák a mozik és a tévécsatornák, mert így több emberhez eljutna ez a szuper film, nálunk még nem olyan elterjedt a Netflix, mint Amerikában. Csak ajánlani tudom!


4. Dark Bakter (2019-06-25 13:01.06) aaaaa
Lehet, hogy Sandler olvasott egy Agatha Christie könyvet, aztán felhívta pár haverját...
"Öcsém, hallod... Lehetne csinálni, valami Agatha Christire hajazó krimi paródiát..." Végül el is készült a film... Annyira nem borzasztó, mint mondjuk egy Jack & Jill, ez itt egy kellően lökött helyzetkomikumokkal operáló agymenés.... Sandler-Aniston párosa most is jól működik, azért a párostól Kellék-feleség minden szempontból jobb mozi...
Apróbb Agatha Christie féle hangulatot idéző fordulatszerűségek is vannak a filmben, persze egyik sem méltó az írónő műveiben foglaltakra... A végső üldözéses jelenet sem rossz...
Szerintem jó passzban láttam a filmet.... Így megadom neki a harmadik csillagot... Nem olyan rossz ez, mondjuk a jótól így is távol van... Egy átlagos lagymatag krimivígjáték... Egyszer meg lehet nézni...


3. Tjunior (2019-06-24 11:39.16) aaaaa
Hú ez a magyar cím...
Jó hogy nem került moziba. Ott orbitálisat bukott volna, így meg nézettségi csúcsot döntött a Netflixen. Na ez a profi marketing. Meg se néztem volna különben, így meg azért a kíváncsiság csak rávitt.
Közepes tévéfilm, semmi értelme, viszont nem bánt és nem alpári.



2. Roxi88 (2019-06-24 10:46.21) aaaaa
Sandler is majdnem eljátszhatta volna ezzel a külsővel Mercuryt... :D A film nem rossz, Aniston szép, és csinosabbnál csinosabb ruhákat visel. Sajnos már laposabb, mint Sandler régebbi filmjei.


1. Kék kereszt (2019-06-21 15:09.10) aaaaa
Made in Netflix..

Kis hazánkban jelenleg még nem könyvelhet el magának akkora térhódítást a Netflix, mint bárhol máshol a világon..Ehez persze hozzájön a szinkron szinte teljes hiánya + a ritkaságszámba menő feliratok..Az senki ne várja el, hogy egy kétes hírű és minőségű sorozatot / filmet végignéz az ember full eredetiben, még ha tud is angolul..vagy jobb esetben felirattal..Nem a Trónok harcáról beszélünk..

Most viszont itt van egy nagy előrelépés a sikerhez vezető úton. A film nálunk azonnali szinkronos premiert kapott, méghozzá a jól megszokott szinkronhangokkal.
Kökényessy Ági + Csőre Gábor hozta a kötelezőt, megörvendeztetve minden rajongót. Már csak ezért a kezdeményezésért és előrelépésért is jár a fejeseknek a pacsi. Csak így tovább. Kár, hogy a film egy kalap szar..

Agatha Christie biztos jókat mosolygott odafent..Meg is volt rá az oka..

Amióta Sandler szövetségre lépett a Netflixel, sok rajongója és utálója kimarad a buliból..ami talán nem is baj..
Bár nem fűztem túl nagy reményeket hozzá, de a szerethető Kellékfeleség miatt kíváncsi voltam rá, mert Sandler és a gyönyörű Jennifer Aniston hmmm egy igazán jópofa és vicces filmet hoztak össze, amiben végig jól működött közöttük a kémia, ami itt is tetten érhető, de a végeredmény ezúttal valahogy még sem volt az igazi..

Kispórolták belőle a humort..ami fájó pontja a filmnek..Sandler ezúttal otthon hagyta a védjegyévé váló fingós poénjait..ami nem is baj, sőt..de sajnos az ebből fakadó hiányosságait nem kompenzálta semmivel..Se jópofa, se vicces nem volt, csak olyan semmilyen..Az erőltetett, humor nélküli humorizálása meg csak fejcsóválást von maga után..Kár, hogy már nem játszik az arany málnáért..Az a bajusz különdíjas lenne..

Aniston a krimi mániás asszonyság szerepét kicsit túltolta..de még midig elképesztően dögös. Lenyomhatott volna megint egy bikinis különszámot..Azért a ferraris vadulása a végén nagyon ott volt..

Ők ketten mindezek ellenére is még csak csak elmennek valahogy, de rajtuk kívül minden szereplő 1 dimenziós..Pedig a nemzetközi siker érdekében még a franciák aduászát is bevetették, de hiába kap pár percet Dany Boon, 0%-os eredménnyel zár..Pedig aki ismeri a filmjeit, az tudja milyen vicces pali, de itt persze nem ezért volt jelen..Kár érte..ahogy a filmért is..

Itt a humor igazából csak másodlagos. A krimi vonal előtérbe helyezése még akár jó is elsülhetett volna, ha nem ennyire ostoba, bugyuta és kiszámítható az egész..A jól bejáratott klisék kifigurázásában, túljátszásában rengeteg lehetőség volt, de ők csak debilre vették a figurát..és felmondták a kötelezőt..túlságosan is komolyan véve önmagukat..Aki életében mát látott legalább 1, azaz 1 krimit..az könnyen rájöhet a gyilkos(ok) személyére..Semmi meglepetés, semmi fordulat..Semmi..Legalább szórakoztató lett volna, de még ez sem jött össze..Kezdetben valahol paródiának indult, de csúnya véget ért..

Akiknek másfél óra alatt sem álltak össze a dolgok, hogy valójában mi is akart lenni ez a film..azoknak készült el az utolsó jelenet az Orient expresszel..

Azért jó volt újra együtt látni a nyali fali párost..csak kár, hogy a végeredmény ilyen felejtős..Talán majd ha valamikor lesz egy 3. közös filmjük, az kárpótolni fog ezért..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNyolcadik utas, 2021-09-29 17:1515 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk